9 legjobb felmosó a padló tisztításához

*A szerkesztőségi rangsor legjobbjainak összefoglalását. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül jóváhagyásnak vagy vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot!.

A nedves felmosás egyszerűsítése érdekében a haladó háziasszonyok és a takarítószolgálatok mesterei felmosórongyot használnak. Ez a látszólag egyszerű eszköz ma már számos változatban elérhető:

 1. Vödörrel;
 2. Klasszikus vagy teleszkópos fogantyúval;
 3. Vízpermetező adagolóval;
 4. Rongypréssel a rongyok számára;
 5. Szösz vagy viszkóz rongy fúvókával.

A felmosórongyok és tisztítókészletek a lehető legkönnyebbé teszik a padló felmosását és súrolását, még a nehezen hozzáférhető helyeken is. Az EXPERTOLOGY csapata azonosította a legnépszerűbb tisztítóberendezések modelljeit. Számos népszerű módosítás bevezetése.

A legjobb felmosórongyok padlótisztításhoz

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb felmosó vödör padlótisztításhoz 1 Vileda “Easy Wring”, 2 db 3 044€
2 Leifheit “CareProtect” szórópisztollyal 3 238€
3 Leifheit “Picobello M”, teleszkópos fogantyúval 2 659€
4 Red Cat “Tornado MopM-20” vödörrel, 2 csavarási móddal 2 590€
5 Hausmann “Easy Clean”, facsaróval 1 489€
6 Vileda “Active Max” 849€
7 Imádni fogod a “Lux”-ot egy csavarkötővel 1 179€
8 Aqua
 • ne “Coconet” teleszkópos fogantyúval
 • 509€
  9 “Ergopack 440€

  Vileda “Easy Wring”, 2 darab

  Értékelés: 4.9

  VILEDA EASY WRING 2 ELŐKÉSZÍTÉS

  A Vileda “Easy Wring” készlet egy kerek felmosófejjel ellátott felmosórongy és egy pedálos facsaróval ellátott vödör. Használata nagyon egyszerű: csak öntsön vizet egy tartályba, merítse bele a felmosófejet, a centrifugában lévő pedál segítségével nyomja össze, majd kezdje el a felmosást. Nem kell lehajolnia és vizes kezeket használnia – nem kell piszkos vízzel érintkeznie. Attól függően, hogy milyen erősen nyomja meg a lábpedált, különböző pörgési fokozatokat kap, anélkül, hogy fröccsenne vagy foltot hagyna maga után.

  Tekintsük a felmosórongyot külön. Teleszkópos fogantyúval rendelkezik, amely 55 és 130 cm között teleszkópozható, és két helyen rögzíthető, így bármilyen magasságú személy számára kényelmes. A háromszög alakú tartóban lévő mikroszálak nagyobb lefedettséget biztosítanak a tisztítandó felületen, felfogják a fő szennyeződést és egy menetben letörlik a padlót. Minden sarokba behatol, megragadja a bútorok alatti teret, majd könnyen megtisztítja az összegyűjtött csíkokat, gyapjút, port, alacsony hőmérsékleten mosógépben mosható kondicionáló nélkül.

  A vödör ütésálló műanyagból készült, és egy skálával rendelkezik a vödör megfelelő mennyiségű vízzel való feltöltéséhez. Oldalán egy kifolyócső található a szennyvíz könnyű kiürítéséhez. A mikroszálas csavarkosár nem zavarja az öblítőbetétet, és a lábpedál nem igényel töltést – mechanikusan működik. A vödörben van egy fogó a felmosórongy tárolására.

  A Vileda Easy Wring Set átlagos ára 3500 rubel.

  Előnyök

  • Mechanikus pedálkioldó;
  • Mosható fúvóka;
  • Kihangosító rendszer;
  • A széles mikroszálas fúvóka behatol a sarkokba és a bútorok széle alá;
  • A vödör belsejében található egy skála a tisztítóoldat elkészítéséhez;
  • Lefolyócső és tárolóhely a felmosórongy számára.

  Hátrányok

  • Magas ár;
  • A felhasználók megjegyzik a finom haj összegyűjtésének kellemetlenségét.

  Leifheit “CareProtect” permetezővel

  Értékelés: 4.8

  LEIFHEIT CAREPROTECT FLUSHER.webp

  A Leifheit “CareProtect” permetezőmop nélkülözhetetlen a parketták tisztításához, bár más padlóburkolatokon is használható. A tisztításhoz nincs szükség vödörre. A felmosó így működik: a fogantyúhoz egy tartály van rögzítve a víz vagy a mosószeroldat számára, ahonnan a fogantyú sínjére kattintva egy csepp folyadék érkezik, a csuklón lévő mikroszálas fúvóka dörzsöli azt, miközben eltávolítja a port és a szennyeződéseket, beleértve az alacsony bútorok alatt is. A felmosóbetét tisztításához egyszerűen mossa ki 60 °C-on0Kézzel vagy a gépben.

  Fogantyú acélból, 130 cm hosszú, nem összecsukható. A fúvóka opcionális és cserére vásárolható.

  Átlagos ár – 3500 USD.

  Előnyök

  • Védőbevonatok közvetlen felvitelére parkettára és laminált padlóra;
  • Megbízható acél fogantyú;
  • A mosóbetét külön megvásárolható;
  • Alkalmas minden sima felület tisztítására;
  • Bútorok alatt is tisztítható.

  Hátrányok

  • Padlótisztításra nem alkalmas;
  • Magas ár.

  Leifheit “Picobello M”, teleszkópos fogantyúval

  Értékelés: 4.8

  LEIFHEIT PICOBELLO M teleszkópos fogantyúval

  A Leifheit újabb felmosófeje, de ezúttal egy többcélú, teleszkópos nyéllel ellátott felmosófej, a Picobello M. 12×33 cm-es gyűrűvel rendelkezik, és 80…140 cm hosszúságban állítható.

  A mop nyele könnyű fémből készült, műanyag tartókkal és szorítórendszerrel rendelkezik – a nyelet előre kell húzni, hogy eltávolítsa a felesleges vizet a mikroszálból, a műanyag tartó pengék a “fülek” nyomása alatt záródnak. A felhasználók azonban megjegyzik: a pengéket kézzel is össze kell szorítani, hogy az anyag eléggé megszáradjon.

  A mikroszálas kendő erős tépőzárral van rögzítve a műanyag tartóhoz; szükség esetén külön megvásárolható. A fogantyú tetején egy lyuk található a könnyű tároláshoz lógó helyzetben.

  Átlagos ára 2500 RUB.

  Előnyök

  • Teleszkópos fogantyú biztonságos fogással;
  • Felfüggesztés a tároláshoz;
  • Szorítás a mikroszálas fúvóka eltávolítása nélkül;
  • Forgatható tartozék a nehezen hozzáférhető helyek tisztításához.

  Hátrányok

  • Túlárazott a kevésbé ismert márkák hasonló modelljeihez képest.

  Red Cat “Tornado MopM-20” vödörrel, 2 csavarási móddal

  Értékelés: 4.7

  HAUSMANY COT TORNADO MOPM-20 vödörrel 2 SHIFTING MODES.webp

  Padlótisztító készlet “Tornado MopM-20” a “Red Cat” márkától hasonló a minősítés vezetőjéhez. Ez a felmosófej lekerekített mikroszálas felmosófejjel és rögzített 130 cm hosszú nyéllel rendelkezik, műanyag markolattal. 8 literes vödör egy kiöntővel a víz lefolyására van felszerelve egy mechanikus pedál csavarás két üzemmódban nedves tisztítás és törölje a padlót újra, szinte száraz. A centrifuga fúvóka praktikus, fröccsenés nélkül lefolyik egy vödörbe. A rendszer hátránya a minősítés vezetőjéhez képest – nincs tartó a vödörre szerelt felmosórongyhoz.

  Átlagos ár – 2600 rubel.

  Előnyök

  • A felmosórongyhoz egy vödör is tartozik;
  • Vízelvezetés;
  • Mechanikus pedálos csavarás két üzemmódban;
  • A mikroszálas fúvóka eléri a nehezen hozzáférhető helyeket is.

  Hátrányok

  • A fogantyú nem kihúzható;
  • A vödrön nincs felmosótartó.

  Hausmann “Easy Clean”, facsaróval

  Értékelés: 4.7

  HAUSMANN EASY CLEAN egy nyomással.webp

  A Hausmann “Easy Clean” klasszikus típusú mop facsaróval egy 12×33 cm-es, tépőzárral ellátott szabványos méretű párnával van felszerelve, amely bármilyen sima padlófelület nedves tisztítására használható. Fogantyú 132 cm hosszú, nem teleszkópos, de felszerelt szorító rendszer – amikor táplálja a fogantyút előre egy mechanikus szorítja a fejét, és tisztítás a szennyeződés összegyűjtött szilikon kaparó.

  Átlagos ár – 1600 rubel.

  Előnyök

  • Jó csavarórendszer a fúvókához;
  • A normál méretű mikroszálak cserélhetők;
  • Elfogadható ár.

  Hátrányok

  • A tartó zár korlátozza a hozzáférést az ágy alatti térhez és az alacsony bútorokhoz.

  Vileda “Active Max”

  Értékelés: 4.7

  VILEDA ACTIVE MAX.webp

  A rangsor hatodik helyezettje a klasszikus Vileda “Active Max” felmosórongy. Ez egy lehetőség azok számára, akik nem bánják, hogy saját kezükkel csavarják ki a mikroszálas párnát – eltávolításához meg kell nyomni a gombot a tartó alján, és fel kell húzni a fogantyút.

  Ami a Vileda “Active Max”-ot megkülönbözteti a korábbi modellektől, az a nagy mikroszálas mopfej – 16 x 48 cm -, amely alkalmas nagy területek tisztítására. Az anyag felszívja az összes szennyeződést, összegyűjti a hajat és a port, majd könnyen tisztítható. A fogantyún egy akasztóhurok található a felmosórongy tárolásához.

  Az átlagos ár 850 rubel.

  Előnyök

  • Nagy fúvóka a nagy területek padlójának tisztításához;
  • Függesztőnyílás a fogantyún;
  • Ésszerű ár.

  Hátrányok

  • Nincs tolómechanizmus.

  Imádni fogja a “Lux” csavarógépet

  Értékelés: 4.6

  YO<ul></div><p>SZERETNI FOGOD A LUXOT EGY CSAVARÓVAL.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/04/61016666195661-599-.jpg” height=”410″ title=”YO</p><ul>SZERETEM A LUXOT EGY CSAVARÓVAL.webp”><p>Szeretni fogja “Lux” mop különböző fúvóka anyag – ez a modell használ rugalmas poliuretán hab különböző méretű pórusokkal. Kiválóan felszívja a vizet és a szennyeződéseket, de gyakori öblítést és tisztára törlést igényel. Karral működtetett facsaróval rendelkezik, ami nem a legkényelmesebb, de a felesleges vizet gyorsan és maradéktalanul eltávolítja.</p><p>Szeretni fogja “Lux” a squeeze lesz egy igazi segítség a konyhában – ez tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket a csempe, linóleum, megbirkózni durva szennyeződések jobban, mint a puha mikroszálas – szivacs könnyű csiszoló tulajdonságokkal rendelkezik.</p><p>Az átlagos ár – 850 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Szivacsos párnája felszívja a szennyeződéseket és a szemetet;</li><li>A fúvóka bármely más fúvókára cserélhető;</li><li>Enyhén csiszoló hatású;</li><li>Robusztus felépítés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A felmosóbetét nem alkalmas laminált padlóra – csíkokat hagy.</li></ul><h3>Aqua<li>A ne Coconet teleszkópos fogantyúval</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=AQUA<li></div><p>NE COCONET TELESZKÓPOS FOGANTYÚVAL.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/04/31316666195661-59-.jpg” height=”420″ title=”AQUA</p><li>NE COCONET TELESZKÓPOS FOGANTYÚVAL.webp”><p>Nedves és száraz felmosáshoz az Aqua</p><li>Ideális a zseníliás felmosóbetéttel ellátott kókuszdió – eltávolítja a szőrszálakat és a port a felületről, és felszívja a nedvességet. Szivacsszerű textúrájú, enyhén dörzsölő, de nem karcoló hatású, csökkenti a mosószer szükségességét. Figyelemre méltó: a tartozék mosható automata gépben vagy kézzel, akár +60 °C-on is<su>0</su>.<p>Aqua fogantyú</p><li>a “Coconet” teleszkópos fogantyú 68-122 cm között kihúzható és rögzíthető. A felső részen van egy zsanér a tisztítószerszám felakasztásához. A fejmérete valamivel nagyobb az átlagosnál – 45,5 cm x 14,5 cm.<p>Átlagos ár – 500 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Behúzható fogantyú;</li><li>Csiszoló hatású;</li><li>A kemény zseníliaszál összegyűjti a szennyeződéseket és felszívja a nedvességet;</li><li>Megfelelő áron.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Néhány felhasználó megjegyezte, hogy a teleszkópos fogantyú rögzítése gyenge;</li><li>Törékeny tartók.</li></ul><h3>Ergopack</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Ergopack

  Az “Ergopack” univerzális mop zárja rangsorunkat. Egyszerű kialakítású, 118 cm hosszú fém fogantyúval, amely elektrosztatikus hatással vonzza a port, gumírozott markolattal a jobb fogás érdekében, valamint poliészter fúvókával ellátott műanyag szedővel. A felmosórongy színvariációk állnak rendelkezésre, így minden háziasszony megtalálhatja az ízlésének megfelelő “segítőt”.

  A facsarót nem úgy tervezték, hogy kézi kezeléshez eltávolítható legyen, ezért a mop alján lévő kart le kell nyomnia, és ki kell húznia a fogantyút.

  Átlagos ár – 600 RUB.

  Előnyök

  • Elektrosztatikus fogantyú, amely vonzza a port;
  • Különböző színekben kapható;
  • Manőverezhető forgó felmosófej;
  • Alacsony ár.

  Hátrányok

  • E módosítás esetében nincs meghatározva.
  Olvasson tovább  11 a legjobb gélek mosáshoz
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: