A 12 legjobb túlélő készlet

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A túlélőcsomagok vészhelyzetekre szánt szerszámokat, gyógyszereket és élelmiszert tartalmaznak. Ezek lehetnek professzionálisak vagy amatőrök, de mindkettő tartalmazza az optimális mennyiségű vészhelyzeti készletet. Katonák, vadászok, halászok és utazók használják. A készletek annyi elemet tartalmaznak, amennyire szükség van egy kompakt, hordozható csomagban.

a túlélés lesz a legfontosabb, amíg a mentők oda nem érnek. És mivel ez mindig váratlanul történik, általában nem a szokásos dolgok vannak kéznél, hanem a legszükségesebbek: víz, kötszer, gyufa, étel… Az elővigyázatosság minimálisra csökkentheti az ilyen balesetek hatásait. A készleteket a felhasználási körülményektől függően különbözőképpen állítják össze (tengeri utak, túrázás az erdőben, hegyekben, sivatagban).

A szélsőséges helyzetek elsősorban arról szólnak, hogy próbára tedd magad, és a túlélőcsomagok segítenek abban, hogy ezeket leküzdd. Az EO mindig könnyebben kezelhető lesz váratlan stressz esetén, ami azt jelenti, hogy sokkal nagyobb esélye van a megmentésre. A túlélőkészlet gyakorlati előnyei mellett hatékony pszichológiai támogatást is nyújt. Bemutatjuk a 12 legnépszerűbb készletet.

Top túlélő készlet rangsor

Jelölés űr termék neve ár
A legjobb túlélő készletek 5000 € alatt 1 ZSG-001B HX KÜLTÉREN 4 000€
2 Gerber Bear Grylls alapkészlet 2 300€
3 Humvee 2 000€
4 Readyman EDC túlélés 2 230€
5 Túlélő készlet univerzális 1 250€
6 SOS #7 780€
A legjobb túlélő készletek 5000 RUB felett 1 ONTOS TÚLÉLŐ KÉSZLET, EX/KITONTFODBL, EXTRÉM RATI 17 400€
2 Fox Parang machete + túlélő készlet 18 500€
3 BC-M-IV 8 900€
4 Naz CS és az autonómia 1. számú javítása 6 950€
5 Surviva
 • st X D2 Tacwash
 • 8 000€
  6 Vészhelyzet 15 az 1-ben GBC-40 késsel 6 000€

  A legjobb túlélő készletek 5000 € alatt

  ZSG-001B HX KÜLTÉREN

  Értékelés: 4.9

  ZSG-001B HX KÜLTÉREN

  A lista tetején egy többfunkciós bot van, amely egy másik teljes eszközzé válik extrém esetekben, ha össze van szerelve. Kompakt és kézreálló mérete a kibővített tartozékválaszték mellett további bónusz. Egy ilyen túlélőkészlettel sikeres utazásra számíthat.

  A készlet 9 darabot tartalmaz. A szabadban töltött romantikus estékhez a gyártó átgondoltan egy dugóhúzót is mellékelt. Egy funkcionális kés, üvegvágó, csavarhúzó, fűrész, síp, magnézium tűzkő, jégcsákány, iránytű jól jöhet vészhelyzetben. Mivel minden elemet egyetlen formatervezésbe foglaltak, lehetetlen elfelejteni valamit az összeállítás során.

  Az eszközöket nem csak a turisták, horgászok és gombászok számára választották, hanem a szabadtéri tevékenységek más területein is hasznosak lehetnek. Mindegyik rozsdamentes acélból készült, és intenzív használatra tervezték. A “Tactical Stick” túlélőkészlettel teljes mértékben értékelheti megbízhatóságát és hatékonyságát.

  Előnyök

  • praktikus tervezési funkció;
  • sétapálcaként való használatra;
  • Robusztus, korrózióálló anyagok;
  • A készlet alacsony súlya – 1021 g
  • hatékony védelem az elvadult kutyák ellen.

  Hibás

  • nem azonosított.

  Gerber Bear Grylls Basic Kit

  Értékelés: 4.8

  GERBER MEDVE GRYLLS ALAPKÉSZLET

  A második helyezett a Bear Grylls Basic Kit, köszönhetően kompakt méretének és maximális hatásának vészhelyzetekben. A vízálló, összecsukható cipzáras tasak szárazon tartja az alapvető dolgokat, ami nagyban megkönnyíti a várakozási időt. Ha nem fér bele, és hosszú utazás áll előttünk, a kibontott méret lehetővé teszi, hogy a megfelelő mennyiségű felszerelést szállítsuk.

  Optimális szerszámkészlet a legkisebb és legkönnyebb elemekkel, amelyekre szüksége van. Tűzgyújtó és vízálló gyufa, kapronizált zsinór, 3 méteres nejlonkötél, vattagolyók és rudak a tűzgyújtáshoz. Ez elég az első alkalomra, így nem leszel “fegyvertelen” szélsőséges körülmények között.

  A készlet egyik legfontosabb eleme: a kés, egy kis Gerber Paraframe Mini összecsukható modell. Nagy teherbírású Frame-Lock pengerögzítő rendszert alkalmaz, összetett élezőrendszerrel. A penge szénacélból és a fogantyú rozsdamentes acélból készült. Könnyű, robusztus és könnyen kezelhető, vészhelyzet esetén nélkülözhetetlen.

  Előnyök

  • kis méret és súly;
  • megbízható, éles kés;
  • összecsukható táska;
  • kiváló minőségű anyagok.

  Hátrányok

  • nem azonosítják.

  Humvee

  Értékelés: 4.7

  Humvee

  A harmadik helyezett egy olyan termék, amely a szabadtéri sportok szerelmeseinek való. A készlet tartalmazza a vadászok, kempingezők, gombászok számára nélkülözhetetlen dolgokat. Minden igényt kielégít az igényes izgalomkeresők számára, akik kihívást jelentő helyzetben találják magukat. Ez a készlet nem tartalmaz semmi feleslegeset, és a kis számú elem ellenére jó kezekben igazi életmentő eszközzé válik.

  Rendkívül kompakt méreteivel a készlet nagy lehetőségeket rejt magában. Csak 7 elemet tartalmaz, de egy nehéz pillanatban mindegyikük maximális hasznot hozhat. LED-es zseblámpa, amely újratölthető AAA elemekkel működik, és folyamatos megvilágítást tud biztosítani. Egy megbízható láncfűrész nem fog meghibásodni, és számos olyan eszközt helyettesíthet, amelyeket gyakori helyzetekben használnak.

  A vélemények szerint a Humvee hosszú ideig túlélheti a mentési segítséget várva. Az iránytű és a kovász pótolhatatlan segítőtársak baj esetén. Ez a készlet garantáltan optimális eszköztárat biztosít a rászorulóknak, hogy a szükség idején elkísérhessék őket.

  Előnyök

  • a Humvee felismerhető kialakítása
  • Az összes szerkezet szilárdsága;
  • LED-es zseblámpa 1 elemmel;
  • síp és iránytű kombinálva.

  Hátrányok

  • nincsenek azonosítva.

  Readyman EDC túlélés

  Értékelés: 4.7

  Readyman EDC túlélés

  A negyedik helyen egy olyan készlet áll, amely első pillantásra csak egy elemet tartalmaz. A mentőeszköz eredeti kialakítását nagy megbízhatóság jellemzi. Minden elem egyetlen eszközben van elrendezve, amely úgy néz ki, mint egy közönséges biros. Ezáltal mindig Önnél marad, és így megnő az esélye annak, hogy egy váratlan helyzet nem éri váratlanul a tulajdonost.

  Az egyéni túlélőkészlet csak 4 elemet tartalmaz. Ez egy volfrám ablakbetörő, amely vészhelyzet esetén autóablakok vagy szobák ablakainak betörésére használható. Támadás esetén védekező fegyverként is használható. Nagyon hasznos eszköz vészhelyzetekben; a tűzoltópilóta a tűzgyújtáshoz. Dupla élezésű kés fogazott és normál pengével. Ezen kívül van egy síp, amely jelzi az észlelést.

  Az eszköz zsebben vagy szervezőben hordható. A készlethez egy speciális klipsz tartozik, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen praktikus helyre rögzítse. Méretei 15×1,1 cm, teljes súlya 40 g.

  Előnyök

  • Minden elem egy darabból készült;
  • kiváló minőségű rozsdamentes acél penge;
  • a készlet rögzítésének lehetősége;
  • Kis méret és könnyű súly.

  Hátrányok

  • nincs azonosítva.

  Túlélő készlet univerzális

  Értékelés: 4.6

  TÚLÉLŐKÉSZLET UNIVERZÁLIS

  Az ötödik termék ebben a kategóriában a túlélő készlet, amely a vészhelyzetekben való túlélés optimális eszközeit állítja össze. Segítségével gyorsan tájékozódhat, tüzet rakhat és ételt főzhet. A készlet multifunkcionalitása biztosítja a vészhelyzetekben való túléléshez szükséges feltételeket.

  Minden alkatrész kényelmesen elhelyezve egy kompakt, 160x10x50 mm-es műanyag tokban. A készlet 8 elemet tartalmaz, köztük egy alumínium taktikai töltőtollat üvegblokkal, egy hordozható zseblámpát lencsével, tápegység nélkül, és egy átlátszó vonalzóval ellátott, nyakláncos iránytűt. A főzéshez van egy összecsukható kés konzervnyitóval és multi-kapcsolókkal.

  A vészjelzéshez egy alumínium síp kulcskarikával és egy megvilágított kulcskarikával ellátott kulcstartó gyűrűvel van mellékelve. A mellékelt multikártya segítségével elég pontosan tájékozódhat a földön és meghatározhatja az aktuális helyzetet. Egy öngyújtó egy vonalzóval és egy villáskulccsal nem hagyja Önt meleg étel nélkül, és segít más sürgős ügyekben.

  Előnyök

  • vízhatlan, masszív hordtáska;
  • elem nélküli zseblámpa;
  • többfunkciós összecsukható kés;
  • kiváló minőségű nyersanyagok és gyártás.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  SOS #7

  Értékelés: 4.6

  SOS #7

  A lista végén található a túlélőkészlet, amely egy acél tokban van elhelyezve. Minden megvan benne, ami igazán segít túlélni a sok megpróbáltatást és veszélyt. ez lehet bármilyen nem mindennapi helyzet, amely vadászattal, halászattal vagy túrázással kapcsolatos. minden elem egy robusztus rozsdamentes acéltartályban, biztonságosan védve a tűz, a nedvesség és a mechanikai sérülések ellen.

  A készlet 10 elemet tartalmaz, amelyek mindegyike több kiegészítő funkcióval rendelkezik. A préselt szalvétatörölközőt fő rendeltetése mellett vízszűrőként, légzőmaszkként vagy tűzgyújtónak is lehet használni. A kicsi, de nagyon robusztus mini villa szigonyként vagy nyílvesszőként is használható, ha egy botra ragasztják.

  Egy robusztus kés nélkülözhetetlen minden utazáshoz. Itt egy kiváló minőségű polírozott acélból készült kis túlélő készletként van bemutatva: konzervnyitó, vonalzó, palacknyitó, lándzsahegy. A 87x90x21 mm-es hordtáska tartalmaz egy szuperfényes zseblámpát, egy öngyújtóval kombinált sípot, egy drótfűrészt, egy öngyújtóba épített folyékony iránytűt és egy 20 cm-es nejlonzsinórt.

  Előnyök

  • A készlet multifunkcionalitása;
  • a tok tömörsége és megbízhatósága
  • fejlett acélfűrész;
  • kéznél lévő tárgyak egyszerre.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  A legjobb túlélő készletek 5000 rubel felett

  ONTOS TÚLÉLŐ KÉSZLET, EX/KITONTFODBL, EXTRÉM RATI

  Értékelés: 4.9

  ONTOS TÚLÉLŐ KÉSZLET, EX/KITONTFODBL, EXTRÉM RATI

  Az első helyet az olasz gyártó készlete kapja a lehető legszélesebb körű nehézségekért. A termékcsalád 20 olyan alapvető cikket tartalmaz, amelyre extrém helyzetben szükség lehet. Ez egy egyéni csomag, amelyet egy felhasználó számára terveztek, de szükség esetén akár egy csoportnak is segíthet a túlélésben.

  Vízgyűjtő zsákkal és víztisztító tablettákkal, iránytűvel, jelzőfényekkel, síppal, világító pálcikával és fényvisszaverő tükörrel. Az európai módon, részletes túlélési útmutatót tartalmaz, amely elmondja, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a túlélőkészletéből.

  Sok tartozék nem teljesen ismerős a vadászok, túrázók és más szabadtéri rajongók számára. Ez egy varrókészlet, borotva, ceruza és hegyező. Figyelembe véve a lehetséges és elhúzódó elszigeteltséget, ezek a mindennapi tárgyak jól megérik. Többek között kötél, gyufa, gyertya, drót, horgászzsinór horoggal és többfunkciós szerszámmal. A gyártó megpróbált a lehető legtöbbet csomagolni egy készletbe, ami sok hasznos dolgot tartalmaz a túléléshez.

  Előnyök

  • kibővített tartozékkészlet;
  • praktikus tároló tok;
  • sok hasznos háztartási cikk;
  • Magas európai minőség.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Fox Parang machete + túlélő készlet

  Értékelés: 4.8

  FOX PARANG MACHETE + TÚLÉLŐ KÉSZLET

  A második helyet az a készlet kapja, amely a lehető legjobb védelmet nyújtja a váratlan veszélyhelyzetekkel szemben. Az alapvető túlélőeszköz a robusztus machete, amelynek pengéje korróziógátló bevonattal van ellátva. A fogantyúja szintén korrózióálló anyagból, elasztopolimerből áll. Nem fél a sós víztől, és – 40˚C és + 150˚C között is ellenáll. A machete egy taktikai hüvelyt tartalmaz, amely a csípőhöz csatlakozik.

  A készlet a legszükségesebb dolgokkal van felszerelve. Ez egy kis összecsukható kés, gyertya, gyufa, síp, iránytű, csapda és kötél. Minden termék nagyfokú megbízhatósággal rendelkezik, és nem hagyja cserben a nehéz időkben sem. Segítenek megszervezni a létfenntartás hazai oldalát bármilyen kedvezőtlen körülmények között.

  Az előre nem látható fejlemények kizökkentik Önt a szokásos cselekvési irányból, és egy igazán hasznos készlettel ellátott készlet túlzás nélkül megmentheti az életét. A bozótvágó kés ugyanolyan hatékony a terepen, mint az erdőben. Könnyű és kiegyensúlyozott kialakítása képes megbízható menedéket nyújtani. Sokoldalú, megbízható eszköz, amely támadás esetén elrettent és védelmet nyújt a behatolás ellen.

  Előnyök

  • éles, többfunkciós kés;
  • A hasznos funkciók megfelelő kombinációja;
  • praktikus hüvely a csípőre való rögzítéshez;
  • kiváló minőségű anyagok.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  BC-M-IV

  Értékelés: 4.7

  BC-M-IV

  A harmadik helyen egy hatékony készlet áll, amely nagyszámú túlélőeszközt tartalmaz. Akár hosszú túrára, akár rövid piknikre indul, a kiválasztott felszerelés megóvja Önt a bajtól. Tartalmaz egy paracordot, amely nélkül nehéz nélkülözni, különösen a hegyekben. A strapabíró anyag 10 m hosszúságú, egymásba fonódó zsinórokból készül.

  A készletben – 12 elem, nem számítva a praktikus csomagolást, amely szintén gyakorlati funkciót tölt be. A BC-M-IV-vel nagymértékben csökken a megfeneklés esélye. Univerzális lapáttal rendelkezik
  A fogantyú repülőgép minőségű alumíniumból készült. A bajonett magas széntartalmú japán acélból készült.

  Annak érdekében, hogy a felhasználó még magabiztosabbnak érezze magát, a készlet további nyélhosszabbításokkal van felszerelve: 2 féle csavarhúzó, kés, fűrész, palacknyitó. A készlet vízálló LED-es zseblámpát tartalmaz mágneses véggel és kötéllel, két színes jelzőfejet, USB töltőkábelt, orvosi szalagot. A készlet teljes súlya a borítóval együtt 1,12 kg.

  Előnyök

  • megbízható és könnyű lapát;
  • cserélhető fogantyúk;
  • kompakt tárolás egy táskában;
  • a legmagasabb minőségű anyagok.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Naz CS és Avtonom №1 Javított

  Értékelés: 4.7

  NEVEZETT HR ÉS AUTONÓM 1. SZÁMÚ JAVÍTOTT

  A negyedik helyezett egy magas vészhelyzeti kritériumokkal rendelkező készlet lesz. Ez az alapvető cikkek minimális vészkészlete, amely szélsőséges helyzetekben maximális hatást fejt ki. Ezt a készletet szakemberek állították össze, akiket három paraméter vezérelt: megbízhatóság, funkcionalitás és könnyű használat.

  A legnyomósabb érv a készlet kiválasztása mellett az, hogy tartalmaz egy indítót. Ez egy 15 lövedékkel ellátott jelzőfénypisztoly, amely három különböző színben 50 m-ig hat. A puskapor használható tűzgyújtásra vagy sebek kiégetésére. Az összecsukható macskakampó nemcsak a magas akadályok átmászását teszi lehetővé, hanem csónakhorgonyként vagy vadászatokon is használható.

  A rozsdamentes acélból készült szerszámkészlet elengedhetetlen vészhelyzetekben. Ez egy konzervnyitó, csavarhúzó, vonalzó, tartalék penge, fűrész, iránytű és különböző méretű csavarkulcsok. A Bear Gry kés megbízhatósága a túlélés egyik garanciája

 • s. Tartalmaz egy takarót, hogy távol tartsa a hideget éjszaka
 • ENA WERKE Alumínium+. Az 1-es számú túlélőcsomaggal nagymértékben csökken annak az esélye, hogy váratlanul érik a tettenérés.

  Méltóság

  • Sokoldalúan felhasználható készlet;
  • vízfertőtlenítő tabletták;
  • könnyű, hőtartó takaró;
  • kompakt tárolótáska.

  Hátrányok

  • nem azonosítják.

  Surviva
 • st X D2 Tacwash
 • Értékelés: 4.6

  Surviva<li></div><p>st X D2 Tacwash” src=”/wp-content/uploads/2023/08/3851666196681-212.jpg” height=”400″ title=”Surviva</p><li>st X D2 Tacwash”><p>Az ötödik sor a kés, amely D2 acélból készült, 61 HRC keménységű, és élethosszig tartó garanciával rendelkezik. Egy minimális készletet tartalmaz, amely egy duralumínium fogantyúba illeszkedik. A tömör penge vastagsága 5 mm. A létesítmények tökéletesen kiegyensúlyozottak.</p><p>A penge éle speciális vágással van ellátva, amely csontok és más anyagok aprítására használható. A robusztusság, a keménység és a korrózióállóság kombinációja teszi ezt a kést a legjobb választássá. A tároláshoz MOLLE tokkal van felszerelve, amely két pozícióban oldalirányban rögzíthető az övön. Egyéb tartozékok, mint például egy tok, összecsukható kés vagy többfunkciós szerszám, tartozékként kaphatók.</p><p>A kés kialakítása lehetővé teszi a penge leválasztását a markolatról, ami szükség esetén gyorsan spearfisherré alakítja át. A túlélőkészlet vízálló gyufát, három horgászzsinórt, két sebészeti pengét, tűket, tűket és cérnát, rézdrótot, steril ragasztószalagot tartalmaz.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Erőteljes kés minden munkához;</li><li>törésálló és kopásálló fém;</li><li>vészhelyzeti cikkek széles választéka;</li><li>kompakt elhelyezés a fogantyúban.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosították.</li></ul><h3> Vészhelyzet 15 az 1-ben késsel GBC-40</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=VÉSZHELYZET 15 AZ 1-BEN GBC-40 KÉSSEL

  A hatodik hely az autós túlélőcsomagé, amely nagy potenciállal rendelkezik. Mivel az autó teherbíró, a csomagtartóban lévő vészcsomag nem jelent problémát. Ezért a készlet súlyának enyhe növekedése csak pozitív hatással jár, mivel sokkal több tárgy fér el benne.

  A teljes készlet 15 tételből áll, és a vészhelyzetek széles skáláját lefedi. Az elsősegélycsomag és a szerszámok széles választéka a készlet vitathatatlan előnye. Tartalmaz csavarhúzót, kalapácsot, lapátot, üvegtörőt, fűrészt. Az elsősegélycsomag mellett a készlet tartalmaz egy ollót is a vészhelyzetek esetére. A készlet tartalmaz egy zseblámpát, magnézium szilíciumot és egy többfunkciós kést alumínium nyéllel és rozsdamentes acél pengével, ha a kaland tovább tart.

  A jégveréshez a szerszámkészlet jégtörővel van felszerelve, a műszaki problémák hatékony megoldásához pedig fogóval, kiegészítő csavarhúzóval és hatszögletű kulcslyukkal. Az esetleges birtokháborítást fényvisszaverő szalaggal akadályozzuk meg. A készlet méretei 42,5×21,5×7,5 cm, teljes súlya 2,3 kg.

  Előnyök

  • rengeteg eszköz;
  • olló és elsősegélydoboz rendelkezésre állása;
  • Multifunkcionális kés;
  • masszív műanyag tok.

  Hátrányok

  • nem látható.
  Olvasson tovább  9 legjobb piknik szett
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: