Top 10 koreai szem alatti tapasz

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultálni kell.

A tapaszok tápanyagokkal átitatott, tapaszokra hasonlító tapaszok. A szem alatti bőr ápolására szolgálnak. Az ezekben a termékekben lévő hatóanyagok melegítés hatására fejtik ki hatásukat. Vezető dél-koreai márkák a szem alatti foltozáshoz. A szerkesztőség kitalálta, hogyan válasszuk ki az ilyen kozmetikai termékeket, és rangsorolta a legjobbakat.

Hogyan válasszuk ki a koreai szemtapaszokat

Dél-Koreában a szem alatti foltok, különböző összetételűek és problémák, amelyekkel küzdenek. A túlnyomó többség hidrogél alapú. A tapaszokat csak 10-20 percig kell rajta tartania, hogy az eredményt lássa. Egyes termékek szisztematikus használat esetén kumulatív hatást is kifejthetnek.

A kozmetológiában a szem alatti foltokat általában kategóriákba sorolják: tápláló, hidratáló, ránctalanító, hiperpigmentáció megszüntetése, puffadtságtól való megszabadulás. Az első két kategória nem teljesen pontos, mivel minden tapasz rendelkezik valamilyen mértékben tápláló és hidratáló funkcióval is. A másik három kategória pedig pontosabb.

A termék kiválasztása a kívánt eredménytől függ:

 1. Megszünteti a duzzanatot.Ha a fő probléma a duzzanat, a lényege koffeint kell tartalmaznia. A hidrogél tapaszok jól alkalmazhatók, mivel jobban tapadnak a bőrhöz, és “üvegházhatást” keltenek, ami kisimítja az arcbőrt. Ilyen esetben ajánlatos kerülni a hidratáló tapaszok használatát, hogy ne súlyosbítsa a duzzanatot.

 2. Szabaduljon meg a “panda-effektustól”. Ha szeretne megszabadulni a sötét karikáktól, keressen olyan kozmetikai termékeket, amelyek C-vitamint, csalánkivonatot vagy árnika kivonatot tartalmaznak. A bőr sötétedése a vérkeringés javulásának köszönhetően. Szintén jó, ha a fehérítő összetevők jelen vannak a készítményben: arbutin, uborkakivonat, édesgyökér gyökér.

 3. A látható görbék kisimítása.Az öregedés első jeleivel rendelkező bőrre jól alkalmas tapaszokkal átitatott szérum, amely tartalmazza: hialuronsav, tengeri kollagén, csigamucin, E-vitamin, peptidek. A felszínes finom ráncokat a hidratáló összetevők jól kisimítják.
 4. Ha egyszerre szeretné csökkenteni a duzzanatot és kisimítani a ráncokat, válasszon peptidkomplexumokat tartalmazó tapaszokat. A panthenolt és illóolajokat tartalmazó termékek jól enyhítik a fáradtság jeleit.

A legjobb koreai szem alatti tapaszok

Kiválasztottuk a legjobb tapaszokat a különböző árkategóriákban, hogy segítsenek eltávolítani a szem alatti tökéletlenségeket mindenféleképpen.

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb koreai szem alatti tapaszok 1 KIMS Anti-Aging Wine Hydro-Gel szemtapasz 2 309 €
2

Etitfee hidrogél szemtapaszok arany komplexszel

1 020 €
3 KOCOSTAR hercegnő szemtapasz ezüst 2 300 €
4 BEAUUGREEN Gránátalma Rubin Szemfestés 1 884 €
5
 • MONI Premium Syn-Ake Gold hidrogél szemtapasz
 • 1 691 €
  6 KIMS Collagen Hydro-Gel szemtapasz 1 599 €
  7 Medi Flower Aronyx hyaluronsavas kollagén szemtapasz 1 431 €
  8 The Skin House Ránctalanító arany csiga EGF tapaszok 1 290 €
  9 ESZTÉTIKAI HÁZ SYN-AKE HIDROGÉL SZEMFEDŐ 1 240 €
  10 Mizon Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch csigajavító szemtapasz 1 050 €

  KIMS Anti-Aging Wine Hydro-Gel szemtapasz

  Értékelés: 4.9

  KIMS ANTI-AGING BOR HIDROGÉL SZEMTAPASZ

  KIMS márkájú hidrogél öregedésgátló bortapaszok. Borkivonat, béta-glükán, kollagén, csigakivonat, adenozin és egyéb összetevőkkel. Jól kiküszöböli a “pandahatást”, és intenzíven hidratál. A tapaszok jól működnek a szem alatti felszíni és mély bőrredők ellen.

  A foltoknak kellemes, jellegzetes illata van, amelynek semmi köze a boros felhangokhoz. A kozmetikai termék nagyon könnyen alkalmazható. Egy spatula is jár hozzá, hogy könnyedén kivehesse őket a csomagolásból. A tapaszok nem csúsznak le a bőrfelületről. A szemkezelés alatt folytathatja napi tevékenységét. Az eredmény 20-30 perc után látható.

  A női fogyasztók megosztják, hogy a tapaszok szem alá ragasztása után kissé hűvösebbnek érzik magukat. Eltávolításuk után a bőr hidratált, feszesebb, belső ragyogása van, a finom vonalak és ráncok kisimulnak. A termék alkalmazásának hatása halmozottan jelentkezik. Sokan azt is szeretik, hogy a tapaszok használat után egy kis forró vízben feloldhatók, hogy tonikot kapjanak.

  Előnyök

  • jól átgondolt kompozíció
  • kellemes illat;
  • spatula mellékelve;
  • Kisimítja a bőr finom ráncait;
  • kiváló hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik;
  • a tapaszokból toner készíthető;
  • halmozódó hatás.

  Előnyök

  • nem észleltek.

  etitfee hidrogél szemtapasz arany komplexszel

  Értékelés: 4.8

  PETITFEE HIDROGÉL SZEMTAPASZ ARANY KOMPLEXSZEL

  A Petitfee 24K arany hidrogél tapaszokat árul. A termék a nemesfém mellett EGF (epidermális növekedési faktor), ginzeng kivonatot, madárfészek kivonatot, hidrolizált kollagént és rózsavizet tartalmaz. Rendszeres használata jelentősen csökkentheti a finom vonalak és a szem alatti matt karikák megjelenését.

  A korongszerű tégelyben lévő tapaszok gazdag, édes illatúak. A hidrogél lemezek feszesek, könnyen felvehetők a mellékelt spatulával. A tapasz alakítható, így minden fogyasztó könnyen a szeméhez igazíthatja és kényelmes pozícióba helyezheti. Csak az első 2 percben jönnek le, amíg még mindig rengeteg nedvszívó képesség van.

  Sok fogyasztónak tetszik a tapaszok kényelmes csepp alakja. Dicsérik a kellemes tapintású, nem ragadós és nem csúszós impregnálást is. A tapaszok nem húzzák le a bőr súlyát a kezelés során. Jól kisimítják a mimikai ráncokat, friss és kipihent megjelenést kölcsönöznek. Néhányan csak csalódottak, hogy a terméknek nincs kumulatív hatása.

  Előnyök

  • Hatékony összetevők a képletben;
  • Kellemes viselet;
  • Speciális spatulával szállítjuk;
  • nem ragadós impregnálás;
  • Kiválóan hidratál;
  • Kisimítja a finom vonalakat és ráncokat;
  • Világosítsa fel a sötét karikákat.

  Hátrányok

  • nincs halmozódó hatás.

  KOCOSTAR hercegnő szemtapasz ezüst

  Értékelés: 4.8

  KOCOSTAR HERCEGNŐ SZEMFEDŐ EZÜST

  Kocostar hidrogél tapaszok, amelyek ezüstöt tartalmaznak, a szem körüli érzékeny bőrre kifejlesztve. Vitaminok és gyógynövénykivonatok komplexét is tartalmazzák, hogy elősegítsék az emelő hatást és csökkentsék a puffadtságot. Ez a termék is nagyszerűen működik a gyulladáscsökkentő elemek a bőrön.

  Az átlátszó foltok gyönyörűek, enyhén csillogóak és illatmentesek. Kellően telítettek szérummal. Ha a szem alá rögzítik, általában az első 5-7 percben leesik, ezért újra fel kell tenni. Könnyen kivehető az üvegből egy viszonylag nagy spatulával. A bőrön a termék nem okoz hideget vagy meleget. Ha a duzzanatot el kell távolítani, jobb, ha a terméket hűtőszekrényben tartjuk.

  Azok a lányok, akik ezeket a tapaszokat használták, megjegyzik, hogy csak egy ilyen termékkel történő kezelés elegendő a szem alatti bőr simításához és felfrissítéséhez. Az alváshiány, a duzzanat, a finom vonalak és a ráncok minden nyoma eltűnik. De hatásuk egyszeri. Sokan szeretik, hogy 2 tapaszból álló, praktikus, kompakt csomagot vásárolhat, amelyet utazáskor könnyen magával vihet.

  Előnyök

  • kifejezett emelő hatás;
  • szagtalan;
  • szérummal jól átitatott;
  • Kisimítja a felszíni kontúrt;
  • Eltávolítja az alváshiány nyomait;
  • A kompakt csomag két tapasszal kapható.

  Hátrány

  • egyszeri hatás.

  BEAUUGREEN Gránátalma Rubin Szemfestés

  Értékelés: 4.7

  BEAUUGREEN GRÁNÁTALMA RUBIN SZEMTAPASZ

  A BeauuGreen koreai márka rubinport és gránátalma kivonatot tartalmazó szemtapaszokat fejlesztett ki. Hialuronsav, vitaminok, gyógynövénykivonatok. Eltüntetik az öregedés minden látható jelét, kisimítják a finom vonalakat és ráncokat, csökkentik a puffadtságot, nyitottabbá, kifejezőbbé és ragyogóbbá teszik a tekintetet.

  Ennek a márkának a tapaszai nem nevezhetők vékonyaknak, de puhák, gyengédek és rugalmasak. Szilárdan tapadnak a bőrhöz és követik az összes görbületet. A termék nagyvonalúan átitatva van esszenciával, amely nem ad ragacsos érzést. a terméknek nem feltűnő, kozmetikai szaga van. A tapaszok jól a helyükön maradnak, és nem mozdulnak el. Egyeseknél azonban az első 3-5 percben enyhe égő érzést okoz.

  A BeauGreen foltot túlnyomórészt pozitívan értékelik. A női felhasználók megjegyzik, hogy az alkalmazás után a bőr sima, feszes, táplált és feszes. Jól kisimítja a finom vonalakat és ráncokat. Egyetlen színezett kozmetikum sem biztonságos a használatuk után.

  Előnyök

  • a hatóanyagok érdekes kombinációja;
  • kellemes kozmetikai illat;
  • bőségesen átitatva esszenciával;
  • jól tapad a bőrhöz, nem csúszik;
  • jól megszünteti a puffadtságot;
  • Kisimítja a bőr ráncait és redőket.

  hátrányok

  • Égő érzés az első 3-5 percben.

 • MONI Premium Syn-Ake Gold hidrogél szemtapasz
 • Értékelés: 4.7

  <li></div><p>MONI Premium Syn-Ake Gold Hydrogel szemtapasz” src=”/wp-content/uploads/2023/05/8491666196951-310.jpg” height=”378″ title=”</p><li>MONI Premium Syn-Ake Gold Hydrogel szemtapasz”><p>Márkanév</p><li>A MONI gyártja a Syn-Ake szemtapaszt, amely egy peptidet tartalmaz, amely hatásában a Botoxra hasonlít. Hatékonyan táplálnak, hidratálnak és csökkentik a ráncok megjelenését. Ennek a terméknek köszönhetően meg lehet szabadulni a “panda-hatástól”. Ezt a kozmetikai terméket a 30-as éveikben járó bármely bőrtípusú nő használhatja+.<p>Hidrogél tapaszok a márka szerint</p><li>A moni a klasszikus csepp alakú. Rugalmasak és meglehetősen vékonyak. De ha a szem alatt alkalmazzák, a lemezek nem sérülnek. Elegendő mennyiségű esszenciával telítettek. Illatuk kellemes és nem feltűnő. Jól tapadnak a bőrhöz, nem csúsznak le.<p>Lidia Koroleva az irecommend oldalon a következőket nyilatkozta: “A tapaszok frissítőek és jó hatással vannak az enyhe duzzanatra. Felfrissítik a megjelenést és eltávolítják a fáradtság nyomait. De a termék hidratáló és tápláló tulajdonságai meglehetősen gyengék. Szeretnék egy további krémet használni a tapasz felhelyezése után. Halmozott hatásuk van. Nem okoz allergiás reakciókat vagy irritációt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kígyóméreg peptideket tartalmaznak;</li><li>kellemes, nem feltűnő illat;</li><li>jól átitatva az esszenciával;</li><li>Segít enyhíteni a fáradtság és az alváshiány jeleit;</li><li>jól megszüntetik a duzzanatot;</li><li>biztonságosan rögzítve, nincs csúszás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Hiányzik belőlük a táplálás és a hidratálás.</li></ul><h3>KIMS Collagen Hydro-Gel szemtapasz</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=KIMS KOLLAGÉN HIDROGÉL SZEMTAPASZ

  A KIMS márka egy másik terméke is szerepel az értékelésünkben. Ez egy kollagénfolt. Ez a termék tartalmaz továbbá: hialuronsavat, gyémántport, aloe levélkivonatot és más értékes összetevőket. Ez a kozmetikai termék hidratálja a bőrt, megszünteti a puffadtságot és a panda hatást.

  A tégelyben lévő tapaszok erősen át vannak itatva a szérummal. Kellemes kozmetikai illatuk van. Nem rögzülnek a bőrhöz nagyon szorosan, ezért meg kell fogni őket, hogy ne csússzanak teljesen az arcokra. Néhányan enyhe égő és bizsergő érzésről is beszámoltak a kezelés során. Az esszencia maximálisan felszívódik a bőrbe, nem hagy ragacsos maradványokat.

  Sokan megjegyzik, hogy ezek a tapaszok erős hidratáló hatásúak. Hatékonyan küzd a pandahatás ellen, ragyogóvá teszi a bőrt. Sokaknak tetszik a gyártó ötlete a tapaszok “hulladékmentes” használatáról is. A kezelés után oldja fel forró vízben, és használja tonikként.

  Előnyök

  • Jól hidratál;
  • Megszünteti a puffadtságot, a sötét karikákat;
  • kellemes illat;
  • elegendő mennyiségű esszencia;
  • Ezeket “hulladékmentes” módon használják fel.

  Hátrányok

  • csúszik a bőrön;
  • enyhe égő érzés.

  Medi Flower Aronyx hialuronsav kollagén szemtapasz

  Értékelés: 4.5

  MEDI FLOWER ARONYX HIALURONSAV KOLLAGÉN SZEMTAPASZ

  A Medi Flower tengeri kollagénből és hialuronsavból álló öregedésgátló tapaszokat készít (5 fajta). Különösen alkalmas a 30+ korosztály számára, amikor az öregedés első jelei már megjelennek. Ez a kozmetikum hidratálja és táplálja a felhámot, küzd a hiperpigmentáció ellen, kiegyenlíti a bőr tónusát és lifting hatású.

  A hidrogél tapaszok nagyon kényelmesek a használatban – nem csúsznak le, nem zavarják a munkát és a háztartási munkákat. Otthon, a munkahelyen vagy utazás közben is viselhető. Szérum tégelyben kozmetikai lemezekkel. Illata kellemes, nem feltűnő.

  Ezeket a tapaszokat mélyen hidratáló hatásuk miatt szeretik. Néhányan arról számoltak be, hogy valóban küzd a hiperpigmentáció ellen. Alkalmazás után a bőr feszesebbnek tűnik; a finom vonalak és ráncok kisimulnak. A szem alatti sötét karikák kevésbé szembetűnőek. A termék nem okoz allergiás reakciókat vagy kellemetlen érzéseket.

  Előnyök

  • Összetételében 5 féle hialuronsav található;
  • diszkrét illat;
  • szilárdan tartja;
  • Ne okozzon kellemetlenséget;
  • mélyen hidratál;
  • Kisimítja az arckifejezés vonalait.

  Hátrányok

  • nem észleltek bőrcédulákat.

  The Skin House Ránctalanító arany csiga EGF tapaszok

  Értékelés: 4.5

  The Skin House Ránctalanító arany csiga EGF tapaszok

  A Skin House arany és mucin szemtapaszok többféleképpen is felhasználhatók. Megszüntetik a “panda-effektust”, kisimítják a bőr ráncait és redőket, enyhítik a szárazságot és a petyhüdtséget. A tapaszok 2 aktív összetevőt tartalmazó esszenciával vannak átitatva: EGF (megújítja a felhámot sejtszinten, helyreállítja a kollagénszintézist) és csigamucin (telíti a bőrt aminosavakkal és vitaminokkal).

  A Skin House tapaszok kényelmes csepp alakúak. Elegendően telítettek esszenciával. Az impregnálás nem csöpög, amikor a szem alá ragasztják, bár a lemezek az első néhány percben kissé csúsznak. A terméknek gyakorlatilag nincs illata. Az okosan megtervezett kanál, amely lehetővé teszi a higiénikusabb alkalmazást.

  Azért értékeltük ezeket a tapaszokat, mert kellemes a használatuk, nagyszerűen simítják a bőrt és ragyogóvá teszik azt. Világosítja és feszesíti a szem körüli bőrt, frissíti és hidratálja, csökkenti a szem alatti vonalak és ráncok megjelenését. Ennek a maszknak kumulatív hatása van.

  Előnyök

  • Az EGF, a csiganyálka és az arany érdekes kombinációja;
  • nincs fényes illat;
  • spatula a higiénikus alkalmazáshoz;
  • fehérítő hatás;
  • puha és hidratált bőrt hagy;
  • Kisimítja a bőr ráncait;
  • halmozódó hatás.

  hátrányok

  • Az első néhány percben kissé lecsúszik.

  ESZTÉTIKAI HÁZ SYN-AKE HIDROGÉL SZEMFEDŐ

  Értékelés: 4.4

  ESZTÉTIKAI HÁZ SYN-AKE HIDROGÉL SZEMFEDŐ

  Az Esthetic House kígyóméreg tartalmú tapaszokat gyárt. A termék alapja egy peptid, amely azonos a kígyóméreggel, de kevésbé káros az emberi egészségre. Tartalmaz továbbá: gyöngyport, adenozint, citromkivonatot és növényi kivonatok komplexét. Botoxoló hatású; tonizálja, revitalizálja és regenerálja a bőrt.

  A tapaszok csepp alakúak, és szinte bármilyen szemformára illeszkednek. Nagyvonalúan átitatva egy olyan esszenciával, amely gyakorlatilag szagtalan. A termék az első percekben kissé csúszik. Enyhe bizsergő érzés, majd zsibbadás a szem alatt az alkalmazás után. A maximális hatás érdekében ajánlott a terméket naponta használni.

  Roseskin, az irecommend-en megjelent értékelésében megjegyzi: “A tapaszok használata után a tekintet ragyogóbb, a szem alatti karikák kevésbé hangsúlyosak, a ráncok csökkennek. A terméknek kumulatív hatása van, ezért a legjobb, ha az eredményt egy hónapos használat után mérjük.

  Előnyök

  • kígyóméreg peptidek;
  • sok impregnálás;
  • gyakorlatilag szagtalan;
  • halmozódó hatás;
  • Kiváló hidratáló;
  • csökkenti a finom vonalakat és ráncokat;
  • világosítja a bőrt.

  Hátrányok

  • Bizsergés és zsibbadás a foltok alatt.

  Mizon Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch szemránckrém

  Értékelés: 4.3

  Mizon Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch csigajavító szemtapasz

  A Mizon márkájú tapaszokat bevontuk a minősítésbe, mert nagyon hatékony összetételűek. A termék tartalmaz: csigamucint, kolloid aranyat, hidrolizált kollagént, niacinamidot és adenozint. Ezek a tapaszok lehetővé teszik, hogy azonnali eredményeket érjen el egy fontos esemény előtt. Folyamatos használatával javítja a szem alatti bőr általános állapotát.

  A tapaszok aranyszínű hidrogélből készülnek, amely jól tapad a bőrhöz. Az üvegben sok az impregnálás. Illata kellemes és virágos. A foltok csepp alakúak és meglehetősen nagyok. Könnyen kivehető a tartályból egy speciális spatulával. Nem csúszik, és hűsítő érzést hagy a bőrön. Nem okoz allergiás reakciókat vagy irritációt.

  A fogyasztók szeretik azt a tényt, hogy egyetlen alkalmazással meg lehet fiatalítani a szem alatti bőrt, frissebbé és ragyogóbbá téve azt. Ezek a Mizon tapaszok minden bőrtípusra alkalmasak. Az öregedés első jeleire különösen jól reagálnak. A szem alatti bőr hidratált, rugalmas és rugalmas lesz tőle. Ez a termék a sötét karikáktól és táskáktól való megszabadulásra is nagyszerűen működik.

  Előnyök

  • Az összetevők hatékony kombinációja;
  • kellemes illat;
  • Legyen wow-effektus;
  • ne csússzon le;
  • Megszünteti a sötét táskákat és karikákat;
  • kisimítja a ráncokat.

  Hátrányok

  • nem található.
  Olvasson tovább  A 12 legjobb higiéniai rúzs
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: