A 23 legjobb ruházati márka

* A szerkesztő véleménye a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt feltétlenül szükséges a szakorvosi konzultáció.

A ruházati gyártók minden évben új kollekciókat indítanak, amelyek mindegyike megpróbálja tükrözni az aktuális divatirányzatok trendjeit. Nem minden márka ismert a magas minőségéről, elegáns kialakításáról és vásárlói vonzerejéről. Az online magazin szakértői rangsorolták a legjobb ruházati márkákat, amelyek az orosz piacon mutatják be áruikat.

A legjobb ruházati márkák

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legnépszerűbb tömegpiaci ruházati márkák Oroszországban 1 United Colors of Benetton 5.0
2 Zara 4.9
3 Love Repub
 • c
 • 4.8
  4 HM 4.7
  5 O’stin 4.6
  6 Mango 4.5
  7 Gloria farmer 4.4
  8 Fenntartott 4.3
  Oroszország legnépszerűbb közepes és prémium ruházati márkái 1 Michael Kors 5.0
  2 Tommy Hilfiger 4.9
  3 Armani 4.8
  4 Calvin Klein 4.8
  5 Hugo Boss 4.8
  6 Tom Tailor 4.8
  7 Under Armour 4.7
  8 MASSIMO DUTTI 4.7
  9 Lacoste 4.7
  Top gyermekruha márkák 1 Reima 5.0
  2 Chicco 4.9
  3 Zara Kids 3.8
  4 Blukids 3.8
  5 Choupette 3.7
  6 Mango Kids 3.6

  A legnépszerűbb tömegpiaci ruházati márkák Oroszországban

  Az ilyen gyártók termékei a “tömegfogyasztók” számára készültek, jó minőségűek és megfizethető árúak.

  United Colors of Benetton

  Értékelés: 5.0

  United Colors of Benetton

  1965-ben a Luciano család által alapított olasz textilmárka. A vállalat filozófiája az, hogy minden faj, társadalmi osztály és minden korosztály számára ruházatot készítsen. Nemcsak a provokatív reklám tette híressé a céget, hanem ruháik lenyűgöző minősége és stílusa is. A termékcsalád modelleket kínál azoknak, akik szeretik a mindennapok fényes megjelenését. A termék fő előnyei a praktikusság, a sziluettek sokfélesége, a divatos színek, a viselési kényelem.

  A kiadott kollekciók alapstílusa laza. Úgy gondolják, hogy ezt a lehetőséget a fiatalok számára tervezték, de az olasz márka ruhái minden korosztály elismerését elnyerték. A márka mintegy 6.000. Több mint 120 üzlet 120 országban. Mintegy 2 milliárdos készpénzforgalom. Euró évente. A vállalat mindig naprakész a változó divatokkal. A legtöbb darabot már készre festik, amikor a kereskedők eldöntik, hogy milyen színt szeretnének az adott szezonban.

  Az elfogadható ár és a magas minőség a ruhák európai “összeszerelésének” köszönhető. Nem helyezte át gyártási tevékenységét Kínába, mint sok versenytársa, hanem új, robotok által működtetett gyárakba fektetett be.

  Zara

  Értékelés: 4.9

  Zara

  Spanyolország vezető divatmárkája. A vállalat alapítója képes volt felgyorsítani az elrendezés-gyártás-értékesítés folyamatát. Az alkalmazottak több mint 6 hónapot töltenek minőségi ruhadarabok varrásával., hanem 10-15 nap. Ez lehetővé teszi a vállalat számára, hogy gyorsan új modelleket hozzon létre, ahelyett, hogy elavult verziókkal kereskedne. Egy tervezőkből és stylistokból álló csapat folyamatosan figyelemmel kíséri a divatirányzatok alakulását, tanulmányozza az új kollekciók jellemzőit és a sztárok által viselt dolgokat. A Zara hasonló vagy jobb ruhákat kínál az átlagfogyasztók számára.

  A kínálatban férfiak, nők és gyermekek számára készült termékek egyaránt megtalálhatók. A vállalat a vásárlók divatpreferenciáira és igényeire összpontosít. Célja a vásárlók igényeinek kielégítése, nem pedig az új modellek bemutatókon keresztül történő népszerűsítése, ahogyan azt a divatipar mindig is tette. A vállalat több mint 10 ezer ruhadarabot gyárt Kínában. áru évente, ami 2-3-szor nagyobb, mint a versenytársak termelési volumene.

  Az ügyfelek értékelik a márkát a relevanciáért, az elegáns formatervezésért és a jó minőségű modellekért, a termékcsalád gyakori frissítéséért. A ruhák nagy részét Spanyolországban és Portugáliában gyártják, ahol a bérmunka olcsóbb, mint más nyugat-európai országokban. Ezáltal a termék az élet minden területéről érkező ügyfelek számára elérhetővé válik. További előnynek számít egy speciális részleg gondos munkája az ügyfelek visszajelzéseivel. A gyűjteményeket gyorsan áttervezik, ha számos hasonló értékelést kapnak.

  Love Repub
 • c
 • Értékelés: 4.8

  Love Repub<li></div><p>c” src=”/wp-content/uploads/2023/08/38016666197131-3723.jpg” height=”216″ title=”Love Repub</p><li>c”><p>Az orosz márka női ruházatra, lábbelikre, fehérneműkre és kiegészítőkre specializálódott. A cég modelljeit szenvedélyes, érzéki és magabiztos nőknek tervezték. Az általuk vásárolt ruhák a karaktert és az egyéniséget tükrözik, elbűvölő stílussal és élénk színekkel. A kollekciók alapja a divatos képek, amelyek minden alkalomra alkalmasak.</p><p>A ruhákat orosz munkatársak tervezik és Kínában varrják. Mivel az alapítás a márka együttműködik híres top modellek és a világ csillagai – Naomi Campbell, Irina Sheik, Nicole Mayer, Daria Malygina. A kiskereskedelmi láncnak 5 országban 150 üzlete van. A vállalat különös figyelmet fordít a butikok belső kialakítására. A színsémát az arany, a fehér és a fekete dominálja, ami a tágasság és a könnyedség érzetét kelti, és lehetővé teszi, hogy a lányok nyugodtnak és szabadnak érezzék magukat.</p><p>Szerelem Repub ruhadarabok</p><li>c vásárlók utalnak a női alakok kifinomultságára és törékenységére a tervezésben, a viselési kényelemre, a minőségre, az elfogadható árakra, a termékek online megvásárlásának lehetőségére. A márka nem feledkezik meg a sokszínűségről: minden kollekció többféle stílust tartalmaz.<h3>HM</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=HM

  Svéd márka Európa legnagyobb ruházati és lakberendezési cikkeket forgalmazó kiskereskedője. A tervezői stúdiók Stockholmban és New Yorkban találhatók, a szabás pedig Bangladesben, Törökországban és Mianmarban történik. Több mint 37 ezer. A vállalatnak a világ 74 országában vannak üzletei. A cég a gazdasági szegmensre összpontosít. A tisztességes minőség, a dolgok ára minden ügyfél számára elérhető. A kínálatban megtalálhatók az üzletasszonyoknak, várandós anyáknak, túlsúlyos nőknek, 9 és 14 év közötti gyermekeknek szánt termékek, élénk színű ifjúsági vonalak, klasszikus férfiruhák. A környezetbarát, organikus pamutból készült modellek külön csoportja.

  A svéd cég ruháit megfizethető kifutódivatnak nevezik. A HM ruházat nagyon népszerű az oroszok körében, mert demokratikus áron mindig kiváló minőségű. Ennek ellenére sokan megjegyezték, hogy az oroszországi regionális online bolt nem a lojális árairól ismert, a leggyakoribb kedvezmények a HM Angliában találhatók.

  A márka világszínvonalú tervezőkkel dolgozik együtt – Stella McCartney, Jimmy Choo, Roberto Cavalli. A gyűjtemények társalkotói is Madonna, Kylie Minogue, Katy Perry. A modellek széles választéka minden ügyfél igényeinek kielégítésére. A varrás hatékonyságának köszönhetően a kollekciók mindig megfelelnek a modern divatirányzatoknak. A szállítási idő az első vázlattól a késztermékig kevesebb mint 3 hét.

  O’stin

  Értékelés: 4.6

  O'stin

  Az alkalmi ruházati és kiegészítő márka a 2003-ban alapított Sportmaster tulajdonában van. A gyártási létesítmények Kínában, Indiában találhatók, ami a gyártott termékek alacsony árának az oka. A ruhák készítéséhez természetes és szintetikus anyagokat használnak. A márka népszerűségét a termékek jó ár/érték aránya hozta meg. Jelenleg mintegy 300 üzlet van nyitva.

  A választék 3 vonalat tartalmaz – Casual (a farmerek szerelmeseinek), Studio (a világos melegítők és rövidnadrágok rajongóinak) és Smart (ruhák üzletembereknek). A ruhák többsége egyszínű, kockás vagy csíkos mintájú, így nehéz őket dizájner ruháknak nevezni. A szövetek előnyei közé tartozik a tartósság, kopásállóság.

  Az O’stin ruhákat sok vásárló sokoldalúnak írja le, visszafogott stílusa nemcsak a fiatal, hanem az idősebb fogyasztóknak is megfelel. Az interneten található vélemények meglehetősen ellentmondásosak, de észrevehetjük, hogy az előnyök az ár, a minőség és a praktikum, a hátrányok pedig a monotonitás, a vágás egyszerűsége.

  Mango

  Értékelés: 4.5

  Mango

  Spanyol testvérek alapították 1984-ben. A ruházat, cipők és kiegészítők gyártására szakosodott vállalat igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni a divatot. A mindennapi élethez igazított termékek széles választékát kínálja vonzó áron. Az üzlet kezdetben csak nőknek szólt, de a kínálat lassan kibővült a férfi és gyermekruházatra, bár nem nagy mennyiségben. Hollywoodi sztárok, topmodellek és sportolók vesznek részt a márka reklámkampányaiban, akik közül kiemelhetjük Mila Jovovich-ot, Scarlett Johanssont, Kate Moss-t, Gerard Pike-ot.

  A Mango több mint 2600 üzlettel rendelkezik a világ 109 országában, és 2000-ben indult el online boltja. A vállalat 2010-ben kapott tanúsítványt, amely megerősíti a termékek biztonságosságát és ártalmatlanságát az ügyfelek számára. Minden ruhadarab a nemzetközi szabványok szerint készül, bár a költségcsökkentés érdekében a gyártást Kínába helyezték át. A márka szezononként körülbelül 2800 modellt gyárt.

  A márka zászlóshajója a stílusok széles választéka, amely lehetővé teszi, hogy a vásárló minden alkalomra találjon valamit. A kínálatban estélyi ruhák, alkalmi ruhák, sportruházat, üzleti ruhák és kiegészítők találhatók. A vásárlókat a minőség/ár arány és a gyakori, akár 70%-os árengedményekkel járó leértékelések vonzzák. Pénzkártyát nem adnak ki, mivel a gyűjtemények gyorsan elfogynak.

  Gloria farmer

  Értékelés: 4.4

  Gloria farmer

  A márkát 1988-ban alapította Vladimir Melnikov üzletember, aki az országban elsőként kapott legális engedélyt farmerek árusítására. A vállalat választékában mindenféle ruhadarab megtalálható – az alsóneműtől a pehelykabátig, így minden korosztály találhat magának valami praktikusat és divatosat. Az oroszországi és külföldi saját tervezőirodák lehetővé teszik a márka számára, hogy rendszeresen új kollekciókat készítsen.

  A márka fő előnye a kiváló minőségű ruhák gyártása, amelyek versenyképesek a külföldi cégek modelljeivel, megfizethető áron. A választék 2 vonalat tartalmaz – gazdaságos osztályú, stílusos és divatos tételek. Az első típusú modellek olcsóbbak, de a minőséget nem befolyásolják. Mivel a fő célközönség a gyermekek és a tizenévesek, a gyártás során csak higiénikus és környezetbarát anyagokat használnak; különös figyelmet fordítanak a szabás és a varrások pontosságára.

  Sok fogyasztó számára a márka tökéletes értékesítési lehetőséggé vált. A gyerekek szépen és divatosan akarnak öltözni, és a szülőket érdekli a vásárolt áruk minősége. A Gloria Jeans mindezt ötvözi – és a megfizethető ár még egy pluszpont. A gyerekek gyorsan felnőnek, így a szülők megspórolhatják a gyakori ruhatár frissítéseket. A szakértők a fő hátrányként a márkaboltok hiányát emelik ki. Azt tanácsolják, hogy ne vásárolják máshol a termékeiket, mivel gyakran találkoznak selejtes tételekkel.

  Fenntartott

  Értékelés: 4.3

  Fenntartva

  A lengyel márka minden szezonban divatos ruhakollekciót kínál, a stílusos és kiváló minőségű darabok olcsóak. A modellek kifejlesztésekor figyelembe veszik a modern divatirányzatokat, és a kínálat különböző stílusú cikkeket tartalmaz. A termékek sokféleségén keresztül a vállalat a lehető legszélesebb vásárlóközönséget igyekszik elérni. Alig néhány évvel az első üzlet megnyitása után a márka ruhái világszerte népszerűvé váltak. Fiatal tervezők fejlesztették ki őket, ami lehetővé tette, hogy eredetiséget és fényességet hozzon a stílusba.

  A vállalatnak több mint 450 butikja van, és az online értékesítés 30 piacot foglal magában. A gyártás több európai országban (Portugália, Bulgária, Románia, Olaszország) és Ázsiában folyik. Ez nagymértékben csökkenti a késztermékek költségeit, amelyek minőségét minden szakaszban szakemberek ellenőrzik. A márka különleges eredménye a környezetbarát anyagokból készült termékcsalád bevezetése.

  A kollekciók alapja a klasszikus formák és az eredeti részletek keveredésével kialakított városi stílus. A fenntartott ruhákat a nagyvárosban élő, energikus emberek választják, akik stílusosan szeretnének kinézni anélkül, hogy sok pénzt költenének egy alapruhatárra.

  A legnépszerűbb ruházati márkák az orosz közép- és prémium szegmensben

  A szakértők a felhasználók visszajelzései alapján kiválasztották a 9 legjobb ruházati márkát.

  Michael Kors

  Értékelés: 5.0

  Michael Kors

  Az amerikai márka középáras ruházatot gyárt minden korosztály számára. A divatház univerzálisnak tartja magát, ezért a kínálatban klasszikus fekete és fehér darabok is szerepelnek. A cég tulajdonosa, Michael Kors úgy véli, hogy a csillogás kimegy a divatból, és a modern nők számára a kényelem fontosabb, mint a dizájn trükkök. Emiatt a kollekciók fő stílusa sportosnak tekinthető.

  A ruhák mindig a nők szépségét hangsúlyozzák, és nem fosztják meg őket attól a szabadságtól, hogy önmaguk legyenek. A márka esztétikája a “lágy szexualitás”. A tervezők arra törekednek, hogy a megapoliszokban élő, magabiztos nők számára készítsenek ruhákat, akik sikeresen összeegyeztetik a munkát és a családot. De a trendektől függetlenül kifogástalanul akarnak kinézni. Annak ellenére, hogy a Michael Kors ruhákat széles közönség számára tervezték, nagy a kereslet a hollywoodi sztárok körében.

  Több mint 500 saját tulajdonú üzlet. A ruházati stílus az egyszerűség és a luxus harmóniája. Minden modell kitűnik a minimalista vonalvezetésből fakadó elegáns kifinomultságával. A tervező különös figyelmet fordít termékei minőségére. Véleménye szerint a jó ruháknak kényelmet és magabiztosságot kell nyújtaniuk.

  Tommy Hilfiger

  Értékelés: 4.9

  Tommy Hilfiger

  A márka ruházatának fő jellemzője az amerikai stílus, alapárnyalatokkal, alkalmi nyomatokkal és laza szabással. Mindegyik kollekció 3 fő színt tartalmaz: kék, piros és fehér. A tervezők különböző arányban kombinálják őket, hogy a darabok egyedi megjelenést kapjanak. Az egyik fő modell, amelyet a márka tulajdonosa klasszikus tengerészkék kabátnak tart, így minden gyűjteményben jelen van. oktatás 1 A márka tulajdonosa egy klasszikus tengerészkék kabátot tart. A termékcsaládot folyamatosan újratervezik, hogy a legújabb trendeket tükrözze.

  Az alkalmi viselet a márka meghatározó referenciapontja. A klasszikus design és az érdekes elemek lehetővé teszik, hogy az ügyfelek kényelmesen és magabiztosan érezzék magukat. 2 fő kollekció van: Tommy Hilfiger és Hilfiger Denim. Az első vonal férfi, női és gyermekruhákat tartalmaz alkalmi stílusban. A második kollekciót az aktív életmódot folytató fiatalabb generációnak szánjuk; a fő anyag a farmer.

  A márka ruhái prémium kategóriásnak számítanak, de a designt a mindennapi viseletre tervezték. Alkalmas azoknak, akik szeretik a minőségi és elegáns ruhákat, arisztokratikus szellemben. A rajongók között van Gwyneth Paltrow, Hugh Grant, Naomi Campbell, Alicia Silverstone, Károly herceg, és mások is. Az ügyfelek a termékek előnyeiként a kényelmet, a praktikumot, a szabásminőséget és a hamisítás elleni védelmet említik.

  Armani

  Értékelés: 4.8

  Armani

  Az olasz divatház termékei évek óta nagyon népszerűek. A férfi öltönyöket az üzleti világban a siker szimbólumának tekintik, a ruhák pedig biztos választásnak számítanak egy társasági alkalomra. Évente több kollekciót is készítenek, amelyek többsége klasszikus stílusú. Semmi felesleges a ruházatában, és a minimális díszítőelemek. A divattervező nem hisz a divatirányzatok üldözésében, de soha nem mond ellent nekik. Modelljei 2 fő kritériumnak felelnek meg – a praktikumnak és az eleganciának.

  A kollekciók fő színei a kék, a fekete, a szürke és a bézs. A piros csak estélyi ruhákhoz való. Egy másik pozitívum, amit az ügyfelek megjegyeznek, a kiváló illeszkedés; minden modell tökéletesen illeszkedik a figurához. A termékcsalád 8 vonalat tartalmaz. A legdrágább modellek közé tartoznak a haute couture, a klasszikus prêt-à-porter de luxe kifogástalan minőségű ruhák. A márka nem hagyja figyelmen kívül a fiatalokat. Számára több ruházati vonalat gyárt megfizethető áron. A gyűjtemények egy másik változata 16 éves korig terjedő gyermekek számára készült.

  A vásárlóknak nincs igényük az áruk minőségére. Vásároljon egy Klein Klein Klein online boltban, ahol az árak alacsonyabbak.

  Calvin Klein

  Értékelés: 4.8

  Calvin Klein

  A márkát az amerikai stílus és annak elveinek igazi nagyköveteként tartják számon. Kollekciója megfelelően szabott ruhákat tartalmaz, kiváló szabással. A márka védjegye a belső szabadságot megtestesítő lakonikus szabások és minták. A ruhák természetes anyagokból készülnek. A termékcsalád fő előnyei a kényelem és a vonzerő.

  A kínálatban luxus ruhák szerepelnek. Alkalmi, olcsó modellek mindennapi viseletre, ahol a vásárlók értékelik a szépséget luxus nélkül. A termékcsalád alapszínei a fehér, a kék és a fekete. A külön kollekció a sport és a golf szerelmeseinek szánt tárgyakat tartalmazza. A farmerruhák a márka kultikus területének számítanak. Ezt a kollekciót a szexualitás jellemzi, olyan emberek számára készült, akik a függetlenséghez és az újdonságokhoz szoktak.

  A legtöbb vonal ötvözi a haute couture kategóriát, a kifinomultságot és a praktikumot. A jó minőségű termékek könnyű ápolást, hosszú élettartamot biztosítanak.

  Hugo Boss

  Értékelés: 4.8

  Hugo Boss

  A márka több mint 100 éve létezik, és ez idő alatt egy kis családi műhelyből híres vállalattá fejlődött. A német márkát minőségéért és érdekes formatervezéséért értékelik. A színpalettát a tónusok gazdag választéka jellemzi. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a vállalat különböző célközönség számára gyárt dolgokat, minden ügyfél megtalálja az ízlésének megfelelő modellt. A tervezők olyan mintákat készítenek, amelyek üzleti, alkalmi és sportos megjelenést kínálnak.

  A Hugo Boss a luxus tömegpiachoz tartozik, és termékei a közepes és magas árkategóriába tartoznak. Ez annak köszönhető, hogy csak kiváló minőségű anyagokat használunk. A nyersanyagellátás érdekében a vállalat olasz textilgyárakkal működik együtt. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a márka számára, hogy praktikus, tartós és jó megjelenésű ruhákat készítsen.

  A hétköznapi modellek klasszikusok, a mindennapi használathoz igazítva. Élénkebb színek és szokatlan vágás jellemzi őket. A sportos stílusú termékeket az anatómiai jellemzők figyelembevételével tervezték. A széles választék ellenére a márka fő fókusza az öltönyök gyártása.

  Tom Tailor

  Értékelés: 4.8

  Tom Tailor

  Az Under Armour a praktikus és kényelmes alkalmi ruházatra specializálódott. A jó minőség, az egyedi stílus és a demokratikus árak kombinációjának ragyogó példája. A kollekciók gyakori frissítése – évente akár 12 alkalommal – a márka sajátossága. A legtöbbjük Kínában vagy Vietnamban készül. A vállalat szakértői a gyártási folyamat minden szakaszában ellenőrzik a termékek minőségét.

  A természetes anyagok használata biztosítja a tartósságot, a hosszú élettartamot, a gyártott termékek megjelenésének megőrzését. Az ingek, pólók és pulóverek 100% pamutból készülnek, kis mennyiségű gyapjúval. Az előnyök közé tartozik a méretek széles választéka, a tizenévesek számára készült kollekciók elérhetősége. A stílus egyediségét az eredeti nyomatok és részletek, a szokatlan sziluettek, a tervezők játéka a színvilággal és a színekkel érik el. Ez adja a márkás ruhák egyediségét.

  Under Armour

  Értékelés: 4.7

  Under Armour

  Kényelmes és high-tech sportruházat amerikai gyártója. Márkaboltok a világ minden nagyvárosában. A termék népszerűsége nemcsak a feltűnő dizájnnak és a viselési kényelemnek köszönhető, hanem az innovatív technológia alkalmazásának is, amely segít a sportolóknak céljaik elérésében. A vállalat kifejlesztette az X-Stormot, egy 3 fokozatú osztályozási rendszert a szél- és időjárás elleni védelemhez.

  Az Under Armour modellekkel kényelmesen érezheted magad szitáló esőben vagy hurrikánban is. A dolgokat magas fokú vízlepergető képesség, teljes szélállóság jellemzi. A belső réteg melegen tartja a testet, az innovatív UA Scent Control technológia pedig elnyomja az izzadást. A Lacoste speciális választékot kínál a gyorsan száradó, UV-stabilizált, klór- és sóálló ruhákból is. Az áruk szezonális felosztása – nyárra, télre és szezonon kívülre.

  MASSIMO DUTTI

  Értékelés: 4.7

  MASSIMO DUTTI

  Ruházat spanyol cég értékelik a különböző modellek, kiváló minőségű és elfogadható áron. A márka kiskereskedelmi lánc több mint 500 üzlethelyiséggel rendelkezik, és Oroszországban körülbelül 100 van belőlük. Eredetileg a termékek csak a férfi közönséget célozták meg, de a vezetőség fokozatosan női és gyermekmodelleket is bevezetett, ami pozitív hatással volt az értékesítésre.

  A tervezési stílus ötvözi a klasszikus és a modern divatirányzatokat. A védjegyet a könnyű természetes anyagok (gyapjú, selyem, kasmír) használata, a professzionális szabásvonal és az eredeti megjelenés jellemzi, amely különleges alkalmakra és mindennapi viseletre egyaránt alkalmas. A színpalettán általában a homok, a terrakotta, a mélykék és a kék dominál. A legtöbb szövet nem egyszínű. A tervezők etnikai nyomatokat, mintákat használnak, amelyek között nagyméretű kockák, csíkok, rombuszok szerepelnek.

  Lacoste

  Értékelés: 4.7

  Lacoste

  A neves francia márka klasszikus és sportos stílusú luxus ruhákat gyárt. Több mint 1000 butik a világ minden táján. Minden áru kiváló minőségű, amelyet egy speciális részleg ellenőriz. Minden modellt teszteltünk a viselhetőség szempontjából. A tervezők mindig az új divatirányzatok után kutatnak, ezért minden egyszerű és elegáns.

  A Lacoste élénk, telített, egyszínű anyagot használ. A termékcsalád az egyszerű vágásokat és a tiszta vonalakat helyezi előtérbe. A legtöbb modell a márka emblémáját, a nyitott szájú krokodilt viseli, mint egy holtan sodródó nyomtatást. Az egyik legismertebb ruhadarab a 3 gombos pólóing. A fő férfi és női ruházati vonalak mellett a kínálatban a fiataloknak szóló kollekciók is szerepelnek, különböző utcai ruházati művészekkel.

  A legjobb gyermek ruházati márkák

  Sok szülő számára aktuális kérdés a minőségi, olcsó babaruhák vásárlása. A szakértők úgy döntöttek, hogy segítenek ebben a kérdésben, kiemelve az orosz piac 6 legjobb márkáját.

  Reima

  Értékelés: 5.0

  Reima

  A finn vállalat 1945 óta gyárt gyermekruházatot. A ruhák népszerűsége annak köszönhető, hogy a márka a skandináv éghajlat sajátosságaihoz igazodik. Az anyagok kiválasztásakor és a formatervezés során a szakértők igyekeznek biztosítani az aktív gyermekek viselési kényelmét szélsőséges időjárási körülmények között is. A márka a ruhatervezés fő elveiként a praktikumot és a funkcionalitást jelölte meg.

  A termékcsalád 3 termékcsaládot tartalmaz. Kültéri-játék kollekciója magas szintű légáteresztő képességgel, vízállósággal és kopásállósággal rendelkező felsőruházatból áll. Szórakoztató dizájnnal és magas funkcionalitással. A városi modelleket a városi kalandorok számára tervezték, modern stílusok jellemzik. A fő hangsúly a tizenéves méreteken van. Az Active termékcsaládot a sportruházat szerelmeseinek tervezték. Speciális szövetek felhasználásával készült, hogy gyermeke kényelmesen érezze magát a nagy terhelés alatt is.

  A márkanév előnyei közé tartozik a modellek széles választéka, a biztonságos és tartós anyagok használata, a fényvisszaverők használata, amelyek segítenek a gyermeknek látni a sötétben, a minőségellenőrzési termékek, az elfogadható árak. Sok szülő azt mondja, hogy miután a Reima ruhákat választották, nem akarnak többet vásárolni. Ugyanolyan szintű kényelmet, biztonságot és védelmet nyújtanak gyermeke számára, mint más márkák ruházati termékei.

  Chicco

  Értékelés: 4.9

  Chicco

  Az olasz márka a minőség, a szépség és a biztonság szinonimája a gyermekpiacon. A vállalatnak a világ 150 országában vannak üzletei. A modern anyagok használata, a tervezésre és a gyártott ruhák minőségére fordított különleges figyelem a márkát a világ egyik vezetőjévé tette. A termékcsalád különböző modelleket kínál a születéstől 3 éves korig terjedő korosztály számára. Ragyogó tervezés.

  A cég a pelenkák, bébi bodyk és farmerek mellett termoruházatot is gyárt a hidegre. Nagy népszerűségnek örvendenek a nagyfokú víz- és szélállósággal rendelkező poliamidból készült overallok és kabátok. A ruhák mindig megbízhatóan védik a gyerekeket a hótól, esőtől, fagytól. A környezetbarát anyagok használata garantálja, hogy gyermeke még mínusz 25°C-on is meleg és kényelmes marad 0.

  A Chicco ruhái nem csak gyönyörűek, hanem a baba fejlődésének minden szakaszát figyelembe veszik. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően kényelmes viselet. Egyes kollekciókban a minták a gyermek mozdulataival jelennek meg vagy tűnnek el, és tapintható, valamint nem tapadó anyagokat használnak.

  Zara Kids

  Értékelés: 4.8

  Zara Kids

  A spanyol márka kedvező árairól és megfelelő minőségéről ismert. Havonta 2 alkalommal új kollekciók érkeznek az üzletekbe. A gyermekmintákat úgy tervezték, hogy a kisgyermekek stílusérzékét elsajátítsák, ezért minden termékcsaládot a legújabb divatirányzatok szerint gyártanak. A lányok és a fiúk egyaránt úgy néznek ki ezekben a ruhákban, mint a felnőttek miniatűr változatai. A ruhadarabok nem lehetnek unalmasak, és a választék a kornak megfelelő. Ezért a Zara kollekciójában színes pólók, stílusos széldzsekik, eredeti napernyők, aszimmetrikus blúzok és így tovább szerepelnek..

  A tartományokat a gyermek életkorának megfelelően alakították ki. A babamodelleket 0 és 2 éves kor közötti gyermekek számára tervezték, nem “rajzfilmszerűek”, minden dolog elegánsnak tűnik. Az idősebb korosztály számára készült termékcsalád városi stílusban készült. A farmerek a következőkben kaphatók

 • m, laza, skinny, jegging. A márka fő előnye a megfizethető ár, a gyermek- és felnőttruházat árai azonosak.

  Véleményeinkben a szülők megjegyzik, hogy a Zara ruhák ellenállnak néhány évszakos aktív viseletnek, nem túlméretezettek, mint más gyártóknál. Emlékezetes külsőt lehet velük létrehozni, amely segít a gyermek személyiségének és önbizalmának fejlődésében.

  Blukids

  Értékelés: 4.8

  Blukids

  Az olasz márka kiváló minőségű gyermekruházatot készít, amely tartós anyagokból készül, de megfizethető áron. A kínálat több mint 10 ezer. modellek, amelyek lehetővé teszik a szülők számára, hogy bármilyen korú fiúk és lányok számára válasszanak ruhákat. A dolgok különböző színekben jelennek meg – nem csak egyszínűek, hanem mintákkal, érdekes mintákkal.

  A vállalat alapelve, hogy a gyermekekben stílusérzéket és ízlést keltsen. A bemutatott modellek lehetővé teszik a modern divatirányzatokhoz igazodó ruhatár létrehozását minden évszakban. A blúzok, szoknyák, napernyők, öltönyök stílusban és színben tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A modelleket a praktikusság, a viselhetőség, a kiváló minőség és az érdekes design jellemzi.

  A gyártás során túlnyomórészt természetes szöveteket, valamint tartós és sima szerelvényeket használnak. Minden varrás pontos, és a mosási szabályok betartásával a megjelenés akár 2-3 évig változatlan marad.

  Choupette

  Értékelés: 4.7

  Choupette

  Az orosz márka stílusos alkalmi, sportos, üzleti és ünnepi ruházatot kínál a gyermekek számára születéstől 8 éves korig. A College kollekció 15 éves és fiatalabb korosztály számára kínál modelleket. A gyártás többnyire belföldön történik, de a kötöttárut Kínában szövik bonyolult módon. A tervezés alapja a modern divatirányzatok, így a Choupette ruhák mindig relevánsak.

  A különböző városokban található számos butik mellett a vállalat a termékeket az online áruházán keresztül is értékesíti, amely felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a gyors és egyszerű vásárlást az elfoglalt szülők számára. A márkamodellek fő jellemzője a magas minőség, amely a vállalat alkalmazottainak aprólékos munkájának tulajdonítható a dolgok készítésének folyamatában.

  A fogyasztói visszajelzések elemzése azt mutatta, hogy sokan megjegyzik, hogy az alkalmi viselet kínálatában kevés az alkalmi viselet, a termékek többsége öltönyös öltöny. Iskolai egyenruhák és babatermékek.

  Mango Kids

  Értékelés: 4.6

  Mango Kids

  A spanyol márka 2013-ban dobta piacra első gyermekruha-kollekcióját. 3 és 13 év közötti fiúknak és lányoknak készült. A gyártás során figyelembe veszik az összes divatirányzatot, ami lehetővé teszi a tervezők számára, hogy fényes képeket hozzanak létre. A választék alapja a mindennapi viselethez, az ünnepekhez és a szabadidőhöz való ruházat. A “Mini-me” kollekció olyan ruhákat tartalmaz, amelyek a női vonal bestsellereivé váltak, de a lányok számára adaptálva.

  A ruhákat természetes és hipoallergén szintetikus anyagokból varrják, gondos kémiai elemzésnek, szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá, ami biztosítja a viselés biztonságát. A Mango Kids modelleket a különböző színek különböztetik meg. Többnyire nyugodt árnyalatok uralkodnak. A ruhák egyedivé tételéhez a tervezők divatos geometriai mintákat, állati, növényi és etnikai nyomatokat, hímzéseket, perforációt, kontrasztos applikációkat használnak.

  Ezek a márkák már régóta népszerűek a fogyasztók körében. A kivitelezés minőségével, eredeti stílusával, érdekes kialakításával vonzza a közönséget. A legtöbb márka megfizethető árú tételeket kínál, így minden jövedelemkategóriájú ember stílusosnak tűnik.

  Olvasson tovább  15 legjobb kínai óra márkák
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: