12 legjobb nyomtató dekupázshoz

*A szerkesztő legjobb választásai. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szaktanácsadás szükséges.

A dekupázs a termékdíszítés művészeti formája, amelyhez modern irodai berendezésekre van szükség: nyomtatókra vagy többfunkciós készülékekre (MFP-kre). Ezek két típusra oszthatók: tintasugaras és lézeres nyomtatók. Hogy melyik a jobb, az attól függ, hogy milyen konkrét feladatra vásárolják meg. A decoupage technikának saját minőségi kritériumai vannak. Számos paramétert kell figyelembe venni, amikor eldönti, hogy melyik eszköz a legjobb az Ön számára.

A CISS (Continuous Ink Supply System) kompatibilitás és az RPC (Rechargeable Cartridge) telepítésének lehetősége nagy szerepet játszik az irodai berendezések kiválasztásában. A lézer- és tintasugaras nyomtató modelleknek vannak előnyei és hátrányai. Az előbbi állítólag gazdaságosabb, mint az utóbbi, de rosszabb a képminősége. Az is elterjedt, hogy a lézertoner kevésbé környezetbarát, mint a tintasugaras toner. Szakértőkből és szolgáltatási elemzőkből álló csapatunk figyelemmel kísérte a piacot, és kiválasztott 12 olyan nyomtatót, amelyek a legjobban alkalmasak a dekupázsra.

A legjobb decoupage nyomtatók értékelése

Jelölés helyszín termék neve ár
A legjobb tintasugaras nyomtatók dekupázshoz 1 Epson WorkForce WF-7210DTW 22 990€
2 Canon PIXMA iX6840 14 179€
3 egyébDCP-T510W InkBenefit Plus 12 289€
4 HPInkTank115 7 479€
5 Canon PIXMA TS704 5 997€
6 HP DeskJet 2130 1 789€
A legjobb lézernyomtatók dekupázshoz 1 XEROX Versa
 • C400DN
 • 35 150€
  2 HL-L8260CDW 24 494€
  3 HPColorLaserJetProMFPM180n 20 120€
  4 Canoni-SENSYS MF641Cw 27 418€
  5 Ricoh P C300W 10 850€
  6 KYOCERA ECOSYS P5026cdw 17 905€

  A legjobb tintasugaras dekupázsnyomtatók

  Epson WorkForce WF-7210DTW

  Értékelés: 4.9

  Epson WorkForce WF-7210DTW

  Első helyezett egy tintasugaras nyomtató a híres Epson márkától. A piezo nyomtatási technológia kiváló minőségű képeket biztosít a dekupázshoz. A képek védve vannak a sérülésektől az eredeti, szabadalmaztatott pigmentnek köszönhetően, amely azonnal megszárad. Nem folyik rájuk nedvesség, ragasztó vagy más folyadék, és a tinta nem vérzik vagy maszatolódik. Automatikus kétoldalas nyomtatás áll rendelkezésre.

  A nyomtató 5,6 cm-es LCD kijelzővel rendelkezik. Memóriakártya-nyílás, így önálló üzemmódban is működik. Az internetkapcsolat otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül érhető el; Air Print támogatás is rendelkezésre áll. Maximális nyomtatási felbontás 4800 x 2400 dpi, 20 színes és 32 fekete-fehér oldal/perc sebességgel. A nyomtató A3+ formátumban működik és támogatja a közvetlen nyomtatást. 300 színes és 350 fekete-fehér nyomat kazettánként.

  A CISS-kapcsolat nagy előny. Kiterjeszti a munkafolyamatot és kétszeresére csökkenti a fogyóeszközköltségeket.

  Előnyök

  • széles formátumú nyomtató;
  • Kényelmes és gyors beállítások;
  • Nagy sebességű nyomtatás;
  • Ragyogó és éles képek.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Canon PIXMA iX6840

  Értékelés: 4.8

  Canon PIXMA iX6840

  A második legnagyobb teljesítményű A3+ nyomtató. A Canon PRIXMA iX6840 számos integrált funkcióval rendelkezik, így képes távolról képeket nyomtatni dekupázshoz. Az ingyenes PIXMA/MAXIFY Printing Solutions alkalmazás használata. A nyomtató támogatja az Apple AirPrint és a Google Cloud Print funkciót a képek számítógépről történő küldéséhez.

  A készülék öt XL méretű patront tartalmaz. Ez a gyártó szerint akár 30%-kal csökkenti a költségeket. A fekete patron például 1000 lapra elegendő, a nyomtatási sebesség pedig a FINE technológiának köszönhetően 14 kép/perc. Színes nyomtatás esetén a nyomtató egyszerre 10 képet nyomtat ki. Egy 10*15 cm-es szegély nélküli, bordázott kép 36 másodperc alatt jelenik meg.

  A nyomtató kifinomult kialakításával széleskörű működési képességek érhetőek el. Fényes és matt papírokra, fóliára, címkékre, borítékokra, kártyákra, fotópapírra nyomtat. Egy színes kazetta kapacitása 1,645 képet tesz lehetővé. Csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz és támogatja a Windows, Mac OS, iOS rendszereket.

  Előnyök

  • Alacsony tintafogyasztás;
  • Magas képminőség;
  • ultra-kompakt méret;
  • vezeték nélküli használat.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  egyébDCP-T510W InkBenefit Plus

  Értékelés: 4.7

  </div><p>otherDCP-T510W InkBenefit Plus” src=”/wp-content/uploads/2023/08/5616666195461-2812.jpg” height=”311″ title=”<br />otherDCP-T510W InkBenefit Plus”></p><p>Harmadik helyezett a MFP gyártó <br />egyéb. Ez a nyomtató, szkenner, fénymásoló és faxkészülék irodai és kreatív munkára alkalmas. Funkciói és teljesítménye a feladathoz optimálisan kiegyensúlyozottak. A készülék piezo nyomtatási technológiával és folyamatos tintaellátó rendszerrel (CISS) rendelkezik. Csendesen fut és nem foglal sok helyet.</p><p>A DCP-T510W InkBenefit Plus vezeték nélküli csatlakoztathatósággal rendelkezik, és kompatibilis a Windows, Mac OS, iOS és iOS rendszerekkel. Támogatja a Wi-Fi, Ethernet (RJ-45) és USB csatlakozást. Maximális felbontás fekete-fehér és színes nyomtatáshoz – 6000×1200 dpi. A szkennelés az első esetben 12pc sebességgel lehetséges. a másodikban pedig 6 percenként. A kézi adagolótálca kapacitása – 150 lap.</p><p>Az MFP mobil eszközről távolról is vezérelhető, és LCD kijelzővel rendelkezik az egyszerű használat érdekében offline is. A CISS jelentős költségmegtakarítással akár 6500 fekete-fehér és 5000 színes oldal nyomtatását is lehetővé teszi a patronok cseréje nélkül.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>színvisszaadás;</li><li>zajtalan működés;</li><li>Vezeték nélküli nyomtatás tabletről;</li><li>egyszerű beállítási lehetőségek.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észleltek problémákat.</li></ul><h3>HP InkTank115</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=HPInkTank115

  Negyedik helyezett az amerikai HP gyártó. A tintasugaras nyomtatók rangsorában a leggazdaságosabb színes nyomtatási lehetőségként szerepel. A készülék beépített folyamatos tintaellátó rendszerrel (CISS) rendelkezik, amely a kifolyás elleni védelemmel rendelkezik, ami növeli a gazdaságosságot. A tintatartályok közvetlen feltöltésére használható. A nyomtató havonta akár 1000 lapos terhelést is képes kezelni, így otthoni használatra is alkalmasabb.

  A készülék számos nyomtatási móddal rendelkezik, és a kulcsfontosságú folyamatok egyszerű nyomon követése érdekében LCD-képernyővel van felszerelve. Kétségtelen előnye a fogyóeszközök alacsony ára. Maximálisan A4-es méretben és 215×355 mm-es méretben nyomtat. Nyomtatási sebesség – 19 oldal/perc. percenként. A papírtálca 60 lapot tartalmaz. Színes tintapatron élettartama 8000 oldal/perc., Fekete-fehérben – 6000 ppm. Fényes, matt és fotópapírra, címkékre, borítékokra nyomtat.

  Az ügyfelek megjegyzései szerint a magas szintű műszaki képességek gyorsan és költséghatékonyan, kiváló minőségű nyomatokat készítenek, miközben magas szintű kezelési kényelmet biztosítanak.

  Előnyök

  • minimális beállítások;
  • alacsony nyomtatási költségek;
  • dinamikus biztonság;
  • CISS.

  Hátrányok

  • nem található.

  Canon PIXMA TS704

  Értékelés: 4.5

  Canon PIXMA TS704

  Az ötödik hely ebben a kategóriában a Canon egy másik képviselőjének jár. A készülék piezoelektromos tintasugaras fejjel van felszerelve, amely kiváló minőségű nyomtatást biztosít. Ez a kompakt többfunkciós nyomtató 15 oldal/perc monokróm nyomtatásra képes., és 10 színes. A maximális felbontás 4800×1200 dpi. 350 lapos papíradagolási kapacitás. A készülék teste ütésálló műanyagból készült.

  Optimális funkcionalitás egy informatív 2 soros LCD kijelzővel. Automatikus kétoldalas nyomtatással és szegély nélküli képkészítéssel is rendelkezik. Kompatibilis a Windows, Mac OS operációs rendszerekkel, Wi-Fi, Bluetooth és Etherenet (RJ-45) kapcsolaton keresztül csatlakozik. Támogatja az Air Print és a Cloud Print nyomtatást. 5 db pigmentált tintával ellátott patront tartalmaz.

  Könnyen használható, kompakt és funkcionális otthoni használatra. Kiváló minőségű képeket készít fényes, matt és fotópapírra, és a kényelem érdekében közvetlen nyomtatási lehetőség is rendelkezésre áll. A legjobb színes nyomtatók minősítésében a modell a különböző dekupázs technikákhoz használt képek magas minősége miatt jött létre.

  Előnyök

  • egyszerű beállítások;
  • Tiszta képek;
  • folyamatos nyomtatás
  • kompakt helyigény.

  Hátrányok

  • nincs.

  HP DeskJet 2130

  Értékelés: 4.4

  HP DeskJet 2130

  A hatodik helyen egy tintasugaras multifunkciós nyomtató áll, amely a legolcsóbb eszköz az irodai berendezések piacán. Az ára 2000 rúpia körül van. A készülék alkalmas otthoni alkalmi használatra. A patronok egy egyszerű fecskendővel újratölthetők kompatibilis tintákkal.

  A DeskJet 2130 kiválóan alkalmas kreatív munkára. Ez a modell egy szkenner, nyomtató és másoló kombinációja, amely A4-es színes formátumban, legfeljebb 4800 x 1200-as felbontással, 20 oldal/perc sebességgel nyomtat. Van egy funkció, amellyel 216×297 mm-es maximális nyomtatási méretben nyomtathat fényképeket. A színes patron kapacitása 165 oldal, a készlet 4 patront tartalmaz.

  A kis méretű, gyors teljesítményű és minimális árú készülék kártyákat, fóliákat, címkéket, fényképeket, fényes és matt papírt és borítékokat nyomtat. Az MFP támogatja a Windows, Mac OS. Mivel a nyomtatófejek a patronokba vannak beépítve, a hosszabb megszakítás nem okoz kárt magában a nyomtatóban.

  Előnyök

  • könnyű használat;
  • miniatűr méret;
  • kellemes design;
  • alacsony költség.

  Hátrányok

  • nincs azonosítva.

  A legjobb lézernyomtatók dekupázshoz

  XEROX Versa
 • nk C400DN
 • Értékelés: 4.9

  XEROX Versa<li></div><p>nk C400DN” src=”/wp-content/uploads/2023/08/62416666195461-9012.jpg” height=”463″ title=”XEROX Versa”</p><li>nk C400DN”><p>A dekupázs lézernyomtatók között az első helyet a XEROX fejlesztése foglalja el. A készülék előnézeti funkcióval és optikai karakterfelismerési (OCR) lehetőséggel rendelkezik. Időtakarékos adatcsere. A modell támogatja a több mobileszközhöz való csatlakozást, ha több személynek van hozzáférése hozzá.</p><p>Az MFP-t a kereskedelmi felhasználás igényeit szem előtt tartva tervezték. A kialakítás több, 950 lap kapacitású papírtálcát tartalmaz. Ez a funkció hosszabb és zökkenőmentesebb munkavégzést biztosít. 5″-os LCD kijelző az egyszerű beállításhoz. Automatikus kétoldalas nyomtatás.</p><p>Az eszköz biztonsági rendszerrel van felszerelve, beleértve a hozzáférés-ellenőrzést is. Van számlakártya-azonosítás és biztonságos nyomtatás. A nyomtató támogatja a Google Cloud Print, a Mopria és az Apple AirPrint nyomtatást.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a nyomtató technológiája;</li><li>Nagy nyomtatási sebesség;</li><li>hosszú élettartam;</li><li>robusztusság nagy terheléssel szemben.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észleltek.</li></ul><h3>egyéb HL-L8260CDW</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=</div><p>egyéb HL-L8260CDW” src=”/wp-content/uploads/2023/08/80016666195461-1412.jpg” height=”455″ title=”<br />HL-L8260CDW”></p><p>A második helyet joggal foglalja el a nyomtatómárka <br />egyéb. Ez egy igen népszerű eszköz fejlett funkciókkal. Ideális irodai használatra. Az üzleti nyomtatás termelékenysége jelentősen növelhető ezzel az MFP-vel. A nyomtató percenként 31 lapot nyomtat. Színes és fekete-fehér. A képminőség megfelel a professzionális minőségnek.</p><p>A könnyű használat az egyik egyértelmű előnye. Megbízható és biztonságos, gyorsan és egyszerűen használható szalonokban és irodákban, állásidő nélkül. Erőssége az automatikus kétoldalas nyomtatás és a nagy sebesség. A maximális felbontás mindkét módban 2400×600 dpi. A szabványos papíradagoló tálcák kapacitása 300 lap.</p><p>A nyomtató képes vezeték nélküli nyomtatásra Wi-Fi, Ethernet (RJ-45) kapcsolaton keresztül. Operációs rendszer támogatás: Windows,</p><li>nux, Mac OS, iOS. A készülékbe egy USB hubot is integráltak. Az összes aktuális információ megjelenik az LCD-panelen. Van közvetlen nyomtatási funkció, és a képdob élettartama 30000 db.<h4>Előnyök</h4><ul><li>jó képminőség;</li><li>a tervezés megbízhatósága;</li><li>magas termelékenység;</li><li>Különböző típusú papírokra nyomtat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észlelték.</li></ul><h3>HP ColorLaserJetProMFPM180n</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=HPColorLaserJetProMFPM180nHPColorLaserJetProMFPM180n

  A harmadik helyezett multifunkciós készülék kis irodákba vagy otthoni irodákba alkalmas. Kombinálja a nyomtatót, szkennert, másolót, gyors hálózati nyomtatási beállítással és Wi-Fi routerhez csatlakoztatható LAN-csatlakozóval rendelkezik. A mobilalkalmazáson keresztül történő munkavégzés lehetősége hp smart prin van a készülékben implementálva.

  A készülék gyorsan elindul és jó nyomtatási sebességgel rendelkezik. A nyomtató maximális nyomtatási mérete 216×356 mm. A papírtálca kapacitása 150 lap. Automatikus be/ki funkció. Az MFP könnyű kezelhetősége, megbízhatósága és teljesítménye összhangban van az árával.

  A készülék LCD kijelzővel van felszerelve, ami nagyban megkönnyíti a szükséges paraméterek beállítását. Az alábbi operációs rendszerek támogatottak: Windows,

 • nux, Mac OS és iOS. A készülék jobb funkcionalitása és technológiai kifinomultsága fokozott érdeklődést vált ki az ügyfelek körében, akik különböző célokra használják, beleértve a dekupázshoz használt képek nyomtatását is.

  Előnyök

  • Gyors első oldali kimenet;
  • nagy sebességű nyomtatás;
  • a képek élessége és élénksége;
  • kompakt méret.

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Canon i-SENSYS MF641Cw

  Értékelés: 4.7

  Canoni-SENSYS MF641Cw

  A negyedik helyen a mobil nyomtatást és a Wi-Fi hálózatot támogató nyomtató áll. A modern irodák és fotónyomtató szalonok számára szükséges összes funkciót figyelembe vesszük. Fel van szerelve öko-másolási üzemmóddal, amely lehetővé teszi nyolc sűrített oldal megjelenítését egy A4-es oldalon. Memorizálja és egy érintéssel kinyomtatja a gyakran használt űrlapokat és sablonokat.

  Az MF641 percenként 18 oldalt másol és készít, ami elfogadható sebesség a kisvállalkozások számára. A 12,7 cm-es színes érintőképernyő a készüléktestbe van integrálva a gyors beállításhoz bármilyen összetett feladathoz. Az All-in-one patron funkció kiküszöböli az újratöltés problémáját. A beépített tonerfogyasztás-figyelő funkció felelős azért, hogy figyelmeztesse a felhasználót a toner végéről. Hosszabb hozamú patronok is kaphatók.

  A specifikációk kisebb irodai feladatokra alkalmasak. A képeket 25-400% között lehet nagyítani és kicsinyíteni. 14 és 27 ipm gyors szkennelési sebesség színes és fekete-fehér képek esetén egyaránt. percben. illetve. Papíradagoló tálca kapacitása -251 lap.

  Előnyök

  • jó képminőség;
  • Számos hasznos lehetőség;
  • alacsony zajszintű eszköz;
  • Nehéz és könnyű papírra nyomtat.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Ricoh P C300W

  Score : 4.6

  Ricoh P C300W

  Az ötödik helyen az a nyomtató, amely sok pozitív visszajelzést gyűjtött a felhasználóktól. Megfelelő funkciókkal és jó képminőséggel rendelkezik. A beállítások egyszerű kezelése és univerzális készüléktámogatás. A gép tartalmazza a szükséges telepítőprogramokat.

  A nyomtató A4-es formátumban működik, maximális felbontása 2400×600 dpi fekete-fehér és színes nyomtatáshoz. 251 lapos papírtálca. 25 ipm gyártási sebesség. percenként. Automatikus kétoldalas nyomtatás. A nyomtató Windows kompatibilis,

 • nux, Mac OS és iOS, valamint AirPrint.

  A készülékkel kapcsolatos összes aktuális információ megjelenik az LCD kijelzőn. Képeket nyomtat matt és fényes papírra, címkékre, borítékokra, fóliákra. A színes patron/toner 2300 oldalas, akárcsak fekete-fehér társa. Sok ügyfél említi az optimális ár/teljesítmény arányt.

  Előnyök

  • funkciók széles skálája;
  • A kép tisztasága;
  • nagy nyomtatási sebesség;
  • Távvezérlési képesség.

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  KYOCERA ECOSYS P5026cdw

  Értékelés: 4.5

  KYOCERA ECOSYS P5026cdw

  A hatodik helyen egy multifunkcionális gép, amely jó minőségű képeket biztosít a dekupázshoz. 256 különböző féltónust állít elő. A nyomtató áttekinthető LCD-panellel és kártyaolvasóval van felszerelve. Automatikus kétoldalas nyomtatással rendelkezik. A Cortex-A9 processzor frekvenciája 800 MHz, a havi terhelhetőség 50 000 oldalra korlátozódik. A készülékbe integrált közvetlen nyomtatási funkció.

  A készülék kiváló specifikációkkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően megvalósíthatja a legambiciózusabb kreatív ötleteket. Szabványos papíradagoló kapacitás 300 lap. A nyomtató támogatja a Windows operációs rendszereket: Windows,

 • nux, Mac OS és iOS. Van vezeték nélküli képalkotás Wi-Fi és Ethernet (RJ-45), USB.

  Az ECOSYS P5026cdw képes egyedi méretben nyomtatni borítékokra, címkékre, kártyákra, fóliákra, különböző vastagságú és sűrűségű matt és fényes papírra. A színes patron 3000 oldalig, a fekete-fehér patron pedig 4000 oldalig tart. A maximális felbontás – 1200×1200 dpi.

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • alacsony költség;
  • Jó színvisszaadás;
  • alacsony zajszintű működés.

  Hátrányok

  • nincs.
  Olvasson tovább  A 6 legjobb Asus Router
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: