6 legjobb Hotpoint-Ariston mosógép

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A kézmosás időigényes folyamat. Ezért az automata mosógépet a háztartás első számú alapvető dolognak tekintik. És minél funkcionálisabb a modell, annál több különböző feladattal tud megbirkózni.

A háztartási gépek márkái között ugyanannyi, ha nem több mint egy tucat különböző mosógépmodell található, amelyek minden ízlésnek és pénztárcának megfelelnek. A megfelelő termék kiválasztása és a túlfizetés elkerülése nehéz feladat, különösen azok számára, akik távol állnak a marketing trükkök megértésétől. Gyakran előfordul, hogy a felhasználó olyan készüléket vásárol, amely az opciók kevesebb mint felét használja, holott az összes opciót az ár tartalmazta.

Szakértőink úgy döntöttek, hogy segítenek Önnek eligazodni a sokféleségben, és egy jó hírű vállalatra szűkítik a választékot. Az olasz Hotpoint-Ariston márka. Megvizsgáltuk a legnépszerűbb modelleket, kiemelve a jellemzőket, valamint az egyes modellek előnyeit és hátrányait. Ezen információk alapján értékeltük a 6 legjobb Hotpoint-Ariston mosógépet.

Mire kell figyelni a mosógép kiválasztásakor

Méretek és tartálykapacitás

A standard méret 85 cm magas és 55 cm mély. Ezek a modellek megfelelnek a közepes és nagy helyiségeknek. A gép teherbírása 6 és 8 kg között lehet. A keskeny változatok 45-35 hüvelyk mélységűek, ideálisak azok számára, akiknek kis fürdőszobájuk van. Természetesen a tömörség befolyásolja a kapacitást – a tartályba 5-7 kg száraz szennyesnél többet nem lehet betölteni. Ezt mindenképpen vegye figyelembe vásárlás előtt.

Betöltési típus

A legelterjedtebbek az elülső mosógépek. A gyártók folyamatosan fejlesztik őket, növelve potenciáljukat. Ezeknek a modelleknek az előnyei közé tartozik, hogy például egy konyhai mosogatóba vagy egy fürdőszobai pultba építhetők be, valamint az üvegnyíláson keresztül lehet irányítani a mosási folyamatot.

Olvasson tovább  13 legjobb fali gázkazánok

A függőleges típusú termékek jobban megfelelnek a kis fürdőszobák számára, mivel nem igényelnek további helyet, mivel az ajtó a szerkezet tetején található. A felhasználó mindig akkor teheti ki vagy veheti ki a szennyest, amikor az mosásra készen áll. Az ilyen gépek kevésbé rezegnek, mint az eleje.

A dob és a tartály anyagai

A műanyag (műanyag) tartályok olcsóbb mosógépek, kevésbé zajosak, nem hajlamosak a korrózióra, de gyakran elromlanak. A rozsdamentes acéltartályok ezzel szemben nagyon tartósak és ellenállóak, de zajosak, és jelenlétük a termékben növeli a költségeket. A szakértők azt javasolják, hogy részesítsük előnyben a fémet, szemet hunyva minden kisebb hátrány felett. A hordók a tartályokkal ellentétben mindig rozsdamentes acélból készülnek.

Spin óra

Attól függ, mennyire szeretné, hogy a ruhái szárazak legyenek. Az A-osztály (1500 fordulat/perc) csak 45% nedvességet hagy maga után; B-osztály (1200-1500 fordulat/perc) 54%; C-osztály (1000-1200 fordulat/perc) 63%; D-osztály (800-1000 fordulat/perc) 72%. Van E, F és G osztály is, de a modern gyártók alig gyártanak ilyen termékeket, még a belépő árszegmensben is.

Az ellenőrzés típusa

A mechanikus állítólag megbízhatóbb, de nem olyan kényelmes, mint az elektromos. A forgókapcsolók egyszerűek, és nem befolyásolja őket a nedvesség, ezért hosszabb ideig tartanak, és ritkábban törnek el. Az érintőgombok trükkösek, és gyakran károsodnak, ha hosszabb ideig nedvességnek vannak kitéve. Ha a gépet a konyhában tervezik elhelyezni, akkor ezt az árnyalatot figyelmen kívül lehet hagyni, mert kevés nedvesség van. A fürdőszobai berendezésekhez azonban a mechanikusan működtetett változat jobb választás lenne.

A legjobb mosógépek értékelése Hotpoint-Ariston

Jelölés hely termék neve ár
Top elöltöltős Hotpoint-Ariston mosógépek 1 Hotpoint-Ariston RZ 1047 W 37 920€
2 Hotpoint-Ariston RST 703 DW 18 847€
3 Hotpoint-Ariston VMF 702 B 20 300€
4 Hotpoint-Ariston VMUF 501 B 13 226€
5 Hotpoint-Ariston VMUG 501 B 13 230€
A Hotpoint-Ariston felső kategóriás mosógépek 1 Hotpoint-Ariston WMTL 601 L 21 715€
Olvasson tovább  Top 20 légkondicionáló egység

A legjobb Hotpoint-Ariston elöltöltős mosógépek

Hotpoint-Ariston RZ 1047 W

Értékelés: 4.9

Hotpoint-Ariston RZ 1047 W

Csúcskategóriás automata mosógép magas centrifugálási osztállyal. A tartály tartós műanyagból készült. A dob 1400 fordulat/perc sebességgel forog, hogy a szennyes szinte száraz legyen. 10 kg maximális terhelhetőségével ez a mosógép ideális nagycsaládosok és kisgyermekes családok számára. A gép szinte mindenféle foltot kiküszöböl, mivel az inverteres motor tíz különböző forgástípust biztosít. Négy lépésben kiválaszthatja a megfelelő programot – egyszerűen válassza ki az anyagot és a színt.

Előnyök

 • Az Eco-Rain rendszer gazdaságos vízfogyasztást biztosít;
 • nagy LCD kijelző;
 • alacsony zajszint – 56/76dB;
 • kíméletes mosás;
 • késleltetett indítás.

Hátrányok

 • nagy méretek – 60 x 60 x 85 cm;
 • magas költség – 45300 p.

Hotpoint-Ariston RST 703 DW

Értékelés: 4.8

Hotpoint-Ariston RST 703 DW

A második vonal egy elülső mosógép 14 automatikus programmal a különböző típusú szennyeződésekhez és textíliákhoz. A tartály műanyagból készült. A működést érzékelők vezérlik, és minden szükséges információ megjelenik a digitális kijelzőn. Alacsony, mindössze 44 cm-es mélységű, de akár 7 kg száraz ruhát is képes tárolni, ami elegendő egy 3-5 fős család számára. C osztályú pörgés (1000 fordulat/perc). Testre szabhatja a dob sebességét. A végén a gép csipog.

Előnyök

 • széles nyílás – 34 cm;
 • Késleltetett indítás funkció akár 24 órán keresztül;
 • A mosószer közvetlen befecskendezése a jobb mosási eredmény érdekében.;
 • Kedvező ár – 21€. .

Hátrányok

 • Zajos működés – 64/82 dB.

Hotpoint-Ariston VMF 702 B

Értékelés: 4.7

Hotpoint-Ariston VMF 702 B

A harmadik helyen a multifunkcionális automata gép áll, amely szabványos méretekkel rendelkezik. A termék mélysége 54 cm. A mosógép szépen elfér egy tipikus fürdőszobában vagy konyhában. A készüléket legfeljebb 7 kg száraz ruhával lehet megterhelni. A speciális biztonsági mechanizmusnak köszönhetően a készülék sérülésének kockázata minimálisra csökken. A magas energiaosztály pénzt takarít meg azok számára, akik gyakran indítanak mosási ciklust. Alkalmas nagycsaládosok vagy kisgyermekes családok számára. A speciálisan kifejlesztett ciklus lehetővé teszi, hogy előkezelés nélkül távolítsa el a legkeményebb foltokat is.

Előnyök

 • C osztályú pörgés (100 fordulat/perc);
 • Informatív digitális kijelző;
 • 16 különböző program;
 • késleltetett indítás.
Olvasson tovább  6 legjobb halogén fűtőtest

Hátrányok

 • Viszonylag drága – 22k. .

Hotpoint-Ariston VMUF 501 B

Értékelés: 4.6

Hotpoint-Ariston VMUF 501 B

A negyedik az ultravékony, mindössze 35 cm mélységű mosógép. Ez lehetővé teszi, hogy a modell kis helyen is elférjen. Annak ellenére, hogy ilyen kompakt, a maximális terhelhetőség akár 7 kg száraz ruhát is tartalmazhat, mint sok mélyen elhelyezett társa. C osztályú pörgés (100 fordulat/perc). A felhasználó szükség esetén felülbírálhatja a centrifugálási ciklust vagy beállíthatja a dob sebességét. A tartály tartós műanyagból készült. Érzékelőkkel és egy forgatógombbal működtethető, és digitálisan jeleníthető meg. 16 program áll rendelkezésre.

A

 • Allergiaellenes program;
 • Szivárgásvédelem;
 • egyensúlyhiány és habszabályozás;
 • Kedvező ár – 15970 p.

Hátrányok

 • lenyűgöző 80dB működési zaj csavarás közben.

Hotpoint-Ariston VMUG 501 B

Értékelés: 4.5

Hotpoint-Ariston VMUG 501 B

A minőség/ár arány szempontjából a legjobb automata mosógép, az ötödik legjobb automata mosógép. A mosó-szárítógép maximális kapacitása 5 kg száraz ruhanemű. Ez azért lehetséges, mert a ház csak 35 cm mély; 3. A készülék tökéletes választás egy kis család számára egy kis fürdőszobás lakásban. Spin osztály, mint a legtöbb modern modellben, C (1000 rpm). A felhasználó számára 6 különböző program áll rendelkezésre, köztük olyan speciális programok, mint a kímélő mosás. A vezérlés gombokkal és forgatógombokkal történik, és minden információ egy informatív digitális kijelzőn jelenik meg.

Előnyök

 • Feltöltött mosoda;
 • Hangjelzés a ciklus végén;
 • kedvező ár – 14560 p.

Hátrányok

 • magas zajszint csavarás közben – 83dB.

A legjobb mosógépek Hotpoint-Ariston függőleges töltéssel

Hotpoint-Ariston WMTL 601 L

Értékelés: 4.8

Hotpoint-Ariston WMTL 601 L

A minősítési kategória vezetője egy kompakt méretű, kézreálló automata gép. Ahogy a felhasználó írta a véleményekben, mosás után a dob mindig leállítja a felfelé csappantyúkat. A felülről töltés is növeli a kényelmet. A mosógép akár 6 kg száraz ruhát is képes tárolni. Robusztus műanyag tartállyal felszerelve. 18 program áll rendelkezésre. Késleltetett indítás funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a készülék akár 12 órára történő programozását.

Előnyök

 • C osztályú pörgés (1000 fordulat/perc);
 • A rezgések teljes hiánya;
 • Alacsony zajszint – 59 / 76 dB.

Hátrányok

 • nincs kijelző;
 • Viszonylag kedvező áron, 23200 p.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: