8 legjobb laptop hátizsák

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Kérdezzen meg egy szakembert vásárlás előtt.

A kütyük a modern emberek mindennapi életének szerves részévé váltak. Nemcsak az okostelefonok, hanem a notebookok is népszerűek. A mai mobil számítógépek kisebbek és sokkal könnyebbek, mint a korábbi generációk, így könnyebben magunkkal vihetjük őket az útra. Nézzen filmeket, játsszon játékokat, szörföljön az interneten, olvasson és írjon dokumentumokat és programokat bárhol, még akkor is, ha távol van otthonától. A laptop könnyed szállítása speciális táskát igényel, amely megvédi a készüléket az ütődésektől és a rossz időjárási körülményektől. A szokásos hátizsákok és táskák nem alkalmasak, mert nem tudják biztonságosan rögzíteni a laptopot, megvédve azt a mechanikai sérülésektől. Ezért sok gyártó olyan termékeket gyárt, amelyek a laptop mellett az összes laptop tartozékot is képesek befogadni.

Az Expertology szakértői megismerték a felhasználók véleményét és preferenciáit, és kiválasztották a 8 legjobb hátizsákot a laptophoz, amelyek bekerültek ebbe a minősítésbe.

Hogyan válasszunk laptop hátizsákot

 1. anyag. Az anyagnak jó minőségűnek kell lennie, hogy a hátizsák ne szakadjon el hamarosan a vásárlás után. Ha azt tervezi, hogy a laptopot gyakran viseli a szabadban, célszerű speciális vízálló kezeléssel ellátott szintetikus anyagból készült hátizsákot vásárolni. Védi a készüléket a víztől esőben vagy hóban. Ne feledje, hogy a nedvesség a laptop legnagyobb ellensége, amely rövid időn belül működésképtelenné teszi azt. Mivel a hátizsákot gyakran a padlóra kell helyezni, az alapnak stabilnak és könnyen tisztíthatónak kell lennie.
 2. Varrásminőség és védelem. Vásárlás előtt ellenőrizze az összes varrást és varratot. A szálnak erősnek kell lennie. Ez azért fontos, hogy megvédje laptopját a portól, homoktól és egyéb törmelékektől, amelyek a város utcáin bőven előfordulnak, különösen a szezonon kívüli időszakban. Az extra varrásvédelem ideális, hogy a por ne kerüljön a hátizsákba. Ha ez befolyásolja a termék árát, akkor a készülék hosszú élettartama alatt megtérül, ezért ne fukarkodjon.
 3. Védőketrec. A hátizsákba védő ketrecet kell szerelni, amely tompítja a véletlen esés ütközését. Ezek a hátizsák rekeszének falába vagy magának a hátizsáknak a külső falaiba integrálhatók, így nemcsak a laptop, hanem minden tartozék is védve van.
 4. Hátizsák mérete. Ismerje a laptop méretét a választás előtt. Egy tizenöt vagy tizenhét hüvelykes eszköz egyszerűen nem fér el egy tizenhárom hüvelykes laptop hátizsákjában. Vegye figyelembe mindazt, amit magával szeretne vinni – a hátizsákban is legyen hely.
 5. Extra rekeszek. A noteszgépen kívül szinte mindig vigyen magával töltőt (tápkábelt), egeret (néha egérpaddal), CD-ket, ha szüksége van rájuk, USB-pendrive-ot, munkadokumentumokat – és diákokkal diákfüzeteket, esszéket, könyveket és még sok mást is. Mindehhez a hátizsák speciális rekeszekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kényelmes tárolást, így könnyedén előveheti a holmiját, amikor szüksége van rá. Jobb, ha a rekeszek cipzárral záródnak. Megakadályozza, hogy a tárgyak, különösen a kisebb dolgok, elvesznek, és nem kell a hátizsákjában keresgélnie például egy tollat vagy egy memóriakártyát.
 6. Fogantyúk és vállpántok. Bár a modern laptopokat gyakran az ultrabookok kategóriájába sorolják, mivel súlyuk kevesebb, mint 2 kg, még mindig sok olyan eszköz van a piacon, amelyek súlya 2,6, néha 3 kg. A játékos laptopok különösen nehezek lehetnek. Ha hozzáadjuk a hordozható tartozékok és egyéb dolgok súlyát, akkor a szám elég nagy lesz. Ezért kérjük, vásárlás előtt fordítson különös figyelmet a vállpántokra. Szélesnek, állíthatónak és a terhelés nyomását tompító speciális párnákkal kell rendelkezniük. A nagyobb kényelem érdekében a hátizsáknak fogantyúval is rendelkeznie kell, amely lehetővé teszi, hogy a terméket egy kézben hordozza.
Olvasson tovább  A 7 legjobb MSI alaplap

A legjobb laptop hátizsákok rangsorolása

Értékelt űr termék neve ár
A legjobb hátizsákok rangsora notebookokhoz 1 XD DESIGN Bobby 5 967€
2 TH
  E Crossover 25L Daypack
5 190€
3 HP Powerup hátizsák 11 085€
4 Targus notebook hátizsák 1 970€
5 RIVACASE 7560 1 620€
6 Xiaomi Classic üzleti hátizsák 1 520€
7 HP Value Backpack 15.6 (K0B39AA) 1 119€
8 DELL Pursuit hátizsák 15 1 995€

XD DESIGN Bobby

Értékelés: 4.9

XD DESIGN Bobby

Top hátizsák minimalista kivitelben. Alkalmi és klasszikus ruhákhoz egyaránt jól illik. Alkalmas 15,6″ laptopokhoz, legfeljebb 3 cm vastagságig. Kis mérete ellenére ez a hátizsák a kütyü mellett töltőt, egeret és egyéb kiegészítőket is képes befogadni. Kívülről nem látszanak zsebek vagy cipzárak, mivel azok biztonságosan el vannak rejtve a láthatóság elől, így biztosítva a lopás elleni védelmet. Nagyméretű rekeszben, megerősített keretfalakkal, amelyek megvédik a laptopot az ütésektől. A rekeszben 21 x 22,5 cm-es tablet fér el. A hátizsák palack- és bögretartókkal rendelkezik a fényképezőgéped számára.

Előnyök

 • az anyag poliészter és polipropilén;
 • fényvisszaverők;
 • vízálló;
 • Mini zsebek a vállpántokon
 • 2,4A USB-port a vállpánton;
 • Multi-pack hatás a tartalom összenyomásából és vágásgátló védelemként;
 • Ésszerű áron 6090p.

Hátrányok

 • A meghirdetettnél alacsonyabb kapacitás.

TH
  E Crossover 25L Daypack

Értékelés: 4.8

TH<ul></div><p>E Crossover 25L Daypack” src=”/wp-content/uploads/2023/08/821166195461-638-.jpg” title=”TH</p><ul>E Crossover 25L Daypack”><p>A második helyen egy stílusos ifjúsági hátizsák áll. 15″-os laptop rekesszel és több zsebbel rendelkezik olyan felszerelések számára, mint a tablet, telefon, fényképezőgép, napszemüveg stb. . Hátizsák a laptop tartozékai számára. Az ergonomikus vállpántok és a speciális övcsipesz csökkenti a terhelést, így még teli hátizsákkal is hosszú távokat tehet meg a cipelésből fáradtság nélkül. A megvastagított falak védik a tartalmat az ütődésektől és a sérülésektől.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>az anyag nejlon;</li><li>Párnázott vállpántok;</li><li>számos belső rekesz és külső rejtett zseb;</li><li>kapacitás – 25 l</li><li>vízálló.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>viszonylag drága 7660 p.</li></ul><h3>HP Powerup hátizsák</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=HP Powerup hátizsák

A harmadik sor a beépített 22400mAh, 84W-os akkumulátorral ellátott laptop hátizsáknak jár. Elegendő kapacitással rendelkezik egy laptop egyszeri, egy táblagép hétszeres vagy egy telefon tízszeres feltöltéséhez. 17,3″ képátlójú laptophoz illeszkedik. Belül rekeszek találhatók a hálózati adapter, az akkumulátor és a vezetékek hurkai számára, hogy kényelmesen a helyén tartsa őket, és elkerülje az összegabalyodást. Szellőzőnyílások és érzékelők rendszerét biztosítja, amelyek megakadályozzák a túlmelegedést a készülékek újratöltése közben. Fehér esőálló tok, USB-microUSB kábel és laptop töltő adapterek a termékhez tartoznak.

Előnyök

 • Az anyag szintetikus;
 • vízálló;
 • párnázott vállpántok;
 • gazdag tartalom.

Hátrányok

 • Gyenge fogantyú, gyorsan leesik;
 • drága – 11280 p.

Targus notebook hátizsák

Értékelés: 4.8

Targus notebook hátizsák

Negyedik a Targus hátizsákja. Kompakt és ergonomikus kialakítás. Belül van egy rekesz szervező, dokumentumrekesz, okostelefon zseb és egy fő zseb egy 15 hüvelykes átlójú laptop számára. A hátizsák hátsó fala puha, az alja pedig gumírozott, így nem ázik be, és még erősen szennyezett állapotban is könnyen tisztítható – csak törölje le egy nedves ruhával. A felhasználók imádni fogják a kényelmes fejhallgató kábelnyílást.

Előnyök

 • az anyag nejlon;
 • víztaszító impregnálás;
 • párnázott vállpántok;
 • Védő falikar;
 • kivehető PC zseb;
 • kiváló minőségű szabás;
 • megerősített hevederek;
 • kedvező ár – 2360 p.

Hátrányok

 • szellőzőnyílások nincsenek;
 • Az alja idővel megreped és megreped.

RIVACASE 7560

Értékelés: 4.7

RIVACASE 7560

Az ötödik helyen a rangsorban stílusos hátizsák egy laptop átlós 15,6 hüvelyk átmérőjű. A vízlepergető impregnálás csak a szitáló esőben segít, erős felhőszakadás esetén a szövet még mindig nedves lesz, ahogy a felhasználók a véleményekben írják. Vastag falak védik a tartalmat a sérüléstől még akkor is, ha kemény felületre esik. Párnázott belső tér a biztonságos illeszkedés érdekében. Szervezőrekesz legfeljebb 10,1″ átmérőjű táblagép számára. A tépőzáras kábelkezelő rendszer megakadályozza az összegabalyodást.

Előnyök

 • anyaga poliészter
 • 2 oldalsó zseb a víz számára;
 • dupla cipzár a könnyű és gyors hozzáférésért
 • Rengeteg külső rekesz cipzárral
 • párnázott vállpántok és fogantyú;
 • költségvetési ár – 1570 p.

Hátrányok

 • elázik a nagy esőben.

Xiaomi Classic üzleti hátizsák

Értékelés: 4.6

Xiaomi Classic üzleti hátizsák

A hatodik helyezett a hátizsák, amely egy 15 hüvelykes laptopot hordoz. Letisztult, minimalista dizájn, sokoldalú színösszeállításban, amely bármilyen öltözékhez, akár az irodába is illik. A padló műbőrből készült, így a hátizsákot bármilyen felületre leteheti anélkül, hogy félnie kellene a szennyeződéstől. könnyen tisztítható nedves ruhával szennyeződés esetén. A belső tér két nagy rekeszre van osztva. A fő, amely egy számítógépet és egy táblagépet tartalmaz, cipzárral záródik, és a fülön van egy kis zseb egy pendrive számára. Második rekesz dokumentumok és egyéb alapvető dolgok, például telefon és pénztárca tárolására szolgál.

Előnyök

 • Az anyag poliészter;
 • minimális külső részletek;
 • párnázott vállpántok;
 • vízálló;
 • 1,590p költségvetési ár.

Hátrányok

 • laza beállítási pántok, terhelés alatt nyúlnak.

HP Value Backpack 15.6 (K0B39AA)

Értékelés: 4.5

HP Value hátizsák 15.6 (K0B39AA)

A hetedik helyen a HP hátizsákja áll. Minimalista kialakítás, így sokoldalúan használható, diákoknak és irodai dolgozóknak egyaránt alkalmas. Az ergonomikus, állítható pántok lehetővé teszik a méretedhez való igazodást és a kényelmesebb illeszkedést. 15,6″ képátlójú laptop rekesz rögzítő pánttal, amely biztonságosan tartja a készüléket. zsebeket tartalmaz telefon, tollak és egyéb apróságok számára; rekesz töltő, egér, fejhallgató és egyéb tartozékok számára.

Előnyök

 • az anyag szintetikus;
 • megtartja az alakját;
 • tágas;
 • Párnázott vállpántok;
 • alacsony ár – 1580 p.

Hátrányok

 • elázik a nagy esőben;
 • szegény cipzárak.

DELL Pursuit hátizsák 15

Értékelés: 4.5

DELL Pursuit hátizsák 15

Bezárja a rangsorolást stílusos hátizsák érdekes kialakítással. Három színben kapható: fekete, piros és szürke. Robusztus anyagokkal, tágas és könnyű. A belső rekesz egy 15 hüvelykes átmérőjű laptop szállítására alkalmas. Van egy rekesze a perifériáknak, így rengeteg hely marad más szükséges eszközök számára. A vízlepergető impregnálás védi a tartalmat a könnyű esőtől.

Előnyök

 • az anyag szintetikus;
 • Párnázott vállpántok;
 • A cipzár a hátizsák teljes kerületét lefedi a kényelem érdekében;
 • Középen egy műanyag védőrács;
 • Kedvező ár 2100 p.

Hátrányok

 • Nincs hátsó szellőzés, a hátam megizzad tőle.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: