A 7 legdrágább laptop a világon

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez a termék szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Kérdezzen meg egy szakembert vásárlás előtt.

Az emberek túlnyomó többsége számára egy laptop önmagában nem olcsó. Különösen a gamer modellek és az ultrabookok. De néhány mobil számítógép túl drága.

Összeállítottunk egy rangsort, amely a világ 7 legdrágább laptopját tartalmazza. Természetesen mindegyikük elég hatékony.

A világ legdrágább laptopjainak rangsora

jelölés Ülés termék neve ár
A világ legdrágább noteszgépei 1 Lenovo ThinkPad X1 Carbon
  trabook
202 000€
2 HP Omen-X (17-AP010NR) 170 000€
3 A
 • ALW17-5312sLV
 • 434 000€
  4 MSI GT83 Titan 8RG 341 900€
  5 Lenovo noteszgép 20HK001CUS ThinkPad P71 458 000€
  6 Panasonic Toughbook CF-20 299 860€
  7 HP ZBook x2 G4 (2ZB86EA) 179 900€

  Lenovo ThinkPad X1 Carbon
   trabook

  Értékelés: 4.9

  Lenovo ThinkPad X1 Carbon <ul></div><p>trabook” src=”/wp-content/uploads/2023/05/50716666195451-37-.jpg” height=”500″ title=”Lenovo ThinkPad X1 Carbon” </p><ul>trabook”><p>Miért Top: Az egyik legdrágább ultrabook a piacon.</p><p>Kinek: Az üzletembereknek, akiknek ultimátumra van szükségük.</p><p>Leírás: A Lenovo ThinkPad X1 Carbon a márkás professzionális termékcsalád egyik csúcskategóriás ultrabookja. Ennek ellenére elsősorban mobilitásra tervezték, ami azt jelenti, hogy nem lesz belőle teljes értékű munkaállomás mérnökök, 3D-fejlesztők vagy hasonló, nagy teherbírású hardvert igénylő szakemberek számára.</p><p>Maximális konfigurációjában egy jelenlegi generációs i7-es processzorral (a készüléket évente frissítik), 16 GB “RAM”-mal, amelyhez m.2 PCIe SSD meghajtó és 14 hüvelykes, nagy felbontású érintőképernyő.</p><p>Megtartja a ThinkPad termékcsalád összes vonzó jellemzőjét – AccuType billentyűzet enyhén ívelt billentyűzetlapokkal; kétoldalas érintőpad; trackpoint… Szénszálas vázzal is rendelkezik, amely könnyebb, mint a fém, de ugyanolyan erős. Ujjlenyomat-olvasó és 10 órás akkumulátor-üzemidő is rendelkezésre áll.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Kényelmes és kellemes használat;</li><li>Gyorsan fut;</li><li>Könnyű és kompakt;</li></ul><h4>A hátránya</h4><ul><li>Érezhetően túlárazott;</li><li>Az Intel Bluetooth-modulja időnként “leesik”, de gyorsan visszacsatlakozik;</li><li>A szén egy eléggé jelölő anyag;</li></ul><h3>HP Omen-X (17-AP010NR)</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=HP Omen-X (17-AP010NR)

  Miért a második helyezett: Csúcskategóriás gamer notebook, 10 000 dollártól kezdődően.

  Kinek: Gamereknek, akiknek egy asztali konfigurációhoz hasonló teljesítményű notebookra van szükségük.

  Leírás: HP Omen-X – a valaha volt legjobban “kütyüzett” gamer laptop. A jelenlegi konfigurációban i7-es processzorcsaláddal és a HQ asztali verziójával érkezik, amelyet akár 32 GB RAM egészít ki. Ez is tartalmaz egy m.2 PCIe SSD és egy SATA merevlemez lenyűgöző kapacitással (akár 1 TB).

  De a legjobb dolog ebben a notebookban az asztali grafikus kártya. Különösen egy NVIDIA GeForce GTX 1070 GPU-t tartalmaz 8 GB GDDR5 memóriával. Ez a konfiguráció elég jó ahhoz, hogy bármilyen modern játékot futtasson a notebookon maximális vagy akár ultra-magas grafikai beállítások mellett.

  A notebook hátránya a képernyő. Persze, a kijelző minősége feláldozható a frissítési frekvencia (ami 120 Hz) kedvéért, de ez még mindig egy IPS mátrix F

   HD 17 átlóval.3 in.

   Előnyök

   • Nagy játékteljesítmény az “asztali” komponenseknek köszönhetően;
   • Frissíthetőség;
   • Vonzó kialakítás, LED-es háttérvilágítással;

   Hátrányok

   • A képernyő felbontása lehetne nagyobb
   • Mbran billentyűzet (ennyi pénzért egy mechanikusat is tehettek volna);
   • Tömör és nehéz;

   A
  • enware ALW17-5312sLV
  • Értékelés: 4.8

   A<li></div><p>enware ALW17-5312sLV” src=”/wp-content/uploads/2023/05/15216666195451-537-.jpg” height=”512″ title=”A</p><li>ALW17-5312sLV”><p>Miért a harmadik hely: Váratlanul drága, 13 000 dollártól. Az egyetlen notebook a rangsorban, amelynek az ára egyáltalán nem indokolt.</p><p>Kinek: A játékosoknak, akiknek nincs máshol elkölteniük a pénzüket.</p><p>Leírás: Lássuk be, 2018-ban ez egy túlárazott laptop. Persze, 700-1500 dollár körüli áron is lehet találni, de egy érdekes konfiguráció 13200 dolláros árcédulával felkerül a listára.</p><p>Úgy tűnik, hogy ennyi pénzért a lehető legjobb teljesítményt kell nyújtania. De nem. 2018-ban egy túl furcsa konfigurációt kínál egy negyedik generációs Core i7 processzorral (Haswell), 8 GB “RAM”-mal, 1 TB-os SSD meghajtóval és egy korábbi generációs grafikus kártyával – NVIDIA GeForce GTX 860M 2 GB GDDR5 memóriával.</p><p>Végül, a készülék 17.3 hüvelykes képernyő F</p><ul>HD. Nincsenek olyan menő funkciók, mint a 144Hz vagy az N-Sync a kijelzőn. A notebook dizájnja azonban egyszerre agresszívabb és kevésbé rikító, mint a mai modelleké. Nagyon szépnek tűnik, de 13 ezer dollárt adni érte egy kicsit pazarló.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Gyönyörű;</li><li>Vannak költségvetési konfigurációk;</li><li>1 TB SSD tároló;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Túlárazott, túlságosan is észrevehető;</li><li>TN mátrix;</li><li>A műszaki jellemzők nem felelnek meg a korszerűeknek;</li></ul><h3>Az MSI GT83 Titan 8RG</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=MSI GT83 Titan 8RG

   Miért a negyedik helyezett: Csak $6k – elég olcsó a rangsorban szereplő többi modellhez képest.

   Kik: A maximális teljesítményt igénylő játékosok számára.

   Leírás: A lista közepén egy olyan laptop, amely megfelel az árának. Fő jellemzője egy dupla asztali kategóriás NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikus kártya 8 GB GDDR5 videomemóriával, amely S

  • -mód. A teljesítményért a nyolcadik generációs Core i7 processzor is felelős, amely a Coffee Lake. Mindezt kiegészíti a saját hűtési technológia, amely megakadályozza az asztali alkatrészek túlmelegedését. Akár 64 GB DDR4 RAM és akár 1 TB-os memóriatároló is rendelkezésre áll.2 PCIe Gen3 SSD meghajtó. De van hely egy klasszikus merevlemez számára is.

   A notebook egyik legszebb tulajdonsága a Cherry MX mechanikus billentyűzet. Minden egyes billentyűhöz egyedi háttérvilágítással is rendelkezik. A Dynaudio professzionálisan hangolt hangszórókkal is rendelkezik.

   A képernyő egy kicsit csalódást keltő, bár. 18 átlósnál.3 hüvelyk felbontása F

    HD. De a mátrix IPS-szintű.

    Előnyök

    • A legújabb és legerősebb hardver;
    • Fejlett hűtés;
    • Két grafikus kártya az S
    • ;

    Hátrányok

    • Viszonylag alacsony képernyőfelbontás;
    • A hűtőrendszer nagy terhelésnél zajos;
    • Tömör és nehéz (5.5kg);

    Lenovo noteszgép 20HK001CUS ThinkPad P71

    Értékelés: 4.6

    Lenovo noteszgép 20HK001CUS ThinkPad P71

    Miért az ötödik hely: Váratlanul indokolt ár.

    Kik: Mérnökök, 3D fejlesztők, IT szakemberek és bárki más, akinek teljes értékű mobil munkaállomásra van szüksége.

    Leírás: A Lenovo ThinkPad P71 ebben a konfigurációban több, mint egy egyszerű laptop. Ez az első teljes értékű mobil munkaállomás a rangsorban. Egy szerver kategóriájú Intel Xeon processzor, egy NVIDIA Quadro professzionális grafikus kártya, 16 GB “RAM” (bővíthető, bár, vásárolhatsz pár kártyát magadnak) és egy SSD m.2 512 GB-os PCIe SSD. Mindent egybevetve, minden, amire szüksége van a szerver útközbeni telepítéséhez. Vagy 3D modellezés. Vagy más alkalmazások, amelyek nagy teljesítményű berendezéseket igényelnek.

    A listán szereplő többi laptophoz hasonlóan ez a laptop is szenved egy kicsit az aránytalanul kicsi képernyőfelbontástól. 17 átlóval.3″-os mátrix – IPS technológiával készült, de matt felületű – felbontása F

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: