9 legjobb szín a szemöldökhöz

*A szerkesztő véleménye a legjobb árnyalatokról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy bozontos, élénk szemöldökkel születik. A tömegek nem elégedettek az alakjukkal és a színükkel. A nők nap mint nap színezik, szedik, tökéletes ívet és térfogatot hoznak létre a természetesen tökéletlen szemöldökükhöz. Ahhoz, hogy a folyamat ne váljon házimunkává, a készítők tökéletes megoldást kínálnak: tartós színt. De nem mindenki siet használni, és ennek több oka is van. Mindenekelőtt: Sokan úgy vélik, hogy a festék nagyon káros a szemöldökre és a szempillákra, és ez, mint más ilyen típusú termékek, általában veszélyes az egészségre. oktatás 1 A festék a szemöldökre és a szempillákra nagyon káros. Másodszor, a nők, akik elutasítják, úgy gondolják, hogy szakmai ismeretekre van szükségük a megfelelő forma létrehozásához.

Igaz, hogy a tartós festékek tartalmaznak szintetikus vegyületeket, de csak olyan minimális mennyiségben, amely ahhoz szükséges, hogy a pigmentet a helyén tartsa, és semmilyen módon ne befolyásolja a szervezetet. Ha azonban aggódunk a kémiai összetétel miatt, a modern szépségpiac fehérítőmentes színeket, növényi kivonatokból álló pigmenteket kínál. De akkor ne várjon hosszú távú eredményeket: a szín nem tart tovább 1 hétnél, a festés intenzitásától függően.

Többféle terméktípus létezik, amelyek konzisztenciájukban különböznek: krém, kapszula, gél és tartós termék. Az előbbi, függetlenül az új találmányoktól, évtizedek óta népszerűsége csúcsán van. Szakértőink kiválasztották a legjobb szemöldökfestékeket, amelyekről a sminkmesterek és a laikusok egyaránt úgy vélik, hogy a legjobbak a teljesítmény és a minőség szempontjából.

A legjobb szemöldökfestékek értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb szemöldökfestékek értékelése 1 Schwarzkopf Igora Bonacrom 890 €
2 RefectoCil 420 €
3 Estel Enigma 335 €
4 Levissime 400 €
5 Kapous Magic Keratin 380 €
6 Estel ONLY néz 190 €
7 Studio Professional 170 €
8 Fara Professional 166 €
9 Koncepció tetoválás hatással 180 €

Schwarzkopf Igora Bonacrom

Értékelés: 4.9

Schwarzkopf Igora Bonacrom

A német márka szalonok számára hozta létre a színt, de a nők már otthon is használják a minőségéért. A paletta 3 árnyalatot kínál, amelyek tökéletesek a barnák, barnák és szőkék számára. A hihetetlenül könnyű felvitel és a kiváló tartósság azoknak is tetszeni fog, akiknek nem túl vastag és nem túl pigmentált a szemöldökük.

Olvasson tovább  13 a legjobb száraz samponok közül

A készlet a szín és az oxidálószer mellett további tartozékokat is tartalmaz a termék kényelmes használatához: keverőlapát és tartály, szemvédő betét, szemvédő betét, valamint a színezőanyag és az oxidálószer.

A felhasználók dicsérték a gazdaságos használatot és a könnyű alkalmazhatóságot. A szín és az aktivátor jól keveredik, az adagolás könnyen leolvasható, az állag könnyen kenhető, nem csöpög. Már 5 perccel az alkalmazás után látható az eredmény.

Előnyök

 • nagy ellenállás;
 • rövid expozíciós idő;
 • jó felszerelés;
 • természetes árnyalatok;
 • nem hagy foltot a bőrön;

Hátrányok

 • nem azonosított.

RefectoCil

Értékelés: 4.8

RefectoCil

Az osztrák márka az újonnan őszülő vagy elszíneződött szemöldökkel vagy szempillákkal rendelkező nők számára készült. A hipoallergén formula nem okoz irritációt. A színtelítettségtől függően a világosszürkétől a szürkéig terjedő árnyalatokat érhet el, és teljesen elfedheti az ősz hajszálakat.

A tökéletes mellékhatás az ajánló szerint az expozíciós idő: a pigment már 5 perc után látható. Az intenzívebb szín érdekében a színt akár 10 percig is fent hagyhatja. A gyártó garantálja, hogy a tubus 30 alkalmazásig tart. A lányok megjegyezték, hogy sokan közülük már sokkal hosszabb ideje használják (több mint 1 éve), ami nagyon kielégítő volt a meglehetősen megfizethető ár mellett.

A szürke szín mellett a gyártó több árnyalatot is kínál a természetes és a divatos között: kék, lila, piros, kék, lila és piros.

Előnyök

 • Gyors pigmentáció;
 • gazdaságos használat;
 • jó tartósság;
 • Teljesen elfedi az ősz hajszálakat;

Hátrányok

 • Nincs oxidálószer a készletben.

Estel Enigma

Értékelés: 4.8

Estel Enigma

Listánkon szerepel az orosz Estel cég, amely lehetővé teszi, hogy tökéletes szemöldököt hozzon létre, mindenféle szakmai tudás és erőfeszítés nélkül. Nem irritál, így érzékeny bőrre is alkalmas. A termékcsalád 9 különböző árnyalatban kapható a feketétől és a barnától a smaragdzöldig és a bordóig.

A gyártók mindent mellékeltek, amire az eljáráshoz szüksége van, így a tartozékok mindig kéznél lesznek. A készlet tartalmazza a festéket, az aktivátort, egy tálat, egy pálcát és egy spatulát a keveréshez és a felvitelhez, szemhéjvédőt.

Az állaga meglehetősen sűrű, így nem csöpög, és könnyen eloszlatható. A felhasználó megjegyezte, hogy az utasítások egyértelműek, a színt nagyon könnyű használni, nem csíp vagy irritálja a bőrt az alkalmazás után, és a szín tökéletesen illeszkedik a színhez.

Előnyök

 • a maximális készlet tartalmazza;
 • költségvetési ár;
 • nem okoz allergiát;
 • különböző színek;

Hátrányok

 • nincs allergia; nincs azonosított allergia.

Levissime

Értékelés: 4.7

Levissime

A spanyol vállalat több mint 20 éve fejleszt új, biztonságos összetevőket a szemöldök- és szempillafestéshez. A ma bemutatott termék nem tartalmaz semmilyen káros anyagot. Számos vizsgálat után a bőrgyógyászok ajánlották érzékeny bőrre való használatra.

Olvasson tovább  6 legjobb Philips hajvágógép

Sok hasonló termékkel ellentétben, a Levissime Colour Care a finom, naponta igénybevett hajra. Értékes természetes olajokat és búzafehérjéket tartalmaz, amelyek segítenek erősíteni és serkenteni a szempillák és a szemöldök növekedését.

A barna árnyalat tökéletesen illeszkedik a szőke, vörös, barna, szőke hajhoz. Az árnyalat intenzitásától függően a szemöldök színe a fürtök színéhez igazítható. A gél állaga könnyen eloszlatható és a kezelés alatt a helyén marad.

Előnyök

 • Magas színtartóság, akár 1,5 hónapig;
 • fokozza a növekedést;
 • gondoskodó összetevők;
 • biztonságos összetétel;
 • barna tónusok, bőrpír nélkül;

Hátrányok

 • Az oxidálószer külön kapható.

Kapous Magic Keratin

Értékelés: 4.6

Kapous Magic Keratin

Figyelemre méltó az innovatív formulája miatt, amely legalább 6 hétig megőrzi a színt, biztosítva, hogy az eredeti szín ragyogó és élénk maradjon. A formula nem tartalmaz veszélyes kémiai összetevőket, így az érzékeny bőrű nők is biztonságosan használhatják.

A Magic Keratin rendkívül ellenálló a vízzel és a naptejjel szemben. Nagyon könnyen használható otthon, még a kezdők számára is. Az állaga sűrű, jól eloszlatható és korrigálható, nem csöpög.

A megkérdezett hölgyek megerősítették, hogy a pigment tartós, még a drágább színekkel összehasonlítva is. Egy másik plusz: testreszabható árnyalat minden hajtípushoz. A sminkesek azt tanácsolják, hogy a Magic Keratint a természetes árnyalatokat kedvelő nőknek vásárolják meg. Azt is említették, hogy a festék nagyon keveset használ, és a tubus 1-1,5 évig tart.

Előnyök

 • hosszú színtartósság;
 • alacsony költség;
 • természetes árnyalatok;
 • nincs ammónium a képletben;

hátrányok

 • nincs aktivátor a készletben.

Estel ONLY néz

Értékelés: 4.5

Estel ONLY néz

A professzionális kozmetikumok orosz márkájának másik képviselője, amely érzékeny bőrre alkalmas, és tartós és gazdag árnyalatokkal rendelkezik. A készlet tartalmazza az eljáráshoz szükséges összes elemet: festék, aktivátor, tartály, szemvédő, spatula.

Még ha ez az első alkalom is, a mellékelt utasítások nagyon világosak és könnyen érthetőek. Az összetevők jól adagoltak és kevertek. Krémes állagú, nem csúszik, nem csöpög.

A felhasználók dicsérték az orosz márka egy másik termékét. Az allergiára hajlamos lányok megerősítették, hogy a szín még a nagyon érzékeny bőrön sem okoz irritációt. Különösen figyelemre méltó az egy csomag hosszú távú használata, amely 1 évtől 1,5 évig terjedt.

Előnyök

 • érzékeny bőrre is alkalmas;
 • körülbelül 1 hónapig tart
 • kényelmes használat;
 • teljes színező készlet;

A hátrányok

 • nem azonosított.

Studio Professional

Értékelés: 4.5

STUDIO PROFESSIONAL

A Studio Professional tartós sminkpigment fekete és barna pigmentje behatol a szőrszálakba és részben a bőrbe, segítve a világosabb szemöldökkontúr és a tartós sminkhatás kialakítását. Ideális színtartóság, 3 hétig tart. Természetesen sokkal hosszabb időbe telik, amíg a szín kimosódik a bőrből – átlagosan 3-5 nap, az epidermisz állapotától függően. A Studio Professional formulája ammóniamentes, ami azt jelenti, hogy a termék nem káros a hajra és nem okoz allergiás reakciókat, a nők szerint a festék nem csíp, a hatása egyáltalán nem érezhető. A ricinusolaj a formula részeként elősegíti a haj növekedését és általában növeli a szemöldök térfogatát. Nem kevésbé fontos, hogy a kész paszta jól terjed, nem csomókban, a hajon, és egyáltalán nem csöpög – nem aggódhat, hogy a körvonal expozíciója során “lebegni fog”. A szín a szempillák festésére is használható, mivel nem irritálja a szemet. Egy csomag Studio Professional átlagosan 30-35 használatra elegendő.

Olvasson tovább  10 legjobb koreai alapítványok

Előnyök

 • szemöldök és szempilla;
 • ammóniamentes formula;
 • jól folyik és nem vérzik
 • maradandó hatás (bőrfoltok).

hátrányok

 • nem meghatározott.

Fara Professional

Értékelés: 4.4

Fara Professional

A nyolcadik sorban a Fara Professional szemöldökfesték, amellyel a szemöldök és a szempillák szőrszálait festheti, de a bőrbe a pigment nem hatol be – fontos szempont azok számára, akiknek nincs szükségük tartós hatásra. A formula állítólag ammóniamentes, de a valóságban a termék gyakran csíp, de az esztétikai eredmények még mindig kedvezőek a legtöbb nő számára, akik megjegyzik a hajszálak nagy behatolását. A paszta állaga krémes, jól gyúrható és eloszlatható, nem csöpög a száradás során. Egy másik tényező a festék javára – az alacsony ár körülbelül 100 rubel, a csomag elegendő átlagosan 30 alkalommal. A doboz csomagja szabványos – a festék, a fejlesztő, a csésze és az ecset, de eltér a szabványosaktól – keskeny hegye van, a használatához be kell állítania vagy ki kell cserélnie az eszközt egy másik ecsettel.

Előnyök

 • Nem hagy foltot a bőrön;
 • a paszta könnyen elkészíthető és alkalmazható;
 • Tökéletesen elmosja a hajszálakat;
 • Ammóniamentes.

Hátrányok

 • enyhe szúró hatás a gyógyulás során.

Koncepció tetoválás hatással

Értékelés: 4.4

Koncepció

Választékunkat az enyhe formulával fejezzük be, amely telített színeket, hosszan tartó színezést és tiszta kontúrt garantál, akárcsak a tetoválási eljárás után. A formula ricinusolajjal gazdagított, amely erősíti az egyes hajszálakat és serkenti a növekedést. Polimerizáció – a lágyabb, simább felület érdekében.

A szemöldökformálásban járatlanok és azok számára, akik szeretik a jól definiált szemöldököt, az applikátor segítségével könnyedén formázhatja, valamint egyenletesen alkalmazhatja és eloszlathatja a pigmentet. A készlet mindent tartalmaz, amire az eljáráshoz szüksége van: festék, oxidálószer, keverőedény, applikációs pálca…

A lányok megjegyezték, hogy a forma és a kontúr akár 3 hétig is kitart anélkül, hogy a szín kimosódna vagy pigmentálatlan területek jelennének meg. Szintén nagyra értékelte a professzionális applikátort, amely leegyszerűsíti a festési folyamatot, és az alacsony árat egy minőségi termékért.

Előnyök

 • világos kontúr;
 • gazdaságos fogyasztás;
 • Gondoskodó összetevők;
 • applikátorral történő alkalmazás;
 • hipoallergén összetétel;

Hátrányok

 • nem azonosították.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: