5 legjobb hajszárító göndör hajra diffúzorral

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakemberrel.

A göndör hajnak speciális hajszárítóra van szüksége, ha a göndör hajúak meg akarják őrizni a hajszálaik göndörségét és textúráját, és nem akarnak “pitypangot” kapni a fejükre. Természetesen a szárító nem helyettesíti a megfelelő ápolást, és önmagában nem tesz csodát. Így válasszuk ki a megfelelő hajszárítót a göndör hajhoz: az 5 legnépszerűbb modellünk, amelyek közül néhányat a göndör vagy göndör hajú emberek kedvelnek.

Hogyan válasszunk hajszárítót göndör hajhoz

A göndör haj jó ápolása egy jó szárítási folyamattal kezdődik, amely magában foglal egy mikroszálas törülközőt, egy hajformázó terméket, és fejjel lefelé történő hajszárítással folytatódik. Ez egy jó hajszárító kefe nélkül – inkább csak hízeleg, mint formázza a hajadat.

A hajszárító kiválasztásakor figyeljen a felszereltségre és a műszaki jellemzőkre:

 1. többféle energiaellátási mód;
 2. függetlenül állítható áramlás és fűtési intenzitás;
 3. hűtött levegő gomb (külön vagy a hőmérsékletkapcsolónál);
 4. A diffúzor fúvóka elengedhetetlen a göndör haj szárításához;
 5. További tartozékok – kijelző hőmérséklet, üzemmód, a hurok jelenléte a felakasztáshoz, hordtáska, stb. .

A diffúzor elengedhetetlen tartozék a göndör haj szárításához, és megmondhatja, hogy érdemes-e megvásárolni ezt a készüléket. Segít megóvni a fürtök természetes formáját, megakadályozza a göndörödést, göndöríti a frizurát, és volument ad a frizurának.

A diffúzor kiválasztása

Amellett, hogy a diffúzor elengedhetetlen kelléke a göndör hajszárítónak, különböző tálátmérőjű, ujjméretű, peremmel vagy anélkül kapható. Az ökölszabály egyszerű: minél hosszabb a haj és minél intenzívebb a göndörség, annál nagyobb és mélyebb legyen a tál. A kézi tollaknak hosszúnak kell lenniük ezekhez a hajszálakhoz.

A diffúzornak egy nagy hajszálat kell tartania a hajvégektől a hajgyökerekig, hogy a szárítás kényelmesebb és stresszmentesebb legyen. A lapos diffúzor tál tökéletes a rövid haj szárításához.

A görbülő ujjak lehetnek üregesek vagy nyitottak. Az első lehetőség azért előnyösebb, mert több struktúrát és meghatározást ad a fürtöknek, és gyorsabban szárítja a hajat.

A diffúzor megvásárolható különálló tartozékként, hajhossz szerint választva, de úgy kell felvenni, hogy illeszkedjen a hajszárítóhoz.

Teljesítmény

Otthoni használatra nincs szükség erős, professzionális hajszárítóra – a fürtökhöz nincs szükség nagy teljesítményre, a magas hőmérséklet pedig a fürtöket göndörré és kiszáradttá teheti.

Olvasson tovább  12 legjobb tea a szoptatáshoz

A hajszárító maximális teljesítménye 2000W. A levegőnek inkább melegnek, mint forrónak kell lennie, és hideg levegő üzemmódra van szükség, hogy a stílus a helyén maradjon, és a hajpihéket lezárja.

Ionizáció

A divatos ionizációs funkció nem mindig megfelelő – nem mindenki fogja érezni a hatását, a göndör frizurák pedig nem fogják észrevenni az ionok hatását. Az ionizáció hiánya a hajszárítóban ezért nem lehet zavaró.

Az 5 legjobb hajszárító göndör hajra diffúzorral

Értékelt Helyszín Név minősített
A legjobb hajszárítók göndör hajra 1 Dyson Supersonic HD07 5.0
2 Rowenta CV 7461 4.9
3

Szia

 • ps HP8238 ThermoProtect Ionic
 • 4.8
  4 DEWAL Pro 03-111 Pro Style 4.7
  5 Remington AC5911 4.6

  A legjobb hajszárítók göndör hajra

  Az általunk rangsorolt hajszárítók a leggyakrabban kiválasztott hajszárítók közé tartoznak a piactereken. A termék jellemzői, a vélemények, az ár stb. hozzájárultak a rangsoroláshoz.

  Dyson Supersonic HD07

  Értékelés: 5.0

  Dyson Supersonic HD07

  Átlagos ár: 89 999 euró

  Ország: UK

  A termék magas ára ellenére a Dyson Supersonic HD07 a göndör hajszárítók kedvence, különösen a nők körében. A márka készülékei híresek a hajra gyakorolt kíméletes hatásukról és a gyors, alacsony hőmérsékletű szárításról.

  A Supersonic HD07 hajszárító minden hajtípushoz és hajformázási igényhez alkalmas – öt különböző tartozékkal rendelkezik, köztük egy diffúzorral, mély tállal, kagylókkal és hosszú univerzális üreges ujjakkal. Használható a természetes göndörség gyors aktiválására és könnyű hullámok létrehozására, akár egyenes hajon is. A diffúzoron kívül a készlet tartalmaz egy hajbontó fésűt a rakoncátlan hajhoz, egy újratervezett széles koncentrátort, egy lágy szárító fúvókát a gyenge és finom tincsekhez, valamint egy széles fogú fésűt a fürtök nyugtatásához és szárításához.

  A hajszárító három fúvási móddal rendelkezik: lassú, közepes és erős, a hőmérséklet külön állítható négy üzemmódban, beleértve a hideget is. Air M szárítási technológia

   borravaló
  • e olyan nagy sebességű légsugarat generál, hogy nincs szükség magas hőmérsékletre a hajszálak gyors kiszárításához, a hajformázáshoz elegendő a közepes beállítás – ez segít megőrizni a haj egészséges és belülről hidratált állapotát.

   Érdekes hajszárító funkció a beépített termosztát: másodpercenként 40-szer érzékeli a hajban felgyülemlett hőt, és megakadályozza, hogy a haj az előre beállított légáramlási beállításnál jobban felmelegedjen. Ionizálás is szerepel.

   A Dyson Supersonic HD07 univerzális szárító a maga szegmensében a legkelendőbb, de nem árt résen lenni: gyakran hamisítják. Hogy elkerülje a másolatért való fizetést, és megvásárolja az eredetit, ne hagyja magát becsapni az alacsony árral, és ellenőrizze a terméket egyedi gyári kóddal.

   Előnyök

   • kíméletes, hatékony fújás;
   • 5 fúvóka a készletben;
   • A diffúzornak mély tála van, praktikus peremmel;
   • négy fűtési lehetőség;
   • Védelem a haj túlszárításától.

   Hátrányok

   • Ennek a hajszárítónak a hamisítványai is megtalálhatók;
   • magas ár.

   Rowenta CV 7461

   Értékelés: 4.9

   Rowenta CV 7461

   Átlagos ár: 5265 €

   Ország: Németország

   A Rowenta CV 7461 univerzális hajszárító egyenes és göndör hajhoz egyaránt alkalmas. A készlet két tartozékkal rendelkezik – a koncentrátor a normál hajszárításhoz és a fésülködéshez, valamint a diffúzor mély tállal és különböző hosszúságú ujjakkal a könnyen megfogható fürtökhöz. A hosszú “ujjak” kompenzálják a lünetta hiányát. A beépített Respect funkció és a Cashmere Keratin ionizátor argánolajjal kíméletes, hatékony szárítást biztosít túlmelegedés nélkül, még maximális teljesítménynél is – a haj belülről hidratált marad, száradás közben a pikkelyek bezárulnak, így a haj simább lesz.

   Klasszikus formavilágát és a légbeömlőnyílást levehető légbeömlő rács védi, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy a hajad beleakadjon.

   A Rowenta CV 7461 három hőmérsékleti beállítással rendelkezik, csak két áramlási sebességgel, és ezek egymástól függetlenül szabályozhatók. Maximális teljesítmény 2400W kielégíti az otthoni és a professzionális ápolás igényeit. A készülék a fogantyún lévő kampóra felfüggeszthető, a kábel kb. 1,8 m hosszú.

   A

   • a hőmérséklet és a ventilátor sebességének független kapcsolása;
   • Kíméletes szárítás túlmelegedés vagy kiszáradás nélkül;
   • a hajszárító hátulján lévő védőrácsot;
   • akasztóhurok;
   • diffúzor és koncentrátor tartozék.

   Hátrányok

   • nem meghatározott.

   Szia

  • ps HP8238 ThermoProtect Ionic
  • Értékelés: 4.8

   Philips HP8238 ThermoProtect Ionic

   Átlagos ár: 3150 €

   Ország: Hollandia

   A Philips HP8238 ThermoProtect ionikus szárító otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmas – ráadásul 2300 wattos teljesítményű. A ventilátor sebessége és a hőmérséklet egymástól függetlenül szabályozható, és külön gombot tartalmaz a hűtőlevegő számára. Négyszer hatékonyabb ionizátorral rendelkezik. A ThermoProtect technológia a haj hőmérsékletének szabályozásával megakadályozza a túlmelegedést.

   A Philips HP8238 ThermoProtect Ionic szárító diffúzorral rendelkezik a fürtök szárításához. Sekély tála van, oldala nincs, és kevés ujja van, de könnyen használható, ha megfogja az apró szálakat, és hozzászokik, hogy belenyomja őket. A diffúzor kényelmesen használható fejbőrmasszírozóként hajszárításkor. Koncentrátor fúvókát tartalmaz.

   A hajszárító hat hőmérsékleti és ventilátor üzemmóddal rendelkezik, a fogantyún található kapcsolóval, egy akasztóhurokkal és egy 1,8 méter hosszú tápkábellel. A gumírozott markolat kényelmes fogást és tartást biztosít a formázás során – a szárító nem csúszik a kezében. A légbeszívó szűrő a beszorult szőr és por eltávolítására szolgáló egyszerű tisztítással segít a készüléknek fenntartani a magas hatékonyságot az egész élettartama alatt.

   A

   • Három hő és sebesség üzemmód;
   • A készlet tartalmaz egy koncentrátort és egy diffúzort;
   • légbeszívó szűrő;
   • Fokozott ionizáció;
   • túlmelegedés elleni védelem;
   • professzionális vagy otthoni használatra.

   Hátrányok

   • lapos diffúzor, néhány ujj.

   DEWAL Pro 03-111 Pro Style

   Értékelés: 4.7

   DEWAL Pro 03-111 Pro Style

   Átlagos ár: 2110 €

   Ország: Németország

   A kompakt 2000W-os DEWAL Pro 03-111 Pro Style hajszárító ideális otthoni vagy szalonhasználatra, erős és tartós motorral rendelkezik, amely akár 8 órás intenzív használatra is alkalmas, és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik.

   A készlet tartalmaz egy praktikus diffúzort mély tállal és hosszú ujjakkal, amelyek könnyen megragadják a szálakat, és még egyenes hajon is volument és könnyű hullámokat hozhatnak létre. Formázás közben masszírozza a fejbőrt.

   A szárító gyors légáramlással rendelkezik, ami lerövidíti a szárítási időt. 6 üzemmóddal rendelkezik: három hőfok, 2 sebesség és hideg fúvás. Két diffúzort tartalmaz. A készülék hatékony működését légszűrők tartják fenn, amelyek gyorsan eltávolítják a port és a szőrszálakat a légbeszívó oldalról. A vezeték több mint lenyűgöző, 2,5 méter hosszú, így anélkül száríthatja a haját, hogy konnektor közelébe menne, ami különösen praktikus a szalonokban…

   Előnyök

   • Kényelmes süllyesztett diffúzor bordákkal;
   • 2,5 m hosszú tápkábel;
   • egy pár diffúzorral együtt;
   • van egy akasztóhurok;
   • otthoni vagy professzionális használatra.

   Hátrányok

   • nem meghatározott.

   Remington AC5911

   Értékelés: 4.6

   Remington AC5911

   Átlagos ár: 4454 €

   Ország: USA

   A professzionális használatra alkalmas Remington AC5911 elég kicsi ahhoz, hogy magával vigye az útra. A 2200 wattos motor gyorsabb szárítást biztosít a három különböző hőmérsékletre állítható intenzív légsugárnak köszönhetően. Ionizációs funkcióval rendelkezik a fényes hajért és segít csökkenteni a statikus feszültséget. Ez a hajszárító nem rendelkezik önálló fűtés- vagy légáramláskapcsolóval, hanem a forró levegő pillanatnyi gyorsításával rendelkező turbófunkcióval rendelkezik.

   Van egy diffúzor a göndör hajhoz. Nem a legkényelmesebb a nagy szálakkal való munkához, hozzá kell szoknia a szárításhoz és a meglehetősen kis fürtökkel való munkához.

   A hajszárító erős és hosszú élettartamú váltóáramú motorral rendelkezik, mint minden professzionális modell, így a törési panaszok ritkák. Ez egy jó alap hajszárító bármilyen típusú haj formázásához. Két koncentrátor fúvókával, akasztóhurokkal, levehető hátsó ráccsal és légszűrővel szállítva. A 3 méter hosszú tápkábel ideális professzionális hajszárító használatra a szalonban.

   Előnyök

   • kompakt kialakítás
   • erős motor;
   • Három fűtési mód + turbó;
   • kompakt diffúzor;
   • két koncentrátorral együtt;
   • 3 méter hosszú vezeték.

   Hátrányok

   • A lapos diffúzorhoz hozzá kell szokni.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: