6 legjobb szőnyeg

A cikk tartalma
 1. Hogyan válasszuk ki a tökéletes szőnyeget?
 2. Méret
 3. Díszítés
 4. Anyag
 5. Halom
 6. Néhány javaslat a kiválasztáshoz
 7. A legjobb szőnyegek értékelése
 8. VORTEX Jazz, méret: 2.31.5
 9. Előnyök
 10. Hátrányok
 11. Star Comfort szőnyeg 3301241, 2 x 1m
 12. Előnyök
 13. Hátrányok
 14. keCarpet 003NC-56-M TICOLOR-SZÜRKE, 2.31.6 A hiteles perzsa Farrahi Carpet Arman Heris szőnyeg egy iráni gyárban készül modern gépi technológiával. Jellegzetes kis díszítésű, díszes tekercsekkel, mint amilyeneket sokan látnak a falakon. A szőnyeg rövid, 5mm-es bolyhos, de a felülete enyhén texturált, a tufák hossza enyhén változik. A szőnyeg poliészterből készült, így bármilyen módon tisztítható és akár mosható is. A halom szilárdan ül a hátlapon, 4,5 millió pont négyzetcentiméterenként.., Így a nyíródás, a kifésülés és a fakulás nem jelent problémát. A fő szín a krém, így a Farrahi Carpet Arman Heris bármilyen helyiségben használható, de a design inkább a nappaliba vagy a hálószobába illik. A szőnyeg mérete 1×1,5 méter – ez nem egy nagy szőnyeg, így akcentus szerepet játszik a belső térben. Jól fog kinézni az ágy vagy a kanapé mellett. Ár Farrahi szőnyeg Arman Heris krém méret 1×1.5m*m – kb. 13000 rubel. Előnyök Sűrű rövid halom; Finom krémszínű, aktív díszítéssel; Mosható, nedves felmosással. Hibák Megfelelő áron egy kis szőnyeghez képest. Pamut gobelin KB096, 1.30.6 A BCF Mocha szőnyeg praktikus, költségkímélő megoldás egy sötét, szürke belső térrel rendelkező lakás számára. Elhelyezhető a nappaliban, hálószobában, előszobában, akár a fürdőszobában is – a termék polipropilénből készült, nem fél a nedvességtől és gyorsan szárad, zsugorodás nélkül. A szőnyeg a nagy lábforgalomnak is ellenáll. Könnyen tisztítható. A szőnyeg bolyhos része rövid, a hátlap csúszásmentes. Ez teszi ezt a szőnyeget praktikus megoldássá bármely helyiségben. A termék díszítése semleges – a természetes textúra, mint a márvány, absztrakcióval és növényzettel kombinálódik. Egy mokkás szőnyeg átlagos ára körülbelül 1150 rubel. Előnyök Rövid halom; Polipropilén lágy szál; Mosható és nedves tisztítással tisztítható; Alkalmas nappaliba és előszobába, fürdőszobába. Hátrányok Nincs meghatározva.
 15. Előnyök
 16. Hibák
 17. Pamut gobelin KB096, 1.30.6
 18. Előnyök
 19. Hátrányok

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem tekinthető reklámnak, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt beszéljen szakemberrel.

A falra szerelt szőnyegek már elavultak, de a padlószőnyegek még mindig népszerűek a nappalikban és a hálószobákban. Ma már számos anyagból készülnek, bármilyen áron és dekoratív megoldással választhat egy terméket. Nézze meg a hat legjobb szőnyeget a vezető online kiskereskedők és piacterek értékelése szerint.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes szőnyeget?

A szőnyeg kiválasztásakor nem csak az esztétika az egyetlen szempont.

Méret

Válasszon egy nagy és egy kis szőnyeg közül. Vizuálisan növeli a szoba méretét, és sokkal kényelmesebb – nem csúszik a helyéről a padlóra, könnyebb porszívózni.

Fontos, hogy ismerje a szőnyeg méretét:

 1. Ideális olyan szőnyeghez, amely 30-40 cm-rel keskenyebb, mint a szoba hossza és szélessége.
 2. A szőnyegnek legalább a lábával rá kell illeszkednie egy bútordarabra, hogy beilleszkedjen a helyiségbe, és így harmonikus összképet nyújtson.
 3. Ha a szőnyeg még kicsi, legalább 70 cm-rel túl kell nyúlnia az ágyon vagy a kanapén, hogy felálláskor kényelmesebb legyen a lábának.
 4. A nappaliban vagy a hálószobában egy nagyméretű szőnyeg szintén ideális módja annak, hogy a padló nagy területét megossza a filmnézéshez vagy társasjátékozáshoz.
Olvasson tovább  7 legjobb vasalóprés

Díszítés

Egyszínű vagy többszínű? – Minden a feladattól függ, hogy a hangsúly a padlón van-e vagy sem.

 1. A sima szőnyeg semleges megoldás. Úgy tervezték, hogy ne legyen feltűnő, így jól illeszkedik a környezetbe. Csak a színt kell eltalálnod.
 2. A virágos, különösen a finom motívumok telített hangulatot kölcsönöznek a térnek, és egyes tervezők szerint a luxus érzetét… A nagy virágok nagyobbnak és szélesebbnek mutatják a szőnyeget. Keressen olyan szőnyeget, amely jól illik a klasszikus, a provence-i, a vidéki, a shebey-chic vagy az eklektikus dekorációhoz.
 3. A damaszt olyan dísz, amely a kifinomultság és a pompa, az elegancia légkörét teremti meg. Boho, empire, neoklasszikus, klasszikus, barokk és eklektikus stílusokhoz alkalmas.
 4. A geometriai díszek a legsokoldalúbbak a díszek közül. Ezek vonalak, számok különböző kombinációkban. Ha nagyok, a belső tér légies hangsúlyt kap, vizuálisan bővíti a teret, a kis dinamikát hoz. A geometrikus dísz szinte bármilyen enteriőrbe beilleszthető. Különösen alkalmas a Loft, Art Deco, Scandi, Minimalizmus, Fusion és Etnikum stílusokhoz.
 5. A trópusi (növényi) motívumok színt és hangsúlyt visznek a szobába. Eklektikus, boho, etnikai…
 6. Természetes textúrákat (homok, víz, fű, kő, márvány) imitáló természetes díszek – sokoldalú lehetőség, amely kiegészíti az art deco, eklektikus, mediterrán, skandi, neoklasszikus stílust.

Anyag

Nagyanyáink otthonában túlnyomórészt természetes szövetekből készült szőnyegek lógtak a falakon. Ma már rengeteg mesterséges megfelelője van.

 1. Természetes anyagok, például gyapjú, pamut és selyem. Kellemes textúrájuk van, szemre is autentikusak és természetesek. Különítse el az új generációs anyagokat, például az eukaliptusz- és bambuszselymet, a modált és a tencel anyagokat. Fontos, hogy a szőnyegeket természetes szőnyegekből tisztítsuk, mert a por leülepedik a szálakban és rögzül. A legjobb megoldás – professzionális vegytisztítás.
 2. Mesterséges anyagok: akril, poliészter. Előnyük a természeteshez képest – hosszabb élettartam és hipoallergén, kopásállóság. A műanyag szőnyegek könnyen tisztíthatók, moshatók, és színük nem fakul ki.

Milyen szőnyeganyagot válasszunk??

 1. Válassza ki, hogyan érzi magát. A természetes szövetek és a szőrzet sokkal kellemesebb tapintásúak, mint a műszálasak, de ez ízlés kérdése.
 2. Erős igénybevételű helyiségekbe válasszon tompaszálas szőnyegeket, amelyek elnyelik a gyakori járkálást, és kevésbé hajlamosak a bútoroktól való benyomódásra.
 3. Egy műszőnyeg nem lenne alkalmas olyan belső térbe, ahol természetes szövetek vannak jelen.

Halom

Vannak szinte sima felületű, finom bolyhos, durva bolyhos és “tésztás” szőnyegek. Alapvető különbségük, hogy képesek a szennyeződések és a törmelék felfogására, így könnyen tisztíthatóak.

Minél hosszabb a bolyhos szőnyeg, annál nehezebb a szőnyeg karbantartása. “A hálószobába tökéletes lenne egy bolyhos vagy vaskos bolyhos. De minden attól függ, hogy Ön hogyan szereti az otthonát.

Néhány javaslat a kiválasztáshoz

Amikor szőnyeget keresünk egy szobába, van néhány szabály:

 1. Keverjen össze egy élénk mintát egy semleges alapszínnel. Egy sima padlóburkolathoz válasszon aktív mintájú szőnyeget. Ezzel szemben egy nyomtatás nélküli szőnyeg elhelyezhető egy feltűnő laminált vagy csempeburkolaton.
 2. Ne kombináljon 3-nál több mint 3 mintát egy helyiségben. A tapéta illeszkedhet a szőnyeghez, vagy kiegészítheti a bútorokat egy rajta lévő mintával.
 3. A választott szőnyegnek megfelelően alakítsa ki a belső teret. A tervezőknek szokásuk a belső berendezési tárgyakkal való játék.
 4. A szabályok ismeretében pedig bármelyik helyiségbe kiválaszthatja a megfelelő szőnyeget.
Olvasson tovább  11 legjobb élelmiszer termoszok

A legjobb szőnyegek értékelése

Szeretni fogja ezeket a szőnyegeket a felülvizsgálatunkban.

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb szőnyegek értékelése 1 VORTEX Jazz, méret: 2.31.5 12 706 €
2 Star Comfort szőnyeg 3301241, 2m x 1m 3 850 €
3
 • 003NC-56-M
   TICOLOR-SZÜRKE, 2.31.6
 • 6 365 €
  4 Farrahi Carpet Arman Heris krém, méret 1×1.5m*m 13 300 €
  5
 • KB096 Pamut gobelin, 1 db.30.6
 • 1 620 €
  6 Mokka szőnyeg BCF 1,0*2,0 M 21015/55 (1/10) “Luberetskie Szőnyegek 1 428 €

  VORTEX Jazz, méret: 2.31.5

  VORTEX Jazz, méret: 2,3 x 1,5 m

  A VORTEX Jazz téglalap alakú szőnyeg poliészterből készült, pamut hátlappal, így bármilyen helyiségbe – nappaliba, hálószobába, gyerekszobába, előszobába vagy lépcsőházba – beilleszthető. Nagy kopásállósággal rendelkezik, és ellenáll az intenzív dinamikus terhelésnek. A legtöbb poliészter szőnyeghez hasonlóan további előnye, hogy a szálak ellenállnak a szennyeződéseknek, és könnyen tisztíthatók porszívóval vagy nedves ruhával.

  A szőnyeg semleges mintázatú, barna és homokszínű egyszínű, 2,5 cm-es bolyhóval, amely szinte bármilyen enteriőrbe beleillik. Kényelmes járás, hideg padlón is alkalmas – jó érzés taposni rajta. A termék mérete is univerzális – 2,3×1,5 méter – a legnépszerűbb modell. Súlya 1400 g/m2.

  Előnyök

  • Rendkívül tartós bolyhos (gépi gyártású);
  • Egyszínű szőnyeg univerzális homok színben;
  • kopásállóság;
  • Alkalmas bármilyen belső térhez.

  Hátrányok

  • Magas ár 15000 rulttól.

  Star Comfort szőnyeg 3301241, 2 x 1m

  Star Comfort szőnyeg 3301241, 2x1 m

  A szőnyegen Star Comfort mikro poliészter kellemes időt tölteni – ez egy hosszú halom 45 mm, ez meleg és puha. A szálak a nemezelt hátlaphoz vannak rögzítve, ami megakadályozza, hogy a szőnyeg gyűrődjön vagy vetemedjen. Könnyen tisztítható a sima szálaknak köszönhetően, és ez egy előny – a Star Comfort világos, krémszínű bolyhos, amelyet karbantartani kell.

  A 2x1m-es szőnyeg mérete alkalmassá teszi bármilyen kis helyiségbe – hálószobába, nappaliba, gyerekszobába. Egyébként az ára elfogadható – körülbelül 3850 rubel.

  Előnyök

  • Semleges krémszínű;
  • A juta tartós alátét;
  • Hosszú, puha, 45 mm-es bolyhok;
  • Ésszerű ár.

  Hátrányok

  • Nincs meghatározva.

 • keCarpet 003NC-56-M
   TICOLOR-SZÜRKE, 2.31.6
 • <li></div><p>keCarpet 003NC-56-M</p><ul>TICOLOR-SZÜRKE, 2.31.6m” src=”/wp-content/uploads/2023/05/3801666196991-146-.jpg” height=”450″ title=”<li>keCarpet 003NC-56-M<ul>TICOLOR-SZÜRKE, 2.31.6 “><p>Scandi design geometrikus mintákkal</p><li>A keCarpet valószínűleg bármilyen belső térbe illeszkedik. Sokoldalú kialakítású, alkalmas nappaliba, hálószobába, gyerekszobába és akár fürdőszobába is. A Frize polipropilén szálának köszönhetően párás területeken is használható. Nem szívja magába a vizet vagy a szennyeződést, így gyorsan szárad, és könnyen szárazra törölhető. A rengeteg élénk színnek köszönhetően ez a szőnyeg szinte bármilyen dekorációhoz illik, így bármelyik helyiségben jól mutat. A szőnyeg megtartja színét, és megfelelő tisztítás mellett sem fakul vagy mattul ki.<p>Juta szőttes szőnyeg alapítvány. 10 mm-es rövid cölöpökkel, gépi rögzítésű. A felület csúszásmentes, enyhén bordázott és jó hőelvezető képességgel rendelkezik – ha megérintjük, akkor is melegnek érezzük, ha az alatta lévő padló hideg. A szálak antisztatikusak, nem ragadják meg a port, és ha már leülepedtek, könnyen felszedhetők porszívóval.</p><p>Vásároljon szőnyeget</p><li>Szőnyeg méretek 2,31,6 méter lehet megvásárolni 4700 rubelt.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Univerzális, többszínű, geometrikus mintákkal ellátott design;</li><li>Rövid cölöpméret 10 mm;</li><li>Kényelmes száraz és nedves tisztítás;</li><li>Antisztatikus polipropilén szálak.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3>Farrahi szőnyeg Arman Heris krémszínű, méret 1×1.5</h3><div style=Farrahi szőnyeg Arman Heris krém, 1x1.5m

  A hiteles perzsa Farrahi Carpet Arman Heris szőnyeg egy iráni gyárban készül modern gépi technológiával. Jellegzetes kis díszítésű, díszes tekercsekkel, mint amilyeneket sokan látnak a falakon. A szőnyeg rövid, 5mm-es bolyhos, de a felülete enyhén texturált, a tufák hossza enyhén változik.

  A szőnyeg poliészterből készült, így bármilyen módon tisztítható és akár mosható is. A halom szilárdan ül a hátlapon, 4,5 millió pont négyzetcentiméterenként.., Így a nyíródás, a kifésülés és a fakulás nem jelent problémát. A fő szín a krém, így a Farrahi Carpet Arman Heris bármilyen helyiségben használható, de a design inkább a nappaliba vagy a hálószobába illik. A szőnyeg mérete 1×1,5 méter – ez nem egy nagy szőnyeg, így akcentus szerepet játszik a belső térben. Jól fog kinézni az ágy vagy a kanapé mellett.

  Ár Farrahi szőnyeg Arman Heris krém méret 1×1.5m*m – kb. 13000 rubel.

  Előnyök

  • Sűrű rövid halom;
  • Finom krémszínű, aktív díszítéssel;
  • Mosható, nedves felmosással.

  Hibák

  • Megfelelő áron egy kis szőnyeghez képest.

 • Pamut gobelin KB096, 1.30.6
 • <li></div><p>anyifei ” src=”/wp-content/uploads/2023/05/311666666196991-306-.jpg” height=”433″ title=”</p><li>anyifei”><p>A szőnyeg</p><li>Anyifei az első és egyetlen szőnyeg a felülvizsgálatunkban, amely természetes gobelinből (pamut) készült poliészter szálakkal, kellemes tapintású, nem csúszik a padlón, ami azt jelenti, hogy a termék nem “utazik” a szobában.<p>A geometrikus mintákkal díszített etnikai szőnyeg kézzel készült és növényi alapú tintával nyomtatott. Bár szintetikus, a szőnyeg erősebb igénybevétel mellett is megőrzi alakját és színét (színtartósági szint 3). Semleges mosószerekkel mosható, nedvességtartalmú és gyorsan szárad. Az első mosás után 3-5%-os zsugorodás, amire a gyártó őszintén figyelmeztet, de ez a természetes anyagokkal való munka következménye.</p><p>Szőnyeg</p><li>Made in Russia. Mérete kompakt – 1,30,6 méter, a termék ára körülbelül 1690 rubel.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Pamut gobelin poliészterrel;</li><li>Semleges absztrakt díszítés (Scandi);</li><li>Mosógépben mosható;</li><li>Ésszerű ár.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Enyhe zsugorodást okoz mosás után.</li></ul><h3>Mokka szőnyeg BCF 1,0*2,0 M 21015/55 (1/10) “Luberetskie Szőnyegek</h3><div style=Over BCF mokka 1,0*2,0 M 21015/55 (1/10) Luberetskiye szőnyegek

  A BCF Mocha szőnyeg praktikus, költségkímélő megoldás egy sötét, szürke belső térrel rendelkező lakás számára. Elhelyezhető a nappaliban, hálószobában, előszobában, akár a fürdőszobában is – a termék polipropilénből készült, nem fél a nedvességtől és gyorsan szárad, zsugorodás nélkül. A szőnyeg a nagy lábforgalomnak is ellenáll. Könnyen tisztítható.

  A szőnyeg bolyhos része rövid, a hátlap csúszásmentes. Ez teszi ezt a szőnyeget praktikus megoldássá bármely helyiségben. A termék díszítése semleges – a természetes textúra, mint a márvány, absztrakcióval és növényzettel kombinálódik.

  Egy mokkás szőnyeg átlagos ára körülbelül 1150 rubel.

  Előnyök

  • Rövid halom;
  • Polipropilén lágy szál;
  • Mosható és nedves tisztítással tisztítható;
  • Alkalmas nappaliba és előszobába, fürdőszobába.

  Hátrányok

  • Nincs meghatározva.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: