11 legjobb pálya menti lámpa

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A sínvilágítás felváltotta a mennyezeti csillárokat és lámpatesteket, egyre népszerűbbé válnak a sokféleségük és a világítási játék megnövekedett lehetőségei miatt. Nevét a fény helyéről kapta, amelyet foltnak neveznek, és amely a pályán vagy a gumiabroncson található. Elrejti a vezetékeket, így a mennyezetet és a falakat nem kell lefúrni. A spotot a gyűjtősín segítségével a kívánt helyre mozgatják, és a felhasználó beállíthatja a fény irányát és mennyiségét. Lehetővé teszi a termékek kiemelését az üzletben, a kiállítási tárgyak kiemelését, a helyiség vizuális zónázását, a fényakcentusok beállítását. Az alábbiakban elmondjuk, hogy az értékesítési értékelések és a vásárlói visszajelzések alapján mely termékek iránt van nagy kereslet az Orosz Föderációban.

A 12 legjobbat a következő jellemzők alapján állítottuk össze:

 1. a lámpatest és az egész sínrendszer kialakítása;
 2. szerelési jellemzők;
 3. a plafond és a szerelvény anyagai;
 4. alaptípus;
 5. teljesítmény- és energiatakarékosság;
 6. A porszigetelés foka.

Az ügyfélvélemények segítettek objektív véleményt alkotni a termékről, mivel nemcsak az előnyöket, hanem az egyes pályamodellek hátrányait is feltárják. Reméljük, hogy ez az elfogulatlan áttekintés segít kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő lámpatesteket.

A legjobb pályavilágító lámpatestek értékelése

ack
 • ghts A6107PL-1BK
 • Jelölés hely termék neve ár
  a legjobb kész pályarendszerek 1 Arte lámpa A3059PL-6BK 7 700€
  2 Nowodvorski Eye Spot Fekete VI 6611 12 000€
  3 Escada 10176/4PL 7 300€
  4 Arte lámpa Martin A521AP-2AB 4 200€
  A legjobb egysávos világítás 1 Ar
 • ght LGD-Gera-4TR-R74-20W
 • 3 500€
  2 Arte lámpa
  2 500€
  3 Lucide Buddy 18293/03/31 6 670€
  4 Ar
 • ght SP-TWIST-Surface-S60x60-12W Day4000
 • 4 260€
  5 Novotech Ufo 370408 1 250€
  6 Elektrostandart Perfect LTB13 1 580€
  7 Eurosvet Leonardo 20076/1 1 380€

  A legjobb kész pályarendszerek

  A sínrendszerek előre gyártott szerkezetek, egy gyűjtősínnel és bizonyos számú lámpatesttel. Ideálisak olyan szobákhoz, amelyeket már felújítottak és berendeztek, de a közeljövőben várhatóan nem fognak átrendezni. A kulcsrakész készlet lehetővé teszi, hogy mindent egy helyen vásároljon meg – csak a lámpatestet kell felszerelnie és csatlakoztatnia kell az akcentusvilágítás használatához.

  Arte lámpa A3059PL-6BK

  Értékelés: 4.9

  Arte lámpa A3059PL-6BK

  Hat darab fém szerelvényekkel ellátott üveg lámpatestből álló sínvilágítási rendszer. IP20 por- és vízálló burkolat csak beltéri használatra. A pálya kerek és rugalmas, így a felhasználó szabadon dönthet a konfigurációról. Lehet hullámos, ovális vagy szögletes, a szoba méretétől és a világítási igényektől függően. A sínt 6 konzollal rögzítik a mennyezetre. Keskenyek és nem vonzzák a figyelmet. Az olasz gyártó a lámpatesteket E14-es talppal és izzókkal látta el, így a kiégett fényforrást saját kezűleg cserélheti ki.

  A sínvilágítási rendszer az egyik legfényesebb a maga nemében, mivel 240 W teljesítményt termel. Ragyogó fehér fényt biztosít, amely még a legapróbb részleteket is jól láthatóvá teszi. A diffúzor szűk nyílása miatt a sínlámpák csak egy terület pontszerű megvilágítására alkalmasak, általános töltőfényként nem.

  Előnyök

  • gyönyörű világítótestek tiszta plafonokkal;
  • rugalmas gyűjtősín bármilyen konfigurációhoz;
  • Nagy fényerő a 240W teljesítmény miatt;
  • üvegből és fémből készült a hosszú élettartam érdekében.

  Hátrányok

  • magas érték;
  • A pálya kialakítása nem módosítható utólag;
  • keskeny sugár.

  Nowodvorski Eye Spot Fekete VI 6611

  Értékelés: 4.8

  Nowodvorski Eye Spot Fekete VI 6611

  További világítótestek a Nowodvorski globális márkától. A gyűjtősíncsatorna itt lapos kialakítású, acél profilcsőből készül, amelynek belsejében a 220 V-os tápkábel van elrejtve. Hengeres forma és fekete porszórt bevonat a rozsda elleni védelem érdekében. A fényforrások és a sínek közötti konzolok krómozottak, így harmonikus kontrasztot alkotnak a fekete háttérrel. A lámpatestek balra vagy jobbra, felfelé vagy lefelé elforgathatók. A sínrendszer elegáns, üzleties profilja ideális bemutatótermekbe, galériákba, ékszerüzletekbe stb. 210 W-os teljesítményével a hat lámpatest csak kevéssel marad el a vezető lámpatesttől ebben az áttekintésben.

  A teljes pálya hossza 129 cm. Két kivágás jellemzi, amelyek lehetővé teszik két további csillár felszerelését. Hasznos, ha a megvilágítandó tárgyak megnövekedett száma miatt több fényre van szükség.

  Előnyök

  • rejtett kábelrendező rendszer;
  • erős fémkeret;
  • szigorú stílus;
  • Minden lámpa konzolokon forgatható.

  hátrányok

  • magas költségek;
  • Túl szigorúnak tűnik a lakásban.

  Escada 10176/4PL

  Értékelés: 4.7

  ESCADA 10176/4PL

  A pályarendszer 2 m hosszú, és a mennyezetről négy oszlopra felfüggesztett rugalmas sínre épül. A lámpatestek keskeny konzolokra vannak rögzítve, és mindkét oldalra elforgathatók. A felhasználó könnyen megváltoztathatja a gyűjtősíncsatorna irányát az igényeknek megfelelően. Minden reflektor teljes teljesítménye 160 W. A fém szerelvény hosszú távú tartósságot biztosít a hőmérséklet-ingadozások ellenére is. Izzókkal működik, de ezek nem tartoznak a csomagba.

  Figyelje meg a lámpatestek meghosszabbított peremét!. Ez a konfiguráció elősegíti a fényhullámok nagyobb szóródási szögét, és a lámpatestek fénnyel töltik meg a helyiséget. Egy ilyen sínsorral az alapvilágítás teljesen elhagyható, és a helyiség kellően megvilágított lesz, ugyanakkor a fontos pontokon fényhangsúlyokat tarthat fenn.

  Előnyök

  • Rugalmas vágányvonal;
  • gyönyörű design;
  • a lámpatestek univerzálisak, kereskedelmi és magánhasználatra egyaránt alkalmasak;
  • A lámpatestek bármilyen irányban beállíthatók.

  Hátrányok

  • lámpák nélkül áruljuk.

  Arte lámpa Martin A521AP-2AB

  Értékelés: 4.6

  Arte lámpa Martin A521AP-2AB

  Az olasz Arte Lamp gyártó Martin A521AP-2AB sínes lámpatesteket kínál klasszikus stílusban. A termék teljes mérete 42x12x19cm, így nem foglal sok helyet a mennyezeten. A fém antik bronz festékkel van bevonva, és sokkal drágábbnak tűnik, mint amilyen valójában. A lámpa teljes teljesítménye 80W, így nagyon energiatakarékos. A lámpatesthez izzó, energiatakarékos vagy LED fényforrások használhatók.

  A sínrendszer a kávézóasztalok feletti álmennyezeti alkalmazásokhoz használható. A két reflektor elegáns megjelenésű, és vízszintesen 360º-ban, függőlegesen pedig 210º-ban forog. Ez lefelé irányuló megvilágítást hoz létre, hogy a látogatók jól láthassák a menü szövegét, a pénzt stb. . A lámpatestek alja felfelé fordítható a visszafogottabb fény és a romantikusabb hangulat érdekében. A páros elrendezés lehetővé teszi a szerelvények átrendezését az asztal elrendezésétől függően.

  Előnyök

  • Lehetőség van az izzók LED-es lámpákra való cseréjére;
  • dimmer csatlakoztatása lehetséges;
  • Energiatakarékos energiafogyasztás;
  • a lámpatestek könnyű forgatása különböző irányokba.

  hátrányok

  • A lámpatest hátulján látható a vezetékezés egy része.

  Legjobb egysávos világítás

  A foltok egyenként kerülnek értékesítésre, és annyi foltot lehet felszerelni, amennyit csak szükséges. Az ügyfélnek külön kell megvásárolnia egy sínt, amelynek hornyai megfelelnek a lámpatest tartójának rögzítési helyeinek. Ahogy a helyiség bővül, vagy a bútorok, vitrinek, kiállítási tárgyak átrendeződnek, a lámpatestek száma növelhető. Ezt a lámpatestet szépségszalonokba, bemutatótermekbe, fotóstúdiókba, bárokba, kávézókba stb. ajánljuk. . De senki sem tiltja meg használatukat a magánlakások és lakások kialakításában, különösen a loft és a high-tech stílusokban.

  Ar
 • LGD-Gera-4TR-R74-20W
 • Értékelés: 4.9

  AR<li></div><p>GHT LGD-GERA-4TR-R74-20W” src=”/wp-content/uploads/2023/10/90416666195801-9111.jpg” height=”400″ title=”AR</p><li>GHT LGD-GERA-4TR-R74-20W”><p>A lámpatestet a 4TRA sínsínhez tervezték. A konzol könnyen beilleszthető a nyílásokba, és csatlakoztatható a hálózati tápegységhez. A hengeres test hátulján egy mélyedés található a lámpatest függőleges megdöntésére, és az egység egy tengelyen el is forgatható. A 17×16 cm-es kis méretei miatt a sínmodell meglehetősen kompakt, így nem foglal sok helyet, ha a sínt közvetlenül a polc felső szélére szereli, hogy kiemelje az alsó szinten lévő tartalmat. A készülék 1800-2200 lm fényáramú fényt bocsát ki 6000 K színhőmérsékleten. Ez egy “hideg” fény, amely világos határokkal emeli ki a fénypontokat. Már van egy 30-42V-os 500mA meghajtó a tok belsejébe építve.</p><p>A szakértők felhívták a figyelmet az ebben a lámpatestben használt reflektor különleges formájára. A lámpatest sűrűbb és szórtabb fényt ad, bár maga a lámpa csak 20W-os, köszönhetően a sok keresztezett élnek.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a villamos energia gazdaságos felhasználása;</li><li>kompakt méretek;</li><li>könnyen csatlakoztatható a sínhez;</li><li>speciális fényvisszaverő forma.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>keskeny sugárzási szög 24º;</li><li>magas költség.</li></ul><h3>Arte lámpa<tr>ack<li>A6107PL-1BK</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Arte Lamp<tr></div><p>ack</p><li>ghts A6107PL-1BK” src=”/wp-content/uploads/2023/10/3591666195801-4411.jpg” height=”400″ title=”Arte Lámpa<br /><tr>ack<li>A6107PL-1BK”><p>Ez a pályamodell 2014 óta gyártásban van, és már bizonyított a robusztussága és igénytelensége miatt. A lámpa henger alakú, hossza 20 cm, átmérője 7 cm. 7 LED lámpa az elülső oldalon. A sávfény 220 V feszültséggel működik. A fém szerelvények könnyű rögzítést és hosszú élettartamot garantálnak. A hi-tech stílusnak köszönhetően a sínlámpa alkalmas mind a bárpult fölötti használatra, mind a síkban történő helyi megvilágításra. Az IP20 védelmi fokozat azonban nem teszi lehetővé a kültéri teraszokon való használatot.</p><p>Sínbe szerelhető lámpatest, amely 7 W összteljesítményű integrált LED-lámpákhoz használható. Ez az egyik leg energiatakarékosabb modell, de úgy működik, mint egy reflektor, amely megvilágítja az alatta lévő területet. A felhasználók dicsérik a minimális hőtermelést és a hosszú élettartamot.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>az izzók már benne vannak;</li><li>könnyű oldalra fordulás;</li><li>Energiatakarékos funkció;</li><li>hosszú élettartam.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A fekete háttér különösen érzékeny a porra – ezért elengedhetetlen a gyakori letörlés;</li><li>Kültéri teraszokon nem használható.</li></ul><h3>Lucide Buddy 18293/03/31</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=LUCIDE BUDDY 18293/03/31LUCIDE BUDDY 18293/03/31

  A reflektor kreatív kialakítású, 8×8 cm-es négyzet alakú talppal és hosszú lábbal rendelkezik, amelynek végére a kis plafond van szerelve. A lámpatest felszerelhető külön-külön vagy kombinálható sínrendszerrel falra szereléshez a talp sínhez való rögzítésével. A gyártó a terméket már 3 wattos LED-lámpával szállítja. A lámpaernyő átmérője 4.5 cm és alacsony teljesítménye alkalmassá teszi a készüléket kis kirakatok, olvasó fotelek megvilágítására vagy virágkötészeti dekorációs világításként.

  A lámpatest hosszú, rugalmas, 62 cm-es lábáról nevezetes, amely akár gyűrűvé is csavarható. Egyesek ezt trükkökként használják, hogy díszítsék a vitrinjüket, és felhívják rá a figyelmet. A még hosszabb kar lehetővé teszi a doboz elrejtését a szem elől (azáltal, hogy a sínsor a vitrin alá kerül), így csak a keskeny plafond marad láthatóvá. A kialakítás kiterjeszti a lámpatest sokoldalúságát, mivel a lámpa pozíciója változtatható, így minden új részletet ki lehet emelni.

  Előnyök

  • rugalmas láb;
  • LED-lámpával szállítják;
  • Energiatakarékosság;
  • jobb fényirányítási lehetőségek.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • nagyon gyenge fény.

  Ar
 • ght SP-TWIST-Surface-S60x60-12W Day4000
 • Értékelés: 4.6

  AR<li></div><p>GHT SP-TWIST-SURFACE-S60X60-12W DAY4000″ src=”/wp-content/uploads/2023/10/82916666195801-1411.jpg” height=”400″ title=”AR</p><li>GHT SP-TWIST-SURFACE-S60X60-12W DAY4000″><p>A sínlámpa fehér vagy fekete házban és 12V-os teljesítményben kapható. A készülék 220 V-ra van csatlakoztatva. Védettségi fok IP40 a többi modellhez képest, ezért kevesebb por gyűlhet fel a belsejében. A ház alumíniumból készült, és hatékonyan elvezeti a felesleges hőt. A lámpa 4000 K színhőmérsékletű fényt bocsát ki, ami hozzájárul a színek természetes megjelenítéséhez. A modell pályasorba vagy különállóan is telepíthető.</p><p>A könnyűsúlyú készülék fejlett pörgő funkciójának és kreatív kialakításának köszönhetően került fel a listára. A téglalap alakú forma a középen lévő fénytöréssel nagyon érdekessé teszi a modellt, így a lámpatest a belső tér teljes részeként áll. A 355º-os tengelyelfordításnak és a csukló 90º-os hajlításának köszönhetően a fény bármilyen tárgyra irányítható, legyen az közvetlenül Ön alatt, vagy a fal és a mennyezet közötti határon.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A ház jobban védett a portól;</li><li>természetes színvisszaadás;</li><li>kreatív tervezés;</li><li>Kiterjesztett forgató funkció.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>30º-os keskeny sugárzási szög.</li></ul><h3>Novotech Ufo 370408</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Novotech Ufo 370408

  A magyar Novotech sínre szerelt modellje 50 W teljesítményű, és 220 V-ról működik. A gyártó halogén izzó foglalatát biztosította, amely sokkal hosszabb élettartammal rendelkezik, mint az izzószál analóg. A lámpatest fémből készült, és ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak. Az U-konzol 350°-kal forgatható a tengelye körül vízszintesen, és lehetővé teszi a modul függőlegesen 90°-kal felfelé vagy lefelé történő elforgatását. Sínegységenként 340 g súlyú, így akár gipszkartonra is felszerelhető, amit a szerelők a véleményekben szeretnek.

  A lámpatest érdekessége a lencse négy oldala, amelyekkel a szórásszöget lehet beállítani. Ez koncentráltabb fénysugarat hoz létre, így a közeli felhasználókat nem vakítja el a fény. Ha általános elárasztásra van szükség, a redőnyök eltávolíthatók. Ajánlott fotóstúdiókban lévő sínrendszerekhez és színpadi/pódiumfényekhez.

  Előnyök

  • A lámpát halogénlámpához tervezték, meghosszabbított élettartammal;
  • erős fémszerkezet;
  • könnyű fordulás;
  • a szögkorrekció lehetősége.

  Hátrányok

  • A lámpát külön kell megvásárolni.

  Elektrostandart Perfect LTB13

  Értékelés: 4.4

  Elektrostandart Perfect LTB13

  Ez a pálya melletti reflektor téglalap alakú házzal és 38 W teljesítményű lámpával rendelkezik. A készüléket háromfázisú gyűjtősín csatlakoztatására tervezték. A konzol egy vezérlőkerékkel rendelkezik a fényerő három fokozatban történő beállításához, vagy a szükségtelen fényforrások kikapcsolásához, amikor nem használják. 3300K színhőmérsékletű, meleg fényű megvilágítást generál az otthonos hangulatért. A felülvizsgálatokban a szakértők dicsérik a lámpatesteket a hátul lévő radiátorért, amely növeli a lemezek területét a hőelvezetéshez. Ez lehetővé teszi, hogy a vágányvonal hosszabb ideig bekapcsolva maradjon.

  Mi viszont dicsérjük a sínmodellt, mert képes a lámpatestek azonnali áthelyezésére a gyűjtősínen. Egyszerűen csavarja el a konzol alján lévő csappantyút, és helyezze a lámpát a kívánt pozícióba. Egy ilyen sokoldalú funkció jól jön, ha a helyiséget rendszeresen változtatják, és a fényhangsúlyokat korrigálni kell.

  Előnyök

  • Robusztus alumíniumötvözet;
  • a lámpatest azonnali áthelyezése a sínen;
  • energiatakarékosság;
  • hatékony hőelvezetés.

  Hátrányok

  • Háromfázisú gyűjtősín kábel szükséges.

  Eurosvet Leonardo 20076/1

  Értékelés: 4.3

  EUROSVET LEONARDO 20076/1

  Végül az Eurosvet márka pályamodellje. A lámpa 50 wattos és 220 W-os egyfázisú váltakozó áramú tápegységgel működik. Tartókonzol keskeny vezetősínnel és rögzítővel a gumiabroncsba történő felszereléshez. Az egységnek van egy tengelye a vízszintes elforgatáshoz és egy csuklója a lámpa megdöntéséhez. A megvilágítás irányának beállításához működés közben két kis fogantyúval rendelkezik, amelyek megvédik a felhasználót az égési sérülésektől. Az ügyfelek elégedettek a visszajelzésekben, hogy a lámpatestet már halogén izzóval együtt árulják, így csak egyfázisú gyűjtősínt kell vásárolnia.

  Kiemeltük a terméket a menő dizájnja miatt, amely a belső tér további dekorációjaként szolgál. A krómozott láb és a ház hátsó része jól illeszkedik a csiszolt bronz hengerblokkhoz. A burkolat nagyméretű perforációja hatékony csatornaként szolgál a felesleges hőelvezetéshez, és növeli a kép vonzerejét. A fény harmonizál a loft és a karaoke bárral is.

  Előnyök

  • többféle színválaszték;
  • teljes egészében fémből készült;
  • könnyű mozgás a pálya vezetőjén;
  • alacsony súly 240 g
  • korlátlan számú sínen szerelhető fel.

  Hátrányok

  • a test szélesre tárul a por előtt.
  Olvasson tovább  7 legjobb fitness felszerelés nőknek
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: