Oroszország 13 legjobb utazásszervezője

Annak érdekében, hogy a nyaralás kellemes élményt nyújtson, fontos, hogy felelősségteljesen válasszon utazásszervezőt. Az EXPERTPLOGY csapatának szakértői tanulmányozták az utazási piacot, és 13 olyan utazásszervezőt rangsoroltak, akikben megbízhatsz. A vállalat teljesítménye és az ügyfelek visszajelzései alapján történő felülvizsgálat.

A legjobb utazásszervezők értékelése Oroszországban

avelavelavel Group
Jelölés hely: utazásszervező Értékelés
A legjobb utazásszervezők értékelése Oroszországban 1

egas Touristik

4.9
2 NTK Intourist 4.8
3 Korall

4.8
4 Biblio Globus 4.7
5 Anex Tour 4.7
6 TUI 4.7
7 Sunmar 4.6
8 Mouzenidis
4.6
9 Vedi TourGroup 4.5
10

AC csoport

4.5
11 ICS

4.5
12 Alean 4.4
13 Ambotis 4.3

egas Touristik

Utazásszervező értékelése: 4.9

Pegas Touristik

Weboldal:

Forróvonal: 8 (800) 700-87-47.

A minősítést a Pegas Touristik vezeti, a világ egyik legnagyobb utazásszervezője, amely 32 országban, köztük Oroszországban kínál üdüléseket. Az utazási iroda együttműködik az összes nyaralási célállomás nagy szállodáival, csomagtúrákat, vasúti és repülőjegyeket értékesít, turistákkal és kis utazási irodákkal dolgozik, vállalati ügyfeleket szolgál ki.

Kiválaszthatja a túrát számos irodában, amelyek minden városban elérhetők, vagy használhatja a honlapon található öncélú keresést – a szolgáltatás többszintű szűrőjének köszönhetően megtalálhatja az ideális éghajlatú országot és a megfelelő árú utazást, foglalhat egy szállodát, miután előzőleg átnézte az értékeléseket. Információkat kínálunk a járatok elérhetőségéről is. A weboldalon és a katalógusokban található összes kép a szerző fotója, a Pegas Touristik munkatársai személyesen ellenőrzik az új szállodákat és egyéb turisztikai szolgáltatókat, amelyekkel együttműködési megállapodást kötnek. Az utazási iroda képviseleti irodái minden városban és minden fogadó országban elérhetőek; szükség esetén segítenek a bejelentkezésben, a problémák megoldásában és a vészhelyzetekben.

A Pegas Touristik szolgáltatásait igénybe vevő turisták mintegy 5%-a elégedetlen.

Előnyök

 • 32 célállomás világszerte;
 • Utazási irodák képviseleti irodái minden fogadó országban;
 • Különböző országokban saját szállodákkal rendelkezik;
 • Együttműködés a legjobb szállodákkal és légitársaságokkal;
 • Repülő- és vasúti jegyek vásárlása;
 • Minden osztályba tartozó ügyfelek kiszolgálása;
 • Kényelmes ügyfélszolgálat;
 • Rendszeres különleges ajánlatok és promóciók.

Hátrányok

 • Jelentős nem azonosított.

NTK Intourist

Tour Operator értékelése: 4.8

NTK Intourist

Weboldal:

Forróvonal: 8 (495) 775-00-00-00

Egy másik magasan jegyzett nemzetközi utazási vállalat, amely jelentős orosz tőkerészesedéssel rendelkezik, az NTK Intourist (Intourist) külső és belföldi üdülési célpontokat kínál ügyfeleinek. Az utazási irodák 65 fogadó országban vannak jelen, és partnerségi megállapodásokat kötöttek Európa, Ázsia és a Földközi-tenger partvidékének legjobb szállodáival. Az Intourist jelenleg nem végez utakat Amerikába és Ausztráliába, de aktívan fejleszti a belföldi orosz turizmust – hazánkban rengeteg látnivaló és tennivaló van, és kiváló lehetőség a hazafiak és a kis költségvetéssel rendelkezők számára, bár vannak magas árú túrák is.

A hagyományos tengerparti nyaralás mellett az NKT Intourist sport- vagy városnéző túrákat is kínál pároknak, családoknak vagy cégeknek. Könnyedén navigálhat a weboldalon található ajánlatok között; a szolgáltatás segítségével szállodát is foglalhat, vagy charter repülőjegyet is vásárolhat.

Előnyök

 • Eurázsiai és mediterrán turisztikai célpont;
 • Sport, városnézés és tengerparti nyaralás;
 • Magas szintű szolgáltatás;
 • Számos belföldi túraajánlat létezik;
 • Kényelmes helyszín;
 • Képviseleti irodák számos fogadó országban és városban;
 • Oroszország egyik legnagyobb vállalata.

Hátrányok

 • Nincs célállomás Ausztrália és Amerika.

Korall avel

Tour Operator értékelése: 4.8

Coral<tr></div><p>avel” src=”/wp-content/uploads/2023/11/49816666194691-9113.jpg” height=”196″ title=”Korall</p><tr>avel”><p>Weboldal: </p><p>Hotline telefon: +7 (495) 232 08 09</p><p>A bronzérmet Oroszország második legnagyobb utazási vállalata, a Coral kapta</p><tr>Coral, az OTI globális holdingvállalat leányvállalata, amely világszerte saját szállodákkal rendelkezik. Az utazási iroda a világ 34 országába, köztük Oroszországba küld turistákat, fejleszti a belföldi turizmust. Bárhová repülhetsz és mehetsz egy Coral csomaggal<tr>Avel, vannak a cég képviselői, ami a különböző sürgősségi kérdések gyors megoldását teszi lehetővé.<p>Az utazásszervező több mint 5000 szállodát kínál világszerte, ezek szintje 3 csillagtól kezdve teljes mértékben megfelel a megadott leírásoknak, nem érheti kellemetlen meglepetés a turistát. Számos exkluzív szállodát csak a Coral</p><tr>Avel, ráadásul kedvező feltételekkel!<p>A pihenés fő iránya a strandturizmus, a kirándulások az utazás árába foglalhatók, sítúrák is rendelkezésre állnak, fejlett családi szabadidős tevékenységek gyerekekkel. Az üzemeltető bármilyen költségvetésű magán- és vállalati ügyfelek számára kínálja szolgáltatásait – vannak gazdaságos és luxus lehetőségek is.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Képviseleti irodák minden fogadó országban;</li><li>34 célország;</li><li>Körutazás;</li><li>Elhelyezkedés 3 csillagos szállodákban és villákban;</li><li>Van egy irány a családi, vállalati pihenés;</li><li>Költségvetési és prémium túrák;</li><li>Sok saját szálloda.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3>Biblio Globus</h3><p>Utazásszervező értékelése: 4.7</p><div style=Biblio Globus

Weboldal:

Forróvonal telefonszáma: 8 (800) 775-2500.

A Biblio Globusnak 45 oroszországi városban és Minszkben van irodája, ahonnan 57 célállomásra repülhet a világ minden tájára: Észak- és Dél-Amerikába, Európába, a Földközi-tenger partjára, a keletre – a turisták Ausztrália kivételével mindenhol nyaralhatnak. A kikapcsolódásnak számos módja van: strandtúrák, sportkirándulások, családi vagy vállalati kirándulások, valamint bevásárló kirándulások stylistokkal és profi vásárlókkal.

Biblio Globus együttműködik számos kényelmes szállodával, ahol az utazásszervező olcsó szobákat foglal, különösen előnyös előre megvásárolni a szállást – az ilyen ajánlatok további kedvezményekkel járnak. A visszajelzések szerint a megvásárolt túrák visszaigazolása azonnali, ami kizárja az ajánlatok elvesztését és a turisták esetleges problémáinak felmerülését.

A külföldi utak mellett a Biblio Globus informatív és izgalmas túrákat kínál Oroszországon belül, valamint különféle folyami hajóutakat kényelmes motoros hajókon és gőzhajókon. A turisták számára turista- és VIP-nyaralások állnak rendelkezésre; az utazási irodák az ajánlatokat az igényeknek megfelelően választják ki, az ügyfél becsült költségei alapján is.

A vállalat további berendezési tárgya a különböző témájú könyvek értékesítése, amelyek megtalálhatók a weboldalon.

A

 • 57 turisztikai célpont, beleértve az Oroszországon belüli célpontokat is;
 • Bolti túrák;
 • Hűségbónusz programok;
 • Különböző lehetőségek az utazások kifizetésére, beleértve a részletfizetést is;
 • Rengeteg korai foglalási ajánlat;
 • Különböző témájú könyvek értékesítése.

Hátrányok

 • Nem a legkönnyebben navigálható weboldal.

Anex Tour

Tour Operator értékelése: 4.7

Anex Tour

Weboldal:

Telefon: 8 (800) 775-50-00

Anex Tour egyike a top öt utazásszervező, szakosodott túrák Thaiföldön és Spanyolországban, összesen 45 nyaralási célpontok minden kontinensen, kivéve Ausztráliában. Oroszországban több mint 42 Anex Tour értékesítési iroda működik, de a túrák megvásárlása a cég honlapján érhető el, ami sokkal kényelmesebb az elfoglalt emberek számára, és a kiválasztáshoz és a foglaláshoz segítséget kaphatnak online egy privát irodában vagy egy forródróton keresztül.

Az Anex Tour Oroszország és a FÁK tíz legjobb utazásszervezője közé tartozik, elsősorban magas szintű szolgáltatásainak köszönhetően: kiváló ügyfélszolgálat, partnerség a világ legjobb szállodáival, érdekes sport-, városnéző és tengerparti célpontok érdekes túráinak biztosítása révén. Az Anex Tour saját minőségellenőrzési osztálya felelős a szolgáltatások minőségéért.

Ezen az oldalon foglalhatsz szállodát, vehetsz repülőjegyet vagy szervezett utazást, és sok hasznos dolgot megtudhatsz: hogyan kell lemondani egy utazást, hogyan kell online vízumot igényelni, ellenőrizni a nyugtát vagy kiválasztani a megfelelő helyet a repülőn… Maximálisan hasznos információk a turisták számára.

Előnyök

 • Számos utazási lehetőség;
 • Együttműködés kényelmes szállodákkal;
 • Utazás és jegyek minden pénztárcának;
 • Minden szabadidős lehetőség (sport, strand, városnézés, tematikus programok);
 • Képviseleti irodák Fehéroroszországban, Kazahsztánban és Ukrajnában;
 • Saját szállodákkal rendelkeznek.

Hátrányok

 • Magas árak a kirándulásokért;
 • Nem egészen felhasználóbarát oldal.

TUI

Utazásszervező értékelése: 4.7

TUI

Helyszín:

Forróvonal: 8 (499) 116-38-60.

A cég székhelye Németországban van; Oroszországban számos utazási iroda működik különböző városokban, sokukból 52 célállomásra lehet repülni. Az üzemeltető 3 rekreációs koncepciót kínál: családi, ifjúsági, gyermekekkel; a célállomások teljes listája – strandok, kirándulások, sport, kezelés. A túra lehet utazásra kész, vagy egyénileg az ügyfél cég számára összeállított, figyelembe véve a kívánságait és a rendelkezésre álló költségvetést. Tengeri és óceáni körutazások kényelmes turistahajókon is rendelkezésre állnak.

A TUI honlapján praktikus szűrő az utazás önválasztásához, a szolgáltatás forró ajánlatokat kínál, ajándékutalványt vásárolhat vagy fizethet a következő ünnepekre. Kiválasztható úti célok az egyes államok és városok közelgő mérföldkő eseményeinek naptárából. A vélemények alapján a turistáknak problémái vannak a megrendelések nyilvántartásba vételével, és végrehajtásuk nem merül fel – mégis a világszerte ismert utazásszervező magas szinten tartja a jelet és a szolgáltatás szintjét.

Előnyök

 • Kényelmes, informatív weboldal;
 • Indulások minden népszerű célállomásra;
 • Különböző típusú utazási programok, többek között. . egyén;
 • A legjobb szállodai ajánlatok a fogadó országokban;
 • Figyelem minden ügyfélnek;
 • Van egy formátum a gyermekekkel való nyaraláshoz és a családi túrákhoz.

Hátrányok

 • Nincs néhány népszerű úti cél az oroszok körében.

Sunmar

Tour Operator értékelése: 4.6

Sunmar

Helyszín:

Forróvonal: +7 (800) 775 11 50.

A rangsorban következő utazásszervező Sunmar az OTI nemzetközi holding része, ami az ügyfélkiszolgálás megfelelő szintjének fenntartását jelenti. Tájékozódjon az üzemeltető ajánlataiban a weboldal segítségével: ez tartalmazza az összes információt a last minute ajánlatokról, különleges promóciókról és a 28 úti cél minden ízlésnek megfelelő túrák teljes választékáról – ez nem elég egy nemzetközi szintű vállalat számára, de a népszerű főbb országokat is érinti. A holdinghoz tartozó turisztikai helyek esetében lehetőség van egyedi szolgáltatási szintű kívánságok megrendelésére, egyéni üdülési terv készítésére.

Az ügyfelek a Sunmar ügynökeinek támogatását a nyaralás minden szakaszában, az indulás pillanatától a hazatérésükig élvezik. A túraszervezés színvonala magas – minden folyamatot tökéletesen kidolgoztak, a turistáknak nincs problémájuk a bejelentkezés és a helyszíni kiszolgálás során.

Előnyök

 • Minden típusú családi, egyéni és vállalati nyaralás;
 • Indulások Oroszország 37 városából;
 • Ügyfélszolgálat az utazás során;
 • Kényelmes navigáció a webhelyen;
 • Viszonylag alacsony árak a népszerű úti célokra szervezett túrák esetében.

Hátrányok

 • Összesen 28 fogadó ország.

Mouzenidis avel

Tour Operator értékelése: 4.6

Mouzenidis<tr></div><p>avel” src=”/wp-content/uploads/2023/11/68116666194691-9813.jpg” height=”249″ title=”Mouzenidis</p><tr>avel”><p>Weboldal: mouzenidis-</p><p>Forróvonal: 8 (800) 707-44-09</p><p>Következő a rangsorban utazásszervező Mouzenidis</p><tr>Az eredetileg görögországi székhelyű vállalat székhelye Szalonikiben található. Holding rendelkezik különböző szállások népszerű turisztikai célpontok, saját kirándulások, szervezése show programok.<p>Mouzenidis utazásszervező</p><tr>A Mouzenidis Mouzenidis utazási iroda több mint 20 éve működik, de kevés úti célt szolgál ki, mindössze 8 országot: Oroszország, Azerbajdzsán, Görögország, Ciprus, Grúzia, Örményország, Olaszország és Bulgária. Ugyanakkor a FÁK és Európa számos régiójában rendelkeznek képviselettel. A szolgáltatási színvonal a világon az egyik legmagasabbnak számít. Kimenő és bejövő ajánlatok, tengerparti nyaralás, síelés a hegyekben, tavak és kulturális műemlékek állnak a turisták rendelkezésére. Különösen Mouzenidis<tr>az avel egyedülálló túrákat kínál Oroszország-szerte – a Bajkálhoz, régi orosz városokba, Zseleznovodszkba, stb. . Jelenleg a kampány tevékenységei az Orosz Föderációban a turisták áramlásának vonzására irányulnak.<p>Az utazásszervező hagyományos körutakat és egyéni programokat kínál a gazdaságostól a VIP osztályig, bevásárló programokat Görögországban. Megszállhat a saját szállodáinkban (2-5 csillagos) és a Mouzenidis villákban</p><tr>avel, vagy vegye igénybe a vállalat partnereinek szolgáltatásait, ahol extra kedvezményeket adnak a turistáknak.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Strand, wellness és bevásárló túrák;</li><li>Tengeri körutazások nagy választéka;</li><li>Zarándokutak, népszerű és egyedi kirándulóprogramok;</li><li>Üzleti és tanulmányi utak szervezése;</li><li>Műsorok és szórakoztató rendezvények, valamint mesterkurzusok szervezése;</li><li>A cég mindenféle vízumot megszervez.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem lehet online túrákat vásárolni;</li><li>Összesen 8 ország szolgáltatása.</li></ul><h3>Vedi TourGroup</h3><p>Utazásszervező értékelése: 4.5</p><div style=Vedi TourGroup

Weboldal:

Forróvonal: 8 (800) 700 43 65.

A Vedi TourGroup története a Cseh Köztársaságban szervezett túrák szervezésével kezdődött; idővel a célállomások száma 50 országra bővült, beleértve az orosz városnézés és a természeti műemlékek turizmusának aktív fejlesztését. Az utazásszervező bármilyen összetettségű utakat szervez, strand- és sportnyaralásokat, családi és egyéni, céges utakat kínál. Moszkvából, Szentpétervárról, Jekatyerinburgból, Szamarából és Rosztov-on-Donból, Ufából, Permből és Kazánból, Nyizsnyij Novgorodból és Krasznodarból különböző országokba induló járatok állnak rendelkezésre a legnagyobb légitársaságok által, amelyeknek mindig vannak zárolt jegyei a Vedi TourGroup ügyfelei számára.

Napjaink egyik prioritása a délkelet-ázsiai kirándulások fejlesztése. Terápiás és diagnosztikai rekreáció, különféle spa programok, elmélyült idegennyelv-tanulmányok, esküvők és fotózások, különféle szórakoztató és üzleti rendezvények is a turisták rendelkezésére állnak. Mindenféle szabadidős és szabadidős tevékenység az ügyfél rendelkezésére áll.

A vállalat 13 oroszországi városban rendelkezik értékesítési irodákkal és számos fogadó országban képviseleti irodákkal. A Vedi TourGroup saját járműparkkal és szállodákkal rendelkezik Csehországban. Az utazásszervező magas szintű szolgáltatást nyújt, folyamatosan dolgozik az ügyfélkiszolgálás minőségének javításán, amiért évente elnyeri a legfontosabb díjakat. A Vedi TourGroup az ATOR és a PCT tagja.

A vállalat weboldalán online lehet túrákat vagy szállodákat foglalni, ami hasznos az értékesítési irodákkal nem rendelkező városokban.

Előnyök

 • Számos turisztikai célpont;
 • Egyedi kirándulóprogramok kidolgozása;
 • Magán- és vállalati ügyfelekkel való munka bármilyen kéréssel;
 • Kész túrák nagy választéka a Cseh Köztársaságban;
 • Viszonylag alacsony árak a túrákra, jegyekre.

Hátrányok

 • Jól fejlett, túlnyomórészt európai célállomások.

AC csoport

Utazásszervező értékelése: 4.5

PAC csoport

Weboldal:

Telefonos forródrót: +7 (800) 775-87-91.

Az AC Group Oroszország tíz legnagyobb hivatalos vállalatának egyike, amely 51 országban kínál üzleti és strandturisztikai szolgáltatásokat. Az üzemeltető saját szállodalánccal rendelkezik a fogadó országokban, és a legnagyobb tengerparti és óceáni üdülőkomplexumok, valamint síközpontok ügyfeleinek kiszolgálására kötött szerződésekkel. A cég több száz kész kirándulási, egészségügyi, bevásárló túrával rendelkezik; a szakemberek egyéni és üzleti utakat is szerveznek.

A statisztikák a PAC-csoport turistaforgalmának folyamatos növekedését mutatják, ami a szolgáltatások magas szintjét jelzi. Az utazásszervező új úti célokat fejleszt és növeli saját kapacitásait a fogadó országokban. Például néhány éve a társaság saját buszai viszik a turistákat érdekes olaszországi kirándulóhelyekre, és az MSC Cruises saját utazási irodát működtet hajóin.

A vállalat prioritásai és legfejlettebb üzletágai a változatos olaszországi túrák szervezése és az alpesi síturizmus támogatása. A vállalatot 2013-ban Franciaország legjobb utazásszervezőjének választották.

Előnyök

 • Csoportos és egyéni utak szervezése Európába és a világ más országaiba;
 • Saját járművek Olaszországban, egyedi kirándulóútvonalakon;
 • Üzleti utak szervezése;
 • Online szobafoglalás a partner szállodákban, transzferek, kirándulások, hajóutak;
 • Repülőjegyek és vasúti jegyek értékesítése Oroszországban és külföldön;
 • 14 képviseleti iroda Oroszországban és európai országokban.

Hiányosságok

 • Az ügynökök sok kiegészítő szolgáltatást kínálnak (kényszerítenek).

ICS avel Group

Utazásszervező értékelése: 4.5

ICS<tr></div><p>avel Group” src=”/wp-content/uploads/2023/11/716666194691-9013.jpg” height=”349″ title=”ICS</p><tr>avel Group”><p>Weboldal: </p><p>Forróvonal: +7 (495) 748-7074</p><p>A rangsorban a következő helyet a szakértők a több profilú utazásszervező ICS-nek adták</p><tr>Az Avel Group, amely az egész családnak szóló üdülésekre specializálódott. Ha gyermekekkel érkezik nyaralni, ne keressen tovább a vállalatnál: az üdülési programot és a szállást úgy választják ki, hogy a szülők lehetőséget kapjanak arra, hogy gyermekeiket a speciális játszóközpontok szakembereire bízzák, és egy ideig egyedül pihenjenek. A kínálat a két és tizenkét éves kor közötti gyermekek és tizenévesek számára releváns, számukra megfelelő fejlesztő klubbal.<p>ICS</p><tr>Az avel Group minden jelentősebb turisztikai célállomáson működik: Európa, Afrika, Ázsia és a mediterrán térség, összesen 60 ország, beleértve a FÁK-ot és a szomszédos országokat is. A szolgáltatások listája évről évre bővül, teljes körű szolgáltatást nyújtva a turistáknak, akik a gazdaságitól a prémium osztályig terjedő csomagok keretében nyaralnak. Az ügynökök figyelembe veszik az ügyfelek igényeit, beleértve az általános vagy egyéni programpreferenciákat is. Különleges feltételek várják a turistákat a mediterrán országok irányába – ICS saját irodák nyílnak a régiókban<tr>avel Group, amely a legteljesebb és legfejlettebb csomagot kínálja, beleértve a más utazási társaságokhoz képest jobb feltételeket is. A vállalat az orosz turizmus fejlesztését, az útvonalak és földrajzi célpontok számának növelését is prioritásként kezeli.<p>A klasszikus és egészségügyi ICS túrák mellett</p><tr>Az avel Group egzotikus programokat kínál a világ különböző részein található szokatlan helyeken és eseményeken tett látogatásokkal. VIP szolgáltatások és last minute csomagok. A vállalat exkluzív ajánlata, hogy bérlakásokat biztosít, amelyek visszavásárlási lehetőséggel rendelkeznek.<p>ICS csomagkézbesítés</p><tr>Utazás 16 oroszországi városból menetrend szerinti járatokkal, utazásszervezői utasülésblokkokkal.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Hangsúly a családi üdülési programokra;</li><li>Járatok a világ 60 országába;</li><li>Vízumok feldolgozása;</li><li>Légitársaságok;</li><li>Egy nagy blokk forró ajánlatok;</li><li>Bérelhető szállás visszavásárlási lehetőséggel;</li><li>Külföldi tevékenységek és személyre szabott túrák szervezése;</li><li>Kényelmes túraépítő a weboldalon.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3>Alean</h3><p>Utazásszervező értékelése: 4.4</p><div style=Alean

Weboldal:

Telefon: +7(495)2-300-300

Az Alean belföldi utazásszervező Oroszországba és a közeli külföldi országokba – Ukrajnába, Fehéroroszországba, Abháziába, Azerbajdzsánba, Örményországba, Grúziába, Kirgizisztánba és a balti államokba – szervezett utakra specializálódott. A belföldi turizmus mint kiemelt irányvonal a szolgáltatások és a kulcsrakész turisztikai programok legszélesebb körét határozza meg a többi vállalathoz viszonyítva. A felsorolt országokban mindenféle nyaralás elérhető: strand, egészség, városnézés, kaland, vállalati és családi, az ügynökök bármilyen összetettségű egyedi programok szervezését vállalják.

Az Aleana egy praktikus, informatív weboldalon megtalálja és lefoglalja a megfelelő túrákat, kirándulásokat, gyermektáborokat és folyami és tengeri hajóutakat. A szakemberek telefonon és személyesen is segítséget és útmutatást nyújtanak Önnek. Magas szintű interakció az ügyféllel minden ügynök anyagilag ösztönözve van, ezért az alkalmazottak mindig barátságosak, barátságosak és ügyfélközpontúak, nem írnak elő felesleges szolgáltatásokat, csak a valóban szükséges érdekes szolgáltatásokat kínálva. Szerződések a fogadó országok legjobb szállodáival, panziókkal és szanatóriumokkal. Számos olcsó szállásajánlat található az oldalon – a vállalatnak számos kvótája van a turisztikai ingatlanokban, ami lehetővé teszi, hogy a szokásos, nem túl nagy költségekkel rendelkező szállásoknál alacsonyabb árakat kínáljon. Olcsó repülő- és vasúti jegyek, valamint ingyenes biztosítás a 8 év alatti gyermekek számára, akik Krasznodar Krakkóba utaznak nyaralni.

Az Aleannal való együttműködés nem kevésbé érdekes más utazási cégek alkalmazottai számára – az üzemeltető ingyenes képzést biztosít az ügynökök, műhelyek és szemináriumok számára, promóciós utakat szervez a kollégák számára, hogy javítsa és fejlessze a belföldi turizmust Oroszországban és a szomszédos országokban. oktatás 1 Az Aleannal való együttműködés nem kevésbé érdekes más utazási cégek alkalmazottai számára.

Előnyök

 • Kiemelt hangsúly az orosz belföldi turizmuson és a közeli külföldön;
 • Ingyenes biztosítás a Krasznodari területen nyaraló gyermekeknek;
 • Kedvezményes szállás számos szállodában;
 • Képviseleti irodák Oroszország-szerte;
 • Együttműködés a Gift of Life jótékonysági alapítvánnyal;
 • Szállodafoglalások, kirándulások gyermektáborokba, túrák a honlapon;
 • Különféle körutazások;
 • Egyedi programok készítése családi, egyéni és vállalati nyaralásokhoz.

Hátrányok

 • Nincs külső célállomás.

Ambotis

Tour Operator értékelése: 4.3

Ambotis

weboldal:

Forróvonal: 8 (800) 333-00-40.

A rangsor végén az Ambotis utazásszervező áll, amely 26 ország összes ismert üdülőhelyét kínálja. A legjobb szolgáltatásokat, kirándulásokat és túrákat a cég Görögországban értékesíti – ez az ország kezdte meg az aktív munkát és a holding megalakulását, az üdülőhelyek saját szállodákat nyitottak és márkás kirándulási útvonalakat üzemeltetnek. A szolgáltatások egyéb, aktívan fejlődő területein a szakértők a szolgáltatások körének bővítésén és minőségének javításán dolgoznak.

A kínált utazási programok előnyei a megfizethető menetrend szerinti járatoknak köszönhetőek, és a görög légitársaságokkal különleges feltételekkel partnerségi megállapodásokat kötöttek.

Görögország és Olaszország esetében az utazásszervező a Hellenisztikus Egyház Zsinatának áldásával, oroszul beszélő pappal és ortodox idegenvezetővel kínál aktuális zarándokprogramokat.

Az utazási iroda által nyújtott szolgáltatásért a Pane leányvállalat felel

 • n
  avel Hand
 • Egy ingatlanügynökség – nemcsak lakást vagy villát bérelhet, hanem ki is vásárolhatja őket, és egy autóügynökség Pane
 • n Autókölcsönzés autókölcsönzéssel vagy -értékesítéssel foglalkozik, saját szerviz- és benzinkúthálózattal rendelkezik. A holdinghoz tartozik egy kiadó, egy reklámügynökség és egy saját jótékonysági alapítvány is.

  A teljes körű szolgáltatások megtalálható a honlapon az utazásszervező Ambotis, megtalálni a megfelelő túra, és lefoglalni, fizetni, beleértve a részletekben történő fizetés.

  Előnyök

  • Teljes körű turisztikai szolgáltatások Görögországban és Olaszországban;
  • Összesen 26 országot szolgálnak ki;
  • Saját ingatlan- és autókölcsönző ügynökségek;
  • Zarándoklatok;
  • Online szolgáltatás úti célok kiválasztásához, túrákhoz, foglalásokhoz;
  • Részletfizetés.

  Hátrányok

  • Hiányos szolgáltatás a Görögországon és Olaszországon kívüli célállomások esetében.
  Olvasson tovább  18 legjobb hotelek Görögországban a gyermekekkel való nyaraláshoz
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: