A 9 legnagyobb tablet

A táblagépek néhány évvel ezelőtt nagyon népszerűek voltak. Akkoriban a viszonylag kis képernyővel rendelkező modellek voltak a legkeresettebbek. A fogyasztóknak azért tetszettek ezek a kütyük, mert könnyen hordozhatók voltak, akár hátizsákban vagy télikabát zsebében is. És egy ilyen tabletta súlya meglehetősen elfogadható volt a könyvek olvasásához és a videók hosszú ideig történő megtekintéséhez. Napjainkban azonban az ilyen tabletták kevésbé érdekesek, mivel szinte teljesen kiszorították őket a 6 hüvelykes kijelzővel rendelkező okostelefonok. Ezért ha a fogyasztók egy táblagépet keresnek, olyan készüléket várnak, amelynek legalább 10 hüvelykes képernyője van az előlapon. Röviden, úgy döntöttünk, hogy elmondjuk Önnek a legjobb “tablettákat”, amelyek nagy képernyővel vannak felszerelve. Különféle kütyükről beszélgettünk – nem csak Android-alapú modellekről.

A legnagyobb tabletták értékelése

Jelölésszékhelytermék neveár
A legnagyobb tabletták értékelése1HP ZBook x2 G4 i7-8550U 16Gb 512Gb177 940€
2Acer Switch 7 i7 16Gb 512Gb129 900€
3Apple iPad Pro 12.9 (2017) 64Gb Wi-Fi + Cell
  ar
64 990€
4Microsoft Surface Pro 5 i5 4Gb 128Gb i5 4Gb 128Gb58 500€
5DELL Latitude 7212 i5-7300U 8Gb 256Gb LTE71 000€
6Apple iPad Pro 11 1Tb Wi-Fi + Mobiltelefon
  ar
137 990€
7Huawei MediaPad M5 10.8 Pro 64Gb LTE36 990€
8Samsung Galaxy Tab A 10.5 SM-T590 32Gb16 990€
9Lenovo Tab 4 TB-X704L 16Gb17 390€

HP ZBook x2 G4 i7-8550U 16Gb 512Gb

Értékelés: 4.9

HP ZBook x2 G4 i7-8550U 16Gb 512Gb

A készülék nevéből egyértelműen kiderül, hogy a Hewlett-Packard inkább laptopként, mint táblagépként pozícionálja alkotását. Még csak nem is egy olyan módosítást, amely nem jött egy billentyűzetet. És természetesen a készülék a teljes Windows 10 operációs rendszert futtatja. A hardver bőven elegendő még az olyan igényes alkalmazások futtatásához is, mint a Photoshop vagy a Premiere Pro.

A HP ZBook x2 G4 nem csak nagy, hanem kolosszális! Az előlapon egy 14 hüvelykes IPS kijelző található, 3840×2160 képpont felbontással. És adjunk hozzá egy elég széles keretet! Ha pedig felcsatol egy billentyűzetet, a készülék tényleg nem különbözik egy átlagos laptopétól. Nem is a mérete zavarja a leginkább, hanem a súlya – 2 kg-ot nyom. Röviden, nem valószínű, hogy rendszeresen magával fog hordani egy ilyen táblagépet, hacsak nincs rá szüksége a munkájához.

Mi fog tetszeni a tabletta belsejében? És az a tény, hogy még egy asztali számítógép is, ha van egy a rendelkezésére, valószínűleg nem büszkélkedhet hasonló teljesítménnyel. Például 16 GB RAM beépített memóriával rendelkezik. Az Intel Core i7 8550U processzor elég erős a legtöbb alkalmazáshoz. És csak az állandó memória mennyisége nem lenyűgöző – 512 GB van, amivel még néhány sokkal kisebb okostelefon is büszkélkedhet.

Természetesen ez a tablet sztereó hangzást tud biztosítani. Mikrofonnal és előlapi kamerával is rendelkezik, így videohívásokat is indíthat. De ne számítson kiváló minőségű képekre, az “elülső” felbontás nem haladja meg az 1 megapixelt. A hátsó kamera észrevehetően jobb, felbontása 8 megapixeles. És van egy fejhallgató-csatlakozó is, ami bármikor hasznosnak bizonyulhat.

Játékra kész tablet. Az a tény, hogy benne van egy diszkrét NVIDIA Quadro M620 grafikus kártya, amely 2 GB GDDR5 videomemóriával rendelkezik. Természetesen a csúcsjátékokban nem tudja majd aktiválni a maximális grafikai beállításokat. De az a tény, hogy képes futtatni őket a tableten, már maga a csoda!

A készülék vázán egy pár USB Type-C csatlakozó található, amelyek nagy adatátviteli és vételi sebességgel büszkélkedhetnek. Nem feledkezhetünk meg a mini-HDMI-ről sem, amely lehetővé teszi a kép kimenetét külső monitorra vagy TV-re. A routerrel való kommunikációhoz van beépített 802 Wi-Fi.11ac. Bluetooth 4 is van.2, amely segíti a vezeték nélküli tartozékok csatlakoztatását. Nem megfeledkezve a memóriakártya foglalatról. És nem microSD, és egy teljes méretű SD!

Ez valószínűleg nagyszerű lehetőség azoknak, akik a laptopjukat egy táblagéppel szeretnék helyettesíteni. De egy ilyen csere sokba kerül – ennek a modellnek a költsége több mint 170 ezer USD. RUB. És ez feltételezi, hogy még mindig megtalálható Oroszországban.

Előnyök

 • Nagyon nagy felbontású kijelző;
 • Nagy teljesítményű négymagos processzort használ;
 • Rengeteg RAM;
 • Tisztességes mennyiségű fedélzeti tárolóhely;
 • Egy különálló videoadapter van beépítve;
 • Nagy sebességű USB-csatlakozók vannak;
 • Van egy mini-HDMI aljzat;
 • QWERTY-billentyűzettel rendelkezik;
 • Beépített Wi-Fi 802.11ac;
 • Van ujjlenyomat-olvasó.

Hátrányok

 • Nagyon könnyű;
 • ijesztően magas költségek;
 • Oroszországban nehéz megtalálni.

Acer Switch 7 i7 16Gb 512Gb

Értékelés: 4.9

Acer Switch 7 i7 16Gb 512Gb

Bejutottunk a rangsorolásunkba és az Acer táblagépébe. Ez a készülék billentyűzettel is rendelkezik. Egy kis állvánnyal is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a terméket filmnézésre is használhassa a fent említett tartozék csatlakoztatása nélkül. Ahogy azt már sejthette, a Windows 10 operációs rendszerrel rendelkezik, amely a felhasználó számára az irodai alkalmazások teljes skáláját biztosítja. A rendelkezésre álló komponensek azonban elegendőek a nehezebb alkalmazások futtatásához.

Az itt használt IPS-kijelző 13,5 hüvelyk átlós méretű. A 2256×1504 képpont felbontás lehetővé teszi, hogy élvezze a nagy részletességet és a pixelesedés elkerülését. A gyártó úgy számolt, hogy a vásárló biztosan eleget kap a képernyőből, ezért nem épített HDMI-csatlakozót az alkotásba. Ehelyett nagy sebességű USB-csatlakozókkal látta el, amelyek a perifériák és például egy külső adatmeghajtó csatlakoztatásához szükségesek. A gyártó nem feledkezett meg az ujjlenyomat-olvasóról, amely megvédi a személyes adatokat a kíváncsi szemektől. A készülékhez egy toll is tartozik. Meglepődne, mennyivel könnyebb használni, mint az ujját, ha van egy billentyűzet csatlakoztatva.

A táblagép sztereó hanggal és két kamerával rendelkezik. Ez utóbbi minősége azonban messze nem ideális, így a “tabletta” nem alkalmas képek készítésére. De a Skype-on is lehet kommunikálni a kollégákkal, mert mikrofon is van. Lehetőség van fejhallgató csatlakoztatására is – ez történhet 3,5 mm-es audiocsatlakozón vagy Bluetooth 4-en keresztül.0. És ha már a vezeték nélküli kapcsolatnál tartunk, a 802.0 Wi-Fi kapcsolat a lista élén áll.11ac.

Az adattároláshoz 512 GB állandó memória áll rendelkezésre. Ha ez nem elég, használhatja a microSD-kártyát is. Nincs SIM-kártya foglalat. De 16 GB RAM-mal rendelkezik, ami teljesen elegendő bármilyen alkalmazáshoz. Ami a processzort illeti, ez egy négymagos Intel Core i7 8550U lapkakészlet, amely számos laptopból ismert.

Talán a készülék fő hátránya a súlya. A tablet billentyűzet nélkül is 1150 g súlyú. Egy ilyen képernyővel azonban teljesen elfogadható. Emellett nem mindenki lesz elégedett a játékképességekkel. Igen, van egy különálló NVIDIA GeForce MX150 grafikus kártya, de annak képességei csak nagyon alacsony grafikai beállításokkal rendelkező játékok futtatásához elegendőek. Az ár kínos – nem mindenki fog 130 ezernél többet fizetni egy táblagépért. RUB.

Előnyök

 • A készülékhez egy toll is tartozik;
 • Van optikai ujjlenyomat-olvasó;
 • Háttérvilágítással ellátott billentyűzettel;
 • Tisztességes akkumulátor-üzemidő;
 • Nagy sebességű USB-portok vannak;
 • Van egy diszkrét grafikus kártya;
 • Nagyon nagy felbontású képernyő;
 • Wi-Fi 802 hálózat rendelkezésre áll.11ac;
 • Nagy teljesítményű processzort használ;
 • Rengeteg memória és RAM.

Hátrányok

 • Nagyon nagy súly;
 • A legegyszerűbb kamerák;
 • Magas ár.

Apple iPad Pro 12.9 (2017) 64Gb Wi-Fi + Cell
  ar

Értékelés: 4.8

Apple iPad Pro 12.9 (2017) 64Gb Wi-Fi + Cell<ul></div><p>ar” src=”/wp-content/uploads/2023/03/96916666193461-519-.jpg” title=”Apple iPad Pro 12.9 (2017) 64Gb Wi-Fi + Cell</p><ul>ar”></p><p>Míg a fenti értékelésünk a nagyon drága, Windows rendszerű termékekre összpontosított, az alábbiakban megpróbáljuk leírni a megfizethetőbb, nagyobb képernyővel rendelkező tableteket is. Talán a legjobb ár-érték arányú vásárlás jelenleg az iPad Pro tűnik. Funkciói több mint elegendőek a napi feladatok elvégzéséhez. Az iOS számára rengeteg hasznos alkalmazást hozott létre felhasználóbarát felülettel. Remekül néz ki! Képpontozásról szó sem lehet! És hogyan is lehetne másképp, amikor a 12,9 hüvelykes IPS-kijelző 2732×2048 pixeles felbontást kapott? Nemcsak a kép, hanem a hang is kiváló minőségű – négy hangszóró adja ki. És ez a sikkes hangzás miatt a 2017-es verzió megvásárlását javasoljuk – az újabb verziónak lapos hangja van. Arról nem is beszélve, hogy az egy évvel később kiadott táblagép érezhetően drágább.</p><p>Ez a készülék többféle változatban kapható. A memóriakapacitás, valamint a SIM-kártyahely hiánya és megléte tekintetében különböznek egymástól. Ha alkalmanként a szabadban fogja használni a táblagépét, akkor keressen egy olyan verziót, amely “Cell” funkcióval rendelkezik</p><ul>Ez az, amelyik támogatja az LTE hálózatokat. Ami a fedélzeti tárhelyet illeti, elégedett lehet a 64 GB-os tárhellyel. De ha videókat és nagyon sok fényképet fog tárolni a beépített memóriában, akkor ez biztosan nem lesz elég.</p><p>A készülék három színválasztékkal rendelkezik. A fémház egy vagy más színűre van festve itt. Nagyon kis vastagsággal rendelkezik, aminek köszönhetően a gyártónak sikerült csökkenteni a modul súlyát 692 g-ra. Az elülső oldalon nemcsak a kijelzőt, hanem egy fizikai gombot is könnyen észrevehet, amely ujjlenyomat-olvasóként is funkcionál. A táblagép giroszkópot, iránytűt és barométert is tartalmaz – egyszóval érzékelőkből nincs hiány. A könnyű gépelés érdekében QWERTY-billentyűzetet is csatlakoztathat. De külön kell megvásárolni. Ez azonban az Apple stílusa – a vállalat szereti eladni a tartozékokat egy szép fillérért.</p><p>A készüléket az Apple hatmagos A10X processzora hajtja. Néhány évvel ezelőtt ez volt a legerősebb chipkészlet az ARM-alapúak között. Ez és a négy gigabájt RAM könnyedén futtathat több alkalmazást egy képernyőn.</p><p>Az internet-hozzáféréshez nem kell 4G-kapcsolatot használnia. Beépített Wi-Fi 802 802 támogatás.11ac. Ha ezt a szabványt használja, akár 4K videót is nézhet online! Nem panaszkodhat az itt telepített kamerára. Az “elülső” középpontjában egy 7 megapixeles érzékelő található, amely elegendő kapacitással rendelkezik a minőségi videohívásokhoz. Nos, a hátsó kamera érzékelője 12 megapixeles felbontású. Ezenkívül ez a modul optikai stabilizátorral egészül ki!</p><p>Valószínűleg nem okoz csalódást az átlagfelhasználóknak. Abszolút minden tökéletes itt! Még az akkumulátor élettartama is lenyűgöző – szinte teljes terhelés mellett a készülék akár kilenc órát is kibír.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Nem túl nagy súly;</li><li>Nagyon erős processzort használnak;</li><li>Elegendő mennyiségű RAM;</li><li>A kijelző felbontása rendkívül magas;</li><li>Bluetooth 4 támogatás bevezetése.2 és Wi-Fi 802.11ac;</li><li>Négy beépített hangszóróval rendelkezik;</li><li>Létezik 4G modullal ellátott változat is;</li><li>Hosszú akkumulátor-üzemidő;</li><li>Figyelemre méltó kamerák;</li><li>Megfelelő vastagság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs memóriakártya foglalat;</li><li>Nem mindenki engedheti meg magának a költségeket;</li><li>A billentyűzetet és a tollat külön kell megvásárolni.</li></ul><h3>Microsoft Surface Pro 5 i5 4Gb 128Gb i5 4Gb</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Microsoft Surface Pro 5 i5 4Gb 128Gb i5 4Gb

Egy időben a Microsoft olyan táblagépek gyártásába kezdett, amelyek megmutatják, hogy a Windows operációs rendszer egy ilyen eszközön is jól érzi magát. Általában a Surface Pro szerkentyűk kiegyensúlyozott komponensekkel rendelkeznek, amelyek elegendő teljesítményt nyújtanak a mindennapi felhasználási forgatókönyvekhez, beleértve az irodai környezetet is. Rangsorunkban az ötödik modell szerepel a fent említett termékcsaládban. Ez az eszköz rendelkezik a rendelkezésére álló képernyővel, a 12,3 hüvelyk átmérőjű, és a felbontás – 2736×1824 pontok. Ezek a paraméterek teljesen elegendőek bármely felhasználó számára. De természetesen a beépített komponensek számára elég nehéz egy ilyen nagy felbontású képet feldolgozni. Az Intel Core i5 7300U kétmagos processzornak keményen kell dolgoznia, hogy a Windows 10 operációs rendszer zökkenőmentesen működjön. És úgy érzem, hogy ennek a chipkészletnek a teljesítménye alig elegendő bármilyen komolyabb alkalmazás futtatásához. A játékokat jobb, ha elfelejti, mert a diszkrét grafikus kártya helyett belső grafikát használ. Szintén komoly korlátozás a fedélzeti memória mennyisége, amely itt nem haladja meg a 128 GB-ot. Azt kell mondanunk, hogy a belső tárhelyen való spórolás lehetővé tette a Microsoft számára, hogy az árcédulát 65 000 euróra csökkentse. dörzsölje. A vállalat a RAM memórián is spórolt – csak 4 GB áll rendelkezésre.

A készüléken microSD-kártya foglalat található. De nincs SIM-kártya foglalat – a gyártó csak a Wi-Fi 802.11ac. Az itt található egyéb vezeték nélküli modulok közé tartozik a Bluetooth 4.1, elsősorban vezeték nélküli headset csatlakoztatásához szükséges. A fülhallgatót is be lehet csatlakoztatni – ehhez egy 3,5 mm-es csatlakozó áll rendelkezésre. Nos, a perifériák csatlakoztatásához használt port USB 3.0.

A fém test a tabletta nem hiányozhat egy pár kamera. Bármilyen furcsa is, az itt használt modulokban elég nehéz hibát találni. “Az előlap ideális a videokommunikációhoz, az öt megapixeles érzékelő elég ahhoz, hogy kiváló minőségű képet nyújtson. És a fő kamera felbontása 8 megapixelre nőtt – ennek eredményeképpen a Microsoft Surface Pro 5 bármilyen dokumentumot könnyen lefényképezhet, hogy aztán a megfelelő programban felismerje a szöveget. Több “tabletta” sztereó hangszórókkal rendelkezik, amelyek szintén nem tudnak nem tetszeni. Furcsa lenne azonban, ha egy nagy képernyővel rendelkező táblagépnek csak egy hangszórója lenne.

Talán a leglenyűgözőbb dolog ebben a modellben az akkumulátor élettartama. Egyes üzemmódokban akár 13 órát is kibírhat! Azonban természetesen a futási idő a legtöbb esetben még mindig kevesebb lesz – minden attól függ, hogy mennyire fogja terhelni a processzort.

Sajnos a Microsoft Company nem akar foglalkozni a hardver hivatalos értékesítésével Oroszországban (kivéve a játékkonzolokat). Ebben a tekintetben, ha készen áll arra, hogy megvásárolja ezt a tablettát, akkor el kell felejteni a garanciát.

Előnyök

 • Van egy memóriakártya-nyílás;
 • Az árcédula nem nevezhető csillagászatinak;
 • Nagy felbontású IPS-kijelző;
 • Támogatja a nagy sebességű Wi-Fi-t;
 • A sztereó hangzás megvalósult;
 • Egy jó fényképezőgép;
 • Van egy nagysebességű USB-port;
 • Elég hosszú akkumulátor-üzemidő;
 • A súlya nem haladja meg a 786 g-ot.

Hátrányok

 • Nagyon kevés RAM;
 • Nem a legerősebb processzor;
 • Kívánatos lenne egy tartósabb memória;
 • A billentyűzetet külön kell megvásárolni.

DELL Latitude 7212 i5-7300U 8Gb 256Gb LTE

Értékelés: 4.7

DELL Latitude 7212 i5-7300U 8Gb 256Gb LTE

Egy másik tablet a rangsorunkban, amit nehéz megvenni. Az a tény, hogy a gyártását elég régóta szüneteltették ahhoz. Kár, mert ez egy olyan ritka példány, amely nemcsak egy nagy kijelzővel, hanem egy védett burkolattal is rendelkezik. Leejtheti a készüléket egy kőre – a gumipárnáknak köszönhetően semmi sem fog történni vele. Ráadásul a készülék még a rövid víz alá merülést is túléli! A készülék fagyos hőmérsékleten is használható – az érintőképernyő kesztyűben is stabilan használható. A sivatagban sem történik semmi a táblagéppel – a processzort itt aktív hűtés egészíti ki.

A DELL is az Intel Core i5 7300U mellett döntött. De itt a kétmagos chipset a legjobb oldalát mutatja. Ennek oka az alacsonyabb felbontású képernyő, amely 1920×1080 pixeles. Örömteli, hogy az amerikai gyártó nem fukarkodott a RAM-mal – itt 8 GB-ot épített. Ezek a hardverkomponensek teszik a Windows 10 használatát meglehetősen kényelmessé.

256 GB memória alkalmazások telepítéséhez és fájlok tárolásához. Sajnos nincs memóriakártya foglalat. Kár. Kiderült, hogy a beépített tárolókapacitás kiegészítésének egyetlen módja egy külső USB flash meghajtó használata. Egyébként a csatlakozók között itt is megtalálható a hagyományos USB 3.0 és egy kisebb USB 3.1 C-típusú.

Ha a fentiekben áttekintett Microsoft készülék nem rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval, a DELL által kiadott termék rendelkezik vele. Ha a táblagépét ellopja valaki, akkor nem valószínű, hogy a támadó rendeltetésszerűen tudja használni azt. Egy másik különbség ennél a modellnél a SIM-kártya foglalat. Lehetővé teszi, hogy akár az utcán is hozzáférjen a világhálóhoz. Mondanom sem kell, hogy a gyártó nem feledkezett meg a 802 802 Wi-Fi szabványról.11ac. A tabletta egyedi jellemzője az NFC-chipnek tekinthető. Persze, senki sem használna egy ekkora táblagépet arra, hogy bevásárlásra fizessen. De lehetséges a fent említett chip használata a gyorsabb szinkronizáláshoz más eszközökkel (például akció-kamerával).

Hozzá kell tenni, hogy a kütyü két kamerát kapott. A főegység felbontása 8 megapixel, ami elegendő egy dokumentum vagy bármilyen más tárgy fényképezéséhez. A videohívásokhoz 5 megapixeles felbontású elülső kamera áll rendelkezésre.

Az időjárásvédelem és a gumipárnák nem tudták befolyásolni a készülék súlyát. A tabletta nagyon nehéz. Panaszkodhatunk a QWERTY-billentyűzet hiányára is.

Előnyök

 • Vannak nagysebességű csatlakozók;
 • Lehetőség van SIM-kártya telepítésére;
 • Az érintőképernyő kesztyűkompatibilis;
 • Vízállóság és ütésállóság;
 • Van ujjlenyomat-érzékelő;
 • Nincsenek rossz kamerák;
 • Wi-Fi 802 hálózat rendelkezésre áll.11ac;
 • Tisztességes IPS-kijelző;
 • Nem rossz mennyiségű RAM és RAM.

Hátrányok

 • A súlya 1280 g;
 • Nincs memóriakártya foglalat;
 • Rendkívül nehéz megtalálni az eladó.

Apple iPad Pro 11 1Tb Wi-Fi + Mobiltelefon
  ar

Értékelés: 4.7

Apple iPad Pro 11 1Tb Wi-Fi + Cell<ul></div><p>ar” src=”/wp-content/uploads/2023/03/98716666193461-389-.jpg” height=”480″ title=”Apple iPad Pro 11 1Tb Wi-Fi + Cell</p><ul>ar”></p><p>Természetesen az Apple legújabb táblagépe is szerepel a rangsorunkban. Nem rendelkezik a legnagyobb kijelzővel – a képátlója pontosan 11 hüvelyk. És ez a táblagép talán az első, amely nagyon vékony keretet kapott. Az így kapott készülék meglehetősen kompakt – mérete hasonló az elődjéhez, amely nagyobb képernyővel rendelkezik.</p><p>Az ide telepített IPS panel felbontása 2388×1668 képpont. Ez több mint elég ahhoz, hogy a szabad szemmel történő pixelezés ne legyen látható. A képet itt hang kíséri, amely négy hangszórót állít elő. Azonban a vastagsága a “pill” nagyon kicsi, azzal kapcsolatban, hogy a mély basszus hangszórók nem tudnak szállítani. Bár a legújabb iPad Pro 11 még e nélkül is jobban hangzik, mint a minősítésünk többi képviselője (kivéve, mint érted, az elődöt).</p><p>A képfeldolgozást az Apple A12X Bionic végzi. Jelenleg ez az okta-core chipset a legerősebbnek számít az ARM technológiával készültek közül. Nincs rángatózó mozgás, még két nyitott ablak mellett sem. Egyébként az iOS-t és az összes alkalmazást nemcsak az ujjával, hanem a márkás tollal is vezérelheti. A tartozékot a feltöltéshez egyszerűen tartsa a tablet végéhez – a mágnesek tartják a helyén. Kár, hogy a toll nincs mellékelve. Azonban külön kell megvásárolni és QWERTY-billentyűzetet, amely egyidejűleg a borító szerepét is betölti. Pedig maga a tablet is sokba kerül – az általunk vizsgált változat ára 138 ezer euró. RUB.</p><p>Miért van ennek a változatnak ilyen ára? Először is, rendelkezik SIM-kártya foglalattal, amely lehetővé teszi az LTE-hálózatokon keresztül történő internet-hozzáférést. Másodszor, 1 TB belső tárhelye van. Egyetlen más versenytárs sem kínál ilyesmit! Ezen a háttéren teljesen elfelejti azt a tényt, hogy nincs memóriakártya foglalat. Rengeteg hely a filmek, fényképek, dokumentumok és zenék számára.</p><p>Nagyszámú vezeték nélküli modul található a táblagépben. A Bluetooth 5 a fejhallgató csatlakoztatására szolgál.0, és az internetről történő letöltéshez – Wi-Fi 802.11ac. Sajnos csak vezetékes fejhallgatót csatlakoztathat egy adapteren keresztül, mert a csatlakozók között csak USB Type-C van. Mellesleg, egy ilyen kikötő jelenléte elképesztő. Az Apple korábban exkluzív csatlakozót adott okostelefonjainak és táblagépeinek</p><li>ghtning. Mostantól a perifériák csatlakoztatása nem okozhat problémát.</p><p>Ahogy az egy ilyen drága készüléktől elvárható, viszonylag jó kamerával rendelkezik. Természetesen a 12 megapixeles modul nem fog olyan tökéletes képet készíteni, mint amilyenre egy csúcskategóriás okostelefon képes. De a funkciói elegendőek lesznek a tabletta abszolút minden vásárlója számára. By the way, a modul kiegészül optikai stabilizátorral, és ez meglehetősen atipikus egy tabletta számára. Ami az “előlapot” illeti, az egy 7 megapixeles érzékelőt tartalmaz.</p><p>Nincs ujjlenyomat-olvasó. De erre sincs szükséged, mivel az arcfeloldás itt is megtörténik. A termék minimális súlyával is büszkélkedhet – 468 grammal a legkönnyebb tablet a rangsorunkban. Ugyanakkor a készülék belsejében helyet kapott egy nagy kapacitású akkumulátor, amely elegendő a készülék kilenc órás aktív használatához.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Kiváló fényképezőgépek, amelyek közül az egyiket optikai stabilizátor egészíti ki;</li><li>Face ID támogatás;</li><li>Nagyon alacsony súly és minimális vastagság;</li><li>A kiváló képernyő keskeny kerettel;</li><li>Elég hosszú akkumulátor-üzemidő;</li><li>USB Type-C csatlakozót használnak;</li><li>Nagyon jó hangzás;</li><li>LTE, Wi-Fi 802.11ac és Bluetooth 5.0;</li><li>A legerősebb processzor van telepítve;</li><li>Rengeteg tárolóhely.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Az Apple Pencil és a billentyűzet külön megvásárolható;</li><li>Nagyon magas ár;</li><li>Nincs 3,5 mm-es audiocsatlakozó.</li></ul><h3>Huawei MediaPad M5 10.8 Pro 64Gb LTE</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Huawei MediaPad M5 10.8 Pro 64Gb LTE

Azt gondolnánk, hogy rangsorunkban lemondanánk az androidos készülékekről, mivel egyre kevésbé érdekesek az átlagfogyasztók számára. De azért megemlítünk néhány olyan kütyüt, amely a “zöld robot” vezérlése alatt működik. Miért ne?? Valójában ezek a tabletták a legolcsóbbak. Például a Huawei MediaPad M5 10 esetében.8 Pro az orosz üzletekben nem több mint 43 ezer embert kérdez. dörzsölje. Ezért a pénzért egy 10,8 hüvelykes kijelzővel ellátott terméket kap az előlapon. Felbontása 2560×1600 képpontra nőtt, ami lehetővé teszi, hogy nagy élvezettel nézegesse a fényképeket. A képek és filmek a 64 GB-os belső memóriában tárolhatók. Ha ez nem elég, használhat microSD-kártyát is. A táblagép 4 GB RAM-ot is kap, ami elegendő az Android 8 stabil futtatásához.0 és minden alkalmazás.

Az itt használt chipkészlet egy okta-core HiSi

 • Kirin 960. Egy évvel ezelőtt még csúcsminőségűnek számított. A processzor azonban még most is a legjobb oldaláról mutatja magát. Néhány probléma csak a haladó játékoknál merülhet fel. Olyan, mint egy grafikus gyorsító Ma
 • -G71 MP8 egy kicsit nehéz feldolgozni egy képet egy ilyen nagy felbontású.

  A vizsgált modell SIM-kártya foglalattal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy ne csak Wi-Fi 802.11ac grafikus gyorsítóval, hanem LTE-hálózatokon keresztül is. A táblagép támogatja a Bluetooth 4.2. A legegyszerűbb módja a zenehallgatásnak és a másokkal való kommunikációnak egy vezeték nélküli fejhallgató. Ha vezetékes fejhallgatót szeretne használni, szüksége lesz egy USB Type-C adapterre – csak egy van a tokban.

  Az állóképek és videók készítéséhez a kamera 13MP felbontású. Az értékelés írásakor ez a maximális érték, amellyel az Android rendszert futtató táblagép rendelkezhet. A több nem szükséges, mert banális, hogy rendszeresen lőni egy ilyen nagy eszközzel. Nos, ha a videokommunikációról beszélünk, akkor úgy tervezték, hogy 8 megapixeles “frontot” biztosítson, ami szintén nagyon jó.

  Ennek a modellnek a súlya 498g. És ez egy fém tok jelenlétében! By the way, a gyártó nem felejtette el az ujjlenyomat-olvasót. Bár el kell ismerni, hogy nem minden tulajdonos a tabletta minden tulajdonosa használja ezt az érzékelőt – gyakran nem szükséges, mert a készüléket nem veszik ki a házból.

  Előnyök

  • Alacsony súly;
  • Az akkumulátor kapacitása meglehetősen nagy;
  • USB 3 aljzat van.1 C-típusú;
  • Az ára nem fog mindenkinek tetszeni, ezért jó sztereó hangzással rendelkezik;
  • Egy tisztességes fényképezőgép;
  • Támogatja a Bluetooth 4-et.2, Wi-Fi 802.11ac és LTE;
  • Nagy felbontású kijelző;
  • Erőteljes processzor;
  • Tisztességes mennyiségű RAM és állandó memória;
  • Van egy memóriakártya-nyílás;
  • Tartalmazza a tollat.

  Hátrányok

  • Nincs 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
  • Nincs exkluzív ceruzás rajzolószoftver;
  • Az ár nem felel meg mindenkinek.

  Samsung Galaxy Tab A 10.5 SM-T590 32Gb

  Értékelés: 4.5

  Samsung Galaxy Tab A 10,5 SM-T590 32Gb

  Az egyik legolcsóbb tabletta a rangsorunkban. Egy 10,5 hüvelykes képernyővel rendelkező termékért az orosz kiskereskedelemben 21 ezer dollárt kérnek. RUR. Természetesen ilyen pénzért semmiképpen sem kap egy csúcskészüléket. Igen, a képernyő felbontása elég tisztességes 1920×1200 pixeles. Az itt használt processzor azonban messze nem egy csúcsmodell. Azonban az okta-core chipset képességei elégségesek ahhoz, hogy bármilyen alkalmazást és sok játékot futtasson. A gyártó a RAM-on is spórolt – csak 3 GB van telepítve. De a legkiábrándítóbb a 32 GB-os belső tárhely. Biztos lehet benne, hogy fokozatosan rá fog jönni, hogy memóriakártyát kell telepítenie.

  Android 8 operációs rendszerként használatos.1. Az internethez való hozzáféréshez kizárólag Wi-Fi modult terveztek, amely támogatja a szabványos 802.11ac. A Bluetooth 4 is a vezeték nélküli modulok között van.2. Nem kell azonban a fejhallgató csatlakoztatásához használnia – a dél-koreai gyártó nem szüntette meg a hagyományos 3,5 mm-es audiocsatlakozót. A készülék testén is megtalálható az USB Type-C port – ez a hálózati adapter csatlakoztatására és a számítógépével való szinkronizálásra szolgál.

  Ez a tabletta a költségvetési szegmensbe tartozik. Ebben a tekintetben ne várjon tőle lenyűgöző fotó képességeket. A fő kamera egy szerény 8 megapixeles érzékelőt tartalmaz. Az elülső kamera még egyszerűbb. De az 5 megapixeles felbontás elég egy Skype-beszélgetéshez vagy egy Badoo-közvetítéshez.

  Ez a modell lenyűgöző 529 g súlyú. Tartsa ezt a tablettát a kezében hosszú ideig nem lehet – jobb, ha ellopja a tok állványt. Nagy súlya részben a nagyméretű akkumulátornak köszönhető. Ha olyan táblagépet keres, amely hosszú ideig működik, ez a legjobb választás.

  Előnyök

  • A táblagép feldolgozási teljesítménye még mindig elég magas;
  • Van egy memóriakártya foglalat;
  • Nem rossz IPS kijelző;
  • A Wi-Fi 802 támogatás megvalósult.11ac;
  • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
  • Nagyméretű akkumulátor van beépítve;
  • A költségek nem megfizethetetlenek.

  Hátrányok

  • Nagy súly;
  • Kevés maradandó emlék;
  • Nincs LTE hálózati támogatás;
  • Végül is vannak mikrofagyasztások.

  Lenovo Tab 4 TB-X704L 16Gb

  Értékelés: 4.4

  Lenovo Tab 4 TB-X704L 16Gb

  Határozottan a legmegfizethetőbb tablet nagy képernyővel. Akármilyen nagy, akár nem? 10,1 hüvelykes IPS panelt használ, amely most nem tűnik óriási méretűnek. A kijelző felbontása 1920×1200 pixel. Nem rossz. A nagyon széles keretek azonban zavaróak – a termék inkább hasonlít egy képkeretre, mint egy modern táblagépre.

  Ezt a modellt nem tegnap gyártották. Ebben a tekintetben az Android 7 alatt működik.0, és a frissítésre semmiképpen sem érdemes várni. A “zöld robot” ezen változata azonban aligha nevezhető elavultnak. Ami a hardvert illeti, a készülék a Snapdragon 625-re épül, egy 2 GHz-es órajelű, okta-core processzorra. A készülék teste alatt 3 GB RAM és 16 GB állandó memória rejtőzik. Talán az utóbbi hangereje tekinthető a modul fő hátrányának. Igen, a filmeket és a zenét memóriakártyára lehet dobni, amelynek természetesen nem felejtik el a foglalatot. Az alkalmazások gyakran nem kerülnek át külső meghajtóra – így nem lehet nagy számban telepíteni őket.

  Az internethez LTE-hálózatok vagy Wi-Fi (a táblagép támogatja a nagy sebességű 802 802 szabványt) segítségével csatlakozhat.11ac). A készülék Bluetooth 4 modullal is rendelkezik.2. A “kékfog” képességet általában vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatására használják. De 3,5 mm-es audiocsatlakozóval rendelkezik, így nem valószínű, hogy zavarni fogja a hagyományos fejhallgató csatlakoztatása. Azonban sztereó hangszórókon keresztül is hallgathat zenét – ezek nagyon jó minőségű hangzást biztosítanak.

  Az USB Type-C portot a töltő csatlakoztatására használják itt. A vezetékről ismert, hogy kizárólag az első alkalommal megy be. A táblagépen beépített kameraobjektíveket is találhat. A fő felbontása 8 megapixeles, míg a “frontális” csak 5 megapixeles érzékelőt tartalmaz. A test alatt egy 7000 mAh kapacitású akkumulátor rejtőzik. A gyártó szerint 13 óra aktív használat. A tényleges eredmény csak attól függ, hogy mennyire terheli a processzort.

  Röviden, a Lenovo Tab 4 tablet igazolja az árát, biztosan nem véletlenül szerepel a rangsorunkban. És jó, hogy még egy ilyen olcsó készülék is kapott ujjlenyomat-érzékelőt.

  Előnyök

  • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
  • Van egy memóriakártya foglalat;
  • Van ujjlenyomat-olvasó;
  • Az akkumulátor nagy kapacitással büszkélkedhet;
  • USB Type-C csatlakozót használ;
  • FM-rádió van jelen;
  • Jó sztereó hangzás;
  • Egy tisztességes IPS-kijelző;
  • LTE és Wi-Fi támogatás;
  • Ésszerű árcédula.

  Hátrányok

  • Műanyag burkolat;
  • Egyszerű kamerák;
  • Nagyon kevés maradandó emlék;
  • Nem a legerősebb processzor;
  • Nagy keret a képernyő körül.

  Következtetés

  Ez a legnagyobb és egyben az egyik legdrágább tabletta listája. Biztos lehet benne, hogy az áttekintett eszközök bármelyike megfelel Önnek. Amikor kiválasztunk egy kütyüt, elsősorban az operációs rendszerre gondoljunk. A Windows nem fog olyan gyorsan futni a táblagépen, de lehetővé teszi az asztali vagy laptopról ismert alkalmazások futtatását. Nos, az Android és az iOS ismerős lehet az Ön számára – szinte semmiben sem különböznek az okostelefonokra telepített társaiktól.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: