A 9 legjobb könyvespolc

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az információ szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

A papírkönyvek még a digitális technológia korában sem veszítették el jelentőségüket. Aki szereti olvasni a könyveket, annak tudnia kell, hol tárolja őket praktikus és vonzó módon. A házi könyvtár kialakítható nyitott polcos egységként tágas polcokkal, vagy zárt polcos egységként. A szerkesztők kidolgozták, hogyan válasszon egy ilyen bútordarabot, és rangsorolták a 9 legjobb modellt.

Hogyan válasszunk egy könyvespolcot

A könyvespolc kinézetét annak a helyiségnek megfelelően kell megválasztania, ahol használni fogja.

A modell kiválasztásakor hasznos figyelembe venni ezeket a kritériumokat:

 1. Méret és funkcionalitás. Jó, ha a szekrény nem foglal sok helyet, de a polcain elegendő számú könyv fér el. Hasznos figyelembe venni a gyűjtemény méretét és a feltöltés gyakoriságát. Ha ritkán vásárolnak új könyveket, egy kompakt polc is elég.
 2. Stílus és megjelenés.Ennek a bútordarabnak jól kell illeszkednie a szoba általános megjelenéséhez. Ha a szoba klasszikus stílusban van díszítve, a világos változat nem lesz megfelelő. Az antik minták gyönyörű provence-i dekorációt hoznak létre. A minimalista kialakításhoz pedig az egyszerű geometriai formájú modellek nagyszerűek.
 3. Helyszín. A gyerekszobába vagy a dolgozószobába szánt könyvespolcok megjelenésében jelentősen eltérnek. Állat és fa alakú könyvespolcok a kicsiknek. Segít felkelteni a gyermek érdeklődését az olvasás iránt és megszervezni egy gyermekkönyvtárat.
 4. Használandó anyagok. Egy könyvespolc hosszú ideig fog tartani, ha jó minőségű, tartós anyagokból készül. A tömörfa modellek prioritást élveznek. A belső tér szilárdságát a nemes fából (kőris, tölgy) készült design adja. Megfizethetőbb, de még mindig szalonképesnek tűnik, a forgácslapok.
 5. Mielőtt könyvespolcot vásárol, fontos figyelembe venni a szoba egyéb bútorainak méretét.Célszerű szobarajzot készíteni, vagy online lakástervező programot használni. Segítenek Önnek elkészíteni a szoba 3D-s modelljét, hogy lássuk, milyen méretű szekrényre van szüksége.
Olvasson tovább  14 legjobb Askona matracok

A legpraktikusabb, ha a könyveket egy sorba helyezzük. Jó, ha megbecsüljük a polcok mélységét és a polcok számát. Általában 20 cm mélyek és 20-25 cm magasak. Ha magas kiadványokat tervez tárolni, akkor a legjobb, ha nem szabványos méretekkel rendelkező állványt választ.

Legjobb könyvespolcok

Választékunkban a legjobb nyitott és zárt könyvespolcok találhatók.

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb könyvespolcok 1 Könyvespolc La Redoute Archy 60 000 €
2 Princess Melania Helen könyvespolc 12 990 €
3 Anrex Magellan könyvespolc 22 599 €
4 Könyvespolc Nizhegorodmebel & K Boston 13 632 €
5 Nyitott könyvespolc Compass Anastasia 11 130 €
6 Anrex Tiffany 2S könyvespolc 14 499 €
7 Hoff Florence könyvespolc 33 599 €
8 Nyitott könyvespolc és szekrény Compass Assol 27 550 €
9 Hoff Sherlock könyvespolc 21 599 €

La Redoute Archy könyvespolc

Értékelés: 4.9

483209842031.jpg

A La Redoute francia online portál 3 nagy fülkével rendelkező Archy könyvespolcot kínál. Lekerekített alakú. Fenyőfából és FSC tanúsítvánnyal rendelkező MDF-ből készült. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a fát különleges erdőkből szerzik be, megfelelő ökológiai, társadalmi és gazdasági megfontolások alapján.

Az Európában készült Archy könyvespolc akril kivitelű: kívül világosszürke, belül sötétszürke. Tömör fenyőfából készült hengeres lábak. Egy szekrény, amely sok tárolóhelyet kínál. Gyönyörűen tartja a könyveket és más dekorációs tárgyakat. Funkcionális tervezés és felelős kézműves munka.

Előnyök

 • ökológiai anyagok;
 • eredeti formában;
 • diszkrét színezés;
 • tágas és multifunkcionális.

Hátrányok

 • nem találtak.

Könyvespolc Princess Melania Helen

Értékelés: 4.8

Könyvespolc Princess Melania Helen

Orosz márka Princess Melania Princess termel egy könyvespolc kollekció Helen. A vállalat az osztrák Egger gyártótól származó forgácslapot használt a könyvespolcok gyártásához. A könyvespolc három színben kapható: tölgy vatan, fehér lakk, beton chicago. A Helen könyvespolc kialakításában nincs semmi felesleges. Az ilyen bútorokat elegáns kialakításuk miatt értékelik, amely jól illeszkedik bármely modern belső térbe.

A felhasználók szeretik a zárt és nyitott polcok elérhetőségét, valamint a kinyitható ajtónyitó mechanizmust. átlátszó üvegből készült csuklós ajtók. Néhány vásárlót összezavar a polcok magasságának beállításának hiánya miatt.

Előnyök

 • rétegelt forgácslapok Ausztriából;
 • vonzó design;
 • Többféle színválaszték;
 • zárt és nyitott polcok;
 • push-to-open mechanizmus.

Hátrányok

 • nincs polcmagasság állítás.

Anrex Magellan könyvespolc

Értékelés: 4.8

ANREX MAGELLÁN KÖNYVESPOLC

A fehérorosz Anrex márka Magellan könyvespolcot készít. A burkolat és az előlap öntött forgácslapból készült. Ennek a bútornak a kialakítását a tengeri motívumok ihlették. A dekoratív elemek és az eredeti fogantyúk zökkenőmentesen illeszkednek bármely belső térbe. A kollekció tervezésekor a megbízhatóságra, a funkcionalitásra és a kiváló minőségre helyezték a hangsúlyt.

Olvasson tovább  Top 10 számológép

Anrex Magellan könyvespolc fenyőfa vintage kivitelben, egy szárnyas ajtóval, egy fiókos rekesszel és egy nyitott rekesszel, négy polccal. A könyvespolc stílusosnak tűnik anélkül, hogy sok helyet foglalna. Jól illeszkedik a hálószobába, nappaliba vagy dolgozószobába.

Előnyök

 • magas minőség;
 • lakonikus kialakítás;
 • eredeti fogantyúk;
 • kihúzható belső rész.

Hátrányok

 • nem találta.

A könyvszekrény Nizhegorodmebel & K Boston

Értékelés: 4.7

KÖNYVESPOLC NIZHEGORODMEBEL ÉS BOSTON

Az orosz Nizhegorodmebel & Co gyár bemutatja a Boston sorozatú könyvespolcot. Laminált forgácslapból, MDF-ből és üvegből készült szekrény. A Boston egy három fülkével rendelkező kialakítás, mindegyikben két polccal. A felső ajtót színezett üvegből készült csuklós ajtók zárják, nyomó-nyíló mechanizmussal. A középső – nyitott, alsó – zárt egy pár zsanéros ajtóval.

Az ügyfelek dicsérik a szekrény méretét, ergonómiáját és minőségét. Nagyon tágas és funkcionális. A klasszikus, bézs színű, fehér ajtókkal és üvegajtókkal ellátott kialakítás zökkenőmentesen illeszkedik az iroda vagy az otthoni iroda kialakításába

Előnyök

 • tágas;
 • színezett üveg;
 • push-to-open mechanizmus;
 • jó összeszerelés.

Hátrányok

 • nem figyeltek meg.

Nyitott könyvespolc Compass Anastasia

Értékelés: 4.7

Compass Anastasia nyitott könyvespolc

Az orosz márka Compass kiad egy nyitott könyvespolcot Anastasia. A test laminált forgácslapból készült, sötétbarna wenge Louisiana. A könyvespolc kialakítása egyszerűen a könyvek polcaiból áll, amelyeket nem borítanak patentok vagy üvegek. Ez a bútor tökéletes irodába vagy otthoni irodába.

Ha a polcok szépen egymásra rakják a könyveket bármilyen dekoratív tárgyakkal, akkor egy ilyen nyitott kialakítás nagyon stílusos és modernnek tűnik. Néhány felhasználó azonban megjegyezte, hogy egy ilyen szekrény hátránya, hogy a könyveket nagy porréteg borítja.

Előnyök

 • szilárd felépítés;
 • konstruktív minimalizmus;
 • jó kapacitás.

Hátrányok

 • A könyvek sok port gyűjtenek.

Anrex Tiffany 2S könyvespolc

Értékelés: 4.7

Könyvespolc Anrex Tiffany 2S

Nyitott szekrény Tiffany 2S a fehérorosz Anrex gyárból klasszikus stílusban. Alkalmas a nappaliba, étkezőbe és dolgozószobába. A termék geometriája egyszerű. A kialakítás egy nyitott rekeszt tartalmaz négy polccal és két csúszó fiókkal alatta. Az elsőt dísztárgyak, könyvek, irattartók, emléktárgyak tárolására tervezték. A két fiók ideális a kisebb háztartási cikkek, írószerek és bármi más elrejtendő dolog tárolására.

A felhasználók nagyra értékelik a formatervezést, a minőséget és a funkcionalitást.

Olvasson tovább  A 11 legjobb csótányirtó gél és paszta

Előnyök

 • szemet gyönyörködtető design;
 • A fiókfront, a koronázó díszléc és a lábak díszítése;
 • golyóscsapágyas csúszók;
 • Elegáns fém fogantyúk.

Hátrányok

 • nem található.

Hoff Florence könyvespolc

Értékelés: 4.6

HOFF FLORENCIA KÖNYVESPOLC

A Hoff orosz bútor- és lakberendezési kiegészítők kiskereskedőjének Florence könyvespolca egy praktikus, klasszikus stílusban készült berendezési elem. A négy stabil polccal rendelkező termék két csuklós ajtóval van felszerelve, amelyek üvegbetétjei elegáns geometrikus mintákkal díszítettek. A fiókok a készülék alján vonzó, fedett fogantyúval rendelkeznek. Ugyanez a hardver a bútorok ajtajain is megtalálható.

A felhasználók szerint ez a könyvespolc kiegészíti a nappali, az otthoni iroda vagy a társalgó belső terét. Nem túl magas, de a szélességének köszönhetően tágas. Kiváló minőségből készült, minden szükséges szerelvénnyel együtt, könnyen összeszerelhető, érdekesnek tűnik a belső térben. Az egyetlen hátránya – a szekrényt a falhoz kell rögzíteni, mert az ajtók meglehetősen nehezek.

Előnyök

 • Elegáns, kifinomult design;
 • Gyönyörű antik stílusú fogantyúk;
 • tágas;
 • Jól illeszkedik a különböző helyiségek belső terébe.

Hátrányok

 • A nehéz ajtók miatt a falhoz kell rögzíteni.

Nyitott iránytűk nyitott szekrény Assol

Értékelés: 4.5

NYITOTT IRÁNYTŰ SZEKRÉNY IRÁNYTŰ ASSOL

A Compass bútorgyár szekrény-bútor nyílt tervezőt készít Assol. Nyitott szerkezet, négy polccal a könyvek és különböző kiegészítők számára. A szekrény alatt két fiók található. A szekrény laminált forgácslapból és MDF-ből készült. A fiókok teleszkópos teleszkópos síneket használnak.

Sokaknak tetszik, hogy a polcok faragott felületűek, ami a minőségi terméknek luxus és kifinomultságot kölcsönöz. A háromdimenziós minta rajzolásának technológiáját alkalmazzák a tárgyakon. Formázott fogantyúkkal is rendelkezik, a lábazat pedig beépített lábtartóval.

Előnyök

 • nyitott polcok és kihúzható fiókok;
 • háromdimenziós minta a frontokon;
 • alakú fogantyúk;
 • teleszkópos vezetők.

Hátrányok

 • nem található.

Hoff Sherlock könyvespolc

Értékelés: 4.4

HOFF SHERLOCK KÖNYVESPOLC

A Sherlock könyvespolc egy nagyszerű választás ilyen klasszikus stílusú bútorokra. Kellemes, csokoládé színű diófa kivitelben kapható. Előlapjait MDF burkolat és kötés díszíti. A termék eredeti fogantyúkkal rendelkezik. Mindezek a részletek együttesen hozzák létre egy angol szekrény különleges hangulatát. Ahogy a sorozat neve egyértelműen “utal”.

Ez a könyvespolc a kis szakkönyvektől kezdve az ajándék albumokig mindent elfér. Ez azért lehetséges, mert a polcok könnyen összecsukhatók. A Sherlock-sorozat ezen bútorának további előnye a sötétített üveggel ellátott ajtó. Megvédik a könyveket a portól és a közvetlen napfénytől is.

Előnyök

 • klasszikus design;
 • Minden méretű könyvet befogad;
 • színezett üveggel ellátott ajtók;
 • kiváló minőségű kivitelezés.

Hátrányok

 • nem található.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: