10 legjobb köntös márkák

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon cipőszakértővel.

A köntösök a leggyakoribb női otthoni ruhadarabok. Férfi és gyermek szekrények is tartalmaznak. Zuhanyzás vagy fürdés után, a medencében használják. A köpenyeket különböző anyagokból varrják. A frottírbőrök a legkeresettebb szövetek a piacon. A lehető legmelegebben tartják a testet, a fürdés után felváltják a törölközőt, és felszívják a felesleges nedvességet a testből. A női nyári kollekciók könnyű anyagokból készülnek.

A köntösök már évszázadok óta léteznek. Csakhogy ez nem otthoni viselet volt – hanem kültéri viselet. A legfinomabb textíliákat használták: finom gyapjút és fényes selymet. A viselő pénzügyi fizetőképességét a felszerelés alapján értékelik. Ma már nagyon más idők járnak, és a fürdőköpenyeket a kényelem érdekében tervezték. Költségvetési tartományok, valamint a high-end luxus, így akár otthon is mindig vonzónak tűnhet.

Annak érdekében, hogy a lehető leghosszabb ideig tartson, és megőrizze eredeti kialakítását, fontos, hogy a gyártó tanácsait követve megfelelően gondoskodjon róluk. A selyem köntösöket kézzel és géppel mossák az ilyen ruhadarabokra tervezett gépen. A frottírhoz ajánlatos kondicionálókat használni, hogy lágyítsa a szundikálást. A pamutmodellek a legszerényebbek.

Íme 10 fürdőköpeny márka, amelyek a legjobb kényelmet és minőséget kínálják. Neves szakértők által ajánlott és a fogyasztók által nagyra értékelt.

Top köntös márkák

Jelölés hely A márka értékelés
A legjobb fürdőköpeny márkák az egész család számára 1 LA REDOUTE 5.0
2 Tógák 4.9
3 LAETE 4.8
A legjobb női ruhamárkák 1 LA PERLA 5.0
2 Mirabello 4.9
3 INCANTO 4.8
A legjobb márkájú férfi ruhák 1 Morgenstern 5.0
2 AbyssHabidecor 4.9
Top gyerek fürdőköpeny márkák 1

ECHE MONNAIE

5.0
2 Leader Kids 4.9

Top fürdőköpeny márkák az egész család számára

LA REDOUTE

Értékelés: 5.0

La Redoute.webp

Az aranyat egy 1837-ig visszanyúló, gazdag múltra visszatekintő francia vállalat kapja. Oroszországban 2006-ban indították el., Rögtön az első helyen végzett, és még mindig tartja pozícióját, növeli eladásait és földrajzi terjeszkedését. A márka első mestereinek tapasztalatait ma is felhasználják a gyártás során, ahol minden egyes darabnak egyéni jelleget és identitást kölcsönöznek. A LA REDOUTE homewear egy hatalmas szegmens, amely sokféle fogyasztói közönséget fed le.

A férfi, női és gyermek kollekciókat évente többször kiegészítik. Egy ruhásszekrény darab, amely kényelmesen és otthonosan illeszkedik a szekrényedhez. Minden anyag környezetbarát anyagokból készül. A pamutszálakat kíméletesen kezelik, hogy a lehető legjobban megőrizzék természetes puhaságukat. Kasmír, gyapjú és selyem szövetek állnak rendelkezésre.

A nagy teljesítményű tulajdonságok optimálisan kombinálódnak a termékek esztétikai vonzerejével, így a modern piacon keresettek. A különböző árkategóriájú ruhákkal mindenki megengedheti magának, hogy eredeti darabokat viseljen.

Méltóság

 • modellek a legkifinomultabb ízlésnek is megfelelnek;
 • egyforma köntösök a család minden tagja számára;
 • A stílusok és színek hatalmas választéka;
 • magas szintű viselhetőség és kényelem.

Hátrányok

 • Nem található.

Tógák

Értékelés: 4.9

TOGAS

A második díjat a görögországi vállalat kapta, amely nemcsak saját hazájában, hanem messze túl is elismert. Az orosz fogyasztók évtizedek óta vásárolnak csúcsminőségű Togas háztartási cikkeket. Gyűjteményeiben – hatalmas öltözködési ruhák hatalmas választéka minden korosztályú férfiak és nők, valamint gyermekek számára. A textúrák, színek és stílusok a legigényesebbeket is kielégítik, mivel a vállalat azt az elvet vallja, hogy az otthoni viseletnek nemcsak kényelmesnek, hanem vizuálisan is vonzónak kell lennie.

A fürdőköpenyek különböző anyagokban kaphatók. A kiváló minőségű fésült pamut keresett, és különleges kezeléseknek vetik alá. A pehely és a rövid szálakat szétválasztják, és a hosszú szálakból sima, finom, puha szövetet készítenek. A pehelyből eltávolítják a pehely és a rövid szálakat, a hosszú szálakat pedig meghagyják, hogy finomabb és puhább szövetet hozzanak létre.

A frottír törölközőket a gyermekkollekcióinkban használjuk. Dús, lélegző, nedvszívó, normális hőcserét biztosít. A csecsemők számára készült termékeket applikációkkal, hímzésekkel, eredeti szegélyekkel díszítik. A hatalmas termékkínálat és a folyamatosan megjelenő új termékek egyre több fogyasztót vonzanak.

Előnyök

 • kibővített ruhakínálat;
 • Különböző stílusok;
 • kényelmes viselet és könnyű ápolás;
 • Hipoallergén és tartós anyagok.

Hátrányok

 • nem található.

LAETE

Értékelés: 4.8

LAETE

A harmadik helyezett márka Oroszországból származik. Tökéletesen beilleszkedett, köszönhetően a termékek kiváló minőségének, amelyek nem rosszabbak az európai termékeknél. Az árcédula a vásárlók minden kategóriája számára megfizethető. Bármilyen testalkathoz illő, gyönyörű színekben és szabású köntösök választéka. A tervezőcsapat követi a legújabb trendeket, és a termékeket a hazai közönség igényeihez és kívánságaihoz igazítja.

A szigorú minőségellenőrzés biztosítja, hogy minden egyes termék tartós legyen és hosszú ideig tartson anélkül, hogy elveszítené tulajdonságait. Minden szövet puha, kényelmes textúrájú, kellemes tapintású, és nem igényel különösebb tisztítást. A meleg fürdőköpenyek lehetnek mindkét oldalon frottír, vagy kívülről velúr, vagy belülről frottír. Minimalista és pazar kivitelben is.

A darabok övvel, cipzárral, gombokkal, gombokkal kaphatók. A termékcsalád minden férfi és nő számára azonos stílusú fürdőköpenyt kínál. Sokan mondják, hogy a LAETE ruhák kiváló választás egy jó minőségű, praktikus és olcsó ajándéknak, amely biztosan jól jön a mindennapokban.

Előnyök

 • Puha, bolyhos, meleg anyagok;
 • Széles választék az egész család számára;
 • Modern formatervezés és dekoráció;
 • Megfizethető ruházati költségek.

Hátrányok

 • nem található.

A legjobb márkájú női ruhák

LA PERLA

Értékelés: 5.0

LA PERLA

A második kategória vezető márkája, amely a luxusszegmenshez tartozik. A vállalatot 1954-ben alapították egy kis családi műhelyként. Ma ez egy felismerhető márka, amelyet a nők világszerte választanak. A LA PERLA fürdőköpenyek az Ön kedvenc köntösévé válnak, amely nemcsak kényelmes, hanem elegáns is.

Számos kollekciót luxus természetes selyemből készítenek. Az áramló anyag kiemeli a nőiességet és a test szépségét. A design kiváló. Díszes csipkék, terjedelmes virágminták jellemzik, amelyek megfelelnek a tulajdonos arisztokratikus ízlésének. A vonal viszkóz modellekből áll, amelyek hasonlítanak a selyemre, de sokkal olcsóbbak. A pamutszövetek puhák és ideálisak zuhanyzás vagy úszás utáni használatra.

Az anyagtípustól függetlenül minden nyersanyagot a legszigorúbb minőségi, biztonsági és környezetvédelmi vizsgálatoknak vetünk alá. Az árukat gyönyörű ajándékdobozokban árulják, így még egy vásárlás is még élvezetesebb lesz, nem is beszélve egy másik nőnek szóló ajándékról, aki örömöt és csodálatot fog tapasztalni, csak az elit csomagolást látva.

Előnyök

 • Elegáns, nőies klasszikusok;
 • kellemes tapintású;
 • Különböző korosztályoknak megfelelő modellek;
 • Hosszabb kopás deformálódás nélkül.

Hátrányok

 • nem található.

Mirabello

Értékelés: 4.9

Mirabello

A következő a felülvizsgálatban egy másik olasz luxus otthoni ruházati márka, amely harmonikus kialakításával, kellemes anyagtextúráival és gazdag modellválasztékával tűnik ki. 1978-ban kezdte meg tevékenységét, mára az európai piac vezetőjévé vált, és sikeresen jelen van a világpiacon is. A vállalat a legjobb tulajdonságokat ötvözi termékeiben, hogy a vásárlók elégedettek legyenek: esztétikus megjelenés, természetesség és környezetbarát, tartósság, legmagasabb minőségű vágás és varrás.

A fürdőköpenyek pamutszálból készülnek. Az egyedülálló technológia különleges puhaságot és simaságot kölcsönöz neki. A selyem modellek elképesztően gyönyörű színek, amelyek hangsúlyozzák viselőjük nőiességét és kifinomultságát. A kollekciók ugyanolyan stílusú darabokat tartalmaznak. A hálóingek, pizsamák és köntösök összefonódhatnak az ágyneművel és a dekorációval.

Sok helyi nő vált az INCANTO márka termékeinek rendszeres vásárlójává. Kiemelik, hogy a felismerhető virágminták és a lágy pasztellszínek kombinációja révén azonnal megkülönböztethető más márkáktól.

Előnyök

 • Elegáns és elitista ruhák;
 • 5 év színtartósági garancia;
 • szabadalmaztatott új szövetek;
 • Különféle minták és színkombinációk.

Hátrányok

 • nem található.

INCANTO

Értékelés: 4.8

INCANTO

Az orosz vásárlók által ismert márka a harmadik helyen áll. A cég a 90-es évek közepén indult, és 2000-ben tele volt csipkékkel és hímzésekkel. Az INCANTO megérkezett a piacunkra. Az innovatív technológiák alkalmazása, az első osztályú természetes anyagok, a szokatlan formatervezés és a termék demokratikus árai hozzájárulnak a termék gyors népszerűségéhez. Katalógusunkban minden nő megtalálja az igényeinek megfelelő köntöst. Minden szövet természetes. Vizuálisan vonzóak és tapintásra is kellemesek.

Csipkék, csipketerítők, nyomtatott textúrák és szövetek szolgálnak a díszítéshez. Az INCANTO választékának szélessége lehetővé teszi a konzervatív, elegáns, erotikus és őszintén szexuális ruhák kiválasztását. Az INCANTO ruhákban otthon is mindig szexi, nőies és titokzatos leszel.

A gyártó garantálja a színtartóságot, az eredeti megjelenést gyűrődés, deformáció és szösz nélkül. Minden termék tanúsított. A hazai női fogyasztók megjegyezték, hogy tetszik nekik, hogy egy helyen minden alkalomra ruhakölteményeket vásárolhatnak, miközben nem terhelik meg súlyosan a költségvetést.

Előnyök

 • eredeti modellek gazdag dekorációval;
 • Különböző tartományok sokasága;
 • Ökológiai és természetes anyagok;
 • A gyűjteményeket rendszeresen frissítik.

Hátrányok

 • nem található.

A legjobb férfi ruhamárkák

Morgenstern

Értékelés: 5.0

Morgenstern

A legjobb német férfiruházati márka, amely kifogástalan szabásvonalával, prémium alapanyagokkal és mindig naprakész, stílusos, divatos lakberendezési cikkekből álló kollekcióival meghódította a nemzetközi piacot. A többi régi márkához képest nemrég alapították, de sikerült megszorongatni a pozícióikat, és a legjobbak között a legjobbak közé kerülni.

A tervezők olyan divatos kollekciókat hoznak létre, amelyek kielégítik a konzervatív férfiakat és azokat, akik a kényelmet a stílussal azonosítják. A felhasznált anyagok természetes pamut, mahr, velúr. Mindegyik prémium minőségű. A köntös a csendes és az élénk árnyalatok között változik. Elnyelik a nedvességet, jól moshatók, nem veszítik el alakjukat és színüket.

Sok nő választja a Morgenstern termékeket ajándékként partnerének, testvérének, apjának, kollégájának… A legkifinomultabb fogyasztó is értékelni fogja a kiváló minőséget. A márka további előnye, hogy a termékek széles választékából egyetlen papucs-, törölköző- és egyéb fürdőszobai kiegészítő készletet állíthat össze.

Előnyök

 • Tanúsított és válogatott nyersanyagok;
 • divatos modellek;
 • kibővített mérettartomány;
 • Ugyanazon stílusú darabok gyűjteménye.

Hátrányok

 • nem található.

AbyssHabidecor

Értékelés: 4.9

AbyssHabidecor

Az ezüstérmes egy portugál márka, amely több mint három évtizede van a piacon. Termékeinek stílusa “elegáns egyszerűségként” értékelhető. Kizárólag biológiailag lebomló nyersanyagokat használ, amelyek nem károsak az emberi egészségre vagy a környezetre. A festés természetes színezékekkel történik, vegyszerek hozzáadása nélkül; – Környezetbarát természetes anyagok. Ennek ellenére a fürdőköpenyek gazdag árnyalatúak, fényesek és soha nem fakulnak.

Főbb anyagok: tiszta pamut és természetes frottír. Puha, rugalmas, kényelmes és nagy nedvszívó képességű. A természetes termékek kedvelői számára a kollekciókban festetlen, ökológiai pamutból készült termékek találhatók, amelyek színét maga a természet adja.

A luxus férfiruhák a szabás minden változatában léteznek: illattal, kimonóval, kendővel. Minden testalkatnak és méretnek megfelelő méretben kapható extra nagyméretű személyek számára. A csapat folyamatosan fejlődik, új termékeket mutat be, amelyek bestsellerré válnak. Az orosz fogyasztók az Abyss-Habidecor termékek minőségét szilárd “ötössel” értékelik és ajánlják megvételre.

A

 • a legmagasabb osztályú ökotermékek;
 • kényelmes és kényelmes köntösök;
 • széles színválaszték;
 • Garantáltan tartós kopás.

Hátrányok

 • nem található.

Top gyerek ruha márkák

ECHE MONNAIE

Értékelés: 5.0

PECHE MONNAIE

Az első helyen egy olyan márka áll, amely Oroszországban gyárt termékeket, de Franciaországban tervez. Emiatt a gyermek köntösök exkluzívnak tűnnek, de a költségek meglehetősen elfogadhatóak. Különböző dekoratív részletekkel díszítettek, amelyeket a gyerekek és a felnőttek egyaránt szeretnek. A fülek a kapucnira vannak varrva, és a vicces állatok pofája formájában hímezve.

A természetes bambuszrostból készült szövetet aktívan használják a gyártásban. Nagyon puha, finom és 30%-kal könnyebb, mint a pamut. A bambusz hipoallergén, az irritáció megjelenése az érzékeny bőrön teljesen kizárt. Antibakteriális hatású, és minimalizálja a bőrgyógyászati betegségek kockázatát. Az anyag dezodoráló és jól felszívja a nedvességet. A termék belső oldala hurkolt frottír, ami jótékony masszázshatást eredményez.

A gyapotot sem hanyagolják el. A szövet prémium minőségű alapanyagokból készül, amelyek megfelelnek a nemzetközi higiéniai és minőségi előírásoknak. Minden termék műanyag zipzáras zacskókba van csomagolva.

Előnyök

 • érdekes minták fiúknak és lányoknak;
 • minden masszírozó hatású termék;
 • finom puha frottír textil
 • biztonságos az allergiás bőr számára.

Hátrányok

 • nem található.

Leader Kids

Értékelés: 4.9

Leader Kids

A második helyen egy sikeres orosz márka, amely kiváló minőségű gyermekpizsamákat gyárt megfizethető áron. A tehetséges tervezők részt vesznek a fejlesztésben, és a modellekben vonzó megjelenést és hihetetlen kényelmet kombinálnak. A termékek egy speciális, hatlépcsős ellenőrzési eljáráson esnek át, mielőtt a boltokba kerülnek. A ruhák nem korlátozzák az aktív gyermek mozgását és mozgásszabadságát.

Minden anyag hipoallergén. A színezékek biztonságosak és sok mosás után is megőrzik színüket. Az anyag puha, kényelmes, a varratok pedig szakadásmentesek, és nem dörzsölik fel a baba érzékeny bőrét. Hagyományos pique, gombos, cipzáras és gombos modellben kapható. Széles mérettartomány. A fürdőköpenyek csecsemők és kisgyermekek, valamint tizenévesek számára is kaphatók. A színek csak lányok, csak fiúk és univerzális színekben kaphatók.

Az ügyfelek pozitívan nyilatkoztak a Leader Kids termékekről. A köpenyek nagy nedvességfelvevő képességgel rendelkeznek, mosás után nem zsugorodnak, és nem képeznek szöszöket a felületen. Megfelelnek az aktuális divatos trendeknek, ugyanakkor a szerényebb jövedelemmel rendelkezők számára is megfizethetőek.

Előnyök

 • stílusos és modern modellek;
 • Szigorúan tesztelt minőség és biztonság;
 • Különféle gyűjtemények minden korosztály számára;
 • A termék garantált megőrzése.

Hátrányok

 • nem található.
Olvasson tovább  Top 12 vízálló hátizsák
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: