8 legjobb sportóra férfiaknak

A cikk tartalma
 1. A legjobb sportóra férfiaknak
 2. 45mm
 3. Citizen BN4044-15E
 4. Előnyök
 5. Hátrányok
 6. SEIKO SNL043P2
 7. Előnyök
 8. Hátrányok
 9. Apple Watch Series 6 GPS 40 mm-es alumínium tok sportpánttal
 10. Előnyök
 11. Hátrányok
 12. SUUNTO Spartan Sport karóra HR, teljesen fekete színben
 13. Előnyök
 14. Hátrányok
 15. Garmin Instinct
 16. Előnyök
 17. Hátrányok
 18. Samsung Galaxy Watc 45mm Értékelés: 4.7 Végül nézzünk meg egy sportos okosórát, amelynek kialakítása fiatalos stílusú. Hangsúlyozza az egyéniséget a fényes, cserélhető szíjakkal és a különböző megvilágítású és dinamikus hatásokkal rendelkező tárcsákkal. Az óra a saját fejlesztésű Kirin A1 processzorral rendelkezik, amely a nagy teljesítményt alacsony energiafogyasztással kombinálja. Ennek a rendszernek és a 455mAh-s akkumulátornak köszönhetően az óra 14 napos üzemidővel rendelkezik. A készülék lépésszámlálóval rendelkezik, érzékeli a pulzusszámot, valamint mozgás- és gyorsulásérzékelőkkel van felszerelve. Ez a modell pontos információkat gyűjt a felhasználó napi tevékenységéről, és azokat Bluetooth-on keresztül továbbítja egy mobil eszközre. Az okostelefonon az adatokat egy speciális alkalmazás elemzi. Ez a funkció segít felmérni az edzés előnyeit, és hatékonyabbá teszi a sporttevékenységet. Ezzel az órával értesítést kaphat a bejövő hívásokról, e-mailekről, üzenetekről és a jegyzeteiben és naptárában szereplő tervezett eseményekről. Érdemes megjegyezni azt is, hogy a készülék szinkronizálódik a vezeték nélküli fejhallgatóval, amelyen keresztül zenét hallgathat. Ezenkívül lehetőség van az okostelefon kamerájának távolról történő vezérlésére, valamint a képek készítésére is. Előnyök Az óra saját fejlesztésű Kirin A1 processzorral van felszerelve; Az akkumulátor 14 napos üzemidővel rendelkezik; A modell pontos információkat gyűjt a felhasználó napi tevékenységéről; Bluetooth-on keresztül továbbítja az információkat a mobilkészülékre; Lehetőség van különböző értesítések – hívások, üzenetek és még sok más – fogadására; A készülék szinkronizálható vezeték nélküli fejhallgatóval; Az okostelefon kamerája távolról is vezérelhető; Különböző fény- és dinamikai effektek vannak; alacsony ár. Hátrányok nem található.
 19. 45mm
 20. Előnyök
 21. Hátrányok

*Szerkesztő által kiválasztott óra. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Szakértői tanácsadás vásárlás előtt.

A legjobb sportóra férfiaknak

ek PRW-6000-1E
Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb sportóra férfiaknak 1 Citizen BN4044-15E 67 560 €
2 SEIKO SNL043P2 79 750 €
3 Apple Watch Series 6 GPS 40 mm-es alumínium tok sportpánttal 28 589 €
4 SUUNTO Spartan Sport csuklós HR, teljesen fekete színben 29 147 €
5 Garmin Instinct 22 440 €
6 Samsung Galaxy Watc

45mm

25 990 €
7 CASIO Pro
37 990 €
8 HUAWEI Watch GT 2e 7 990 €

Citizen BN4044-15E

Értékelés: 4.9

Citizen BN4044-15E

A CITIZEN márkájú sportórák a felhasználók szerint az egyik legfunkcionálisabb férfi karórának számítanak. Az óra tokjának átmérője 47 mm.1 mm és 14 mm vastagságú.5 mm. Ennek a modellnek a tokja kerek, rozsdamentes acélból készült, forgatható lünettával. A készülék felülete dombornyomott, a jelölések és a kezek színezése kontrasztos piros és fehér színben készül. A kezek ebben a modellben csontvázasak. Az órában egy barometrikus magasságmérő is található, amely a tengerszinthez viszonyított magasságot is megjeleníti. -300 és 10000 méteres tengerszint feletti magasság közötti hatótávolsággal. A modell szíja szintetikus gumiból készült, szabványos csattal.

Az óra üvege ásványi anyagból készült, karcálló és tükröződésmentes bevonattal rendelkezik. Vízállósága 20 ATM. Érdemes megemlíteni a készülék pontosságát is – a pontosság +/- 15 másodperc havonta. Japán Eco-Drive kvarcmű, kalibrálható magasságmérő és digitális iránytű funkciókkal. A szerkezet analóg kijelzővel rendelkezik. Altichron J280 kaliber napenergiával és feltöltő rendszerrel. Teljesen feltöltve az akkumulátor élettartama körülbelül 330 nap, energiatakarékos üzemmódban pedig akár 7 év is lehet. Ez a modell olyan funkcióval van felszerelve, amely három nappal a kritikus szint elérése előtt figyelmeztet az alacsony töltöttségi szintre.

Előnyök

 • Elismert, mint az egyik legfunkcionálisabb;
 • Ez az óra rozsdamentes acél tokkal rendelkezik, forgó lünettával;
 • Az eszköz felülete dombornyomott;
 • beépített barometrikus magasságmérő érzékelő;
 • A tartomány -300 métertől 10000 méter tengerszint feletti magasságig terjed;
 • A szíj szintetikus gumiból készült;
 • az üveg gumiból készült és karcálló;
 • A vízállóság 20 ATM;
 • Japán kvarcmozgatómű Eco-Drive;
 • napenergia és feltöltő rendszer;
 • Az akkumulátor élettartama körülbelül 330 nap;
 • három nappal előre figyelmeztet az alacsony díjra;
 • Magasságmérő és digitális iránytű funkciókkal felszerelve.

Hátrányok

 • Nem találtak hibát.

SEIKO SNL043P2

Értékelés: 4.8

SEIKO SNL043P2

Tekintsük az óra klasszikus változatát bőrszíjjal. Ezek a pántok többnyire borjúbőrből készülnek, mivel nagyon puha és rugalmas. A pozitívum, hogy ezek a pántok környezetbarátok és hipoallergének. Maga az óra teste rozsdamentes acélból készült, amely kellően erős és tartós. A számlapüveg szintetikus zafírból készült, amely többek között nagyon tartósnak számít. Az üveg meglehetősen ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben, és csak egy gyémánt képes megkarcolni. A kényelem érdekében ez a modell rendelkezik stopperórával, amely egy bizonyos gomb megnyomásával indítható – a maximális mérési idő 45 perc. Az aktuális dátumot megjelenítő ablakot is tartalmaz.

Ami ennek a modellnek az akkumulátorát illeti, ez egy Kinetic akkumulátor. 5 hónapos üzemidő egy teljes feltöltés után; a szíj szintetikus gumiból készült és ellenáll a karcolásoknak. Különleges jelzés az alacsony akkumulátor töltöttségi szint előtt 12 órával a kritikus szint előtt. Ez a készülék egy speciális súllyal ellátott rotorral rendelkezik, amely elkezd forogni, amikor mozgatja a karját, ezáltal töltve az akkumulátort. Ez az óra 100 m-ig vízálló; Vízálló. Vízálló, így az óra viselése közben úszhat vagy zuhanyozhat. A mélymerülés ezzel a modellel nem ajánlott. Ez a kvarcóra a legpontosabb és legkényelmesebb a korábbi modellekhez képest. A készülék mutatóira speciális fluoreszkáló anyagot alkalmaztak, amelynek tulajdonsága, hogy tárolja a fényt, így az óra mutatói hosszú ideig világítanak a sötétben is. A mutató pontossága +/- 15 másodperc havonta.

Előnyök

 • A bőrpántos eszköz környezetbarát és hipoallergén;
 • rozsdamentes acél tok;
 • Az üveg szintetikus zafírból készült;
 • ez a modell rendelkezik stopperórával;
 • a maximális mérési idő 45 perc;
 • az aktuális dátumot mutató ablak;
 • a modell akkumulátora egy Kinetic akkumulátor
 • az akkumulátor alacsony töltöttségi szintjének jelzése 12 órán belül;
 • a rotor egy speciális súllyal forog, amikor a kéz mozog, hogy feltöltse az akkumulátort;
 • az óra mutatói hosszú ideig világítanak a sötétben.

Hátrányok

 • viszonylag magas ár.

Apple Watch Series 6 GPS 40 mm-es alumínium tok sportpánttal

Értékelés: 4.8

Apple Watch Series 6 GPS 40 mm-es alumínium tok sport szíjjal

Vessünk egy pillantást egy nagyon népszerű óramodellre, amely 1.57 hüvelykes OLED kijelző. A készülék háza négyzet alakú, alumíniumból készült. Digitális koronakerékkel és oldalsó gombbal rendelkezik. A gyártók azt állítják, hogy az előző modellhez képest ez az óra 20%-kal fényesebb képernyővel rendelkezik a napon és 2.5-szer fényesebb Always On Display módban. Ami az óra vízállóságát illeti, 50 méter mélyen van. Bluetooth 5, NFC az érintés nélküli fizetésekhez az Apple Pay segítségével, GPS és Wi-Fi. A mobileszközről érkező SMS-értesítések megjelenítésén kívül ez az óra az üzenetek fogadására és a bejövő hívások fogadására vagy elutasítására is használható. Az akkumulátor élettartama 18 óra teljes feltöltéssel. A gyorstöltés lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt, 0-100 százalékról mindössze másfél óra alatt töltse fel a készüléket.

Az Apple Watch figyeli az alvást, több sportmódot is támogat, és leolvassa a pulzusszámot, valamint a megtett lépéseket és az elégetett kalóriákat. Ez az óra képes a vér oxigénszintjének mérésére és EKG készítésére, hogy segítsen a pitvarfibrilláció jeleinek felismerésében. A Vér oxigén funkció egy olyan speciális funkciónak tekinthető, amely lehetővé teszi a vér oxigénszintjének nyomon követését. A nagyszámú érzékelő és szenzor lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy pontos információkat kapjon saját egészségéről a világ bármely pontján. Ez a modell az Alvás alkalmazással rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy javítsa alvásminőségét, időben lefeküdjön és a szervezetének megfelelő időben ébredjen. Alvó üzemmódban olyan tapintható riasztásokat állíthat be, amelyek lehetővé teszik, hogy stressz nélkül ébredjen fel. A gyorsulásmérő jelenléte ebben az órában lehetővé teszi az alvás különböző paramétereinek rögzítését.

Előnyök

 • A modell 1 db.57″ OLED kijelző;
 • A készülékház alumíniumból készült;
 • Vezeték nélküli interfészek: Bluetooth 5, NFC, GPS és Wi-Fi;
 • Válaszolhat az üzenetekre, valamint válaszolhat és elutasíthatja a bejövő hívásokat;
 • Az Apple Watch Series 6 GPS 40 mm-es alumínium tokkal és sportpánttal ellátott Apple Watch Series 6 GPS 40mm gyorsan, kevesebb mint másfél óra alatt feltöltődik;
 • Támogatja a sportmódokat, a pulzusszámot, a megtett lépéseket és az elégetett kalóriákat;
 • mérheti a vér oxigénszintjét és EKG-t készíthet;
 • Az Alvás alkalmazás telepítve van;
 • A tapintható riasztások alvó üzemmódban is beállíthatók;
 • A gyorsulásmérő jelenléte ebben az órában.

Hátrányok

 • gyorsan lefolyik.

SUUNTO Spartan Sport karóra HR, teljesen fekete színben

Értékelés: 4.7

SUUNTO SPARTAN SPORT CSUKLÓS ÓRA, TELJESEN FEKETE

A következő modell egy finn gyártó GPS órája, amely korlátozott példányszámban készül. Ezt az eredeti karóra-kollekciót hivatásos sportolók és edzők számára tervezték. A készülék számos fejlett funkcióval rendelkezik. Ez a modell 100 méterig vízálló, és az akkumulátor élettartamát tekintve az óra 12 órát bír ki újabb töltés előtt edzés üzemmódban. Maximális teljesítmény üzemmódban a töltés akár 8 órán át is tarthat. Előre betöltött 80 előre beállított sportmóddal és a különböző sportágak jelzőinek széles skálájával rendelkezik. Minden Spartan Sport készüléket kézzel gyártanak Finnországban.

A beépített GPS/GLONASS útvonalvezetést és helymeghatározási funkciókat biztosít. A GPS-t az edzés közbeni emelkedés vagy ereszkedés nyomon követésére is használják. A maximális kényelem érdekében ez a modell csukló alapú pulzusszámméréssel rendelkezik. Az óra kompatibilis a Suunto Smart Sensorral. Számos funkciója mellett ez a modell rendelkezik az utóbbi hónapokban népszerű triatlon és multisport üzemmódokkal. Az aktivitás kiszámítása a nap 24 órájában történik, beleértve a lépéseket és a kalóriaszámlálást is, a csuklón viselt pulzusmérő segítségével. A GPS és a beépített optikai pulzusmérő mellett digitális iránytűvel is rendelkezik.

Az adatok kiszámításakor a készülék azonnali grafikont ad a pulzusszámról és a kalóriafelhasználásról. A Suunto Movescount alkalmazáson keresztül az elmúlt 7 és 30 nap lépései és kalóriái is megtekinthetők. A szinkronizálás ezzel az alkalmazással iOS és Android eszközökön lehetséges. Ezen az órán push-értesítésekkel is rendelkezik. Nagyszámú nyelv van a készülékbe programozva. Az óra Bluetooth Smart technológián keresztül szinkronizálható az okostelefonnal is. Ez lehetővé teszi, hogy információkat kapjon a bejövő hívásokról, elfogadja és elutasítsa azokat. Lehetőség van üzenetek olvasására és értesítések fogadására is különböző alkalmazásokból.

A modell érintőképernyője színes, és lehetővé teszi a menük közötti görgetést és az összes funkció vezérlését egy egyszerű ujjmozdulattal. A gyors navigációhoz használhatja a tok oldalán található gombokat. Ez a funkció akkor hasznos, ha esik az eső. Az óra képernyőjét és tokját ásványi kristályüveg és rozsdamentes acél lünetta védi a karcolásoktól és egyéb mechanikai sérülésektől. A készülék teste poliamidból készült, amely üvegszál-erősítésű. A szíj szilikonból készült.

Előnyök

 • GPS óra egy finn gyártótól;
 • a gyűjteményt hivatásos sportolók és edzők részvételével dolgozták ki;
 • A modell 100 méterig vízálló;
 • 80 előre beállított sportmóddal rendelkezik;
 • A Spartan Sport kézzel készül Finnországban;
 • A GPS/GLONASS rendelkezik útvonalvezetési funkcióval;
 • Vannak népszerű módok – triatlon és multisport;
 • A tevékenység kiszámítása a nap 24 órájában történik;
 • Digitális iránytű;
 • azonnali grafikonon mutatja a pulzusszámot és a kalóriafelhasználást;
 • push értesítések állnak rendelkezésre;
 • Bluetooth Smart technológián keresztül szinkronizálódik okostelefonjával
 • Az üzenetek olvasásának és az alkalmazás értesítéseinek fogadása;
 • A készülék tokja poliamidból készült
 • alacsony költség.

Hátrányok

 • A tápellátás 12 órán át tart.

Garmin Instinct

Értékelés: 4.7

Garmin Instinct

A Garmin márka modern eszköze, amely pulzusmérővel van felszerelve, amely figyeli a fizikai aktivitást és a felhasználó állapotát. Teljesen feltöltve ez az óra akár három hétig is eltarthat. A modell GPS nyomkövetővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a navigálást, a helyzet nyomon követését, az útvonal létrehozását és egy új pont feltérképezését, valamint az eszköz minden más előnyét.

A GPS óra szíja szilikonból készült, és több népszerű színben kapható. A képernyő porálló és speciális bevonattal rendelkezik a karcolások elkerülése érdekében. A monokróm kijelző a fényviszonyoktól függetlenül jól mutatja az információkat. Az edzések megtervezéséhez ez a modell rendelkezik a Virtual Partner funkcióval, amely lehetővé teszi az edzések előrehaladásának nyomon követését. Miután edzett, az óra megjeleníti az elért személyes legjobb eredményeit. Ezzel az órával edzhet az edzőteremben, dolgozhat a szabadban vagy úszhat anélkül, hogy elmerülne.

A készülék kiválóan alkalmas a horgászat, a vadászat és az utazás szerelmesei számára. Ez az óra három műholdas rendszerhez – GPS, GLONASS és Ga

 • Leo. Ez biztosítja a jelek vételét kihívást jelentő körülmények között is. Van egy további funkció is –
  acBack, amely segít visszakövetni a lépéseket ugyanazon az útvonalon, amelyen eredetileg haladtál. Az értesítések vezérléséhez egyszerűen csatlakoztassa ezt a készüléket mobileszközéhez Bluetooth-on keresztül. A szinkronizálás után a következő funkciók állnak rendelkezésre
 • veTrack – az eredmények azonnali megosztásának lehetősége;

  Garmin Connect – a munkamenetek letöltésének lehetősége a személyes fiókjába;

  A mobileszköz helyének keresése.

  Előnyök

  • Szívritmusmérő, amellyel nyomon követheti fittségét és fittségi szintjét;
  • Az óra akár három hétig is képes üzemelni;
  • A modell GPS nyomkövetővel van felszerelve;
  • az óra képernyője porálló;
  • funkciók Virtuális partner;
  • megjeleníti az elért személyes rekordokat;
  • edzhet az edzőteremben, a szabadban és úszhat búvárkodás nélkül
  • nagyszerű a horgászat, a vadászat és az utazás szerelmesei számára
  • Az óra három műholdas rendszerhez – GPS, GLONASS és Ga
  • leo;
  • A készülék csatlakoztatása a mobileszközhöz Bluetooth-on keresztül;
  • veTrack – az eredmények azonnali megosztásának képessége;
  • Garmin Connect – a tevékenységek feltöltésének lehetősége a személyes fiókba;
  • egy mobileszköz helyének keresése;
  • funkció
   acBack segít felépíteni a visszatérő utat ugyanazon az útvonalon.

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Samsung Galaxy Watc

  45mm

  Értékelés: 4.7

  SAMSUNG GALAXY WATC<h3></div><p> 45″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/31816666197751-618-.jpg” height=”376″ title=”SAMSUNG GALAXY WATC</p><h3> 45MM”><p>Vegyünk egy sportórát a népszerű Samsung márkától. A készülék 1.4 hüvelykes Super AMOLED érintőképernyő 360×360 képpontos felbontással. A készülék képernyője támogatja a m</p><ul>ti touch. Az óra Corning Gorilla Glass DX üveggel rendelkezik. A rozsdamentes acélból készült kerek tok vízálló, porálló és katonai MIL-STD-810G szabványnak megfelelő. Két oldalsó gomb és egy praktikus mechanikus keret.<p>340 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely a használattól függően 2-7 napos üzemidőt biztosít. Az Exynos 9110 kétmagos processzorral működő óra a Tizen OS-en fut. A memória kapacitása 1 GB, az állandó memória pedig 8 GB. Ez a modell támogatja az olyan kommunikációs szabványokat, mint a Bluetooth 5.0 és Wi-Fi, valamint NFC-vel is fel van szerelve, amelyet a Samsung Pay és a GPS segítségével történő érintés nélküli fizetésre használnak. Az óra megjeleníti a mobileszközökről érkező üzeneteket és értesítéseket a képernyőn, emellett lehetőség van hívások fogadására is.</p><p>A népszerű modell számos hasznos funkcióval rendelkezik – az óra nyomon követi a felhasználó aktivitását és egészségét, leolvassa a pulzusszámot, a megtett lépéseket és az elégetett kalóriákat. Ez az intelligens eszköz méri a pulzusszámot, a vér oxigénszintjét, és bizonyos területeken az EKG-t is. Sok okosórához hasonlóan ez is rendelkezik alváskövetéssel és a személy véletlen elesésének észlelésével, amely esetben sürgős üzenetet küld a kedvenc kapcsolattartóknak.</p><p>Az óra beépített mikrofonnal rendelkezik, amely hangrögzítőre rögzíthet, vezérelheti a hangalapú asszisztenst és fogadhatja a hívásokat, valamint kiváló minőségű hangszóróval és fényérzékelővel rendelkezik. Olyan funkciókkal rendelkezik, mint a kihangosítás és a zajszűrés a mikrofon használata közben. Ami a vízállóságot illeti, ez a modell ellenáll a vízbe merítésnek 1 méteres mélységig.5 méterig, akár fél órán keresztül. Ellenáll az 5 ATM-ig terjedő nyomásnak, a szélsőséges hőmérsékletnek és egyéb negatív külső hatásoknak.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Az óra 1.4″ Super AMOLED érintőképernyős kijelző;</li><li>támogatja a m<ul>ti touch;</li><li>Corning Gorilla Glass DX védőüveg;</li><li>rozsdamentes acél tok;</li><li>kényelmes mechanikus lünetta;</li><li>Az óra nyomon követi viselője aktivitását és egészségi állapotát;</li><li>képes nyomon követni az alvást és érzékelni a személy véletlen elesését;</li><li>Az óra beépített mikrofonnal rendelkezik;</li><li>Kihangosított kommunikáció és zajszűrés a mikrofon használata közben;</li><li>A hőmérséklet-ingadozás és más negatív külső hatások nem jelentenek problémát.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem tudsz mélyre merülni ebben az órában.</li></ul><h3>CASIO Pro<tr>ek PRW-6000-1E</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=CASIO Pro<tr></div><p>ek PRW-6000-1E” src=”/wp-content/uploads/2023/09/7891666197751-708-.jpg” height=”400″ title=”CASIO Pro”</p><tr>ek PRW-6000-1E”><p>A következő modell kvarcművel, kettős digitális-analóg modullal, többfunkciós mutatóval és LCD-kijelzővel rendelkezik. Ez az óra +/- 15 másodperc pontossággal működik havonta. A készülék a Tough Movement technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a kezek az elektronikus modellek sebességével sokféle adatot jelenítsenek meg. Ez az intelligens mechanizmus másodpercenként ellenőrzi a kezek helyzetét, hogy megakadályozza a sokk vagy rázkódás miatti helytelen beállítást, és segít a helyes pozícióba állítani őket. Ami a vezérlőrendszert és az egyik üzemmódból a másikba való átmenetet illeti – a Smart Access technológiával működnek. A modell tartós műanyagból készült kompozit házzal rendelkezik. A lünetta rozsdamentes acélból készült, gravírozott jelölésekkel. 100 méterig (10 ATM) vízálló.</p><p>Az óra mutatói a kiválasztott üzemmódoktól függően különböző jellemzőket mutatnak. Ami a modell futási idejét illeti, az óra a bejövő napenergiával működik a legújabb Tough Solar technológiával. Teljesen feltöltve az óra akár 6 hónapig is működhet napfénynek való további kitettség nélkül. Ez a modell egy magasságmérő adatnaplóval rendelkezik, amely akár 40 magassági adatpontot is tárolhat, és bármikor és bárhol elérhető. A pontos magasság mellett a dátum és az időpont is szerepel a nyilvántartásban.</p><p>Érdemes figyelembe venni az óra fő jellemzőit, amelyek hozzájárulnak a kényelmes használathoz a mindennapi életben. Dupla LED háttérvilágítás a tárcsán és a kijelzőn. A háttérvilágítás nem csak egy speciális gomb megnyomásával aktiválódik, hanem a kéz sötétben történő mozgatásakor is. M technológia telepítése</p><ul>A ti Band 6, amely automatikusan beállítja az időt az időjelzések alapján. A jelek hat, az Egyesült Államokban, Angliában, Németországban, Japánban és Kínában található helyhez kötött rádiótoronyból érkeznek. Ez az óra digitális iránytűvel, barometrikus magasságmérővel és barométerrel is rendelkezik, amely méri és kijelzi a légköri nyomást.<p>A beépített hőmérő -10 és 60 fok közötti tartományban működik, 0 fokos pontossággal.1 fok. Mint gyakorlatilag minden modern óra, ez is rendelkezik világidővel, amely a különböző időzónák idejét és az időzónák főbb városait mutatja. Nyári és téli időszámítást is megjeleníti. Ami a beépített stopperórát illeti, az 1/100 másodperces pontossággal és 24 órás teljes mérési idővel működik. Érdemes megemlíteni a visszaszámlálót is, amely 1 másodperces pontossággal és 1 óra teljes mérési idővel működik. Ez a modell öt napi ébresztővel és egy szundi funkcióval rendelkezik, amely óránként ébresztést biztosít. alacsony akkumulátor töltöttségi szint esetén riasztási üzemmódot indít és elindítja az energiatakarékos funkciót.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A modell kvarcművel rendelkezik;</li><li>Kettős digitális-analóg jelzéssel rendelkező modul;</li><li>Tough Movement technológiával felszerelve;</li><li>intelligens mozgás, amely másodpercenként ellenőrzi a mutatók helyzetét;</li><li>Tartós polimer anyagból készült kompozit házzal rendelkezik;</li><li>Az óra vízállósága 100 méter;</li><li>A szerkezet napelemekből nyer energiát;</li><li>az óra akár 6 hónapig is képes működni;</li><li>Magasságmérő adatnapló akár 40 naplózással;</li><li>M technológia<ul>ti 6. sáv;</li><li>digitális iránytű, barometrikus magasságmérő és barométer van felszerelve;</li><li>A hőmérő -10 és 60 Celsius-fok közötti tartományban működik;</li><li>Öt napi riasztás és egy szundi funkció van;</li><li>Az akkumulátor alacsony töltöttségi szintjére vonatkozó riasztás megszólal, és az energiatakarékos üzemmód bekapcsol;</li><li>kettős LED háttérvilágítással rendelkezik a tárcsán és a kijelzőn.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs hátránya.</li></ul><h3>HUAWEI Watch GT 2e</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=HUAWEI WATCH GT 2EHUAWEI WATCH GT 2E

  Végül nézzünk meg egy sportos okosórát, amelynek kialakítása fiatalos stílusú. Hangsúlyozza az egyéniséget a fényes, cserélhető szíjakkal és a különböző megvilágítású és dinamikus hatásokkal rendelkező tárcsákkal. Az óra a saját fejlesztésű Kirin A1 processzorral rendelkezik, amely a nagy teljesítményt alacsony energiafogyasztással kombinálja. Ennek a rendszernek és a 455mAh-s akkumulátornak köszönhetően az óra 14 napos üzemidővel rendelkezik.

  A készülék lépésszámlálóval rendelkezik, érzékeli a pulzusszámot, valamint mozgás- és gyorsulásérzékelőkkel van felszerelve. Ez a modell pontos információkat gyűjt a felhasználó napi tevékenységéről, és azokat Bluetooth-on keresztül továbbítja egy mobil eszközre. Az okostelefonon az adatokat egy speciális alkalmazás elemzi. Ez a funkció segít felmérni az edzés előnyeit, és hatékonyabbá teszi a sporttevékenységet.

  Ezzel az órával értesítést kaphat a bejövő hívásokról, e-mailekről, üzenetekről és a jegyzeteiben és naptárában szereplő tervezett eseményekről. Érdemes megjegyezni azt is, hogy a készülék szinkronizálódik a vezeték nélküli fejhallgatóval, amelyen keresztül zenét hallgathat. Ezenkívül lehetőség van az okostelefon kamerájának távolról történő vezérlésére, valamint a képek készítésére is.

  Előnyök

  • Az óra saját fejlesztésű Kirin A1 processzorral van felszerelve;
  • Az akkumulátor 14 napos üzemidővel rendelkezik;
  • A modell pontos információkat gyűjt a felhasználó napi tevékenységéről;
  • Bluetooth-on keresztül továbbítja az információkat a mobilkészülékre;
  • Lehetőség van különböző értesítések – hívások, üzenetek és még sok más – fogadására;
  • A készülék szinkronizálható vezeték nélküli fejhallgatóval;
  • Az okostelefon kamerája távolról is vezérelhető;
  • Különböző fény- és dinamikai effektek vannak;
  • alacsony ár.

  Hátrányok

  • nem található.
  Olvasson tovább  12 Top gyártók a férfi téli kabátok
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: