10 legjobb online kontaktlencse boltok

*A szerkesztő véleménye a legjobb online kontaktlencse áruházakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem minősül reklámnak, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

A kontaktlencsék csak első látásra tűnnek olyan egyszerűnek és ugyanolyan egyszerűnek. Valójában ahhoz, hogy illeszkedjenek a szeméhez, és ne károsítsák a látását, több tucat jellemzőt kell figyelembe vennie. Bár a legtöbb üzletben, ahol kontaktlencsét árulnak, találhatsz profi szemorvost, szakértőinknek van néhány tippjük, hogy megtaláld a legjobb lencséket az Ön számára. Ez különösen igaz azokra, akik megszokták, hogy online rendelnek kontaktlencséket és lencseápolási termékeket. Ebben a cikkben a 10 legjobb online kontaktlencse-boltot is megtalálhatja, amelyekben az ügyfelek már régóta megbíznak.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes lencsét a szemünkhöz?

Bármelyik kontaktlencse-bolt weboldalán megtalálhatja a termék összes részletes specifikációját. De csak egy orvosi vizsgálat után találhatja meg a valóban Önnek megfelelő lencséket. Az első dolog, amit a szemészorvosnak meg kell győződnie arról, hogy Ön nem szenved olyan betegségben, amely kifejezetten tiltja a kontaktlencse viselését. Kevesen ismerik őket, de léteznek. Ebben a vizsgálatban általában egy speciális réslámpa segít. Használhatja, hogy jól megnézze a szemgolyóit, a szemhéjak állapotát stb. Az alapos vizsgálat után a szakembernek el kell kezdenie a lencsék felírását. Több párat is fel kell próbálnia, és minden párra 10-15 percet kell szánnia. ez az idő szükséges ahhoz, hogy megszokja és értékelje a lencsék viselésének kényelmét.

Egy utolsó dolog, amit a legtöbb szakember figyelmen kívül hagy, a lencseviselés fontossága, mivel a kontaktlencse viselése egyénre szabott; a szemészeti készülék szemgyulladása, ami gyakran szemszárazsághoz és a szemhéjak gyulladásához vezet. Még ha a legkényelmesebb lencséket is kapta, nem biztos, hogy mindig tudja használni őket. Kérje orvosát egy alapos vizsgálatra, hogy megállapítsa, mikor és mennyi ideig viselhet kontaktlencsét. Azt is megmondja, hogy mennyi időbe telik a tervezett csere. A megfelelő lencse megvásárlása után is rendszeresen ellenőriztesse szemét. Először egy hónap múlva, majd három hónap múlva, majd hat hónap múlva ismét látogasson el az orvoshoz, és ezután évente legalább egyszer ellenőrizze a látását.

A szemüvegfelírás kitöltése és a lencsék megtekintése nem olyan egyszerű, mintha egy profi szemüveglencse-felszerelővel szereltetné be őket. Tartalmazza azokat az információkat, amelyekre a kontaktlencse online rendelésénél szüksége lesz. Ha lencséket kell illesztenie, a következő problémákkal találkozhat:

 1. allergiák;
 2. glaukóma;
 3. Strabizmus;
 4. lencsesubluxáció;
 5. A szemkészülék gyulladása;
 6. a könnyfolyadék termelésének rendellenességei.

Bár a legtöbb ember túl lusta ahhoz, hogy orvoshoz menjen, egy ilyen találkozó sok időt takarít meg. ha nincs recept a kezében, akár több napot vagy hetet is a számítógép előtt ülve kell töltenie. A találkozó nem tart tovább egy óránál. A legtöbb klinika ingyenesen nyújt lencsediagnosztikai és -illesztési szolgáltatást. Szakértőink ezért azt tanácsolják, hogy először egy offline kiskereskedőtől kérjen segítséget, hogy ne kelljen aggódnia az online boltban történő későbbi kontaktlencse-rendelések miatt.

A lencsék kiválasztásának alapvető kritériumai

A szemészeti vizsgálat és a szemészorvossal folytatott részletes konzultáció után már csak a megfelelő lencsék megrendelése és a látás gondos ellenőrzése van hátra. Amint megnyitja bármelyik online kiskereskedő weboldalát, vegye figyelembe ezeket a funkciókat:

 1. szín;
 2. optikai teljesítmény;
 3. anyag;
 4. merevség;
 5. cél;
 6. kopási idő.

A legtöbb lencsehordozó tisztában van a hipoxia kockázataival. Ez a leggyakoribb szövődmény. Az egyetlen módja a küzdelemnek a szilikon-hidrogél lágy kontaktlencsék vásárlása. Az a tény, hogy a legmagasabb oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek.

A kontaktlencsék kiválasztásakor érdemes megjegyezni, hogy a legjobb modell egyszerűen nem létezik. Mindegyiket az emberek különböző igényeinek kielégítésére tervezték. Ha megvizsgáltatta a szemét, és ismeri az illeszkedési paramétereket, akkor gyorsan megtalálja a megfelelő modellt, és valóban az lesz a legjobb az Ön számára.

Miután megvásárolt egy pár lencsét, a csomagoláson a következő jelölések közül néhányat láthat majd.Az alábbi lista segít jobban megérteni őket:

 1. D– teljesítménymérő, dioptriában kifejezve.
 2. BC– alapgörbület értéke (8,4-8,6 mm). ha helyesen választják ki, viselése nem okoz kellemetlenséget.
 3. DIA– átmérő index (14-14,2 mm).
 4. Dk/t– oxigén áteresztőképességi index. Úgy tartják, hogy minél magasabb, annál jobb. az anyagnak jó légáteresztő képességet kell biztosítania.
Olvasson tovább  Top 5 lézeres szőrtelenítő klinika Moszkvában

Szakértőink azt is tanácsolják, hogy egyszerre több különböző pár lencsét viseljen. A látása éles lesz, függetlenül a helyzettől. sportoláshoz eldobható lencsék használata javasolt. A medencében is kiválóan használhatóak.

ha a számítógépes munkához és más eszközökhöz kontaktlencsékre van szüksége, részesítse előnyben azokat a lencséket, amelyek 1-6 hónapig viselhetők. Megfelelő ápolás mellett a viselője élethosszig tart. A hidrogél kontaktlencsék folyamatosan viselhetők. Alkalmasak azok számára is, akiknek elfoglalt a napirendjük.

Kemény és lágy kontaktlencsék

Ne feledje, hogy a merev kontaktlencsék csak bizonyos súlyos állapotok esetén alkalmasak. Egyébként lágy kontaktlencséket kell választania. Kiválóan alkalmasak azok számára, akiknek rövidlátást és távollátást kell korrigálniuk.

További különbségek az ilyen típusú objektívek között, amelyeket az alábbiakban megismerhet. A kemény lencsék esetében a következő jellemzőket kell figyelembe venni:

 1. gyakori pislogás esetén is magas a megtartási arány;
 2. kényelmes viselet és hosszú ideig tart;
 3. lehetővé teszi, hogy a levegő a szem teljes területén keresztül a szaruhártyára jusson;
 4. Az alábbi lista segít jobban megérteni, hogyan kell vigyázni a kontaktlencséire.

Az ilyen lencsék egyetlen hátránya, hogy a szervezet először idegen testként érzékeli őket. De egy idő után hozzászokik az ember a viselésükhöz. A retina túlérzékenységében szenvedő személyek sem viselhetik.

A lágy lencséknek megvannak a maguk sajátos jellemzői:

 1. Az emberek 99%-a gyorsan hozzászokik, ezért vonzóbbak, mint a merev modellek;
 2. jó láthatóságot biztosítanak a látószögtől függetlenül. Ez azért lehetséges, mert e lencsék átmérője teljesen lefedi a szaruhártyát;
 3. Népszerűségüknek köszönhetően számos gyönyörű színben kaphatóak.

A lágy lencsék egyetlen hátránya, hogy több törődést igényelnek. A lágy lencsék fehérje lerakódásokat gyűjtenek, és folyamatos tisztítást igényelnek speciális lencsetisztítóval. A szemészorvos segíthet megtalálni a megfelelő terméket.

Nem megfelelően illesztett lencsék

nem mindenki tudja elsőre a megfelelő objektívet kiválasztani. Számos tényező alapján könnyen megállapíthatja, hogy lencséit sürgősen cserélni kell-e:

 1. Elmosódott kép.
 2. Csípő érzés.
 3. Gyakori fejfájás.
 4. Nagyon vörös szemek.
 5. Fokozott fényérzékenység.

még akkor is, ha csak enyhe kellemetlenséget észlel, sürgősen keresse fel szemészorvosát, és cseréltesse ki a lencséit. Bármilyen kellemetlenség idővel súlyos betegséggé és látáskárosodássá alakulhat, ezért ne késlekedjen vele.

A legjobb, ha olyan megbízható kiskereskedőt keres, ahol rendszeresen rendelhet lencséket és lencseápolási termékeket. A szakkereskedők gyakran árulnak további szemvitaminokat. Szakértőink kiválasztottak néhányat a legjobbnak bizonyult objektívek közül, és részletes értékelést állítottak össze az Ön számára.

A legjobb online kontaktlencse boltok rangsora

Értékelt Helyszín Név Értékelés
A legjobb online kontaktlencse boltok értékelése 1 5.0
2 Linsmaster 4.9
3 Szemüvegek 4.8
4
 • nzi
 • 4.7
  5 Cronos 4.6
  6 Contle 4.5
  7 Az optika 4.4
  8
 • nzacity
 • 4.3
  9 Szemüvegek. ru 4.2
  10 Vakond bolt 4.1

  Értékelés: 5.0

  Az első dolog, ami vonzza a vásárlókat ebbe az üzletbe, az a rengeteg akció és akció. Itt nemcsak kontaktlencséket, hanem ápolószereket is vásárolhat. Ezek a következők: multifunkcionális, peroxidos, enzimes, minden lencsetípushoz, valamint merev lencsékhez. garantálja a gyors szállítást Oroszország egész területén. Több lehetőséged van: választhatod, hogy egy üzletben veszed át a lencséidet, a PickPoint, a CDEK, a B2CPL vagy a Boxberry segítségével szerzed be a lencséket, vagy választhatod az átvételi szolgáltatást, vagy rendelhetsz az Orosz Postán keresztül. Ebben az online áruházban nemcsak bankkártyával és készpénzzel, hanem terminálokon keresztül is fizethet. Ha az orosz postán keresztül rendel, utánvétellel kapja meg a terméket.

  A legtöbb vásárló szereti ezt a boltot. Megjegyzik a kényelmes választékot, a termékek széles választékát és az elfogadható árú szállítást (99 rubeltől). Egy tapasztalt vásárló véleménye: “Már több mint öt éve használom ezt az online áruházat, és még nem hagytak cserben. Időnként a szükséges lencsék elfogynak, de rövid idő után újra rendelkezésre állnak.”. Az online áruház bekerült a legbőkezűbb akciók rangsorába. Ügyfeleink 99%-ának bizalmát értékeltük.

  Linsmaster

  Értékelés: 4.9

  Linsmaster

  Ennek az online áruháznak a fő jellemzője a napszemüvegek nagy választéka. A vásárlóknak az is tetszik, hogy minden pénztárcának megfelelő opciót találnak. Az ár gyakran a keret vastagságától és a lencse bevonatától függ. Minél vastagabb a keret, annál magasabb az ár. A 99-150 RUB szállítási költség kellemes meglepetés. Az oldal felhasználóbarát felülettel rendelkezik. a lencsék megtalálásához a katalógust a következő kategóriák szerint szűrheti: márka, csere gyakorisága, típus, egyéb.

  A színes lencsékkel változatosabbá teheti arculatát. A Lensmaster termékcsaládban még karneváli ihletésű opciókat is találhat. Szakértőink azonban azt tanácsolják, hogy ne vásároljon lencsét orvosával való konzultáció nélkül. Még akkor sem éri meg, ha csak egyetlen pártkirándulásra rendelted őket. Az orvos a kontaktlencséket a szem és a páciens vizsgálatának figyelembevételével választja ki. A lencsék csak első pillantásra tűnnek egyszerűnek. Ha orvos nélkül választja őket, károsíthatja a látását. Ez az üzlet gyakran futtat speciális promóciókat a gyártóktól. A lencsék megrendelésekor ingyenes lencsecsomagot, ajándékdobozt, lencsetároló megoldást, szemvizsgálati és lencseillesztési tanúsítványt stb. kaphat. A napszemüvegek nagy választéka és az ajándékok bősége miatt az online áruház a toplistánkon szerepel.

  Ochkarik

  Értékelés: 4.8

  Ochkarik

  Az online áruház több szempontból is különbözik a versenytársaktól. Nemcsak egy weboldal, hanem egy nagy offline optikushálózat is tartozik hozzá. Mindegyikben szemészorvos dolgozik, akihez a weboldalon keresztül lehet időpontot kérni. Segít a lencsék kiválasztásában, ellenőrzi a látását, és teljes körű konzultációt ad minden kérdéssel kapcsolatban. Az üzlet kontaktlencséket, napszemüvegeket, kereteket és egyéb kapcsolódó termékeket árul. A fizetési módok a szokásosak: közvetlenül a futárnak, fizetés az átvételkor, online fizetés és bankkártyás fizetés. Ebben az üzletben Halva kártyás fizetés is lehetséges. Ha felkeres egy offline optikai üzletet, ingyenes képzést kap a kontaktlencsék használatáról, amikor a kontaktlencséket illesztik. “Az Ochkariknak saját tudományos és gyártási bázisa van. A gyár modern és kiváló minőségű berendezésekkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy még a legbonyolultabb lencséket is le tudjuk gyártani az Ön számára, az Ön személyes specifikációi szerint. Magas színvonalának és hűséges vásárlói körének köszönhetően az üzlet bekerült a minősítésünkbe.

 • nzi
 • Értékelés: 4.7

  <li></div><p>nzi” src=”/wp-content/uploads/2023/05/79416666196371-3510.jpg” height=”190″ title=”</p><li>nzi”><p>A webáruházban való rendelés örömei közé tartozik a könnyen navigálható weboldal, a kontaktlencsék és szemüvegek széles választéka, valamint a kontaktlencse-ápolási termékek. A weboldalon van egy praktikus lencseválasztó. A legmegfelelőbb modell kiválasztásához a következő jellemzőket kell megadnia: viselési stílus, átmérő, görbületi sugár, szín, anyag és gyártó. Ha a megrendelése meghaladja a 2000 rubelt, akkor ingyenesen szállítják ki Önnek Moszkvába. A törzsvásárlók kettős előnyben részesülnek. Általában egyszerre több csomagot rendelnek, amiért márkás ajándékokat kapnak a gyártóktól.</p><p>Ha már tudja a következő vásárlás pontos dátumát, akkor előre lefoglalhatja a kontaktlencséit. Az ügyfélszolgálat naponta 9:00 és 21:00 óra között áll rendelkezésre. Ez idő alatt leadhatja megrendelését, és bármilyen kérdése van a call center munkatársainak. Ebben a webáruházban mindenféle lencsét megtalál: napi, torikus, multifokális, színes, színezett, farsangi, karneváli lencsék. A sokoldalúság érdekében az online bolt</p><li>nzi szerepel a minősítésünkben.<h3>Cronos</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Cronos

  A Cronos optika először 1993-ban jelent meg. A termékkatalógus kontaktlencséket, szemüveglencséket, napszemüvegeket, valamint orvosi szemüvegkereteket és szemüvegeket kínál. Az internetes áruházban oldatokat és cseppeket, valamint egyéb, a kontaktlencse ápolásához szükséges termékeket is rendelhet. A vásárlók értékelik az üzletet az elfogadható árak, a jó kiszolgálás és az udvarias személyzet miatt.

  Nagy értéke abban rejlik, hogy az offline üzletekben további szolgáltatásokat kínálnak: szemvizsgálatot, kontaktlencse-illesztést és tanácsadást, valamint szemüvegjavítást és -szervizt. A napszemüvegek esetében gyakran 20-60%-os akciók vannak. Ha kontaktlencsét szeretne vásárolni, rendelhet pótlencséket, asztigmatikus modelleket, multifokális lencséket, színes lencséket vagy eldobható lencséket. A márkák közé tartoznak az Artelac, Comod, Opti-Free, Precision, PureVision, Unica, BioVision és mások. Az üzletben kizárólag minőségi lencséket forgalmaznak, amelyek torzításmentesek és a tárgyak valódi méretét adják vissza. Ezért került be a bolt a Best of the Best rangsorunkba.

  Contle

  Értékelés: 4.5

  Contle

  Az online áruház alacsony áraival és a fizetési lehetőségek széles választékával vonzza a vásárlókat. A Contle kínálatában ugyanazok a termékek szerepelnek, mint a versenytársaknál, és még egy kicsit több: kontaktlencsék, lencsekiegészítők, szemcseppek, valamint szemápolási termékek és vitaminok. A standard lencsekategóriákon kívül kaphat hosszabb viseletű, valamint egy-, három- és hathónapos modelleket is. Ingyenes szállítás a boltban nem biztosított. De a kontaktlencsék legalacsonyabb árait itt találja. Ha megrendeli, a szállítás 149 rubelből kerül Önnek. A teljes ár, amelyet a pénztárnál a személyes szekrényében fog látni.

  Objektívszakértőink azt tanácsolják, hogy gondosan keresse meg a lencséit, mivel azok nem visszaválthatók. A megrendelés elküldése után bármilyen kényelmes módon fizethet: bankkártyával, internetes pénztárcával vagy készpénzzel a futárnak a megrendelés átvételekor. Egy tapasztalt vásárló megjegyzéséből: “a weboldal nagyon praktikus, minden lencse márka szerint van rendezve, viselettípus és farsangi viselet szerint is lehet navigálni. A webáruház felhasználóbarát felülete és magas színvonalú választéka miatt került fel a minősítési listánkra.

  Az optika

  Értékelés: 4.4

  Az optikája .jpg

  Az online bolt kontaktlencséket, szemüveglencséket, orvosi szemüvegkereteket és napszemüvegeket kínál. A call center vezetője mindig tájékoztatja Önt az üzletben található lencsék választékáról, és elmagyarázza a legfontosabb dolgokat, például a víz- és oxigénáteresztő képességet és az anyag puhaságát, hogy elkerülje a viselés közbeni kellemetlenségeket. Az ügyfelek szerint itt jó optikát árulnak, és az offline üzletekben tapasztalt tanácsadók és szemészek vannak.

  A német minőség már az első naptól kezdve nyilvánvaló. A szemek jól érzik magukat, és az ápolószerek segítenek fenntartani az állapotukat. A kontaktlencsék kiválasztása egyszerű, mivel az oldalon minden egyes termékhez világos fénykép és részletes leírás tartozik. Megtudhat információkat a gyártó országáról, az összes specifikációt és szakértői tanácsokat egy adott lencse használatáról. A legtöbb vásárló csak pozitív visszajelzést hagy az online áruházról. A tapasztalt Yandex vásárló megjegyzéséből.Piac: “Elégedett vagyok. Kiváló minőség, elfogadható árak. Segített megtalálni a kereteket, tanácsot adott a lencsékkel kapcsolatban, és gyorsan elkészítette a szemüvegemet. A lencse a német minőség miatt került be a rangsorunkba.

 • nzacity
 • Értékelés: 4.3

  <li></div><p>nzacity” src=”/wp-content/uploads/2023/05/19516666196371-5410.jpg” height=”142″ title=”</p><li>nzacity”><p>Ebben az üzletben mindenféle kontaktlencsét, több mint 15 000 keretet és körülbelül 5000 napszemüveget talál. Offline üzlet csak Moszkvában és Szentpéterváron érhető el; szállítás csak a régiókban lehetséges. Az üzlet 2001 óta van a piacon, és az idő által tesztelt. Ezért bízik benne oly sok ügyfél. Ha lehetősége van arra, hogy meglátogassa az optikai szalonokat, akkor nemcsak minőségi kontaktlencséket vásárolhat, hanem részletes tanácsokat kaphat egy orvostól és ingyenes segítséget kaphat a kiválasztásukban.</p><p>Számos fizetési lehetőség van – készpénz, hitelkártya és e-pénz is elfogadott. A bolt egyetlen hátránya, hogy nem minden modell van részletes fotókkal és leírással ellátva. Néhányat csak akkor kell tisztáznia, ha a call center operátorával beszél. Nagy előnye azonban, hogy</p><li>Az a tény, hogy a megrendelés nemcsak Oroszországban, hanem a világ minden táján is szállítható. Ezért került be a legjobbak közé. Sok vásárló dicséri a boltot a megfizethető árak, az ingyenes átvétel és a barátságos vezetők miatt is.<h3>Szemüvegek. ru</h3><p>Értékelés: 4.2</p><div style=Lens-Glasses. ru

  A különböző árkategóriák az első dolog, amit a vásárlók annyira értékelik ezt az online boltot. Megtalálhatóak itt napszemüvegek, gyermek- és tinédzser modellek, kontaktlencsék és lencseápolási termékek. A kiegészítő termékek közül az üzlet valószínűleg a legnagyobb választékot kínálja: oldatok, hidratáló cseppek, tisztítószerek, tartályok és tartozékok a kemény kontaktlencsékhez.

  Az üzlet mindig igyekszik eredeti újdonságokat kínálni vásárlóinak. Nemcsak klasszikus kontaktlencsék, hanem színes farsangi modellek is kaphatók. A külföldi és bevált orosz márkák által képviselt márkák közül. Szakértőink gondoskodnak arról, hogy minden termék ebben a boltban minőségi tanúsítvánnyal rendelkezzen. Saját bónuszrendszerünk van a hűséges ügyfeleink számára. Mindenkinek lehetősége van arra, hogy bármilyen terméket kedvezményes áron vásároljon, és ráadásként ingyenes szállítást kapjon. Itt nincs minimális rendelési összeg, ami nagyon boldoggá teszi a vásárlókat. Szállítás lehetséges Oroszország minden városába. Az árak nem a legalacsonyabbak, de a minőség megfelelő. Ezért került a bolt a mi értékelésünkbe.

  Vakond bolt

  Értékelés: 4.1

  Vakond bolt

  A népszerű online áruháznak számos előnye van: elfogadható árak, kényelmes szállítás, saját műhelyek a szemüvegek készítéséhez, a csere lehetősége és a termékek teljes eredetisége. Itt mindent megtalálhat – szemüvegkereteket és napszemüvegeket, szemüveg- és kontaktlencséket, mindenféle kiegészítőket. A boltban bónuszrendszer is van: 100 rubel = 1 bónuszpont. A pontokat a regisztráció után azonnal, az első megrendeléskor kapja meg a játékos. A megrendelés értékének 100%-áig bónuszpontokkal fizethet.

  A vásárlók sok jó véleményt adnak az online áruházról. Egy tapasztalt Yandex vásárló megjegyzéseiből.Nagyon tetszik ez az online bolt, a termékválaszték, a gyors szállítás és ami a legfontosabb, az árak! Újra itt fogok rendelni. Az üzletet népszerűsége és a magas minőségi előírások betartása miatt rangsorolták.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: