Top 10 márka a férfi esernyők között

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási ajánlásnak. Megbízható anyagok és kivitelezés felhasználásával kell gyártani.

Az esernyő az egyik legfontosabb modern kiegészítő. Kevesen szeretnek elázni az esőben, különösen akkor, ha vannak speciális termékek. Az esernyők lehetnek univerzálisak, vagy kifejezetten női vagy férfi vásárlók számára tervezettek. A férfi termékeket szigorú formák és elegáns design jellemzi. Az ilyen tartozékok kiválasztásakor a megbízható márkákat kell előnyben részesíteni. A kialakításnak szélállónak és nedvességáteresztőnek kell lennie, azaz.. Tartós és megbízható anyagokból készült. Összegyűjtöttük a 10 legjobb márkát, amelyek férfi esernyőket gyártanak a rangsorunkban.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő esernyőt a férfiak számára?

Az esernyő fontos tartozék, amelyet egyszer vásárolnak meg és sok éven át használnak. Az esernyők nem változnak gyakran, ezért érdemes ezt a kiegészítőt egyszerre gondosan kiválasztani. Szakértőink kiderítették, milyen kritériumokra kell odafigyelnie:

 1. Gyártó. Az esernyő általános minősége a márka megbízhatóságától függ. A legmegbízhatóbb márkák a legújabb technológiát és a legjobb anyagokat használják, így a legmagasabb minőségű kiegészítőket kínálják. Ezek az esernyők tartósak és megbízható védelmet nyújtanak esőben és erős szélben is.
 2. Esernyő anyaga– a választás legfontosabb szempontja. A legjobb, ha acél küllőkkel és tengellyel rendelkező termékeket választunk, t.. ez a legmegbízhatóbb anyag. De ennek is vannak hátrányai – túl nagy a súlya. Ha a könnyebb tartozékokat kedveli, érdemes megfontolni az alumínium kiviteleket.
 3. A lombkoronának kiváló minőségű anyagból kell készülnie. Ez a poliészter – az esernyőgyártók által leggyakrabban használt anyag. De van egy tartósabb anyag – eponge (poliészter pamut hozzáadásával). A nejlon termékeket jobb elkerülni, kevésbé ellenállóak a kopással szemben.
 4. Méret és alak.A fogyasztó több lehetőség közül választhat. A hagyományos csészealj forma gyakoribb, mint a többi, ez biztosítja az esernyő kompakt összecsukását. A kerek forma megbízhatóan védi viselőjét a szélben, mivel eltakarja az arcot. A lombkorona átmérője 52 cm-től 100 cm-ig és annál nagyobb átmérőig terjed. Minél nagyobb a lombkorona, annál jobb a védelem a nedvesedés ellen, de annál kevésbé kompakt lesz a modell.
 5. Spokes– Az esernyők építésének fontos eleme, amelynek minősége meghatározza az egész tartozék szilárdságát. A gyártók különböző számú küllőkkel (6-tól 16-ig) kínálnak termékeket. Minél több van, annál stabilabb a szerkezet erős szélben. A szakemberek azt tanácsolják, hogy legalább 8 küllős modelleket válasszanak, amelyek hossza azonos kell, hogy legyen. A végeknek a biztonság érdekében feltétlenül rendelkezniük kell sapkákkal.
 6. fogantyúBár a legkisebb, mégis fontos eleme az esernyő szerkezetének. Lehet fából, ami nagyon esztétikus, de nem tartós. műanyagból készült, ami csökkenti a termék árát, de leejtés esetén fennáll a sérülés veszélye. Figyeljen a gumírozott párnázottságra – ez a legbiztonságosabb választás, mivel megakadályozza, hogy kicsússzon a kezéből, és könnyen használható.
 7. A mechanizmus– Egy másik fontos szempont a kiválasztásnál. Három típus létezik: mechanikus, automatikus és félautomata. Az első lehetőség a legmegbízhatóbb, mivel szinte soha nem törik el. De az automatikus esernyők sokkal kompaktabbak, mert összecsukhatók és kényelmesebbek a használatukhoz. Hátrányuk a gomb gyakori törése. Bár, ha megbízható modellt választ, ez a probléma nem merül fel.
 8. Ügyfelek véleménye– Mint minden vásárlásnál, ez is fontos kritérium. Azok a fogyasztók, akik már kipróbálták a modelleket, néhány igazán hasznos információt tudnak megosztani velünk. Szakértőink azt tanácsolják, hogy vásárlás előtt olvassa el az adott modell valódi vásárlóinak véleményét.
 9. Az Antitheater funkció. Sok modern termék rendelkezik ezzel az opcióval. A küllők ívébe épített rugókból áll. Ez rugalmasabbá teszi őket, így a szélben a küllők nem törnek el, hanem egyszerűen meghajlanak.
 10. Comfort.Ha azt tervezi, hogy gyakran viszi magával az esernyőt, akkor a legjobb, ha olyan modelleket választ, amelyeknek van szíja vagy hordozószíja, illetve speciális fogantyúval ellátott tokja.
Olvasson tovább  A 13 legjobb farmermárka a szakértők szerint

Összegyűjtöttük a 10 legnépszerűbb márkát, amelyek megbízható, kiváló minőségű kiegészítőket kínálnak a férfi esernyőkhöz.

A legjobb férfi esernyőmárkák rangsora

Jelölés hely termék neve Értékelés
A legjobb férfi esernyőmárkák rangsora 1 Bugatti 5.0
2 Baldinini 4.9
3 F
  ton
4.8
4 Dr. Koffer 4.7
5 Zest 4.6
6 Samsonite 4.5
7 Doppler 4.4
8 RECHAR 4.3
9 Sponsa 4.2
10 Három elefánt 4.1

Bugatti

Értékelés: 5.0

Az élen egy népszerű német márka áll, amely 1978-ban született. Nem tévesztendő össze az olasz autógyártó konszernnel – ez két különböző vállalat. A Bugatti divatos férfi ruházatra és kiegészítőkre specializálódott. A márka a gyártás legújabb fejlesztéseit alkalmazza, azonnal beépítve azokat a folyamatba. 2004-ben például egy innovatív, aktív szellőzőrendszerrel ellátott, fűtött kabátot dobtak piacra, és korábban a vállalat szerződést kötött a céggel, hogy közösen fejlesszenek ki és mutassanak be nanofinomított ruhákat a világnak.

A bőráruk és ruházati cikkek mellett a Bugatti férfi esernyők is nagy keresletnek örvendenek a vásárlók körében világszerte. Ezek a modellek széles választékban kaphatók, és kifogástalan stílusukkal tűnnek ki. A népszerű modellek közé tartoznak a botok, az összecsukható esernyők és még az ikermodellek is. Ez utóbbiak például 132 cm-es kupolával rendelkeznek, ami elképesztő méret. Az uralkodó színösszeállítás a fekete szín a fához hasonló fogantyúkkal kombinálva. Az esernyők szennyeződés- és víztaszítóak, és nagyon jó minőségűek.

Előnyök

 • innováció;
 • Férfi esernyők jó választéka;
 • A legmagasabb minőségű termékek;
 • elegáns megjelenés;
 • tartósság és szilárdság.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Baldinini

Értékelés: 4.9

Baldinini

A Baldininit egy kis olaszországi faluban alapította a múlt század elején a Baldinini család. Eredetileg egy kis családi vállalkozás, amely cipőüzletként indult, és klasszikus bőrcipőkre specializálódott. Az 1970-es években a család harmadik generációja, Jimmy Baldinini vette át a márkát, és napszemüvegek, kalapok, bőráruk, órák és esernyők gyártásával kezdett foglalkozni. San Mauro városában ma már múzeum is működik, amely a márka cipőinek szentelt múzeumot.

A férfi esernyők nagyon népszerűek a vásárlók körében. Széles szín- és méretválasztékban kaphatók. Itt mind a klasszikus fekete modelleket, mind a geometriai mintákkal, díszítésekkel ellátott esernyőket megtalálja. Ezenkívül a tartozékok fogantyúi is saját egyedi kialakítással és formával rendelkeznek. A vállalat automata összecsukható kivitelek és klasszikus botok közül is választhat. Minden esernyőhöz egy stílusos, logóval ellátott tasak tartozik. Alapanyagként poliésztert használnak. A vásárlók kedvelik az elfogadható költségek, a tartozékok hibátlan kivitelezése és a stílusos kialakítás kombinációját.

Előnyök

 • kiváló ár-érték arány;
 • kifogástalan stílus;
 • nagy választék;
 • egy sokéves tapasztalattal rendelkező márka;
 • minőségi anyagok;
 • jó visszajelzés.

Hátrányok

 • nem azonosított.

F
  ton

Értékelés: 4.8

F<ul></div><p>ton” src=”/wp-content/uploads/2023/09/77816666197111-3510.jpg” height=”200″ title=”F</p><ul>ton”><p>A következő márka magabiztosan foglalja el a megtisztelő harmadik helyet. Története eltér a korábbi versenytársakétól. Arnold Fulton véletlenül egy barátja kérésére tervezett egy automata esernyőt. A folyamat során számos kihívással kellett szembenéznie, és mérnökként és feltalálóként mindent megtett, hogy ezeket leküzdje. Így született meg egy új, stabilabb esernyő kialakításának ötlete. F házának pincéjében készült, ahol műhelyt szervezett. Az első, 30 darabos tételt nagy nehezen eladta egy ismert áruházláncnak, de három nappal később a lánc még 12 tucatnyi esernyőt kért.</p><p>Azóta a márka termékei állandó keresletet élveznek, a vásárlók pozitív benyomást hagynak, és ajánlják a kiegészítőket ismerőseiknek. Három változatban kapható: automata, félautomata és mechanikus. Egyes modellek megkülönböztető jegye a kupolás forma. A márka gyakran használ átlátszó anyagokat is. Férfi esernyők F</p><ul>ton stílusos és szigorú kialakítású, felesleges részletek nélkül. A kínálat nagy része fekete modelleket tartalmaz.<h4>Előnyök</h4><ul><li>a konstrukció nagy szilárdsága;</li><li>többféle típus közül választhat;</li><li>tökéletes kivitelezés;</li><li>gyönyörű megjelenés;</li><li>könnyű használat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincsenek azonosítva.</li></ul><h3>Dr. Koffer</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Dr. Koffer

A német gyökerű márka, amely ma már amerikai márkának számít, a következő helyen található. Dr. A Koffer egy világszerte népszerű vállalat, amely bőrárukra specializálódott. 1996-ban alapították Düsseldorfban. A felhasznált anyagok valódi bőrből, köztük egzotikus bőrből készültek. A termékeket szaküzletekben és népszerű piactereken egyaránt árusítják. Egyszerű és stílusos – ez a kiegészítőkről szól Dr. Koffer. A vállalat esernyői híresek a fogyasztók körében, és nagyra értékelik tartósságukat és klasszikus stílusos kialakításukat.

Férfi zónák Dr. A Koffer többnyire összecsukható változatban kapható, a legtöbbjük teljesen fekete, beleértve a fogantyúkat és az összes elemet. Klasszikus design, mint a férfiak, mint ezek a kiegészítők jól megy az üzleti stílusú ruhákhoz. Az esernyők egyszínűek, és nincsenek felesleges részletek. Néha találhatsz olyan modelleket, amelyeknek a szélein és a kék palettán vonalak vannak. Anyagként poliésztert használnak. Az anatómiailag formázott fogantyúk nagyon kényelmesek, és a speciális érdes bevonat csúszásgátló hatást biztosít.

Előnyök

 • A speciális bevonattal ellátott fogantyúk anatómiai formája;
 • számos ügyfél által tesztelt minőség
 • Elérhetőség az üzletekben;
 • jó anyagok;
 • klasszikus és szigorú stílus; – erős, klasszikus stílus.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Zest

Értékelés: 4.6

Zest

A Zest márka magabiztosan tartja az ötödik helyet a rangsorban. A legtöbb versenytársával ellentétben közvetlenül az esernyőkre specializálódott. A vállalat több mint 30 éve van jelen, és a vásárlóknak tömör és minimalista termékeket kínál, amelyeket valódi férfiaknak terveztek. A férfi esernyők kínálatában teljesen automata modellek szerepelnek, köztük még speciális, csökkentett formátumú autós esernyők is találhatók. Minden esernyőhöz egy praktikus tároló tasak tartozik.

A gyártó garantálja termékei magas minőségét és megbízhatóságát, ezért 6 hónap garanciát vállal. A vásárlók kedvelik a tömör formát és a könnyű használatot. Az összecsukott modellek az autók számára csak 31 cm hosszúak. Szinte minden esernyője teljesen automatikus összecsukó mechanizmussal rendelkezik. A poliészter, mint minden más gyártóanyag, az alapanyag. Oroszországban a vállalat termékei szakosodott weboldalakon és üzletekben kaphatók.

Előnyök

 • elfogadható ár;
 • a mechanizmus megbízhatósága;
 • könnyű használat;
 • A táskák a készlet részét képezik;
 • vannak esernyők az autókhoz.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Samsonite

Értékelés: 4.5

Samsonite

Nagyon népszerű márka amerikai eredetű rangsorol egy tiszteletre méltó 6. A vállalatot 1910-ben alapították, és azóta utazási cikkek értékesítésére szakosodott. Minden Samsonite termék a prémium szegmensbe tartozik, és ennek megfelelően árazva van. A márka szereti az innovatív technológiát használni a kiegészítők tervezésében és gyártásában. Esernyők is megtalálhatók a választékban. Érdemes megjegyezni, hogy ezek a termékek meglehetősen megfizethetőek.

A cég férfi esernyői két változatban kaphatók: összecsukható mechanizmussal és bot formájában. Mindkét változat esztétikailag kellemesen néz ki. A vállalat gondosan mérlegeli minden egyes kiegészítő tervezését. A választékot a szigorú, sötét árnyalatok uralják, de találhat világos színeket is (pl. piros). Néha a szövetet geometriai mintákkal egészítik ki. A fogantyúk lehetnek fényesek és stílusosan mattak is. A vásárlók dicsérik a Samsonite férfi esernyőket a legmagasabb minőségükért és tartósságukért.

Előnyök

 • az ár és a minőség kiváló kombinációja;
 • nagyon esztétikus kialakítás;
 • kényelmes fogantyúk;
 • gyönyörű árnyalatok;
 • megbízhatóság és tartósság;
 • nagyszerű vélemények.

Hibák

 • nem azonosított.

Doppler

Értékelés: 4.4

Doppler

Az egyetlen osztrák esernyő a 7. helyen áll. A Doppler márka több mint 70 éve készít esernyőket, és az évek során kiemelkedett. A gyártáshoz csak kidolgozott technológiákat és tesztelt anyagokat használunk. A vállalat alapításakor minden esernyőt kézzel készített az alkotó, Ernst Doppler. Ez lehetővé tette számára, hogy alaposan megismerje az egész folyamatot, és ezt követően egy olyan terméket mutasson be a világnak, amely tulajdonságaiban és minőségében egyedülálló. Továbbá a férfi Doppler esernyőket még mindig kézzel készítik.

Nem minden gyártó büszkélkedhet ezzel a funkcióval. Minden egyes tartozékot gondosan ellenőriznek, mielőtt a pultra kerül. Világos és visszafogott opciók közül választhatunk. A termékpaletta önkiszolgáló és mechanikus esernyőket egyaránt tartalmaz. Egyes modellek fából készült fogantyúval vannak felszerelve, szigorú vonalakkal és színekkel kombinálva, csak elegánsnak tűnik. A cég esernyői nagyszerűek az üzletemberek számára.

Előnyök

 • prémium minőség;
 • sokéves tapasztalat;
 • bevált konstrukciók új technológiával kiegészítve;
 • széles választék;
 • A legjobb vásárlói visszajelzések.

Hátrányok

 • nem azonosított.

RECHAR

Értékelés: 4.3

RECHAR

A RECHAR a közepes árszegmensbe sorolható termékeket kínál. Női és férfi esernyők nagy választéka. Többnyire automata modellek. A legtöbb termék kupolájának átmérője 105 cm – ez két ember számára elegendő egyszerre. A fogantyúk ergonomikus formájúak és fából vagy műanyagból készülnek.

Az acélváz évekig tartó aktív használatot is kibír, és az eponge anyag is jól kopik. Az ügyfelek szeretik a RECHAR esernyőket stílusos megjelenésük, masszív felépítésük és jó színválasztékuk miatt. Minden modell általában 2-3 különböző árnyalatban kapható. Felhívjuk figyelmét, hogy a vállalat tartozékai nem minden kiskereskedelmi üzletben és butikban kaphatók, és időt kell szánnia a megfelelő termék megtalálására.

Előnyök

 • optimális minőség;
 • fa fogantyúk;
 • A kupola epongról készült;
 • A lombkorona nagy átmérője;
 • különböző színek közül választhat;
 • szélvédő rendszer.

Hibák

 • nem azonosított.

Sponsa

Értékelés: 4.2

Sponsa

Koreai cég Sponsa 1994-ben kezdte elnyerni a figyelmet a hazai vásárlók, hogy ő sikerült a mai napig. Minden egyes modellt aprólékosan fejleszt ki, a legújabb technológiát és a legjobban bevált anyagokat használja. Ezért minden termékünk a legmagasabb minőségű. A vállalat másik előnye a széles termékválaszték. Minden ízlésnek megfelelő esernyő, számos színben és formában kapható.

A Sponsa elérhető a legnépszerűbb piactereken, így nem okoz gondot a vásárlás. A termékek meglehetősen megfizethetőek, az áruk alig haladja meg az átlagos árat. Külön említést érdemelnek a megnövekedett számú küllőkkel ellátott esernyők, amelyek stílusos és szokatlan megjelenésűek. A kupola epongról készült. Választhatóak stílusos, fogantyúval ellátott tokkal ellátott botok, valamint kompakt, összecsukható kivitelben is. Minden esernyőhöz egy tok tartozik.

Előnyök

 • A termékek feltűnő megjelenése;
 • Intelligens tervezés;
 • kényelmes borítás;
 • széles választék;
 • nagyszerű vásárlói vélemények.

Hibák

 • nem azonosított.

Három elefánt

Értékelés: 4.1

Három elefánt

A neves japán gyártó a 10. helyen áll a toplistán. A márkát még 1888-ban alapították, azóta világszerte ismert és elismert, megbízható vállalatként tartják számon. “A Three Elephants nagy gondot fordít termékeinek gyártási folyamatára, kezdve a vásárlói igények tanulmányozásával. Ez segít a műszaki előírások meghatározásában és a megfelelő kialakítás kiválasztásában. Érdemes megjegyezni, hogy ez utóbbi itt rendben van – az esernyők nagyon elegánsak és szokatlan nyomatokkal rendelkeznek.

Minden márkájú esernyő megfelel az olyan kritériumoknak, mint a megbízhatóság, a praktikum és a vonzó megjelenés. Ezeknek a tulajdonságoknak az alacsony árral való kombinációja biztosítja a nagy keresletet a fogyasztók körében. A termékcsaládban vannak nádas és automata modellek, standard és nagy átmérőjű ernyővel. A színek közül a legszembetűnőbb a vízszintes vonalakkal ellátott elegáns fekete – kifogástalanul néz ki. A férfiak szeretik az esernyőket a Három Elefántból és jó véleményt hagynak.

Előnyök

 • optimális ár;
 • Széles szín- és dizájnválaszték;
 • robusztus és megbízható konstrukció;
 • Nagy tapasztalat az esernyők gyártásában;
 • A termék praktikussága.

Hátrányok

 • nem azonosítják.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: