12 legjobb videó szerkesztő szoftver

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt elengedhetetlen a szakszerű tanácsadás.

A bevezető és a szakaszok leírása változatlanul hagyható.

Az eredeti “11 legjobb…” mellé tettem még egyet, ami azt jelenti, hogy a “12 legjobb…” kellene írni.

A honlapon elérhető összes elem leírását nem kell kiegészíteni, hanem teljesen helyettesíteni kell azzal, amit itt adok meg, mivel sok idő telt el, és kivétel nélkül minden alkalmazás új verziója megjelent, és sok dolog megváltozott. A piac megváltozott.

A cikk tartalma
Olvasson tovább  Top 8 Reobázis PC-khez

A legjobb videószerkesztő szoftver értékelése

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb amatőr videószerkesztő szoftver 1 Shotcut 5.0
2 Openshot videó szerkesztő 4.9
3 Avidemux 4.8
A legjobb középkategóriás videószerkesztő szoftver 1 VirtualDub 5.0
2 VSDC ingyenes videó szerkesztő 4.9
3

Titling Studio

4.8
A legjobb professzionális videoszerkesztő szoftver 1 Adobe Premiere PRO 5.0
2 Sony Vegas Pro 4.9
3 Corel VideoStudio 4.8
Mac videoszerkesztő szoftver 1 Final Cut Pro X 5.0
2
 • ghtworks
 • 4.9
  3 iMovie 4.8

  A legjobb amatőr videószerkesztő szoftver

  Shotcut

  Értékelés: 5.0

  SHOTCUT

  Először is, nézzük meg a teljesen ingyenes, cross-platform alkalmazást, a Shotcut-ot. Fő előnyei, amelyek miatt a felhasználók nagyra értékelik, az egyszerűség és a funkcionalitás kombinációja. Egy praktikus idővonalat használ a nem lineáris szerkesztéshez. Elérhető FreeBSD számára,

 • nux, macOS és Windows szabad licenc alatt.

  A program fő képességei a kollázsok készítése, szűrők hozzáadása, színkorrekció és egyéb módosítások. Ugyanakkor maguk az eszközök – különösen a szűrők – alkalmasak a felhasználó testreszabására. Beállíthatja a kép élességét, a mintavételezési sebességet, a hangerőt. mindez és még sok minden más is elmenthető a felhasználói beállítások között.

  Rugalmas minden formátummal és kodekkel: WebM,

  64, MJpeg, LOSLESS (veszteségmentes) és mások. A meglévő klipeket is átalakíthatja a rendelkezésre álló formátumokra a rendelkezésre álló kodekek segítségével. Az ehhez szükséges eszközök szintén egyszerűek és hozzáférhetőek.

  Külön érdemes néhány szót ejteni a Shotcut felületéről is. Különleges, de rugalmas. Alapértelmezés szerint a legtöbb munkaeszköz el van rejtve, de a “Nézet” menüpont segítségével akár egyenként is bekapcsolhatók.

  Érdemes azt is elmondani, hogy a Shotcut meglehetősen felhasználóbarát az informatív súgórendszernek és a tippeknek köszönhetően. A súgó nagy része már a főképernyőn is elérhető.

  A legújabb verzióhoz tartozó disztribúciós csomag 21.02.27 február 27, 2021 “súlya” körülbelül 200 MB.

  Előnyök

  • nagyszerű kezdőbarát;
  • nem lineáris idővonal-szerkesztés;
  • számos kompatibilis kodek és formátum;
  • testreszabható szűrők;
  • Mérsékelt méreteloszlás;
  • teljesen ingyenes és cross platform.

  Hátrányok

  • nincs orosz nyelv;
  • Egyes felhasználók ok nélkül “összeomlást” tapasztalnak.

  Openshot videó szerkesztő

  Értékelés: 4.9

  Openshot videó szerkesztő

  És egy másik nem lineáris videó szerkesztő ingyenes terjesztéssel. Ezt a funkciót (ingyenes ingyenes terjesztés) hagyományosan az amatőr videószerkesztő szoftverek jelének tekintjük.

  2021 márciusától a legfrissebb, 2. verziójú.5.1, megjelent március 3-án. FreeBSD-re fejlesztett alkalmazás,

 • nux, macOS és Windows.

  Ez a program számos audio és kép codec-et is támogat, az FFmpeg alapján). Egyszerre több sávot is képes kezelni (multi-tracking támogatás). A videó átmenetek rugalmasan egymásra is helyezhetők és megtekinthetők. A szoftverkörnyezet kész eszközöket tartalmaz a feliratozáshoz és feliratozáshoz, kész sablonokkal.

  Az alkalmazás fejlett funkciókkal is rendelkezik: videó átmenetek előnézet, vízjel, kulcskocka funkció (sima animált átmenetek), digitális zoomolás.

  Szerkesztési képességei mellett az Openshot Video Editor a HDV és AVCHD videókhoz is igen népszerű a felhasználók körében.

  Előnyök

  • egyszerű és funkcionális nem lineáris szerkesztő;
  • multitracking támogatás;
  • Praktikus eszköz nagyfelbontású videókhoz;
  • digitális skálázás;
  • Animáció hozzáadása Blender 2 esetén.6.0 és magasabb.

  Hiányosságok

  • nincs orosz lokalizáció.

  Avidemux

  Értékelés: 4.8

  Avidemux

  Válogatásunkat egy másik ingyenes cross-platform alkalmazással szeretnénk befejezni, amely támogatja a nyílt forráskódú politikát – Avidemux. A szoftvert először a kilencvenes évek közepén adták ki, az utolsó stabil frissítés a 2.7.6 of július 7, 2020.

  A program népszerűségét a felhasználók körében a praktikus és könnyen kezelhető alapeszközöknek köszönheti – a nem kívánt képkockák vagy szegmensek kivágása, szűrők alkalmazása, kódolás a kívánt formátumba.

  Az Avidemux körülbelül 25 bemeneti formátumot ismer fel különböző variációkkal, és képes a folyamot több mint húsz kimeneti formátum egyikébe átkódolni, beleértve a Matroska (Beta), H.265 vagy AAC hangban.

  Az új verzióban az alkalmazás fontos kiegészítéseket kapott. Most a maximális felbontás 4096×4096-ra nőtt. A TS fájlok mostantól 13:15:36-nál hosszabb ideig támogatottak. Támogatja a töredezett MP4 fájlokat. Számos kisebb javítás és kiegészítés.

  2016 óta a program a videokódolás hardveres gyorsítását (H.264) az akkori legmodernebb Nvidia grafikus kártyák grafikus processzorainak használatával.

  A következtetés az Avidemuxról egyszerű – a program meglepően funkcionális, igazán hasznos és hatékony, sok felhasználó kedveli, még mindig frissül (2021. március vége), de néhány furcsa körülmény miatt nagyon közepes PR-támogatással rendelkezik a stúdiótól. De ha az alkotóknak nincsenek messzemenő ambícióik, akkor bizonyára joguk van hozzá.

  Előnyök

  • Videofájlok gyors és egyszerű szerkesztése;
  • Több formátum támogatása mind a bemenet, mind a kimenet esetében;
  • A töredezett MP4 fájlok támogatása;
  • 4096×4096 maximális felbontás;
  • a nagy TS-fájlok támogatottak;
  • általános egyszerűség, hozzáférhetőség és megbízhatóság.

  Hátrányok

  • nincs orosz lokalizáció.

  A legjobb középkategóriás videószerkesztő szoftver

  VirtualDub

  Értékelés: 5.0

  VirtualDub

  Az egyik leghíresebb videószerkesztő program, amely kezdetben egy kezdő számára kissé visszataszító lehet a nagyon aszketikus felületével, ami a kevés funkcionalitás illúzióját kelti, de a felhasználók ezreinek és ezreinek munkájában többnyire a legjobb oldaláról mutatkozott meg. A probléma az, hogy 2013 óta nem frissítették, és bár még mindig nagyon népszerű, a kilátásai nem egyértelműek.

  Kizárólag Windowsra fejlesztett program. Videoklipek vágása és egyesítése, átkódolása és megfelelő formátumban való tárolása, szűrők alkalmazása, kulcskockák használata.

  A VirtualDub sajátossága, a használhatóság szempontjából minden hátrányával együtt, az, hogy a felhasználónak teljes ellenőrzése van a működési mód felett. Ha például a tömörítetlen módot választja, az egész folyamat tömörítés nélkül zajlik, egészen addig a tényig, hogy bizonyos műveletek nem lesznek elérhetők. Sok más szerkesztő “bűn” tömörítés és újratömörítés legalább részleges vagy adaptív különböző okok miatt.

  Mint fentebb említettük, a program kissé elriaszthatja az újonnan érkezőket a meglehetősen szegényes kezelőfelületével, amely csak egy “szép” idővonalat és számos, nem teljesen érthető gombot tartalmaz. De ahogy megtanulja, a VirtualDub teljes pompájában és kényelmében jelenik meg a menürendszerrel és a gyorsbillentyűkkel.

  Előnyök

  • könnyű és gyors működés (ha érti);
  • fájl átkódolási funkció;
  • hasznos szűrők;
  • kulcskockák használata;
  • ritka funkció – teljes felhasználói ellenőrzés.

  Hátrányok

  • nagyon egyszerű felület.

  VSDC ingyenes videó szerkesztő

  Értékelés: 4.9

  VSDC ingyenes videó szerkesztő

  Egy másik, hagyományos értelemben vett középszintű videoszerkesztő program, amelynek nevében egyértelműen a “Free” szó szerepel. Igen, az alkalmazás valóban ingyenes, annak ellenére, hogy sokan úgy vélik, hogy még professzionális a funkcionalitás és számos attribútum tekintetében. A Windows operációs rendszercsaládhoz fejlesztették ki. A legközelebbi verzió az írás időpontjában a következő: 6.6 december 24, 2020.

  Ez az alkalmazás már magasabb szintű, mint az előző, már csak azért is, mert nem lineáris videoszerkesztésre készült. az a tény, hogy támogatja az ultra-nagy felbontású 4K tartalmakat, 360 fokos videó és 3D grafikai formátumokkal dolgozik, meglehetősen magas technológiai szintet mutat.

  A VSDC funkciói közé tartozik az összes szükséges színkorrekciós eszköz, amelyekkel a felhasználó a Motion

  Könnyedén rögzíthet asztali számítógépet, DVD-adatokat, hangosbeszélő narrációt és még sok mást is. Fontos előnye a könnyű veszteségmentes exportálás vagy exportálás bármely népszerű formátumba, mint például Facebook, YouTube, Instagram és mások.

  A VSDC alaposabb eszköztára “haladóbb” dolgokat tartalmaz: maszk alkalmazása a kép egy bizonyos részére, a “chromakey” használata, több tucat rétegzési mód a kompozíció összeállításához,

  Egy érdekes eszközre is szeretnénk felhívni a figyelmet, az AI rajzgenerátorra. Ez azt jelenti, hogy a program neurális hálózatok segítségével független művészi értelmezéseket generál.

  A program felhasználói többnyire úgy írják le, hogy a program ritka példája egy valóban ingyenes szoftverterméknek, amelynek funkcionalitása a fizetős szoftverekéhez hasonló.

  Az előnyök

  • a funkcionalitás egyes elemeinek szakmai szintje;
  • vannak olyan tulajdonságok és funkciók, amelyekkel egyetlen más hasonló szerkesztő sem rendelkezik;
  • nem lineáris videószerkesztés;
  • 4K tartalmak támogatása;
  • 3D és 360 fokos videofelvétel támogatása
  • orosz lokalizáció
  • veszteségmentes exportálhatóság.

  A hátrányok a következők

  • viszonylag magas belépési küszöb és némi interfészbonyolultság.

  Stúdió

  Értékelés: 4.8

  Pinnacle Studio

  És teljes a választék a feltételes középszintű videó szerkesztők egy másik szuper-népszerű szoftvercsomag, amely sokan úgy vélik, egy profi, és gyakran használják a professzionális stúdiókban. A komplexumot a Windows operációs rendszercsaládhoz tervezték, és még mindig aktív fejlesztés alatt áll. A legközelebbi változat a 24.0 augusztus 11-től, 2020.

  Ez egy nem lineáris videoszerkesztő szoftver, amely számos funkcióval és a felhasználók által kedvelt felülettel rendelkezik. Nem lehet azt mondani, hogy a Pinnacle Studio rendelkezik egy bizonyos “chippel”, amely ezt a szoftverkomplexumot tagadhatatlan előnyhöz juttatja másokkal szemben. A Pinnacle szépsége abban rejlik, hogy minden egyszerűen nagyon jól sikerült és kiváló minőségű. Fejlett szintű eszközök, teljes kreatív irányítás, lelkiismeretesen kidolgozott effektek és jellegzetesen felhasználóbarát kezelőfelület.

  A programnak nagyon hosszú története van, többször visszavásárolták különböző cégek, az évek során hatalmas rajongói közösségre tett szert. Itt is, mint sok magas szintű szoftvertermék esetében, egyértelmű a felosztás a feltételesen standard, professzionális és köztes verziókra, amelyek árban és a rendelkezésre álló funkciókban különböznek egymástól.

  Természetesen a Pinnacle Studio támogatja a 4K és más progresszív formátumú tartalmakat, képes különböző formátumokra konvertálni, képes a chromakey és a 360°-os videókkal dolgozni.

  Egy felhasználói véleményből IRecommend: “A program fő hobbija, hogy hozzáadhat egy speciális könyvtárat, amely speciális átmeneteket, további hangokat, szerkesztési témákat, valamint néhány effektet tartalmaz.

  Előnyök

  • szakmai szint;
  • teljes kreatív irányítás;
  • fejlett eszközök;
  • minőségi szűrők;
  • 4K és más progresszív formátumú tartalmak támogatása;
  • felhasználóbarát felület;
  • hatalmas közösség;
  • sokak számára ismerős, felhasználóbarát felület;

  Hátrányok

  • egyéni felhasználói megjegyzések az egyes verziókhoz.

  A legjobb professzionális videoszerkesztő szoftver

  Adobe Premiere PRO

  Értékelés: 5.0

  Adobe Premiere PRO

  Kezdjük a nem lineáris videószerkesztés szinte leghíresebb szoftverével, az Adobe Premiere PRO-val, mégpedig PRO-val, mert a professzionális verzió egy bizonyos szakaszban “saját útját járta”. 2021. március végén a csomag legújabb verziója a CC 2020 (14.4) 2020 szeptember.

  Dióhéjban megpróbálni elmagyarázni az Adobe Premiere PRO fő előnyeit, nehéz lenne, mivel ez egy olyan termék, amely még többet tartalmaz, mint minden más termék. És ez a “több mint minden” számtalan pluginnel érhető el, amelyek közül sokon professzionális stúdiók dolgoznak, és kereskedelmi alapon alkalmazzák őket. A programot ma már PC és Apple számítógépeken egyaránt használják.

  Ami biztosra vehető – a más Adobe szoftverek (legyen az Photoshop vagy Illustrator) felhasználói örömmel fogják látni a nagyon felismerhető és sok szempontból ismerős kezelőfelületet. Az eszközök és funkciók elrendezésének logikája az Adobe Premiere PRO-ban a maximális kompatibilitás elvére épül. És azt kell mondanom, hogy ez egy jó dolog, mivel az Adobe kezdeti elképzelései a használhatóság tekintetében több mint sikeresnek bizonyultak.

  Az Adobe Premiere PRO eredményei és közönsége lenyűgözőek. Ezt a szoftvercsomagot használja a BBC, és ezzel a programmal szerkesztettek olyan mozis eseményeket, mint a Deadpool, a The Social Network és még sok más.

  Előnyök

  • az egyik legátfogóbb és legsokoldalúbb videószerkesztő szoftver;
  • rugalmas munka a plug-inekkel és azok hatalmas számával;
  • felhasználóbarát kezelőfelület az új és különösen a “régi” felhasználók számára
  • a “kép” minőségének intelligens javítása;
  • Creative cloud (szinte minden Adobe termék jellemzője);
  • a vezető hírügynökségek és stúdiók használják.

  Hátrányok

  • Az egyik legdrágább szoftver az árához képest.

  Sony Vegas Pro

  Értékelés: 4.9

  Sony Vegas Pro

  Egyszerre “nem messzire megyünk” nézzük meg a legközelebbi versenytárs a fent leírt óriás – a szoftvercsomag Sony Vegas Pro. Pontosabban, 2016 óta a szoftverkomplexum nevében eltörölték a Sony cég nevét, de az egyértelműség érdekében használjuk. Legközelebbi változat 2021. március végén – 18.0 Build 482 2021. március 15-én.

  A Vegas Pro összehasonlítható az Adobe Premiere PRO-val, ez egy nagy professzionális szoftver minden lehetséges “csomagolással”, vagy inkább egy programcsalád a többsávos video- és hangfelvételek rögzítésére és szerkesztésére. De a különbségek természetesen vannak, és gyakran egyénileg nyilvánulnak meg – valahol jobban működik egy adott plugin, valahol kényelmesebb ez vagy az az eszköz, és így tovább.

  Összességében a két szoftverkomplexum osztályát tekintve valóban összehasonlítható. Mindkettőt aktívan használják a jól ismert stúdiók és a privát alkotásokban. Az egyetlen különbség, hogy a Vegas Pro sokkal olcsóbb, mint az Adobe Premiere PRO, még az utóbbi előfizetési rendszerét is figyelembe véve.

  Ami a funkcionalitást illeti, a Vegas Pro majdnem olyan határtalan, mint az előző csomag. korlátlan számú video- és hangsáv, fejlett eszközök mindkettőhöz, kényelmes szerkesztési és korrekciós eszközök, valós idejű újramintavételezés, a legszélesebb körű 26 fizikai kimenet a független keverőbuszhoz, számtalan bővítmény.

  A Vegas Pro többek között lehetővé teszi, hogy egyszerre több monitorral dolgozzon, a terhelést különböző processzorokra ossza el,

  Előnyök

  • A legszélesebb körű funkcionalitás általában;
  • Valós idejű újramintavételezés;
  • 26 fizikai kimenet a jelkimenethez független keverőbusszal;
  • több monitoron történő munkavégzés támogatása;
  • Lehetőség van a különböző processzorokon történő elosztott munkavégzésre;
  • számos beállítás;
  • viszonylag megfizethető ár egy csúcsszoftvercsomagért.

  Hátrányok

  • némi nehézséget okoz a kezelésben.

  Corel VideoStudio

  Értékelés: 5.0

  Corel VideoStudio

  És a kiválasztás a legjobb professzionális szoftver videó szerkesztés, talán a legkevésbé “titulált” minden értelemben a szoftvercsomag, de mégis, elfoglal egy kiemelkedő helyet a piacon. Ez a VideoStudio korábban a stúdióból

   ead, és most a Corel grafikai óriáscéghez tartozik. Csak a Microsoft Windows rendszerhez érhető el.

   A Corel VideoStudio a “tömött” funkcionalitás szempontjából egyértelműen gyengébb, mint a két előző példa, de ez elrejt némi előnyt. Az a tény, hogy a stúdió szándékos elhagyása, hogy megpróbáljon lépést tartani az összes funkcióval, eszközzel, codec-ekkel, újításokkal és technikákkal, a fejlesztőknek sikerült fenntartaniuk a professzionális szintet elfogadható szintű komplexitással.

   Az a tény, hogy a fejlesztők, beleértve a legújabb verziókat is, nem próbáltak mindent beleilleszteni a szoftverbe, amit a vezető versenytársak kínálnak, pozitív hatással volt az alkalmazás sebességére és stabilitására. Vagyis, ha minden más dolog megegyezik, a Corel VideoStudio alacsonyabb rendszerkövetelményekkel rendelkezik, mint az előző két monstre csomag.

   És egy másik tulajdonsága ennek a programnak, amely természetesen nem következik a jellemzőiből, az, hogy gyakran használják egyfajta “ugródeszkaként” a szuperprofesszionális szoftverre való további áttéréshez. Sebesség, viszonylagos egyszerűség, áttekinthetőség, nem túl magas belépési küszöb – mindez új felhasználókat vonz, így a Corel VideoStudio saját, folyamatosan frissülő közönséggel rendelkezik.

   Előnyök

   • a szakmai színvonal és a hozzáférhetőség kiegyensúlyozott jellemzői az elsajátításban;
   • meglehetősen egyszerű és intuitív felület;
   • viszonylag gyors működés;
   • viszonylag kis elosztási és lemezterületigény;
   • használhatóság általában;
   • Közvetlen DV és HDV felvétel lemezre.

   Hátrányok

   • a felhasználók panaszkodnak a szoftverben található hibákra és “hibákra”, de nehéz beszélni ezen ítéletek objektivitásáról.

   A legjobb videószerkesztő szoftver Mac-re

   Final Cut Pro X

   Értékelés: 5.0

   Final Cut Pro X

   És kezdjük az utolsó rovatunkat ismét a legerősebb videoszerkesztő eszközzel, amelyet azonban kifejezetten Apple számítógépekhez készítettek. Ez a Final Cut Pro, és az egyik eredeti “chipek” szoftvercsomag, hogy az eredeti cég dolgozott rajta Macromedia, majd csak szakemberek Apple.

   Ez biztosítja az alkalmazásnak azokat az előnyöket, amelyekkel sok natív Apple szoftver-termék büszkélkedhet – stabilitás, kiváló használhatóság, teljesítmény, divatosság és természetesen divat. Legközelebbi változat 2021. március végén – 10.5.1 of 14 december 2020.

   Most pedig a szoftvertermék technikai oldaláról. A Final Cut Pro X egy professzionális szintű videószerkesztő, amely a macOS alatt működik. A program támogatja az átfogó feldolgozást és szerkesztést számos bemeneti anyaggal – különböző felbontású és minőségű források, különböző formátumok stb. A Final Cut Pro X nagy fájlméretű fájlokat tud kimeneti, nem lassul le előnézetben, rugalmasan alkalmazkodik a formátumokhoz, és rengeteg zoom-effektussal rendelkezik.

   További előny az igényes felhasználók számára – a Final Cut Pro X elképesztően korrekt a színekkel a torzítás tekintetében a színminősítés során. Ezt inkább az Apple saját architektúrájának és hardverének köszönhetjük, de ettől függetlenül.

   Ami a felhasználási területet illeti, az csak az Apple számítógépek piacára korlátozódik. Mert a Final Cut Pro X-ben szerkesztett híres filmek száma több tucatra tehető, köztük: No Country for Old Men (2007), The Social Network (2010), The Girl with the Dragon Tattoo (2011).

   Előnyök

   • a videoszerkesztési iparág legerősebb terméke, amelyet szigorúan az Apple számára készítettek;
   • egyetemesség;
   • stabilitás és megbízhatóság;
   • teljesítmény;
   • a működés sebessége;
   • rugalmasság a formátumokkal és nagyméretű fájlokkal való munka során;
   • talán nem a legjobb eredmények a színkorrekcióban.

   Hátrányok

   • nincs skálázhatóság a harmadik féltől származó pluginek, effektek tekintetében.

  • ghtworks
  • Értékelés: 4.9

   <li></div><p>ghtworks” src=”/wp-content/uploads/2023/11/39616666195871-8312.jpg” height=”384″ title=”</p><li>ghtworks”><p>Folytatva egy másik nem lineáris szerkesztő és mastering programmal a MacOS-hez –</p><li>ghtworks. Valójában a Microsoft Windowshoz is elérhető, sőt, még a<li>nux, de szorosan kapcsolódik az Apple számítógépekhez.<p>Funkcionalitását tekintve a programnak van egy elég jó ingyenes verziója. Nem igazán van korlátozva, hogy mire képes, kivéve, hogy a kapott fájl legfeljebb 720p felbontásban kerül rögzítésre. De ez 2021-ben már elég komoly korlátozást jelent.</p><p>Az előző termékhez hasonlóan,</p><li>A ghtworks lenyűgöző eredményeket tudhat magáénak a vele szerkesztett filmek terén: a Scream sorozat, Az Aviátor, 28 nappal később, A király beszéde, A király beszéde, A bűnöző, A bűnöző, A bűnöző, A bűnöző..!” és mások.<p>De a teljes funkcionalitás természetesen már a fizetős verzióban is elérhető, amelyet előfizetés nélkül, előre fizetett alapon forgalmaznak, és ezért némileg frusztrálja a licencelt felhasználókat. A teljes verzió azonban sokkal több funkcióval rendelkezik. A videoszerkesztésben nélkülözhetetlen nyilvánvaló dolgokon kívül sokoldalú eszközökkel lehet hozzáférni és módosítani a projekteket, lehetőség van a modern “divatos” formátumokba, például 3D-be történő kimenetre, támogatott a projekt tárolása, hatékony renderelés és még sok minden más.</p><p>Itt érdemes tisztázni, hogy</p><li>ghtworks kétségtelenül gyengébb funkcionalitásban és általános képességekben, mint az olyan multifunkcionális csúcstermékek, mint az Adobe Premiere PRO vagy a Sony Vegas Pro, de az alkalmazásnak más feladatai vannak. A cél itt nem az, hogy mindent egy helyre pakoljunk, és minden mindennel kompatibilis legyen. Néhány ésszerű korlátozás árán<li>A ghtworks stabil, jól optimalizált, hatékonyan használja a számítógépes erőforrásokat.<p>Másrészt néhány felhasználó, különösen a legújabb verziók esetében, némi nehézséget tapasztal a program használatában, és meglehetősen nagy igény mutatkozik a kezdeti képzésre. Azaz, bár a program sokkal könnyebb “szörnyek”, mint az Adobe Premiere PRO, még mindig nem kezdőknek való.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>2K és 4K felbontások támogatása;</li><li>Kompatibilis a PAL, NTSC és HDTV formátumokkal;</li><li>széles körben használják a filmiparban;</li><li>hatékony renderelés;</li><li>A modern formátumok, például a 3D és más formátumok támogatása;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>néhány felhasználó panaszkodik, hogy nehéz használni.</li></ul><h3>iMovie </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=iMovie

   A legjobb Expertology szerkesztőszoftverek áttekintésének lezárásaként vessünk egy pillantást az Apple számítógépek legegyszerűbb és legolcsóbb szoftverére: az iMovie-ra. Valójában ez lesz az egyetlen olyan program a felülvizsgálatunkban, amely (kisebb-nagyobb mértékben) hordható eszközökön is használható. Ebben az esetben természetesen az Apple gyártása. De a megfelelő munkához még mindig szükség van egy számítógépre vagy laptopra a Mac családból (Mac mini, iMac, Mac Pro, MacBook stb.). .).

   Minden nagyon egyszerű az elosztási státusz tekintetében is. Az iMovie a teljes i

  • fe, amelyet automatikusan megkap, ha licencelt számítógépet vagy Apple-eszközt vásárol. Nem utolsósorban ezen “automatikus” elterjedtsége miatt a program részben figyelmen kívül hagyott és minősített.

   Az iMovie segítségével könnyen és egyszerűen végezhet egyszerű videoszerkesztést, például emlékezetes eseményekről készíthet házi filmeket. Lehetővé teszi a videó szegmensek és egyedi képkockák egyszerű szeletelését és beillesztését, hang hozzáadását és beállítását. Képkockánként is végezhet beállításokat. Természetesen az összes nyilvánvalóan kívánatos eszköz, mint például az átmenetek, címek és speciális effektek itt is rendelkezésre állnak.

   Megvan a kifinomultabb nagytestvére, az iMovie HD. Ez valójában egy másik szoftver, sokkal szélesebb körű funkcionalitással.

   Az érdemek

   • Egyszerű és megfizethető;
   • könnyű használat;
   • gyors működés;
   • intuitív felület;
   • része az i
   • fe, és szorosan integrálódik vele;
   • képkockánként történő korrekció;
   • működik az Apple viselhető kütyüin.

   Hátrányok

   • az egyes felhasználók számára a funkcionalitás némi hiánya.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: