12 legjobb spanderek

Izom edzés felszerelés úgynevezett spanderek nagyon népszerű ma. Gyakorlatilag minden helyzetre alkalmasak, és újoncok és tapasztalt sportolók számára egyaránt alkalmasak. A termékek népszerűségét tömörségük, kényelmes használatuk, hatékonyságuk és megfizethetőségüknek köszönhetik. A legfontosabb dolog az, hogy az anatómiai csoportodnak megfelelő sportfelszerelést válassz.

A megfelelő multi-szék kiválasztása

Válassza ki a megfelelő tágulási párnát a céljainak megfelelően, az alábbi irányelvek alapján:

 1. Az edzőteremnek kényelmesnek kell lennie. Érdemes beszerezni és elvégezni néhány gyakorlatot, mielőtt megvásárolná.
 2. Az erőnléti edzéshez egy nagy merevségű és változó ellenállású tágító alkalmas.
 3. Ne spóroljon a felszerelés kiválasztásánál. Megbízható és biztonságos modell tisztességes árat fizet.

A legjobb ellenállási szalagok, a vásárlói visszajelzések alapján, segítenek kiválasztani a megfelelőt. Ezek között vannak általános célú modellek, valamint speciális izomcsoportokra szánt lövedékek is.

A legjobb expanzorok értékelése

Jelölés Helyszín termék neve Ár
A legjobb carpalis spanderek 1 adex SF 0198 479€
2 HAMMAR Vice Gripper 1 990€
A legjobb mellkasi és vállpántok 1 STARFIT ES-701 Power Twister 900€
2
 • Súlyok, szín: szürke, 5 elasztikus szalaggal
 • 529€
  3 NIKE tartozékok Univerzális 1 699€
  A legjobb all-rounderek 1 Muscle Complex 2 559€
  2 Starfit multifunkcionális bővítő “ES-603 225€
  3 Szalagemelő “
  adex”
  999€
  A legjobb lábtágítók 1 Everlast Ankle Resistance lábtávtartó lábtávtartó 2 499€
  2 TORNEO A-910W 799€
  A legjobb kéz-expander 1 StarFit ES-501 399€
  2 ButtMaste 550€

  A legjobb carpalis spanderek

  A felkarok és a végtagok izomnövekedéséhez tervezték. A tágítók a testépítőknél a fogóerő növelésére szolgálnak, és anyaguk, alakjuk és merevségük tekintetében eltérőek.

  adex SF 0198

  Értékelés: 4.9

  </div><p>adex SF 0198″ src=”/wp-content/uploads/2023/11/5111666194391-5712.jpg” height=”480″ title=”<br />adex SF 0198″></p><p>Egy kínai márka modellje, amelyet az alkar és a csukló izomszövetének erősítésére terveztek. Segít gyorsabban felépülni a sérülésből. Tökéletes ellenállást biztosít a robusztus fémrugó, amely sokkal hatékonyabbá teszi a gyakorlatokat. Biztonságosan rögzül a tenyérben, és lehetővé teszi, hogy rendszeres edzéssel növelje a fogást.</p><p>A túlnyomórészt pozitív vélemények a legtöbb termékértékelésben a legjobb modellé tették. A vásárlók megjegyzik, hogy a válltágítóval képesek voltak megdolgoztatni az izmaikat és fejleszteni az állóképességüket. Max. terhelés 68 kg.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>növeli a fogóerősséget;</li><li>robusztus kialakítás;</li><li>Gyorsítja a sérülések utáni felépülést;</li><li>a teljesítményképesség fejlesztése;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs.</li></ul><h3>HAMMAR Vice Gripper</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=HAMMAR Vice Gripper

  Az amerikai HAMMAR márka következő modellje az egyik legjobb állítható felszerelés és az Ivanko Super Gripper változatának megfelelője, amelytől könnyebb súlyával és kényelmes, kerek, gumírozott fogantyúival különbözik. Expander alkalmas profik és kezdők számára. A test tartós alumíniumötvözetből készült, a fogantyúk biztonságosan pihennek a kézben. A rudak párhuzamos lökése figyelembe veszi az emberi anatómiát.

  Összesen ötvenöt intenzitási szint. Bárhol használható – otthon, a kanapén, az ebédszünetben, sétálás közben. A keze segít új teljesítményszinteket elérni az élet minden területén, a hangszeres játéktól a billentyűzeten való gépelésig. Kevesebb mint egy kilogramm súlyú.

  Előnyök

  • Széles terhelési tartomány;
  • masszív felépítés;
  • elfogadható ár;
  • könnyű használat;
  • stílusos és elegáns;

  Hátrányok

  • nincs.

  Top mellkas- és válltágító

  A speciális felsőtest-tágítók a tricepsz és a tricepsz izmok erősítését is segítik, amelyek a tricepsz és a bicepsz fejlődését is elősegítik. A legkelendőbb a twister, amelynek két fogantyúja rugókkal van összekötve.

  STARFIT ES-701 Power Twister

  Értékelés: 4.9

  STARFIT ES-701 Power Twister

  A STARFIT kínai márka felső végtagi övgyakorlóját a kis mellizom, az alkar supinator és pronator izmok fejlesztésére tervezték. Testépítésben, fitneszben használt modell. A termék súlya mindössze 1,76 kg, hossza pedig 71 cm. Kiváló minőségű fémből és műanyagból készült. Mindkét oldalon csuklópántok vannak, amelyek segítenek az edzőt szilárdan a kezében tartani.

  Alapgyakorlat: front squeeze. Az ügyfelek rámutatnak a lövedék nagy hatékonyságára és megfizethető árára. A legfontosabb, hogy a megfelelő terhelést válassza ki, és ne becsülje túl az erejét.

  Előnyök

  • Minimális helyet foglal;
  • Az anatómiai komplexum fejlődése és erősödése;
  • megfizethető ár;
  • magas minőség

  Hátrányok

  • Nem.

 • te Súlyok, szín: szürke, 5 gumiszalaggal
 • Értékelés: 4.8

  <li></div><p>A “te súlyok” src=”/wp-content/uploads/2023/11/83316666194391-2712.jpg” height=”207″ title=”</p><li>Súlyok”><p>Mellkasi edző</p><li>A súlyok elősegítik a csukló, a felkar és a mellkas lágyszöveteinek fejlődését és erősödését. Az elv az, hogy erőt kell kifejteni a rugalmas szalagok ellen. Összesen öt. Rendkívül rugalmas polimerből készülnek.<p>Nagyszerű eszköz a rehabilitációhoz, miközben sérülésből lábadozik. Leginkább kezdők, nők és tinédzserek választják, alacsony ellenállása miatt nem alkalmas sportolók és testépítők számára. súlya 420 gramm, hossza 63 centiméter. A termék ára sokak számára meghaladja az anyagi lehetőségeket.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>terhelés beállítása;</li><li>megfizethető ár;</li><li>mellkasi edzés;</li><li>Izomformálás és tónusnövelés;</li><li>kényelmes fogantyúk;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a szerkezet gyenge;</li><li>nincs tartalék kötél.</li></ul><h3>NIKE tartozékok Univerzális</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=NIKE tartozékok Univerzális

  A világhírű Nike márka felszerelése olyan szövött anyagból készült kábellel rendelkezik, amely nem tapad a bőrhöz vagy a hajhoz. A termék a legalkalmasabb fitnesz- és kardióedzésre, valamint hátedzésre és bicepsz erősítésre. Kiváló csillapítás a habosított gumibetéteknek köszönhetően. A terhelés nem haladja meg a 15 kg-ot.

  Sok vásárló megjegyezte a meredek árcédulát a véleményeiben, de ez nem teszi a modellt kevésbé népszerűvé. Több színben kapható.

  Előnyök

  • ergonomikus kialakítás;
  • tartósság;
  • képzési hatékonyság;
  • felhasználóbarátság;

  Hátrányok

  • drága.

  A legjobb univerzális spanderek

  Többcélú expanzátorok, amelyek alkalmasak a hát, a váll, a kéz és a hasizmok erősítésére. A gátlástalan gyártók rossz minőségű berendezéseket gyártanak. Az ilyen termékekből származó sérülések elkerülése érdekében figyelnie kell a megbízható márkák modelljeire, amelyeket a minősítésben bemutattak.

  adex “Muscle Complex”

  Értékelés: 4.9

  </div><p>adex Muscle Complex” src=”/wp-content/uploads/2023/11/1491666194391-9312.jpg” height=”512″ title=”<br />adex “Maskle Complex” ></p><p>A Muscle Complex többcélú készülék minden fontosabb fitneszeszköz helyettesít, és szinte bárhol elfér a szekrényben. Segítségével teljes értékű edzést végezhet, kiválaszthatja a megfelelő terhelést, amely megfelel az edzettségi szintjének. Könnyű, kompakt kialakításának köszönhetően kirándulásokra is magával vihető. Gyorsan és egyszerűen összeszerelhető.</p><p>Az ellenállás 8,2 kg. A maximális terhelés száz kilogramm. ABS-ből, PVC-ből, rozsdamentes acélból, poliészterből, polipropilénből készült. Az ár összhangban van a minőségével. A vásárlók azt mondják, hogy ezzel a termékkel korlátlan gyakorlatokat végezhet, és az anyag kompromisszummentes és tartós.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Az anyag kiváló minősége;</li><li>5 fitneszeszköz egyben;</li><li>gyors összeszerelés;</li><li>Számos gyakorlat;</li><li>könnyű és kompakt;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a műanyag szaga;</li><li>ellenjavallatok.</li></ul><h3>Starfit multifunkcionális bővítő “ES-603</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Starfit multifunkciós bővítő ES603

  A Starfit márka sokoldalú expanderje valószínűleg a legköltséghatékonyabb berendezés ebben a rangsorban. 190 rubelért vásárolható meg, de ez csak néhány az előnyei közül. Megdolgoztatja a végtagjaidat, a hátadat és a mellkasodat. Neoprénből, valamint polivinil-kloridból készül.

  Kényelmes fogantyúk, masszív kivitel és kellemes tapintású anyag. A termék a profik és az amatőrök egyik kedvenc sportkelléke lett. A lányok imádják a termék feltűnő színét. A termék hossza 48 centiméter, a feszesség mértéke közepes.

  Előnyök

  • alacsony költség;
  • magas minőség;
  • multifunkcionalitás;

  Hátrányok

  • nincs.

  Tape Spander “
  adex”

  Értékelés: 4.7

   </div><p>adex” src=”/wp-content/uploads/2023/11/29016666194391-712.jpg” height=”480″ title=”Boka ellenállás szalagok <br />adex”></p><p>Gyakorolja a különböző izomcsoportokat a “Sport Active” expanderrel a <br />Adex rugalmas szalag formájában. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és jó szilárdságot és tartósságot mutat. Széles rugalmas szalag biztosítja az egyenletes terhelést és az optimális ellenállást. Még a rövid edzések is hatékonyak vele. A tágító a biztonságos műanyag fogantyúknak köszönhetően szilárdan a kézben tartható. Nélkülözhetetlen segítség mind a mesterei, mind a tapasztalatlan sportolók számára.</p><p>A rendszeres testmozgás javítja az állóképességet és az ízületek mozgékonyságát. Strapabíró edzés könnyű bemelegítéshez nyújtással, intenzív gyakorlatok lágyszövetekkel, valamint rendszeresebb gyakorlatok saját súlyokkal vagy fitneszeszközökkel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kényelem és könnyű használat;</li><li>minimális helyet foglal;</li><li>jó minőség;</li><li>Magas szintű hatékonyság;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs.</li></ul><h2>A legjobb lábtágítók</h2><p>Az alsó végtagtágítók különböző formájúak és típusúak. Csak a rendszeres testmozgás és a helyes technika segít a kívánt eredmény elérésében.</p><h3>Everlast Ankle Resistance lábtávtartó lábtávtartó</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Everlast Ankle Resistance lábtávtartó lábtávtartó

  Ez a modell méltó arra, hogy a legjobbak közé kerüljön, mert nagy hatékonysága és használati kényelme miatt. A terhelések a cserélhető hevederek segítségével változtathatók, és a párnázott mandzsetták hossza könnyen beállítható az egyén anatómiai alakjához. Kiváló választás fitnesz sportolók és bokszolók számára.

  A piros hám akár hét kilót is ad, és alkalmas a rúgások és rúgások gyakorlására. A szürke kötél az álló helyzet tökéletesítésére szolgál. Tizenegy kilogrammos ellenállást biztosít. Az edző nagyon kis súlyú (340 g), és tökéletes edzéshez. A vásárlók a combizmok általános állóképességének és erejének javulását nevezik.

  Előnyök

  • minőségi anyag;
  • A lágyrészek erősítése;
  • multifunkcionális használat;

  Hátrányok

  • Túlárazott.

  TORNEO A-910W

  Értékelés: 4.8

  TORNEO A-910W

  A Torneo jelentős részesedéssel rendelkezik a nemzeti sportpiacon. Az A-910W minden korosztály és minden képességű ember számára alkalmas. Termoplasztikus poliuretánból, szintetikus gumiból és műanyagból készült. Tökéletes otthoni fitness tevékenységekhez.

  A kényelmes fogást a puha fogantyúk garantálják, a csúszásmentes markolatok pedig stabilan a helyén tartják a lábát. Az ügyfelek elismerően nyilatkoznak a termékről, és “erősnek”, “masszívnak” nevezik. Vegye figyelembe, hogy a termék nem biztos, hogy megfelel a nagyon magas vagy túl alacsony sportolóknak. Gyakorlati példák a termék dobozán láthatók.

  Előnyök

  • egyenletes ellenállás;
  • Megfizethető ár;
  • a gyakorlatok széles választéka;

  Hátrányok

  • Nem alkalmas magas vagy alacsony sportolónak.

  A legjobb kézi tágítók

  Napi edzés szimulátorokkal az erő növelése és a fogóizmok erősítése érdekében. A sportos tartozék kényelmesen fekszik a tenyerében, és lehetővé teszi a keménység mértékének beállítását.

  StarFit ES-501

  Értékelés: 4.9

  StarFit ES-501

  A Butterfly nélkülözhetetlen eszköz a karizmok megdolgoztatásához. Combok számára is alkalmas. A sporteszközök építése meglehetősen primitív, de nagyon hatékony. Két ívelt keret szilárd, erős fémből készült, pillangószerű spirálban összekapcsolva. A tricepsz pumpálásához meg kell szorítanod magad előtt vagy a fejed felett.

  A megfelelő edzés feszültséget hoz a mellkasi izmokba és észrevehető izomösszehúzódást eredményez. Javasoljuk, hogy fokozatosan növeljük a terhelést, 50-100 szettel kezdve. A nők ezt a modellt választják, hogy formában tartsák és erősítsék az izmaikat. A termék ára 300 rubel.

  Előnyök

  • kompakt méret;
  • Könnyű és könnyen használható;
  • alacsony ár;
  • Izompumpálás;

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  ButtMaste

  Értékelés: 4.8

  ButtMaste

  Ez utóbbi ideális kezdő fitnesz sportolók, lányok és tinédzserek számára. A termék nagyon pontosan készült. A gyártás során acélt, PVC-t és neoprént használtak. Sok vásárló megjegyezte, hogy a termék minősége megkérdőjelezhető, de az árért nem várhatunk többet.

  Nincs nyikorgás vagy nyikorgás edzés közben. Könnyen tárolható, még egy kis lakásban is. Tíz perc napi testmozgás elég az izomépítéshez és a formás izmok építéséhez. Figyelembe kell venni, hogy a modell leírása nem tartalmaz utasításokat a kézgyakorlatokkal kapcsolatban.

  Előnyök

  • kis méret;
  • használhatóság;
  • alacsony költség;
  • sokoldalúság;

  Hátrányok

  • alacsony ellenállás.
  Olvasson tovább  12 legjobb műanyag csónakok
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: