15 legjobb hely a Krímben való nyaraláshoz

A turisták a Krímet az enyhe éghajlat, a gyönyörű természet, a meleg tenger és a szép strandok miatt választják. Itt az ideje, hogy válasszon egy helyet a nyári vakációra, és ismerje meg a félsziget üdülőhelyeit. A szakértőink által összeállított értékelés segít Önnek abban, hogy.

A legjobb pihenőhelyek értékelése a Krímben

Jelölés hely név értékelés
A legjobb helyek a tengerparti nyaraláshoz a Krímben 1 Aranypart Feodosia 4.9
2 Jasper Beach 4.8
3 Cári strand Novyi Svetben 4.7
4 Tarkhankut-fok strandjai 4.6
5 Kozák-öböl 4.5
A legjobb helyek az aktív pihenéshez a Krímben 1 SevenWinds Surf Station Kerchben 4.9
2 Arany Patkó Klub Alushta-ban 4.8
3 Aerostat.Feodosia 4.8
4 Yukharina Balka repülőtér Szevasztopolban 4.7
5 Red Stone Horgászklub Jaltában 4.6
A legjobb helyek a Krímben a kikapcsolódásra gyerekekkel 1 Evpatoria 4.9
2 Jalta 4.8
3 Alushta 4.7
4 Sudak 4.6
5 Szevasztopol 4.5

A legjobb helyek a tengerparti nyaraláshoz a Krímben

A turisták választhatnak homokos, sziklás és vegyes strandok között. Néhányuk kis öblökben, mások nagyvárosokban találhatók. A félszigeten vadregényes helyek, valamint tengerpartok találhatók minden kényelmi szolgáltatással. Mindenki megtalálja a megfelelő lehetőséget magának.

Feodosia Aranypart

Krími üdülőhelyek értékelése: 4.9

Aranypart Feodosziában

A jelölés egy 15 kilométer hosszú rekreációs és fürdőhellyel nyílik meg. A partvidék aranyló homoktól csillog, amelyet a világ egyik legtisztábbjának tartanak. Gyógyító tulajdonságait a helyiek állítólag nagyra értékelik. Azt tanácsolják, hogy gyakrabban sétáljon homokos felületen, hogy javítsa a belső szervek munkáját. Itt pihennek a gyermekes párok, fiatalok. A gyerekek szeretik a meleg vizet, a kövek hiányát az alján és a szelíd bejáratot. Homokvárakat építenek és vízi mókáznak. Esténként diszkók vannak.

Vannak kávézók, éttermek, kalandsportok és látnivalók, zuhanyzók és mosdók. A strand mindig tiszta, a vizet pedig búvárok kutatják. A belépés ingyenes. A vélemények erről a helyről többnyire pozitívak. A városközponttól alig több mint 7 km-re található. A kercsi autópályán található.

Jasper Beach

A krími üdülőhelyek minősítése: 4.8

Jasper strand

Szevasztopoltól nem messze, a Fiolent-foknál található a Jasper Beach. Ez egy elképesztően szép hely, finom kavicsokkal a parton. A látogatók el vannak ragadtatva a Crest Rocktól és a kristálytiszta víztől, amelyet az egyiptomi tengerhez hasonlítottak. A fotók nagyszerűek a gyönyörű táj miatt. Elég sok ember van itt napközben. Van egy WC és egy kávézó a strandon. Banánon és jet ski-n is utazhatsz.

Kényelmesen bemegy a tengerbe, a mélység meredeken növekszik. A tengerpartra jutáshoz 788 lépcsőt kell leküzdenie. 30 percig tart felmászni. Egy másik lehetőség, hogy hajóval induljon Balaclava-ból.

Cári strand Novy Svetben

A krími üdülőhely értékelése: 4.7

Cári strand Novyi Svetben

Novyi Svet falutól nem messze, a Krímben található egy csodálatos strand, a Czarsky. A Blue Bayben található, a Cossack Bay mellett. Ez a hely védett területnek számít, és híres a finom boráról. A partvonal a nyílt tenger felől megközelíthető. Ahhoz, hogy eljusson oda, fel kell iratkoznia egy túrára. A cári strandot sziklák veszik körül. Kormoránok élnek itt. A víz kékes árnyalatú, a partot apró kövek borítják. Ritkán van homok.

Olvasson tovább  12 A legjobb 4 csillagos szállodák Kemer városában

Egyes turisták vadregényes helyeken úsznak, ahol sok szikla és egyenetlen fenék van. Ezt azonban nem szabad megtennie. Az értékelés korábbi résztvevőihez képest itt kevesebben vannak. Azok, akik szeretnének ott úszni, ahol II. Miklós császár úszott, imádni fogják ezt a helyet.

Strandok a Tarkhankut-foknál

A krími üdülőhelyek minősítése: 4.6

Tarkhankut-fok strandjai

A következő a listán a Tarkhankut-fok, gyönyörű tájjal. A félsziget nyugati részén található, sziklás terep és gyér növényzet jellemzi. A strandok egyik előnye a kristálytiszta, megfelelő hőmérsékletű víz. Ezt a helyet imádják a búvárok. Nem mindenki szereti a kavicsos felszínt, de nem kell félni, hogy megsérül, mert a sziklás fenék jól látható a tiszta vízben.

A szezon a harmadik tavaszi hónap elején kezdődik. Tarkhankut egy őrülten romantikus hely a “The Bowl of Love” nevű tengeri medencével. Nincsenek nagyvállalatok és autópályák a Cape közelében, így a levegő itt mindig tiszta. Kár, hogy nincs közvetlen útvonal a városból. Ha busszal utazik, Olenevkában kell leszállnia.

Kozák-öböl

A krími üdülőhely értékelése: 4.5

Kozák-öböl

A szevasztopoli kozák öbölben töltött pihenés felejthetetlen érzéseket és kellemes emlékeket nyújt az utazóknak. A Chersonese-foknál található. Nyűgözze le gyönyörű tájával és meleg, tiszta vizű tengerével. A helyi látnivalókért rajonganak, és az ország minden tájáról eljönnek, hogy megnézzék a Chersonesos világítótornyot és a Szent Vlagyimir-templomot. A Cossack Bay strandjait a mély vízben való úszás és a jachtbérlés lehetősége miatt választják. A sznorkelezés igazi élvezet.

Az utazók dicsérik a helyi növény- és állatvilágot, és egzotikus állatok is láthatók itt. Vélemények erről a helyről vegyes. Néhány turista inkább a Kék-öböl táját kedveli, és túl hosszúnak találja a strandokat.

A legjobb helyek az aktív pihenéshez a Krímben

Mindenki, aki szereti az aktív pihenést, biztosan talál valami érdekeset a Krímben. Mindössze annyit kell tennie, hogy a hobbijától és az anyagi lehetőségeitől függően választja ki a helyet.

SevenWinds Surf Station Kerchben

Üdülőhely minősítés Krímben: 4.9

SevenWinds Surf Station Kerchben

A lista élén a kercsi szörfiskola áll. A sportközpont a homokos strandon található. Itt valóra válhat az álmod, és megtanulhatsz deszkázni a vízen. Az órákat tapasztalt oktatók tartják. Kiválasztják a felszerelést és megtanítják a biztonsági szabályokat. A SevenWinds aktívvá és emlékezetessé teszi a pihenést. Korhatár – 9 éves kortól.

A Surf-állomás május elejétől októberig működik. Itt rendezik meg a Straits Cup versenyt. Egy óra munkáért az oktató és a felszerelés bérlése a szörfözéshez 2000 rubelt kell fizetni. A katbording képzéshez a szakemberrel való képzéshez 2500 rubelt kell fizetni. Az Arshintsevskaya Spit utcában található, a Proliv szabadidőközpont területén.

Aranypatkó KSC Alushta-ban

Üdülőhely minősítés a Krímben: 4.8

Aranypatkó KSC Alushta-ban

Lovaglás, dzsip és quadozás Alushta közelében. Nagyszerű panorámák a hegyekből. Jó választás az extrémek szerelmeseinek. Választhat többnapos vagy egyórás túrát. Előzetesen meg kell gondolni a ruhákat, nem szabad jelölni és hosszú ujjú, hogy az utazás során ne karcolják meg a bokrokat.

Olvasson tovább  Top 25 látnivaló Nicosia városában

A lovas turisztikai klub a látogatóknak szaunát kínál medencével, kávézó-bárt, mini-szállodát, valamint üdülések szervezését. Egy útvonal lóháton 1000 rubelért, szamárral – 800 rubelért. Az UAZ-on való utazás ára 2000 rubeltől kezdődik. Az autóban hat személy fér el.

Aerostat.klub Feodosia

Üdülőhely minősítés Krímben: 4.8

Aerostat.club Feodosiában

A Koktebel és Feodosia között található Kara Goz repülőtér a repülők és a léghajósok kedvelt célpontja. Itt egész évben hőlégballon-járatokat szerveznek. Ez egy nagyszerű lehetőség egy romantikus utazáshoz a felhők között. Madártávlatból látható a Fekete-tenger, az Azovi-tenger, a Kara-Deg vulkán, az Uzun-Syrt és a Tepe-Oba hegyvonulat. A repülés felkészülést igényel. Jobb, ha néhány nappal korábban jelentkezik.

Az oktatón kívül hatan lehetnek a kosárban. A túrákról szóló vélemények túlnyomórészt pozitívak. a kiránduláson nincs félelem, csak érdeklődés és a természet szépségének csodálata. Csoportos ismerkedési repülés egy léggömbben egy személy számára 6-7 ezer rubelbe kerül.

Yukharina Balka repülőtér Szevasztopolban

Üdülőhely minősítés Krímben: 4.7

Yukharina Balka repülőtér Szevasztopolban

Aki ejtőernyős ugrást szeretne végrehajtani, látogasson el a Yukharina Balka repülőtérre. Itt földi kiképzést végeznek, ismereteket adnak a sport minden árnyalatáról, megvitatják az ernyő kibontását, a leszállást és a biztonsági felszerelést. Érdemes legalább egyszer megtapasztalni a repülés csodálatos érzését. Nagyszerű kilátás Szevasztopol öbleire.

A repülőtér a Fiolent-fok felé vezető úton található. A vélemények alapján tapasztalt és megbízható oktatók dolgoznak itt. A repülőtér könnyen megtalálható a navigátoron. Egy ugrás a biztosítással együtt 4800 rubelbe kerül.

A jaltai Vörös Kő Horgászklub

A krími üdülőhely értékelése: 4.6

Horgászklub Red Stone Jaltában

A Krím-félsziget déli partján fekvő Krasnokamenkában van egy Krasny Kamenka nevű horgászklub. Területe aszfaltburkolatú. Kezdő és tapasztalt horgászok egyaránt jönnek ide, hogy pontyot fogjanak. Akit ez nem érdekel, az élvezheti a séta, a panoráma és a piknik a fűben. A tó közelében fából készült lugasok és hidak találhatók. Nyitva van egy felszerelés- és felszereléselosztó pont.

A nyaralók élvezik az izgalmas halászatot. Szénparázson grillezik a zsákmányukat…. A legjobb választás családi nyaraláshoz vagy vállalati rendezvényhez. Pihentető és nyugodt táj. A belépés díjköteles. A tó bérleti díja 3500 rubel. Egy 10-12 férőhelyes pavilon horgászfelszereléssel együtt 9500 rubelbe kerül.

A legjobb helyek a Krímben, ahol gyerekekkel lehet megszállni

A turisták több mint 70 százaléka különböző korú gyermekekkel érkezik a napfényes félszigetre. A városokban és a településeken olyan különleges feltételeket teremtenek, amelyek alkalmasak a gyermekek és szüleik számára. Érdemes megnézni a népszerű helyek listáját.

Evpatoria

A krími üdülőhelyek minősítése: 4.9

Evpatoria

Ez az egyik legjobb üdülőhely a kis turisták számára. Van minden a gyerekeknek – vízi komplexumok, bemutatók képzett delfinekkel, vidámpark, múzeumok és kirándulások. Este a gyerekeket rajzfilmjelmezes animátorok szórakoztatják, illuzionisták és erősemberek lépnek fel, tüzes műsorokat tartanak. Élvezze a homokos strandot tökéletesen sík fenékkel. A mélység fokozatosan növekszik. Nincsenek éles sziklák. A gyerekek biztonságosan bemennek a vízbe. Júliusban a hőmérséklet 23-27 fok.

Ami a szállás árakat illeti, Evpatoria-ban minden pénztárcának találhat otthont. Számos szálloda és panzió specializálódott a gyermekek nyaralására. A nyaralók a tiszta levegő és a tiszta utcák miatt választják ezt a helyet. Kár, hogy nincs több festői hegy. Az emberek Szimferopolból jönnek ide.

Olvasson tovább  A 15 legjobb látnivaló Costa Ricában

Jalta

A krími üdülőhely értékelése: 4.8

Jalta

A turisták egész évben látogatják a Krím üdülőhely fővárosát. Vonzza őket a csodálatos táj, a tiszta levegő és a gyönyörű hegyek. Minden gyermek megtalálja a neki tetsző tevékenységet. Számos park és tér, egy állatpark, egy botanikus kert és egy mesebeli tisztás található itt. A legkisebbek számára az idegenvezetők pónilovakon és kis szamarakon lovagolhatnak. Harmadik Sándor palotája és a Fecskefészek a napfényes város fő névjegye.

A part kavicsokkal van kirakva. Székek és napernyők bérelhetők. Jó közúti kapcsolatok. A látogatók nem szeretik a keskeny strandokat, amelyek tele vannak nyaralókkal. A rangsorban szereplő többi helyhez képest itt a legmagasabbak a szoba, az étkezés és a szabadidős tevékenységek költségei.

Alushta

Krími üdülőhelyek értékelése: 4.7

Alushta

A következő a rangsorban egy kis üdülőváros Jalta közelében. Fő előnyei közé tartozik a parkosított töltés, a szórakoztató komplexumok vízicsúszdákkal, egy luna park és egy medence képzett delfinekkel. Piac, gyógyszertár, piacok és kórház optimálisan elérhetőek. Az egyik hátránya, hogy a strandok kicsik és zsúfoltak. A tengerfenék mély, és érdemes megfontolni. Érzed a sziklákat a lábad alatt. De az árak az üdülőhelyen elég megfelelőek.

A legtöbb szállodát gyermekes családok számára tervezték. Három év alatti gyermekek esetében nem kell fizetni a szobáért. A gyerekek számára robogók és kerékpárok állnak rendelkezésre. Külön gyermekmenüt kínálunk. Öt órára fizetett gondozási központban hagyhatja gyermekét, hogy más dolgokkal foglalkozzon. A félsziget bármelyik szegletébe eljuthat egy kirándulás keretében. Szimferopolból busszal vagy taxival juthat el Alustába.

Sudak

A krími üdülőhely értékelése: 4.6

Sudak

A középkor szerelmesei imádni fogják ezt a következő helyezettet. Az embereket meghívják, hogy megnézzék a lovagi tornákat, sőt, részt is vegyenek rajtuk. A vendégek szívesen lövöldöznek fémfegyverekkel és próbálják fel a páncélokat. Minden tevékenység a genovaiak által épített erődben zajlik.

Sudakban van egy jó aquapark, és népszerűek a kirándulások Novy Svetbe. Az üdülőhelyet az ápolt, kavicsos, tiszta vizű strandok, a jó szálláshelyek, a parkosított utcák és a rengeteg üzlet miatt választják. Az út egyetlen szomorú része a városba vezető út. Gyakran dugókban kell állniuk. Sokan félnek a szerpentines úton végighajtani. Sudakba a Krím-félsziget központjából busszal lehet eljutni. Körülbelül 3 órát vesz igénybe az idejutás.

Szevasztopol

A krími üdülőhely értékelése: 4.5

Szevasztopol

Végül itt van a legendás hős-város, amely a Krím-félsziget délnyugati részén található. Más üdülőhelyekkel ellentétben itt rengeteg múzeum található, amelyek a második világháborúban a hazájukért harcolók hőstetteinek vannak szentelve. Vannak vízi parkok, terek, üzletek, kocsik, vendéglátóhelyek és éjszakai klubok, színházak, és egy delfinárium.

A szevasztopoli vendégek örülnek a minőségi utaknak, a jó infrastruktúrának, a tiszta udvaroknak és a rengeteg virágágyásnak. A sziklás partokon mindig van hely a kikapcsolódásra. Jobb, ha Orlovka és Kacha helyeit választjuk. Igaz, hosszú időbe telik, mire odaérünk. Szimferopolból Szevasztopolba több mint egy óra alatt eljutni busszal.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: