A legjobb ingyenes VPN-ek a Google Chrome-hoz

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Szeretné javítani online adatvédelmét? Ebben az esetben csatlakoznia kell egy VPN-kiszolgálóhoz. És ehhez nem kell semmilyen speciális szoftvert használnia. Egy bővítmény a böngészőjéhez jó, különösen, ha a Google Chrome-ot használja. De melyik? Nézzük meg a legjobb lehetőségeket.

A legjobb ingyenes VPN-ek a Google Chrome böngészőhöz

Jelölés hely termék neve Értékelés
A legjobb ingyenes VPN-ek a Google Chrome böngészőhöz 1 owsec 5.0
2 TunnelBear VPN 4.9
3 Touch VPN 4.8
4 Hola Ingyenes VPN 4.7
5 Hotspot Shield 4.6

owsec

Értékelés: 5.0

</div><p>owsec” src=”/wp-content/uploads/2023/08/76916666197981-24lu.jpg” height=”250″ title=”<br />></p><p>Egy nagyszerű kiterjesztés, amelynek csak egy nagy hátránya van. Angol nyelvű felülettel rendelkezik. Ez a bővítmény azonban nem büszkélkedhet a funkciók széles arzenáljával, így akkor is képesnek kell lenned elsajátítani, ha egyáltalán nem ismered az angol nyelvet. Sok felhasználó egyáltalán nem nyúl a beállításokhoz, csak a “Védj meg” gombra kattintva.</p><p>A bővítmény telepítése után egy új ikon jelenik meg a webhely cím mezőjének jobb oldalán. Úgy néz ki, mint egy szürke földgömb. Ha a plugin aktiválva van, az ikon zöld színű lesz. Ez megkönnyíti annak megállapítását, hogy jelenleg VPN-t használ-e.</p><p>A kiterjesztés lehetővé teszi, hogy engedélyezze benne. De ez egy opcionális elem, ha nem fogsz fizetős tervet használni. Mint fentebb említettük, a folyamat itt egy gombnyomással indul. De ezt sem kell megtennie, ha a tippmesterünket használja!</p><p>VPN kapcsolatra van szükség, ha egy adott webhelyet látogat meg? Ebben az esetben egy speciális mezőbe beírhatja a címét, és akkor a bővítmény automatikusan elindul minden alkalommal, amikor a kívánt erőforráshoz hozzáfér. Ehhez a következő műveleteket kell végrehajtania:</p><ol><li>Kattintson az ikonra <br />owsec, ezáltal egy felugró ablak jelenik meg;</li><li>Kattintson az “Intelligens beállítások” gombra;</li><li>A megjelenő menüben kattintson az “Intelligens beállítások szerkesztése” gombra;</li><li>Adja meg a webhely címét, válassza ki a virtuális szerver országát, és kattintson a zöld plusz jelre.</li></ol><p>Sok ukrán így adja hozzá a VKontakte közösségi hálózatot. Ha Oroszországban élsz, akkor adj hozzá néhány torrent tracker itt. Nagyon szeretnénk, ha a kiterjesztés automatikusan futna <br />Ha több webhelyet is meglátogat. Lehetséges, de csak akkor, ha fizetős előfizetést köt.</p><p>Ellentétben sok versenytárssal, <br />Az owsec képes meglehetősen nagy mennyiségű forgalmat átvinni. Ugyanakkor a kiterjesztés jelentősen csökkenti a sebességet. Ez azt jelenti, hogy nem lehet nézni VPN-en keresztül streaming videó. Szeretné növelni az internet sebességét? Továbbra is szükséged lesz egy prémium fiókra. Egy havi használatára 2,99 $-t kell fizetni. Az előfizetés jelentősen több virtuális helyszínt is kínál – körülbelül három tucatnyi.</p><div style=
Olvasson tovább  9 legjobb címkenyomtató

TunnelBear VPN

Értékelés: 4.9

TunnelBear VPN

Egy másik nagyszerű kiterjesztés, amely lehetővé teszi a VPN-kapcsolat megszervezését, teljesen ingyenes. A fent említett opcióval ellentétben a TunnelBear VPN két tucat országban kínál virtuális szervereket. Még ingyenes használat esetén is! Ez azoknak fontos, akik nemcsak Oroszországban, hanem más országokban is blokkolt oldalakat szeretnének látogatni.

A bővítmény telepítése után nem csak az ikonra kell kattintania, hanem regisztrálnia is kell egy fiókot. Erre a műveletre azért van szükség, mert szigorúan számon kell tartani a forgalmi fogyasztást. Minden hónapban 750 MB-ot kap. Ha reklámüzenetet tesz közzé a Twitteren, a sávszélesség kissé megnő. Örülünk, hogy a TunnelBear VPN nem csökkenti az internet sebességét. Ez azt jelenti, hogy a weboldal oldalai szinte azonnal megnyílnak.

Ez a bővítmény csak pozitív visszajelzéseket gyűjt, amiről Ön is meggyőződhet, ha ellátogat a Google Chrome online boltjába. Csak akkor fog problémát észlelni, ha fizetős előfizetést szeretne kötni. A tény az, hogy a hivatalos TunnelBear honlapot a Roskomnadzor blokkolja. Szerencsére az ingyenes VPN-bővítmény forgalma mindenképpen elegendő ahhoz, hogy meglátogassa az oldalt, valamint hogy megismerkedjen az árképzéssel, és hogy előfizetést kössön. A költségek itt attól függnek, hogy pontosan hány felhasználó lesz csatlakoztatva. Számítson arra, hogy havonta legalább 3,33 dollárt kell fizetnie. Minden személy legfeljebb öt eszközről csatlakozhat a fiókhoz – a TunnelBear VPN nem csak a Google Chrome bővítményeként létezik.

Touch VPN

Értékelés: 4.8

Touch VPN

Egy másik ingyenes VPN-kliens, amely állítólag nem rendelkezik különösebb korlátozásokkal az internet sebességét illetően. A valóságban természetesen nem ez a helyzet. Mint minden ilyen kiterjesztésnél, a szerver számára rendelkezésre álló sebességet a hozzá csatlakoztatott felhasználók között osztjuk fel. És a Touch VPN-nél időnként előfordulnak olyan helyzetek, amikor a szám túl magas. A sávszélesség-vágások azonban nem túl gyakoriak, és csak akkor érezhetőek, amikor videókat nézel.

A fent tárgyalt bővítményekkel ellentétben a Touch VPN a lehető legegyszerűbben használható. Itt nincsenek speciális beállítások. Csak a nagy zöld gombra kell kattintania, kiválasztania a hét elérhető ország közül egyet, és máris aktiválódik a VPN-kapcsolat. Ennek vannak hátulütői. Először is, a virtuális kiszolgálóval rendelkező országok száma biztosan kevésnek fog tűnni egyesek számára. Ez a szám azonban fokozatosan növekszik – elég, ha csak annyit mondunk, hogy egy évvel ezelőtt még csaknem feleannyi volt. Másodszor, nincs lehetőség egy adott webhely kiválasztására, amely automatikusan aktiválja a bővítményt, amikor meglátogatja azt.

Olvasson tovább  Top 10 termikus paszta

A Touch VPN egy ritka eset, amikor egy ilyen plugin teljesen ingyenes. És nem zaklatja Önt a saját hirdetéseivel, ami szintén nem mellékes! Az interneten nem áll rendelkezésre információ arról, hogy a forgalom véges-e vagy sem. Mindenesetre azt tanácsoljuk, hogy ne használja a bővítményt videók nézésére, mert úgy gondoljuk, hogy ebben az esetben egy idő után biztosan lassabb lesz a letöltési sebesség.

A Touch VPN okostelefonos alkalmazásként is létezik. Ez azt jelenti, hogy bármilyen eszközön használhatja, nem csak a Google Chrome számítógépes változatán.

A bővítmény telepítését azoknak ajánljuk, akik elég ritkán használnak VPN-kapcsolatot. Például a Touch VPN-t kéznél lehet tartani a torrent trackerek meglátogatásához. Ennek az ügyfélnek a fő előnye a virtuális szerver villámgyors aktiválása.

Hola Ingyenes VPN

Értékelés: 4.7

Hola Ingyenes VPN

Ez egy nagyon kétértelmű szolgáltatás. Elsőre úgy tűnhet, hogy a Hola Free VPN ugyanazon az elven működik, mint a fenti kiterjesztések. De valójában a Hola Free VPN inkább egy torrent kliens, mint ezek a pluginok. Az a helyzet, hogy nem használja a saját szervereit, amelyek más országokban találhatók. Ehelyett a forgalom azon személyek számítógépén halad át, akik telepítették a bővítményt. És már több mint 7 millióan vannak!

még mindig nem értem, hogyan működik? Ez egyszerű:

 1. Kattintson a bővítmény ikonjára, amely lángoknak látszik;
 2. Ön választja ki azt az országot, amelynek virtuális helyét szeretné;
 3. Ezután el kell menned egy weboldalra;
 4. Ezt az oldalt a háttérben tölti le valaki, aki a Hola Free VPN-t használja, és az Ön által választott országban él;
 5. Az oldal elküldésre kerül a számítógépére.

A szolgáltatás így működik, ha nagyon leegyszerűsítve beszélünk róla. Nem rendelkezik saját szerverkapacitással, ami lehetővé teszi a Hola Free VPN fejlesztői számára, hogy ne takarítsanak meg – nem valószínű, hogy lassú tartalom letöltéssel találkozol. A kezelőfelülettel nincs probléma – csak a kiterjesztés ikonjára kell kattintania, majd csak a kívánt országot kell kiválasztania (alapértelmezés szerint az Egyesült Királyságot javasolja).

A Hola Free VPN hátránya a korlátozott adatforgalom. Ugyanakkor a fejlesztők nem írták sehol, hogy pontosan mekkora forgalmat biztosítanak. És ez nagyon furcsa – kiderül, hogy olyan forgalomért kell fizetnünk, amelyhez a fejlesztőknek semmi közük. Nem meglepő, hogy a Hola Free VPN-re néhány országban panaszok érkeztek.

Olvasson tovább  10 legjobb játék fejhallgató

Az előfizetés költsége itt csak attól függ, hogy hány hónapra vállalja a fizetést. Egy hónap Hola VPN Plus alapértelmezés szerint 516 rubelbe kerül. De ha beleegyezik, hogy egy évig vagy akár három évig fizet, akkor sokat takarít meg – a második esetben minden hónap csak 103 rubelt fog fizetni. oktatás 1 Ha egy évig vagy akár három évig fizet, akkor sokat takaríthat meg – a második esetben minden hónap csak 103 rubelt fog fizetni. Egyébként a fejlesztők garantálják a visszatérítést, ha nem vagy elégedett az első harminc napon belül.

Hotspot Shield

Értékelés: 4.6

Hotspot Shield

Csak nemrég beszéltünk a legjobb VPN szolgáltatásokról. Többek között a Hotspot Shieldet is megemlítettük. Több platformon is elérhető. Leggyakrabban a Google Chrome böngésző kiterjesztéseként használhatjuk. A telepítés mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, akárcsak a fent említett opciók esetében. A plugin többnyire pozitív visszajelzéseket gyűjt, és a felhasználók száma nemrég átlépte a 2 milliós határt.

Ha nem kívánja aktiválni az extra funkciókat, akkor nem is kell saját fiókot regisztrálnia. Ez azt jelenti, hogy a bővítmény telepítése után azonnal elkezdheti használni. Ehhez kattintson a megjelenő ikonra, amely egy kék pajzs, majd már csak a nagy “C” gombra kell kattintania

 • Csatlakozni”. Ezután megkérhetjük, hogy válasszon ki egy virtuális helyszínt. Az ingyenes verzió kanadai, amerikai, holland, dán és francia szervereket kínál. A PRO-fiók még nagyobb választékot kínál.

  A Hotspot Shield bővítmény abban különbözik, hogy lehetővé teszi a felhasznált forgalom mennyiségének megtekintését. De csak napi 500 Mb-ot kínálnak Önnek. Fontos figyelni a megjelenített internetkapcsolat sebességére is. Azonnal észre fogja venni, hogy nem túl magas. Sajnos, az ingyenes Hotspot Shield nem engedi a videók megtekintését: a sávszélesség túl alacsony.

  Ez a kiterjesztés a fent említett korlátozások miatt zárja le a kiválasztásunkat. Természetesen megszabadulhat tőlük, de ezért nagyon magas árat kell fizetnie. Minden hónap ára 7,99 $. Egyszerre egy teljes évre vonatkozóan kell fizetnie. De növeli a sebességet, és képes lesz videókat nézni a YouTube-on és más szolgáltatásokon. Napi adatforgalmi korlátot is felszámítunk, valamint növeljük a földrajzi helyek számát. Más hozzáférési lehetőségeket is kap, például ingyenes hozzáférést a népszerű 1Password szolgáltatáshoz. Valószínűleg ez az oka annak, hogy ennyibe kerül az előfizetés.

  Következtetés

  Most már tudja, hogy milyen bővítményeket érdemes megnéznie a Google Chrome-hoz, ha VPN szolgáltatásra van szüksége. Az ebben a bemutatóban áttekintett összes bővítményt egyszerű használni – gyakran csak egy gombnyomással szörfözhet a weben.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: