Top 5 hajkiegyenesítő márka

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A hajsütővas már nem csak az egyenes fürtök simán tartására szolgál, hanem a fürtök göndörítésére és különböző hosszúságú, lágy hullámok hozzáadására is. Hadd mondjuk el, hogy mely cégek választják leggyakrabban a kiegyenesítőket és miért.

Jó tanácsok a választásodhoz

A piacon számos egyengető létezik: márkák, méretek, anyagok és extrák. Melyik eszközt válasszuk úgy, hogy az betöltse a funkcióját?

miből készülnek a lemezek

Az egyenesítő kiválasztásának kulcsa a lemezek anyaga, pontosabban a bevonatuk, amely befolyásolja a hajformázás minőségét és egészségét. A különböző gyártók különböző alkatrészeket használnak:

 1. A kerámia a legkíméletesebb hajanyag. Egyenletesen és kíméletesen melegíti a szálakat, túlmelegedés nélkül. A kerámia törékeny, de a vásárlói bizalom szempontjából vezető pozícióban van.
 2. A turmalin egy drága anyag, amely tökéletes a sérült hajra. Az anyag melegítéskor “-” ionokat szabadít fel, amelyek a pikkelyek lezárásával segítik a nedvesség megtartását és a haj szerkezetének megőrzését, ami fényes hajat eredményez.
 3. A teflonlemezek ideálisak a finom hajhoz és a rengeteg hajformázó termékhez – nem tapad a felülethez.
 4. Titánbevonatú lemezek – a megoldás professzionális használatra. Ez a kiegyenesítő erősen fűtött, alkalmas minden haj és keratin kiegyenesítéshez.

A kerámialapokkal ellátott hajkiegyenesítő jó megoldás, ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik. Az otthoni hajformázáshoz jobb választás a turmalin vasaló. A titán és a teflon professzionális készülékek, de otthon is használhatók.

A lemezek szélessége

A lemezek szélességét a kiegyenesítő alkalmazása befolyásolja. Minél hosszabb és vastagabb a haj, annál szélesebbnek kell lennie a vasaló lemezének:

 1. Vállhosszig a 2-2,5 cm széles lemez az ideális.
 2. A 2,5-3 cm-es hajvasaló ideális a vállig érő hajhoz.
 3. A lemezek szélessége akár 7-8 cm is lehet, de nem alkalmasak göndörítésre. Az arany középút a multistylers lesz – egyenesítők egy sor fúvókával a készletben.

Lemez alakja

A lemezek lehetnek egyenesek vagy lekerekítettek – az utóbbi jobb a hullámok és lágy fürtök létrehozásához.

Az alaplemezen lévő rögzítő mechanizmus eltérő. A mereven rögzített fúvóka akkora nyomást gyakorol a szálra, mintha kézzel szorítaná a készülék fogantyúját. A rugós rögzítés megakadályozza a hajszálak becsípődését és ezáltal kiszáradását. A lemezek ezután minden zónában egyenletesen hatnak a hajra azáltal, hogy az alaphoz képest felemelik és leengedik azt.

Egy másik fontos pont – a lemezek közötti rés. Ha nincs, akkor a haj a tincsben egyenletesen melegszik, így gyorsabban tudod formázni, ami jót tesz a szálaknak. Ha a lemezek között rés van, akkor néhányszor át kell mennie a finom fürtökön. Ezeket az egyenesítőket úgy tervezték, hogy vastagabb szálakkal is megbirkózzanak.

Az egyengetőgép megengedett hézaga merev lemezek esetén 1 mm, lebegő lemezek esetén 2 mm.

Hőmérséklet szabályozás

Minden szál típusnak megvan a kiegyenesítéshez és formázáshoz optimális hőmérséklettartománya:

 1. 100-120°C finom, szőkített, sérült hajra;
 2. 120-140 ˚C – normál haj;
 3. 140-160 ˚C normál és göndör hajra;
 4. 160-180 ˚C – vastag és nehezen formázható, vastag haj;
 5. 180-200°C nagyon vastag, sűrű és nagyon göndör haj esetén.
Olvasson tovább  Top 15 koreai bőrradír

A különböző egyengetőgép-modellek termosztátja eltérő lehet:

 1. A mechanikus nyomógomb a hőmérsékletet lépésekben kapcsolja, pl. 120, 140, stb..
 2. Az elektronikus vezérlés számos prémium kategóriás egyenesítőn elérhető, és például 125 fokra állítható.. pontosabb hőmérséklet.
 3. Az egyenesítők minimális hőmérséklete 100 fok, a maximális hőmérséklet általában 150-230 fok között van, így a készülék kiválasztásakor a hajtípus és a kívánt formázási típus alapján kell eljárni. oktatás 1 Az egyenesítők minimális hőmérséklete 100 fok, a maximális hőmérséklet általában 150-230 fok.

Egyes szakértők hangsúlyozzák a kiegyenesítő lemezek fűtési idejét, de ez nem annyira fontos a modern eszközök számára – a vasalók, amelyeket 10-15 percig melegítenek, már nem állnak rendelkezésre. Átlagos aktiválási idő – 300 másodperc és egy perc között. Ez elsősorban a kiegyenesítő teljesítményétől függ.

Kényelmes használat

A vasalók különböző változatokban készülnek, ezért fontos, hogy kipróbáld az általad elképzelt modellt. A legtöbb lánynál a baj a kényelmetlenül elhelyezett termosztát gomb, amelyet véletlenül megnyomhatnak a stílus kialakítása közben. Jó, ha van zár a készüléken, vagy a termosztát a készülék oldalán található.

A mellékletek

A vasalót további tartozékokkal lehet felszerelni a formázási lehetőségek bővítése érdekében.

Lehetnek:

 1. Fésűk, amelyek a lemezek oldalára rögzülnek;
 2. göndörítő fogó;
 3. spirálok;
 4. görbék;
 5. kefék.

A tartozékok többletköltséget jelentenek az egyenesítőhöz, ezért a legjobb, ha vásárlás előtt megnézi, hogy egyáltalán szüksége van-e rájuk, vagy inkább maradjon az egyenes lemezeknél.

további funkciók

Az extrák mellett a kiegyenesítők gyakran érdekes funkciókkal vannak felszerelve. hasznosak-e, szükségesek-e – ezt a vevőnek kell eldöntenie.

 1. Szépségápolási tippek a formázáshoz. Ezeket a kézművesek használják például a keratinnal való munka során.
 2. Az ezüstözött lemezek hasznosak a legyengült haj számára, a fűtés során felszabaduló ionokkal revitalizálják a szálakat.
 3. Az utolsó hőmérséklet memóriája, ha a készüléket rendszeresen használják ugyanazon a hajszálon. Minden egyes alkalommal, amikor a készüléket csatlakoztatja, azonnal felmelegszik az előző alkalommal kiválasztott fokozatra.
 4. Forgó kábel, amely egy gombnyomással a házba csavarozható. Hasznos funkció, amely megakadályozza a kábel csavarodását és összegabalyodását.
 5. Akasztóhurok a könnyű tárolásért.
 6. Hordtáska az elektromos készülék tárolásához és szállításához. Hőálló lehet – a használat után azonnal beleteheti a kiegyenesítőt anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy a lemezek megakadnak néhány dologban és megolvadnak.

Márkák

A legtöbb jó hírű cég és “noume” cégek hajegyenesítők a kínálatukban. A leghíresebbek közülük és ennek megfelelően népszerűek a Dyson, Baby

 • ss, L’Oreal Professionnel, GHD, Philips. Ezek a márkájú vasalók különböző árfekvésben kaphatók. Ez nem jelenti azt, hogy más márkájú egyenesítők rossznak számítanak – mindenhol vannak méltó jelöltek otthoni vagy professzionális egyenesítőkre. A választás során a legfontosabb tényezők a teljesítmény, a használhatóság és természetesen a készüléket már használók visszajelzései.

  5 legjobb hajkiegyenesítő márka

  Ezeknek a márkáknak a hajkiegyenesítői nagy keresletnek örvendenek, és nem véletlenül.

  Jelölés Helyszín Név Értékelés
  5 legjobb hajkiegyenesítő márka 1 Dyson 5.0
  2 Baba
 • ss
 • 4.9
  3 L’Oreal Professionnel 4.8
  4 GHD 4.7
  5

  Szia

 • ps
 • 4.6

  Dyson

  Értékelés: 4.9

  Dyson Corrale HS03 Nikkel/Fukszia

  Nem is olyan régen a Dyson styling készülékek – a maguk nemében innovatív hajegyenesítők és hajszárítók – a reklámokba kerültek. Különlegességük a lehető legkíméletesebb hatás a hajra, amint azt azok számos beszámolója bizonyítja, akik már kipróbálták a technikát saját hajukon.

  A termékcsaládban található egyenesítő a Dyson Corrale HS03 Nickel/Fuchsia. Rugalmas rézlemezekkel rendelkezik, amelyek turmalin ionizáló peremmel rendelkeznek, amely megragadás közben átformálja a szálat, és áramvonalas hatást kölcsönöz neki. Minimálisra csökkentik a hőt, ami ebben az esetben nem rontja a haj minőségét a hagyományos vasalók használatához képest. A tapasztalat azt mutatja, hogy még a nagyon göndör és durva haj is kiegyenesíthető.

  A Dyson intelligens hőmérséklet-szabályozó rendszerrel rendelkezik. Az elektronika és a fűtőelemek össze vannak kapcsolva; másodpercenként 100-szor az érzékelők impulzusai ellenőrzik a fűtővizet a beállított értékkel szemben. Vezeték nélküli és hálózati tápellátást biztosít egy 4 cellás lítium-ion akkumulátor, amely szintén az intelligens hálózat része – energiagazdálkodással és optimalizált hőelvezetéssel rendelkezik. Maximális akkumulátor élettartam – 30 perc, akkumulátor töltés – 70 perc. A lemezek 30 másodperc alatt felmelegednek, és háromféle hőmérsékletet lehet beállítani 165 és 210 ˚C között. Egy másik szép bónusz a termikus táska, ahol a használat után azonnal el tudja tárolni a kiegyenesítő készüléket. Így bárhová magával viheti, és bármikor formázhatja a haját.

  A Dyson hajkiegyenesítő egy igazán egyedülálló készülék, amely segít megőrizni a haj egészségét. Az egyetlen hátránya a magas 39990 rubeles árcédula, ami visszatartó erő lehet a vásárlástól.

  Előnyök

  • három hőmérsékleti beállítás elektronikus vezérléssel;
  • zsinór és akkumulátoros működés;
  • hőzsák mellékelve;
  • a legújabb lemezes technológia és technológia, amely a hajadon dolgozik
  • 4 szín;
  • magas vásárlói értékelés.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • az egyetlen egyenesítő a gyártó kínálatában.

  Baba
 • ss
 • Értékelés: 4.8

  Baby<li></div><p>ss PRO” src=”/wp-content/uploads/2023/10/20116666197031-465-.jpg” height=”214″ title=”Baba</p><li>ss PRO”><p>Francia márka Baby</p><li>az ss a professzionális styling készülékek gyártóira vonatkozik. Szerencsére nemcsak a fodrászok, hanem a hétköznapi nők számára is vannak eszközök a kínálatban.<p>Egyenirányítók Baby</p><li>Az ss PRO egy professzionális eszköz. Mindennapi használatra tervezték őket, ezért ennek megfelelően épültek – az alkatrészek egy fejjel az amatőr eszközök felett állnak. Baba<li>ss Párizs vagy anélkül, hogy befejezés nélkül, ezek egyszerűbb és olcsóbb eszközök a kiegyenesítéshez és a göndörség létrehozásához, a fő különbség közöttük a különbség a hőmérsékleti módok és a design között.<p>Az érdekes modellek közül megemlítjük a BaBy</p><li>Az ss ST495E egy professzionális gőzölős hajegyengető, amely alkalmas nehéz göndör vagy durva hajra. A BAB2071EPE vagy a BAB2072EPE a legnépszerűbb hajegyenesítők az otthoni hajformázás szerelmesei körében. Ionizációs funkció a BAB2091EPE készüléken.<p>Szinte minden egyengetőgép lemezét egy saját fejlesztésű anyaggal, az EP 5 technológiával vonják be.Jobb, mint a titán és a turmalin a hatás és a tartósság szempontjából.</p><p>Vélemények az összes Baby egyenesítőről</p><li>ss pozitív – ez jó jel arra, hogy a gyártó termékeit a szakemberek és a styling rajongók egyaránt kedvelik. Az árkategória mérsékelt – a felülvizsgálatunk 5.500 és 11.000 rubel közötti modelleket tartalmaz, kiválaszthatja a minőségi vasat a zsebében.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Professzionális és amatőr egyenesítők;</li><li>egyedülálló EP 5 lemezbevonat technológia.0 Technológia;</li><li>vannak gőzölős vasalók, ionizációs vasalók;</li><li>minden modell forgatható zsinórral rendelkezik;</li><li>széles árkategória;</li><li>ajánlott értékelések a legtöbb értékelésben.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem meghatározott.</li></ul><h3>L’Oreal Professionnel</h3><p>Score : 4.7</p><div style=L'Oreal Professionnel

  A L’Oreal Professionnel hajegyenesítőket elsősorban a hajszakemberek ismerik. A SteamPod 3 vasaló jelenleg keresett.0, amelynek létrehozásában maga Karl Lagerfeld is részt vett. A készülék ergonomikus teste az ujjak égési sérülés elleni védelemmel rendelkezik, ugyanakkor meglehetősen masszív – hozzá kell szoknia a stílushoz. A gőzzel segített hajegyengető – még erősebb, göndör hajat is kiegyenesít kevesebb hővel, megtartja a formáját és megőrzi természetes fényét. a gyártó desztillált víz használatát ajánlja a tartály feltöltéséhez.

  A lemezek legfeljebb 210˚C hőmérsékletre melegíthetők. A lemezek lebegőek, és még a vastag hajfürtök gyors formázására is alkalmasak anélkül, hogy kezelhető szálakra törnék őket. A kényelem érdekében a kiegyenesítő tartozék fogakkal van ellátva a csúcsok körül – ezek egyszerre kefélik és osztják el a hajat, mielőtt az a lemezek közé kerülne.

  Költségek professzionális styler L’Oreal Professionnel körülbelül 25000 rubelt. Rózsaszín, fekete vagy fekete-fehér színben kapható. A teljesítményt nem befolyásolja a szín. Az egyetlen különbség az egyenesítők között – a tároló tok jelenléte.

  Előnyök

  • gőzölés;
  • lebegő lemezek a szálak egyenletes megfogása érdekében;
  • három színválaszték;
  • gyengéd hajkezelés;
  • ujjvédelem az égési sérülések ellen.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • szűk körű stylistok.

  GHD

  Értékelés: 4.7

  GHD

  A GHD göndörítők alkalmasak mindennapi formázásra, otthoni vagy professzionális használatra. A brit gyártónak két fő egyenesítő termékcsaládja van: PLATINUM és GOLD. A legfontosabb különbségek a színekben, a kialakításban. Mindkét sorozat kétzónás technológiát használ, két hőérzékelővel a lemezek hőmérsékletének szabályozására. A vasalók egyetlen üzemmódban 185 fokon mindössze 25 másodperc alatt felmelegednek. A gyártó szerint a magasabb hő károsítja a hajat, míg az alacsonyabb hő problémássá teszi a formázást. A lapos vasalók lemezei lebegőek, a fogantyúk lekerekítettek – könnyen kézben tarthatók.

  A gyártó minden egyes kiegyenesítőhöz egy hővédő tokot és egy univerzális tápkábelt mellékel, hogy a vasalót bárhová magával vigye, és használat után azonnal a táskájába tegye.

  A PLATINUM egyenesítő a fő előnyök mellett intelligens vezérlőrendszerrel rendelkezik a fűtőlemezek vezérléséhez – másodpercenként 250-szer, ami több, mint a felülvizsgálat vezetője. Ez a vasaló lekerekített lemezekkel rendelkezik, amelyek egyaránt alkalmasak egyenesítésre és göndörítésre. A GOLD lemezek szélei egyenesek – ez alapvető különbség.

  A GHD egyenesítők különböző színekben és akár márkás ajándékcsomagokban is kaphatók más gyártók készülékeivel vagy ápoló termékeivel együtt.

  A készülékek átlagos ára – 12000…19000 rubel.

  Előnyök

  • Lebegő tányérformázók;
  • kényelmes fogantyúk;
  • kiváló minőségű kivitelezés és hosszú élettartam
  • különböző színű egyenesítők;
  • ajándékcsomagok.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • egyetlen hőmérséklet-beállítás.

  Szia

 • ps
 • Értékelés: 4.6

  Philips

  A Philips hajegyenesítők sokféle stílusban kaphatók. Philips Pro HPS930/00 lebegő titánlemezekkel és ionizációval, SenseiQ BHS830/00 a hatásmód intelligens adaptációjával a haj típusához, ThermoProtect 2, 6 vagy 10 hőmérsékleti móddal és keratinlemezekkel ionizációs funkcióval. Ezek csak a Philips vasalók legnépszerűbb modelljei. Ami közös bennük, az a magas építési minőség, amely biztosítja ezen eszközök hosszú élettartamát.

  A Philips hajvasalók széles árkategóriában kaphatók, 1300 rubeltől felfelé. A készülékek túlnyomórészt ajánlható értékeléseket kapnak.

  Előnyök

  • modellek széles skálája;
  • különböző funkciók;
  • árak 1300 rubeltől;
  • professzionális és amatőr termékek;
  • a vasalók hosszú élettartama.

  Hibák

  • lényeges nem azonosított.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: