Az 5 legjobb fogfehérítő csíkok

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérdezzen meg egy szakembert vásárlás előtt.

A fogfehérítő lemezek lehetővé teszik, hogy otthon, a fogorvosi rendelő felkeresése nélkül fehérítse fogait. Ezek a termékek gél formájában terápiás összetevőket tartalmaznak. Segítségükkel bizonyos esetekben lehetséges egy fehérebb mosoly elérése, vagy legalábbis a zománc több árnyalattal való világosodása.

Hogyan működnek a fehérítő csíkok

A leggyakrabban használt hatóanyagok a hidrogén-peroxid és a karbamid. Léteznek azonban alternatív formulák is. Akárhogy is, ezek a termékek eltávolíthatják a következő makacs foltokat: nikotin-, tea- vagy kávéfoltok, fogszabályzó stb. Az ilyen fehérítő csíkok különböző erősségűek lehetnek. Jobb, ha a leggyengédebbel kezdjük.

Miután a védőfóliát eltávolították a lemezről, a peroxid gél azonnal aktiválódik. Oxidáló tulajdonságokkal rendelkező oxigénionok keletkeznek. Az oxigén behatol a fog bevonatának alsó rétegeibe, és a szerves molekulákat vízzé és szén-dioxiddá bontja.

Hogyan kell használni a fehérítő csíkokat

A kezelést 1-3 héten keresztül naponta egyszer ajánlott alkalmazni. Ha a használat első napjaitól kezdve zománc túlérzékenységet (hiperesztéziát) észlel, akkor a kezelést a fogorvos felkereséséig abba kell hagyni. Ezek a termékek két méretben kaphatók: a hosszabbat a felső sorra, a rövidebbet az alsó sorra alkalmazzák. Ezután folytassa a munkáját.

A manipuláció 10-30 percig is eltarthat. Ne igyon vizet és ne egyen ez idő alatt. Az alkalmazás után mosson fogat, vagy legalább öblítse ki a száját. A fehérítő hatás egy teljes kúra után általában 1 évig tart. Ebben az esetben, ez a módszer jön ki 2-4-szer olcsóbb, mint a költségek egy eljárás a fogorvosnál fogfehérítés. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy ha a csíkok nem megfelelően vannak felragasztva, a fényesítés nem lesz egyenletes.

A mai fogászati piac az otthoni fogfehérítő rendszerek gyártóinak széles választékát kínálja, amelyek alkalmazásukban, hatásukban és árukban különböznek egymástól. A felülvizsgálat, összegyűjtöttük az 5 legjobb fogfehérítő csíkok.

Olvasson tovább  Top 10 arckrém a Pure Line-tól

Legjobb fogfehérítés csíkok

Jelölés Helyszín Név Ár
Legjobb fogfehérítés csíkok 1 Crest3D White Professional Effects 5 050 €
2 BlanX O₃X Flash fehér csíkok Oxygen Power 2 470 €
3 MegamiWhite Xtreme 3D PRO 1 850 €
4 Global WhiteWhiteWhiteWood faszén 1 080 €
5 Fehér SecretSensitive Start 1 190 €

Legjobb fogfehérítés csíkok

Szakértőink a legjobb fogfehérítő termékeket választották ki amerikai, olasz, japán és orosz gyártóktól. A hatóanyagok és az ajánlott alkalmazási idők tekintetében különböznek egymástól.

Crest 3D White Professional Effects fehérítő csíkok

Értékelés: 4.9

Crest fehérítő csíkok 3D White Professional Effects

A világhírű gyártó ProcterGamble gyártja a Crest 3D White Whitestrips Professional Effects fehérítő csíkokat. 2019-ben a csomagolást újratervezték és az összetételt javították. A lemezek a No-S technológia segítségével biztonságosan rögzülnek a fogfelszínen

 • A “p technológia”, mégis csúszásmentes és teljesen kényelmetlen a kezelés alatt.

  A csíkok egyszer használatos tasakba vannak csomagolva. 2 darab van belőlük 1 lemezre ragasztva – egy kisebb és egy nagyobb a felső és az alsó fogakhoz. Maguk a termékek nagyon puhák és sűrűek, és elég jól tapadnak a zománchoz. A fehérítő kezelések naponta egyszer 30 percig javasoltak. 20 napos tanfolyam. Maximális fehérítő hatás akár 5 árnyalatig. Az első látható eredmény már 3 kezelés után.

  A fogyasztók megjegyezték, hogy valóban fehérebb mosolyt adhat. Rövid idő alatt tartós eredményeket érhet el. Ez azonban jelentősen növelheti a hiperérzékenységet. Ennek megelőzése érdekében néhány személyes tapasztalat azt javasolja, hogy a csíkokat ne alkalmazzuk korábban, mint 30 perccel a fogmosás után, és ne alkalmazzuk őket a fogak belső oldalára.

  Előnyök

  • már a 3. napon észrevehető eredmény;
  • a csíkok csúszásmentesek és nem okoznak kellemetlenséget
  • Akár 5 árnyalatnyit is fehéríthet a fogakon;
  • 100%-os eredménygarancia.

  Hátrányok

  • hyperaesthesia fordulhat elő.

  BlanX O₃X Flash fehér csíkok Oxygen Power

  Értékelés: 4.8

  BlanX O₃X Flash White Stripes Oxygen Power fehérítő csíkok

  Az olasz gyártó Coswell gyártja a BlanX O₃X Flash White Stripes-t. Ez a termék reaktív molekuláris oxigént és sarkvidéki zuzmót tartalmaz. Ezek az összetevők azok közé tartoznak, amelyek biztonságos otthoni fehérítést biztosítanak. Sokan vonzódnak a termék megvásárlásához, mivel nem tartalmaz peroxidokat.

  Olvasson tovább  12 legjobb testradír

  A doboz 10 darab, egyenként csomagolt fogfehérítő lemezt tartalmaz: 5 darabot a felső fogsorhoz, 5 darabot az alsó fogsorhoz. A kezelést naponta egyszer ajánlott alkalmazni, és mindössze 5 nap alatt professzionális eredményt érhet el. Ezek a termékek nem ártalmasak a tömésekre, implantátumokra vagy egyéb fogszabályozó eszközökre a szájban. Nincs fehérítő hatás.

  A vélemények szerint a BlanX O₃X Flash White Stripes nagyon kényelmes a használatához. Jól tartanak és nem okoznak érzéstelenítést az eltávolítás után. A kezelés naponta legfeljebb 10 percet vesz igénybe. Az eredmény 5 nap alatt valóban észrevehető. A fogak mérhetően fehérebbek lesznek (akár 4 árnyalattal). Az eredmény megszilárdításához a gyártó egy speciális polírozó paszta használatát ajánlja.

  Előnyök

  • A termék nem tartalmaz peroxidokat;
  • A tanfolyam 5 napos;
  • Biztonságos implantátumok és tömések esetén;
  • nem növeli az érzékenységet;
  • 4 árnyalattal világosabbá teszi a zománcot.

  Hátrányok

  • nem található.

  Legami White Xtreme 3D PRO fehérítő csíkok

  Értékelés: 4.7

  MEGAMI FEHÉRÍTŐ CSÍKOK WHITE XTREME 3D PRO

  A japán Megami gyártó gyártja a White Xtreme 3D PRO fehérítő csíkokat. A gél tartalmaz: hidrogén-peroxidot, A- és E-vitamint, mentolt, karbomert, glicerint. Az ilyen fehérítő termékek eltávolítják a zománc hosszú ideje fennálló sötétedését (nikotinból, koffeinből), amellyel a fogászati paszta nem tud megbirkózni. Már az első alkalmazás után látható változásokat fog észrevenni.

  A White Xtreme 3D PRO 14 db ezüst színű fehérítőcsíkot tartalmazó tasakokban kerül forgalomba. Akár 2 hétig is kitartanak. A tasakok könnyen kinyithatók. Belül két, a felső és az alsó állkapocshoz tervezett világosító lemez található. Jól illeszkednek a fogakhoz, illeszkednek a fogak formájához és könnyen eltávolíthatók. Egy alkalmazás 30 percet vesz igénybe.

  A fogyasztók visszajelzései szerint már 3 alkalmazás után fehéríti a zománcot, és a teljes kúra fehérebb mosolyt eredményez. Készüljön fel azonban arra, hogy a kezelés után az érzékenység észrevehetően megnő. Ez azonban idővel elmúlik. Ezt követően, megfelelő szájápolás mellett a fogfehérítés eredménye akár 12 hónapig is eltarthat.

  Az előnyök

  • A- és E-vitamin a gélben;
  • A csíkok jól tapadnak a fogakhoz;
  • Megbirkózik az évek során sötétedő zománccal;
  • A hatás már az első alkalmazás után látható.

  Hátrányok

  • súlyosbítja a hiperérzést.

  Charcoal fehérítő csíkok fogfehérítésGlobal White

  Értékelés: 4.7

  Global White fogfehérítő csíkok Charcoal

  Az orosz márka Global White gyárt fehérítő csíkok fogfehérítésre Charcoal. A termék nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, amely károsíthatja a zománcot. A fő hatóanyag a faszén, amely “kivonja” a zománc szerkezetéből a tanninokat és más színezőanyagokat.

  Olvasson tovább  12 legjobb kézkrém télire

  A csíkok különlegessége, hogy fekete színűek. Egy buborékcsomagolásban 2 db-ban vannak elhelyezve. Összesen 7 darabos csomag. Hagyja a terméket a szájban 30 percig. Ajánlott kúra 7-14 nap. A fehérítési folyamat során keletkező nyálat ki kell köpni. Kellemes, édes, mentolos íze van a szájban a kezelés alatt.

  A visszajelzések szerint ezek a lemezek gyors fehérítésre használhatók. Az eredmények már az első használat után láthatóak. Ha a teljes kúrát követi, fogai több árnyalattal világosabbak lesznek, és a hatás hosszú ideig tart. De ez csak akkor lehetséges, ha nincs ásványi baktériumréteg. Általában mindenki nagyon elégedett egy ilyen termékkel, de sokan észrevették, hogy a kezelés végén meglehetősen problémás eltávolítani ezeket a csíkokat.

  Előnyök

  • a hatóanyag a faszén;
  • Kellemes, édes íz a szájban;
  • könnyen és egyszerűen rögzíthető;
  • A fogak fehérítése már az első alkalmazás után észrevehető.

  Hátrányok

  • Nehéz lehet eltávolítani a csíkokat.

  Fehérítő csíkok White Secret Sensitive Start fehérítőcsíkok

  Értékelés: 4.6

  FEHÉR TITOK FEHÉRÍTŐ CSÍKOK ÉRZÉKENY KEZDÉS

  Az orosz White Secret márka Sensitive Start fehérítő csíkokat dob piacra. Lehetővé teszik a fogak kíméletes és biztonságos fehérítését 1-3 árnyalattal, és frissítő hatásúak. Az ezzel a termékkel végzett kurzus ideális az elülső fogak helyreállításához. A zománc ekkor fényesebb, és a természetes bevonat és a restauráció közötti különbség nem lesz túl szembetűnő.

  7 tasakot tartalmaz, amelyek mindegyike két fehérítő lemezt tartalmaz (egyet a felső állkapocshoz, egyet az alsó állkapocshoz). Kellemes mentolos ízük van, és tökéletesen rögzülnek a szájban. Alkalmazási idő mindössze 30 perc. A hatás legfeljebb 16 hétig tart, de ez erősen függ az életmódtól. A hatás halmozottan jelentkezik, de már a 2. csíktól kezdve látható.

  A vélemények szerint ezek a White Secret fehérítő lemezek megfizethetőek, nem növelik az érzékenységet és valóban működnek. Sokan szeretik a termék szupermenta ízét is. A fogyasztók megjegyzik, hogy a fehér mosoly nem lesz fehér 1 kúra után a termék használata után, de a zománc észrevehetően 3 árnyalattal világosabb lesz.

  Előnyök

  • kíméletes fehérítés;
  • Ne provokáljon hiperesztéziát;
  • kellemes mentolos íz;
  • jól lehorgonyzott a szájban.

  Hátrányok

  • nincsenek tünetek.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: