12 legjobb túrasíléc

*A szerkesztő legjobb választásai. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon egészségügyi szakemberrel.

Télen gyakran gondolunk a snowboardosokra és a síelőkre. Nyáron gördeszkások, görkorisok és kerékpárosok váltják fel őket. Mi a helyzet azokkal a sportolókkal és szabadtéri rajongókkal, akik használják a? Egyesek talán nehezen hiszik el, de ez egy világszerte nagyon népszerű sportág. Mit mondjak, ha ezt használják a profi síelők és a biatlonisták a szezonon kívüli időszakban, hogy formában maradjanak… Röviden, nézzük meg a legjobb síléceket, amelyeket nehéz legyőzni.

Legjobb görgők

iac Carbon Classic
Jelölés hely termék neve ár
A legjobb síelők 1 Marwe Skating 620 XC merev 23 900€
2 Fischer RC7 korcsolya M02018 12 900€
3 KV+ Falco Skate 6RS06 16 990€
4 Kezdj korcsolyázni 71 11 490€
5 Jenex V2 XL98SL 13 900€
6 Swix Skating S5 Pro 10 900€
A legjobb klasszikus sírollerek 1 Swix
26 990€
2 Fischer Carbon
 • te Classic M01319
 • 20 900€
  3 Swix Classic C2 RSCR2 16 230€
  4 KV+ Falco Classic 6RS05 15 990€
  5 Elpex Team 610 Classic 12100352 14 390€
  6 Fischer 2019 RC7 Classic 14 500€

  A legjobb sílécek

  Marwe Skating 620 XC merev

  Score : 4.9

  Marwe Skating 620 XC merev

  Ezek nagyszerű gyömbéres görgők, amelyeket korcsolya stílusú edzéshez terveztek. Alapjuk egy merev kompozit platform, amely tartós és megbízható. A platform hossza 620 mm.

  A gyártó azt állítja, hogy minden 90 kg-ig terjedő súlyú sportolót képes támogatni. A görkorcsolyára szerelt kerekeket is javasol. Ez azért van, mert kifogástalan alakjuk van, és gyártásukhoz minőségi poliuretánt használtak. Ezek a kerekek kiválóan tapadnak az aszfalton. Még ha nedves is! Nem jelent problémát még a gyenge felületű utakon sem. A kerekek 25 mm szélesek és 100 mm átmérőjűek.

  Ezt a modellt sárvédőkkel szállítjuk Önnek. A teljes készlet súlya mindössze 1750 g. De vegye figyelembe, hogy a termék részeként nem kapható síkötés! Használhatja azonban a sílécekkel együtt használtakat is.

  A berendezés más, “Medium” jelöléssel ellátott változatai is kaphatók. Ez a pár síléc kevésbé merev, ezért 80 kg-nál nem nehezebb emberek számára készült. Ellenkező esetben hasonló élményben lesz részed.

  Előnyök

  • Jó platform merevség
  • A kerekek tökéletesen tartják a pályát;
  • Gumiból készült sárvédők vannak;
  • A síelés tökéletes utánzata;
  • A súlya nem olyan nagy.

  Hátrányok

  • Magas ár;
  • Kötések nélkül érkezik.

  Fischer RC7 korcsolya M02018

  Értékelés: 4.8

  Fischer RC7 korcsolya M02018

  Sok sportoló és futballszurkoló hallott már a Fischer termékekről. A németek általában nagyon drága síléceket és snowboardokat, valamint a hozzájuk tartozó tartozékokat gyártanak. Van azonban néhány kivétel a szabály alól. Az RC7 Skate M02018 például 13 000 euró körüli áron kapható. rubel. Bár lehet, hogy valaki ezt az árcédulát megfizethetetlennek találja. Különösen az oroszországi emberek, ahol a rövid nyári hónapok nem teszik lehetővé, hogy hosszú ideig eddzenek a felszerelésükkel.

  A német gyártó azt állítja, hogy ez a modell mind a profiknak, mind az amatőröknek tetszeni fog. A platformja főként alumíniumból készül. Ez könnyűvé és tartóssá teszi. A vásárlók nem panaszkodnak a torziós merevségre, amelynek köszönhetően a síléc kiváló stabilitást biztosít a pályán.

  Visszatérve a súlykérdésre, minden egyes görgő súlya mindössze 795 gramm! Ehhez azonban hozzáadjuk a kötés súlyát. A gyártó az S75518 konzol beszerelését ajánlja ide. Ez a modell jó sárvédőkkel is büszkélkedhet, amelyek alatt 100 mm-es, 24 mm széles kerekek vannak. 40 mm-es hasmagasságot biztosít a terméknek. A kerekek dupla tömítésű csapágyakon futnak, amelyek nem igényelnek rendszeres karbantartást.

  Ez valószínűleg egy nagyon jó görkoris síelő. És ne ijedjen meg attól a ténytől, hogy a termelésük az ukrán gyárban Fischer – a termékek minőségét ott a legszorosabban ellenőrzik. Azt azonban nem tagadhatjuk, hogy a felszerelés nem tökéletes utánzata a síelésnek. Sajnos nehéz megérteni, hogy miért van ez így. Talán úgy érzi, hogy a platform nem megfelelő anyagból készült. Vagy a kerekek egy kicsit rosszabbul tartják a pályát, mint néhány versenytársunk, különösen nedves úton. De nem fogjuk ezt a tényt a hibák listájára tenni, mert mindez csak egy érzés a tudatalatti szintjén. Akár hiszed, akár nem, egyes gördeszkák érezhetően gyengébbek.

  Előnyök

  • Vannak sárvédők;
  • Stabil és merev platform;
  • Nagy hasmagasság;
  • Nagyon alacsony súly;
  • A csapágyak gyakorlatilag örökké tarthatnak;
  • Nagyon hatékony pattogás száraz pályán.

  Hátrányok

  • Az ár azonban nem nevezhető alacsonynak;
  • Nem tartalmaz kötést.

  KV+ Falco Skate 6RS06

  Értékelés: 4.7

  KV+ Falco Skate 6RS06

  Ezek a sílécek vidám piros és kék színösszeállítással büszkélkedhetnek. Tartósságukkal is büszkélkedhetnek – jó eséllyel soha többé nem kell kicserélni őket. Nagy hasmagasság, a szénszálból készült platformnak köszönhetően. A súlyra is pozitív hatással van. Ezt a készletet azonban nem lehet könnyűnek nevezni – az alatta lévő mérleg 1 920 grammot mutat.

  A fentebb áttekintett modellekhez hasonlóan a KV+ Falco Skate 6RS06-ot is görkorcsolya stílusú lovagláshoz kell használni. a 60 centiméteres hossz és a 100 milliméteres kerekek hozzájárulnak ehhez. Ez utóbbi szélessége, mint könnyen kitalálható, 24 mm.

  A gyártó biztosította, hogy ez a modell amatőröknek és haladó síelőknek egyaránt megfelel. Utóbbiak biztosan értékelni fogják a szénszálas platformot, amely nagyon rugalmas, és tökéletesen elnyeli az aszfalton való közlekedés során keletkező összes rezgést. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a sárvédők jelenlétét. Nedves időben is megállják a helyüket, és kiválóan alkalmasak a sok sárral teli területeken való átjutásra.

  Ez a modell egy olyan eset, amikor nehéz bármilyen állítást előterjeszteni. Természetesen panaszkodhat a rögzítőelemek hiányára is. De a tapasztalt sportolók mindig külön veszik fel őket. A sílécek magas ára pedig a karbon használatának köszönhető, amely nem a legolcsóbb anyag.

  Előnyök

  • Figyelemre méltó kerekek, amelyek jól tartják a pályát;
  • A platform szénszálból készült;
  • A sárvédők jelen vannak;
  • Kiváló rezgéselnyelés.

  Hátrányok

  • Magas költségek;
  • Nem tartalmaz rögzítőelemeket.

  Kezdj korcsolyázni 71

  Értékelés: 4.6

  Kezdj korcsolyázni 71

  Ezek a korcsolyakerekek kissé esetlenül néznek ki. De ha egyszer hozzászoktál, már nem tudsz lemondani róluk! Minden nyáron gyakorlásra akarod majd használni! Nem csoda, hogy ezért a modellért több mint 10 ezret kérnek. rubel.

  A Start Skating 71-et a korcsolyázási technika gyakorlására kell használni. Száraz és nedves útburkolaton egyaránt vezethető. A második esetben a síelőt a sárvédők mentik meg, amelyek a lehető legközelebb vannak a kerekekhez. Ez utóbbiak egyébként uretánból készülnek. Ez lehetővé teszi, hogy minden körülmények között jó “tapadást” reméljen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kerekek átmérője 71 mm, szélessége 30 mm. Kivételes teljesítmény, amely megkülönbözteti ezt a modellt a legtöbb más sífutó síléctől. El kell ismerni, hogy egyesek jobban hozzászoktak a nagyobb kerekekkel rendelkező példányokhoz.

  Az itt használt platformhoz könnyű, prémium ötvözetet használtak. A gyártó állítása szerint még a nagyon nagy dinamikus terheléseknek is ellenáll. A síelők pedig biztosan nem panaszkodnak a súlyára. Az a tény, hogy a teljes készlet súlya mindössze 1400 g. És még egy kicsit hozzá kell adnod a kötésekhez, amelyeket magadnak kell telepítened.

  Valószínűleg ez a tökéletes síroller a síelők nagy többségének. Egyébként Finnországban gyártják őket. Végül az itt használt platform hossza 680 mm-re nőtt. Ha Ön alacsony termetű személy, akkor érdemes lehet egy másik modellt választania.

  A

  • Robusztus alumínium platform;
  • Jó tapadás a pályán;
  • Vannak sárvédők;
  • A sílécek nagyon könnyűek.

  Hátrányok

  • A készlet nem tartalmaz kötéseket;
  • Nem túl alacsony ár;
  • Nem túl érdekes szín.

  Jenex V2 XL98SL

  Értékelés: 4.5

  Jenex V2 XL98SL

  A görgők általában valamilyen érdekes színezést kapnak, akárcsak téli társaik. A Jenex V2 XL98SL azonban kivétel a szabály alól. Itt látható a csupasz alumínium, amelyből a platform készül! És csak néhány kis matrica jelzi, hogy pontosan ki a gyártója ennek a modellnek. Elképesztő, hogy mindezért több mint 13 ezer Ski-Roller. További információkért:!

  Ezt a modellt a korcsolyázási technika edzésére hozták létre. A tengelytáv 606 mm. Maguk a kerekek gumiból készültek. Átmérőjük 100 mm, szélességük 24 mm.

  Az ilyen sírollerek tulajdonosai szerint kialakításuk szinte tökéletes rezgéscsillapítást tesz lehetővé. A sportoló energiáját is tökéletesen elnyeli, így gond nélkül gyorsulhat. Az utazásra nem lehet panasz – a kerekek még kanyarban is jól tapadnak. Egyébként ezek a monolitikus villákon támogatottak. A termék rendelkezik egy külön megvásárolható fordulatszám-csökkentő és fék felszereléséhez szükséges rögzítéssel is. Mindezek a szerelvények rozsdamentes acélból készülnek. És valószínűleg ezért olyan drága. Az árcédulát az alacsony súly is befolyásolja – el kell ismerni, hogy ezek a sílécek könnyebbek, mint sok karbon alapú társaik. Pontosabban a készlet súlya 1670 g.

  Mi nem tetszik?? A sárvédők hiánya az első dolog, ami szemet szúr. A legjobb, ha nem használjuk őket nedves időben. Nincsenek profilok, nincsenek üllők, nincsenek üllők. De ez nem szokatlan a professzionális berendezésekre.

  Előnyök

  • Nagyon alacsony súly;
  • Az alumínium kiváló rezgéselnyelő;
  • A kerekek jól tapadnak a pályán;
  • A síelés nagyszerű utánzata;
  • Nagy megbízhatóság;
  • Opcionális tartozékok állnak rendelkezésre.

  Hátrányok

  • Nincs kötés;
  • Nincsenek sárvédők;
  • Magas érték;
  • Nem mindenkinek fog tetszeni a megjelenés.

  Swix Skating S5 Pro

  értékelés: 4.5

  A Swix Skating S5 Pro

  Egy másik síroller, amely profiknak és amatőröknek egyaránt alkalmas. Bár nem szabad elfelejteni, hogy ezeket a szánkókat elsősorban a biatlon világkupa-versenyzők és a hozzájuk hasonló sportolók számára fejlesztették ki. Ezeken a síléceken nem okoz gondot az inline korcsolyázási technika finomhangolása. Nos, a kezdők valószínűleg nem fogják értékelni a felszerelés értékét.

  Alacsonyabb hasmagasság. Ez nagymértékben növeli az érzést, hogy egy hagyományos sílécet használsz. Ehhez hozzájárulnak a közepes ellenállási együtthatóval rendelkező kerekek.

  Az egész konstrukció nagyon alacsony tömeggel büszkélkedhet. Csak 1,5 kg súlyú! Nem rossz, különösen a 100 mm átmérőjű és 23 mm széles szabványos kerekeken. 630 mm a peron hossza. Optimális a korcsolya edzéshez. Az itt használt platform jól festett. Még a fényvisszaverő elemekről sem feledkeztek meg, amelyek jól láthatóvá teszik a sportolót.

  Ahogy az várható, a felszerelést kötések nélkül szállítják. De a sílécek tetején már vannak lyukak, így a Rottefella és a Salomon SNS kötések észrevehető nehézség nélkül felszerelhetők

  jpg=”480″ title=”Swix”

 • nk. Ami pedig a sárvédőket illeti, azok a készlet részét képezik. Így egy kis eső után is edzhetsz.

  Előnyök

  • És vannak sárvédők;
  • Fényvisszaverő elemekkel rendelkezik;
  • A sílécek rendkívül könnyűek;
  • A lyukak a népszerű kötésekhez vannak kifúrva;
  • A sílécek használatának kiváló utánzata;
  • A kerekek jól tapadnak a pályán.

  Hátrányok

  • Az árcédula nem nevezhető alacsonynak;
  • A kötéseket külön kell megvásárolni.

  A legjobb klasszikus síkötések

  Swix Az iac Carbon Classic

  Score : 4.9

  Swix<tr></div><p>iac Carbon Classic” src=”/wp-content/uploads/2023/08/71316666197991-6612.jpg” height=”480″ title=”Swix</p><tr>Az iac Carbon Classic”><p>Mint ismeretes, a gördeszkás kötések a legkönnyebben elkészíthetőek. Ha a klasszikus sífutó modellekről van szó, nem véletlenül kerülnek kétszer annyiba. Például a Swix esetében</p><tr>Az iac Carbon Classic körülbelül 30 000 euróért kapható az orosz boltokban. a oldalon. De hozzá kell adnod kötéseket! Az árcédula egyértelművé teszi, hogy ez a termék tele van fejlett technológiával.<p>A platform szuper könnyű szénszálas anyagból készült. Ez nagyon megbízhatóvá tette a görkorcsolyát. Ami érdekes, hogy nem csak a platform, hanem a sárvédők is elnyelik a rezgéseket, amelyek szintén csillapító hatásúak.</p><p>Magától értetődik, hogy a gyártó nem használhatta csak a szenet. A platform alapját kevlárszállal kellett megerősíteni. Ellenkező esetben nem lenne elég merev ahhoz, hogy elbírja a lovas súlyát. A termék egy alumíniumlemezzel is rendelkezik, amelyet a csavarok biztonságos rögzítésére használnak a tartóból. Vegye figyelembe, hogy a gyártó a legnépszerűbb kötéstípusokhoz már furatokat készített.</p><p>Swix</p><tr>Az iac Carbon Classic alacsonyabb súlyponttal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a síelés szinte tökéletes szimulálását. Ami a kerekeket illeti, azok közepes ellenállásúak. Átmérője 67 mm, szélessége 50 mm.<p>Mielőtt megvásárolná ezeket a síléceket, figyeljen a merevségükre. Ennek a modellnek két változata létezik. A Medium változatot könnyebb síelőknek tervezték, míg a Stiff a nehezebb síelőknek készült, akik hatalmas rúgóerővel büszkélkedhetnek.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A gyártás során szén és kevlár anyagokat használtak;</li><li>A platform merevségére két lehetőség van;</li><li>Az SNS kötésekhez szükséges furatok rendelkezésre állnak<p>ro</p><li>nk/Rottefella;</li><li>Ezek nagyszerű sárvédők;</li><li>A kerekekre nem lehet panasz;</li><li>Van egy alumíniumlemez a csavarok számára;</li><li>A készlet súlya nem haladja meg az 1,79 kg-ot.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Csillagászati árcédula;</li><li>A csomag nem tartalmaz kötéseket.</li></ul><h3>Fischer Carbon<li>te Classic M01319</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Fischer Carbon<li></div><p>te Classic M01319″ src=”/wp-content/uploads/2023/08/1151666197991-712.jpg” height=”444″ title=”Fischer Carbon”</p><li>A klasszikus M01319″><p>Egy másik ilyen síléc, amely szénszálat használ a szerkezetéhez. Amint megértette, ez egy professzionális modell, ezért az ára is ennek megfelelően alakul. Az itt használt kerekek tengelytávolsága 745 mm. Ez rögtön elárulja, hogy a felszerelést klasszikus stroke-edzésre tervezték.</p><p>A Fischer Carbon középpontjában</p><li>A Classic M01319 alumínium vázzal rendelkezik. Könnyű, erős és nagyon merev. A mag kompozit anyagokból készül. Sajnos ezzel a konstrukcióval még mindig nem sikerült elérni a rekordalacsony tömeget. A gyártó szerint a súlya görgőnként pontosan 1 kg. De ez még mindig elviselhető – vannak még nehezebb gépek is.<p>Azok a síelők, akik ezeket a síléceket használják, maximális sístabilitást fognak tapasztalni. Ennek oka, hogy tökéletesen elnyeli az aszfaltfelület egyenetlenségei által keltett összes rezgést. Plusz a legfinomabb sárvédők, könnyű műanyagból. Ha pedig el kell távolítani őket, könnyen eltávolíthatók. Ami a kerekeket illeti, azok 80 mm átmérőjűek és 38 mm szélesek. A síelők számára 28 mm-es hasmagasságot biztosítanak. A kerekek jó tapadással rendelkeznek a pályán, így a sportoló nemcsak a sík területeken, hanem az emelkedőkön is gond nélkül haladhat.</p><p>Röviden, ez egy nagyszerű felszerelés, amely a téli szezon végeztével is kéznél van. Teljes mértékben megfelel az elvárásoknak, és a klasszikus sílécekhez hasonló élményt nyújt. Ezt a modellt egy ukrán gyárban gyártják. De ne féljen, a folyamat teljes mértékben a Fischer, a viszonylag kis gyárat birtokló vállalat ellenőrzése alatt áll.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A platform tökéletesen elnyeli a rezgéseket;</li><li>A kerekek jó tapadással rendelkeznek;</li><li>Az építéshez szénszálat használtak;</li><li>A sárvédők jelen vannak;</li><li>Viszonylag kis súly;</li><li>Hosszú élettartam.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Az árcédula nem olcsó;</li><li>Nem tartalmaz belső cipőkötést.</li></ul><h3>Swix Classic C2 RSCR2</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Swix Classic C2 RSCR2Swix Classic C2 RSCR2

  Egy másik csúcsminőségű görgő, amelyet a klasszikus síelés gyakorlásához terveztek. Ez egy olyan választás, amelyet nemcsak a profik, hanem az amatőrök is megtehetnek. A Swix Classic C2 RSCR2 egy stabil és robusztus platformon alapul, így még egyenetlen felületen is síelhet – minden rezgést sikeresen csillapítanak. Alumíniumot használtak fel az elkészítéséhez, így a síléc viszonylag alacsony árcédulával büszkélkedhet.

  Ez a modell C2 gumikerekekkel rendelkezik. Közepes gördülési ellenállással rendelkeznek, ami sikeresen szimulálja a havas vezetést. Mindegyik kerék átmérője 67 mm, szélessége 50 mm. A termék NIS alaplemezzel is büszkélkedhet, amelybe az SNS rögzítőfuratokat előre kifúrták.

  Néhány versenytársával ellentétben élénk színű. Nem feledkezve meg a fényvisszaverő elemekről sem, amelyek jól láthatóvá teszik a sportolót a pályán. Ráadásul sárvédőkkel is fel van szerelve, így nedves időben is edzhetsz anélkül, hogy meg kellene állnod.

  Mint sejthető, ennek a berendezésnek a hossza elég tisztességes. Pontosabban, a tengelyek közötti távolság 790 mm. Ilyen paraméterekkel a görkorcsolya nem is lehetne könnyebb. És valóban, a készlet alatti mérleg körülbelül 2 kg-ot mutat.

  Előnyök

  • A sílécek nem mondhatók nagyon nehéznek;
  • A sárvédők jelen vannak;
  • A rezgések jól elnyelődnek;
  • Megbízható és tartós kerekek;
  • Fényvisszaverő elemekkel vannak ellátva;
  • Fúrt lyukak SNS kötésekhez.

  Hátrányok

  • Nem csak alumíniumból készült platformot szeretnék;
  • A költségek azonban nem mindenkinek fognak megfelelni;
  • Kötőelemek nélkül szállítjuk.

  KV+ Falco Classic 6RS05

  Értékelés: 4.5

  KV+ Falco Classic 6RS05

  Ezeket a síléceket klasszikus síelésre is tervezték. Piros és kék színűre vannak festve, a kerekek fölött sárvédőkkel. Ez azt jelenti, hogy eső után is használható, anélkül, hogy a formája vizes lenne.

  Annak ellenére, hogy nem a legdrágábbak, ezek a sílécek szénszálas platformmal készülnek. Persze nem minden szerkezet szénszálból készült, de nem lehet nem élvezni. A tengelytáv hossza legfeljebb 720 mm. Természetesen ez még mindig nem egy teljes értékű klasszikus síléc, de a síelés élménye nagyon hasonló. Jó rugalmasságú platform, amely gyakorlatilag minden, az egyenetlen aszfaltfelületek által okozott rezgést csillapít.

  Ez a modell lehetővé teszi a közlekedést még sárban és kemény talajon is. És nem csak a sárvédők miatt. Ezt segítik a kerekek, amelyek meglehetősen nagyok. Ezek a kötések 75 mm átmérőjűek és 44 mm szélesek.

  Igaz, ez nem egy tökéletes görkorcsolya. Először is, nincsenek kötések. A rögzítéshez szükséges lyukak is hiányoznak – ezeket magadnak kell elkészítened. Leginkább a súlya zavaró. Egy pár ilyen síléc súlya 2,2 kg. Természetesen ez nem a határ, de ugyanazért a pénzért vásárolhat egy valamivel könnyebb készletet.

  Előnyök

  • Jó rezgéselnyelés;
  • Hosszú élettartam;
  • Vannak sárvédők;
  • A kerekek jól tapadnak a pályán.

  Hátrányok

  • Tisztességes súly;
  • A költségek nem mindenkinek fognak megfelelni;
  • Nincs kötés.

  Elpex Team 610 Classic 12100352

  Értékelés: 4.3

  Elpex Team 610 Classic 12100352

  Egy másik pár síléc, amelynek alig van hátránya. Ezek a tapasztalt sportolók számára is alkalmasak. Különösen a gyártójuk elvárja, hogy már rendelkezzen bakancskötéssel, mert ez a modell anélkül érkezik.

  Az itt használt platform hossza 770 mm. Ez ideális azok számára, akiknek a klasszikus ütést kell gyakorolniuk. A legjobb, ha aszfalton csinálod. Fennáll a gyanú, hogy az itt használt kerekek nem fognak olyan jól viselkedni a talajon. Egyébként a gumitípusuk eltérő lehet. Javasoljuk, hogy N3 gumival ellátott gépeket vásároljon. És csak a profi sportolók szeretik a lassabb kerekekkel felszerelt N4 gumitípussal ellátott példányt. A negyedik típust nem véletlenül választotta az orosz csapat, mert nekik kell a legnehezebb teher.

  A görgőkkel befejezve, a görgők szélessége 40 milliméter. Gyártásuk során uretánt használtak, így még nedves aszfalton való közlekedés esetén is jó tapadást remélhetünk.

  Az Elpex Team 610 Classic 12100352 az egyik legkönnyebb klasszikus túrasí a maga nemében. Az alatta lévő mérleg mindössze 1,9 kg. Nem használtak szén- vagy más drága anyagokat. Ehelyett nagy szilárdságú alumíniumötvözetet használ. Ezért ez a modell mindössze 14 ezer USD-ért vásárolható meg. RUB! Érdemes megjegyezni, hogy a gyártó platformja kiválóan kiküszöböli az egyenetlen aszfalton történő lovagláskor fellépő rezgéseket.

  Előnyök

  • Létezik egy lassú kerekekkel ellátott változat;
  • Jó tapadás az úton;
  • Nagy megbízhatóság;
  • Vannak sárvédők;
  • Nem túl nehéz.

  Hátrányok

  • Nincsenek fényvisszaverő elemek;
  • Nincs rögzítőelem.

  Fischer 2019 RC7 Classic

  Értékelés: 4.2

  Fischer 2019 RC7 Classic

  Általában a véleményünk olyan tételekkel végződik, amelyek aligha nevezhetők “a legjobbnak”. De ma már nem ez a helyzet. A Fischer 2019 RC7 Classic igazán ajánlható mindenkinek, akinek nyáron klasszikus síelést kell gyakorolnia. És az sem árt, hogy ennek a modellnek a platformja alumíniumból készült. Végül is, ez kiváló minőségű és tartós alumínium, nagyon kis súllyal. Kiváló merevséggel rendelkezik, amelynek köszönhetően a berendezésnek még egy meglehetősen nehéz emelőt is el kell viselnie.

  Ezeknek a síléceknek a kerekek tengelyei között 700 milliméteres távolság van. Ez utóbbiak átmérője 80 mm, míg szélessége legfeljebb 38 mm. A kerekek jó tartósságú gumival vannak bevonva, amely magabiztosan tartja a pálya tapadását. A kerekek felnije alumíniumból készült, így számíthat a tartósságára. Meglepő módon a kerekek nagyon könnyűek, mégis rendkívül ütéscsillapítóak, szinte minden egyenetlenséget kiegyenlítenek az útburkolaton.

  A felszerelés súlyáról semmi rosszat nem lehet mondani. A két síléc súlya mindössze 1,8 kg. Nagyon jó, és a drága szén használata nélkül! Egyébként van néhány műanyag részlet – sárvédők, hogy az utazás még akkor is kényelmes legyen, ha esik az eső.

  A Fischer 2019 RC7 Classic egy kiváló síroller, reteszelhető hátsó kerékkel. Nagyszerűek mindenkinek, akinek klasszikus lovaglásra van szüksége, akár nyáron is. Nem véletlenül használják még a profi síelők is. És ritka esetben még csizmával is szállítható!

  Előnyök

  • A kerekek dupla tömítésű csapágyakon futnak;
  • Nagyon alacsony súly;
  • hosszú élettartam;
  • Kivehető sárvédők vannak;
  • Jó rezgéselnyelés.

  Hátrányok

  • Az ár nem mindenki számára megfelelő;
  • Nem túl hosszú tengelytávolság.

  Következtetés

  A gördeszkázás egy nagyszerű sporteszköz, amely lehetővé teszi, hogy javítsd a fizikai formádat. Tehát csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő hengert mind ár, mind teljesítmény szempontjából!

  Olvasson tovább  10 legjobb sátor fűtőberendezés
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: