7 a legjobb mágneses ablaktisztító kefék

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Gyakorlati tanácsok vásárlás előtt.

A háziasszonyok számtalan órát töltenek takarítással és a ház karbantartásával. A mai piac számos olyan eszközt kínál, amelyek jelentősen csökkentik a takarítás időigényes feladatát és javítják a tisztítás minőségét. Ezek egyike a mágneses kefe, amely gyors és egyszerű ablaktisztítást tesz lehetővé. Ez az eszköz a legegyszerűbb az összes közül, és lehetővé teszi az üveg mindkét oldalának egyidejű tisztítását. Nemcsak tisztít, hanem polírozza is a felületet, és nem hagy csíkokat.

A kefék műanyagból készültek. A tisztítóelem egy szivacs vagy filc. A gumikaparó eltávolítja a maradék vizet az üvegről. Ma az üzletekben olyan eszközöket találhat, amelyek méretben, alakban, kialakításban különböznek egymástól. Vannak nyomásszabályozóval ellátott modellek különböző üvegvastagságokhoz.

Kétségtelen, hogy a mágneses eszközöknek számos előnye van, ezért váltak az utóbbi időben olyan népszerűvé az ügyfelek körében. Segítenek a nagy felületek tisztításában speciális termékek használata nélkül. Az ecsetek biztonságot nyújtanak, különösen, ha magasabb emeleteken lakik. Ezek pénzt takaríthatnak meg a takarítási szolgáltatásokon.

Ne feledje, hogy a különböző ablakok különböző modelleket igényelnek. Léteznek eszközök 8 mm-es üvegtáblákhoz, hármas és hármas üvegezéshez. Kiválasztottunk 7 legkelendőbb mágneses kefét. A szakértők értékelték teljesítményüket, és feljegyezték előnyeiket és hátrányaikat, ha vannak ilyenek.

A legjobb mágneses ablaktisztító kefék értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb mágneses ablaktisztító kefék 1 Mágneses ablaktisztító kefe (24-40mm) Yilaijie 5 500€
2 TATLA-2 4 300€
3 WINCLEAN 1 300€
4 Ablak varázsló 1 250€
5 Számíthatsz 2 100€
6 Üvegtörlő 390€
7 GST Mágneses kétoldalas tisztító 580€

Mágneses ablaktisztító kefe (24-40 mm) Yilaijie, állítható mágneses teljesítményű

Értékelés: 4.9

Yilaijie Mágneses ablaktisztító kefe (24-40mm), állítható mágneses erővel

Az első sorban van egy egység, amelyet kiterjesztett üvegezések tisztítására terveztek. A mágnes erejének beállítására egy speciális csavart használnak. A tisztítandó felület vastagságának megfelelően állítható. Nem csak háztartási használatra alkalmas. Bolti ablakok, ütésálló irodai válaszfalak, páncélozott pénztárgépablakok tisztítására szolgál.

Olvasson tovább  14 a legjobb olcsó porszívók az otthoni használatra

A fúvókák gyorsan cserélődnek. A háromszög alakú forma maximális tisztítóerővel tisztítja a nehezen hozzáférhető helyeket. az anatómiai kézformának megfelelően tervezve. Nincs kellemetlen érzés vagy fáradtság a tisztítás hosszabb időtartama alatt sem. Kiváló minőségű műanyag hőálló. A szivacs felpuhítja a durva éleket, eltávolítja a nehéz szennyeződéseket. Cserélhető fúvókákat és további gumicsíkokat tartalmaz.

Az ügyfelek kiemelik, hogy a kefe nem karcolja az üveget, és tökéletes fényűre polírozza a felületet. A hosszú biztonsági zsinór megakadályozza a leesést, és lehetővé teszi, hogy minden méretű ablakot tisztítson. A továbbfejlesztett készülék “ötös” minősítést kapott a megnövekedett funkcionalitás és a hibátlan eredmények miatt.

Előnyök

 • erős mágnesek;
 • állítható vonzóerő;
 • védelem a véletlen dörzsölés ellen;
 • cseppmentes, minőségi tisztítás.

Hátrányok

 • nem figyeltek meg.

TATLA-2 mágneses súrolókefe

Értékelés: 4.8

TATLA-2 mágneses súrolókefe

Ezüst díj – egy hazai vállalkozás fejlesztése, amely különböző üvegfelületek tisztítására szolgáló mágneses keféket gyárt. A márka csak biztonságos anyagokat használ. A GOST által megerősített minőség. A készüléket 16-24 mm vastagságú üveghez tervezték. Egyrétegű üvegezésű ablakokhoz, üvegpadlókhoz, lépcsőkhöz használják. A szerszám szélessége 11,9 cm. Segít tökéletesen tisztán tartani bármilyen felületet, csökkentve a fáradságos munka idejét.

Két cserélhető tisztítóhegyet tartalmaz. A poliészter könnyen eltávolítható a szennyeződés, hosszú élettartamú. Nem hagy nyomokat vagy csíkokat. Csak vízzel, mosószer használata nélkül is jól tisztít. A gyártó 12 hónap garanciát vállal termékeire, a mágnesekre pedig élethosszig tartó garanciát. Az élettartam 25 év.

Az ügyfelek észreveszik, hogy mindössze 2 percbe telik, amíg egy szabványos ablak ragyogóan tiszta lesz. A kefe univerzális – válaszfalak, kirakatok és egyéb üvegfelületek tisztítására is használható. Biztonságosan záródik, hogy elkerülje a leejtést.

Az érdemei

 • egy jól ismert, kipróbált és bevált márka;
 • anatómiai tartóeszköz;
 • gyors fúvókacsere
 • kemény, nem ártalmas anyag.

Hátrányok

 • nem azonosított.

WINCLEAN mágneses kefe

Értékelés: 4.7

MÁGNESES WINCLEAN KEFE

A megtisztelő harmadik helyet a háziasszonyok körében nagyon népszerű ecset foglalja el. Még nagyszámú ablakot is többször gyorsabban tisztít meg, mint a hagyományos ablaktisztítás. A kiváló minőségű műanyagból készült fogantyú könnyen megfogható. A készülék vezérléséhez egy hosszú, gyűrűs zsinór áll rendelkezésre. A mágneses lemezek mindkét oldalon biztonságosan tartják azt. Fogóerő – 25 kg.

A puha ruhapárnák egyenletesen oszlatják el a habot, feloldva a szennyeződéseket, zsírokat… A nehéz lerakódások egyetlen mozdulattal, emberi erőfeszítés nélkül eltávolíthatók. Speciális betétek törölje szárazra és polírozza a felületet. A kialakítás lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek alapos tisztítását, akárcsak az ablakok közepén.

Olvasson tovább  6 legjobb párásító Xiaomi

A pozitív visszajelzések bizonyítják a készülék hatékonyságát. Sokan megjegyzik az összeszerelés minőségét, az erős és biztonságos anyagokat. Kristálytiszta és átlátszó üveg. Az ecset nem hagy csíkokat vagy maszatokat. Egy- és kétrétegű üvegezéshez egyaránt alkalmas. A készüléket az asztalok, lépcsők és egyéb üvegfelületek tisztán tartására használják.

Előnyök

 • univerzális használat;
 • könnyű cserélhetőség;
 • hosszú biztonsági kötél;
 • kiválóan tisztítja a sarkokat.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Window Wizard mágneses ablaktisztító kefe

Értékelés: 4.7

Window Wizard mágneses ablaktisztító kefe

A negyedik egy jól ismert, tisztítóeszközök gyártására szakosodott márka mágneses keféje. Még a nehezen hozzáférhető helyeken is eltávolítja a szennyeződéseket. A design kényelmes a háziasszonyok számára. A fogantyútartó megkönnyíti a nagy felület tisztítását. A termékhez tartozik egy gyűrűs zsinór, amely megakadályozza a termék véletlen leesését. A műanyag nem mérgező és nem okoz irritációt. Az ütközés után nem keletkeznek repedések. Többféle szín közül választhat. Minden szín élénk és telített.

A készülék mikroszálas, jól csúszó, porgyűjtő mikroszállal van felszerelve. Elég hosszú ideig tart, csak a tisztítóelemet kell kicserélni, amikor elhasználódik. Kompakt méretének köszönhetően bármilyen szekrényben tárolható.

A vélemények szerint a Window Wizard mágneses kefe “kiváló” abban, amit csinál. Jelentősen felgyorsíthatja a tisztítási folyamatot. Nincs szükség a beivódott szennyeződések eltávolítására vagy az összeszerelés során történő bonyolult kezelésre. Az üveg nemcsak tiszta, hanem csiszolt is. Nem csíkozódik vagy csöpög a víz és a mosószerek miatt.

Előnyök

 • Jól tisztítja a sarkokat;
 • a különböző üvegtípusokhoz;
 • hőálló műanyag;
 • Miniatűr méret.

hátrányok

 • nem azonosították.

Ablaktisztító kefe mágneses You Can Count

Értékelés: 4.6

ABLAKTISZTÍTÓ KEFE MÁGNESES, AMIRE SZÁMÍTHATSZ

Ötödik helyen, tökéletesen tisztítja az üveget a portól és a szennyeződésektől. Modern technológiával tervezték, kompakt, gyorsan összeszerelhető, nem bonyolult beállítások nélkül. Méretek: 150*60*20 mm. A nagy hosszúság lehetővé teszi a gyorsabb tisztítást. erős műanyag anyag ellenáll a mechanikai ütéseknek. Szagtalan, ártalmatlan és biztonságos az egészségre nézve. A készlet tartalmaz egy kefét, egy távtartót, két kendőt és egy zsinórt. A készülék nem hagy csíkokat, a szemüvegek csiszolva vannak utána, fényes fénye van. Fel van szerelve egy további rögzítőelemmel a külső oldalon.

A kefe nem foglal sok tárolóhelyet. Könnyen szállítható. A piros színű kialakítás esztétikusan tetszetős. 4 mm vastagságú üveghez tervezve. Bár az ereje a mágnes tartja két darab és 5-6 mm-es ablakok.

A háziasszonyok megjegyzik, hogy sok időt takarít meg a takarítás során, különösen a nagy ablakok tisztításakor. A modell kialakítása könnyen használható. Nincs komplikáció az első használat során. Az utasítások világosak és könnyen követhetők.

Olvasson tovább  A 8 legjobb megoldás a falon lévő penész ellen

Előnyök

 • gyorsított tisztítás;
 • könnyen használható;
 • megbízható rögzítés az üveghez;
 • maximális ragyogás.

Előnyök

 • nem azonosított.

Mágneses ablaktisztító kefe Üvegtörlő

Értékelés: 4.5

Mágneses ablaktisztító kefe Üvegtörlő

Tovább a felülvizsgálatban – egy kefe, amely gyors és kényelmes tisztítást tesz lehetővé. Egyetlen üveghez tervezték, eltávolítja a szennyeződéseket az ablakokról, akváriumokról és más üveg tárgyakról. A kiváló minőségű műanyag ellenáll a legkeményebb körülményeknek is. A puha szövetbetétek egyenletesen elosztják a habot. Két tartalék regenerált cellulóz fúvókát tartalmaz a készlet. A rugalmas polimer kaparók eltávolítják a szappant és polírozzák az üveget. Nem maradnak utána maradványok, foltok vagy foltok. A felület makulátlan és fényes.

A modell biztonsági zsinórral rendelkezik. A készülék könnyen megfogható és manőverezhető. A kefe könnyen csúsztatható, így minimális nyomás nehezedik a kefére. Gyorsan szétszerelhető és újra összeszerelhető, így a kefefej cseréjére nem kell sok időt szánni.

A vásárlók megjegyzik, hogy a készülék egy mozdulattal eltávolítja a makacs szennyeződéseket, anélkül, hogy kaparókra vagy más tisztítóeszközökre lenne szükség. Segít minden 3 és 6 mm közötti vastagságú egyrétegű üvegfelületet, beleértve az erkélyeket, loggiákat és kirakatokat is.

Előnyök

 • alacsony súly;
 • használhatóság;
 • jó polírozás
 • nem hagy csíkokat.

Hátrányok

 • nem azonosított.

GST Mágneses kétoldalas tisztító

Értékelés: 4.4

GST Mágneses kétoldalas tisztító

Top 7 legjobb mágneses kefe az egyrétegű ablakok, akváriumok és egyéb üvegfelületek gyors, minőségi tisztításához. A tartó nagyon praktikus. nem csúszik ki mosás közben. Alacsony súlya még hosszabb ideig tartó használat esetén sem terheli meg a kezet. A 70 cm hosszú gyűrűs zsinór védi a készüléket a leeséstől. A külső fele klippel van ellátva a biztosabb tartás érdekében; A szivacs anatómiai fogantyúval távolítja el a makacs szennyeződéseket és a port; A külső fele nyakpánttal van ellátva.

A szivacs eltávolítja a makacs szennyeződést, port. Polimer betétek polírozása. Az üvegtáblák tisztává és fényessé válnak. Használhat extra speciális tisztítószert a mosás során, vagy tisztíthatja az ablakokat csak vízzel. És a tisztítás minősége továbbra is magas. A vonzó kialakítás feldobja a tisztítási folyamatot. A műanyag ütésálló, nem mérgező és szagtalan.

A háziasszonyok megjegyzik, hogy a speciális kialakításnak köszönhetően a sarkok alaposan megmosódnak, és nincs szükség arra, hogy időt töltsenek a kézi tisztításukkal. Ez a kefe könnyedén siklik a durva felületeken, fellazítja a felgyülemlett szennyeződéseket, és egy söpréssel eltávolítja azokat.

Előnyök

 • anatómiai fogantyú;
 • a nehezen hozzáférhető helyek tisztításához;
 • kompakt méret;
 • feltűnő design.

Hátrányok

 • nincs.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: