5 legjobb sütemény Moszkvában

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

A legtöbb ünnep elsősorban a süteményhez kapcsolódik. Szerencsére a modern cukrászdák ezt a finomságot bármilyen alkalomra adaptálják: a születésnapok mellett ma már céges partikra, szakmai napra, szilveszterre, esküvői évfordulókra stb. is rendelhet egyedi tortát. . Bármilyen cukrászati terméket megrendelhet – egyedi torták fotókkal, édes figurák és karamelldíszek divatosak.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő torta céget, hogy finom és esztétikus édes élvezetet kapjunk a család vagy a cég számára?? Ahhoz, hogy az elvárások teljesüljenek, a szakértők azt javasolják, hogy 3 szempontra figyeljünk:

 1. Hírnév cukrászok.Ez lehet a média említése, az oldal népszerűsítésének mértéke, a közösségi média fiókok.
 2. Fotók.Ideális esetben egy vállalat portfóliójának nem csak képeket kell tartalmaznia, hanem egyedi vízjelekkel kell aláírnia, amelyeket egyszerűen egy képszerkesztő programban kell elkészíteni.Ellenőrizze a fényképek hitelességét a böngészőbe való feltöltéssel. Ha a kép egyedi, az online szolgáltatás a cég weboldalának vagy a közösségi hálózatokban lévő csoportnak az eredeti forrására mutat.
 3. Vélemények.Minden magára valamit is adó üzlet vagy cukrászda nyilvánosan tartja a vásárlók véleményét. Figyeljen a vélemények szubjektivitására, a rossz vélemények is hasznosak lehetnek – a mesterek figyelembe veszik a megjegyzéseket, amikor megrendelést adnak.

Az EXPERTOLOGY bemutatja az 5 legjobb süteményt, amelyet Moszkvában lehet rendelni. Ezekkel a cégek cukrászati termékeivel a nyaralás biztosan felejthetetlen lesz!

A Moszkvában megrendelhető legjobb sütemények értékelése

Jelölés hely termék neve értékelés
A Moszkvában megrendelhető legjobb sütemények értékelése 1 Agzamov 4.9
2 Olasz kert 4.8
3 Legjobb torta 4.7
4 A Palych’s-ben 4.7
5 Sweet Mary 4.6

Agzamov

Értékelés: 4.9

Sütemények rendelésre Agzamov

Renat Agzamov, egy híres orosz cukrász, nem kell bemutatni: süteményei díszítik a hírességek pártjait – politikusok, színészek, énekesek, népi és kitüntetett művészek rendszeres ügyfelei Agzamovnak.

Olvasson tovább  6 legjobb takarító cégek Szentpétervár városában

Team Renat Agzamova – ez egy erős cukrászipari vállalkozás, amely naponta több ezer tortát gyárt három területen: Luxus – nagy komplex minták egyedi megrendelésre pompás ünnepségekhez több ezer rubel értékben; Prémium – nagy és nagyon szép torták különleges ünnepségekhez, gyermekpartikhoz, vállalati partikhoz, férfiak és nők számára; Klasszikus – ünnepi, esküvői és gyermek torták, amelyek mindenki számára elérhetők. Természetesen minél összetettebb a termék, annál drágább. De a minőség megéri – a cukrászok friss termékeket, szabadalmaztatott technológiát használnak az ehető dekorációhoz. A művészek figurákat-másolatokat készítenek a vásárlókról és a születésnaposokról, gömbölyű és emeletes tortákat állítanak össze, üveg, textil, fém, növények stb. utánzatát készítik. .

By the way, sütemények Agzamov a Classic kategóriában meglehetősen megfizethetőek. Természetesen ez a projekt összetettségétől függ, egy tipikus 3,5 kg-os torta már 4500 rubelből (1285 rbl./kg).

Gyártási cím: Moszkva, Odintsovszkij kerület, település. Novoivanovskoe, ul. Kalinina, h.6, .1.

Előnyök

 • A torta minták hatalmas választéka;
 • Van egy önátadás;
 • Szállítás Moszkvában és Moszkva környékén;
 • A gyártó kifogástalan hírneve;
 • Az ügyfelek kéréseinek teljesítése;
 • A cukrászok a helyszínen is dolgoznak a nagy megrendelésekkel.

Hátrányok

 • Elsősorban a termékek magas ára;
 • Tortakészítés 100% előre fizetett.

Olasz kert

Értékelés: 4.8

Olasz kert

A minősítés második helyén az “Olasz kert” cukrászda, a különböző városi díjak és a versenyek győztese. A termékek különlegessége a rendkívül magas minőség, mint egy ízléssel készült házi sütemény. A cukrászok szakszerűen állítanak össze autókat, futballpályákat, emeletes esküvői emelvényeket, édes kompozíciókat, logókat készítenek és ehető fotókat nyomtatnak.

Az “olasz kert” cukrászdában több kategóriában is rendelhet termékeket: ünnepi, esküvői, gyermek, gyümölcs, kész vagy egyedi recept és design.

Egy kilogramm torta ára 2000 rubelről indul, az esküvői torták esetében a cég 10% kedvezményt ad bókként. Ez az ár magyarázza a hagyományos olasz cukrászsütemények használatát és az egyedi megközelítést, a bonyolult díszítést. Ingyenes szállítás a moszkvai körgyűrűn belül.

A gyártás címe: Leninszkij Prospekt 37, Moszkva.

Előnyök

 • Egyedi design születésnapi, gyermek- és esküvői tortákhoz;
 • Egy eredeti olasz recept felhasználása;
 • Friss termékek használata;
 • Ingyenes szállítás az MKAD területén belül.
Olvasson tovább  Top 12 takarító cégek Moszkvában

Hátrányok

 • Túlárazott termékek (2000 rubeltől kilónként);
 • Ehetetlen dekoráció használata, amelyet fontos megjegyezni és előre eltávolítani.

Legjobb torta

Értékelés: 4.7

Legjobb torta

A harmadik helyen a Best Cake cukrászcég végzett, amely egyedi tortákat készít megrendelésre. A kategóriák széles skálája megtalálható: gyermek, születésnapi, vállalati, ajándék, adag, esküvő, fotó, vip és még a high street is! De a Best Cake specialitása az ügyfelek által rajzolt sütemények megvalósítása. Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy megalkossa saját tervét, vagy életre keltse egy gyermek rajzát.

A cukrászok számára semmi sem lehetetlen: süteményeket sütnek bármilyen ízlés szerint, többszintű és összetett terveket állítanak össze, karamell, fondant, gyümölcs, ehető virágok és más kulináris termékek díszítésére használják. Kérésére az ügyfél hozzá gyertyák, lufik.

Természetesen az előállítási költséget a bonyolultság határozza meg, a kiindulási ár egy szép termékért – 990 rubel./kg, átlagosan – 1490 rub./kg.

A sütemények mellett a Best Cake cukrászda megrendelésében fagylaltot, mézeskalácsot, kekszet, süteményeket, cupcake-et, sőt kész virágcsokrokat is tartalmazhat.

Gyártási cím: Moszkva,m. Petrovsko-Razumovskaya ul. Prjanishnikova v.23.

Előnyök

 • Megfelelő árak;
 • Lehetőség van arra, hogy a tortát saját rajz vagy vázlat alapján készítse el;
 • További ünnepi kellékek rendelhetők;
 • Átfutási idő 1-3 nap;
 • Dekorációk és ízek széles választéka;
 • Csak 10% előleg.

Hátrányok

 • Nincs ingyenes szállítás, csak egy bizonyos összegért.

A Palych’s-ben

Értékelés: 4.7

Palych

A negyedik helyen az U Palych vállalatlánc áll, amelynek irodái Oroszország-szerte vannak. A torták és az egyedi torták bármilyen alkalomra megrendelhetők, a katalógusban található kész megoldások közül választhatunk, vagy saját elrendezést készíthetünk, de csak a cég üzletében vagy irodájában. A megrendelést 5-7 nappal az ünnepség előtt kell leadni, az ügyféltől 100% -os előleget kell fizetni, valamint a talapzatos és emeletes sütemények esetében – és a berendezésre vonatkozó letétet, amelyet a termékek átadása után visszaadunk az előadónak. oktatás 1 A megrendelés a megrendelés előtt 5-7 nappal történik.

Olvasson tovább  Szaratov 10 legjobb étterme

Az ünnepi sütemények bármilyenek lehetnek, a minimális súly 2,5 kg, a kilónkénti ár 1250 rubelről indul. A korábban figyelembe vett cukrászdákkal összehasonlítva, a “Palych” katalógusban a kész változatok legszerényebb választékát mutatják be – körülbelül 50. A “Palych” katalógusban a kész változatok választéka is megtalálható.

A sütemények mellett japán ételeket, süteményeket, kész bankettételeket, különféle italokat és ételeket is rendelhet házhozszállítással.

Gyártási cím: Moszkva, ul. . Dikogo, 3, p. 1.

Előnyök

 • Optimális ár;
 • Márkaboltok hálózata, ahol rendelhet;
 • Képviseleti irodák Oroszország számos városában;
 • Egyéb bankettételek;
 • Lehetőség a torta megrendelésére bármilyen elrendezés szerint.

Hátrányok

 • A kész opciók viszonylag kis választéka;
 • Távolról nem lehet rendelni;
 • 100%-os előlegfizetés.

Sweet Mary

Értékelés: 4.6

Sweet Mary

A Sweet Mary cukrászda kiegészíti a minősítést. A honlapon található katalógus kényelmes a legjobb megoldás megtalálásához: a termékek nem egyszerűen az ünnepi esemény nevével vannak felosztva kategóriákba (amelyek között egyébként szokatlan – különböző szakmák, erotikus, sport), hanem szín, szintek száma stb. szerint is. . Mindenféle karamellás terméket, fondantot, krémeket, fényképeket és figurákat használnak díszítésként.

A kilónkénti ár 1800 rubelről indul. Nem sok, de az eredmény megéri, az ügyfelek beszámolói alapján. Egyébként, a Sweet Mary-nél a tortádat is elkészítheted a vázlattal! Igaz, ez 2200 rubel kilónként 2200 rubelbe kerül. A megrendelést legkorábban 3 nappal az ünnepség előtt kell leadnia. Ha egy tortára “ma este” vagy “holnap” van szükség, a cég időben tudja vállalni a megrendelést, de a sürgősségért akár 50%-os felárat is felszámít. Az előre fizetés a pénztárnál 20-50% lesz, a szállítás az MKAD-on belül 600 rubel lesz. A standok és standok 5.000…20.000 rubel kaució ellenében vehetők igénybe.

Gyártási cím: Moszkva, ul. Yeniseiskaya str.46 .2.

Előnyök

 • Kész elrendezések nagy választéka, köztük egyedi és atipikus elrendezések;
 • Bármilyen összetettségű sütemények készítése, egyedi tervek és vázlatok alapján;
 • A dekoráció magas minősége.

Hiányosságok

 • Nem mindig pontos szállítás;
 • A termékek kilónkénti ára magasabb az átlagosnál;
 • Nincs ingyenes szállítás.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: