Top 10 vízipark Egyiptomban

*A szerkesztő véleménye a legjobb Uggsról. Kiválasztási kritériumaink. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáció szakemberrel.

Egyiptom az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont. A több mint 5000 éves történelemmel rendelkező város minden utazó szeretné, ha részese lehetne ennek a történelemnek, ha láthatná a látnivalókat és megérinthetné a fennmaradt műtárgyakat. Ha valaki eljön egy országba, és nem látja a Kheopsz-piramisokat vagy a Szfinxet, az elvesztegetett időnek számít. A Kairói Múzeum, Théba, a Karnaki templom, a Memnon-kolosszusok kötelező látnivalók.

Egyiptom híres természeti szépségeiről és ősi műemlékeiről. A turisták a világ minden tájáról érkeznek a Vörös-tengerre, ahol a csodálatos homok és a tiszta víz elősegíti a minőségi pihenést. A víz alatti világ a hivatásos és amatőr búvárok számára egyaránt vonzó. Csak ezen a helyen a bolygón megfigyelheti a vibráló növény- és állatvilágot, láthatja az egyedülálló korallzátonyokat.

Egyiptom nagyszerű hely lett a családi nyaralásokhoz. Itt csecsemőket és kisgyermekeket egyaránt szívesen látunk – az élet első hónapjaitól kezdve. A tengeri fürdőzés mellett a vendégeket leginkább a modern víziparkok vonzzák, amelyek többsége a szállodakomplexumokban, de önálló komplexumokban is található.

A csúszdák és medencék sokasága lenyűgöző. Sok vízipark olyan érzést kelt, mintha egy ősi városban vagy dzsungelben lennének, és ez előnyös, mivel egyre több vendéget vonzanak. Néhány helyszín nem a legeredetibb dekorációval büszkélkedhet, de a legmodernebb berendezések és az izgalmas pályák az adrenalinfüggők és az izgalomkeresők kedvenceivé teszik őket.

A gyermekes szülők először is figyeljenek a biztonságra. A kicsiknek korosztályuknak megfelelő medencék állnak rendelkezésre. Az animátorok nem csak szórakoztatnak, de szemmel tartják védenceiket is. Sok helyszínen külön gyermekrészleggel rendelkeznek, ahol a vízben vagy a speciálisan felszerelt játszótereken játszhatnak, haraphatnak valamit egy kávézóban, amelynek menüjét a kicsiknek tervezték, vagy diszkópartit tarthatnak.

A felnőttek is élvezhetik az aquaparkot hosszú távon. Vannak kávézók és büfék, bárok és pihenőhelyek. Azok a vendégek, akik abban a szállodában szállnak meg, ahol a szórakoztató komplexum található, ingyenes belépést kapnak, így naponta beléphetnek anélkül, hogy pénzt kellene költeniük.

Vízipark Egyiptom rangsorunkban 10 olyan vízipark szerepel, amelyek összességében a legjobbnak számítanak a hasonló komplexumok között. A rangsor a nyaralók és az utazási ágazat szakértőinek visszajelzései alapján készült.

Egyiptom legjobb aquaparkjainak rangsora

Jelölés célállomás aquapark értékelés
Egyiptom legjobb aquaparkjainak értékelése 1 Aqua kék 5.0
2 Dzsungel 4.9
3 Titanic 4.8
4 Makadi vízi világ 4.7
5 Sunwing Waterworld 4.6
6 Szindbád 4.5
7 Cleo 4.4
8 Royal Albatros Moderna 4.3
9 Sea Club 4.2
10 Regency Plaza 4.1

Aqua kék

Vízipark minősítés (Egyiptom): 5.0

Aqua kék

A Sharm el Sheikhben található aquapark évek óta az első helyen áll. Korábban Bora Bora Aqua Parknak hívták, de 2011-ben átnevezték. A komplexum az azonos nevű szállodához tartozik, de nem csak a vendégeket, hanem minden üdülővendéget szívesen lát. Ma 64 csúszda, 3 gyermek- és 8 felnőttmedence található, az egyik mesterséges hullámokkal.

A legnépszerűbb csúszdák a “Freefall” és a “Tsunami”. Ők tartoznak a szélsőséges szórakozás és a gyerekek nem engedélyezett itt. A romantikus szerelmesek a velencei csatornákon át vezető gondolás kiránduláson vehetnek részt, amely tökéletesen visszaadja a valódi hangulatot. Az aquaparkban az alkalmazottak különös figyelmet fordítanak a biztonsági óvintézkedésekre, nem engedik a csúszdákat öl vagy szőnyeg nélkül. A tervezés egy másik előnye a komplex. Rengeteg zöld, pálmafák, sziklák, barlangok és furcsa állatok hatalmas figurái ragadják magukkal a kis látogatókat.

Olvasson tovább  Top 20 szálloda Cipruson gyermekes családok számára

Az aquaparkban ázsiai, mediterrán és olasz ételeket kínáló pihenő- és étkezőhelyiségek találhatók. A bárokban hűtött üdítőitalokat és alkoholos italokat szolgálnak fel. Az Aqua Blue látogatói egyöntetűen dicsérték és másoknak is azt tanácsolták, hogy látogassák meg gyermekeikkel, és élvezzék a felejthetetlen nyaralást nagyszerű szolgáltatásokkal.

Dzsungel

Vízipark minősítés (Egyiptom): 4.9

Dzsungel

A második helyen rangsorolt aquapark, amely tulajdonosa ugyanaz a cégcsoport, mint az előző komplexum. Ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás azonos és magas színvonalú. A Jungle ma Hurghada legnagyobb vízi parkjaként ismert, és számos látogatót vonz Egyiptom e régiójába. Diák összesen 53. Itt van a “Kamikaze” 17 méteres magassággal a legmerészebb extrém, “Tsunami”, “Freefall”, és vannak lejtők egyszerűbbek.

16 medence, hogy élvezze a változatosságot. Nemcsak úszni lehet bennük, hanem vízi sportokat is lehet űzni. Mesterséges csatorna, 1 km hosszú, nem hagyja közömbös embereket, akik együtt akarnak időt tölteni, csónakázva. A legkisebbek számára külön gyermekrészleg áll rendelkezésre, amely teljesen biztonságos, és a szülők bármikor profi bébiszitter gondjaira bízhatják őket.

A környéken mexikói, mediterrán, keleti vagy egyéb specialitásokból készült ételekből falatozhat vagy teljes értékű ételt fogyaszthat. A vendégek ingyenesen látogathatják az aquaparkot, ezért sok gyermekes turista választja ezt a szállodát. Nincs mínusz a vélemények szerint. Ha óvatos vagy, akkor aktívan vagy csendben tölthetsz időt a családoddal és a barátaiddal, ha szeretnéd.

Titanic

Vízipark minősítés (Egyiptom): 4.8

Titanic

A harmadik helyezett aquapark Hurghadán található, a Titanic Resort and Aqua Park 4*. Ez egy önálló város, ahol reggeltől késő estig lehet lógni. A környezet olyan, mint egy oázis a semmi közepén. Rengeteg zöld növény veszi körül, ami még a legmelegebb napokon is hűvösen tartja Önt. Még a vízi parkok gyakori látogatóit is meg lehet lepni valamivel. Rengeteg csúszda minden ízlésnek megfelel, akár izgalomra vágyik, akár nyugodtabb vendég szeretne lenni.

A Lazy River egy fűtött mesterséges vizes medence, ahol télen is lehet úszni, mert a hőmérsékletet mindig ugyanazon a szinten tartják. Amíg a gyerekek a személyzet felügyelete alatt egy különálló területen pihennek, a szülők meglátogathatják a szaunát, a masszázsszobát vagy pihenhetnek a wellnessrészlegben. A helyszínen található egy étterem, több bár és kávézó, ahol megkóstolhatja az ismerős és egzotikus ételeket egyaránt.

Az oroszul beszélő személyzetet, a kiváló kiszolgálást és a biztonsági ellenőrzést sok interjúalany előnyként említette. Jól megtervezett szórakozás a gyermekek számára, aranyos csúszdák színes, szórakoztató állatok formájában, medencék és zuhanyzók vicces nevekkel dicsérik. Az aquapark 6 év alatti gyermekek számára ingyenes, míg sok más komplexumban a 3 év alattiaknak nem kell jegyet váltaniuk.

Makadi vízi világ

Vízipark minősítés (Egyiptom): 4.7

Makadi vízi világ

A negyedik helyezett az aquapark, amely szórakoztató és élvezetes tevékenységeket kínál felnőtteknek és gyerekeknek minden korosztály számára. Több mint 50 csúszdával örvendeztetik meg az izgalomkeresőket és a csúszdák szerelmeseit. A ciklon, a vízesés és a turbóalagút. A helyszínen van egy lusta folyó, amelyen raftingolni lehet. A hullámmedence nagyszerű élmény. A gyermekek számára a gyermekek számára készült látnivalók élénk színekben vannak szórakoztató állatok formájában.

Nagy figyelmet fordítanak a látogatók biztonságára. A személyzet biztosítja, hogy a csúszdákat csak szőnyegen vagy ölben végezzék. Nem kell attól tartania, hogy nem engedik fel a gyerekeket a felnőttek csúszdáira, még akkor sem, ha a szülők saját felelősségükre kérik őket. A komplexumban van egy vízimentő állomás. Az aquapark kialakítása magas minősítést érdemel. Fedezd fel a kalózok birodalmát a számos hajóval, akciófigurával és tengeri rablók kellékeivel.

Olvasson tovább  22 legjobb hotelek itt: Prága

A vízi szórakozás után pihenhet a függőágyakon vagy a napozóágyakon, élvezheti a hideg italt, falatozhat egy hamburgert vagy egy teljesebb étkezést a kávézóban. A csúszdák ebédidőben leállnak. Ez egy nagyszerű alkalom a pihenésre és kikapcsolódásra. A megkérdezett turisták többsége pozitív visszajelzést hagyott. Megjegyezték, hogy a komplexum minőségi szolgáltatásokat nyújt, és szigorúan betartja a biztonsági szabályokat.

Sunwing Waterworld

Vízipark minősítés (Egyiptom): 4.6

Sunwing Waterworld

A rangsor ötödik helyén a Sunwing Waterworld Makadi 5*-hoz tartozó aquapark áll. Ez nem csak egy szórakoztató terület. Ez egy olyan komplexum, amely a szabadtéri tevékenységek és a vízi sportok szerelmeseinek fog tetszeni. A különböző nehézségi szintű csúszdák mind a kalandvágyók, mind az óvatosok kedvére válogathatnak. Hullámmedence mesterséges vízzel. Sok szökőkút és vízesés teszi még élvezetesebbé a komplexumot. Csónakázzon le a lusta folyón a családjával, és élvezze a környék szépségét.

A szörfszimulátor segít a kezdőknek, hogy biztos lábakon álljanak, és a nyílt vízen tanultakat hasznosítani tudják. Az aquapark nem csak extrém izgalmakat kínál. A gyermekes családok csobbanhatnak a medencékben, napozhatnak a nyugágyakon, haraphatnak valamit a kávézóban. Rengeteg szórakozás a kicsiknek, mind a vízben, mind a szárazföldön.

A vízi park megfelel a nemzetközi minőségi előírásoknak. A látogatók szerint a terület tiszta, a személyzet udvarias és a látnivalók változatosak. A szörfoktatási szolgáltatás sok nyaraló kedvence. A 2011-ben megnyitott szálloda már megtalálta hűséges vendégeit. Sikerét a modern családi aquaparknak is köszönheti.

Szindbád

Vízipark minősítés (Egyiptom): 4.5

Szindbád

A hatodik legkelendőbb aquapark, amely nem büszkélkedhet sem nagy területtel, sem sokféle attrakcióval. Sok más komplexumtól megkülönböztethető a fokozott biztonság szintje, így a nyaralók, akik a legtöbb figyelmet fordítanak erre a feltételre, a Sindbadot választják a kényelmes tartózkodáshoz az egész családdal. Az aquapark Hurghadán található, és a Sindbad Aqua Hotel Spa 4* szállodához tartozik. A látogatók a vendégek és a turistacsoportok, csak nem lehet bejutni az utcáról.

A vízi park meglehetősen szerény mérete ellenére extrém csúszdákkal várja azokat, akik szeretik az idegeket csiklandozni. Az eredeti hullámmedence és a valódi homokos strand a tengerparti kikapcsolódás érzését nyújtja. A gyerekeknek rengeteg a tennivaló: csúszdázzanak, csobbanjanak a medencében és érezzék jól magukat!. Egy másik fontos előnye az all-inclusive rendszer, amely nemcsak a vendégekre, hanem az aquapark látogatóira is vonatkozik. Ingyenes büfé és alkoholtartalmú italok felszolgálására minden alkalommal van lehetőség.

Néhányan leminősítették a parkot a látnivalók változatosságának hiánya miatt, de a látogatók többsége “kiváló” minősítést adott a parknak a minőségi szolgáltatás, az ingyenes szolgáltatások, a nemzetközi biztonsági előírások betartása és a környezet tiszteletben tartása miatt.

Cleo

Vízipark minősítés (Egyiptom): 4.4

Cleo

Ismerje meg az egyiptomi történelmet és kultúrát, nem csak az ókori templomok és múzeumok látogatásából. A Sharm el Sheikhben található vízi park lehetőséget kínál arra, hogy pihenjen és elmerüljön egy érdekes légkörben, és egyúttal egy ismeretlen világ részének érezze magát. A témakomplexum az ókori Egyiptomra van stilizálva. Még ha nem is volt alkalma megnézni a Kheopsz-piramisokat, vagy nincs rá lehetősége kisgyerekekkel, számos történelmi emlék pontos másolata pont megfelelő lesz. Cleo a hetedik helyet foglalja el a rangsorban.

A terület kicsi, de a részletekig átgondolt, így számos látnivaló és látnivalók, és a gyermekek területe, és az élelmiszer-pontok. A gyerekek lubickolhatnak a medencékben és csúszdázhatnak a csúszdákon. Érdekesség: A játszótér tető alatt van, hogy megvédje a gyerekeket a naptól. A komplexumot nem turistacsoportok, hanem önállóan kell meglátogatni. Az interneten keresztül történő előzetes foglaláskor szép bónuszok járnak, ami szintén tetszik a vendégeknek.

Olvasson tovább  17 legjobb látnivaló Libanonban

A látogatók szerint ez az egyik legjobb szórakozóhely, amely egyedi stílusú, és lehetővé teszi, hogy sok érdekes dolgot tudjunk meg bolygónk ősi civilizációjáról. Amellett, hogy ez kétségtelen előnye a jó szolgáltatás, a magas szintű biztonság, a rendelkezésre álló szórakozás felnőttek és gyermekek számára minden korosztály számára.

Royal Albatros Moderna

Vízipark minősítés (Egyiptom): 4.3

Royal Albatros Moderna

A nyolcadik helyet egyhangúlag a Sharm el Sheikhben található aquapark kapta. A szórakoztató komplexum abban különbözik a többitől, hogy két különálló területre van osztva. A gyermek vízi park 12 színes csúszdával várja a kisgyermekeket minden korosztály számára. Imádják a kígyó, az elefánt, a polip, a teknős, a delfin és a teknősbékás kirándulásokat. A felnőttek számára kialakított terület 8 csúszdával várja a vakmerőket, azokat, akik nem félnek 15 méter magasból lefelé zuhanni, és azokat, akik inkább szórakozni szeretnének, mint félelmet érezni. A Fekete Lyuk, Kamikaze, Szabadesés, Ciklon.

Egész évben nyitva tartó aquapark. A rendszer felmelegíti a vizet, kényelmes környezetet teremtve a kisgyermekek és szüleik számára egyaránt. A vízimentők mindig jelen vannak. A személyzet aprólékos és nem tolerálja a biztonsági előírások megsértését. A relaxációs zónában a felnőttek meglátogathatják a bárt, és élvezhetik a hideg italokat vagy koktélokat.

Minőségi kiszolgálás, jól képzett személyzet, az aquapark érdekes felosztása a kis és nagy látogatók számára, egész éves működés, különböző ízléseknek megfelelő attrakciók sokfélesége.

Sea Club

Vízipark minősítés (Egyiptom): 4.2

A kilencedik helyen egy szórakoztató komplexum található, amely a fiatalabb látogatókat vonzza. Az egész terület tele van színes rajzfilmfigurákkal és tengeri élőlényekkel. Mesés és valósághű állat alakú csúszdák. Gyermekrészleg medencével és zuhanyzóval. A csúszdákat ősi várak formájában díszítik, ami még szórakoztatóbb a fiúk és a lányok számára. A felnőttek sem fognak unatkozni. A nagyon bátrak kipróbálhatják a Fekete lyukat, a Szabadesést és a Cunamit.

A vendégek biztonsága szigorúan érvényesül. A személyzet előzetesen elmondja, hogyan kell lemenni a csúszdákon, hogy ne sérülj meg. Az egész terület nagyon zöld és tiszta. Pihenjen a fárasztó nap után a számos napozóágy egyikén. A belépőjegy tartalmazza a bárpultot, ahol üdítőt és könnyű harapnivalót lehet rendelni.

Sivatagi területen található vízipark. A nyaralókért félóránként járnak buszok. Minden turista pozitív értékelést hagyott. Különösen azok, akik gyerekekkel érkeznek Egyiptomba. A komplexumban minden megtalálható, amire a gyerekeknek minden korosztály számára szükségük lehet.

Regency Plaza

Vízipark értékelés (Egyiptom) 4.1

Regency Plaza

Egyiptom legjobb aquaparkjainak rangsorát egy szállodán belüli komplexum zárja Sharm el-Sheikhben. Nem túl nagy, és nem rendelkezik szuper modern látnivalókkal, de jó nyaralást biztosít gyermekes családoknak és felnőtteknek egyaránt. A hangulat egy ősi városra emlékeztet, és ez az érzés egész nap tart. Zöldbe burkolózó vízi park. A kék vizű medencékkel a háttérben ez a legpihentetőbb, amit csak lehet.

A felnőttek számára 5 különböző magasságú és meredekségű csúszda áll rendelkezésre. Mindegyik változatlanul egy hatalmas, közös, fűtött medencéhez vezet. A gyermekrészleg színes kialakítású. 9 csúszda a különböző korú gyerekek örömére. A biztonságról egy életmentő szolgálat gondoskodik, amely megtanítja, hogyan kell helyesen lecsúszni a lejtőkön a kötelező attribútumokkal: egy szőnyeggel vagy egy öleléssel.

A vendégek megjegyezték, hogy nagyon tiszta, jól karbantartott terület, ahol mindig rendelkezésre áll egy napozóágy. Nincs sorban állás a csúszdáknál, 100%-os ügyfélszolgálat. Mi különösen örültünk a stílus a lovagolások és a nagy medence, amely fut az egész komplexumban. A gyermekes szülők kiemelték a különféle szórakoztató programokat és a vízimentők mellett a hivatásos animátorok jelenlétét is.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: