12 legjobb terepszínű öltöny

*A szerkesztőség szerint a legjobbakról van szó. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

Az álcázó ruhák már régóta nem a hadsereg területe, és ma már általánosan használják a vadászok, a halászok és a vállalkozások és más létesítmények biztonsági személyzete, akiknek észrevétlenek kell maradniuk. Ugyanakkor ez a ruházat lehetővé teszi, hogy sok időt töltsön a szabadban, és ugyanakkor kényelmesen érezze magát. Ha terepszínű kabát és nadrág szettet keres, nézze meg a legjobb modelleket, amelyeket Oroszországban lehet megvásárolni. Szakértőink az egyes gyártók álcázó ruházatának jellemzőinek elemzése és a vásárlói visszajelzések alapján állították össze a 12 legjobbat. Ez lehetővé teszi, hogy megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbbet.

Hogyan válasszunk álcázó öltönyt

Először is, beszéljünk a terepszínű ruházat kiválasztásáról. Természetesen a vásárláskor figyelembe veszi a ruhák méretét (48-62) és a ruházat nemét – vannak férfi, női és uniszex változatok. Ezután figyeljen a következő jellemzőkre:

 1. Alapanyag.Kapható pamut, neoprén, poliészter, neoprén és neoprén anyagokból. A pamut természetes és lélegző, de nagyon gyorsan átnedvesedik. A többiek könnyűek és fokozott vízvédelmet nyújtanak, de párásak lehetnek, bár vannak kivételek a membránnal.
 2. Szövet típusa. Rip-stop – nagyobb tartóssággal rendelkezik, taslan és alova – jobban taszítja a vizet, és a taft az egyik legkönnyebb.
 3. Különféle nadrágok. A sima nadrágok kényelmesebbek, de lehajolva kitehetik a hát alsó részét. A középső dzseki állítható pántokkal rendelkezik, és védi a testet a huzattól, de a kabátot le kell vennie, amikor a fürdőszobába megy.
 4. Védő tulajdonságok.A gyártók megadják, hogy a ruha mivel szemben képes védelmet nyújtani. Véd a szél, a fagy, az eső vagy egyszerűen csak a nedvesség ellen. Legyen tisztában a környezetével és az időjárási viszonyokkal.
 5. A modell jellemzői. Minél több funkciót és technológiát tartalmaz, annál jobb. Ezek közé tartozhatnak: ragasztott varratok, megerősített érintkezési területek, fényvisszaverő funkciók, nedvességálló cipzárak, anatómiai illeszkedés.
 6. A kabáton és a zsebeken lévő záróelemek típusa.A cipzár könnyen húzódik a ruhadarab szélein, de nagy terhelés alatt széteshet. A tépőzár könnyebben kezelhető, de nem tartós. A gombok erősek, de több időt és kesztyű eltávolítását igénylik. A gombok kényelmesek, de szétjönnek, ha kinyújtják őket. A záróelemek biztonságosan zárják a zsebeket, de extrém hidegben kihűlhetnek és eltörhetnek.
 7. Szín szerinta terepszínű ruhák khaki és pixelmintásak, a szürke, a fehér és a zöld különböző árnyalataiban. A pöttyös mintázat mellett vannak egyszínű vagy kombinált változatok is, amelyek vizuálisan elmosódnak a viselőjüket a zöld levelek, a sötét fatörzsek vagy a sárga tengerparti terület hátterében. Minden attól függ, hogy milyen fokú álcázásra van szüksége, és az Ön személyes ízlésétől. Ne hagyja, hogy az élénk színű betétek és csíkok a terepszínű ruházatán tönkretegyék a terepszínű álcáját. Az álcázó ruhák általánosan elfogadott osztályozása a szezonális használat, így áttekintésünket ezekre a kategóriákra osztjuk a megfelelő darab könnyű megtalálása érdekében.

A legjobb terepszínű ruhák rangsora

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb téli álcázó ruhák1NORFIN Explorer Camo28 800 €
2NORFIN Vadászat Vad10 050 €
3URSUS Gorka KOS288-ZM3 950 €
4HUNTSMAN Angara (Alova)5 450 €
A legjobb nyári álcázó öltönyök1Gorka 3/1 Khaki/TAYGERR sátor Gorka 3.1 (sátor)4 200€
2URSUS GERCON KOS790-SV.HACKY3 920 €
3URSUS Highlander COS 818-2701 680 €
A legjobb terepszínű ruhák tavasszal/őszre1NORFIN Hunting Vadászszenvedély Zöld10 500 €
2Nordman Maverick KMD-15 500 €
3KE Tactical Ripstop kabát7 500 €
4HUNTSMAN fegyverkovács1 720 €
5Vostok lejtő 21 350 €

A legjobb téli álcázó ruhák

A tél az év legzordabb időszaka, ezért a vadászathoz, a biztonsághoz vagy a halászathoz olyan ruhára van szüksége, amely elég szigetelést tartalmaz. Takaró dzseki kapucnival és külső anyaggal, hogy távol tartsa a szelet és a vizet. Íme a legjobb lehetőségek, amelyeket a vásárlói visszajelzések és az overallok jellemzői alapján választottunk ki.

NORFIN Explorer Camo

Értékelés: 4.9

NORFIN Explorer Camo

A ruhát téli horgászatra tervezték, ezért az álcázási minta foltos, a szürke és a fehér betétek több árnyalatának kombinációjával. A készlet egy pántos tréningruhából és egy kapucnis kabátból áll. Ez utóbbi cipzárral rögzíthető, és jól takarja a felhasználó fejét és arcát. Dupla csatos cipzár, így a cipzárat alul és felül is ki lehet nyitni. A külső oldalon fényvisszaverő foltok vannak, amelyek a sötétben a zseblámpa vagy a fényszórók fényében jobban láthatóvá teszik a személyt. A nadrág belső lábszárvédővel van ellátva, hogy megakadályozza a hó bejutását. A puszta melegség ellenére a vélemények dicsérik a terepszínű ruhát a kényelemért és a könnyűségért.

Ezt a ruhát a legkeményebb téli körülményekre tervezték. A gyártó több réteg szigetelést biztosított, amely lehetővé teszi, hogy egy személy hosszú ideig az utcán lévő ruházatban legyen -40 fokos hőmérsékleten. Meleg zsebek a külső oldalon, hogy melegen tartsa a kezét ebben a hideg időben. Nem feledkeztünk meg a mobiltelefonról sem – van egy külső rekesz extra szigeteléssel egy olyan kütyü számára, amely már -10º C-on is megfagyhat. A mobil könnyen elérhető, és nem fog túlságosan lehűlni a ruhadarab belsejében.

Előnyök

 • tökéletesen illeszkedik a testhez;
 • nem nehéz;
 • Melegen tart hideg időben;
 • sok zseb;
 • Comb- és térdvédők viselése.

Hátrányok

 • nagyszerű érték;
 • Nem mosható és szárazon tisztítható az utasításoknak megfelelően.

NORFIN Vadászat Vad

Értékelés: 4.8

NORFIN VADÁSZAT VAD

És itt egy másik álcázott változat a NORFIN márkától – Hunting Wild. Az öltöny eredeti dizájnjával tűnik ki, széles foltokkal és finom sötét vonalakkal, amelyek gallyakat imitálnak. A fák és lombok hátterében az álcázó készlet a szabadban tartózkodóknak ajánlott. A kabát és a nadrág L, M, XL és XXL méretben kapható. A nadrág overálként készül, és biztonságosan védi a hát alsó részét a hipotermiától. A kabáton található kiegészítő cipzár és gombnyomásos panel az extra szélvédelem érdekében. A vélemények szerint a ruha anatómiai szabása megkönnyíti a gyors mozgást. Minden varrás ragasztva van, így nehéz elázni benne, és az álcázott modell vízálló.

A ruhának több olyan tulajdonsága van, amely érdekessé teszi a vadászok számára. Először is, Silence technológiával készült, amely fokozott csendet biztosít, amikor az emberek mozgásban vannak. Tökéletes ahhoz, hogy zörgés nélkül közel kerülj a zsákmányodhoz. Másodszor, az alsó zsebekben van egy tartó a gyors patroncserékhez. Harmadszor, a kabát vállai alá további csúszásgátló párnákat helyeztek, ami megkönnyíti a hátizsák hosszabb ideig történő viselését.

Előnyök

 • Széles pántok a tréningnadrágon;
 • A csuklya jól illeszkedik a fejhez, és nem akadályozza a kilátást az oldalakon;
 • vékony tépőzáras mandzsetta;
 • Akár -30 fokos hőmérsékletre tervezték;
 • ragasztott varratok.

Hátrányok

 • Másodszor, a kabát vízállósága kissé rosszabb, mint a fenti modellé (6000 mm vs 10000 mm).

URSUS Gorka KOS288-ZM

Értékelés: 4.7

URSUS Gorka KOS288-ZM

Az álcázott téli ruha világoszöld és sötétzöld anyag kombinációjából készült. A ruhákat -25 fokig tartó hőmérsékletre tervezték. A 190 g/m²-es külső anyag megbízhatóan elzárja a levegőt, míg a 100 g/m²-es gyapjúbélés melegen tartja a testet. A kabát 4 foltos zsebbel és két zsebbel rendelkezik a kisebb tárgyak elhelyezésére. Az ujjakon és a nadrágszárakon lévő rugalmas pántok szorosan tartják az anyagot a karokon és a lábakon, megakadályozva, hogy a szél befújjon. A magas gallér védi a nyakat a hipotermiától. A kabát cipzárral és opcionális gombokkal záródik. Minden érintkezési terület megerősített, így hosszabb ideig nem fognak súrlódni. A jelentések dicsérik a ruhát a kiváló szélvédelemért és a kapucniért, amely az arcot védi az esőtől.

A terepszínű nadrág érdekes, a térd alatt gumiszalaggal. Nemcsak megakadályozza, hogy a vastag anyag a lábadhoz dörzsölődjön, hanem extra gátként is szolgál a hideg levegő számára a gyors gyaloglás vagy futás során. Ha sokat kell mozognia, válassza ezt a ruhát.

Előnyök

 • Az érintkezési területek megerősítettek;
 • kiváló szélvédelmet biztosít;
 • kúpos térd alatti rész;
 • a nadrág végén lévő gumival;
 • Napellenzős kapucni.

Hátrányok

 • Kényelmetlen gombolás kesztyűvel.

HUNTSMAN Angara (ala)

Értékelés: 4.7

HUNTSMAN Angara (Alova)

A HUNTSMAN globális márka terepszínű kabátja és nadrágja egy monokróm khaki háttéren foltos betéttel rendelkezik. A ruházat alján lévő rugalmas pánt megakadályozza a hideg szél befújását. A poliészter, a radotex szigetelés és a fleece bélés a ruhát -30 fokos hőmérsékletre is alkalmassá teszi. Összesen 13 zsebbel, így minden kéznél van, amire szüksége van, anélkül, hogy nagy hátizsákra lenne szüksége. Az állszíjjal és napellenzővel ellátott kapucni remekül védi a felhasználó arcát a téli forró légáramlatoktól. A versenytársak ruháival ellentétben ez kézzel mosható 40 fokon, és nem fog megsérülni. A vélemények dicsérik a ruhát a melegség és a könnyűség miatt, de panaszkodnak a zsebek vékony anyagára.

A ruha a külső sátor alova teljesítménye miatt figyelemre méltó. A szintetikus hátlap laminált belsővel kiváló vízlepergető képességet biztosít. A membrán egyoldalúan működik, hogy a nedvességet a testtől kifelé elvezesse, de nem engedi vissza a vizet. Jól illeszkedik a többi réteghez, és nagy mechanikai igénybevétel mellett is megőrzi szilárdságát. Ha horgászat vagy vadászat közben gyakran esőben találja magát, használja ezt a ruhát.

Előnyök

 • alkalmas -30 fokos hőmérsékleten történő használatra
 • Hószárvédő;
 • kézzel mosható;
 • anatómiai illeszkedés;
 • Egyirányú vezető membrán.

Hátrányok

 • A zsebekben lévő szövet nagyon vékony, így gyorsan elszakad a kulcsoktól vagy más nehéz dolgoktól.

A legjobb álcázott nyári öltönyök

Nyáron a védőruha meglehetősen meleg, így az álcázó ruházat “lélegző” tulajdonságait értékelik. De ha esik az eső, fontos a nedvesség elleni védelem. A következő lehetőségek a legjobbak ebben a szezonban.

Gorka 3/1 Khaki/TAYGERR TAYGERR TAYGERR Gorka 3.1 (sátor)

Értékelés: 4.9

TAYGERR SLIDE 3/1 KHAKI/SÁTOR TAYGERR SLIDE 3.1 (SÁTOR)

terepszínű nyári ruha 100% zöld pamutból, sötét poliészter betétekkel. A vállakra, könyökökre, térdekre és lábszárra vannak nyomtatva, hogy megvédjék a ruhadarabot a gyors dörzsöléstől. A nadrág a derékpántok segítségével könnyen beállítható a felhasználó magasságához. A patentos zsebek lehetővé teszik, hogy a horgász- vagy vadászfelszerelését oda tegye, és ne aggódjon amiatt, hogy véletlenül kiesik. Összesen 12 zseb található a ruhán, ami csökkenti a hátizsák méretét. A cipzár elöl záródik, és az illesztést egy gombos zárószerkezet zárja, hogy megakadályozza a szél beáramlását.

A ruha 240g/m² sátoranyagból készült, amely kényelmes mikroklímát biztosít alatta, ha az eső elkapja Önt. Lélegzik, így a nedvesség el tud távozni, és nyáron nem lesz túl meleged az ujjas kabátban. A szövet belsejében sodrott szálak is vannak, így ellenállóbb a szakadással és vágással szemben.

Előnyök

 • cipzáras és gombos;
 • a ruhadarabok mosás után nem zsugorodnak;
 • szakadásálló anyag;
 • széles elasztikus derékpánt.

Hátrányok

 • A motorháztető korlátozza az oldalsó kilátást.

URSUS Hercone KOS790-SV.HACKY

Értékelés: 4.8

URSUS Highlander COS790-SV

Khaki színű terepszínű nyári öltöny, sötét betétekkel az ujjakon, zsebeken és a nadrág alján. Ez nem csak az álcázást javítja, hanem a jobb láthatóságot is elősegíti, hogy az érintkezési területek tiszták maradjanak. A terepszínű ruházat bélése hálós anyagból készült, és kevésbé melegíti a ruhát nyári használatra. 6 zseb a külső oldalon a kiegészítők tárolására. Néhányuk mágneses rögzítővel van ellátva, így gyorsan kinyithatja a patentot, és megragadhatja, amire szüksége van, majd a zseb magától bezáródik. Segít, hogy ne veszítse el a felszerelését, és a mágnesek sokkal hosszabb ideig tartanak, mint a tépőzár. A kabát cipzárja és a gombokkal ellátott kiegészítő csík biztonságosan védi a ruhadarab ízületét a szél fújásától. A kúpos ujjbegyek megakadályozzák a csali beakadását és a felfújódást.

Itt a külső sátorszövet sűrűsége még nagyobb, 270 g/m². Minden varratot kiegészítőleg rögzítünk. Sétáljon órákig az esőben, és maradjon szárazon bent. A kapucni tágas, és sapkával védheti a fejét, hogy a ferde esőben ne csöpögjenek az esőcseppek az arcára.

Előnyök

 • ragasztott varratok;
 • A motorháztető alatt könnyen elfér egy sapka;
 • 270 g/m² anyagsűrűség;
 • tágas foltos zsebek;
 • hálós bélés.

Hátrányok

 • A nadrág mandzsettája nem kúposodik.

URSUS Highlander COS818-270

Értékelés: 4.7

URSUS Highlander KOS818-270

A legjobb öltönyök listáján a következő ugyanennek a márkának a terméke, de a kabát és a nadrágszárak vékony mandzsettáival. Van egy rugalmas szalag, hogy megakadályozza a szél befújását. A készlet tartalmaz egy gombos terepszínű nadrágot cipzárral. A kabát elég hosszú ahhoz, hogy a derekát tökéletesen megvédje a fújás ellen. A kapucni be van varrva, így nem tudja elvenni, de soha nem fogja otthon felejteni a felszerelését, ami azt jelenti, hogy nem lesz felkészületlen a júniusi változékony időjárás miatt. Az öltöny méretben kapható: M, XL, XS, XXXL és XXXXXL, így az átlagos felhasználóra és a nagyon nagyméretű személyekre is illeszkedik. A külső anyag 100% pamut, 235g/m², amely véd a rossz időjárás ellen, és lehetővé teszi a környezeti hőmérsékletet +5°C-ig.

A szakértők dicsérik a ruhát a három lopásgátló zsebe miatt. Zsebes zsebek gombhurokkal. Kényelmetlenek a gyors hozzáféréshez, de jobb védelmet nyújtanak a tolvajok ellen, mivel a mágnesekhez, cipzárakhoz vagy gombokhoz képest nehezebb észrevétlenül kioldani őket. Az öltönyt ismeretlen emberek nagy csoportjával való munkához ajánljuk. Ez biztonságban tartja pénzét és dokumentumait.

Előnyök

 • a nadrág és az ujjak végén gumival;
 • Húzózsinórral zárható;
 • erős megerősítő párnák;
 • Antivírus zsebek.

Hátrányok

 • A motorháztető nem válik le;
 • A hurokkal és gombokkal ellátott gombzár lassítja a fel- és levetkőzés folyamatát.

A legjobb álcázó ruhák tavasz/ősz

Annak érdekében, hogy elkerülje a vékony öltözék hidegét április elején és a vastag terepszínű kabát izzadtságát október elején, félszezonális terepszínű ruhák állnak rendelkezésre. Kis szigeteléssel és némi vízvédelemmel rendelkeznek. A tavaszi és őszi horgászathoz/vadászathoz a következő szezonális ruhákat érdemes megfontolni.

NORFIN Hunting Vadászszenvedély Zöld

Értékelés: 4.9

NORFIN VADÁSZAT VAD SZENVEDÉLY ZÖLD

A prémium márkájú öltönyök álcázott vadászruhát kínálnak vékony ágak, fakéreg és lombozat utánzásával. XXL és XXXL méretig minden méretben kapható. A dzseki levehető kapucnival rendelkezik, húzózsinórral ellátott állítóval. A hosszú tréningnadrág megakadályozza, hogy hideg tavasszal lehűljön a hátad és a veséd. A szövet 4000 mm vízzáró, és minden varrás plusz párnázással van ellátva. a cipzár vízálló is; – rugalmas a nadrágszáraknál és az ujjaknál.

A szezonális használatra szánt öltöny a változó időjárási körülményekhez való alkalmazkodóképessége miatt figyelemre méltó. Ha odakint hideg van, a Hollofil szigetelés melegíti Önt, amely kétszer olyan meleg, mint a pehelypaplan. A töltelék nem foglal sok helyet, de még -10 fokban is meleg lesz. Tavasszal és ősszel a hőmérséklet gyakran drasztikusan változik, így amikor a nap süt, nem kell megváltoztatnia az álcázó ruháját. A ruha Nortex technológiával rendelkezik
Akár 3000 g/(m²*nap) páraáteresztő képességgel.

Előnyök

 • jó álcázási minta;
 • minden varrás ragasztva van;
 • Nedvességálló cipzárak;
 • levehető kapucni;
 • Alkalmas -10 fokos hőmérsékletig.

Hibák

 • Jobb elkerülni a heves esőzéseket.

Nordman Maverick KMD-1

Értékelés: 4.8

Nordman Maverick KMD-1

A Nordman globális márka kínálja a Maverick KMD-1 álcázott horgászkészletet. nadrág és kapucnis kabát poliészterből, hálós béléssel. A karokon és lábakon lévő dupla elasztikus pánt megakadályozza a szél befújását. A hat zseb nem túl nagy érték, de cipzárral vannak ellátva, így véletlenül sem eshet ki belőlük semmi. A vásárlói visszajelzések szerint a nadrág két gombbal rendelkezik, ami felgyorsítja a ruházat felhúzásának folyamatát. A széles gumiszalag kényelmes illeszkedést biztosít, és gyakran nem igényel övet.

A demi-szezonális terepszínű öltözet vezeti a kategóriát a vízállóság tekintetében. A poliészter minősítése 5 000 mm. Gyakori tavaszi esőzések esetén ezt a lehetőséget ajánljuk. De nem fog melegen tartani – a membrán 5000 g/(m²*nap) nedvességpára áteresztőképességet enged alatta. nagy oldalsó zsebek, amelyekben nem csak kisebb tárgyak, hanem flaska, zseblámpa vagy sátorelem is elfér. A kabát hosszabb hátoldala védi a hátat a széllel szemben, amikor nyílt, szeles vizeken horgászik.

Előnyök

 • vízálló cipzárak;
 • kúpos mandzsetta az ujjakon és a nadrágon;
 • a zsebek cipzárral záródnak, így semmi sem eshet ki belőlük
 • Nadrág gumiszalaggal és gombokkal.

Hátrányok

 • a kapucni nem levehető;
 • csak hat zseb.

A KE Tactical rip-stop kabát

Értékelés: 4.7

RIP-STOP VARRAT NÉLKÜLI TAKTIKAI CSÚSZDÁK

-5 és +10 fok közötti hőmérsékletű időjárási körülményekre tervezett álcázó öltözet. A szövet kombinált, zöld, fekete, barna és bézs színű betétekkel kombinált, pettyes mintázatú, így a felhasználó nem tűnik fel a durva terepen. Az ujjak és a nadrágok kúposak a kényelem és a nagyobb biztonság érdekében, pl. fegyverkezelés vagy tűzgyújtás esetén. A poliészter külső réteg rip-stop szövési technológiával van megerősítve a fokozott szakítószilárdság érdekében. Véletlenül fennakad egy ágon, és a kabát nem szakad el. 13 zseb elegendő tárolóhelyet biztosít a dokumentumok és egyéb fontos tárgyak számára. A nadrág húzózsinórja további szabályozást biztosít a derékon, és lehetővé teszi az öv nélkülözését.

Ez egy öltöny a nagy aktivitáshoz. Testre szabottan illeszkedik a testhez, és kényelmet biztosít mozgás közben, de nem úgy néz ki, mint egy zsák. A kabát hosszú kapucnis napellenzővel is rendelkezik, amely biztonságosan védi a szemét a ferde esőtől. Az álcázó ruházatot vadászathoz vagy paintball-játékokhoz ajánljuk, ahol könnyen álcázhatja magát az erdő hátterében, és szükség esetén gyorsan mozoghat.

Előnyök

 • 13 zseb;
 • teljesen szigetelt, belülről gyapjúval;
 • A külső anyagot rip-stop anyaggal erősítették meg;
 • Hosszú napellenző a motorháztetőn.

Hátrányok

 • Nehéz megtalálni a nagyobb méreteket (54 felett).

HUNTSMAN Shooter

Értékelés: 4.7

HUNTSMAN Shooter

A HUNTSMAN márka egy borsószínű terepszínű ruhát kínál, amelyet Rifleman néven hívnak. A kabát és a nadrág sár elleni impregnálással van ellátva. A szürke foltok javítják az álcázást a fűben vagy a magas növényzet között. A kabát cipzárral, a nadrág pedig elasztikus pánttal rendelkezik. A 210 g/m²-es szövetsűrűség kiváló vízvédelmet biztosít és növeli a kopásállóságot. A tépőzáras zsebek gyors hozzáférést biztosítanak a tartalomhoz. A felhasználók a véleményekben szeretik azt a tényt, hogy a térd fölött vannak, ahol kényelmesen elhelyezheti a felszerelését, így mindig kéznél lesz.

A terepszínű ruházat könnyű, mert pamut/poliészter keverékből készült. Ez az anyagkombináció alkalmassá teszi a ruhát a gyors mobilitásra, és kevésbé hajlamos a szennyeződésre. Egy másik nagyszerű lehetőség egy paintball-játékhoz vagy horgászáshoz a nedves parton. De nincs hőszigetelés, így a ruházat késő tavasszal és kora ősszel alkalmas, és néhányan hűvös nyári napokon is használják.

Előnyök

 • a kabát alján és az ujjakon gumiszalaggal;
 • A nadrág derekán rugalmas pánt található;
 • “lélegző anyag;
 • esőfelszerelés impregnálása.

Hátrányok

 • a nagy csuklyát elfújhatja a szél;
 • A zsebek tépőzáras rögzítései gyorsan elveszítik tapadásukat;
 • nincs szigetelés.

Vostok lejtő 2

Értékelés: 4.6

VOSTOK SKLON-2

Az álcaruha három színváltozatban kapható: egyszínű sötétzöld, ugyanez, de kis pixelmintával, valamint hosszú ágakból álló mintával. Jól álcázza magát a tengerparton és az erdőben egyaránt. A gyártó a terméket halászatra ajánlja. A dzseki bevarrt kapucnival rendelkezik. Különlegessége az egyrészes kialakítás, ahol a vállaknak eleve nincsenek varratai. Ennek köszönhetően sokáig nem ázik át. A többi varrás ragasztva van. A teljes vízszigetelés azonban 3000 mm, így nem alkalmas heves esőzésekre. A cipzáras záródás egy extra védőcsíkkal kiküszöböli a huzatot és a hipotermiát. A keskeny hüvelyek biztonságosak a motorcsónak forgó alkatrészeinek, halászfelszereléseknek stb. kezeléséhez.

Ez az egyik legkönnyebb álcázó öltöny, mivel szintetikus anyagból és nejlonfonalból készült. Bármilyen ruházat, akár egy meleg, hagyományos kabát fölött is viselhető, és mackintoshként működik. A szigetelés szintjét tavasszal és ősszel egy pulóver vagy pulóver felhúzásával állíthatja be.

Előnyök

 • Az ujjakon rugalmas pántok vannak;
 • bármilyen ruházaton felül viselik;
 • szélcsatorna;
 • egyrészes kabát.

Hátrányok

 • Nem úgy tervezték, hogy megfagyjon.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: