A 7 legjobb mininyomtató a telefonról készült fényképek nyomtatásához

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Konzultáció szakemberrel a vásárlás előtt.

A modern technológia nem áll meg: folyamatosan jelennek meg dolgok, tárgyak, kiegészítők és kütyük, amelyek megkönnyítik, érdekesebbé és emlékezetesebbé teszik az életünket. Az egyik a mininyomtatók, amelyek lehetővé teszik a fényképek kinyomtatását mobiltelefonról. Segítségükkel azonnal megörökítheti fontos eseményeit, anélkül, hogy profi műterembe kellene mennie. Az Expertology szakértői hét olyan mininyomtatót válogattak össze, amelyekkel a telefonról is ki lehet nyomtatni a fényképeket.

Hogyan válasszunk egy mini fotónyomtatót?

Érdemes azonnal megjegyezni, hogy ez a termékkategória rendkívül heterogén – az ár és a funkcionalitás közötti különbség néha túlságosan szembetűnő. Az első dolog, amit tudnia kell, hogy hogyan tervezi használni a mininyomtatót. Például, milyen formátumú fotók lesznek – az A4 sokkal többe kerül, és a természet nem fogja magával vinni (egyes modellek akár négy vagy öt fontot is nyomhatnak). Vannak olyan változatok is, amelyek nem néznek ki nagyobbnak, mint a szokásos okostelefonok.

Egy másik dolog, amire érdemes odafigyelni, az a nyomtatási felbontás. Ha ez eredetileg túl kicsi, még a kis fotók is elmosódottak és homályosak lehetnek. A kis mini nyomtatókkal mondjuk hitelkártya méretű nyomatokat lehet nyomtatni. Ha legalább 10×15 méretű fotókat szeretne készíteni, akkor jobb, ha a középső árkategóriájú és a feletti készülékekre figyeljen.

Népszerű mini fotónyomtató gyártók

Nem sok olyan cég van a piacon, amely ilyen kiegészítőket kínál: Nem sok olyan hordozható lehetőség van, amelyet magával vihet, és kinyomtathatja a fényképeket a telefonjáról. Kiemeltük a három legjobb gyártót:

 1. Fujifilm– Japán márka, bizonyítottan jó tapasztalatokkal. Néhány érdekes modellel rendelkezik a mobil nyomtatók arzenáljában, amelyeket elsősorban a gondos részletesség jellemez.
 2. Canon– Nincs szükség további felhajtásra. Egy japán cég, amely mindent tud a fotózásról – ez a területe. Ezért a gyártó mininyomtatói mindig a legjobbak az értékelésekben.
 3. Xiaomi– A japán hegemóniát egy kínai márka fogja felhígítani, amely most már szó szerint mindent gyárt, a bonyolult műszaki eszközöktől kezdve a takarításhoz szükséges dolgokig.

Top 7 Mini nyomtatók fotók nyomtatásához a telefonjáról

Megpróbáltunk hét jó készüléket kiválasztani különböző árkategóriákban, ismertetve azok főbb előnyeit és hátrányait.

Jelölte Helyszín Név Ár
Top 7 Mini fotónyomtató a telefonról való nyomtatáshoz 1 Canon SELPHY CP1300 11 287 €
2 Fujifilm Instax Share SP-3 16 990 €
3 A Xiaomi Mi Pocket Photo Printer 4 669 €
4 Canon Zoemini PV123 6 800 €
5 Fujifilm Instax Mini
 • nk
 • 9 605 €
  6 Canon SELPHY CP910 4 800 €
  7 Canon SELPHY CP1000 7 978 €

  Canon SELPHY CP1300

  Értékelés: 4.9

  CANON SHELPHY CP1300

  A mini-nyomtató, amely gyakran szerepel a különböző értékelésekben és csúcsokban, a következőkkel indul. A nyomtatási minősége a vélemények szerint egy teljes méretű készülékével vetekszik. És ez annak ellenére van így, hogy valamivel nagyobbnak és vastagabbnak tűnik, mint egy modern okostelefon. A Canon Selphy CP1300 egyedülálló abban, hogy bármiről, akár SD-kártyáról is képes nyomtatni. Képeket is átvihet a kameráról egy Wi-Fi-kompatibilis eszközre – nagyon praktikus. Teljes kezelőpanellel és egy képernyővel rendelkezik, amelyen minden lényeges információ megjelenik.

  Ha a panel beállításai nem elegendőek, akkor a Canon Nyomtatás alkalmazásban bővítheti azokat, amely minden operációs rendszeren elérhető. Az Apple-eszközök tulajdonosai további előnyt élveznek: hozzáférnek az AirPrint technológiához, amely egyszerűvé teszi a nyomtatást.

  Természetesen ez a modell a kompaktság szempontjából rosszabb, mint a versenytársai, de magával viheti egy utazásra is. A mini nyomtató nem foglal sok helyet, és nagyon keveset nyom (kevesebb mint egy kilót), de nem is egy zsebméretű nyomtató. A Canon Selphy CP1300 készülékkel kis méretű fotómatricák és teljes 15×10-es képek nyomtatására egyaránt alkalmas.

  Előnyök

  • Teljes LCD képernyő és kezelőpanel;
  • bármilyen eszközről nyomtathat, beleértve a memóriakártyát is;
  • A nyomtatáshoz rendelkezésre álló számos formátum.

  Hátrányok

  • magának a nyomtatónak és alkatrészeinek magas ára;
  • Nagy méret (társaihoz képest).

  Fujifilm Instax Share SP-3

  Értékelés: 4.8

  FUJIFILM INSTAX SHARE SP-3

  A következő egy japán gyártó mini-nyomtatója, amely az autonómia szempontjából az egyik legjobb megoldás. A jelentések szerint körülbelül 150 fotót készít egyetlen töltési ciklus alatt – ez több mint komoly. A nyomtatási sebesség tekintetében sem marad el versenytársaitól: a folyamat átlagosan 13-15 másodpercet vesz igénybe (ezt a tulajdonosok véleménye is megerősíti).

  A Fujifilm Instax Share SP-3 másik nagyszerű tulajdonsága, hogy a közösségi médiára összpontosít. ezzel a nyomtatóval nem csak a telefonjáról nyomtathat képeket (Android és iOS rendszerhez csatlakozik), hanem közvetlenül az Instagramról, a Google-ról, a Facebookról és más forrásokból is. A fényképet közvetlenül a nyomtató alkalmazásban is retusálhatja, és szűrőt alkalmazhat rá – ez nagyon praktikus.

  Egy probléma azonban van – minél több lehetőség áll rendelkezésre, annál nehezebb a beállítások rendezése (ez minden technológiai eszközzel így működik). Ezért a felhasználók gyakran írják a véleményükben, hogy nehéz kitalálni, hogyan kell használni a mini nyomtatót (a közösségi hálózatokról való nyomtatás különösen gyakori probléma).

  Előnyök

  • Jó akkumulátor-üzemidő;
  • nagy sebességű nyomtatás;
  • Belső filmek és a fényképek nyomtatás előtti szerkeszthetősége;
  • Képeket nyomtathat közvetlenül a közösségi hálózatokról.

  Hátrányok

  • kifinomult beállítások;
  • Magas költségek (beleértve a fogyóeszközöket is).

  Xiaomi Mi Pocket Photo nyomtató

  Értékelés: 4.8

  Xiaomi Mi Pocket Photo nyomtató

  Kicsi és takaros mini nyomtató egy jól ismert kínai gyártótól. Formáját tekintve hasonlíthat egy PowerBankra: műanyag, kellemes tapintású, ugyanolyan kompakt – könnyen elfér egy hátizsákban, táskában vagy akár zsebben is. Az elülső oldalon található egy papírnyílás és egy kijelző; a hátoldalon pedig egy be/ki gomb, valamint kijelzők és egy micro-USB aljzat. Alkalmazáson és wifin keresztül csatlakozik a telefonhoz.

  Egyszerre több nyomtatási mód áll rendelkezésre: a szokásos fénykép (2×3), videofotó, hanggal ellátott fénykép, fotókollázs, portréfotó (mint az útlevélben) stb.. A rendelkezésre álló funkciók teljes arzenálja megtalálható ugyanabban az alkalmazásban.

  A Xiaomi Mi Pocket Photo Printer egyik fő problémája az alkatrészek megtalálásának nehézsége: gyakran meg kell rendelni és hosszú ideig várni. oktatás 1 A Xiaomi Mi Pocket Photo Printer egyik fő problémája az alkatrészek megtalálásának nehézsége. Ezért ajánlott takarékosan bánni a hozzá tartozó cink papírral. A nyomtató nagyon csendesen és gyorsan nyomtat. Sok felhasználó megjegyezte, hogy a képek minősége valamivel jobb volt az átlagosnál. De az előnye az, hogy az összes nyomtatott fotó öntapadós papírra van nyomtatva – a hátoldalon lévő védőpapír letépésével bárhová felragaszthatja őket.

  Előnyök

  • autonómia – a mini nyomtató elfér a zsebében;
  • nagy nyomtatási sebesség;
  • alacsony zajszint;
  • elfogadható ár.

  Hátrányok

  • A tartozékokkal kapcsolatos problémák: gyakran nehéz megtalálni őket;
  • a nyomtatási minőség nem ideális;
  • a fényes tok gyakori használat esetén lekophat.

  Canon Zoemini PV123

  Értékelés: 4.7

  CANON ZOEMINI PV123

  És ez a mobil nyomtató helyet kapott a ranglistánkon. Könnyen csatlakoztatható bármilyen eszközhöz, függetlenül az operációs rendszertől. A nyomtató nagyon kompakt – súlya kevesebb, mint 200 gramm, és mérete egy külső akkumulátorra hasonlít. A gyártó azt állítja, hogy az akkumulátor élettartama 90 percig elegendő – ez nagyon fontos a terepen.

  Most a nyomtatásról és annak minőségéről. A készülék támogatja a Zinc Zero Ink technológiát. A csomagban található speciális Zink papírra nyomtat. A kép jó, a vélemények alapján: nem maszatolódik, ellenáll a napfénynek és más környezeti hatásoknak. És egy nagy előnye, hogy a Canon Zoemini PV123 azonnal használható: nem igényel semmilyen speciális beállítást, csak csatlakoztassa az okostelefonjához (néhány perc).

  Jó nyomtatási sebesség. Egyesek szerint a nyomtatóból származó kép egy kicsit halványabb lehet, mint az eredeti. A nyilvánvaló hátrányok a felület: gyakori használat esetén gyorsan elveszíti szalonképes megjelenését: karcolások és karcolások jelennek meg. A tartozékok is elég drágák – nem nehéz ilyen méretű papírt találni (5×7.6).

  Előnyök

  • jó nyomtatási sebesség és minőség;
  • hordozhatóság;
  • autonómia;
  • jó áron;
  • Fedélzeti memória;
  • könnyen csatlakoztatható a mobil eszközéhez.

  Hátrányok

  • drága hardver;
  • a fényes panelfelület könnyen megsérülhet.

  Fujifilm Instax Mini
 • nk
 • Értékelés: 4.7

  Fujifilm Instax Mini<li></div><p>nk” src=”/wp-content/uploads/2023/05/54116666195481-127-.jpg” height=”411″ title=”Fujifilm Instax Mini</p><li>nk”><p>Ez a mini nyomtató nemcsak funkcionalitásában és tömörségében, hanem formatervezésében is képes versenyezni. Úgy tűnik, hogy mindent átgondoltan terveztek meg: textúrázott test, különböző elérhető színek és könnyű, könnyen kezelhető LCD-monitor. De ennek a modellnek a legfontosabb előnye a nyomtatás sebessége: a kép mindössze 12 másodperc alatt elkészül.</p><p>Fujifilm Instax Mini</p><li>Számos funkció. Például fényképeket nyomtathat az okostelefon memóriájából vagy közvetlenül a fényképezőgépről – készítsen egy képet, és azonnal kinyomtatja. Vannak olyan funkciók is, mint például a legjobb képkocka kinyomtatása egy videóból, party mód (egyszerre akár öt ember is csatlakozhat a készülékhez), kollázsok készítése. Van egy “kompatibilitási teszt” – fényképet kell készítenie egy személlyel, válaszolnia kell néhány kérdésre, és a “gép” megmondja, hogy alkalmasak vagytok-e egymásnak vagy sem.<p>Ez a mini-nyomtató japán, és a menük alig romlott. Ezért merül fel a fő probléma – az útmutatók elolvasása és a videók megtekintése nélkül nem tudsz nélkülözni. A készülék beállítása trükkös lehet, többek között azért is, mert nagyon sok különböző beállítás létezik. de ha elszánja magát, az eredmény tiszta, színes fotók lesznek, amelyek sokáig megőrzik a megjelenésüket.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kompakt méret;</li><li>jó nyomtatási sebesség és minőség;</li><li>stílusos design;</li><li>gazdag funkcionalitás.</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>Néha nehéz beállítani az orosz nyelv hiánya miatt (még az alkalmazásban is);</li><li>magas ár.</li></ul><h3>Canon SELPHY CP910</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=CANON SELPHY CP910

  Nagyszerű zsebméretű nyomtató rengeteg funkcióval – akárcsak a többi Canon készülék. Kompakt kiegészítő, amely mindenhol használható – a beépített újratölthető akkumulátor lehetővé teszi, hogy útközben vagy útközben is magával vigye. Hagyományos 10×15 cm-es fényképeket nyomtathat vele.

  A Canon SELPHY CP910 termoszublimációs nyomtatási módszert alkalmaz: a belsejében nem folyékony tinta van, amely idővel kiszáradhat, és egy szilárd kristályos anyag, amely az expozíció során tintává alakul. Az így kinyomtatott fényképek fényesebbek és jobb minőségűek lesznek: a kép nem fakul ki az idő múlásával.

  A mini nyomtató külön LCD-képernyővel és teljes értékű billentyűzettel rendelkezik. A készülék nemcsak számítógépekkel és mobileszközökkel, hanem a Wi-Fi funkciót támogató memóriakártyákkal és fényképezőgépekkel is működik. Hátránya az alacsony nyomtatási sebesség (egy kép kb. 50 másodperc alatt nyomtatható ki) és a tartozékok magas ára. Egy felhasználó becslése szerint egy fénykép kinyomtatása átlagosan 25-30 rubelbe kerül.

  Előnyök

  • magas nyomtatási minőség;
  • Az LCD-képernyő és a teljes funkcionalitású kezelőpanel;
  • Memóriakártyák támogatása;
  • tömörség.

  Hátrányok

  • A nyomtató és a tartozékok ára;
  • nyomtatási sebesség.

  Canon SELPHY CP1000

  értékelés: 4.6

  Canon SELPHY CP1000

  Ez a mini nyomtató az előző eszköz egyfajta folytatása. Ez egy kissé fejlettebb változat: egy kis, könyvméretű kütyü. Magunkkal vihetjük, például vidékre vagy kirándulásra. A test kiváló minőségű fehér műanyagból készült. Oldalán a memóriakártya és a micro-USB csatlakozók találhatók; a hátoldalon a tápkábel csatlakozója található (a mini nyomtató rendelkezik akkumulátorral (bár néha ezt külön kell megvásárolni), amely lehetővé teszi, hogy áram nélkül is működjön).

  A tetején van egy kis képernyő, amelyen minden információ és praktikus gomb látható, mindegyik aláírva (a szokásos “On/Off”, “Menu”, stb.)..). A Canon SELPHY CP1000 legfeljebb 10×15 cm méretű – úgynevezett “képeslap” – fényképek nyomtatására alkalmas. A papírtálca egyszerre legfeljebb 18 lapot képes befogadni.

  A gyártó szerint minden patron egy bizonyos számú nyomtatásra van tervezve: 18 vagy 36 nyomtatásra. Igaz, a mini-nyomtató tartozékai drágák: gyakori használat esetén nagy összegbe kerülhet. A felhasználók a hátrányok között említik a működés közbeni nagy zajszintet (különösen a munkához képest) és az alacsony nyomtatási sebességet.

  Előnyök

  • magas nyomtatási minőség;
  • intuitív felület;
  • jó autonómia;
  • bármilyen eszközzel való munkavégzés lehetősége.

  Hátrányok

  • magas alkatrészköltségek;
  • zajosság;
  • lassú sebesség.
  Olvasson tovább  A 14 legjobb all-in-one PC
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: