Top 7 doboz

*Egy gyors pillantás a szerkesztők szerint a legjobbakra. Kiválasztási kritériumok. Ez a termék szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető útmutatónak a vásárláshoz. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakemberrel.

Ékszeres és kis ékszerdobozaink számos formában, anyagban és kivitelben kaphatók. Díszítheti a hölgy asztalát vagy akár a belső teret is! A dobozokat megjelenésük és belső kialakításuk, a fiókok és rekeszek száma és szükség esetén a tükör jelenléte alapján választják ki.

Melyik dobozt válasszuk? Tekintse meg a vásárlók által a piactereken választott legnépszerűbb modelleket.

A legjobb dobozok értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
6 legjobb koporsó 1 Jardin d’Ete “P6210A” 9 260 €
2 IsmatDecor S-6125M-7BE 4 850 €
3 Um
egy Stowit Mini
7 750 €
4 Calvani 183039 2 056 €
5 Görgetés
  A “Greta” ART00200 (ARTICLE COUPLE, kiegészítve “GRETA”)
2 090 €
6 Leader S2024 2 350 €
7 MORETTO szív 2 389 €

Jardin d’Ete “P6210A”

Értékelés: 4.9

Jardin d'Ete P6210A

A Jardin d’Ete márkától származó tágas doboz, amely fából és öko-bőrből készült, növényi motívumokkal. A termék kialakítása érett és elegáns, sokoldalúan alkalmazható minden korú és társadalmi státuszú lány és nő számára. A doboz mérete lenyűgöző, 30 cm x 20 cm x 22,5 cm, így nem csak tágas, de masszív is.

A Jardin d’Ete ékszerdoboz nem csak egy külső funkció, hanem funkcionális belső térrel is rendelkezik, 3 tárolási szinttel: az alsó két fiók kihúzható fiókkal rendelkezik gyűrűk, fülbevalók és nagy ékszerek számára; a harmadik szint három rekesszel rendelkezik, és a fedél alatt tükör, zseb és hurok található órák és más apró tárgyak számára. A fiókok egymástól függetlenül nyílnak.

A francia Jardin d’Ete márka olyan sokoldalú dobozt hozott létre, amely bármilyen alkalomra ajándékozható, és nem lehet rosszul járni – minden nő talál benne valamit, a termék bármilyen belső térbe illeszkedik – mind a klasszikus, mind a modern.

A Jardin d’Ete “P6210A” ékszerdoboz árát a márka skálája és a kézműves minőség határozza meg – körülbelül 11500 rubel.

Előnyök

 • Nagy és tágas doboz;
 • Elegáns kialakítás;
 • Rengeteg rekesz a különböző ékszerek és órák tárolására;
 • Három fiók, amelyek egymástól függetlenül csúsznak ki.

Hibák

 • Magas ár.

IsmatDecor S-6125M-7BE

Értékelés: 4.8

IsmatDecor S-6125M-7BE

A második legnépszerűbb doboz az IsmatDecor-tól. Rengeteg belső tárolóhelye van: egy fiók két rekesszel az alján, átlagosan hat rekesz a kisebb tárgyak számára, egy emelkedő szint a fedél alatt egy párnával a gyűrűk és fülbevalók számára, és három rekesz, egyikük fedéllel. A belsejében van egy tükör, de nem kényelmes átnézni rajta, inkább csak dekorációs elem.

A kazetta egy retesszel záródik. A külső takaros, ökobőrrel kárpitozott, a lila különösen népszerű. A belső tér bézs bársonnyal díszített. A doboz mérete lenyűgöző 25x16x15 cm, és meglehetősen tágas. Visszafogott megjelenése bármilyen dekorációt kiegészít. Az IsmatDecor S-6125M-7BE ékszerdoboz nagyszerű ajándékötlet minden nő számára újévre, születésnapra vagy március 8-ra.

Box Ár körülbelül 4 800 rubel.

Előnyök

 • Ergonomikus belső tér;
 • Többféle színválaszték;
 • A fedelet a reteszre;
 • Ajándékötlet bármilyen korú nőnek.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

Um
egy Stowit Mini

Értékelés: 4.7

UM</div><p>A STOWIT MINI” src=”/wp-content/uploads/2023/08/4151666197031-947-.jpg” height=”293″ title=”UM<br />A STOWIT MINI”></p><p>A harmadik sorban van az Um miniatűr koporsó<br />a Stowit Mini a híres nagy Stowit doboz kompakt változata. A termék szokatlan kialakítású fa és acél, nincs bársony vagy textil. A doboz kialakítása is szokatlan – két nagy rekesz a gyűrűk, órák, karkötők és más nagyméretű tárgyak számára, egy kis fiók a mandzsettagombok és a különösen értékes drágakövekkel ellátott ékszerek számára. Nincsenek párnák a gyűrűk és fülbevalók számára, így ha sok ékszered van, akkor egy osztályon kell keresgélned.</p><p>Um kazetta<br />A skandináv modernizmus stílusában készült Stowit Mini. Meglehetősen kompakt – 15x15x11 cm. Kialakítása annyira univerzális, hogy nők és férfiak egyaránt használhatják – a fa fehérre van festve, a nikkelhez illő kivitelben.</p><p>Ár Um<br />egy Stowit Mini – átlagosan körülbelül 4590 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas;</li><li>Szokatlan design a skandináv modernizmus stílusában;</li><li>Kompakt méret.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincsenek párnák a fülbevalók és gyűrűk tartására.</li></ul><h3>Calvani 183039</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=CALVANI 183039

A Calvani sokoldalú ékszerdoboz kompakt, 12×15 cm-es, de sok ékszer és ékszer fér el benne; alul egy nagy rekesz a nagyméretű tárgyak számára, felül pedig egy kivehető betét puha görgőkkel a gyűrűk és fülbevalók számára, két kis és egy nagy rekesz, mindez bézs bársonnyal kárpitozva. A fedél alatt van egy tasak az apró tárgyak számára és hurok a nyakláncok tárolására.

A doboz külseje öko-bőrrel és bársonnyal van bélelve, a fedelén egy szép masni és egy biztonsági pecsét a biztonságos zárás érdekében. A Calvani 183039 funkcionális, kompakt és tökéletes ajándék egy lány vagy nő kis sminkasztalára. Box Ár körülbelül 2000 rubel.

Előnyök

 • Kompakt doboz;
 • Több tárolórekesz az ékszerek számára;
 • A fedélzáró mechanizmus;
 • Ésszerű ár.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

Ékszerdoboz “Greta” ART00200

Értékelés: 4.6

Koporsó

Az ötödik a termékösszefoglalónkban egy Skullcap nevű doboz

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: