7 legjobb vízszűrő a Barrier márka által

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. Mik a kiválasztási kritériumok?. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem vásárlási útmutató. Vásárlás előtt kérdezzen meg egy szakembert.

A víznek, amelyet ivásra, főzésre és háztartási célokra használunk, tisztának kell lennie. Ellenkező esetben egészségügyi problémákat okozhat, és akár krónikus betegségekhez is vezethet. Természetesen a vízszolgáltatók tisztítást végeznek, beleértve a szűrést és a vegyi anyagokat, de a folyadéknak, amíg a csöveken keresztül el nem éri a fogyasztót, amelyet évtizedek óta nem változtattak meg, van ideje újra szennyezni.

Ezért ajánlott a következő szűrők otthoni beszerelése. Az ilyen berendezések egyik legnagyobb oroszországi gyártója a “Barrier” vállalat. Mechanikus, membrános és egyéb szűrőket gyárt. És nagyon fontos, hogy a megfelelőt válasszuk.

Hogy segítsen választani, összegyűjtöttük a legjobb 7 legjobb vízszűrő márka “Barrier”.

A legjobb vízszűrők értékelése Barrier márka

Jelölés Helyszín Név Ár
A Barrier márka legjobb kanna szűrői 1 “Barrier Grande NEO 515 €
2 “Barrier Smart 3,3 L 570 €
A legjobb szűrők a mosogató alatt márka Barrier 1 “Barrier Pro Osmo 100 Boost M” fordított ozmózissal 8 210 €
2 ” Barrier Waterfort OSMO fordított ozmózissal 7 199 €
3 “Barrier Profi Osmo 100” fordított ozmózissal 6 989 €
4 ” Barrier Expert Standard élettartam-jelzővel 4 950 €
5 “Barrier Expert Hardness x2” fehér 4 050 €

A legjobb szűrő-kancsó márka “Barrier”

“Barrier Grand NEO”

Értékelés: 4.9

A klasszikus szűrőedény, átgondolt ergonómiával. Szinte minden tervezési elem otthoni használatra van optimalizálva. Például a kancsó fedelén egy mechanikus naptárjelző található, amelyen beállíthatja a szűrőcsere dátumát. A tölcsér védett a tisztított vízbe kerülő por ellen, és automatikusan kinyílik, amikor megtelik.

A kancsó kapacitása 4,2 liter. Egy kétfős család például naponta csak kétszer tudja megtölteni a szűrőt.

Fontos megjegyezni, hogy a “Barrier Grand NEO” csak egy kancsó, menetes csatlakozással a szűrő számára. A víztisztítás minőségét az határozza meg, hogy milyen kazettákat használnak a tartályhoz. A Barrier cég a következő szűrőopciókat kínálja:

 1. A “Standard”. Ötrétegű kémiai-mechanikai szűrő, amely megtisztítja a szerves és szervetlen szennyeződéseket. Alkalmas csapvízzel és magánkutakból származó artézi ivóvízzel való használatra.
 2. “Keménység”. Speciális többrétegű kémiai-mechanikai szűrő, amely megtisztítja a vizet a fémsóktól. Alkalmas különböző eredetű folyadékokkal, beleértve a kutakat is, és ajánlott olyan területeken is használni, ahol a nedvesség magas fluoridtartalmú.
 3. “Keménység vas”. A szűrő speciális változata a különböző fémek, különösen a vas, sók standard tisztítására és eltávolítására a vízből. Megfelelő régiókban és felhasználási célokra ajánlott.
 4. “Fény”. Gyors tisztító szűrő. Ugyanarra a felhasználásra alkalmas, mint a “Standard”.
 5. “Aktív.”. Ásványosítás szűrősorozat, amely nemcsak tisztítja a vizet, hanem különböző hasznos mikroelemekkel is telíti azt. Pl. “Heart Power” magnéziummal, “Immunity Power” magnéziummal és cinkkel. A “Power of Balance” 8,5 egységre emeli a víz pH-értékét.
Olvasson tovább  A 12 legjobb szekrénybútorgyár Oroszországban

A “Barrier Grand NEO” szűrőkancsó öt színben kapható: “Ultramarin” (kék), “Borostyán” (sárga-narancs), “Antracit” (fekete-barna), “Jade” (zöld) és “Rubin” (piros).

“Barrier Smart 3.3 l

Értékelés: 4.8

Kicsi és elegáns szűrőedény egy személy vagy egy kis család számára. A modell egyik legfontosabb előnye – az eredeti kialakítás. Kifinomult és vonzó megjelenése miatt gyakorlatilag minden konyhába könnyen integrálható.

A “Barrier Smart” szűrőedény teljes térfogata 3,3 liter, hasznos – 1,5 liter (ennyi tisztított víz fér az aljába). A kialakítás megkönnyíti a töltést az automatikusan nyíló fedélnek köszönhetően.

A “Barrier Smart” modellel való használatra ugyanolyan típusú szűrőbetétek illeszkednek, mint a “Barrier Grand NEO”. Így az otthonában lévő víz típusától függően választhatja ki a megfelelőt.

A “Barrier Smart” öt színben kapható: mentazöld, lila, zöld, fekete és sötétbarna.

A legjobb szűrők a mosogató alatt márka “Barrier”

” Barrier Pro Osmo 100 Boost M fordított ozmózissal

Értékelés: 4.9

A fordított ozmózis a legmodernebb és legfejlettebb technológia a víztisztításhoz. A folyadékot egy speciális membránon keresztül kell vezetni. A nedvesség csak egy irányban tud átáramlani rajta. Ezért minden kémiai és mechanikai szennyeződés a féligáteresztő membrán “bemenetén” marad, a “kimenet” pedig tiszta víz.

“Barrier Pro Osmo 100 Boost M” – a fordított ozmózisszűrők csúcsmodellje, amely otthoni és kisvállalkozásokban egyaránt használható. Nemcsak többlépcsős tisztítórendszerrel, hanem elektromos nyomásfokozó szivattyúval is fel van szerelve, hogy az áramlási sebesség szokásosan magas legyen.

A “Barrier Proof Osmo 100 Boost M” hat szűrési fokozatot használ:

 1. Mechanikai tisztítás. A szűrő eltávolítja az 5 mikronnál nagyobb részecskéket – homokot, agyagot és egyéb szennyeződéseket a vízből.
 2. Szorpciós tisztítás. A szűrő eltávolítja a vízből a klórt, amelyet a vízellátásban folyadékok fertőtlenítésére használnak.
 3. Második szintű mechanikai tisztítás. A szűrő eltávolítja a vízből az 1 mikronnál nagyobb részecskéket – a különböző részecskéket és szennyeződéseket.
 4. Ozmotikus membrán. Eltávolítja a vízben oldott szerves és szervetlen szennyeződéseket – baktériumok, vírusok, membránok, fém és nem fém sók, fluoridok stb.
 5. Ásványosodás. A víz kálium-, magnézium- és fluoridionokkal gazdagított, amelyek jótékonyan hatnak a szervezet egészségére és normális működésére.
 6. Szűrés utáni. A tisztított víz emellett megszabadul a szagoktól és ízektől.
Olvasson tovább  8 legjobb kültéri hőmérő

A patronok 5000 liter vízhez elegendőek, utána ajánlott cserélni őket. A “Barrier Professional Osmo 100 Boost M” szállítási terjedelme magában foglalja magát a víztisztítót, a tisztított víz tartály-hidroakkumulátort, a csaptelep-keverőt (a sajátjával helyettesíthető), a szükséges szerelési eszközöket és szerelvényeket.

” Barrier Waterfort OSMO fordított ozmózissal

Értékelés: 4.8

” Barrier Waterfort OSMO – jó szűrő otthoni használatra. 5 lépcsős víztisztítási technológiát alkalmaz, ásványi anyagok nélkül, de a különböző szennyeződések és szennyeződések eltávolításával.

A Barrier Waterfort OSMO egyik fontos előnye, hogy a szűrő OneTouch technológiával van felszerelve a gyors patroncsere érdekében. A folyamat csak néhány másodpercet vesz igénybe. Nem kell vízvezeték-szerelőt hívni, minden munka saját maga is elvégezhető.

A rangsor előző modelljéhez hasonlóan a “Barrier Waterfort OSMO” is fel van szerelve mindennel, amire a gyors telepítéshez szüksége van. A dobozban, kivéve közvetlenül a szűrőhöz egy elektromos szivattyúval, van egy tartály-hidroakkumulátor a tisztított vízhez, egy csap a mosogatóra való felszereléshez (sajátjával helyettesíthető), valamint az összes szükséges szerelvény és szerszám.

Érdemes megjegyezni, hogy mivel a rögzítő mechanizmus OneTouch egy szűrőszivattyúval “Barrier Waterfort Osmo” csak kompatibilis speciális patronokat lehet használni. A “Pro Osmo” változatok nem alkalmasak. Minden patron 5000 literig – vagy nagyjából 1 évig – tart.

“Barrier Pro Osmo 100” fordított ozmózissal

Értékelés: 4.8

Ötfokozatú tisztító szűrő (mineralizáció nélkül), háztartások és kisvállalkozások számára egyaránt alkalmas. A szűrés a fordított ozmózis technológiát alkalmazza, hogy ne csak a lebegő szilárd anyagokat, hanem az oldott anyagokat is eltávolítsa a vízből. Az ezen a szűrőn áthaladt folyadék minősége nem rosszabb, mint a palackozott folyadéké.

Bár a “Barrier Professional Osmo 100” modell, ellentétben a Boost M verziójával, nem tartalmaz ásványi anyagot, még mindig lehetséges telepíteni. Ez segít abban, hogy a víz még egészségesebbé váljon, különösen az érzékeny emésztésű, immunrendszeri vagy szív- és érrendszeri betegségben szenvedők számára.

Olvasson tovább  11 legjobb matrac borító

A szállítási terjedelem tartalmazza a szűrőrendszert, egy 8 literes hidroakkumulátor-tartályt, az összes szükséges patront, egy alap mosdókagyló-keverőcsapot (amely a szerény kialakítás miatt sajátra cserélhető) és az összes szükséges szerelvényt. A patron élettartama – 5000 liter.

“Barrier Expert Standard” életjelzővel

Értékelés: 4.7

Olcsó, de praktikus szűrő a csapvíz vagy artézi víz tisztításához. Nem rendelkezik fordított ozmózis membránnal, de ennek ellenére hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és szennyeződéseket a folyadékból.

A “Barrier Expert Standard” háromlépcsős tisztítórendszert használ. Először a mechanikai szennyeződéseket távolítják el a vízből, majd a bakteriális (az ionizációnak köszönhetően), majd – kémiai. Lehetővé teszi, hogy tiszta ivóvízhez jusson.

A szállítási terjedelem tartalmazza magát a szűrőrendszert, a mosdókagyló keverőcsapot és az elektronikus hozamjelzőt, amely lehetővé teszi, hogy időben cserélje a patronokat anélkül, hogy aggódnia kellene a szükséges idő elmulasztása miatt. A “Barrier Expert Standard” hidroakkumulátor rendszer nem igényel. A szükséges szerszámokat és szerelvényeket is tartalmazza.

A Barrier Expert rendszer fontos előnye az önbeállítás lehetősége – a szükséges patronok használatával. Például egy konfiguráció elkészíthető a kemény víz, a veszélyes mikroorganizmusokat potenciálisan tartalmazó vasas víz (kútvíz sekély mélységből) tisztítására. A kazetta kiválasztásával kapcsolatos információk a kezelési útmutatóban találhatók.

” Barrier Expert Hardness x2 fehér

Értékelés: 4.6

A “Barrier Expert Hardness x2” egy speciálisan a magas ásványi anyag- és fémsótartalmú víz lágyítására és tisztítására alkalmas szűrő. Nemcsak nyers formában (forralás nélkül) teszi a folyadékot fogyasztásra alkalmassá, hanem megvédi a háztartási készülékeket és edényeket a vízkőlerakódástól is.

A Barrier Expert termékcsalád többi szűrőjéhez hasonlóan ez is egy speciális OneTouch patronfelerősítő rendszerrel van felszerelve. Lehetővé teszi, hogy a szűrőt mindössze 2 másodperc alatt kicserélje saját maga. A régi patron lekerül, az új patron felkerül.

A patronokat többféle technológiával tervezték a víz megfelelő tisztítására. A ByPass funkciónak köszönhetően a folyadék egy része nem lágyul meg. A víz túlzott lágyulása kedvezőtlen hatásokkal járhat. A patronok szűrőrendszereket is tartalmaznak, amelyek eltávolítják a mechanikai és kémiai részecskéket a folyadékból.

A “Barrier Expert Hardness x2” szállítási terjedelme egy szűrőrendszert, egy csapot a mosogatóra, a szükséges szerelvényeket és szerszámokat tartalmazza. Ehhez a modellhez nem szükséges víztartály. A “Barrier Expert Standard” modellhez hasonlóan ez a modell is tovább módosítható és átkonfigurálható az Ön igényei szerint.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: