Top 8 felhúzható ágy gyártója

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Szakértői tanácsadás vásárlás előtt.

A megfelelő ágy kiválasztása nem könnyű feladat, mivel a bútorboltok hatalmas modellkínálata áll rendelkezésre. A berendezésnek illeszkednie kell a belső térbe, egyesítenie kell a minőséget és a kényelmet, és megfelelő méretűnek kell lennie ahhoz a térhez, amelyben állni fog. Az emelőágyak ideálisak kis helyiségekbe. Ezek a termékek általában egy fiókot tartalmaznak, amely lehetővé teszi, hogy ne csak ágyneműt, hanem más tárgyakat is tároljon, megszüntetve a szobát zsúfoló fiókos szekrényeket.

Az Expertology szakértői elemezték a piacot, számos javaslatot tanulmányoztak, és kiválasztották a 8 legjobb emelőmechanizmusú ágygyártót, amelyek különleges bizalmat érdemelnek.

A legjobb felhúzható ágyak gyártóinak értékelése

Jelölés székhely gyártó értékelés
Az emelőszerkezetes ágyak legjobb gyártóinak értékelése 1 BENARTTI 5.0
2 LONAX 4.9
3 Hilding Anders 4.8
4 ASKONA 4.7
5 Ormatek 4.6
6 Álom
 • ne
 • 4.5
  7 “Promtex Orient 4.4
  8 Hoff 4.3

  BENARTTI

  Értékelés: 5.0

  BENARTTI

  Az orosz gyár alapítói azt akarták, hogy a hazai piac európai minőségű terméket kapjon elfogadható áron. A versenytársak erősségeinek és gyengeségeinek azonosítása után létrehoztuk a saját termékmátrixunkat. Az ágyak Moszkvában készülnek. Több mint háromezer négyzetméternyi raktár- és egyéb alapterület. A gyártáshoz csak európai csúcstechnológiájú berendezéseket használunk.

  Az ágyak rugalmas lamellákból álló ortopédiai alappal rendelkeznek. A gyártás során forgácslapot és laminált forgácslapot használnak, a kárpitozáshoz pedig ökobőrt, bársonyt, mikrobársonyt, bársonyt, brokátot és jacquardot. Több szín közül választhat: fehér, bézs, wenge vagy ezek kombinációja. A fejtámlák kárpitozása lehet klasszikus, szögletes, rombusz vagy kocsi stílusú. A gyár az ágyakon kívül matracokat is gyárt. Minden termék háromlépcsős ellenőrzésen megy keresztül: az alkatrészek beszerzése során, a gyártás során és a szállítás előtt. Rövid, egy-három napos szállítási idő. A szállítás minden régióba elérhető, a garanciaidő pedig másfél-három év.

  A 80 x 190 és 200 x 200 cm közötti méretben kapható Benartti Greta felhúzható ágy különleges figyelmet érdemel. A “Greta” romantikus stílusban készült, így illik a világos belső térbe. A fejtámla közepét vonszolás díszíti. A láb- és fejtámla díszítetlen, ami hangsúlyozza a minimalista kialakítást. A forgácslapot keretanyagként használják. 9 cm-es matracmélyedés és 6 cm-es szabad tér a matrac felett. Az alap fém, széles lécekkel. Az ár 26 ezer forinttól kezdődik. .

  Egy másik ágy a gyárból a Benartti Uta. 80 x 190 és 120 x 200 cm közötti méretekben kapható. Az előző termékcsaládhoz hasonlóan minimalista stílusú, és többféle kárpitkialakítást kínál. Úgy néz ki, mint egy kényelmes kanapé a belső térben. Háttámla magassága 85 cm, matrac mélyedés és 6 cm-es hely a padló felett. Kiváló minőségű forgácslapból készült. Lamellás ortopédiai talppal felszerelve. Az emelőmechanizmus sima, így nem kell túl sok erőfeszítést tennie. Az ár 18 ezer forinttól kezdődik. .

  LONAX

  Értékelés: 4.9

  LONAX

  A vállalat több mint hat éve piacvezető a hazai bútorpiacon, és a vásárlóknak széles termékválasztékot kínál, amelyet a minőség és a kényelem jellemez. A gyártást Törökországba helyezik át, hogy a költségeket alacsonyan tartsák. A márka kényelmes matracokat és ágyakat kínál kedvező áron. Vannak prémium kategóriák azok számára, akik magas követelményeket támasztanak a formatervezéssel szemben. A termékek gyártása kiváló minőségű német berendezésekkel és modern technológiák alkalmazásával történik. Termékeink értékesítés előtt minőségellenőrzésen esnek át: tesztelő laboratóriumban vizsgáljuk őket, majd megvizsgáljuk, hogy megfelelnek-e a törvényben meghatározott műszaki szabványoknak és előírásoknak. Az aprólékos előkészítés és elemzés biztosítja a GOST-nak való megfelelést, és megfelel a kényelmes ágyakkal szemben támasztott modern követelményeknek is.

  Szorosan együttműködve az európai beszállítókkal, a Vita baltik és a Bekaert Texti

 • es Group, a vállalat minőségi alkatrészeket vásárol, ami befolyásolja a végeredményt – a fogyasztó megbízható terméket kap, amely több mint egy évig tart. Fontos tényező, amely vonzza a vásárlókat, a rendszeres akciók tartása, és a vásárláskor nyújtott kedvezmények és ajándékok további kellemes bónuszként szolgálnak.

  Szeretnénk kiemelni az N 800 vagy N 1000 emelővel ellátott velencei ágyat. Az EGGER laminált forgácslapokból készült termékkeret, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a nagy terhelésnek. A széles lamellás ortopédiai alap lehetővé teszi az egészséges alvási környezetet egy megfelelően illeszkedő matraccal. A kárpit anyaga “standard” öko bőr. Olasz szerelvények vannak felszerelve. A kárpit színe egyénileg választható. Gombos kocsi háttámla. A geometrikus formák és a minimalista stílus biztosítja az ágy harmonikus integrációját bármilyen belső térbe. Három év garancia. Az ágyat hét napon belül elkészítik és leszállítják. Ár 33 thsd. .

  Hilding Anders

  Értékelés: 4.8

  Hilding Anders

  Az első skandináv márka elérhető az orosz fogyasztók számára. Története nyolcvan évvel ezelőtt kezdődött Bjornum városában. Azóta nemcsak az európaiak, hanem a világ más részein élők is élvezhetik a jó és egészséges alvást a Hilding Anders által tervezett ágyakon és matracokon. Az ASKONA csoport számos vállalatból áll, amelyek a világ legmodernebb know-how-jára támaszkodnak. Harminc nagy gyár húsz európai és ázsiai országban, értékesítési hálózat ötvenhat országban. Évente több mint nyolcmillió ágyat és matracot gyártanak. A termékek a híres skandináv precizitással, valamint az emberek és a környezet tiszteletben tartásával készülnek. A Hilding Anders ágyak és matracok megbízhatóak és biztonságosak. A norvég, svéd, francia és svájci ágyrendszerek 2012-ben kerültek a hazai piacra, és azonnal népszerűek voltak az emberek körében. Orosz gyárban gyártják őket.

  A Hildingnek saját SleepLab-ja van, amelynek székhelye Svájcban található. A szomnológusok, a gyártásmérnökök és a tervezők nap mint nap azon dolgoznak, hogy a terveket az emberek javára javítsák. Az innováció mellett a laboratórium minőségellenőrzést is végez. A termékeket négy paraméter alapján tesztelik: higiénia, ergonómia, tartósság, klíma… Orvosszakértők, fizioterapeuták és szakmai tesztelők vesznek részt a vizsgálatban. A speciálisan kialakított tesztcsomagok lehetővé teszik, hogy minden funkciót a legapróbb részletekig tanulmányozzanak annak megértése érdekében, hogy hogyan fog működni különböző körülmények között, és melyik csoport lesz a legalkalmasabb.

  Hilding Rossini vászonfiókkal és emelőmechanizmussal Hilding Expanded. Az ágy a modern anyagokat a klasszikus formákkal ötvözi. Nincs dekoráció. Alkalmas a legtöbb klasszikus és modern enteriőrhöz. Tartalmazza az alapot, amelyre rugalmas rugalmas lamellák vannak felszerelve. A fejtámla magassága 117 cm, vastagsága 6 cm, az alján 16 cm. 29 cm magas egyenes hengeres fej. A tágas ágyneműtartó fiók kiválóan alkalmas ágyneműk, plédek, törölközők és egyebek tárolására. Az ár viszonylag magas – 41 ezer. .

  ASKONA

  Értékelés: 4.7

  ASKONA

  A neves svéd vállalat már régóta az orosz vásárlók kegyeit élvezi, bizalmat szerezve termékei minőségével és a gyártás professzionális megközelítésével. A gyártás Oroszországban található, így termékeink ára ésszerű. A laboratóriumban végzett szigorú, többlépcsős minőségellenőrzés biztosítja a vásárolt termékek megbízható működését. A széles választék lehetővé teszi, hogy számos változat közül választhassunk, és minden egyedi igényhez és különböző belső terekhez megtaláljuk a megfelelőt. Az ágyak bútorlapból, forgácslapból készülnek, és leggyakrabban ökobőrrel vannak bevonva. A vásárlók elégedettek az ágyakkal, amint az a számos pozitív értékelésből is kitűnik. A szerkezetek nem lazultak az évek során, és évekig kitartanak a használat során. Az alapok szilárdak, a fejtámlák nem lazulnak el, és az alkatrészek nem törnek el. A tágas dobozok sok dolog tárolását teszik lehetővé. Az emelőmechanizmusok simán és zajtalanul működnek.

  Nézze meg az ASKONA Grace modellt. A kárpitozás ötvenhat ökobőr szín közül választható. A “Grace” franciaágy megbízható emelőmechanizmussal van felszerelve, gázcsillapítókkal és ágyneműtartóval, 11 cm mélységgel. Amikor a matracot felemelik, a fejtámlában lévő ütközők tartják a helyén. Bár nem hagyományos kialakítású, mégis illeszkedik a klasszikus belső terekbe. A fejtámla lekerekített, gombos bodorítással és varrással díszített. Környezetbarát anyagokból készült: MDF, forgácslap. Nyírfa lamellákkal ellátott ortopédiai talppal felszerelve. Magasság a padlótól 8 cm és 108 cm; a fejtámla vastagsága 7 cm. Az ágy különböző méretekben kapható: 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm. Átlag feletti ár – 34 ezer. .

  Egy másik megfontolásra érdemes modell az ASKONA Sandra. Másod- és harmadosztályú ökobőrből ötvenöt színben kapható. Az ágy kétszemélyes, fejtámlája vastag gombos négyzetekkel borított. Modern és klasszikus belső terekhez egyaránt illik. Az ortopédiai talp egy emelőmechanizmussal van összekötve. Az ár tartalmazza az ágyneműtartót. Méretekben kapható: 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm.

  Ormatek

  Értékelés: 4.6

  Ormatek

  Az orosz vállalat nagy tapasztalattal rendelkezik az alvás termékek gyártásában. A cég több mint tizenhat éve foglalkozik ágyak és matracok gyártásával. Ebben az időben a fogyasztók hűsége megnyerte az Ormateket – az emberek többször jönnek ide a termékekért. Ma a márka a bútorpiac egyik vezetője. A termékek kiváló minőségűek és kényelmesek. A gyártás környezetbarát természetes vagy szintetikus anyagokon alapul, amelyeket a szükséges tanúsítványokkal látnak el. A kész bútorokat szállítás előtt ellenőrzik. Az emelőmechanizmussal ellátott modellek a legnépszerűbbek, mivel kis helyiségek számára is alkalmasak. Standard és prémium termékcsaládjaink számos stílusban kaphatók. Laminált forgácslapból készültek, így erősek és könnyűek. A felhasználók pozitívan nyilatkoztak a vállalat ágyairól.

  Különösen figyelemre méltó a Robert modell, amely különböző színekben és 160 x 200 és 200 x 200 cm közötti méretben kapható. Kifinomult, letisztult design és funkcionális tartalom. Az ágy nincs túlterhelve részletekkel és díszítésekkel, így tökéletesen illeszkedik a legtöbb belső térbe. A fejtámlán lévő szegély és a puha tapintású kárpitozás nagyon nemes érzést kölcsönöz ennek a kanapénak. Ez az anyag sokáig kitart, ha betartják a használati utasításokat. A háttámla könnyen támaszkodik ülés közben. Az éles élek elrejtve a biztonság érdekében. Az ortopédiai talp nyírfa lamellákkal rendelkezik. Az egyszemélyes ágy 120 kg-ig terhelhető. Az alap alatt egy ágyneműtartó fiók található, amely különböző tárgyakat tárolhat, amelyek számára nem volt hely a szekrényekben. A burkolat forgácslapból készül, míg a középső, extra merevséget biztosító fa 16 mm vastag laminált forgácslap. A lábak műanyag lábtartókkal vannak ellátva, hogy megvédjék a padlót a sérülésektől. Két év garancia. Az ár megfizethető – 24 ezer. .

  Álom
 • ne
 • Értékelés: 4.5

  Dream<li></div><p>ne” src=”/wp-content/uploads/2023/08/97616666195541-928-.jpg” height=”138″ title=”Álom</p><li>ne”><p>A vállalatcsoport az ágygyártók között az egyik vezető pozíciót foglalja el. A raktár- és egyéb területek meghaladják a hétezer négyzetmétert, és több orosz városban találhatók. Ennek köszönhetően a szállítás rövid határidővel történik országszerte. A márka a kiváló minőségű termékek előállítására összpontosít. E cél elérése érdekében a vállalat a legapróbb részletekig finomhangolta a gyártási folyamatot. Folyamatos minőségellenőrzés. Az információk gondos gyűjtése és elemzése segít nekünk abban, hogy az Ön igényeit kielégítsük anélkül, hogy csalódást okoznánk az Ön elvárásainak. A gyártási területet gyakran korszerűsítik, új gépekkel és más, a világ vezető vállalataitól származó professzionális berendezésekkel frissítik. A munkatársak tizenegy év alatt szerzett széles körű tapasztalata okot ad arra, hogy az Dream</p><li>A legfejlettebb ágy- és matracgyártó a hazai piacon. Több mint hárommillió ügyfél az indulás óta.<p>Javasoljuk, hogy ne keressen tovább, mint a Dream modell</p><li>ne EveRest Cube emelőszerkezettel. 80 x 190 és 180 x 200 cm közötti méretekben kapható. Válasszon tömör bükk (8 furnérszín), tömör kőris (15 furnérszín) vagy tömör patina közül négy színben. Az ágy értékes puhafából készül, és kifejező vágásminta jellemzi. Az “Everest Cube” nem rendelkezik fejtámlával, így a terméket bármelyik falra vagy a szoba közepére helyezheti anélkül, hogy bárhová is elmozdítaná. Tágas ágyneműtartó fiókkal rendelkezik, amely két részre van osztva a nagyobb tárolási kényelem érdekében. Mélysége 24 cm. A masszív ortopéd talapzat nyírfa lamellákkal van ellátva, az emelőmechanizmus pedig sima futású. A modell nem lábakon, hanem forgócsapágyon áll, ami megakadályozza a por felhalmozódását. Egyetlen ágy akár 200 kg-ot is elbír. Az ágyat tíz napon belül elkészítik. A matrac 5 cm-t süllyed be. A gyártó 15 cm-es matracmagasságot javasol az ágyhoz.<h3>“Promtex Orient”</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Promtex Orient

  Bár a vállalat fő tevékenysége az alvásra szolgáló matracok gyártása, a Promtex-Orient ágyai is keresettek a vásárlók körében. A gyár Moszkvában található, és több oroszországi régióban is rendelkezik raktárakkal, így a szállítások nagyon rövidek. A vállalat az ágyak széles választékát kínálja minden ízlésnek, a kedvező árútól a prémium modellekig. forgácslapból készült és általában ökobőrrel kárpitozott. A termékcsalád számos változatban rendelkezik emelőmechanizmussal, amely bővíti a funkcionalitást. Az ágyak bármilyen méretben elkészíthetők, még a nem szokványos méretekben is.

  A 80 x 200 és 200 x 200 cm közötti méretben kapható “Becky” különösen népszerű. A fejtámla vastag nyírfa rétegelt lemezből és farostlemezből, a fejléc forgácslapból készül. Kiváló minőségű öko-bőrrel borított (választható kategóriák). Klasszikus varrás – széles négyzetek. Az anyagok közül is jelen van Hollofiber, poliuretán, spunbond és sintepon. A fedelek levehetők és tépőzárral rögzíthetők, így szükség esetén eltávolíthatók és moshatók. A standard színek és textúrák mellett további opciók is rendelkezésre állnak, hogy illeszkedjenek a belső térhez. Az ágyhoz ortopédiai talapzat tartozik, amely széles, rugalmas lamellákkal van ellátva az alvó megfelelő alátámasztása érdekében. Az emelőszerkezet külön megvásárolható. Ár költségvetés – 18 ezer. .

  Hoff

  Értékelés: 4.3

  Hoff

  Az orosz vállalat egy hatalmas hipermarket-hálózat, az egyetlen hazánkban. A vállalat minden évben új megoldásokat keresve, a legújabb divatirányzatokat követve és a legújabb technológiákat alkalmazva fejlődik. Hálóbútoraink az egyik kiemelt üzletágunk. Ez a termék a legkeresettebb. A Hoff olyan kényelmes ágyakat hoz létre, amelyek maximális kényelmet biztosítanak a pihenés során. A termékcsaládban számos modell létezik, amelyek konstrukciójuk, formájuk, kialakításuk, színük és egyéb paramétereik tekintetében különböznek egymástól, de mindig ugyanolyan kiváló minőségűek. A széles választék lehetővé teszi, hogy minden ízlésnek és költségvetésnek megfelelő bútorokat válasszon.

  Az egyik legjobb ágynak a Katja tekinthető. Funkcionális és stílusos. A gyűrűk bőrrel vannak kárpitozva. 160 x 200 cm-es méretben kapható. A széles nyírfa lamellákkal ellátott alapot tartóssága jellemzi. Az egyszemélyes ágy akár 200 kg-os súlyt is elbír. Az ortopéd keret alatt kényelmes és tágas tároló fiókok találhatók az ágynemű és egyéb dolgok számára. Az emelőmechanizmus csendes és sima. Krómozott fém lábakkal rendelkezik. Igaz, az ágy elég drága – 100. .

  Fordítson figyelmet egy másik modellre – “Boleno”. forgácslapból készült. A kárpitozott ágy újrakárpitozott fejtámlával és erős vázzal rendelkezik, amely ellenáll a nagy terhelésnek, így hosszú évekre alkalmas. 5 cm-es mélyítés a matracnak és 10 cm magas lábak. A termék tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A színeket az Ön személyes ízlése szerint választhatja ki. Kárpitozásra műbőrt használnak, amelynek mintázata a lehető legjobban hasonlít a természetes bőrhöz. A műbőr rugalmas, vízálló, higiénikus és strapabíró. Ortopéd vázzal, emelőszerkezettel és ágyneműtartóval. A gyártó tíz év élettartamot ír elő, de csak tizennyolc hónapos garanciát biztosít. Ésszerű ár 15 ezer. A modell egyik abszolút előnye.

  Nem kerülhetjük el a “Bruno” modellt, amely a modern klasszikusok összes szabálya szerint készült. Letisztult vonalvezetése és minimális díszítései a belső tér középpontjává teszik. A keret forgácslapból készült. Az alap ortopédiai nyírfa lamellákkal. Egy ágy akár 120 kg-ot is elbír. Az itt használt csokoládé árnyalatú bársony kárpitozás biztonságosan elrejti az éles sarkokat és éleket, így nem fogsz megsérülni az ágyon. Az emelőmechanizmus könnyen használható. Tartalmaz egy dobozt az ágynemű és a tároláshoz. Bármilyen méretben kapható. A költség magasabb az átlagosnál – 42 ths. .

  Olvasson tovább  10 legjobb zuhanykabin 90x90cm
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: