15 legjobb kínai óra márkák

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. A vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Már régen elmúltak azok az idők, amikor a “Made in China” kifejezés alacsony minőségű, olcsó másolatot jelentett. Ma a Mennyei Birodalom számos márkája felveszi a versenyt a legrégebbi európai vállalatokkal. A termékek fejlesztését különböző országokból származó órásmesterek végzik, figyelembe veszik a svájci kézművesek tapasztalatait, az alkatrészeket Japánból szerzik be, és az innovatív technológiát nemzetközi versenyeken mutatják be. Sok márka nemrég indult, de már komolyan megalapozták magukat a divatos és minőségi kiegészítők gyártójaként.

Nem szabad azonban összetéveszteni őket a vasútállomásokon, metróátjárókban vagy piacokon kapható úgynevezett “kínai utánzatokkal”. Jó órákat kínálnak ma az online piactereken és a márkaboltokban is.

Hogyan válasszunk egy kínai órát

A helyes választás és a hiba elkerülése érdekében figyelembe kell vennie néhány paramétert.

  1. A tok anyaga. A kínai órák hosszú élettartama függ tőle. A rozsdamentes acél a legkeményebben kopó anyagnak számít. Titán- vagy króm bevonat növeli az élettartamot és véd a mechanikai behatásoktól. A műanyagot könnyű súlya miatt sport- és gyermekmodellek gyártására használják.
  2. Üveg. Az alacsony árú modellek plexiüveggel vagy normál üveggel vannak felszerelve. Nem karcállóak, és nem védik a számlapot a sérülésektől. A zafírüveg erős és ellenáll az ütésnek. Ma már vásárolhat golyóálló órákat.
  3. A mechanizmus. Sok kínai márka Svájcban vagy Japánban gyártott alkatrészeket és szerkezeteket épít be. Ezek az órák hosszú ideig tartanak, 1-től 5 évig garantáltak.
  4. Órapántok és karkötők. Nemcsak a mozdulatok minősége, hanem a termék viselhetősége is. Jó illeszkedés a csuklóra, így kényelmes viseletet biztosít. A természetes bőr felszívja a nedvességet és hagyja lélegezni a bőrt. A rozsdamentes acél karkötő kényelmetlen és szorosan illeszkedik a csuklóhoz. A szilikonpánt puha, nem kopik, és számos sportos modellnél használják.
  5. Osztály. Kvarc, mechanikus vagy intelligens óra – a választás csak a személyes preferenciáktól függ. Minden osztálynak megvannak a maga előnyei. A kvarcórákat nem kell felhúzni, és nagyon pontosak. A mechanikus modellek klasszikusak, és bármilyen megjelenéshez viselhetők. Az okosórák olyan multifunkcionális eszközök, amelyek nagyban megkönnyítik viselőjük életét.
  6. Extra jellemzők.A termék végső ára ettől a kritériumtól függ. Több beállítás, drágább az óra. Sok modell rendelkezik másodpercmutatóval, háttérvilágítással, mutatja az aktuális dátumot, a hét napját, a hónapot és az évet.
  7. Tervezés.A különböző stílusok lehetővé teszik, hogy minden alkalomra a megfelelő órát válassza. Klasszikus, sportos, avantgárd. Számos gyártó kombinálja ezeket a stílusokat, és sokoldalú kiegészítőket gyárt a mindennapi viselethez, üzleti találkozókhoz, képzéshez és különleges alkalmakhoz.

Szakértőink kiválasztották az igazán komoly kínai márkákat, amelyek nem csak másolják az órákat, és exkluzív formatervezésű és nagy teljesítményű szerzői modelleket készítenek.

A legjobb kínai órák értékelése

Jelölés hely termék neve értékelés
A legjobb kínai kvarcórák 1 Genf 4.9
2 CURREN 4.9
3 Weide 4.8
4 Oneloong 4.7
5 Naviforce 4.7
A legjobb kínai karórák rugós mozgással 1 Anicorn 4.9
2 SPINNAKER 4.9
Kína legjobb sportórái 1 SKMEI 4.9
2 Sanda 4.8
3 IWOWN 4.7
A legjobb kínai intelligens órák 1 ASUS 4.9
2 KingWear 4.8
3 Amazfit 4.7
4 Ginzzu 4.6
5 Intelligens babaóra 4.6

A legjobb kínai kvarcórák

A kvarcóra elismerten a legnépszerűbb és legkelendőbb modell. A több mint egy évszázaddal ezelőtt bevezetett, az évek során továbbfejlesztett, és ma már a legpontosabb mozgást kínálják. Sok vásárló a könnyű használat miatt választja őket: nem kell őket elindítani, és az akkumulátor kellően hosszú ideig tart. A kínai gyártók különös figyelmet fordítanak a kvarcmozgással rendelkező modellekre. Fedezzen fel 5 márkát a Közel-Királyságból, amelyek stílusosan egészítik ki a megjelenést.

Genf

Értékelés: 4.9

Genfi órák

A márka férfi és női órákat készít sportos, klasszikus és avantgárd kivitelben. A svájci technológia alkalmazásával, az USA-ból származó berendezésekkel és kiváló minőségű anyagokkal a professzionális órásmesterek olyan modern kiegészítőket készítenek, amelyek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak és normáknak. A kész termékeket legalább 22 alkalommal tesztelik, és a tok hátlapján a márka alapítójának, Saedi úrnak a kézzel vésett aláírása látható.

Rozsdamentes acél vagy aranyozott, rózsaarany vagy ezüstözött modellek, valamint bőrszíjjal ellátott modellek. Téglalap, kerek, négyzet alakú számlapok arab, római vagy pontszerű órajelekkel.

A svájci kvarcmű garantálja a termék megbízhatóságát és pontosságát, valamint hosszú távú használatát. Történetének közel húsz éve alatt számos exkluzív kollekciót hozott létre, amelyek különböző eredeti formatervekkel örvendeztették meg a rajongókat, ahol minden összhangban volt, a számlap színétől a tok méretéig.

Olvasson tovább  Top 10 övmárka

CURREN

Értékelés: 4.8

CURREN

A minősítés egy olyan márkát tartalmaz, amelyet már sok orosz vásárló ismer, és amely stílusos kínai órákat készít nagyon megfizethető áron, amelyek drága kiegészítőknek tűnnek, és nem veszítik el vonzerejüket az idő múlásával. A Japánból származó kvarcművek garantálják a pontos időmérést. Az időjárásálló bevonat megakadályozza a vizet.

A tömör, alapvető formákkal és színekkel rendelkező tokok a rövidséget és egyszerűséget kedvelő férfiak választása. A modellek tervezői közül sokan kombinálták az üzleti és a sportos stílust. Mindennapi munkához, valamint edzésre vagy partikra is viselhető.

A kedvező árú modellek szíjához műbőrt használnak. A drágább sorozatok exkluzív anyagokat használnak. Például kengurubőr vagy aranyozott titánium. A tokok rozsdamentes acélból és zafírüvegből készültek. A CURREN olyan szerzői modelleket gyárt, amelyeket az óraipar legjobb kézművesei fejlesztettek ki. A svájci Hublot márka óráinak analógjai is megvásárolhatók.

Weide

Értékelés: 4.7

Weide

Bár az orosz ügyfelek nemrégiben ismerkedtek meg a márkával, már képesek voltak értékelni a Kínából származó kiegészítők kialakítását, minőségét és megbízhatóságát. A kínai professzionális órásmesterek svájci szakértőkkel együttműködve készítik a modelleket. Innovatív technológiájukat számos alkalommal mutatták be nemzetközi kiállításokon, és számos modelljük méltó az európai termékekhez, és nem kevesebb teljesítményt nyújtanak.

A mainstream sportos – az aktív életmódot folytató férfiak által kedvelt stílus. De a fejlesztők nem feledkeztek meg a klasszikus modellekről sem. A kínai órák Weide fő előnye a sokoldalúság és a tartósság. A vandálbiztos bevonattal ellátott rozsdamentes acél karc- és ütésállóvá teszi a tokot és a karkötőt.

Az olcsó modellek szabványos üveget használnak. Speciális sorozat zafírral vagy golyóálló anyaggal kapható. Szinte minden óra rendelkezik háttérvilágítással ellátott számlapokkal és mutatókkal, stopperórával és dátumkijelzővel.

Oneloong

Értékelés: 4.7

Oneloong

a rangsorban egy tiszteletreméltó helyet kap egy viszonylag fiatal márka a Mennyei Birodalomból, amely már sikerült kijelenteni magát megbízható, stílusos és hozzáférhető kiegészítők gyártójaként. Az Oneloong modellek fő jellemzője a nagy számlapok. A kínai órák legnépszerűbb gyűjteménye a hét minden napjára. A modellek a szimbólumok és a tárcsák színében különböznek egymástól. Megtalálhatók a szokásos kombinációk – fekete a fehéren és fordítva, valamint piros, kék, zöld, sárga, narancssárga és piros, kék, zöld, sárga, narancssárga jelek sötét alapon.

A kvarcművek Japánban készülnek. A tokok ütésállóak és vízállóak. Természetes bőrszíjak acél csatokkal. Stopperóra és dátum kijelző minden modellben. Logó és márkanév gravírozva a borító hátoldalán.

Lakonikus dizájn és feltűnő részletek különböztetik meg ezt a márkát. A nagyobb, éles számok megkönnyítik a látássérültek számára a használatát. A márka saját modelleket gyárt, és nem másolja az európai márkák óráit.

Értékelés: 4.7

Naviforce

A kínai Naviforce órák ellenállnak a nagy igénybevételnek, ezért váltak népszerűvé a férfiak körében, akiknek kemény éghajlaton kell dolgozniuk, vagy válsághelyzetben találják magukat. Az üzleti és a sportos stílus kombinációja lehetővé teszi, hogy lazán viselje őket az irodában és egy ünnepi eseményen egyaránt.

A kollekciók széles pántokkal ellátott modellek, préselt bőr és rozsdamentes acél karkötővel. Titán bevonat véd a karcolások ellen. Sok óra rendelkezik stopperórával, dátum- és napjelzővel. A számok laposak és domborúak is. Gyártás japán kvarcművel, fokozott pontossággal.

A Naviforce tartozékok fő előnye a tartósság és a nedvességgel szembeni ellenállás; ellenállnak a mechanikai ütéseknek és az esőnek való kitettségnek. A szoros illeszkedés és a gumitömítéssel ellátott részárás véd a por beszivárgása ellen. Párnázott poliuretán hab párnázás esés esetén. A kínai óra beállítása egyszerű.

A legjobb kínai karórák rugós mechanizmussal

A mechanikus órákat mindig is az elegancia és a jó ízlés jeleként ismerték el. A pontosság számos tényezőtől függ. A hőmérséklet ingadozásakor, a fogaskerekek kopása, a rugós tekercselés miatt lemaradhatnak vagy siethetnek. Ez azonban nem von le az erényeikből, és a gyűjtők a világ minden tájáról a rugós órákat részesítik előnyben. A kínai gyártók a stílusos és ugyanakkor megfizethető dolgok rajongói számára, kiváló minőségű és formatervezésű modelleket gyártanak, amelyek nem rosszabbak, mint sok európai társaiknál.

Anicorn

Értékelés: 4.9

Anicorn

Ha stílusosan és másképp szeretnél kinézni anélkül, hogy sok pénzt költenél, akkor a listára került Anicorn márkák egyikét imádni fogod. A fő különbség a Celestial Empire más márkáitól az egyedi és divatos, avantgárd stílusú formatervezés. De nem lesznek harsány színek vagy feltűnő részletek, ezért az irodában, a sportklubban és a partikon is jól fognak mutatni.

Kerek számlap a szokásos mutatók nélkül. Az órák és percek kijelzése forgó skálák segítségével történik. A zafírüveg tükröződésgátló bevonattal további kényelmet biztosít a használat során. A tok krómozott vagy titánium bevonattal ellátott fémből készült. A pántok valódi bőrből, a kapcsok pedig rozsdamentes acélból készültek. A világos csík kiemelkedik az általános sötét háttérből, hogy kisimítsa a lakonikus kialakítást, és stílusossá tegye azt.

Olvasson tovább  A 11 legjobb japán óramárka

Meg kell jegyezni, hogy a márkás termékek a közepes árkategóriába tartoznak, és minden tartozék 20 000 rubel és annál magasabb áron kerül. De ez nem állítja meg az új márka rajongóit, akik a szokásos klasszikus kiegészítőket részesítik előnyben a merész dizájnnal rendelkező elegáns órákkal szemben.

SPINNAKER

Értékelés: 4.9

SPINNAKER

A multifunkcionális és minőségi kiegészítőiről híres márkát gyakran összekeverik az európai. És ez nem csak az ár, bár a termékek ára valóban magasabb, mint más kínai márkáké. A fő ok a megjelenésük és a teljesítményük. Sok ügyfél szereti az érdekes formatervezést a számok szokatlan megjelenítésével. Nagy plusznak számít az óra vízzárósága, amely nemcsak úszni, hanem víz alá is merülhet.

A kvarcművet a jól ismert japán ISA cég szállítja; az olcsóbb modellek Miyota kaliberekkel vannak felszerelve. Sok óra zafírkristályt használ, de a kedvező árkategóriákban ásványi üveg is megtalálható, ami jelentősen csökkenti a termék költségeit.

A cég megfelel a nevének, a spinnaker a vitorla, amely a jacht gyorsulását adja. Ezért csak előre halad, új modelleket fejleszt és hoz létre, amelyek azonnal népszerűvé válnak az exkluzív termékek ismerői körében.

A legjobb kínai sportórák

A sportmodellek minden évben egyre népszerűbbek nemcsak az aktív életmód rajongói körében. Az egyedi formatervezés és a nagy teljesítmény a mindennapi viselet kedvenc kiegészítőjévé tette őket. A fő előny a tartósság és a funkcionalitás. Ütésálló üvegből és rozsdamentes fémből, műanyagból vagy gumiból készültek, így megbízhatóan védettek a sérülések és a víz ellen. A leggyakoribb modellek a stopperórával és háttérvilágítással ellátott modellek. A minősítésben szereplő kínai márkák nem maradnak le a vezető óramárkák mögött, és olyan eredeti csuklós kiegészítőket gyártanak, amelyek minden alkalomra nélkülözhetetlen attribútummá válnak.

SKMEI

Értékelés: 4.9

SKMEI

A szabadtéri sportolók, a sportolók és a fiatalok már régóta értékelik az ütésálló és vízálló SKMEI órákat. A márka több mint 15 éve gyárt nemzetközi minőségi szabványoknak megfelelő kiegészítőket, és változatos dizájnjaival nemcsak Kínában, hanem világszerte meglepi a nőket és a férfiakat. Érdemes megjegyezni, hogy a vállalatot japán tudósok alapították, akik Kínába költöztek, és fejlesztéseik során egyesítették a két ország óragyártóinak tapasztalatait.

Vannak modellek elektronikus vagy analóg kijelzővel, római vagy arab számokkal, vagy akár ezek nélkül, több időzóna időjelzésének funkciójával, ami nagyon kényelmes az utazók számára. A szíjak főként szilikonból, a tokok rozsdamentes acélból vagy kompozit műanyagból készülnek.

A sportkellékeken nemcsak a nap és a hét napja, hanem a hónap és az év is kötelező feltüntetni. A fejlesztők különös figyelmet fordítanak a korlátozott hallásúakra. Az óra érzékeli a riasztásokat és rezgésen keresztül továbbítja azokat.

Sanda

Értékelés: 4.8

Sanda

Az orosz vásárlók körében már eléggé felismerhető márka olyan viselhető, ütésálló órát fejleszt, amely mind a mindennapi viseletre, mind az intenzív edzésekre alkalmas. Védettek a nedvességtől és a mechanikai sérülésektől, divatos kialakításukkal a fiatal és idősebb, aktív életmódot folytató emberek számára egyaránt vonzóak.

A Sanda órák fő előnyei: a ház tömörsége, a színek sokfélesége, víz- és fagyállóság, háttérvilágítás, multifunkciós funkció. Sok modell több időzónát jelenít meg. A pántok szilikonból készültek, amely könnyen tisztítható, nem dörzsöli a kezét. A lyukak sokasága nemcsak az állítható illeszkedést teszi lehetővé, hanem a bőr “lélegzését” is. A tokok rozsdamentes acélból készülnek. A nedvesség elleni védelmet egy szilikonzsírral ellátott gumitömítés biztosítja.

A beállítás elég egyszerű. Sok vásárló megjegyezte a stílusos kialakítást, a minőségi anyagokat, a tartósságot és a viselhetőséget.

IWOWN

Értékelés: 4.7

IWOWN

Az IWOWN márkát a magas minőségű építés és a sokoldalúság jellemzi. Az atlétika szerelmesei nyomon követhetik a testmozgást, leolvashatják az elégetett kalóriákat és a lépéseket, megtudhatják a pulzusszámot, az alvás időtartamát és minőségét. Por és víz ellen védett, még rövid időre vízbe merülve is működőképesek.

Az okostelefonokkal való szinkronizálás lehetővé teszi, hogy minden információt külön alkalmazáson keresztül gyűjtsenek össze. Alumíniumból, rozsdamentes acélból vagy kompozit műanyagból készült. Az elasztikus szilikonpántok nem korlátozzák a mozgást, az órát még intenzív edzés közben is biztonságosan a helyén tartják, és nem befolyásolják a vérkeringést.

Az ütésálló üveg megakadályozza a karcolásokat és a forgácsokat. Teljesítményidő, éles számok, ergonomikus kijelző, tartósság, részletes képzési és egészségügyi statisztikák nagyon megfizethető áron – a felhasználók szerint a márkájú órák fő előnyei.

A legjobb kínai okosórák

Az okosórák ugyan nemrég léptek be az életünkbe, de már sok felhasználót meghódítottak a funkcionalitása miatt. A kínai márkák az intelligens mozgások klasszikus és sportos változatait is kínálják. Különböző anyagok, cserélhető pántok, pulzusmérővel ellátott modellek, különböző edzésmódok, lépésszámláló. A Kínából származó termékek minősége ma nem rosszabb, mint sok európai márkaé, sőt, néhányukkal még versenyezhet is. Ebben a kategóriában bemutatjuk a kínai okosórák 5 legjobb gyártóját, amelyek a legmagasabb értékelést kapták a szakértőktől és a vásárlóktól.

Olvasson tovább  6 A 6 legjobb szandálgyártó

ASUS

Értékelés: 4.9

ASUS

A minősítésben elsőként egy olyan márka szerepel, amelyet az orosz felhasználók már régóta ismernek, és amelynek termékei magas minősítést és sok pozitív értékelést kaptak. Az ASUS intelligens készülékek nem csak nagyszerű funkcionalitással és építési minőséggel, hanem változatos dizájnnal is rendelkeznek. Ez szokatlan az intelligens órák kerek számlap ezüst vagy aranyozással, különböző színek és textúrák bőr betétekkel Swarovski kristályokkal.

Sok modell ékszer-szerű 316L rozsdamentes acélból készül, amely többszörösen erősebb, mint a hagyományos acél. A pántok valódi bőrből vagy gumiból készültek. Az órák segítik az információk strukturálását és bármikor történő lekérdezését. Az interfész tetszés szerint testre szabható.

A szakemberek számos egyedi és innovatív technológiát fejlesztettek ki, amelyeket a márka termékeiben alkalmaztak. A felhasználók szeretni fogják az órát, amely tele van a sportmodellek funkcióival, amelyek segítenek nyomon követni a teljesítményt és a test állapotát edzés és bármilyen fizikai tevékenység során.

KingWear

Értékelés: 4.8

KingWear

A kínai KingWear márka intelligens órái kitűnő formatervezéssel, fokozott funkcionalitással és minőségi kivitelezéssel rendelkeznek. Egyszerű navigációval és kényelmes beállításokkal rendelkeznek. A költségvetési árat és a magas minőséget sok vásárló választja, előnyben részesítve a márka intelligens modelljeit. Az ütés- és fröccsenésbiztosság hosszú élettartamot garantál.

Az eszközök egy órán belüli feltöltése. A funkciók kikapcsolásának lehetősége meghosszabbítja a munkaidőt. Sok óra rendelkezik lépésszámlálóval, pulzusmérővel, időzítővel, nagy felbontású video- és fényképezőgép, GPS navigátorral. A tulajdonosok képesek hívásokat és sms-t fogadni, valamint a felület teljes rosifikációját is tartalmazzák.

Az utazók számára készített modellek, amelyek egy adott terület időjárásáról tájékoztatnak, mutassa a térképet vagy az iránytűt. Sok vásárló értékeli a KingWear óra sokoldalúságát, amely hasznos a városban, a hosszú utazásokon, a túrázásban és minden mindennapi tevékenységben.

Amazfit

Értékelés: 4.7

Amazfit

A rangsorban a következő a jól ismert Xiaomi vállalathoz tartozó márka. A vállalatot viselhető elektronikai eszközök tervezésére és gyártására hozták létre. Ez egy intelligens óra, fitnesz karkötők és egyéb termékek az élet kényelméhez. A termékek előnye a zárt ház, amely véd a víz, a szennyeződés és a por ellen. A modellek mindenféle opció maximális készletével vannak felszerelve. Az akkumulátor élettartama és a vezeték nélküli töltés szintén egyértelmű előnyei a márka okosóráinak.

Az óra nagy mennyiségű RAM-mal és belső memóriával rendelkezik, amely lehetővé teszi a szükséges mennyiségű információ tárolását. A tokok gyártásához kerámiát és rozsdamentes acélt használnak, az üveg karcálló. A pántok hipoallergén szilikonból készültek. Más színű vagy bőrből készült övekkel is helyettesítheti őket.

Az intelligens okosóra nélkülözhetetlen asszisztens lesz a sportolók számára a képzés minőségéről szóló információkhoz, és a súlyos betegségekben szenvedők számára, hogy figyelemmel kísérjék egészségüket.

Ginzzu

Értékelés: 4.6

Ginzzu

A kínai TheGinzzu vállalat 2009-ben indult, és ma már a rendkívül tartós okosórákról ismert, amelyek a nedvesség elleni védelem mellett hosszú akkumulátor-üzemidővel és minőségi jelfogadással rendelkeznek. Különösen fontos az utazók, vadászok és halászok, azaz mindazok számára, akik szélsőséges helyzetbe kerülhetnek.

Népszerűek azok a modellek, amelyek segítségével valós időben követheti a baba tartózkodási helyét. Miután beállította a biztonságos zónákat, az óra jelzi, ha azokon kívülre lép. Szükség esetén felhívhatja az órát, távolról beállíthatja az ébresztést és kikapcsolhatja azt. A baba az SOS gomb megnyomásával jelzi, ha veszélyben van. A szülők is nyomon követhetik az alvás időtartamát és minőségét, valamint a pulzusszámot. Értesítés érkezik, ha leveszi a kezéből, vagy ha a töltés alacsony.

A Ginzzu okosóra-felhasználók hangsúlyozzák a könnyű súlyt, a sok funkciót, a felhasználóbarát kezelőfelületet és az elfogadható árat.

Intelligens babaóra

Értékelés: 4.6

Intelligens babaóra

A rangsorunkat egy kínai márka egészíti ki, amely a gyermekeknek szánt okosórákra specializálódott. Minden modellt úgy terveztek, hogy a babák számára kényelmes legyen a viselése és használata. A szülők elégedettek lesznek a kedvező árral, amely a nagyszerű funkcionalitás mellett meglehetősen megfizethető. Az anyagok hipoallergének és biztonságosak az egészségre nézve.

A felület gyermekbarát és könnyen használható. Minimális viselhető kor – 3 éves kortól. A nagyobb kijelzővel rendelkező modelleket az idősek és a látássérültek választják. Az óra rendelkezik hívásfogadó és -válaszoló funkcióval, navigációval, csukló- és kritikus akkumulátor-érzékelőkkel, pánikgombbal veszély esetén, pulzusmérővel, valamint alvásidő- és alvásminőség-jelzővel.

Egyes órák IP 67-es vízállósági besorolással rendelkeznek, így úszhat bennük. Külön említést érdemel a tervezés. Az élénk színek a kisgyermekek számára és a diszkrét színek a tizenévesek számára a Smart Baby Watch nemcsak hasznos, hanem stílusos kiegészítő is, amelyet a gyerekek szívesen viselnek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: