12 a legjobb borotválkozó tollak közül

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Minden nap küzdünk a nemkívánatos növényzettel az arcon és a testen. A nők eltávolítják a szőrzetet a karokon, lábakon, hónaljakon, hogy tökéletesen nézzenek ki. Azok a férfiak, akik a szakállat a sima bőr helyett jobban szeretik, hajlamosak leborotválni a borostájukat. Sokféle szőrtelenítő létezik, de a legelterjedtebb manapság a borotva. Egy egyszerű, olcsó módszer, amelyet az ókori ember már az idők kezdete óta próbálgat. A Gillette király által 1895-ben megalkotott biztonsági borotva azóta is állandó társa a férfiaknak és a nőknek egyaránt.

évről évre javul, a gyártók egyre több új eszközt mutatnak be klasszikus vagy ultramodern kialakítással, egyszerű kivitelben vagy csíkokkal, kenéssel az irritáció ellen, különböző számú cserélhető fúvókával, ergonomikus fogantyúval, költségvetési költséggel és árral, akár több tízezer rubelig.

Borotválkozási szakértőink rangsorolták a legjobb borotvákat a piacon. ismerje meg és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Legjobb női borotválkozó szövőszék

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb női borotválkozógépek 1 Gillette Venus Spa
eeze
480€
2 Carelax Silk Touch 239€
3 Dorco borotvák Shai 4 494€
4 Carelax a bikini zóna számára 109€
Legjobb eldobható borotválkozási betétek 1 Dorco Pace 6 Férfi darab 170€
2 Gillette Blue 3 156€
3 A szakáll férfiaknak Carelax
  tra
39€
4 Carelax Silk Touch nőknek 159€
A legjobb utántölthető férfi borotvapengék 1 Gillette Fusion Proshield Chill 633€
2 Dorco borotvák Pace 7 928€
3 Schick Quattro Titanium Titanium Precision Freestyle 650€
4 Magnum X5 350€

A legjobb női borotválkozó szövőszék

Bár a modern szépségipar számos módszert kínál a szőrtől való megszabadulásra, a borotva még mindig a legnépszerűbb a piacon. Egyesek megszokásból ezt az eszközt részesítik előnyben, amely már bizonyította értékét. Néhányan nem akarnak kozmetikai manipulációra költeni a nem kívánt szőrszálak eltávolítására. És még mindig minden lány fürdőszobájában van borotva, mivel a többségünk valóban úgy gondolja, hogy ez a legjobb módja annak, hogy megszabaduljunk a makacs szőrszálaktól a testünk minden részén.

Gillette Venus Spa
eeze

Értékelés: 4.9

Gillette Venus Spa </div><p>eeze” src=”/wp-content/uploads/2023/09/85516666196781-7712.jpg” height=”512″ title=”Gillette Venus Spa” <br />eeze”></p><p>Az első biztonságos borotva megalkotója nem is sejtette, hogy találmánya egy napon a nők számára is kötelező darab lesz. Ma a Gillette olyan eszközöket kínál, amelyekkel kényelmesen és biztonságosan borotválhatók a női lábak és más, nem kívánt szőrzettel rendelkező testrészek – akárcsak a férfiaknak szánt Gillette.</p><p>A hölgyek már régóta értékelik a Venus Spa-t <br />A nőknek szánt borotválkozási tartozék könnyen használható, és minden részlet jól átgondolt. Beépített gélbetétek, amelyek lehetővé teszik, hogy borotválkozási termékek nélkül használhassa az eszközt. Természetes olajokkal lágyítja a bőrt, a fehér tea illata pedig kellemes érzést biztosít a kezelés alatt.</p><p>A borotva kíméletesen távolítja el a szőrszálakat a test minden ívéről, a speciális mikrofésűk felemelik őket, hogy megakadályozzák a vágásokat és garantálják a jobb eredményt. Igazi plusz: A Venus kazetták a termékcsalád minden szíjához illeszkednek.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>védelem a vágások ellen;</li><li>ergonomikus fogantyú;</li><li>gondoskodó összetevők;</li><li>gélbetétek;</li><li>2 kazettát tartalmaz;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Carelax Silk Touch </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Carelax Silk Touch

A második hely a rangsorban gép cseh gyártó, amely finoman eltávolítja a szőrzetet, köszönhetően a fogantyú alakjának, könnyen kezelhető és nagyon kedvező árú. A kazetta 3 pengét tartalmaz, amelyekkel még a nagyon rövid borostát is le lehet borotválni. Az európai szabványoknak megfelelő termékminőség.

A vágó alkalmas érzékeny bőrre. Hidratáló csík shea vajjal és jojobaolajjal, amely puhítja a bőrt és megkönnyíti a borotva mozgását. A gumírozott fogantyú biztosítja a kezelhetőséget, és nem csúszik ki a kezéből kezelés közben.

A jó minőségű acél hosszabb ideig tartja élesen a pengéket, ami meghosszabbítja a borotva élettartamát. A nők látták a Carelax Silk Touch tagadhatatlan tulajdonságait az alacsony árával együtt, és egyhangúlag “kiválónak” szavazták meg.

Előnyök

 • 3 pengés kazetta;
 • nincs sokáig szivarozás;
 • Lágyító csík olajokkal;
 • kényelmes fogantyú;
 • megfizethető ár;

Hátrányok

 • nem azonosították.

Dorco borotvák Shai 4

Értékelés: 4.7

Dorco borotvák Shai 4

A koreai márka 4 pengés rendszere kényelmes borotválkozást és tökéletesen sima bőrt biztosít. Az innovatív lebegő fej követi a test minden ívét, javítja a manőverezhetőséget, és lehetővé teszi a szőrtelenítést a legnehezebben elérhető területeken is. A gumi mikrofésűk a legrövidebbek közül a legrövidebbet emelik, így a legjobb eredményt adják.

Nyugtató hatású összetevőkkel: kamilla- és olívakivonat, allantoin. A fogantyú kényelmesen formázott és gumival bevont. Az állvány tapadókoronggal rendelkezik, és függőlegesen rögzíthető vagy vízszintesen tárolható.

Az abszolút könnyű használat mellett a lányok megjegyezték a könnyű ápolást: a nyitott patronnak köszönhetően a pengék vízzel jól öblíthetők. A szép, “lányos”, rózsaszínű dizájnra is felhívták a figyelmet.

Előnyök

 • 4 vágókés;
 • könnyű ápolás;
 • Nagyon sima borotválkozás;
 • manőverezhető úszó fej;
 • 2 extra patron;

Hátrányok

 • nem azonosították.

Carelax a bikini zóna számára

Értékelés: 4.6

Carelax a bikini területre

A mi választásaink között szerepel egy másik Carelax termék, amely a kényes bikiniváros szőrszálainak eltávolítására, valamint a kívánt hosszúságra való rövidítésére szolgál. A stylus 1 éles borotvapengéből, egy védőburkolatból, egy lágyító csíkból és egy kis fésűből áll.

A nyél speciális formája segít a nehezen elérhető intim területeken lévő szőrszálak borotválásában. Az eldobható modell biztosítja a tisztaságot és a higiéniát. A mini méret tökéletesen alkalmas a nyaralásra.

A felhasználók megjegyezték, hogy a trimmer ideális azok számára, akik szeretnék lerövidíteni a szőrzet hosszát az intim területen, modellezni őket, és ugyanakkor eltávolítani a túlzott növényzetet a bikini területen. Még a rövid szőrszálakat is levágja anélkül, hogy tépné vagy vágná őket. Az Aloe Vera a csíkon nyugtatja az érzékeny bőrt a kezelés alatt.

Előnyök

 • 3 darab egy készletben;
 • utazási változat;
 • borotválkozás és nyírás;
 • kényelmes fogantyú forma;
 • alacsony ár – 100 rubel tartományban

Hátrányok

 • nincs azonosítva.

A legjobb eldobható borotválkozógépek

Az első eldobható borotvákat 1975-ben mutatták be, és alacsony áruknak köszönhetően azonnal a legkelendőbb termékké váltak a maguk nemében. Ma sem csökkent a népszerűségük. Sokan nem csak az ára miatt választják a szövőszéket. Könnyen használhatóak, mindenhová könnyen magával vihetőek, használat után nem kell patront cserélni, kidobhatóak és újra felhasználhatóak. Ha szereti az egyszerűséget és a kényelmet, és a költségvetési ár is érv a vásárlás mellett, akkor az itt bemutatott 4 borotva az igazi segítők a nem kívánt szőr elleni küzdelemben.

Dorco Pace 6 eldobható törülköző férfiaknak

Értékelés: 4.9

Dorco Pace 6

Az első helyezett a Dorco Pace 6 borotvapengével, amely tökéletesen eltávolítja a bármilyen hosszúságú borostát. A lebegő fej növeli a manőverezhetőséget, és lehetővé teszi, hogy kövesse az arc kontúrjait. Az ergonomikusan kialakított gumírozott fogantyú nem csúszik a kezében. Kiváló minőségű acél, egy borotva akár 1 hónapig is használható. 4 borotva egy készletben.

A nyugtató csík hidratálja a bőrt, csökkentve az irritáció kockázatát a kezelés alatt. A mikrofésű megemeli a szőrszálakat a jobb borotválkozási eredmény érdekében. A patron nyitott oldala segít a szőr és a habmaradványok problémamentes eltávolításában.

A felhasználók dicsérik az éles, mégis biztonságos pengéket, a kiváló minőségű borotválkozást, a férfias kialakítást, a hosszú távú használatot, a könnyű súlyt. A vélemények szerint a Dorco Pace 6 nemcsak jó választás az utazáshoz, hanem egy teljes körű eszköz az otthoni rendszeres használatra is.

Előnyök

 • 6 penge;
 • könnyen használható;
 • jó párásítás;
 • 4 darab egy készletben;
 • lebegő fej;

Hibás

 • nem azonosított.

Gillette Blue 3

Értékelés: 4.8

Gillette Blue 3

Gillette 3 pengés borotva a kényelmes borotválkozáshoz. A gumírozott elasztomer garantálja bármilyen hosszúságú haj eltávolítását a gyökereknél. A fej simán siklik a kanyarokban anélkül, hogy a legnehezebben elérhető területeket is kezeletlenül hagyná.

Az aloe vera csík puhítja a bőrt a kezelés előtt, megnyugtatja és megelőzi az irritációt utána. A fogantyú alakját úgy tervezték, hogy illeszkedjen a kéz anatómiájához, így jól illeszkedik és teljesen irányítható.

Sokan a megkérdezettek közül nem csak a nevük miatt választották ezeket az eszközöket, hanem a bizonyított hatékonyságuk miatt is a test vagy az arc bármely területén. Külön dicséret egy gép hosszú élettartamáért, az acél nem tompul, a tisztítás nem probléma.

Előnyök

 • manőverezhető fej;
 • egy készletben 6 darab van;
 • aloe vera lé lágyító;
 • ergonomikus, csúszásmentes fogantyú;
 • Könnyű ápolás használat után;

Hátrányok

 • nem azonosított.

Carelax eldobható gép férfiak számára
  tra

Értékelés: 4.7

Carelax <ul></div><p>tra” src=”/wp-content/uploads/2023/09/96216666196781-2112.jpg” height=”500″ title=”Carelax </p><ul>tra”><p>Jó eredmények, kényelmes borotválkozás, alacsony költség biztosítja a következőket, amelyek szerepelnek a minősítő gép cseh gyártójában. 2 ultra-vékony, éles, Németországban gyártott penge eltávolítja az összes borostát, így a kezelés után sima és kellemes élményt nyújt.</p><p>Kiváló minőségű acéllal, amely nem tompul vagy rozsdásodik, ez a borotva hosszú ideig tart. Az okos tisztítórendszer egyszerűvé és problémamentessé teszi az utólagos tisztítást. 4 darabos csomag. A fogantyú kényelmes, nem csúszik ki.</p><p>A férfi közönség egyetértett a Carelax megkérdőjelezhetetlenül magas színvonalával </p><ul>tra. Könnyű, könnyen kezelhető, szuper nagy teljesítményű pengékkel és mechanikus tisztítással, kedvező árcédulával és stílusos kialakítással, minősíthetetlen A-t kapnak.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Vékony, éles pengék;</li><li>4 csomag;</li><li>Nem tompít;</li><li>Eltávolítja a legkeményebb borostát is;</li><li>alacsony ár;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Carelax eldobható borotva nőknek</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Carelax nők

A Carelax férfi borotvákat és eldobható női borotvákat dobott piacra a test minden részén történő szőrtelenítéshez. Meglehetősen takaros kialakítás és 1-2 egyszeri használat igazolja a szerszámok alacsony árát. A készlet 5 darabot tartalmaz. Van egy hidratáló csík aloe kivonattal, növényi olajokkal és E-vitaminnal, hogy lágyítsa a hatást és könnyen mozogjon a felületen.

A fogantyú jól érzi magát a kézben, nem csúszik, és lehetővé teszi a problémamentes kezelést. A pengéket használat után jól kiöblítik.

A lányok megjegyezték, hogy a borotvák jó minőségűek, különösen ilyen kedvező áron. Sokan egyetértettek abban, hogy ideálisak utazáshoz, mivel nem foglalnak sok helyet, könnyűek, és egyszer használják őket, majd kidobják őket.

Előnyök

 • Jó borotválkozási minőség;
 • nem karcolja a bőrt;
 • 5 darab a készletben;
 • nagyon alacsony ár;

Hátrányok

 • a borotválkozásvédő borítások nem tartanak jól.

A legjobb újrafelhasználható borotválkozó szövőszék férfiak számára

Az újrahasználható borotvák jobb anyagokból készülnek, kényelmesebb a használatuk, és élesebb, vékonyabb és tartósabb pengékkel rendelkeznek. Sok modell zselés párnákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az eljárás elvégzését anélkül, hogy először habot alkalmazna. Ezeknek a szerszámoknak a fő jellemzője, hogy a pengék használat után cserélődnek, a nyél pedig ugyanaz marad. Szakértői testületünk 4 olyan terméket választott ki, amelyek tartósak, és hosszú és biztonságos borotválkozást biztosítanak.

Gillette Fusion Proshield Chill

Értékelés: 4.9

Gillette Fusion Proshield Chill

Az orosz vásárlók körében népszerű márka, a Gillette férfi borotva borotvájának első helyén. 5 borotvaéles penge a tökéletes borotválkozáshoz. A trimmer segít eltávolítani az orr alatti szőrszálakat és a pajeszokat. A lebegő fej követi az arc körvonalát, megakadályozza a vágásokat és nem hagy kiragadott foltokat.

A kenőcsíkok a pengék mindkét oldalán találhatók. Megkönnyítik a borotválkozás közbeni siklást, és megakadályozzák az irritációt utána. A speciális technológia hűti a bőrt a kezelés alatt. Egy borotvakazetta kb. 1 hónapig tart.

Az összes férfi egyhangú véleménye: A Fusion Proshield Chill a hasonló eszközök között egyértelműen vezető szerepet tölt be. Az intelligens kialakítás, a kezelés közbeni gondoskodás és a biztonságos, közeli borotválkozás a vásárlók által felfedett legfőbb előnyök.

Előnyök

 • Ultravékony pengék;
 • 1 kazetta hosszú használata;
 • hűtőrendszer;
 • trimmer a jobb borotválkozásért;
 • kényelmes tárolás;

Hátrányok

 • nem azonosított.

Dorco borotvák Pace 7

Értékelés: 4.8

Dorco borotvák Pace 7

A szakértők magas pontszámai és a felhasználók pozitív visszajelzései lehetővé tették a Dorco Razors Pace 7 férfi borotvagép értékelését. Az innovatív, 7 élű pengés rendszer segít a nehezen hozzáférhető területek szoros borotválásában. A rozsdásodás megelőzése érdekében korróziógátló réteggel vannak bevonva, és polimerizáltak a kezelés során keletkező vágások elkerülése érdekében.

Fém fogantyú gumiréteggel nem csúszik. A széles elasztomer javítja a kezelés minőségét. A csík egyedülálló lágyító és nyugtató formulát tartalmaz, amely körömvirág, levendula, aloe vera, argánolaj és E-vitamin kivonatokat tartalmaz. Összetételének köszönhetően a borotva túlérzékeny bőrön is használható.

A szabadalmaztatott technológia segítségével gyorsan kicserélheti a régi kazettát egy új kazettára.

Előnyök

 • 7 borotvapenge;
 • 1 kazetta hosszú élettartama;
 • könnyű tisztítás
 • továbbfejlesztett gumifésű;
 • jó lágyító hatás;

Hátrányok

 • nem azonosított.

Schick Quattro Titanium Precision Freestyle

értékelés: 4.8

Schick Quattro Titanium Titanium Precision Freestyle

A Quattro Titanium Precision Freestyle többcélú borotvagép férfiaknak 5 extra finom pengével rendelkezik, amelyek közül 4 alaposan borotválja a szakállat, 1 pedig a nehezen elérhető területeket trimmeli. Titánnal bevonva és speciális vágásgátló ráccsal ellátva.

A bajusz és szakáll viselői számára az állítható fésű tökéletes eszköz az ápoláshoz és formázáshoz. Kényelmes be-/kikapcsoló gombbal rendelkezik, használat után jól leöblíthető. A fogantyú felülete vízálló, a gumírozott gombbal könnyű kicserélni a patront egy új patronra.

A megkérdezett férfiak egyöntetű véleménye az volt, hogy ez a legjobb ár-érték arány. A Q-tip fogantyú segít a folyamat irányításában; a beépített trimmer gyors és egyszerű borotválkozást és ápolást tesz lehetővé.

Előnyök

 • Alapos borotválkozás csípések és vágások nélkül;
 • elemeket tartalmaz;
 • kényelmes fogantyú;
 • Bajusz- és szakállvágó
 • megfizethető ár a 500 rubel tartományban

Hátrányok

 • nem azonosított.

Magnum X5

Értékelés: 4.7

Magnum X5

A legjobb férfi borotvák listáját az amerikai márka Magnum X5 borotvája zárja, amely a nehezen elérhető területeken bizonyul a legjobbnak. 5 titán bevonatú penge biztosítja az alapos és biztonságos borostaeltávolítást, a kedvező ár pedig üdvözlendő bónusz.

A simán csúszó fej alkalmazkodik az arc körvonalaihoz. A természetes olajokkal és E-vitaminnal ellátott csík keni a bőrt, megkönnyíti az eljárást, megakadályozza az irritációt. A gumiból készült mikrofésű szorosan tartja a bőrt és megakadályozza a vágásveszélyt.

A férfiak megerősítették a használat kényelmét, a kényelmet az eljárás során, a kazetta könnyű cseréjét egy speciális mechanizmussal, és természetesen az alacsony árat egy jó, minőségi termékért.

Előnyök

 • 5 vékony penge;
 • vágások és irritációk nélkül;
 • A nehezen hozzáférhető trimmer;
 • egy kazetta hosszú távú működése;
 • megfizethető áron 350 rubel;

Hibák

 • nem azonosított.
Olvasson tovább  A 9 legjobb arckrém a L'Oreal-tól
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: