Top 20 legjobb varrógép

*Szerkesztői megjegyzés a legjobbak legjobbjairól. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A modern varrógépek megjelenésükben és működésükben is nagyban különböznek elődeiktől. A szaküzletek gépkínálata általában olyan széles, hogy mielőtt eldöntené, melyik modellt választja, először is hasznos megérteni az ilyen egységek kiválasztásának kritériumait.

Kiválasztási kritériumok

Ahhoz, hogy a jövőben kényelmesen dolgozhasson, a háztartási gép kiválasztásakor figyeljen ezekre a kritériumokra:

 1. Vezérlés típusa. Az elektromechanikus gépek elektromos motorral és mechanikus töltéssel rendelkeznek. Ezek a gépek lábpedállal működnek, de ha egyszer bedugták őket. Számítógépes mikroprocesszoros vezérlés.
 2. Az ingajárat típusa. A függőleges horog vastagabb szövetekkel bizonyított, de az orsó cseréjéhez ebben az eszközben több időt kell tölteni. A vízszintes horog jól rálát az orsóra, nem igényel állandó kenést, könnyen utántölthető, csendesebben fut.
 3. Funkcionalitás. Minden varrógép különböző számú lehetséges műveletet végezhet: különböző öltések, hurokkötési módszerek, további hímzési képességek.
 4. Felszerelve. A különböző modellek különböző tartozékokkal felszerelhetők: különböző vastagságú tűk, speciális lábak és egyéb varró kiegészítők.
 5. A varrógépek jól ismert gyártói a következő márkákat foglalják magukban: Bernina, Elna, Pfaff, Janome, Bernina, Elna, Pfaff, Janome,
  Egyéb, Juki, Jaguar, Singer, Singer. Mindegyik vállalat folyamatosan próbálja fejleszteni modelljeit, hogy olyan jók legyenek, mint a versenytársaik. Ebben az áttekintésben szakértői csoportunk összegyűjtötte a 20 legjobb varrógépet, elektromechanikus és számítógépes varrógépekre bontva őket.

Legjobb értékelt varrógép

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb olcsó elektromechanikus varrógépek kezdőknek 1 Janome Sew Dream 510 7 695 €
2 Singer Fashion Mate 2290 6 730 €
3 Chayka 110 5 620 €
4 VLK Napo
 • 2400
 • 4 170 €
  5 Kényelem 2 3 385 €
  A legjobb elektromechanikus varrógépek az Ön otthonába 1 Bernina Bernette B35 23 900 €
  2 Janome 423S / 5522 13 350 €
  3 LS-555 6 386 €
  4 Jaguar Mini U-2 5 319 €
  5 Singer M2105 6 775 €
  A legjobb számítógép-vezérlésű varrógépek a legalacsonyabb áron 1 Elna eXperience 560 40 990 €
  2 Bernina Bernette B37 37 500 €
  3 Minerva DecorMaster 27 978 €
  4 Vezető Black Diamond 22 680 €
  5 Singer Starlet 6699 14 457 €
  A legjobb számítógép-vezérlésű varrógépek a munkához 1 Janome Memory Craft 6700P 134 900 €
  2 Elna Expressive 860 147 990 €
  3

  A számítógépes gépek mikroprocesszoros vezérléssel rendelkeznek.5

  99 900 €
  4 Juki Quilt Majestic QM-700 64 990 €
  5 egyéb INNOV-‘IS A150 48 900 €

  A legjobb olcsó elektromechanikus varrógépek kezdőknek

  Sok kezdő az elektromechanikus gépeket részesíti előnyben. Könnyen csiszolhatja varrási készségeit különböző összetételű és vastagságú szöveteken. Ezek középkategóriás varrógépek, amelyek szinte minden fogyasztó számára megfizethetők, de kiváló minőségűek.

  Janome Sew Dream 510

  Értékelés: 4.7

  Janome Sew Dream 510

  Első varrógép-jelöltünk a Janome elektromechanikus varrógép Sew Dream 510. Nagyszerű azok számára, akik először próbálkoznak a varrással. Ez a készülék belső fémkerettel és függőleges siklóval van felszerelve. Ez a modell 15 varrófunkcióval rendelkezik. Képes a munka, az overlock vagy a kötött öltések elvégzésére. A gép gomblyukakat varr a szövet elfordítása nélkül.

  Ez a varrógép megerősített alsó futószalaggal rendelkezik. A gép nagy teljesítményű motorral és tájékoztató rendszerrel rendelkezik a fonal feszességének beállításához. Ennek köszönhetően a készülék sikeresen megbirkózik bármilyen típusú anyaggal. Varrjon a tű hátrafelé irányuló mozgásával. És kezelni nehezen hozzáférhető területeken a termék lehetséges köszönhetően a levehető hüvely platform.

  A visszajelzések azt sugallják, hogy a gyorsan változó lábaknak köszönhetően, valamint a tekercselő automatikus funkciójának köszönhetően sok időt lehet megtakarítani a munkafolyamat során. A kiváló minőségű LED-es világításnak köszönhetően a szem túlzott megerőltetése nélkül dolgozhat este is. A pedál nagyon érzékeny és engedelmes. Simán fut, és nem csap zajt. De sokan panaszkodnak a puha borító hiánya miatt.

  Előnyök

  • 15 varróprogram;
  • Félautomata gomblyuk;
  • acélkeret;
  • automatikus orsótekercselés kikapcsolása;
  • mindenféle szövet hatékony varrása;
  • Kivehető hüvelyes platform;
  • Simán fut és nem csinál felhajtást.

  Hátrányok

  • Nincs puha borító mellékelve.

  Singer Fashion Mate 2290

  Értékelés: 4.6

  Singer Fashion Mate 2290 varrógép

  A legendás márka Singer kiadja az elektromechanikus varrógépet Fashion Mate 2290-et. Gyakran a kezdő varrótanfolyamokon használt gépet részesítik előnyben. Könnyen javíthat ruhákat vagy varrhat egyszerű ruhadarabokat. A gép 10 varrófunkcióval van felszerelve. Az öltések egy speciális szabályozóval könnyen mozgathatók körben.

  Ezzel a géppel beállíthatja a 4 mm-es öltéshosszúságot. Ugyanakkor a szélesség csak a cikk-cakk öltésnél állítható be. Vegye ki a tartozékkosarat, és használja a megmaradt munkafelületet keskeny munkadarabok (nadrágok, ujjak) varrására. Félautomata gomblyuk, amely nem igényli a termék elforgatását. Tartalmazza a lábakat, amelyek lehetővé teszik a cipzárak behelyezését és a gombok varrását.

  A vélemények szerint a Singer Fashion Mate 2290 egy elég könnyű és kompakt varrógép, így könnyen magával viheti varrótanfolyamokra és workshopokra. Sokan dicsérik a háttérvilágítással ellátott munkaterületet. A design elegáns és az építési minőség magas színvonalú. A készülék zaja nem zavaró vagy unalmas.

  Előnyök

  • nagyon praktikus;
  • Az öltések száma elegendő a kezdők számára;
  • félautomata gomblyuk;
  • Kis helyigényű és viszonylag könnyű;
  • további lábak rendelkezésre állása;
  • nem működik zajosan;
  • stílusosnak tűnik a belső térben.

  Hátrányok

  • Külön megvásárolható bővíthető tartozékok.

  Chayka 110

  Értékelés: 4.5

  Chayka 110 varrógép

  A népszerű orosz Chayka márka egy kompakt elektromechanikus Chayka 110 modellt gyárt. Kezdők számára jó választás lehet. Minden alapvető varrási művelet elvégezhető. A gomblyukak félautomatikusak. A gép függőleges szálhúzó lemezzel és karos platformmal van felszerelve, amely keskeny varráshoz vagy gyermekruhák varrására használható.

  A gépen van egy kar, amely lehetővé teszi, hogy fordítva varrjon. A Chayka 110 félautomata gomblyukak varrására alkalmas. Ez a modell nagyon könnyen kezelhető. Kényelmes, szemmagasságban elhelyezett varráskapcsoló. A kivehető tokban található: steppelő, orsó, tűkészlet és gomblyukkeret.

  Sok vélemény azt jelzi, hogy a kezdők számára ez a gép elegendő funkcióval rendelkezik. A gép szinte hangtalan. Működése egyszerű és egyszerű. A háttérvilágításnak köszönhetően még késő este is dolgozhat. Nagyon kényelmes varrni bármilyen anyagból. Nagyon szép, egyenes öltések varrhatók ezzel a géppel.

  Előnyök

  • 14 varrási művelet;
  • egyszerű működés;
  • praktikus kapcsoló;
  • Beépített világítás;
  • szinte soha nem csap zajt varrás közben;
  • garantálja a szép, egyenletes öltést.

  Hátrányok

  • nem találtak.

  VLK Napo
 • 2400
 • Értékelés: 4.4

   VLK Napo<li></div><p>2400″ src=”/wp-content/uploads/2023/08/15416666196921-3720.jpg” height=”491″ title=”Varrógép VLK Napo</p><li>2400″><p>A kínai VLK márka egy varrógép modellt gyárt – Napo</p><li>2400. Ezt a gépet 19 féle öltéstípus rendelkezésre állása jellemzi. Gomblyukakat tud hatékonyan varrni. A fordított löketrendszer még a kezdőknek is segít, hogy könnyen kezelhessék az elakadt vékony szövetet. Időt takarít meg az orsófonal felhúzásával varrás közben.<p>Ez a modell kényelmes fogantyúval és beépített LED-es lámpával rendelkezik a könnyű varráshoz rossz fényviszonyok mellett is. A gép rendelkezik egy tárolórekesszel a tartozékok számára, így azok mindig Önnel vannak, és nem vesznek el. Sokan szeretik azt a tényt, hogy beállíthatja a fonal feszességét, hogy bármilyen anyagban szép, egyenletes öltéseket hozzon létre.</p><p>Véleményeink szerint mind a 19 varrófunkció tökéletesen működik. Alacsony helyigény, könnyen hordozható és szállítható. Ez a készülék gyönyörű varratokat és öltéseket biztosít. A változtatható varrás sebessége lehetővé teszi a kezdők számára a lassítást. Ez a gép tökéletesen alkalmas ruhák kisebb javítására és új, egyszerű darabok varrására.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>19 féle öltéstípus rendelkezésre állása;</li><li>háttérvilágítási rendszer;</li><li>LED-es megvilágítás;</li><li>Felső szálfeszesség-szabályozó;</li><li>kényelmes szállítási fogantyú;</li><li>Fokozatmentes varrásvezérlés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem varrja át a nehéz szöveteket.</li></ul><h3>Kényelem 2</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=Comfort varrógép 2

  A Comfort márka bemutatja a Comfort 2 varrógépet. Úgy tervezték, hogy a ház körül könnyen varrható legyen. Különösen kezdőknek és gyermekeknek szóló varrásoktatáshoz igazítva. 11 művelettel rendelkezik, beleértve a borítékolást és a szegélyezést is. A gép vízszintes forgóhoroggal van felszerelve.

  Ez a készülék rendelkezik tápegységgel – a gépet biztonságos 6 V-os, nem 220 V-os feszültséggel táplálja. És egy fémkerettel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az ujjait a tűtől. Társaival ellentétben ez a modell valóban kíméletesen és biztonságosan varrja a szöveteket. Nincs hurok vagy szakadás a fonalban. A láb és a nyomólábak fémek.

  Elégedett vásárlók megjegyzik, hogy a Comfort 2 kis helyet foglal és csendesen működik. Ez a gép könnyedén kezeli a vékony és közepes súlyú szöveteket. Minden típusú öltés dolgozik. Könnyen használható és biztonságosan varrható. A gép szép zöld és rózsaszín színű kialakítással rendelkezik, amely vonzza a gyermek figyelmét.

  Előnyök

  • alkalmas a gyermekek varrni tanítására;
  • könnyű és kompakt;
  • Viszonylag csendes működés;
  • fémkeret a biztonságos varráshoz;
  • Van egy tápegység;
  • Minden típusú öltés működőképes;
  • Nem hurkol, nem szakítja el a fonalat.

  Hátrányok

  • nem tud megbirkózni a komoly feladatokkal.

  A legjobb elektromechanikus varrógépek otthoni használatra

  A mai piac elektromechanikus gépeket kínál, amelyek árát a funkcionalitásuk és megbízhatóságuk határozza meg. Az otthoni használatra sokan választják ezeket a fejlett funkciókkal rendelkező egységeket, amelyek lehetővé teszik a különböző feladatok megoldását.

  Bernina Bernette B35

  Értékelés: 4.9

  Bernina Bernette B35 varrógép

  A Bernina márka nagyon megbízható varrógépet gyárt – Bernette B35. Ez az erőmű a tökéletes segítő az otthon számára. 23 varrási művelethez tervezték. Képes a legfontosabb öltési paraméterek beállítására. Az egység erőteljes meghajtása és sima működése garantálja a varrás minőségének magas színvonalát minden szöveten – a selyemtől a nemezig.

  Ez a gép lehetővé teszi, hogy akár 860 minőségi öltést készítsen 1 perc alatt. Ez azért lehetséges, mert a széles talapzattal rendelkező fémháznak köszönhetően stabil. Az ilyen eszköz működtetése a legkényelmesebb a beépített tűszálas behúzó, a rendszer leválasztása alsó adagoló, valamint a fonal automatikus felhúzásának képessége az orsón. A tű jobb oldalán lévő munkaterület 17 cm, így nagyméretű tárgyakkal is dolgozhat.

  A visszajelzések szerint könnyen beállítható. Minden olyan világosan meg van jelölve, hogy akár kézikönyv nélkül is boldogulhatsz. Problémamentesen varr finom és meglehetősen sűrű anyagokat is. Sokan dicsérik a minimalista, irritáló minták nélküli kialakítást és a minőségi háttérvilágítást, amely egyáltalán nem fárasztja a szemet. A gép nincs túlterhelve különböző műveletekkel, de elegendő ahhoz, hogy otthon elérje a kívánt eredményt.

  Előnyök

  • 23 varrás;
  • Jó minőségű varratok minden anyagon;
  • minimalista design;
  • könnyen beállítható;
  • A nagy munkaterület a tű jobb oldalán;
  • Jó háttérvilágítás.

  Hátrányok

  • nem található.

  Janome 423S / 5522

  Értékelés: 4.8

  Janome 423S / 5522 varrógép

  A Janome japán márka jó varrógépet gyárt otthonra – 423S / 5522. Minden súlyú anyag feldolgozható ezen a gépen. Tud néhány öltést a termékek díszítéséhez. A tű szeménél található integrált befűződoboz, valamint az összes kezelőszerv kényelmes elhelyezése kényelmesebbé teszi a varrást.

  A nagyméretű projektek kényelmes varrása érdekében a gép nagyobb munkafelülettel rendelkezik. A kör alakú tárgyak vagy keskeny alkatrészek egyszerű kezeléséhez pedig egyszerűen engedje ki a hüvelyt. A gép gyakorlatilag hangtalan, ha időben tisztítják. beépített világítással rendelkezik. Kerámia és fém kombinációja a gép munkarészében.

  A visszajelzések szerint a függőleges horog, amely oszcilláló mozgást végez, rendszeres kenést igényel, és az orsó befűzése kicsit bonyolultabb. Megfelelő gondoskodással azonban a Janome varrógép nagyon sokáig élvezheti a munkát. Néhányan csalódottak, hogy a készlet nem tartalmaz overlock lábat.

  Előnyök

  • könnyen varrható minden szövetsűrűségre;
  • 1 lépésben készít gomblyukakat;
  • beépített tűszúró;
  • a kezelőszervek ergonomikus elrendezése;
  • beépített világítás.

  Hátrányok

  • Overlock láb nem tartozék.

  LS-555

  Értékelés: 4.7

   </div><p>LS-555″ src=”/wp-content/uploads/2023/08/8571666196921-2120.jpg” height=”452″ title=”Varrógép <br />LS-555″></p><p>Japán márka <br />Az LS-555 varrógép egy méltó modell. Mind a tizennégy műveletnek gyárilag beállított paraméterei vannak. Nincs kézi beállítás. A gomblyuk 4 lépésben készül (félautomata). A robusztus ház vízszintes horoggal rendelkezik. A felső szál szál behúzása kézzel történik.</p><p>Ennek a gépnek van egy ujjplatformja, amelyen könnyű keskeny tárgyakat varrni. A varróterület világítása energiatakarékos és fényes LED-ekből áll. Az egyensúlyállító csavar lehetővé teszi, hogy beállítsa az optimális sűrűséget a gomblyuk széléhez. A fordított varrás elérhető. Ez a funkció hasznos a varrás megvarrására. A fordított irányú öltések biztonságosan rögzítik a helyére bármely öltést.</p><p>Ennek a gépnek a fő célja egy egyszerű javítás és a ruhák otthoni varrása. Sok vélemény dicséri a kompakt, csendes és sokoldalúságát. Nagyszerű azok számára, akik most tanulnak varrni. A gépet könnyű szállítani, és robusztus testtel rendelkezik. Néhányan csak csalódottak, hogy a készlet nem tartalmaz fedelet.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>könnyű kezelhetőség;</li><li>14 varrási művelet;</li><li>A munkaterület LED-es megvilágítása;</li><li>mindenféle anyaggal működik;</li><li>hátramenet gomb;</li><li>könnyen beállítható a varrás sebessége.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs tok készlet.</li></ul><h3>Jaguar Mini U-2</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Jaguar Mini U-2 varrógép

  A japán Jaguar gyártó bemutatja a Mini U-2 varrógépet. Könnyű varráshoz és otthoni varráshoz tervezve. Az egység megbízható, stabil lökettel, 5 húrkészlettel és integrált menetvágó géppel rendelkezik. A gép gyorsan és egyszerűen beállítható, a kezelőszervek pedig kényelmesen elhelyezhetők és vezethetők.

  Inga típusú ingás siklóval rendelkezik. Van egy hátramenet gomb és félautomata hurokfutás. A kar platformja nagyszerű funkció a körkörös varráshoz. Egyszerűen távolítsa el az opcionális asztalt a gomb feloldásához. A LED-ek jó felületi megvilágítása lehetővé teszi az éjszakai munkavégzést. A géphez puha tasak tartozik.

  A vélemények szerint a készülék zökkenőmentes működése egyszerűen kiváló. Nagyon kompakt és könnyű, így könnyen szállítható vagy tárolható a szekrényben. A varrás folyamata ezen a gépen felgyorsítható vagy lelassítható. Sokan szeretik azt a tényt, hogy cipzárakhoz, gomblyukakhoz és gombokhoz való lábakkal rendelkezik. A beépített fény elegendő ahhoz, hogy ne kelljen felkapcsolni a világítást a szobában. A készülék elég halkan működik.

  Előnyök

  • megbízható, zökkenőmentes működés;
  • beépített tűszúró;
  • Félautomata gomblyuk készítés;
  • LED-es megvilágítás;
  • Kompakt és meglehetősen könnyű;
  • Elég halkan fut.

  Hátrányok

  • nem észlelték.

  Singer M2105

  Értékelés: 4.6

  Singer M2105 varrógép

  A Singer a Singer M2105 egy könnyű és kompakt varrógépet készít otthonra. A kezdő varrónők számára rengeteg varráslehetőség áll rendelkezésre. Körkörös mintázatban vannak elhelyezve az állítóberendezésen, és könnyen cserélhetők. Előre beállított öltéshossz és -szélesség. Az első lehetőség itt állítható be. És a cikk-cakk öltésnek van egy további lehetősége a szélesség megváltoztatására.

  A Singer M2105 4 egyszerű lépésben varr gomblyukakat a szövet elfordítása nélkül. Egyszerűen cserélje ki a gombot, ha szüksége van rá. A hüvelyes platform megkönnyíti a keskeny tárgyakkal való munkát. A gép világítási típusa LED. Puha tok mellékelve. Bár a gép fémvázzal rendelkezik, meglehetősen könnyű és kompakt.

  A véleményekből az derül ki, hogy ez a gép szinte hangtalan, a szál nem szakad el, a tű nem törik el, az öltés nem hiányzik. Ezzel a géppel a selyemtől a szőrméig bármit megvarrhat, és különböző méretekben varrhat. Könnyen használható – a motor nem melegszik túl. Otthoni gépként sokan úgy vélik, hogy ez a legjobb megoldás személyes használatra.

  Előnyök

  • Nagyon kevés helyet foglal;
  • meglehetősen könnyű;
  • A fonal nem szakad el, a tűk nem törnek el;
  • szerény működés;
  • A szőrmétől a selyemig terjedő anyagokat kezeli;
  • Elegendő öltésválaszték.

  Hátrányok

  • nincs tűszúró.

  A legjobb olcsó varrógépek számítógépes vezérléssel

  Az elektromechanikus gépeknél a varrás paramétereinek megváltoztatásához kapcsolók használata szükséges. A számítógép-vezérelt gépek pedig minden szükséges információt saját memóriájukban tárolnak, és a beépített mikroprocesszor irányításával automatikusan kiválasztják a kívánt üzemmódot. Rengeteg viszonylag olcsó, de kifizetődő lehetőség van.

  Elna eXperience 560

  Értékelés: 4.9

  Varrógép Elna eXperience 560

  Az Elna varrógép márka viszonylag olcsó eXperience 560 modellt gyárt, amely számítógépes vezérléssel rendelkezik. Száz varrási műveletet kezel. A gép akár 7 különböző automatikus gomblyuk készítésére is képes. A készülék nagyon funkcionális. A sál vízszintes. A menetet egy speciális beépített eszközzel vágják el.

  A lábnyomást automatikusan az anyaghoz igazítja, így a varrónő egyformán kényelmesen dolgozhat vékony és vastagabb anyagokkal egyaránt. A munkát megkönnyíti az automatikus tűmegállás a felső pozícióban, a spot tack és a start/stop gomb is. A nagyméretű bővítőasztal lehetővé teszi, hogy nagyobb projekteket is vállaljon. A varrógép könnyen tárolható egy kemény tokban.

  A vélemények szerint az Elna eXperience 560 nagyon könnyen varrható, és nem korlátozza a fantázia repülését. A gép nagyon csendes, még késő este is varrhat, a világítás is elegendő. A gép nagyon széles körű felszereltséggel rendelkezik, beleértve a különböző lábakat is. Ez a modell ideális a különböző képzettségi szintű felhasználók számára.

  Előnyök

  • Varrási műveletek 100 darabig;
  • Automata zsanér – 7 típus;
  • a nyomóláb nyomásának beállítása;
  • Automatikusan behelyezi és elvágja a menetet;
  • szabályozza a varrás sebességét;
  • működés közben gyakorlatilag nem okoz zajt;
  • Bármilyen szövetsűrűséggel működik.

  Hátrányok

  • nem észlelik.

  Bernina Bernette B37

  Értékelés: 4.8

  Bernina Bernette B37 varrógép

  A Bernina gyártó Bernette B37 varrógépet gyárt. 50 varrási műveletre tervezték. öltések maximális szélessége 7 mm, és öltések – 5 mm. A standard öltések mellett szimulálja az overlock öltéseket, és vakvarrást is végezhet. A Bernina Bernette B37 5 féle automatikus gomblyukasztást végez.

  Vezérlőgombok és LCD kijelző a gép előlapján. A képernyőn megjelenik a kiválasztott öltés, az ajánlott láb, a beállított öltéshossz és -szélesség. A Bernette b37 támogatja a lábvezérlő nélküli varrást, speciális gombbal rendelkezik az öltés rögzítéséhez, és nagyon simán szabályozza a varrás sebességét egy speciális csúszkával. Jellemzők tűstop mozgás felfelé helyzetben.

  A Bernette B37 ideális a tapasztalt otthoni varrónők számára. A gép jól működik különböző súlyokkal. A kétlépéses lábemelővel több rétegben egymásra helyezett szövetekkel is dolgozhat. A hibaelhárítás lehetetlen, mert a kijelző minden szükséges információt megad. A test egy vonalzóval van felszerelve, amely cm-ben és hüvelykben mér.

  Előnyök

  • 50 varrási művelet;
  • 5 féle automatikus gomblyuk;
  • LCD kijelző;
  • varrási tanácsadó;
  • lábpedál nélkül kezdi meg a varrást;
  • Minden típusú anyaggal működik;
  • Stílusos, tömör design.

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Minerva DecorMaster

  Értékelés: 4.7

  Minerva DecorMaster varrógép

  A Minerva márka gyártja a DecorMaster varrógépet. 80 varrással van programozva. A 15 alapműveleten kívül 4 overlock öltés, 11 hímzőöltés, 34 dekoratív öltés található benne. 5 különböző automatikus gomblyuk öltés varrására képes. A LED kijelző egyszerű kezelőpanellel rendelkezik. A mellékelt utasításokkal mindenki a saját igényeinek megfelelően állíthatja be a gépet.

  Modern, vízszintes, dupla ostoros siklóval rendelkezik. Minőségi műanyagból készült, amely minimális súrlódással biztosítja a csúszást. Ez alacsony zajszintű működést eredményez. Minden felhasználó beállíthatja az öltések szélességét és hosszát, valamint a lábnyomást a szövet típusának megfelelően.

  A felhasználók megjegyzik, hogy ennek a modellnek a teste kiváló minőségű műanyagból készült, és a belső töltéshez rozsdamentes acélt használtak. A puha párnázott borítás megakadályozza, hogy a por összegyűljön és lerakódjon a gépen. A fogyasztók a véleményekben dicsérik ezt a gépet azért is, mert 8 lábbal van felszerelve a legkülönfélébb munkákhoz.

  Előnyök

  • 80 lehetséges varrási művelet;
  • egyszerű vezérlőpanel;
  • A szövet sűrűsége nem fontos;
  • Állítható nyomólábnyomás a szövetre;
  • Automatikus menetvágás;
  • Felső fonalfeszesség-szabályozás;
  • gyors és egyszerű varrótalpcsere;
  • puha porvédő.

  Hátrányok

  • Nem található.

  Vezető Black Diamond

  Értékelés: 4.7

  Leader Black Diamond varrógép

  A Leader Black Diamond varrógép egyszerű vízszintes horoggal van felszerelve. Könnyen indítható, mert beépített tűszúró van benne. A gép akár 200 művelet elvégzésére is képes. 8 automatikus gomblyuk készítésére alkalmas, beleértve a szemes öltést is. A gép 9 overlock öltést is képes szimulálni. Angol ábécével és számokkal van programozva.

  A varrás sebessége a kezelőpanelen állítható be. A Leader Black Diamond lábvezérlő nélkül is tud varrni, ezt a Start-Stop gomb jelzi. A monitoron látható a kiválasztott öltéstípus, és van egy jelzőláb is. Az alsó adagoló egy karral kikapcsolható. Tartozékok: varróasztal, 5 alap láb, puha tasak.

  A felhasználók megjegyezték a véleményükben, hogy a varrás ezen a gépen öröm – két számlával van kitöltve, csendes, egyenletes működésű, van háttérvilágítás. Az öltések mindig simák, nincsenek kihagyások; nincsenek szálszakadások, nincsenek eltömődések. Ha ezt választja munkájához, akkor az ár és a minőség megfelelő kombinációját kapja. Sokan szeretik a gép gazdag felszereltségét a különböző lábakkal, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen problémát megoldjon. A hosszabbító asztal kényelmesebbé teszi a varrást.

  Előnyök

  • 200 varrási művelet;
  • egyszerű és intuitív felület;
  • 8 féle gomblyuk;
  • a gép lábvezérlő nélkül is varrható;
  • Sima, csendes futás;
  • Gazdagon felszerelt;
  • Hosszabbító asztal a munkaterület megnöveléséhez.

  Hátrányok

  • nem található.

  Singer Starlet 6699

  Értékelés: 4.7

  Singer Starlet 6699 varrógép

  A legköltséghatékonyabb megoldás ebben a kategóriában a Starlet 6699 volt a Singer márkától. 100 varrási műveletet végez. A dekoratív öltések mellett képes szimulálni az overlock öltéseket is. A test elülső részén lévő billentyűkkel vezérelhető. Digitális kijelző a könnyű kezelhetőségért.

  Könnyen használható az intuitív grafikus utasításokkal. A kényelmes munkakörülmények közé tartozik az automatikus tűbefűzés és a háttérvilágítás is. Ezt a gépet hosszú élettartam jellemzi. A készülékhez egy kemény tok tartozik, amely védi a burkolatot és a mechanizmusokat a portól/károsodástól a tárolás során.

  Sokan szeretik azt a tényt, hogy a Singer Starlet 6699 szúróerő-stabilizátorral rendelkezik, ami hasznos nehéz anyagok és több réteg varrása esetén. A kiválasztott öltéstől függően az ajánlott öltéshossz és -szélesség automatikusan beállítódik és megjelenik a kijelzőn, így nem kell az értékeket saját maga beállítania.

  Előnyök

  • 100 varrófunkció;
  • 7 gomblyuk;
  • 13 tűpozíció;
  • a stabilizátor átütőereje;
  • automatikus beállítás;
  • kemény tok;
  • intuitív grafikus utasítások;
  • hosszabbító asztal.

  Hátrányok

  • nem található.

  A legjobb számítógép vezérelt varrógép a munkához

  A professzionális varrónők a stúdiókban és az otthonokban inkább a számítógép vezérelt varrógép modelleket választják. Ezek a gépek általában nagyobb sebességgel varrnak, jobb minőségű öltéseket készítenek és számos fejlett funkcióval rendelkeznek.

  Janome Memory Craft 6700P

  Értékelés: 4.9

  Janome Memory Craft 6700P varrógép

  A Janome márkájú Memory Craft 6700P varrógép lehetővé teszi a maximális varrás sebességének elérését, és más professzionális funkciókkal is fel van ruházva. Sima varrássebesség-szabályozással, lábnyomás-szabályozással, lábvezérlő nélküli varrással, beépített cérnavágóval és cérnavágóval rendelkezik. Az AcuFeed rendszer is megkönnyíti a munkát; hatékonyan vezeti a szövetet a varrás során, és megakadályozza a hulladék keletkezését a varrás során.

  A gép nagyszámú (kb. 200) standard öltést és a díszítéshez használt öltéseket végez. Kivehető panel az öltések, gomblyukak és az ábécé betűinek listájával (összesen 5 nyelven, beleértve az oroszt is). Sebességszabályozó a gépen. A tű több mint 15 pozícióban történő pozícionálásának képessége. Extra lábemelő reteszelő mechanizmussal.

  A varrónők visszajelzései dicsérik a fényes, gazdaságos LED-ekből készült hármas világítást. A Memory Craft 6700P nehéz és nagyon csendes működés közben. Egyszerű és könnyen kezelhető. Sokan csodálják a fémtestet is. Ez a gép mindent varr, nem áll ellen még a vastag szálaknak sem. Sokan szeretik a nagy munkaterületet és a mellékelt mellékasztalt is. De ahhoz, hogy elsajátítsa a használatát, mindig kéznél kell lennie a kézikönyvnek.

  Előnyök

  • 870 varrási művelet;
  • beépített memória a saját öltések elmentéséhez;
  • Levehető panel az öltések, gomblyukak és ábécé betűk listájával;
  • Nagy teherbírású, fém ház;
  • nagy munkaterület;
  • gazdagon felszerelt;
  • Nem lassul le a vastagsági átmenetek során.

  Hátrányok

  • Időbe telik, amíg az összes funkciót elsajátítja az ember.

  Elna Expressive 860

  Értékelés: 4.8

  Varrógép Elna Expressive 860

  A következő jelölt a felülvizsgálatunkban az Elna márkájú Expressive 860 varró- és hímzőgép. A gép kialakítását jól átgondolt ergonómia jellemzi. Akár 1000 öltés/perc sebességgel varr. 690 varrással rendelkezik. A gép 6 automatikus gomblyuk és 1 programozható gomblyuk készítésére képes. 4 írásmód, beleértve az orosz nyelvet; 6 automatikus gomblyuk. A tervtárban 172 hímezhető minta található.

  Ez a gép kompakt hímzőegységgel van felszerelve, amely felülmúlhatatlan, professzionális minőségű öltéseket biztosít. A modul kivehető, de normál varráshoz is használható, a munkafelületet kibővítve. Ez a gép színes LCD érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, széleskörű szerkesztési lehetőségekkel. Az összes nyomólábat tartalmazza.

  Az értékelésekben a felhasználók dicsérik a szenzoros orsófonalat, a szövetvezetőt és a lábnyomást, az öltésegyensúlyt és a fonalfeszítést. Sokan hihetetlenül okos, kényelmes és kiváló minőségű gépnek nevezik. Minden feladatot tökéletesen ellát. A Stitch Composer EX szoftver lehetővé teszi, hogy egyedi öltéseket készítsen a számítógépén, és azokat USB-n keresztül átvihesse a gépre.

  Előnyök

  • Percenként akár 1000 öltést is képes varrni;
  • 690 varrás;
  • 6 automatikus gomblyuk;
  • 172 minta a tervezési könyvtárban;
  • Teljesen működőképes érintőképernyős kijelző;
  • A menü nyelve választható;
  • könnyen beállítható minden egyes felhasználó számára;
  • Kompakt hímzőegység.

  Hátrányok

  • nincs.

  faff Creative 1.5

  Értékelés: 4.8

  Pfaff Creative 1.5 varrógép

  A német Pfaff márka neve alatt gyártott számítógép-vezérelt varrógép modell Creative 1.5. Segítségével nem csak varrni, hanem hímezni is professzionálisan lehet. A géphez Intro PC szoftver tartozik. A felhasználók választása 101 lehetséges hímzésmintával, valamint számos betűtípussal rendelkezik, amelyek a termékek díszítésére használhatók. A gép 150 különböző öltést tud elvégezni.

  A tű jobb oldalán 20 cm-es a lábnyom, így készíthet felső ruházatot, steppelést vagy lakberendezési tárgyakat. Ha speciális szoftvert telepít a készülékére, akkor aktívabban, saját ízlése szerint szerkesztheti a hímzésmintákat. Az IDT rendszer biztosítja az anyag egyenletes adagolását mindkét oldalon.

  Sokan megjegyezték, hogy a Pfaff Creative 1.5 tökéletes öltéseket biztosít bármilyen sűrűségű szöveten. A felhasználók elismerően nyilatkoznak a nagyméretű és ergonomikus kialakításról, az automatikus funkciókról és a modern szoftverről is. A készülék további előnyei: varrás a lábkapcsoló használata nélkül, automatikus felső és alsó fonalvágás, tükörvarrás két síkban.

  Előnyök

  • 150 varrási művelet;
  • 101 hímzésminta;
  • Kiterjesztett munkafelület;
  • Az anyag egyenletes adagolása mindkét oldalon;
  • Tökéletes öltések bármilyen sűrűségű anyagban;
  • legkorszerűbb szoftver;
  • ergonomikus kialakítás.

  Hátrányok

  • nem észlelik.

  Juki Quilt Majestic QM-700

  Értékelés: 4.7

  Juki Quilt Majestic QM-700 varrógép

  A Juki nagy számítógépes varrógépgyártó bemutatja a Quilt Majestic QM-700-at. Nagyon funkcionális és könnyen kezeli a különböző anyagsúlyokat. A szabadalmaztatott Box Feed rendszernek köszönhetően a szövet simábban és kíméletesebben fut. Bármilyen méretű megrendelés sikeresen feldolgozható ezen a gépen, mivel a munkafelület jelentősen megnövelték.

  A Juki Quilt Majestic QM-700 körülbelül 460 varrófunkciót tartalmaz. 16 féle automatikus gomblyuk készítésére képes. Ráadásul a legvégén gomblyukakkal is rendelkezik. Ezt a stabilizáló lemez teszi lehetővé az automatikus lengőlábon. Ez a modell számos varró tartozékkal rendelkezik. A LED háttérvilágítás nagyon fényes, így hosszú órákon át dolgozhat, és nem terheli túlságosan a szemét.

  A vélemények szerint a Quilt Majestic QM-700 varrógép vonzó kialakítással és kényelmes képernyővel rendelkezik. Nagyon halkan működik és hibátlanul varr. A térdkar megkönnyíti a nagyméretű tárgyak mindkét kézzel történő tolását varrás közben. Sokan megjegyzik a gazdag funkcionalitást, amely a világos utasításokkal könnyen érthető.

  Előnyök

  • 460 varrási művelet;
  • 16 féle gomblyuk;
  • Box Feed szállítószalag;
  • Egy nagy készlet varrókellék;
  • vonzó design;
  • LED háttérvilágítás;
  • térdkar.

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Az INNOV-‘IS A150

  Értékelés: 4.7

  Olvasson tovább  17 legjobb csillárok
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: