7 a legjobb Moser vágógépek közül

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt szakemberrel való konzultációt igényel.

A férfiak gyakran inkább a szalonban vagy fodrászüzletben történő hajvágást részesítik előnyben, mint az otthoni hajvágást. De aztán ott van a kérdés, hogy melyik gépet válassza, hogy saját haját anélkül vághassa le, hogy tönkretenné azt. Számos modell van a piacon a nagyon egyszerűtől a professzionálisig. Funkcionalitásuk, specifikációik, felszereltségük és ennek megfelelően az áruk is különbözik egymástól. Egy ilyen eszköz időt és pénzt takarít meg, és lehetővé teszi, hogy ne csak a fején lévő hajat, hanem a szakállat is elrendezze.

A német Moser céget a mesterek nagyra értékelik, így szinte minden szalonban van egy ilyen márkájú gép. A gyártó gépei a legmagasabb minőségűek, a legújabb technológiai fejlesztésekkel készülnek. Nemcsak a kézművesek, hanem a hétköznapi emberek is használhatják otthon.

Az Expertology szerkesztői elkészítették a Moser 7 legjobb vágógépének értékelését és áttekintését, beleértve a pozitív értékelésekkel rendelkező, legmagasabbra értékelt modelleket is.

A cikk tartalma
Olvasson tovább  5 legjobb Xiaomi öntözőberendezés

Hogyan válasszunk

Számos dolgot kell figyelembe vennie, amikor nyírógépet vásárol:

Teljesítmény. Négyféle eszköz létezik. A leggyengébbek a legfeljebb tíz wattos modellek. Ez a modell egyszerűen nem képes átvágni a kemény, vastag hajat, és egyenes szálakat rághat. Az egyetlen, amelyik jó a ritkás vagy puha babahaj vágására. Szegélyezéshez is használható. A valamivel erősebb, tizenkét-tizenöt wattos. Ez egy elég jó lehetőség otthoni használatra, de jobb, ha húsz-huszonöt wattos teljesítményű gépet szerez be. De nem szabad túlfizetni egy ötven wattos termékért, mivel gyakran ez az egyetlen professzionális hajvágó eszköz, amire szükséged van.

A lapátok sebessége.A nyírási idő ettől függ – minél lassabb a sebesség, annál több időt tölt a hajvágással.

Penge anyaga.Befolyásolja a hajvágás minőségét. Az acélötvözetek gyorsan tompulnak. A kerámiaszűrők viszont hosszú élettartamúak, és a folyamat során nem éri őket hőhatás. A titánium bevonatú pengék szintén jó választásnak bizonyulnak, de a gyémánt pengék a legjobbak, mivel még a legkeményebb hajjal is jól működnek.

Test anyaga.A gépet a fémmel csak akkor kell választani, ha könnyű ötvözet, mert a nehéz nem fogja sokáig tartani, mert a kéz elfárad. A legjobb választás a műanyag ház, de ügyeljen az ütésállóságra, különben a szerszám tönkremehet, ha véletlenül leesik.

Ergonómia.Tökéletesen illeszkednie kell a tenyerébe, hogy hosszú ideig kényelmetlenül dolgozhasson. A gumírozott betéteknek köszönhetően nedves kézzel is kezelheti, és nem kell aggódnia, hogy megcsúszik és leesik. Fontos, hogy a fő gombok és kapcsolók a megfelelő helyen legyenek, hogy a szerszámot tartó kéz ujjaival is működtethetők legyenek.

Rezgés- és zajszint.A forgó modelleknek van a legtöbb rezgése, míg a hibrid és vezeték nélküli modelleknek a legkevesebb. Otthonra is vásárolhat zajos modelleket, mert egy tízperces hajvágás havonta egyszer még egy ilyen géppel sem okoz irritációt. De a professzionális fodrászathoz válasszon vezeték nélküli vagy hibrid modelleket.

Töltési módszer.A vezeték nélküli modellek nem kötődnek konnektorhoz, így bárhová magával viheti őket, vagy olyan helyeken is használhatja, ahol nincs áramellátás. Ugyanakkor kevesebb zajt és rezgést keltenek. Igaz, ezeknek az eszközöknek a hátránya az alacsony teljesítmény, körülbelül tíz-tizenkét watt. Az is előfordulhat, hogy a készülék a legalkalmatlanabb pillanatban leáll, amikor az akkumulátor nem eléggé feltöltött. Idővel az akkumulátor is gyorsabban lemerül, ami azt jelenti, hogy ki kell cserélni.

 1. A vezetékes modellek ideálisak otthonra vagy a fodrászatba. Amíg a vezeték elég hosszú.
 2. A hibrid a legdrágább, de egyben a legkényelmesebb is. Az akkumulátor lemerülése esetén könnyen bedughatja a készüléket, és folytathatja a vágást anélkül, hogy várnia kellene a teljes feltöltésre.

További funkciók.A nedves tisztítás hasznos, mivel lehetővé teszi, hogy a fejet közvetlenül a vízsugár alatt tisztítsa, anélkül, hogy a nedvesség bejutna a testbe. A hajgyűjtés szintén praktikus lehetőség – a levágott hajszálak egyenesen a gyűjtőtartályba kerülnek, nem kerülnek az arcára, nyakára, ruhájára vagy a padlóra. Igaz, ezek a modellek nehezebbek. Időmegtakarító automatikus tisztítási funkció. Ha akkumulátoros vagy hibrid modellről van szó, fontos, hogy legyen egy kijelző, amely jelzi, mennyi töltés van még hátra.

Mellékletek.Az otthoni körülmények közötti önálló használathoz három-négy alapszerszám is elegendő, de professzionális használathoz legalább hat-nyolc, vagy még több eszközre van szükség.

Olvasson tovább  9 legjobb balzsam száraz és sérült hajra

A legjobb Moser hajvágógépek értékelése

EndCut
 • +
 • Jelölés hely termék neve ár
  A legjobb moser hajvágógépek 1 MOSER 1884-0050
 • +Pro
 • 13 490 €
  2 MOSER 1871-0071 Chrom Style Pro 11 990 €
  3 MOSER 1881-0051 EasyStyle EasyStyle 7 210 €
  4 MOSER 1661-0460
  4 730 €
  5 MOSER 1400-0087 3 294€
  A legjobb moser szakáll- és bajuszvágók 1 MOSER 1030-0460 3 290 €
  2 MOSER 5640-1801 910 €

  A legjobb moser hajvágógépek

  MOSER 1884-0050
 • +Pro
 • Értékelés: 4.9

  MOSER 1884-0050<li></div><p>+Pro” src=”/wp-content/uploads/2023/10/21516666196571-547-.jpg” height=”467″ title=”MOSER 1884-0050</p><li>+Pro”><p>Mikroprocesszoros motorral rendelkezik, amely a haj keménységétől vagy az akkumulátor maradék kapacitásától függetlenül állandó vágási sebességet biztosít. A rozsdamentes acélból készült új generációs MagicBlade II gyorscserélhető késblokkal. Az ergonomikus ház jól illeszkedik a tenyérbe, és nem csúszik ki, még gumitömítés nélkül sem. A modell a hibridek közé tartozik, tehát akkumulátorról és hálózatról is működik. A töltésjelző mutatja, mikor kell újratöltenie a készüléket. Jelzőfényt is tartalmaz, hogy tudja, mikor kell a pengéket kenni. A Quick Chenge funkcióval bármelyik pengeegységet egy mozdulattal kicserélheti.</p><p>A gép forgó, 5200 fordulat/perc sebességgel forog. A pengeegység szélessége negyvenhat milliméter. 0,7 és 3 milliméter közötti vágásokat készít. Akkumulátoros működés alig több mint egy órán keresztül. Gyorsan töltődik – körülbelül negyvenöt perc alatt nulláról száz százalékra. Súlya 265 gramm.</p><p>Tartalmazza az adaptert, töltőállványt, olajat, tisztítókefét, hat bitet – 3, 6, 9, 12, 18 és 25 mm-esek.</p><p>Ár – 11000 .</p><h3>MOSER 1871-0071 Chrom Style Pro</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=MOSER 1871-0071 Chrom Style Pro

  A készülék mikroprocesszoros motorral van felszerelve, amely a haj típusától vagy a maradék töltés szintjétől függetlenül állandó teljesítményt biztosít. A lítium akkumulátornak nincs memória hatása. LED kijelző és hangjelzés jelzi, hogy mikor kell a gépet feltölteni.

  Hibrid modell forgó típusú motorral, amely hálózatról és akkumulátorról is működtethető. Az akkumulátor kilencven percig tart folyamatos használatban. Fordulatszám 5200 rpm. A speciális önértékelő rendszer biztosítja, hogy a pengeaggregátum kellően kenve és tisztán legyen, ami különösen kényelmes és évekig jó állapotban tartja a készüléket. A hosszbeállítás lehetővé teszi, hogy 0,7 és 3 milliméter között válassza ki a vágást. A készülék súlya meglehetősen nagy – 350 gramm.

  A MAGIC BLADE tartalmazza a hálózati adaptert, töltőállványt, olajat, tisztítókefét, négy fúvókát 3, 6, 9 és 12 milliméteres fúvókával.

  Költség – 9800 p.

  MOSER 1881-0051 EasyStyle EasyStyle

  Értékelés: 4.7

  MOSER 1881-0051 EasyStyle EasyStyle

  Az egyik legkönnyebb hibrid modell, mindössze 190 grammal. Csendes működés. Két órán át megszakítás nélkül működik akkumulátorról, ami a hasonló termékekhez képest nagyszerű teljesítmény. A gyorstöltés funkció kilencven perc alatt akár az akkumulátor száz százalékát is felveszi. A rotor típusú motor akár 6400 fordulat/perc fordulatszámot is biztosít. A penge szélessége negyven milliméter. A vágás minimális hossza 0,7 milliméter.

  MAGIC BLADE késtömb rozsdamentes acélból készült. A pengék garantálják a jó vágást a szabadalmaztatott technológiával történő minőségi csiszolásnak köszönhetően. Az egység gyorskioldású, és van egy további kontúrpenge is. Kétszínű LED jelzi, hogy mikor van itt az ideje a gép feltöltésének.

  Tartalmaz hálózati adaptert; kis töltőállványt állítható hosszúságú hálózati kábellel; olajat; tisztítókefét és hat fúvókát – 3, 6, 9, 12, 18 és 25 milliméteres fúvókákat.

  Ár – 7500p.

  MOSER 1661-0460 endCut
 • +
 • Értékelés: 4.6

  MOSER 1661-0460<tr></div><p>EndCut</p><li>+” src=”/wp-content/uploads/2023/10/43316666196571-417-.jpg” height=”421″ title=”MOSER 1661-0460<br /><tr>endCut<li>+”><p>Egy másik hibrid modell lítium-ion akkumulátorral, amely gyorsan feltölthető. Az akkumulátor egy óra és negyven perc megszakítás nélküli munkára elegendő. Könnyű és csendes működés. A levehető pengeegység negyven milliméter széles. Pontos vágást tesz lehetővé és minden hajtípussal megbirkózik.</p><p>6400 fordulat/perc teljesítményű forgó típusú motorral van felszerelve. A pengék acélból készültek és hosszú élettartamra vannak csiszolva, így nem tompulnak, így minden alkalommal jó frizurát vághatsz. Száraz és nedves hajon egyaránt használható. A test ütésálló műanyagból készült. A készülék súlya mindössze 190 gramm.</p><p>A teljes készlet tartalmazza a tároló tasakot, hajkendőt, eredeti ollót, fésűt, hálózati adaptert, olajat, tisztítókefét és tíz tartozékot – 1 db.5, 2, 2.5, 3, 4.5, 6, 9, 12, 18, 25 mm. Ezek nélkül a minimális vágási hossz 0,7 milliméter. Igény szerint beállítható.</p><p>Ár – 4800 p.</p><h3>MOSER 1400-0087</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=MOSER 1400-0087

  M rendszereszköz

   tiC
  • A ck lehetővé teszi a vágási hossz beállítását. Mindössze annyit kell tennie, hogy az univerzális fejet az öt pozíció egyikébe állítja, 4 és 18 milliméter között. Rögzítés nélkül – 0,7 és 3 között. Ez a modell hálózatba kötött, így nem vihető magával bárhová, mivel mindig szükség van egy konnektorra. Elég sok 520 gramm súlyú.

   A vibrációs motor közepes, 10 wattos teljesítményű és viszonylag csendes. A motor teljesítményének akár ötven százalékkal történő növelése. 6000 rezgést végez percenként. A Star Blade ötvözött acélból készült pengék precíziós csiszolással készültek a hosszú élettartam érdekében, élesedés elvesztése nélkül. A penge szélessége negyvenhat milliméter.

   A készlet tartalmaz egy univerzális állítható fúvókát, 2 m-es hálózati kábelt, olajat, tisztítókefét és tartozékot a könnyű tisztításhoz.

   Ár – 2600 r.

   A legjobb Moser szakállvágók és bajuszvágók

   MOSER 1030-0460

   Értékelés: 4.9

   MOSER 1030-0460

   A forgókés könnyen használható, így minden férfinak ápolt és rendezett szakállat és bajuszt biztosít. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy a készülék tökéletesen illeszkedjen a tenyérbe. A pengék gyorskioldásúak, és a speciális acéltechnológiával csiszolt precíziós vágókések garantálják a pontos vágást. Harminckét milliméteres egységszélesség.

   A modell hibrid, tehát hálózati és akkumulátorral is működik. Magával viheti az útra, és lehetővé teszi, hogy bajuszát és szakállát mindig kiváló állapotban tartsa. Önálló üzemmódban megszakítás nélkül működik körülbelül ötven percig. Hátránya a hosszú, tizenöt órás töltési idő. Csak 150 gramm súlyú.

   Tartalmaz adaptert, olajat, tisztítókefét és hét fúvókát – 2, 6, 10, 14, 17, 21, 24 mm – a csomagban. Felszerelés nélkül egy milliméteres vágásokat végez.

   Költség – 2800 .

   MOSER 5640-1801

   Értékelés: 4.8

   MOSER 5640-1801

   Az olcsó PRECISION modell

  • A THIUM-ot robusztus eloxált alumínium háza különbözteti meg. Lehetővé teszi a fül és az orr trimmelését, valamint a nehezen hozzáférhető helyek szőrtelenítését. Szemöldökfésűvel együtt jár, így rendezett, természetes hatású szemöldököt is adhatsz nekik. AAA elemmel működik. Ez lehetővé teszi, hogy viselője bárhol használhassa a készüléket, és magával vigye utazáskor is.

   A rotorfej és a rozsdamentes acél pengék gyorsan és hatékonyan vágják a szőrszálakat, anélkül, hogy idővel tompulnának. Tisztításhoz egyszerűen öblítse le a blokkot folyó víz alatt. A készletben található hat milliméteres cserélhető tartozék kibővíti a trimmer képességeit, lehetővé téve a bajusz és a szakáll vágását, valamint a trimmelését.

   Ár – 890 .

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Comments: 1
  1. Mihály

   Melyik a legjobb választás a Moser vágógépek közül?

   Válasz
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: