A 13 legjobb farmermárka a szakértők szerint

A farmer régóta a legkényelmesebb, praktikusabb ruhadarabnak számít, amely sosem megy ki a divatból. Mindenkinek van ilyen a szekrényében. A Levi Strauss 1853-as találmánya mára a világ legkelendőbb és legtöbbet hordott viseletévé vált. A farmer mindenki számára alkalmas: nők, férfiak és gyermekek számára egyaránt. Nincs korosztályi különbség: boldogan viselhetik őket tinédzserek és idősebbek is. A modellválaszték elképesztő – klasszikus, fiatalos, sportos farmerek különböző színekben és stílusokban, egyedi díszítéssel és különböző illeszkedési lehetőségekkel.

A világ számos vezető divatháza minden évben új kollekciókat dob piacra, amelyek azonnal sikert aratnak. Ma megismerkedünk a legjobb farmergyártókkal, amelyek a leghangosabban nyilatkoztak. Szakértői testületünk 13 olyan márkát értékelt, amelyek egyedülállóak a viselők számára.

A legjobb alkalmi farmer márkák

Jelölés hely termék neve Jellemzők
A legjobb olcsó farmer márkák 1 Lee A legjobb olcsó klasszikus farmer
2 Wrangler hagyományos amerikai farmer
3 Levis ikonikus márka
Top ifjúsági farmer márkák 1 Dízel A legszokatlanabb minták
2 Találd ki Legjobb fiatal gyűjtemények
3 Calvin Klein Legjobb minőségű farmer
4 G-star Legjobb vágás
5

epe farmer

a leglazább stílus
Top prémium farmer márkák 1 True Re

 • gion
 • A legjobb elit farmer
  2 Dolce Gabbana A legjobb tervek
  3 Marc Jacobs Mindenféle stílus
  4 Michael Kors A legjobb sportos modellek
  5 Tommy Hilfiger legjobb exkluzív klasszikus farmer

  A legjobb olcsó farmer márkák

  Az olcsó farmerek a legkelendőbbek a világon, mivel mindennapi használatra vásárolják őket, és gyorsabban elhasználódnak, mint az alkalmanként vásárolt farmerek. Érdemes megjegyezni, hogy ebben az árkategóriában nem csak klasszikusok vannak: a jól ismert gyártók soha nem szűnnek meg lenyűgözni modelljeikkel. Ezek a farmerek strasszkövekkel, gyöngyökkel, hímzésekkel, alacsonyan, magasan és mélyen kivágottak. Minőségi szövetből varrják őket, megbízható tartozékokkal.

  Lee

  Értékelés: 4.8

  Lee

  A legrégebbi vállalat 1911-ben kezdte meg működését Texasban. A második, amely farmerruhákat készített, ma a világ öt legbefolyásosabb farmermárkája közé tartozik. A márka filozófiája a négy F-be ágyazódik: Fit, Features, Fa
  ic (szövet), Befejezés.

  Lee – felülmúlhatatlan stílus és minőség. A kollekciók széles választékából választhat, így megtalálhatja az Ön számára megfelelő farmert. Széles és laza szabású farmer, hosszúkás farmer alacsony derékkal, hagyományos klasszikusok, skinny farmer. A gyártásukhoz használt anyag: különböző súlyú farmer, pamut és spandex.

  A márkára jellemző a sötétkék farmer, az enyhe kopás, a szegecsek, a patentok, a sok zseb különböző bevonatokkal és sok más fiatalos részlet. Ez az a márka, amely a legismertebbé vált, mivel elsőként népszerűsítette termékeit a nemzetközi hírességek körében. Kétségtelen előnye, hogy a Lee termékek árai meglehetősen kedvezőek.

  Wrangler

  Értékelés: 4.7

  Wrangler

  Az 1904-ben alapított Wrangler ma a három legnagyobb amerikai farmerruhákat gyártó vállalat egyike. Régóta ragaszkodik a hagyományos cowboy stílushoz, különleges módon varrva. Mivel a varratok cikk-cakkos mintával vannak varrva, a nadrág nem zsugorodik, ami befolyásolja a praktikumát és tartósságát.

  Annak ellenére, hogy a cowboy szabás igazi úriembereknek készült, a farmer a nőknek is jól áll. Kiváló minőségű anyagokból készülnek: pamut, poliészter, spandex. Minden modell hátsó zsebén barna bőrfolt található a cég logójával.

  A Wrangler farmer legfontosabb különbségei más márkáktól: vékony derékpánt, megerősített laza szabás, cipzár, szegecsek nélküli zsebek. A hatalmas színválaszték lehetővé teszi, hogy az ízlésének megfelelő farmert válasszon, szinte minden színben megtalálható. A minőség, a praktikum és az elfogadható árak különösen népszerűvé tették a márkát az orosz vásárlók körében.

  Levis

  Értékelés: 4.6

  Levis

  A farmer úttörője 1853-ban elsőként gyártott nadrágot bányászok és aranyásók számára. Ma már egy divatos és sikeres márka, amely igazi legendává és stílusikonná vált a farmerek szerelmesei számára. A két ló logója a tartósság és a praktikum szimbólumává vált – minden modellen elengedhetetlen.

  A női és férfi kollekciók főként klasszikus stílusban kerülnek bemutatásra, de vannak fiatalos és sportos vonalak is, amelyeket kifejezetten gyakorlati célokra – túrázásra, munkára vagy szabadtéri tevékenységekre – terveztek.

  A farmernadrág jellemzői: mélykék vagy kék szín, kopott varratok, gyűrődési ráncok és öt csavaros rögzítés. Sárga fémszegecsek – minden párhoz elengedhetetlen. Fontos és megkérdőjelezhetetlen előnye az anyag és a szabás magas minősége. Az anyag nem ég ki a napon, nem deformálódik, nem ad zsugorodást mosás után. Ezek a farmerek tartósak, több évig viselhetők.

  Top fiatal farmer márkák

  Az ifjúsági közönség mindig is ragaszkodott a praktikumhoz és a kényelemhez a mindennapi ruhaválasztás során. Ezért sok farmergyártó a 16 és 30 év közötti kollekcióra helyezi a hangsúlyt. A tervezésük mögött az az elv áll, hogy mindegyiknek összhangban kell lennie az aktuális utcai divattal. A bő farmerektől a szűk farmerekig terjednek. Választékunkban 5 neves gyártó szerepel, amelyek a fiatalos érzékenységet szolgálják, trendeket határoznak meg és a legkényelmesebb modelleket hozzák létre.

  Dízel

  Értékelés: 4.9

  Dízel

  Olaszország legnagyobb márkáját 1978-ban alapították Olaszországban. Ma a Diesel név szilárdan összekapcsolódik a legmagasabb minőségű és egyedi stílusú farmerekkel. A vállalat “Clothes for a Good Life” (Ruhák a jó élethez) szlogenje megerősíti egy olyan márka sikerét és erejét, amely a világ öt legkelendőbb márkája közé tartozik.

  A tervezők modelljeik megalkotásakor a lázadás és az avantgardizmus a vezérelvek. Az öltözködési stílus lázadó és avantgárd, ezért olyan népszerű a fiatalok körében. A laza utcai stílus keveréke laza, kényelmes érzéssel.

  E farmerek fő különbségei a szokatlan dizájn, az élénk kiegészítők, a sötétkék és világos árnyalatok, a kopott és viseltes hatások, a sok szegecs és zseb. A divatos farmerek rajongói minden új kollekciót várnak, mivel a cég tervezői mindig a korral járnak, és mindent tudnak, amire a fiataloknak szükségük van.

  Találd ki

  Értékelés: 4.8

  Találd ki

  Az 1981-ben Los Angelesben alapított vállalat mára a világ egyik legsikeresebb és legfelismerhetőbb márkájává vált. A Marciano testvérek már akkor rájöttek, hogy a ruhákból hiányzik az élesség. Úgy döntöttek, hogy egy hagyományos amerikai szövetben európai hangulatot visznek a kollekcióikba. Úttörő szerepet játszottak a nőknek szánt dizájner farmerek kínálatában, és hamarosan bevezették a férfi kollekciót is.

  A cég igazán exkluzív darabokat hoz létre, amelyek jellemzői: világos szerelvények, sok ifjúsági részlet, kopott, farmer és többnyire világos árnyalatok, szakadt modellek. A különböző stílusok és stílusok ötvözik az eleganciát és a merészséget, a klasszikusokat és a hűvös modernitást.

  A világ legszexibb nőit bemutató felejthetetlen reklámkampányok révén hatalmas imázsformáló hatást értek el. Az ismert modellek és a showbiz sztárjai ezt a márkát az érzékiség és a stílus miatt kedvelik.

  Calvin Klein

  Értékelés: 4.8

  Calvin Klein

  Kiemelt cég, amelyet fél évszázaddal ezelőtt alapított New Yorkban Calvin Klein és Barry Schwartz. Alapítói mindig is a minimalista dizájn hívei voltak; számos mai kollekciót erősen befolyásol ez az elv. A Guess azon a feltevésen alapult, hogy a ruhák készítésének kulcsa a megfelelő és kifinomult szabás és a minőségi kézműves munka.

  Az 1978-ban bemutatott első farmer kollekció felforgatta a divatvilágot. A farmerek a mindennapi viselet praktikus és kényelmes darabjaiból művészeti alkotásokká fejlődtek. Tökéletesen illeszkedtek a sziluetthez, és hangsúlyozták a test formáját. A márka volt az első, amely minden hátsó zsebén bőrcímkét helyezett el, és fekete, festett farmerben mutatta be a modelleket.

  Calvin Klein ma már az ifjúsági divat nélkülözhetetlen attribútuma. Várom minden új kollekciót: csak az ő farmerjeikben érezheted magad olyan nyugodtnak és szabadnak.

  G-star

  Értékelés: 4.6

  G-star

  A népszerű holland márka története 1989-ben kezdődik. Első kollekciójukat 1996-ban mutatták be, és azonnal elragadtatta a divatrajongókat, mivel a farmerek kezeletlen farmeranyagból készültek. Gyakorlatilag elpusztíthatatlanok voltak. A tökéletes illeszkedés érdekében a farmert felpróbáláskor a térd alatt és a természetes hajlításnál vízzel permetezték be. Ez egy olyan know-how volt, amelyet az új és egyedi sok követője nagyra értékelt.

  A farmernadrágokat élénk színű hardverek, kézzel festett szegecsek, distressed farmernadrágok, kopott farmerek és farmerek jellemezték sok különböző árnyalatban. A praktikusság, a sokoldalúság, a tartósság és a viselési kényelem csak néhány előnye.

  Ma a divatmárka világszerte ismert. Sok híresség választja egyedi dizájnja, elképesztő illeszkedése és a felesleges, képromboló részletek hiánya miatt. A vállalat tiszteletbeli díjakat és kitüntetéseket kapott a divatipartól.

  epe farmer

  Értékelés: 4.5

  Pepe Jeans

  A divatmárka nem véletlenül szerepel a rangsorunkban. Az 1973-ban bejegyzett brit márka Nyugat-Londonban indította el farmer kollekcióját. A címke alkotói Nyugat-Londont választották a kor legelőremutatóbb ingjeinek elsődleges helyszínéül. A farmerruhákat részesítették előnyben, ami ismét bizonyította a vállalat választott politikájának helyességét.

  Hamarosan az Egyesült Királyság fiataljai beleszerettek ebbe a farmerbe, mert modern szabása, utcai stílusa és ötletes kialakítása miatt. A márka kollekciói a 20-35 év közötti fiatalokat célozzák meg. Mindig divatosak, mivel a tervezők a modern és merész dizájnra törekednek.

  A legnagyobb sztárokkal folytatott hatalmas reklámkampányoknak köszönhetően a márka nemzetközileg is felismerhetővé vált, és öt kontinens 60 országában vannak üzletei. A Pepe Jeans sosem áll meg, innovatív technológiája egy újabb kollekciót tesz igazi mesterművé.

  A legjobb prémium farmer márkák

  Prémium farmerünk megtalálható a legnevesebb divatházak kollekcióiban. Híres politikusok, sportolók, hollywoodi sztárok választják őket. Minden modell exkluzív. Gyakran korlátozott példányszámban készül. Minden farmer kiváló minőségű anyagokból készül, és a legjobb tervezőcsapatok vesznek részt a farmerek elkészítésében. Választékunkban 5 márka szerepel, amelyek egyedi, prémium kategóriás modelleket gyártanak.

  True Re
 • gion
 • Értékelés: 5.0

  True Re<li></div><p>gion” src=”/wp-content/uploads/2023/04/47616666193551-3013.jpg” height=”452″ title=”True Re</p><li>Gion”><p>A családi vállalkozásként működő márka első kollekcióját 2002-ben mutatta be Los Angelesben. Azzal, hogy egy stílusos, megfizethető prémium kollekciót választottak, a párnak igaza volt. Hamarosan farmerjeik népszerűvé váltak minden hollywoodi divatrajongó körében. Jeffrey és Kim Lubell mindketten nagy rajongói voltak a rockzenének és a hip-hopnak, és hamarosan sok showbiznisz-sztár kezdett divatos és stílusos ruhákat viselni.</p><p>Klasszikus szabásvonal, de minden modellben valami újjal és egyedivel. Stílusos részletek, egyedi szabás és varrás, exkluzív minták. A márka logója egy mosolygó istent ábrázol gitárral, ötvözve két fontos hollywoodi fogalmat: a rockzenét és a keleti filozófiát. Most olyan farmereket visel, amelyek csak az elitnek – a gazdagoknak, a pimaszoknak, a felszabadultaknak – állnak rendelkezésére.</p><p>Hímzett patkók a hátsó zsebeken, vagány és vibráló fonalak, dupla varrás, kopott, cserzett vagy kígyóbőr színű szövetek stb. A fazonok széles skálája: egyenes, skinny, oversized, bővített.</p><h3>Dolce Gabbana</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Dolce Gabbana

  A következő a rangsorban az a híres márka, amelyet minden divatrajongó ismer világszerte. Az olasz márkát 1985-ben alapította Milánóban Domenico Dolce és Stefano Gabbana. Úttörő szerepet játszottak a ruhatár egyedi darabjaiban, és kissé eltérő módon javasolták a teljesen különböző darabok viselését, mivel ez elsőre úgy tűnt, hogy nem illeszkedik egymáshoz.

  Gyűjteményeik mindig tele vannak lázadással és szemtelenséggel. A Dolce Gabbana ruhák leendő viselője olyan ember, aki szembemegy a társadalommal, és ruhái tiltakozássá válnak az unalmas és érdektelen dolgok ellen. Úttörő szerepet játszottak a gazdagon díszített farmerek, valamint az erősen szakadt fazonok terén.

  A különböző árnyalatok elképesztőek: fehér, kék, tengerészkék farmer, fekete, szürke… A kínálatban klasszikus szabású, szűk, széles és széles szabású farmernadrágok minden fajtája megtalálható. A márka luxusszöveteket, exkluzív kiegészítőket és prémium minőségű bőrt használ.

  Marc Jacobs

  Értékelés: 4.9

  Marc Jacobs

  Marc Jacobs 1986-ban mutatta be első kollekcióját. Jacobs akkor mindössze 23 éves volt, így ő lett a legfiatalabb nyertes a rangos CFDA divatdíjjal. A vállalat fő szlogenje: “Irónia és előítéletmentesség”. Michael Kors így közelíti meg kollekcióinak megalkotását. Még a hagyományos klasszikusokban is vannak váratlan részletek.

  Essential farmer kék és tengerészkék színben. A farmert vibráló applikációk, hímzett virágok, szegecsek és láncok díszítik. Különböző vágási változatokban kerülnek bemutatásra: magasan leszálló, szűkített, egyenes, magas derékkal. Gyakran előfordul, hogy a tervezők a kopott hatást használják, és a széleket vágatlanul hagyják.

  A márkát a stílusos fiatal férfiak választják exkluzív kollekciói miatt, amelyek praktikusak és kényelmesek, de minden modell egyedi részletekkel vagy érdekes szabással különbözik a többitől. Ma már világsztárokat és hétköznapi fiatalokat egyaránt találunk a Marc Jacobs támogatói seregében, akik lépést tartanak az idővel.

  Michael Kors

  Értékelés: 4.8

  Michael Kors

  A népszerű márkát egyedi kollekciói miatt értékelik, amelyek világszerte kivívták a divatrajongók tiszteletét. 1981-ben egy fiatal tervező olyan ruhadarabot mutatott be, amelyet a vásárlók azonnal nagyra értékeltek. Ma a márka rajongói között megtalálhatók a showbiznisz legnagyobbjai, sportolók és politikusok. Sok híresség visel exkluzív Michael Kors ruházatot, amikor részt vesz a legfontosabb eseményeken. Gyakran használják ruháit világszínvonalú filmek forgatásakor.

  A tervező vezérelve az, hogy keverheted és összeillesztheted. Az egyszerűség találkozik a luxussal, míg a klasszikus az avantgárddal. A másik fő tézis a megapolisz minden lakója számára a nagyobb kényelem. A minőség az, aminek új kollekcióinkban szenteljük magunkat.

  A márka ruhái alkalmasak üzleti találkozókra, szabadtéri tevékenységekre, sportolásra és sétákra. És mindig kényelmes és otthonos. A fő különbség a gyűjtemények között az, hogy nincsenek korhatár-besorolások.

  Tommy Hilfiger

  Értékelés: 4.7

  Tommy Hilfiger

  Az 1985-ben alapított amerikai márka alkalmi, utcai stílusú és sportos farmerek széles választékát kínálja. Harmincéves története során világszerte felismerhetővé és népszerűvé vált, köszönhetően egyedi formatervezésének, amely az egyszerűséget és a klasszikusokat ötvözi, a nehézkes részletek használata nélkül.

  A vállalat piros-fehér logója egy valóra vált álmot jelképez, és a tervező mindig is úgy hivatkozott a kreációira, mint “a siker ruháira”. Talán ezért is szerzett ez a márka rajongók millióit világszerte. A vállalat mindig előre halad, és bár elkötelezett a régi hagyományok mellett, minden új kollekcióban innovatív anyagokat és különböző stílusokat használ.

  A férfi és női modellek között klasszikus, skinny, skinny fit és cropped farmerek is megtalálhatók. Jellemzői: különböző árnyalatok a feketétől a világoskékig, kopások, fém kiegészítők. A szakadt és kiégett farmerek nagyon népszerűek.

  Olvasson tovább  18 legjobb kabátmodell
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: