7 A legjobb lakónegyedek Krasznodarban

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérdezzen meg egy szakembert vásárlás előtt.

A déli főváros nemcsak az orosz régiókból, hanem külföldről is vonzza a turistákat. Ennek oka a két tenger közeli sikeres elhelyezkedés, az enyhe éghajlat, a nagyszámú kulturális és történelmi látnivaló. Különleges színt hoz létre a multinacionális lakosság, akik jól kijönnek egymással, és híresek vendégszeretetükről.

Az ország legnagyobb ipari, oktatási és közlekedési központja az első pillanattól kezdve beleszeret a városba. Sokan, akik a városba jönnek, nem akarják elhagyni a várost, és mernek elköltözni. Krasznodart az életminőség szempontjából az egyik legjobb régiónak ismerik el. A Forbes magazin a harmadik helyre sorolja, mint az üzleti fejlődés optimális feltételeivel rendelkező megapoliszt.

A helyieknek van elképzelésük a kerületek elhelyezkedéséről, de a látogatók, akik itt szeretnének lakást vásárolni, a legtöbb esetben nem is tudják, hogy hol válasszák ki. Minden kerületnek megvannak a maga sajátosságai, előnyei és hátrányai. Mindegyikük lehet a legjobb az egyik kritérium szerint, de egy másik szerint lehet a kívülálló.

Szakértőink megpróbálták kiválasztani a legjobb lakónegyedeket, amelyek minden kritériumot egyesítenek: ökológia, közlekedési megközelíthetőség, szociális és szórakoztató infrastruktúra, széles lakáskínálat… Az ingatlanpiaci szakértők és a helyi lakosok visszajelzéseit figyelembe vették.

Krasznodar legjobb lakónegyedeinek minősítése

Jelölés hely: A kerület értékelés
A legjobb lakónegyedek Krasznodarban 1 Jubileumi 5.0
2 Központi 4.9
3 Fesztivál 4.8
4 Gidrostroiteley 4.7
5 Cheremushki 4.6
6 Komszomolszkij 4.5
7 Enka 4.4

Jubileumi

Értékelés: 5.0

Jubileumi

Felmérésünkben az élen Krasznodar legnépszerűbb kerülete áll. Fejlesztése a 80-as évek elején kezdődött. Ma egy modern és önálló kerület, több mint 80 ezer lakossal. A környezeti feltételek kedvezőek. Ez összefügg a Kuban folyó mentén való elhelyezkedéssel, valamint a parkok és terek jelenlétével, ahol a gyermekes szülők, a nyugdíjasok és más nyaralók szívesen töltik idejüket.

A szállítással nincsenek problémák. Yubileynoye-ból busszal, kisbusszal, villamossal a város bármelyik részébe eljuthat. A nagy népsűrűség miatt csúcsforgalomban kialakuló dugók. De ez a város valamennyi központi kerületének problémája. Az infrastruktúrát a lehető legnagyobb mértékben fejlesztik. A szociális létesítmények között sok óvoda, iskola, klinika, kórház, kórház. Nem kell kintre utazni, hogy élelmiszert, ruházatot és háztartási cikkeket vásároljon. Piacok, szupermarketek, üzletek gyalogosan elérhetőek.

Olvasson tovább  A 18 legjobb látnivaló Guangzhou-ban

A lakhatás főként elitként van bemutatva. Festői kilátás nyílik a rakpartra. Az új fejlesztések szelektívek, így nem befolyásolják a környezetet. Az árak magasak, de a kereslet meghaladja a kínálatot, mivel sok látogató választja a kerületet. A bűnözési helyzet tartósan kedvező. A kerület Krasznodar egyik legbiztonságosabb kerületének számít.

Központi

Értékelés: 4.9

Központi

A második helyen a kerület a nevét a helyéről kapta. Valóban Krasznodar szívében van, ahol a város fő látnivalói összpontosulnak. Kényelmes és érdekes hely a turisták és a helyiek számára egyaránt. Rengeteg köztér, szökőkút, park, vidámpark és játszótér várja a gyerekeket. A zöldterületek kihajtottak, és a levegő minősége jó.

A Central a Kuban-partra néz, ahol a polgárok a jól felszerelt pavilonokban pihennek, a babakocsis anyák sétálnak, a fiatalok kerékpároznak és görkorcsolyáznak. Az ingatlanok széles skáláján képviseltetik magukat. Vannak elit és alacsony költségvetésű új magasházak, vannak magánházak is. Ezen a sűrűn lakott területen nincs hiány óvodákból és iskolákból, valamint rengeteg tevékenységből és szekcióból.

A közlekedési megközelíthetőség biztosítja Krasznodar legtávolabbi kerületeinek könnyű elérhetőségét. A hátrányok közé tartozik a csúcsforgalom. azok, akik szeretnek az akció közepén lenni, sok szórakozási lehetőséggel és központi infrastruktúrával. Azok, akik a csendet kedvelik, jobb, ha egy másik helyet választanak.

Fesztiválny

Értékelés: 4.8

A harmadik legjobb helyszín, tökéletes gyermekes családok számára. A központ közelében található, de csendes és nincs nyüzsgés. Itt lesz kényelmes az újszülöttekkel, és az idősebb gyerekekkel, és a tinédzserekkel. Festivalnoye-ban nem csak magas épületek vannak. A Hruscsov-házak csendben együtt élnek a magánházakkal. Ezért nincs hiány ingatlanajánlatokból. Bármilyen pénzügyi lehetőséggel Krasznodar egyik legjobb területén telepedhet le.

Az alacsony bűnözési ráta lehetővé teszi, hogy a szülőknek ne kelljen aggódniuk a gyerekeik miatt, akik az udvarokon sétálgatnak. Minden infrastruktúra gyalogos távolságra található. Iskolák, óvodák, klinikák, kórházak, anyakönyvi hivatal, éttermek, kávézók állnak a lakosok rendelkezésére. Magában a Festivalnoye-ban is vannak szórakoztató komplexumok, de könnyen el lehet jutni a központi kerületbe, ahol a város összes szórakoztató létesítménye összpontosul. A légszennyezettség szintje az egyik legalacsonyabb. A területen parkosított terek és sikátorok találhatók. Rengeteg új és régi ültetvény.

Olvasson tovább  12 top gyógyhely Zheleznovodskban

A lakosok számos közlekedési lehetőséghez férnek hozzá, számos útvonalat kínálva a távoli területekre átszállás nélkül. Az autótulajdonosok számára minden feltétel adott: jó útkereszteződések, rengeteg parkoló és parkolóház.

Hidroépítők

Értékelés: 4.7

Gidrostroiteley

A negyedik szint az a környék, ahol a tömeges lakásépítés az 1970-es években kezdődött. A Krasznodari vízerőmű építőiről kapta a nevét, és ma nagyon vonzó hely az élethez. A terület zöld, tiszta és a város legkörnyezetbarátabb területének számít. Rengeteg kis tér, sikátorok, parkok, szökőkutak, virágágyások, padok, pavilonok adnak lehetőséget a napi pihenésre az évelő fák, gyönyörűen díszített cserjék és illatos virágok között.

A különböző korú gyermekes családok szeretik ezt a területet. Vannak óvodák, iskolák, gimnáziumok, kiegészítő oktatási központok. Orvosi szolgáltatások számos poliklinikán, fogorvosi rendelőben és több szakrendeléssel rendelkező kórházban érhetőek el. A kereskedelmi infrastruktúrához tartozik egy élelmiszerbolt, több szupermarket, számos üzlet. A közlekedési kapcsolatok megfelelnek a helyi lakosság igényeinek. A területen fedett és kijelölt parkolók, valamint fizetős parkolók állnak rendelkezésre.

A környéken alacsony a bűnözési ráta. Sokan választják Hydrostroiteley települést a csendes, kényelmes lakóhely miatt. A lakosok kiemelik a közszolgáltatások kiváló munkáját: az udvarok és az utcák mindig tiszták, a takarítás időben történik.

Cheremushki

Értékelés: 4.6

Az ötödik helyezett a lakótelep, ahol sok a zöldterület és jó az ökológia. A fejlesztés nagy része ötemeletes épületekből áll. Kiváló modern elrendezésű, magas épületek épülnek aktívan. A terület hosszú fennállása számos érett fát adott, amelyek árnyékos sikátorokat, tereket és parkokat alkotnak. Ők azok, akik sok autópályával biztosítják a tiszta levegőt.

Van egy jól ismert, Krasznodaron kívüli ruházati piac, ahol a nagy- és kiskereskedők jönnek vásárolni. Ez nagyon zsúfolttá és zajossá teszi a területet. A környéken további tömegközlekedési kapcsolatok is vannak, így a város minden része könnyen megközelíthető. Bőséges parkolóhelyek és parkolók mindig rendelkezésre állnak nagy forgalmi torlódás esetén.

A bűnözési helyzetet szorosan figyelemmel kísérik, mivel sok a más régiókból érkező bevándorló. Az infrastruktúra jól kiépített és a városrészek között eloszlik. Ezen a területen nemcsak szociális, oktatási és egészségügyi intézmények, hanem számos szórakoztató központ is található, amely lehetővé teszi, hogy szabadidejét anélkül szervezze meg, hogy elhagyná Cheremushki-t.

Olvasson tovább  13 legjobb szanatórium Moszkva közelében

Komszomolszkij

Értékelés: 4.5

Komszomolszkij

A hatodik helyet az a terület foglalja el, ahol a munkások és családjaik éltek. Az óvodák, iskolák, klinikák és üzletek azonnal felépültek számukra, így az infrastruktúra rendben van. Ma már kevés emlékeztet a szovjet korszak munkástáborára. Ez egy modern kerület új épületekkel, ahol rendes vagy feljavított lakásokat lehet vásárolni, parkosított udvarokkal, játszóterekkel és sportpályákkal, parkolóval, biztonsággal… Zökkenőmentes közlekedési kapcsolatok. A lakosoknak nem okoz gondot a reggeli munkába járás és a csúcsforgalom idején a hazajutás.

A környezet nagyon kedvező. Az építkezések ellenére a levegő tiszta, és sok új és régi növény van itt. Mókusok és madarak élnek a parkokban. A kiterjedt sétányokat csendes és aktív kikapcsolódásra egyaránt tervezték. Minden feltételt megteremtettek ahhoz, hogy a lakók gyermekeikkel együtt élhessenek: vannak óvodai oktatási központok, művészeti klubok, sportrészlegek.

A környéken bevásárló- és szórakoztató központok, valamint számos kisbolt található. Csak egy hátrányt emeltek ki – a központtól való távolságot. A környék nem tartozik a magas bűnözési kockázatú területek közé, de ezt sokan inkább előnynek, mint hátránynak tekintik, így mindenki maga dönti el, hogy Komszomolszkijt választja-e lakóhelyül vagy sem.

Enka

Értékelés: 4.4

A hetedik helyen – a nagyon kedvező környezeti feltételekkel rendelkező terület. Csendes és jól karbantartott, a központtól meglehetősen messze található. A város bármely része könnyen megközelíthető trolibuszokkal, ingajáratokkal és buszokkal. Az autósok megjegyzik a jól megtervezett csomópontokat. Az új lakosok több tényező miatt választják Enkát. Sok új épület van tágas, különböző elrendezésű lakásokkal. Az ingatlanárak megfizethetőek.

Számos modern iskola és óvoda várja a fiatal lakosokat. Vannak sportklubok, dráma- és művészeti stúdiók is. Rengeteg játszótér van. Kiváló infrastruktúra. Itt minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges: gyógyszertárak, orvosi intézmények, élelmiszerboltok, bevásárlóközpontok… A légszennyezettség a megengedett normákon belül van.

Csendes környéken alacsony a bűnözés. A statisztikák azt mutatják, hogy többnyire piti lopásokról van szó. A személyes bűncselekmények minimálisak voltak Krasznodar más kerületeihez képest. A fiatalok szerint nincs sok szórakozási lehetőség a környéken. De ezt a hátrányt aktívan orvosolják.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: