Top 10 Taxi szolgáltatások Szaratovban

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. A megadott anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóul. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

Korábban nem mindenki engedhette meg magának a taxiszolgáltatást. Ma ez egy megfizethető szolgáltatás, amely miatt sokan még a saját autó megvásárlását is megtagadják, mivel annak karbantartása néha meghaladja a bérelt autók napi utazásának költségeit. Az ügyfelek munkába, nyaralásra, természetbe, más városokba mennek. Optimális feltételeket teremtenek számukra a kényelmes utazáshoz. A fogyatékkal élők számára készült autók extra nagy kerekesszékes tartókkal, gyermekülésekkel, női sofőrrel vagy egy adott autómárkával is elérhetők. Dohányzó és nemdohányzó járművek, luxus és veterán modellek, idegenvezetés és tolmácsszolgáltatás, háziállat-szállítás vagy gyógyszerek és élelmiszerek szállítása.

Az emberek állandóan taxit használnak. E népszerűség eredményeként egyre több szállítási szolgáltatást nyújtó vállalat jelenik meg. Szakértőink a tényleges ügyfelek véleménye alapján értékelték a legjobb szaratovi taxiszolgáltatásokat, amelyek számos feltételt egyesítenek: a kényelmes autók rendelkezésre állása, a vezetők hatékonysága, udvariassága és szakértelme, a távoli területekre való utazás képessége, elfogadható árak, kedvező feltételek a törzsvásárlók számára, a veszélyes helyzetek és a balesetek minimálisra csökkentése.

A legjobb taxi szolgáltatások értékelése Szaratovban

Jelölés székhely taxi szolgáltatás saratovban értékelés
A legjobb taxi szolgáltatások értékelése Szaratovban 1 Yandex Taxi 5.0
2 Taxi Veset 4.9
3 AlloTaxi 4.8
4 Taxi Renault 4.7
5 Metro Taxi 4.6
6 Szaratov TAXI 4.5
7 Női taxi Lastochka 4.4
8 Taxi Salute 4.3
9 Maxim 4.2
10 Cityline 4.1

Yandex Taxi

Értékelés: 5.0

Yandex Taxi

Arany győztes – a legjobb taxiszolgáltatás a szaratovi utasok és a szakmai szakértők véleménye szerint. Az online szolgáltatást választották a legfelhasználóbarátabbnak. A szolgáltatás a hivatalos weboldalon és a mobilalkalmazásban is elérhető. Nem kell telefonálnia az üzemeltetőknek. A teherszállítási díjak az egyik legalacsonyabbak a városban. A minőség az egyik legmagasabb. A “komfort” viteldíj esetében az összeget 5 rubel alapján számítják ki./km.

Egy autó átlagosan 3-5 percen belül kiszolgálható még a nagy utasforgalom idején is, mivel a szolgáltatás több mint 30 szaratovi és regionális taxiszolgáltatást egyesít. Bármilyen további opció áll az ügyfél rendelkezésére, beleértve a gyermekülést, a nemdohányzó kabint, a túlméretes csomagok szállítását. Ha szükséges, a szolgáltatásról nyugtát kap. Az alkalmazás teljes körű információkat jelenít meg a járműről és a vezetőjéről. A járművét is nyomon követheti ott.

A fizetés minden kényelmes módszerrel történhet. Az együttműködés megkezdéséhez le kell töltenie a Yandex alkalmazást.Taxi. Az ügyfelek szerint ez a legkényelmesebb szolgáltatás, amellyel saját utazásaikat intézhetik. Itt választhat egy teher- és személytaxit, futárszolgálatot és még sok mást, amire a mindennapi életben szükség van.

Taxi Veset

Értékelés: 4.9

Taxi szolgáltatás Veset

Második hely a rangsorban – egy népszerű szolgáltatás, amely több mint egy éve nyújt szolgáltatásokat, és a szolgáltatás minősége soha nem panaszkodik. Még a kemény verseny ellenére sem adja fel a pozícióját. Az alacsony díjak több új ügyfelet vonzanak. Így online rendelés esetén a kedvezmény az utazásra 25%. Az alkalmazás pontos útvonaltervet biztosít Önnek, jelezve a lehetséges forgalmi dugókat és menetidőket. Megadhatja az utazás célját, és választhat normál vagy prémium kategóriás autót.

Olvasson tovább  Top 15 gyógyfürdő Moszkvában

Az utasok kényelme az első. A nemdohányzók számára szagmentes autó áll rendelkezésre. A csecsemővel érkező szülőket gyermekülésben szállítják. Nagyméretű csomagtérrel rendelkező jármű áll rendelkezésre a terjedelmes áruk kiszállításához. Szükség esetén a taxisofőrök gondoskodnak arról, hogy a vendégek a vasútállomáson felszállhassanak az azonosító táblával ellátott vendégekért. Minden szükséges feltételt megteremtenek az állatok szállításához is.

A megkérdőjelezhetetlen előny a klubkártyák elérhetősége a törzsvásárlók számára. Részt vesznek a nyereményjátékokban, hogy extra kedvezményeket nyerjenek a szolgáltatásokra. A szolgáltatásokat a hivatalos weboldalon, mobilalkalmazáson keresztül vagy SMS-ben lehet lefoglalni. Szaratovban a taxiszolgálat telefonszáma: 8 8452 57 57.

AlloTaxi

Értékelés: 4.8

AlloTaxi

Továbbá a minősítésünk magában foglalja a vállalatot, amely régóta rendszeres partnere számos szaratovi magán- és vállalati ügyfélnek. Népszerűsége a különböző kiegészítő programok kifejlesztésében rejlik, amelyek ma már nagyon keresettek. Ez egy tehertaxi szolgáltatás (gazellák, furgonok) és speciális berendezések (kotrógépek, daruk, rakodók), hívja a vontatót, vontató autó a szervizbe. A társaság többféle viteldíjat kínál az utasok számára: standard, komfort, VIP és sürgősségi viteldíj.

Az esküvői autókonvojokhoz prémium márkájú, egyszínű autók állnak rendelkezésre. A más városokból érkező nemzetközi vendégeket és üzleti partnereket a vasútállomáson fogadják, és elviszik őket a találkozó vagy konferencia helyszínére. Egy speciális ellenőrző szolgálat a járművezetők számára vezetés előtti ellenőrzést biztosít. Saját autómosó modern berendezésekkel lehetővé teszi, hogy a gépeket tökéletes tisztaságban tartsa.

Egy praktikus mobilalkalmazás segítségével autót foglalhat, ellenőrizheti az egyes utazások díjait és árait, és nyomon követheti a felhalmozott bónuszpontokat. Az operátorok éjjel-nappal szolgálatban vannak, és telefonon fogadják a kéréseket: 8 8452 777777.

Taxi Renault

Értékelés: 4.7

Renault taxik

A rangsor negyedik jelöltje – a szolgáltatás, amelynek neve magáért beszél. A flotta kizárólag új Rena járművekből áll

  t. A kérésekre való gyors reagálás a vállalat fő előnye. Ezt a nagyszámú jármű és a tapasztalt sofőrök biztosítják, akik gyorsan eljuttatják az utasokat a célállomásra, majd továbbindítják őket egy új foglaláshoz. Ugyanakkor a taxisok által okozott balesetekről nem érkezett jelentés.

  A cég virág-, ajándék-, posta- és értékes csomagküldést biztosít. A rakomány teljes biztonságban és pontosan érkezik a célállomásra. A “személyes sofőr” szolgáltatást is igénybe veheti. A szolgálat számos városi szervezettel együttműködik, egyedi komplex programokat dolgoz ki. Az egyértelmű partnerségi rendszerek magukban foglalják a gépek éjjel-nappal történő szállítását bármely helyszínre. Egy névtáblával ellátott sofőr várja az üzleti vendégeket a repülőtéren, a vasútállomáson vagy a buszpályaudvaron, és elviszi őket egy konferenciára vagy egy szállodába.

  Sok válaszadó csak ezt a szolgáltatást veszi igénybe, mivel hisz a járművezetők műveltségében és az autók szervizelhetőségében. Az árak szintén nem túlzóak, és más fuvarozókhoz képest meglehetősen mérsékeltek. A szaratovi többcsatornás telefonszám üzemeltetői: 8 8452 233333.

  Taxi Metro

  Értékelés: 4.6

  Taxi Metro

  A minősítés ötödik helyét a Szaratovban, Engelsben és Balakovóban szállítási szolgáltatásokat nyújtó vállalat foglalja el. A flotta 180 új Skoda gépkocsival egészül ki. Ugyanebből a modellből 10 darab fehér színű autót rendelnek esküvőkre, ballagásokra és egyéb ünnepi eseményekre. A vállalati programok lehetővé teszik, hogy jelentősen csökkentsék az alkalmazottak irodába és munkából való szállításának, a látogatók konferenciákra és tárgyalásokra való elszállításának költségeit.

  Az utazókat a vasútállomáson és a repülőtéren táblával fogadják, segítenek a csomagok elszállításában, ha szükséges, városnézést szerveznek, és segítenek tájékozódni Szaratovban. A Metro fő előnyei: azonnali válasz a megrendelésre éjjel-nappal, a járművezetők udvariassága és nagy tapasztalata, a balesetek minimális statisztikája, készpénzes és készpénzmentes fizetés.

  Az utasok véleménye szerint a járművezetők jóindulatú hozzáállása minden utazás során nyilvánvaló. Minden kérésre válaszolnak. Az autók belseje mindig tiszta, nincsenek kellemetlen szagok. Az árak elfogadhatóak, a törzsvásárlóknak halmozott kedvezmények járnak. A taxi telefonszámát az első alkalomtól kezdve megjegyezzük: 8 8452 55 55 55.

  Szaratov TAXI

  Értékelés: 4.5

  Szaratov TAXI

  A rangsorban hatodik a személyszállítási szolgáltatás, amely megbízható, gyors, biztonságos és olcsó taxiként szerzett magának hírnevet, és “szülővárosi taxiként” pozícionálja magát. Számítsa ki az utazás költségeit online kalkulátorral. Ha ez nem lehetséges, az üzemeltető megnevezi a pontos összeget, és az út végén a sofőr ugyanezt az összeget kéri. A társaság nem dolgozott ki egységes díjszabást minden útra. A nappali, az éjszakai és a helyközi utazás díjai eltérőek lesznek.

  Érdekes ajánlat – női ár. A taxiszolgáltatások költségei jelentősen csökkennek. A férfiakkal való utazás lehetséges, a lényeg az, hogy a megrendelést egy hölgy adja meg. Szolgáltatásokat nyújt állami és kereskedelmi szervezetek számára: munka után szállítja a dolgozókat, éjjel-nappal virág és futárpostát teljes anyagi felelősséggel, gépkocsik bérlése.

  Minden használt jármű rendszeresen átesik a műszaki vizsgán. Ezek modern, kényelmes, 10 évnél nem régebbi autók. A jelentkezőket gondosan választják ki a foglalkoztatásra. A sofőrök hozzáértőek, pontosak, nem isznak, és kiválóan ismerik a várost és a régiót. Telefon: 8 8452 48 00 00.

  Taxi nőknek Lastochka

  Értékelés: 4.4

  Taxi női Lastochka

  A hetedik hely a minősítésben – a taxi, ahol az összes sofőr csak nő. Az ilyen szolgáltatás iránti kereslet az utóbbi időben megnőtt. Sokan tapasztalták a férfi taxisofőrök durvaságát, és szeretnék teljes biztonságban tudni magukat utazás közben. Bizonyított tény, hogy a szebbik nem tagjai óvatosabban vezetnek és kevesebb balesetet szenvednek.

  A nők tapintatosak és figyelmesek, nem beszélnek csúnyán, nem dohányoznak és tökéletesen tisztán tartják a szalont. Gyermekülések beszerelése minden járműbe. A kísérő nélküli kiskorút el lehet vinni a megfelelő címre. A női sofőr a lehető legnagyobb gondossággal jár el az utazás során. A szolgáltatások közé tartozik a háziállat-transzfer, a vasútállomási és repülőtéri transzfer, valamint a vállalati fuvarozás.

  A flotta különböző márkájú gépkocsikat tartalmaz. VIP-szolgáltatás szervezhető külföldi vendégek találkozóihoz. Az esküvői autókonvojok esetében a járművek azonos márkájúak és színűek. Ha szükséges, a sofőr felveszi az ügyfelet az ünnepségről, és a járművével a parkolóba hajt. A visszajelzések szerint az utazás során nem volt probléma. A járművezetők magasan képzettek és tapasztaltak. Az üzemeltető telefonszáma: 8 8452 44 33 33.

  Taxi Salute

  Értékelés: 4.3

  Taxi Salute

  Népszerű a lakosok körében Szaratov és Engels taxi szolgáltatás “Salute” veszi a nyolcadik helyet a minősítésünkben. A két város között összeköttetést biztosít, és a társaság árpolitikája olyan, hogy a szolgáltatásokat nem a városok közötti, hanem a városon belüli utazások közé sorolja. Mindig rendelkezésre állnak standard és tekintélyes autómárkák. A VIP-ügyfelek számára prémium kategóriás autók és szolgáltatások állnak rendelkezésre.

  Az utazás ára 14 rubeltől kezdődik./km. A vállalat szorosan együttműködik a vállalati ügyfelekkel, a dolgozókat a munkahelyükre és onnan hazaviszik, üzleti partnerekkel találkoznak, és tömeges szabadidős kirándulásokat szerveznek a városon kívülre. A kifejlesztett programok egyre több olyan céget vonzanak, amelyek inkább a “Salute” taxitársasággal működnek együtt, mint saját autóflottát fenntartani.

  A hívást követően egy operátor gyorsan feldolgozza a kérést, és a taxi perceken belül a kért címen lesz. A szolgáltatás “józan sofőrt”, felnőtt utasok szállítását gyermekülésben ülő gyermekekkel, állatokkal és futárszolgálattal biztosítja. A visszajelzések szerint a szolgáltatás minősége kiváló. Fuvar rendelhető telefonon: 8 8452 44 44.

  Maxim

  Értékelés: 4.2

  Maxim

  Az értékelés kilencedik helyét egy szövetségi taxitársaság foglalja el, amely a legmagasabb minőségi színvonalú szolgáltatásokat nyújtja. Története 2003-ban kezdődött egy uráli kisvárosban. A fiatal vállalkozók a lehető legnagyobb mértékű automatizálással akarták javítani a szolgáltatást. A vállalat különálló részlegeket kezdett létrehozni, amelyek mindegyike a saját területével foglalkozott. Egyesek új technológiai megoldásokat dolgoztak ki a szolgáltatáshoz, mások a járművezetők kiválasztásáért voltak felelősek.

  Ma már nemcsak az orosz városokban, hanem a FÁK-országokban és az európai államokban is több ezer ember veheti igénybe a taxirendelési szolgáltatást. Szaratov saját személygépkocsi- és teherautó-flottával rendelkezik, amely bármilyen távolságra elfogadható áron használható. A turistaosztályon 70 rubelt kell fizetni, míg a komfortosztályon 100 rubelt. A viteldíj az autómárkától függ, és 10 p. 1 km-enként.

  Minden utazás le van fedve. A “Garant” jótékonysági szervezet segít a járművezetőknek és az utasoknak a baleset utáni pszichés és fizikai felépülésben és a jogellenes cselekmények elkerülésében. A szolgáltatás megrendelhető online, ingyenes alkalmazáson keresztül vagy a 24 órás telefonszámon: 8 8452 999999.

  Cityline

  Értékelés: 4.1

  Cityline

  A szolgáltatás, amely a Yandex Taxi hivatalos partnere, és mind a saját üzemeltetői, mind a mobilalkalmazáson keresztül nyújt szolgáltatásokat, a TOP-10-ben szerepel a minősítésünkben. Átalánydíj – 15 rubel/km. Állandó együttműködéssel pontokat gyűjtünk és jövedelmező kedvezményeket adunk. Az autópark különböző hazai és importált gépjárművekből áll. Mindegyikük átesik a kötelező műszaki vizsgálatokon. Ha még kisebb meghibásodások is előfordulnak, a repülőgépet kivonják az útvonalakról.

  Az utasok előre lefoglalhatják a járművet egy bizonyos időre. Ez nagy előny, mivel nem minden taxitársaság kínálja ezt a szolgáltatást. Az esküvőkre a legkedveltebb márkákból szerveznek alvázakat. A vállalati VIP-ügyfelek számára üzleti osztályú gépkocsikat, köztük páncélozottakat is biztosítanak. Komplex szolgáltatás esetén – a díjszabás egyedileg kerül kiszámításra. A látogatók számára transzfer az állomásról a szállodába, transzfer az üzleti út teljes időtartama alatt, valamint szállítás az indulási helyre.

  A megkérdezett utasok megjegyezték, hogy a vállalat pontosan tiszteletben tartja kívánságaikat: gyermekülést vagy extra nagy csomagtérrel rendelkező autót biztosít, nemdohányzó sofőrt és még sok mást. Az operátorok a nap 24 órájában fogadják a megrendeléseket telefonon: 8 8452 44 44 44 45.

  Olvasson tovább  A 15 legjobb plasztikai klinika Moszkvában
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: