Top 5 orosz fogkrémek

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Mielőtt megvásárolná, konzultálnia kell egy szakemberrel.

Annak ellenére, hogy az általános mítosz szerint minden külföldi termék jobb, az orosz fogkrémek továbbra is meghódítják a modern piacot. Az elmúlt években a gyártók bebizonyították, hogy a hazai termékek ugyanolyan előnyöket tudnak nyújtani az igényes vásárlóknak, mint külföldi társaik. Az orosz paszták már régóta gyönyörködtetik a felhasználókat biztonságos összetételükkel és nagy hatékonyságukkal. Nagy előnyük a megfizethető ár is.

Meglepő módon ezeknek a pasztáknak gyakran angol nyelvű a neve, ami miatt néhány vásárló nem veszi észre azonnal, hogy orosz terméket használ. És csak a csomagolás hátuljának elolvasása után vallják be, hogy nem vártak ilyen hatást az “övéktől”. Ugyanezen okból az emberek néha azon vitatkoznak, hogy melyik fogkrém jobb – az orosz vagy a külföldi. Utána kiderül, hogy mindkét ellenfél valójában ugyanabból a “táborból” származik.

Szakértőink az aktuális piaci trendekkel is lépést tartanak, és nem hagyhatták ki a hazai gyártók legjobb fogkrémeit sem. Miután sokáig figyelték a különböző márkákat, összeállították az öt legjobb fogkrémet, amelyek közül választhatsz. Ebben a cikkben azt is megtudhatja, hogyan válasszon egy Önnek megfelelő fogkrémet.

Hogyan válasszunk fogkrémet

A legtöbb fogkrém gyógyászati és higiéniai fogkrémekre oszlik. Ez utóbbiak célja, hogy mechanikusan távolítsa el a lepedéket a fogakról. A kezelési és megelőzési paszták neve önmagáért beszél. Gyakran tartalmaznak jótékony olajokat és gyógynövénykivonatokat, amelyek csökkentik a fogérzékenységet, megállítják az ínyvérzést és javítják a száj általános egészségét. Ezek a paszták megelőzik a szuvasodást is. Megfelelő használat esetén többszörösére csökkentheti a fogorvosnál tett látogatások számát. A szakértők arra is felhívják a figyelmet, hogy a kezelési és profilaktikus paszták nem tévesztendők össze az orvosi pasztákkal. Ez utóbbiak célja konkrét szájüregi problémák kezelése, és szigorúan szakaszos kúrákban kell alkalmazni őket. Ellenkező esetben nem csak nem lesz pozitív hatása, de még a fogait is károsíthatja.

A leghatékonyabbak közül a neves fogorvosok a következő összetevőket tartalmazó fogkrémeket választják:

 1. Fluorid.Egy jól ismert összetevő, amely sok fogkrémben megtalálható, megakadályozza a fogszuvasodást. A legjobb hatás érdekében azonban az ilyen pasztákat ajánlott bármely más fluoridmentes fogkrémmel váltogatni. A fluoridos fogkrémek megakadályozzák a fogak demineralizációját is.
 2. Triklozán.Felelős az ínygyulladás enyhítéséért, és jó hatással van a gyakori ínyproblémák kezelésére.
 3. Fehérítőszerek. A modern világ nélkülözhetetlen segítői. A kávé, a cigaretta és a fekete tea, amelyek mind kellemetlen maradványokat hagynak a fogzománcon.
 4. Érzékenyítő összetevők. Az ezeket tartalmazó fogkrémek nagyszerűek a túlérzékenységben szenvedők számára. Használatuk után a fogak hőmérséklet-változásra adott reakciói gyakran megszűnnek.
Olvasson tovább  19 legjobb pattanás jogorvoslatok

Orosz fogkrém gyártók

Miután az évek során lehetőségük volt értékelni a különböző orosz márkák minőségét, a felhasználók egyre inkább a következőket emelik ki:

 1. R.O.C.S– A vállalat piacvezető az orosz piacon, több mint 50 termékszabadalommal rendelkezik világszerte. A márkanév a legjobb szájápolási, kozmetikai és gyógyászati termékeket jelenti. A vállalat fogselymet, öblítőket, géleket, fogkrémeket és különböző kozmetikumokat gyárt. A márka törekszik a természetes formulák követésére, mert törődik a környezettel.
 2. SPLAT– A vállalat több mint 20 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt minőségi és hatékony termékekkel nyerte meg a vásárlókat. A gyártó rendszeresen végez házon belüli klinikai vizsgálatokat a SPLAT laboratóriumokban, és találmányaira több országban szabadalmakkal rendelkezik. A formulák minőségét és a márka környezetbarát jellegét több mint 5 tanúsítvány és 6 díj igazolja az élelmiszer kategóriában. Minden termék előírt, hamisítatlan, helyesen címkézett és csomagolt. Ez biztosítja, hogy a paszták a teljes eltarthatósági idő alatt megőrzik állításaikat.
 3. Natura Siberica– egy jól ismert orosz márka, amely termékeiben a természetes összetevőkre összpontosít. A szakemberek vadon termő gyógynövényekből származó hatásos kivonatokat használnak, különböző olajokkal kombinálva. A Nature Siberica fogkrémek ezért tele vannak tápanyagokkal és vitaminokkal. Minden termék az ICEA (Institute for Ethical Certification) ellenőrzése alatt készül. Az elvi ökopozíció az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb márkává tette a márkát Oroszországban.
 4. Erdei balsa– a cég szakemberei mindent tudnak a hatékony szájápolásról. A márka egy szabadalmaztatott főzet formulán alapul, amely könnyen csökkenti a gyulladást és a fogínyvérzést. A fogkrémek és a márka termékeinek használata erősíti az ínyfalakat és jelentősen erősíti a fogzománcot. A vállalat gyakran ad a termékeihez tűlevelű komplexet és fenyőolajat, így azok illata ennek megfelelően alakul. A vásárlók a márkát a gyengéd ápolás és a jó antibakteriális hatás miatt értékelik.

Az alábbiakban szakértőink elmondják Önnek a legjobb fogkrémeket a szakértők és az oroszországi vásárlók szerint. Ezek a termékek minden szükséges vizsgálaton megfeleltek, minőségi tanúsítványokat kaptak, és azoktól, akiknek a fogai tisztasággal és egészséggel ragyognak, elragadó véleményeket kaptak.

Olvasson tovább  Top 15 hajhullás elleni maszkok

A legjobb orosz fogkrémek rangsora

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb orosz fogkrémek rangsora 1 R.O.C.S. Aktív kalcium 277 €
2 SPLAT Professional gyógyító gyógynövények 69 €
3 Natura Siberica Szibéria gyöngyszeme 169 €
4 Biomed Superwhite 85 €
5 Forest Balm Triple Effect Extra Frissesség 60 €

R.O.C.S. Aktív kalcium

Értékelés: 4.9

R.O.C.S. Aktív kalcium

Márka R.O.C.S. szájápolási termékek széles választékát kínálja, de külön szeretnénk megemlíteni az “Active Calcium” fogkrémet. Hatásának célja a fogszuvasodás elleni védelem és a zománc megerősítése. A fogkrémet alapvető ásványi anyagokkal telíti, normalizálva az egészséges szájüregi mikroflórát. Különösen népszerű a szoptatást nemrég befejező nők körében. Ezt követően a fogak gyakran elkezdenek szuvasodni és R.O.C.S. hatékonyan segít megállítani ezt a folyamatot.

Ez a fogkrém nem tartalmaz szintetikus színezéket. A termék 75 ml-es kiszerelésben kapható. Xilitet is tartalmaz, ezért minden vezető fogorvos jóváhagyta. A jótékony összetevő megakadályozza a lepedékképződést és megelőzi a fogszuvasodást, ezért szakértőink a legjobb fogkrémek közé választották a. A fogkrém a praktikus csomagolásnak köszönhetően gazdaságos is. A fogyasztók szeretik a krémes állagot, a mentolos cukorka ízt és az alacsony koptató hatást.

A

 • fluoridmentes;
 • gyengéden fehérít;
 • érzékeny fogakra alkalmas.

Hátrányok

 • nem észlelt.

SPLAT Professional gyógyító gyógynövények

Értékelés: 4.8

SPLAT Professional gyógynövényes gyógyászati

Praktikus és kellemes ízű, gél állagú paszta. Számos hasznos kivonatot tartalmaz: zsálya, kamilla és galagonya. Ez a növényi komplexum hatékonyan megakadályozza a fogínygyulladást és csökkenti a vérzést. Ha súlyos panaszoktól és fájó ínytől szenved, a muskátlikivonat akár enyhítheti is ezeket a tüneteket, amíg fel nem keresi a fogorvost.

A SPLAT fogkrém Kínában készül és 100 ml-es tubusban kerül forgalomba. Sok fogyasztó jó visszajelzést ad erről a termékről. A Yandex egyik felhasználójának megjegyzése.Gyakran kávézom, és ezzel a fogkrémmel 3-4 nap alatt helyre tudom állítani a fogzománcot” – nyilatkozta Market, aki már több hónapja használja. ragyogóvá teszi a fogakat. Az egészséges megjelenésű fogzománc gyors helyreállítására szakértőink ezt a fogkrémet az egyik legjobbnak értékelték.

Előnyök

 • sok gyógynövény;
 • gyógyítja a plakkot;
 • fertőtlenítő tulajdonságok;
 • felgyorsítja a zománc mineralizációját.

Hátrányok

 • A fogkrém íze csak “az ízlelőbimbóknak” szól.

Natura Siberica Szibéria gyöngyszeme

Értékelés: 4.7

NATURA SIBERICA SZIBÉRIAI GYÖNGYSZEMEK

Normál napi használat mellett a fogkrémpakolás körülbelül 26 napig tart. Bár a fogfehérítő hatás nem túl erős, a fogkrém 100%-ban teljesíti fő funkcióját. A fehér agyag- és sótartalomnak köszönhetően eltávolítja a lepedéket, megelőzve a fogszuvasodást. A fogyasztók értékelik ezt a fogkrémet a maximálisan kíméletes hatása miatt.

A legtöbb fogyasztót a Natura Siberica paszta természetes összetétele vonzza. Az ezüstösen csillogó massza könnyen szétterül a fogakon. A borsmentalevelek kivonata a levelek leveleinek leveleit arra használják, hogy a leheleted hosszú ideig friss maradjon. A Yandex egyik felhasználójának megjegyzése.Több mint egyéves tapasztalattal rendelkező piac: “Nagyszerű fogkrém, jó minőség és ár, mindig ezt veszem”. A fogkrém holisztikus ápolása és organikus eredete miatt került a toplistánkra.

Olvasson tovább  5 legjobb kókuszos testolaj

Előnyök

 • SLS és APAV nélkül;
 • Gyengéden tisztítja a zománcot;
 • gyulladáscsökkentő hatás.

Hátrányok

 • Nincs erős fehérítő hatás.

Biomed Superwhite

Értékelés: 4.7

Biomed Superwhite

Ez a márkanév a SPLAT vállalathoz tartozik. A jól ismert orosz SPLAT-kozmetikai cég neve alatt 2015-ben új, biztonságos összetételű fogkrémek sorát indította el. A fogkrém meglehetősen semleges kókusz ízű. A termék a fogkrémeknél megszokott állagú. A felhasználók szeretik a fogkrém természetes összetételét, de ha sok kávét vagy teát iszik, akkor további fehérítőszerre lesz szüksége. Ez a fogkrém nagyon kíméletes a fogakhoz, de csak enyhe fehérítő hatása van, nem képes eltávolítani a kávés lepedéket. A fogkrémtubus nagyon vastag anyagból készül, ami gazdaságossá teszi a tartalom kipréselését.

A kalcium-hidroxiapatit erősíti a fogzománcot. A fogkrém hat éven felüli gyermekek és felnőttek számára alkalmas. a kókuszpaszta tartalmaz útifű- és nyírfalevél kivonatokat. Ezek felelősek a kiváló minőségű karrierellenes hatásért. Az ananász kivonat segít eltávolítani a lepedéket. A felhasználók már két hét használat után javulást észlelnek fogaik állapotában. A termék hosszú eltarthatósági idővel rendelkezik – a felbontástól számított 36 hónapig használható fel. Jó polírozó hatása miatt szerepel a minősítésünkben.

Előnyök

 • kellemes kókusz illat;
 • fahéj és stevia kivonat;
 • csökkenti a fogak érzékenységét;
 • Illatanyag- és színezékmentes.

Hátrányok

 • nem észlelték.

Forest Balm Triple Effect Extra Frissesség

Értékelés: 4.6

ERDEI BALZSAM TRIPLA HATÁSÚ EXTRA FRISSESSÉG

A Forest Balm fogkrém aktív összetevői közé tartozik a kamilla, a cickafark, az orbáncfű, a csalán és a homoktövis. A növényi összetétel jótékonyan hat a fogakra és az ínyre, míg a csiszoló összetevő a kíméletes fogfehérítésért felelős. A fogkrém normál és érzékeny fogakra egyaránt alkalmas. Normalizálja a mikroflóra egyensúlyát és telíti a szájüreget jótékony összetevőkkel. Megakadályozza a fogak demineralizációját, a borsmentaolaj pedig elpusztítja a patogén flórát. Egész nap frissen tartja a leheletet.

A hármas hatású fogkrém 75 ml-es tubusban kapható. Egyetlen hátránya a fluorid jelenléte. Ez azt jelenti, hogy ezt a pasztát fel kell váltogatni másokkal, különösen, ha olyan régióban él, ahol a víz magas fluoridtartalmú. A paszták nagy előnye, hogy bármelyik boltban könnyen beszerezhetők. Megfizethető ára még népszerűbbé teszi. Ez a fogkrém a legjobb ár-érték arány miatt került a listánkra.

Előnyök

 • alacsony költség;
 • Megöli a baktériumokat;
 • hatékonyan tisztítja a lepedéket.

Hátrányok

 • fluor a készítményben.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: