5 legjobb javítóműhely telefonok és laptopok számára Szaratovban

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A drága berendezések megvásárlása, a vevő biztos abban, hogy hosszú ideig fog szolgálni, anélkül, hogy a minőségre vonatkozó panaszok lennének. De sajnos minden hajlamos arra, hogy egy bizonyos ponton elromoljon. Gyakran előfordul, hogy egy táblagépet, notebookot vagy mobiltelefont sürgősen meg kell javítani. De nem mindig tudja, hová forduljon szakmai segítségért, és ami a legfontosabb – megfelelő áron.

A magazinunk szakértői kiválasztották a top 5 javítóműhelyt a telefonokhoz és a laptopokhoz Szaratovban, amelyek eltávolítják az összes, még a legösszetettebb hibát is. Minősített szakembereket alkalmaznak. Kiterjedt pótalkatrész-készlettel rendelkeznek, szolgáltatásaikra garanciát vállalnak, és a költségek megfelelnek a minőségnek.

A legjobb telefon- és laptopjavító műhelyek értékelése Szaratovban

Jelölés hely workshop értékelés
A legjobb telefon- és laptopjavító műhelyek értékelése Szaratovban 1 Jobs Garázs 5.0
2 Techno Shop Szaratov 4.9
3 IT szolgáltatás 4.8
4 iStore64 4.7
5 Danila-mester 4.6

Garázs állások

Értékelés: 5.0

Jobs Garázs

A listánk vezetője nem csak az eredeti nevéről ismert. Az üzletben olyan hasonlóan gondolkodó emberekből álló csapat dolgozik, akik elegendő tapasztalattal és tudással rendelkeznek ahhoz, hogy 20 perc alatt diagnosztizálják és megjavítsák iPhone-ját és más telefonjait. A laptopok, MacBookok és az Apple Watch újraélesztésére is itt van. Az ügyfél kérésére eredeti vagy analóg pótalkatrészeket szerelünk be, amelyek mindig raktáron vannak.

A vállalat rendszeresen érdekes promóciós ajánlatokat dolgoz ki. Az első vásárló 5% kedvezményt kap. A születésnapot ünneplők a születésnapjukat megelőző 5 nappal és a születésnapjukat követő 5 nappal 15% kedvezményt kapnak a szolgáltatás árából. Jelenleg új promóció indult: a hőpaszta cseréje a laptop tisztításakor ingyenesen. Ellenőrizze a cég weboldalát az összes különleges ajánlatunkért. Készpénzzel vagy bankkártyával fizethet.

Olvasson tovább  9 legjobb sushi és tekercs szállítások Novoszibirszk városában

A műhely különös figyelmet fordít az ügyfelek kényelmére. A váróteremben a puha kanapékon pihenhet, és teát, kávét vagy üdítőt ihat. Bonyolult esetekben egy másik telefont kap a javítás idejére. A vállalat naponta 10 órától.00-20.00. Szombaton és vasárnap 16 órakor zárva tart.00. Helyszín: ul. 2 Chapaeva Street, Szaratov. Kérdését a következő telefonszámon teheti fel: 8 8452 71 20 01.

Techno Shop Szaratov

Értékelés: 4.9

Techno Shop Szaratov

A rangsor második helyén egy olyan vállalat áll, amely iPhone és Android telefonokat, laptopokat, táblagépeket értékesít és javít. A meghibásodott készülékeket az ügyfél jelenlétében ingyenesen diagnosztizáljuk. A szolgáltatási árak nem magasak. A vállalat különböző érdekes ajánlatokat dolgozott ki. Például, amikor az üveg cseréje a telefon kijelző-film ajándékba érkezik.

A nagy tapasztalattal rendelkező profi mesteremberek azonosítják az okot, és az ügyféllel való egyeztetés után megoldják a problémát az Asus, DNS, Samsung, Acer, Toshiba, Lenovo, Emashines és más márkájú laptopokban. Emellett frissíthet, kicserélheti a hardvert, tisztíthatja a billentyűzetet, telepíthet szoftvereket, eltávolíthatja a vírusokat, helyreállíthatja az elveszett adatokat. Ha az ügyfél azt szeretné, hogy a személyzet otthon vagy az irodában hagyja a dolgozókat. A műhelyben számos tartozék vásárolható meg.

Sokak szerint ez az egyik legjobb vállalat, amely minden feltételt egyesít: kedvező elhelyezkedés Szaratov központjában, a pótalkatrész- és fogyóeszköz raktár rendelkezésre állása és folyamatos megújulása, gyorsított javítási idő… A workshop címe: Dyazinskaya str. Szaratov, ul. 67A, Chapaeva utca. Minden nap, a hét minden napján 10 és 20 óra között működik. Kapcsolattartási telefonszám: 8 8452 46 17 92.

IT szolgáltatás

Értékelés: 4.8

IT szolgáltatás

Bronz minősítés a szolgáltatások széles skáláját nyújtó vállalatnak. A szaratovi piacon az irodai berendezések egyik legnagyobb nagykereskedője, előfizetési szolgáltatásokat nyújt, telefonokat, táblagépeket, laptopokat és egyéb eszközöket javít. A műhely fő előnye a modern felszereltség. Ez, valamint az itt dolgozó szakemberek tapasztalata lehetővé teszi, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megoldják a legösszetettebb hibákat is.

Olvasson tovább  Top 10 fogorvosok Rostov-on-Don

A statisztikák szerint a 14 éves munka során több mint 900 berendezést javítottak meg, és 490 állami és magánszervezettel kötöttek hosszú távú együttműködési szerződést. Saját járműflotta lehetővé teszi az azonnali reagálást az Ön otthonába vagy irodájába érkező hívásokra. A pótalkatrész-készletek elég nagyok ahhoz, hogy egyszerre több tucat hasonló eszköz hasonló problémáit kiküszöböljék.

Az ügyfelek pozitív visszajelzéseket hagynak, és a szolgáltatás minőségét “kiválónak” értékelik. Mindenféle számítástechnikai eszköz és telefon egy helyen javítható, nagyon kedvező áron. A javítóműhely a következő címen található: r. Szaratov,Novouzenskaya utca 51/63. Nyitva 9 órától 20 óráig.00. Telefonos elérhetőség: +7 8452 57 28 28.

iStore64

Értékelés: 4.7

iStore64

Negyedik a rangsorban – egy olyan műhely, amely nagy tapasztalattal rendelkezik a legösszetettebb hibák javításában, amelyeket a város más hasonló vállalatai gyakran elutasítanak. A hibaelhárítás átlagosan 10 percet vesz igénybe. Nem számít, hogy az ügyfél visszautasítja-e vagy beleegyezik-e a további intézkedésekbe, a diagnózis úgysem kerül semmibe. A legtöbb fellebbezésben a telefonok, a tabletták és a laptopok a szolgáltatás megbízható mesterei, mert az árak alacsonyabbak, mint sok versenytársuk.

A szakemberek helyreállítják a laptopokat folyadékkal való elárasztás és esés után, kicserélik a billentyűzetet, a házakat, a kijelzőt, a tápegység aljzatokat, a ventilátorokat, a chipeket, eltávolítják a vírusokat. A telefonok és táblagépek beállított alkalmazások, feloldani őket, reflash, visszaállítani az elveszett információkat. A komplex javítás a chip cseréjével 1290 rubelbe kerül.

Nagy mennyiségű eredeti pótalkatrész raktáron. Ők és az általuk végzett munka garanciával rendelkezik. Az üzlettel kapcsolatos negatív megjegyzések nem voltak negatívak. Minden ügyfél elégedett az együttműködésünkkel. Az iStore64 a 16A, Artilleriyskaya str. Munkaidő: 9-től 19 óráig.00 Hétfőtől péntekig. Technikai szünet: 14:00-14:30. Telefon: +7919823 23 73.

Danila-mester

Értékelés: 4.6

Danila-mester

Az első öt helyezett hátsó részén található egy műhely, amely a lehető legrövidebb időn belül megjavítja az elromlott gépet. Néha 5 perc is elég ahhoz, hogy egy probléma azonnal megoldódjon. Szolgáltatásaink árai megfizethetőek, ráadásul folyamatosan akciókat kínálunk, hogy jelentősen csökkentsük a javítás költségeit. 3-20 éves tapasztalattal rendelkező, tanúsított szakemberek. A berendezés modern és hi-tech. A diagnosztika ingyenes, így bármikor kapcsolatba léphet a Danila-Masterrel, hogy tisztázza a készülék állapotát.

Olvasson tovább  Top 15 gyermekklinika Moszkvában

Eredeti pótalkatrészek mindig rendelkezésre állnak. Ha a vásárló úgy kívánja, ezeket analógokra lehet cserélni, amelyek minőségben nem rosszabbak a márkásaknál. Műhely működik iPhone, Samsung, Philips, Sony, Meizu, Nokia, LG, Asus, Xiaomi és más márkákhoz. Minden javítás garanciális.

A vállalatnak három fiókja van, amelyek Szaratov különböző területein található bevásárlóközpontokban találhatók. A parkolóhelyek határozottan előnyösek. Sokan megjegyezték, hogy ez nagyon kényelmes, várakozás közben elmehet vásárolni vagy leülhet egy kávézóba, amelyek a műhelyek mellett találhatók. A pontos cím és menetrend megtalálható a honlapon vagy telefonon: 8 8452 77 90 92.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: