A 12 legjobb szekrénybútorgyár Oroszországban

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

Mindannyian szeretnénk, ha nem csak kényelmes háztartási cikkekkel vennénk körül magunkat. A szép bútorok sok pozitív érzelmet és pozitív hangulatot hoznak az életünkbe. A választás a bútorok, első pillantásra, nagyon egyszerű. Mindenekelőtt két szempontot kell figyelembe venni: a megjelenést és a költségeket. De nagyon gyakran a használat után szembesül azzal a ténnyel, hogy a bútorok nem illeszkednek az általános stilisztikai kompozícióba, vagy rosszabb – “szétesik a szemed előtt”.

Annak érdekében, hogy elkerülje az ilyen helyzetbe kerülést, olyan kipróbált és tesztelt gyártóktól származó árukat kell választania, akik már bizonyították, hogy megbízható minőségi termékek szállítói. Ma Oroszországban sok gyár van. Egyesek már régóta léteznek, míg mások újak a piacon. Kik az igazi vezetők, és termékeik nem rosszabbak az európai márkáknál?

Szakértőink megválaszolják ezt a kérdést. A cikk 12 szekrénybútorgyárat mutat be, amelyeket a legjobb orosz gyártóként ismernek el. Nemcsak nemzeti díjakat nyertek, hanem nemzetközi díjakat is kaptak. A termékek minőségét független szervezetek és a mindennapi életben való hosszú távú használat során is igazolták. A felülvizsgálat azokat a vállalatokat tartalmazza, amelyek a legtöbb szavazatot kapták a hétköznapi vásárlók és a bútorszakértők körében.

A legjobb szekrénybútorgyárak értékelése Oroszországban

JelölésűrA gyárértékelés
A legjobb szekrénybútorgyárak rangsora Oroszországban1Shatura-Mebel5.0
2Maria4.9
3Lazurit4.8
4Katusha4.7
5Szojuz-mebel4.6
6Bútor Holding4.5
7Stolplit4.4
8MIASSMEBLE4.3
9Evanty4.2
10LOTUS4.1
11Elektrogorskmebel4.0
12Glazovszkaja bútorgyár3.9

Shatura-Mebel

Értékelés: 5.0

Shatura-Mebel

Az első helyen a gyár számos rangsor élén áll. A legfelismerhetőbb márkaként ismerik el, és hálózata a legkiterjedtebb. Az 55 éves múltra visszatekintő vállalat vitathatatlanul piacvezető a szekrénybútorok területén. Kínálatában különböző árkategóriájú modellek szerepelnek. A költségektől függetlenül a minőség megfelel az európai szabványoknak, amit tanúsítványok és versenyeken és kiállításokon aratott győzelmek igazolnak.

A német gépekkel felszerelt csúcstechnológiás berendezések segítenek nullára csökkenteni a hibák előfordulását. Az olasz szerelvények és tartozékok teszik a termékeket praktikussá és tartóssá. A tervezők folyamatosan megújítják a kollekciókat, és a gyártók gondoskodnak arról, hogy a bútorok hosszú ideig élvezzék a kényelmet és a funkcionalitást. A forgácslapokat speciális lakkréteggel vonják be, amely ellenállóvá teszi őket a nedvességgel, kopással és mechanikai ütésekkel szemben.

Az ország 600 szalonjában az illetékes személyzet segít megtalálni a preferenciákat, valamint a 3D-programban való megjelenítést, hogy jobban megértsük a végeredményt. A gyár folyamatosan akciókat indít, és az eredeti ár akár 70%-os kedvezményt is ad ügyfeleinek. A bankokkal való együttműködés jövedelmező ajánlatokat eredményezett a kamatmentes részletfizetési tervekre, előleg nélkül.

Maria

Értékelés: 4.9

Maria

Silver Award – egy dinamikusan fejlődő vállalat, amelyet 1999-ben alapítottak Szaratovban. Akkoriban a gyár 9000 négyzetméteres területet foglalt el. . Ma már 300 márkabolt működik az ország 165 városában, a gyártóüzemek pedig 100 ezer négyzetméteren terülnek el. négyzet. . “Maria többször nyert már rangos díjakat. 2015-ben szerepelt a Forbes rangsorában, mint a legjövedelmezőbb franchise Oroszországban. Gérard Depardieu neves színész szerepelt az egyik reklámkampányban.

Fő szakterület – konyhák. Szintén széles körben elérhető ma a fürdőszobabútorokkal. A gyár termékeit eredeti formatervezésük jellemzi. A fejlett technológia az innovatív anyagokkal kombinálva nemcsak kiváló minőségűvé, hanem rendkívül funkcionálissá és stílusossá is teszi a bútorokat. Fő hangsúly az ökológiai nyersanyagokon. A gyártóüzem olyan európai berendezésekkel van felszerelve, amelyeket hazánkban csak néhány vállalat használ.

Klasszikus, modern, neoklasszikus konyhák közül választhatunk. 10 év garancia minden termékre. Folyamatosan frissített választék. A világ vezető bútortervezői vesznek részt az együttműködésben. Sok ügyfél megjegyzi, hogy még soha nem látott ilyen szakértő ügyfélszolgálatot más cégnél. A kommunikáció online történhet. A kész tervezési projekteket e-mailben küldjük el.

Lazurit

Értékelés: 4.8

Lazurit

A harmadik helyen az a gyár áll, amely egy kis kalinyingrádi műhelyként indult, és mára olyan bútoripari konszernné nőtte ki magát, amelynek termékeit Oroszország számos nagyvárosában és kisvárosában értékesítik. Szekrénybútorai felismerhetőek más márkák között. Ez egy olyan tervezőcsoport érdeme, amely már a kezdetektől fogva szokatlan és eredeti dekorációs elemeket és anyagokat használt.

A gyártás a legújabb szerelősorokon történik. A szerelvényeket Németországból szállítják. Minden anyag megfelel a minőségi és biztonsági előírásoknak. A gyermekszobák, hálószobák, konyhák, előszobák ugyanabban a klasszikus vagy kortárs stílusban, valamint ugyanabban a színben és dizájnban tervezhetők. A frontok matt és fényes kivitelben is választhatók. A rattan vagy bambusz betéteket gyakran használják díszítésre.

Sok fogyasztó már meggyőződött a Lazurite gyár termékeinek kiváló minőségéről. Az árakat a közepes jövedelműek számára tervezték. De az eladási és promóciós időszakokban még a szerényebb költségvetésűek is stílusosan és elfogadható áron berendezhetnek egy egész lakást. A bemutatótermek hálózatában minden feltétel adott ahhoz, hogy minden ügyfél ne távozzon vásárlás nélkül. Ha kevés a készpénze, akár 4 évig részletekben is fizethet, előleg vagy túlfizetés nélkül.

Katusha

Értékelés: 4.7

Katyusha

A negyedik díjazott egy brjanszki bútoripari vállalat, amely több mint 9 évtizede foglalkozik funkcionális és kényelmes bútorok fejlesztésével és készítésével. A híres Dyatkovo és dmi márkák tulajdonosa. A fő előny a teljes, integrált termelési ciklus. Ez azt jelenti, hogy a gyár csak saját anyagokat és alkatrészeket használ. Hazánkban a legnagyobb beszállítója a forgácslapoknak és forgácslapoknak, a lamináló fóliának és a dekoratív papírnak.

Az ellenőrzést a nyersanyagok beszerzésétől a kész bútorok értékesítéséig minden szakaszban végzik. Ez a rendszer lehetővé teszi a hibák teljes kiküszöbölését és hosszú élettartamot biztosít. A vállalat elsőként alkalmazta a fejlett technológiákat, és az eredmény nem is váratott sokáig magára. A különböző preferenciákkal rendelkező ügyfelek elégedettek a katalógussal. Még a hagyományos klasszikusok is rendelkeznek saját dizájnelemekkel. Eredeti ötletekért sok asztalosipari vásárló fordul a.

Nemcsak a vásárlók értékelik a termékek magas minőségét. A “Katusha” számos díjat és kitüntetést nyert, és nem szándékozik megállni itt. A kiskereskedelmi hálózat bővülése ismét azt mutatja, hogy a válság és az éles piaci verseny ellenére a csoport megőrzi vezető pozícióját és folyamatosan javítja termékei minőségét.

Szojuz-bútorok

Értékelés: 4.6

Szojuz-bútorok

Az ötödik helyet az a márka kapta, amelynek termékei a magas minőség és a megfizethető ár miatt keresettek a vásárlók körében. A szövetségi üzletlánc több mint ötven városra terjed ki. A kínálat széles és változatos. Ez magában foglalja az előszobákat, konyhákat, gyerekszobákat és nappalikat, valamint a moduláris rendszereket, amelyek kombinálásával pontosan a szoba méreteinek megfelelő szett hozható létre. A katalógus tükröket, komódokat, csuklós és tolószekrényeket, polcokat, számítógépes és íróasztalokat tartalmaz.

Ügyfeleinket a rendelkezésre álló színek széles választéka is örömmel fogadja, a fehértől az extra sötétig, valamint a 10, 16, 19 és 22 mm vastag forgácslap és MDF használata. A stilisztikai trendek elegendőek ahhoz, hogy a bútorokat egy klasszikus, modern, loft vagy hi-tech díszített belső térbe telepítsék. A gyártás német berendezésekkel történő automatizálásának köszönhetően a hibák és selejtek előfordulása minimálisra csökken. A tartósságot a hazai márkák megbízható szerelvényei biztosítják.

A saját logisztikai központ lehetővé teszi a szerződéses feltételek szigorú betartását. A megvásárolt bútorokat időben szállítják. Nincs panasz a minőségre. A gyártó garanciája 18 hónap. Hosszú távú használat során a frontok bevonata nem kopik, nem keletkeznek horpadások, és a szín fényereje változatlan marad… A zsanérok és fogantyúk is megőrzik a maximális fogyasztói tulajdonságokat.

Bútor Holding

Értékelés: 4.5

Bútor Holding

A hatodik vonalon egy 20 éves moszkvai gyár található, amely aktívan bővíti a termelést és a városokat, ahol szalonokat nyitnak és késztermékeket értékesítenek. Laminált forgácslapból, MDF-ből és természetes fából készült bútorokat kínál különböző árkategóriákban. 5 évvel ezelőtt bevezetett új termékcsalád, amely prémium termékeket tartalmaz. A gyártásuk nagy része kézi munkával történik, ezért minden egyes bútor exkluzív kialakítású és ennek megfelelően magas költségű.

Az árlista több mint 700 ezer tételt tartalmaz. Cégünk termékeinek többsége egyedi készítésű. A tervezési megoldások változatosak – klasszikusak patinás homlokzatokkal vagy modern változatok a konyhák, hálószobák, nappalik és előszobák esetében. Minden termék megfelel a GOST-nak és teljesen biztonságos az emberi egészségre nézve. A szekrénybútorok értékesítése nem csak bemutatótermeken keresztül történik. Évente több mint 100000 ember vásárolja meg a gyár termékeit 500 kereskedő internetes boltjában és a vállalat online platformján.

A csúcstechnológiás gyártás lehetővé teszi, hogy a termékeket a lehető legrövidebb idő alatt állítsák elő, így az ügyfelek gyorsan megkapják megrendeléseiket, amelyeket a szerződéses feltételeknek megfelelően nemcsak a címre szállítanak, hanem azonnal felviszik az emeletre, összeszerelik és telepítik.

Stolplit

Értékelés: 4.4

Stolplit

A hetedik vállalat több mint 15 000 terméket kínál az ügyfeleknek az otthon és az iroda számára. A márkát 1999-ben jegyezték be Moszkvában, és ma már széles körben ismert az Orosz Föderáció minden régiójában. Országszerte több mint 2000 üzlet van. A csúcstechnológiás berendezések lehetővé teszik, hogy rövid idő alatt olyan termékeket állítsanak elő, amelyek megfelelnek a divatirányzatoknak, és figyelembe veszik az emberi kényelem minden feltételét.

A vállalat a nagy mennyiségek miatt alacsony árszintet tudott megállapítani, ami egyáltalán nem befolyásolja a minőséget. A kínálatban megtalálhatók a kedvező árú, forgácslapból készült frontokkal rendelkező modellek, de választhat drágább, MDF-ből készült bútorokat is. Legnépszerűbb kész konyhai szettek, előszobák, nappalik és gyermekbútorok, amelyek mindig olcsók.

Ha a lakást ugyanabban a stílusban, moduláris elemekkel szeretné berendezni. A színválaszték nagyon változatos. A tervezők megpróbálják lefedni a különböző stílusirányzatokat, az adott szezonban legnépszerűbbeket. Az időtlen klasszikusok mindig megtalálhatóak a katalógusban, így a konzervatív vásárlók mindig megtalálják a számukra megfelelő terméket. A fiatalok szeretni fogják az eredeti dekorációval ellátott modern bútorokat. Nos, és a gyerekek boldogok lesznek a kényelmes, funkcionális, világos akcentussal rendelkező ágyakkal, komódokkal és íróasztalokkal.

MIASSMEBLE

Értékelés: 4.3

MIASSMEBLE

A nyolcadik helyen álló vállalat több mint 50 éve kínál kiváló minőségű bútorokat előszobákba, nappalikba, hálószobákba és tanulószobákba. A vásárlók körében elért siker titka abban rejlik, hogy az olasz tervezők modelleket fejlesztenek. A belső bútorok arisztokratikusnak és fényűzőnek tűnnek. Nincsenek “feltűnő” elemek, hanem sima vonalak és nemes díszítések. A vállalat két területre specializálódott: klasszikus és neoklasszikus.

A gyártás során masszív fát és értékes fából készült furnért, elegáns kiegészítőket használnak. A díszítéshez festményeket, faragványokat és aranylemez elemeket használnak. Kizárólag kézzel készül. Az összes anyag harmonikus kombinációja lehetőséget ad a legigényesebb vásárlóknak, hogy ízlésüknek megfelelő szettet válasszanak. A külső stílusos kialakítás mellett a bútorokat tökéletes minőség jellemzi, így a “Miassmebel” folyamatosan számos rangos kiállítás és verseny győztese lesz.

A prémium termékek az átlagot meghaladó jövedelemmel rendelkezők számára elérhetőek. De még kisebb költségvetéssel is mindig fordulhat bankokhoz, vagy várhat a következő promóciós ajánlatra. A gyárnak több tucat orosz városban van képviselete. A közvetlen szállítás a bútorok azonnali szállítását jelenti. Az ügyfélszolgálat soha nem jelent problémát.

Evanty

Értékelés: 4.2

Evanty

A kilencedik helyen áll a cég, amelynek filozófiája arra épül, hogy minden ügyfél számára kényelmes otthont teremtsen. 2000-ben nyitották meg. Vezető japán, olasz és német vállalatoktól vásárolt berendezések. Az európai divat felé orientált tervezői csapat, így a legújabb trendeknek megfelelő modern modellek kerülnek értékesítésre. A kollekciók különböző bútorstílusokat tartalmaznak, így biztosan minden enteriőrbe találunk valamit.

A legigényesebb ügyfelek számára egyéni rendelés lehetősége biztosított. Az elit dizájnbútorok kiemelkednek a többi termék közül, és eredetiségükkel gyönyörködtetik tulajdonosukat. Fő szakterülete: hálószobák, étkezőcsoportok, éjjeliszekrények, komódok, fiókos szekrények, tükrök, szekrények. A gyártás automatizált. A kézi munka használata ellenére a dekorációban a gyártási idő nem késik. Oroszország bármely régiójába szállítva. Megrendelését bemutatótermeinkben és a hivatalos weboldalon adhatja le.

A kínálat rendszeresen új modellekkel bővül. A törzsvásárlók és az új ügyfelek visszajelzései a szekrénybútorok kifogástalan minőségét mutatják. A logisztikai központ személyzetének szakszerűségét és munkáját dicsérik. Valamennyi versenyelőny az ország legjobb bútoripari vállalatai közé emeli a gyárat.

LOTUS

Értékelés: 4.1

LOTUS

A tizedik helyet az a gyár kapta, amely 1998-ban kezdte meg tevékenységét. Ma a termékek minőségét nemcsak az országunkban, hanem a szomszédos országokban is értékelik az ügyfelek. A folyamatos ellenőrzés, az automatizált olasz gyártósorok, a legmodernebb szerelvények és az eredeti tervezési és mérnöki megoldások mind-mind folyamatos sikerhez vezettek, és a vállalat népszerűsége évről évre növekszik.

A “Lotus”-ban van egy minőségellenőrző szolgálat, amely a gyártás minden szakaszát ellenőrzi. Az alkalmazottak részt vesznek a tesztelésben, a zsanérok, fogantyúk, zárak, sínek, polctartók szilárdságának és tartósságának vizsgálatában. Ez a megközelítés kézzelfogható eredményeket hoz: a vásárlók a legapróbb, láthatatlan hibáktól is mentes bútorokat kapnak, amelyek az egész belső tér díszévé válnak.

A katalógus a hálószoba és a nappali berendezését mutatja be. Vannak klasszikus stílusú, vannak modern kollekciók. A vásárlás bármilyen kényelmes módon történhet: bemutatótermekben, a helyszínen, a kereskedők internetes boltjain keresztül. A vásárlók érdekében folyamatosan promóciós és kedvezményes programokat dolgozunk ki, így nagyon kedvező áron vásárolhat stílusos bútorokat.

Elektrogorskmebel

Értékelés: 4.0

Elektrogorskmebel

A tizenegyedik helyen a bútoripari vállalat áll, amely vezető pozíciót tölt be az orosz piacon. Termékei Oroszország 70 régiójában és a szomszédos országokban találhatók meg. Hamarosan fél évszázada lesz, hogy a gyár elindította első, olcsó, de kiváló minőségű termékeket gyártó vonalát. Ma a kínálatban konyhák, előszobák, gyerekszobák, hálószobák, étkezőcsoportok és moduláris egységek szerepelnek. Üzemi munkák külön-külön irodabútorok és áruk gyártása egyedi vázlatok alapján.

A csoporthoz tartozik egy fafeldolgozó vállalat. Ezért a forgácslapot és a forgácslapot nem harmadik féltől vásárolják, hanem egy folyamatos ciklus részei. Minden nyersanyag megfelel a környezetvédelmi biztonsági előírásoknak. Az olcsó, de megbízható szerelvényeket hosszú ideig használják, amit minden új modell kifejlesztése után kísérleti tesztek is megerősítenek.

A minták klasszikus és modern stílusban egyaránt megtalálhatók. A gyár színsémák széles választékát kínálja. A gyártás folyamatos korszerűsítése kizárja a fűrészelés és a szegélyezés hibáit. A gyors szállítás lehetővé teszi, hogy élvezze új környezetét, amelynek megvásárlása nem igazán befolyásolja a családi költségvetést. Az ügyfelek megjegyzik a bútorok maximális funkcionalitását. Ez a nyitott és zárt modulok kombinációja, kényelmes fejtámlák, megfordítható ajtók lehetősége.

Glazovskaya bútorgyár

Értékelés: 3.9

Glazovskaya bútorgyár

A tizenkettedik helyet a vállalat kapta, amely 1934 óta van jelen a bútorpiacon. A termék számos orosz városban kapható. A gazdag tapasztalat vezetett a megfelelő eredményekhez. A szekrénybútor stílusos és modern megjelenésű, kiváló minősége pedig hosszú élettartamot biztosít. A siker oka több tényező: professzionális menedzsment, európai felszerelés, hozzáértő személyzet, környezetbarát nyersanyagok és megbízható termékek.

A fejlesztők a modularitásra összpontosítanak. A modellek széles választéka lehetővé teszi a minden kívánságnak és preferenciának megfelelő kombinációkat, így minden ügyfél számára ideális, hangulatos bútorrendszert hozva létre. A katalógusban ágyak, szekrények, komódok, kész gyermekgarnitúrák, falak, hálószobák, konyhák, konyhák és egyéb kiegészítők szerepelnek. A széles színválaszték lehetővé teszi, hogy bármilyen belső térhez illeszkedjen.

Az ügyfelek gyakran visszatérnek, miután először vásárolták meg a gyártó termékeit. A sokoldalúság, a kreativitás és az okos tervezés az alacsony és közepes jövedelemmel rendelkezők számára is vonzó. Az egyszerű összeszerelés és a részletes útmutató lehetővé teszi, hogy az ügyfél maga szerelje össze a készüléket. Ha még nem döntötte el, hogy mi lesz a szoba berendezése, akkor használhatja a 3D programot a hivatalos honlapon, és navigálhat a bútorok széles skáláján.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: