A 12 legnépszerűbb ruházati márka a fiatalok körében

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon a szaküzletben dolgozó szakemberrel.

A fiatalok igényesebbek és válogatósabbak a ruhaválasztásban, mint az idősebb generáció. Ahhoz, hogy megnyerje a szeretetét, nemcsak eredeti és stílusos formatervezést kell létrehoznia, hanem képesnek kell lennie arra is, hogy ezt megfizethető árral kombinálja, mivel a drága luxusmárkák gyakran megfizethetetlenek a diákok és más fiatalok számára. Legtöbbjüknek kevés szabadideje van, így figyelmüket csak a szezon igazán jó minőségű és naprakész modelljei vonzzák, amelyeket az első pillanatban készek megragadni az üzletekben. oktatás 1 A legtöbbjüknek kevés szabadideje van.

Dinamikus életmód

Energiájuk miatt a fiatalok nem csak jól néznek ki, hanem szupermenők is. A ruházatnak szó szerint azt kell kiabálnia: “Nézz csak rám!”. Természetesen vannak olyanok is, akik inkább a visszafogottságot részesítik előnyben. De még ezeknek a modelleknek sem szabad egyszerűnek vagy ízléstelennek tűnniük. Valamiféle vonzerővel kellene rendelkezniük, ami egy kevésbé energikus tinédzser mély belső világát tükrözné.

Mivel tudjuk, hogy nem minden fiatal tud könnyen sikeres ruházati márkát választani, szakértőink úgy döntöttek, hogy elemzik a legjobbakat. Számos vásárlóval készítettünk interjút, akik mindannyian kifejezték saját preferenciáikat és elégedetlenségüket.

Az alábbi rangsor a tizenévesek és fiatal felnőttek körében legnépszerűbb ruházati márkákat tartalmazza. Ismerje meg az egyes márkák erősségeit és történetüket. Miután elolvasta ezt, képes lesz arra, hogy legalább néhány márkát válasszon, amelyek ruháit fel akarja próbálni. Ha a bevásárlóközpontban sétálgatva a következő nevek valamelyikét látja, látogasson el a következő helyre.

Csak a legjobb, több ezer fogyasztó által kipróbált és tesztelt márkákból állítottunk össze Önnek egy válogatást. Ruháik sokáig tartanak, sok mosás után sem színeződnek el, és eredeti dizájnjukkal izgalomba hozzák a fiatalokat.

A szakértők azonban azt tanácsolják, hogy a jó hírnevük és a szigorú tesztelésünk ellenére minden termék vásárlásakor alaposan nézze meg a szövetek minőségét. Ennek oka, hogy a modern ruhagyártók így vagy úgy, de időnként olyan ruhadarabokat gyártanak, amelyekben szintetikus anyagokat használnak…. Hogyan állapíthatja meg, hogy allergiás-e bizonyos termékekre, mielőtt vásárolni indul?. Gondold át, milyen anyagokat szeretnél elkerülni, mert egy üzletben gyakran nehéz ezt megtenni, amikor az érzelmeid csábítanak.

A legkelendőbb fiatal ruházati márkák

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobban értékelt ifjúsági márkák 1 Bajnok 5.0
2 Találd ki 4.9
3 Vans 4.8
4 Levi’s 4.7
5 GAP 4.6
6 United Colors of Benetton 4.5
7 Uniqlo 4.4
8 Nike 4.3
9 Adidas 4.2
10 Zara 4.1
11 HM 4.0
12 Bershka 4.0

Bajnok

Értékelés: 5.0

Bajnok

Az amerikai Champion cég elsősorban a fiatalokat célozza meg. A név mindent elárul, ezért is tűnnek ki merész stílusukkal. A vállalat elsőként talált fel egy szokatlan technológiát a gyapot feldolgozására, amelyre később szabadalmat is kapott. A kapucnis pulóverek, mezek és melegítőfelsők olyan csodálatosan lélegzőek, hogy sok sportoló és még hírességek is használják őket. A méretek széles választéka lehetőséget ad arra, hogy olyan dolgokat válasszon, amelyek ideálisan illeszkednek a különböző alakokhoz.

Mivel a fiatalok többnyire aktív életmódot folytatnak, ezekben a ruhákban kényelmesen érzik magukat, és nem korlátozzák mozgásukat. Szakértőink szerint a Champion tökéletes bármilyen sporthoz, különösen a futáshoz. A férfi ruházati kínálatban funkcionális pulóverek és melegítőingek, pólók és nadrágok találhatók mezből, gyapjúból és finom pamutból. A Champion 1919 óta örvendezteti meg a fiatalokat minőségi ruházattal. Az évek során elért példátlan népszerűségük miatt kerültek fel a listánkra.

Olvasson tovább  A 10 legjobb kismama kötszer

Találd ki

Rangsor: 4.9

Találd ki

Ma a Guess egy amerikai kiskereskedelmi vállalat, amely férfi és női ruhákat, kiegészítőket, órákat, ékszereket, parfümöket és cipőket forgalmaz. A minőségi ruházati és lábbeli márka népszerűvé vált a száz százalékos pamut használata miatt a dolgok gyártása és a megfizethető ár miatt. A Guess ifjúsági ruhákat érdekes szabás, kellemes tapintású anyagok és színtartóság jellemzi. A márka termékei könnyen ápolhatók.

A márka egyetlen hátránya, hogy a mandzsetták és a gumiszalagok túl hosszú viselés után megnyúlnak. Ez a hiba azonban gyakran más márkáknál is megtalálható, ezért a márka népszerűsége megmaradt. A jól ismert márka nemcsak a fiatalokat szereti, hanem a komoly felnőtteket is, akik életkortól függetlenül stílusosak akarnak maradni. A márka kifogástalan kialakítása miatt szerepel a minősítésünkben. Női cipőket kínál sokféle stílusban, színben és anyagban, hogy mindenki ízlésének megfeleljen. Adj a megjelenésedhez Guess-kiegészítőket, és a járókelők biztosan csodálkozó pillantásokat fognak vetni rád. A tiszta szabásvonal és a kiváló minőségű ruhadarabok a fiatalok körében az egyik legnépszerűbbé tették a márkát.

Vans

Értékelés: 4.8

Vans

A jó választék, az eredetiség és a termékek minősége – ez az első ok, amiért a vásárlók annyira értékelik ezt a márkát. A vállalat férfi, női és gyermekruházatot, valamint gördeszkás ruházatot gyárt. A vállalat szakemberei tudják, hogy a sportolók milyen keményen edzenek, és a gördeszkásoknak szánt ruhák és cipők megalkotásakor figyelembe veszik ezeket a terheléseket. Ez a cipő magas szintű párnázottsággal és szilárd tapadással rendelkezik a lábon. A talp extra tartósságot és kényelmet biztosít mozgás közben.

A cég a hatvanas évek óta készít ruhákat és lábbeliket. Időközben sikerült összegyűjtenie egy sereg rajongót a minőségéért. A Vans mindig vagányan és fiatalosan néz ki, amikor sportolók viselik. Vásároljon a városban ruhákat, cipőket, hátizsákokat és napszemüvegeket. Egy tapasztalt Yandex vásárló megjegyzéséből.Marquette: “Tökéletes azoknak, akik minőségi darabokat szeretnének a híres kaliforniai márkától!”. A panelistáknak tetszett, hogy a márka ruháinak minősége összhangban van a reklámmal és a katalógussal. Az érdekes gördeszkás ruházat széles választékáért a márka helyet kapott a rangsorban.

Levi’s

Értékelés: 4.7

Levi's

Az első dolog, amiről ez a cég híres, természetesen a farmer! A világ első farmerját a Levi’s szabadalmaztatta. A vállalat 1853-ban indult, és még ma is a fiatalok körében a legkelendőbb. A Levi’s farmer a márka igazi védjegye. Ez az, amiért a fiatalok leggyakrabban a Levi’s-be jönnek.

A márkanév nem szakad, nem dörzsöl, nem kopik, és tökéletesen illeszkedik. A márka tervei olyan jól kidolgozottak, hogy könnyen nyúlnak, miközben megőrzik az anyag rugalmasságát és a varratok szilárdságát. Egy tapasztalt vásárló így nyilatkozott: “A farmerek a praktikusság, a kényelem és az időtlen aktualitás kombinációja miatt nagyszerűek, így nem csoda, hogy sok van belőlük. Az időkorlát hiánya valószínűleg a Levi legnagyobb eladási érve. A Hermès név már régóta létezik, de sosem megy ki a divatból, így a vásárlók egyre többet és többet vásárolnak belőle. Ezért került a márka a legjobbak közé a rangsorunkban.

GAP

Értékelés: 4.6

GAP

A legendás amerikai márkát 1969-ben alapították. Szinte azonnal megszerették a fiatalok a stílusos termékek széles választékáért. Azóta semmi sem változott. A márka továbbra is érdekes új termékekkel és nagy kollekciókkal örvendezteti meg a vásárlókat. A GAP üzletekben mindig kényelmes öltözők, halk zene és képzett tanácsadók várják. Kínálatában pulóverek és kapucnis pulóverek, farmerdarabok, színes nyári kollekciók, pólók és rövidnadrágok, és még sok más.

Hűségprogram a törzsvásárlók számára. A United Colors of Benetton igazi csemege a shopaholic pénztárcájának, amikor a márka különböző promóciókat és privát VIP-értékesítéseket tart. A márka egyetlen hátránya a webáruház szolgáltatása. Úgy veszik fel a megrendeléseket, hogy nem ismerik a készletszinteket. Érdemes ezt szem előtt tartani, és megérteni, hogy néha előfordulhat, hogy törlésre kerül sor. A márkát azonban az egyik legjobb minőségű ifjúsági ruhának tartják, ezért került be a rangsorunkba.

Olvasson tovább  11 legjobb férfi ing márka

United Colors of Benetton

Értékelés: 4.5

United Colors of Benetton

A márka családi vállalkozásként jött létre az ötvenes évek elején. Az alkotók nem tudtak azonnal sokféle kollekciót létrehozni, de olyan vibráló fiatal ruhákat akartak létrehozni, amelyek sok figyelmet vonzanak, és segítenek a fiataloknak kifejezni magukat. Azt kell mondani, hogy sikerült. A Benetton család először gyártotta az első sárga pulóvert, amely azonnal sikert aratott. Ezután több lehetőségük volt, és a vállalat elkezdett néhány feltűnő pulóvert gyártani, amelyek még nagyobb népszerűsége arra késztette a családot, hogy logót hozzon létre és bővítse a termelést.

Mára a márka elismert nemzetközi márkává nőtte ki magát. A márka olasz minőséggel, strapabíró farmerrel és elegáns szabásvonalakkal örvendezteti meg a vásárlókat az üzleti alkalmi ruhákhoz. A fiatalok szívesebben díszítik képüket azonos márkájú kiegészítőkkel. A cég üzletében fényes szíjjal ellátott órát vehet fel, amely látványos kiegészítője lesz a mindennapi és az üzleti képnek. Biztos, hogy mindenki megtapasztalja ugyanazt a szellem szabadságát és egyediségét, amely az elmúlt 48 évben a márka szinonimája volt” – mondják a Benetton vásárlói. Ezért a márka az első helyre került a rangsorban.

Uniqlo

Értékelés: 4.4

Uniqlo

Az Uniqlo japán ruházati márka kiváló minőségű alkalmi ruházatot tervez, készít, forgalmaz és értékesít. Moszkvában a márka mintegy 20 üzlete található, kényelmes öltözőkkel és udvarias személyzettel. A márka ruháit az egyszerűség jellemzi. Az Uniqlo-t azok a fiatalok kedvelik, akik nem szeretik a merész nyomatokat, ékszereket és strasszköveket. Az Uniqlo üzleteiben természetes anyagokból készült, egyszerű szabású ruhákat találsz, gyakran egyszínű színben.

Laza, hétköznapi stílusa az, ami első pillantásra feltűnővé teszi. Néha ezeket a darabokat választják alapnak. Ha tehetséges tervező vagy, és tudod, hogyan kell feldobni az alapokat, imádni fogod. A márka soha nem gyárt feltűnő ruhadarabokat, így ne várjon semmi feltűnő és extravagánsat a kollekcióktól. De azok, akik szeretik az egyszerű, lélegző ruhákat, értékelni fogják az Uniqlo-t. A maximálisan természetes anyagok és a szokatlanul laza stílus miatt szakértőink a márkát a toplistára teszik.

Nike

Értékelés: 4.3

Nike

A rajongók imádják az amerikai céget a strapabíró sportruházatáért és lábbelijéért. A Nike cég már régóta mindenki ajkán van, és magas minőséggel, tartóssággal, kényelmes illeszkedéssel és könnyű tisztíthatósággal örvendezteti meg az ügyfeleket. Itt vásárolhat sportnadrágokat és felsőket, különböző nyomatokkal ellátott leggingseket, tornacipőket és edzőcipőket, teljes értékű edzőruhákat és még sok mást. A Nike pulóverek ideálisak arra, hogy esős időben melegen tartsanak, de a napon ne legyen túl meleged. A gyártás során légáteresztő anyagot használnak, így minden Nike ruházat alkalmas edzésre és mindennapi használatra egyaránt.

A szabadtéri tevékenységek igazi örömöt jelentenek a fiatalok számára. Ezeknek a ruháknak a minősége alkalmazkodik a különböző időjárási körülményekhez. Puha anyag víztaszító szálrészecskékkel, hogy ellenálljon az esőnek, a hónak és a kemény, nedves szélnek. Maguk a termékek nem deformálódnak még hosszú mosás után sem. A tinédzserek szeretik azt a tényt, hogy a Nike minden szezonban érdekes kollekciókat kínál. Ez összetéveszthetetlen bármely más márka által. Világos, stílusos, a szabadság és a kreativitás szellemét közvetíti. Ez az, ami a márkát a legjobbak közé emelte.

Adidas

Értékelés: 4.2

Adidas

A népszerű és legkelendőbb márkát 1949-ben alapították, és ma Európa legnagyobb sportruházat-kiskereskedője. A vásárlók leginkább azt szeretik, hogy az Adidas ruházat könnyen mosható és télen jól melegít. Az év bármelyik évszakában stílusosan nézhet ki. A felhasználók szerint a legtöbb dolog még több évnyi kopás és gyakori mosás után is úgy néz ki, mintha új lenne.

Olvasson tovább  5 legjobb balettcipő gyártó

A márka a különböző stílusú ifjúsági ruhák széles választékával nyűgöz le. Sok fiatal a márka iránti szeretetét szüleitől örökölte, akik még a szovjet időkben ismerkedtek meg a márkával. “Lehetetlen nem beleszeretni három csíkba” – mondják. Minden, amire csak vágyhatsz ingek, nadrágok, öltönyök, sapkák, hátizsákok, tornacipők, edzőcipők – amit csak akarsz, amit csak akarsz. A szakértők észrevették, hogy az Adidas üzletben vásárolt minden egyes termék kiváló minőségű és tartós. A 99%-os pozitív visszajelzések és a megbízható minőség miatt a márka a listánkon szerepel.

Zara

Értékelés: 4.1

Zara

A vezető kiskereskedelmi lánc a spanyol textilbirodalom része. Ma a Zara tartja a Google és a Yandex legtöbb keresést tartalmazó rekordját. Az üzletek gyakran túlzsúfoltak. Nem meglepő, hogy a márka fantáziadús dizájnnal és merész, élénk színekkel nyűgöz le. Az egyik legnépszerűbb termékcsalád a 25 év alattiaké. Számos keresett stílusú ruházatot kínál: klubruházat, sportruházat és természetesen alkalmi viselet. Ne feledje, hogy 100%-os biztonságban van a kínai utánzatoktól, ha a márka hivatalos üzletében vásárol. A Zara nagy előnye az is, hogy az értékesítési szezonban akár 80%-os kedvezményeket is kaphat.

A Zara ruhái kissé kilógnak a sorból, így nem maradsz észrevétlen. Gyakran választják fotózásokhoz és különböző ünnepségekhez. A tiszta szabásvonal kiemeli a különböző testalkatokat, és a ruhadarabok hosszú ideig megőrzik eredeti formájukat. A vásárlók a pulóverek és ingek minőségét dicsérik a leginkább. Néhány tétel objektíve túlárazott, de általában a Zara mindig kínál valamit vásárolni a különböző árszegmensekben. Egy tapasztalt vásárló megjegyzése: “Divatos, szép, nem túl drága”. A márkát e tulajdonságai miatt a legjobb ifjúsági ruházati márkák közé sorolták.

HM

Értékelés: 4.0

HM

A vállalat Európa egyik legnagyobbja. A Svédországban született Bershka ma már a divat egyik legjelentősebb kiskereskedelmi vállalata. A márka nagy előnye a népszerűsége. HM üzleteket szinte minden városban találhat. A vállalat nemrégiben környezettudatossá vált. Ha hozol egy zsák régi ruhát, és leadod a pénztárnál, akár 15% kedvezményt kapsz a HM ruházati cikkekre.

Itt mindennapi ruhákat, kiegészítőket, irodai ruhákat, cipőket, táskákat, fürdőruhákat, kozmetikumokat és még fehérneműket is vásárolhat. A fiatalok szívesen töltenek időt a márka üzleteiben, mert a márka átfogó megközelítést alkalmaz. Gyakran két szintre vannak osztva, ami azt jelenti, hogy az összes árut egymástól nagyvonalú távolságra helyezik el. A márka törődik a vásárlók kényelmével, ezért minden üzletben rengeteg öltözőt alakítottak ki hatalmas tükrökkel. A vásárlók kedvelik a márka modellválasztékát, a szabásminőséget, a széles méretválasztékot és a demokratikus árakat. Ezek a jellemzők szakértőinknek is tetszettek, ezért a márkát a rangsorunkban egy helyre sorolták.

Bershka

Értékelés: 4.0

Bershka

A Bershka a legjobb ár-érték arányáról ismert. A Bershka üzletei a tömegpiaci kategóriába sorolják ruháikat. Több mint 18 éve segít a fiataloknak divatosan kinézni. A spanyol márka több mint 1000 üzlettel rendelkezik. A Bershka ruhákat gyakran választják azok, akik még mindig nem tudják eldönteni a stílusukat. A választék változatos, és a stílusok jól össze vannak állítva, anélkül, hogy stílus szerint elkülönülnének. Találhat alkalmi modelleket vagy kifinomultabb klasszikus elemeket tartalmazó változatokat – függetlenül attól, hogy milyen ruhákat választ, a Bershka termékek biztosan tetszeni fognak Önnek a magas minőséggel.

Az üzlet kínálatában sok stílusos elem található. A vásárlók különösen a vízálló széldzsekit kedvelik. Nagyon ellenállnak a nedvesség behatolásának az eső alatt, ezért gyakran vásárolják őket nyári sétákhoz az erdőben. Az aukciós napokon a ruhák akár 70%-os árengedménnyel kaphatók. A márka hátránya, hogy sok dizájnt szintetikus anyagokkal gyárt, de a vásárlók szerint ezek még mindig jól érzik magukat a testen. Panelistáinknak tetszik az alkalmi ruhák széles választéka, valamint a farmerek nagy választéka. Ezért a Bershka kiérdemelte méltó helyét a rangsorban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: