5 legjobb szempilla hosszabbító iskola itt: Szentpétervár

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy értékesítési ajánlatnak. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Ma egyre több lány szeretne a szempilla hosszabbítás specialistájává válni. Vannak olyanok, akik a jövő mestereit szeretnék kiképezni. De hová menjek tanulni, hogy szépségterapeuta legyek??

Összehasonlítottuk az iskolák feltételeit és árait Szentpétervár területén található iskolák között, és kiválasztottuk a legjobb 5 iskolát, melyek bizonyítottak teljesítményükkel rendelkeznek. Ne szánjon időt a tanfolyamok kiválasztására, hiszen ettől függ a karrierje sikere.

A legjobb iskolák szempilla hosszabbításhoz itt: Szentpétervár

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb szempilla hosszabbító iskolák Szentpétervár városában 1

RO SIGHT

5.0
2 Szentpétervári szépségiskola Ekol 4.9
3

aris Nail

4.8
4 Fashion Kings Akadémia 4.7
5 Caprice 4.6

RO VZGLYAD

Értékelés: 5.0

PRO LOOK

Véleményünk szerint a legjobb iskola a PRO VZGLYAD Studio. A központ 800 négyzetméteren terül el.. Tágas előadótermek, külön tantermek, stúdió és pihenőhelyiségek. Az oktatótermek teljesen felszereltek. Minden szükséges eszköz a tanfolyam befejezése után is rendelkezésre áll a központban. A PRO VZGLYAD korábban Szempillahosszabbító Intézet néven volt ismert.

Itt kínálnak tanfolyamokat a laminálás és a szempilla hosszabbítás terén. Az újonnan érkezők élvezik az új tevékenységek elsajátítását, a tapasztalt szakemberek pedig fejlesztik képességeiket és új technikákat tanulnak. A szolgáltatások ára nem a legalacsonyabb Szentpéterváron. Az ár azonban teljesen megfelel a minőségnek és a szolgáltatásnak.

A PRO Vzglyadról alkotott vélemények csak pozitívak. Az interneten rengeteg hálás és őszinte megjegyzést lehet találni a tanárokról. A tanárok az információkat világos formában mutatják be. Örülök, hogy a csoportok kicsik, és a mester mindenkire tud figyelni. A “Laminálás és botox szempillák” alaptanfolyam 9900 rubelbe kerül. Cím: Moskovszkij sugárút 111. Telefon: 8800-200-52-74.

Szentpétervári szépségiskola Ekol

Értékelés: 4.9

Szentpétervári szépségiskola Ekol

A Szentpétervári Szépség Akadémia Ecole folytatja a ranglistát. Az iskola smink, manikűr, fodrászat, kozmetika, stílus és divat tanfolyamokat kínál. A vállalat mottója – modern oktatás, maximális gyakorlat és elfogadható ár. A tanfolyam végén minden tanuló kap egy kész portfóliót és egy személyre szabott tanúsítványt.

A képzés során megismerkednek a szempillafestő munka árnyalataival, megtanulják, hogyan kell elvégezni a különböző típusú szempilla-hosszabbításokat, és elsajátítják az alapvető eljárásokat. A program magában foglalja a szem alakjának modellezését, a köteg kialakítását, a laminálást és a botoxot. A diplomások bekerülnek a szakemberek adatbázisába, ahol a szépségszalonok kiválasztják a jelentkezőket.

28 tanítási órára a díj 14800 rubel. Kiválaszthatja, hogy részletekben fizet, és akár 1300 rubelt havonta (a jelenlegi promóciós ajánlat feltételei). Az iskola folyamatosan modellhiánnyal küzd, ami a gyakorlati foglalkozások elhalasztását eredményezheti. A központ elhelyezkedése nem ideális. Az Ecole szépségiskola messze van a metrótól, kevés étkezési lehetőség van a közelben. Egyébként nincs hátránya. Cím: Szentpétervár, Nab. Griboedova utca 96. Telefon: +78126480083.

aris Nail

Értékelés: 4.8

Párizsi köröm

Licensed Nail Art & Modelling School kínál alapszintű tanfolyamokat, online képzést és továbbképzéseket tapasztalt szakemberek számára. Az iskolában megismerkedhet a kötetbővítés alapjaival, megismerheti az eszközök és a szempillák hibamentes kiválasztásának kritériumait. Itt megtanulja összehasonlítani a kézi és lentochnoi technikákat, hogy azonosítsa előnyeiket és hátrányaikat.

Az online webinárium időtartama 120 nap. A tanfolyam elvégzése után a résztvevők elektronikus oklevelet kapnak, amely keménykötésben is megrendelhető.

A Paris Nailről szóló vélemények ellentmondásosak. Erősségek: tapasztalt tanári kar, különböző szintű hallgatókhoz igazított programok, jól felszerelt helyiségek, teljes körű támogatás a képzés során. Az egyes tanárokkal kapcsolatos negatív megjegyzések tömege. A személyzet durva viselkedéséről van információ a modellekkel kapcsolatban. A Paris Nail School több ága is van Szentpéterváron. Telefon: 8800-550-98-50.

Fashion Kings Akadémia

Értékelés: 4.7

Fashion Kings Akadémia

A klasszikus szempilla hosszabbító iskola Fashion Kings Academy alaptanfolyamában a Fashion Kings Academy bevezetést tartalmaz a jövőbeli szakmába, az eszközök fertőtlenítésére vonatkozó utasításokat, az eljárás alapvető lépéseit, az ellenjavallatok tanulmányozását, a kívánt hatás kiválasztásának fő szempontjait, az ápolásra vonatkozó ajánlásokat. A tapasztalt szakemberek érdeklődni fognak a szemforma modellezéséről és korrekciójáról, a résekkel való munkáról és azok kiküszöböléséről.

A gyakorlat magában foglalja a volumenbővítéseket modelleken és a szivacsokon történő csomók kialakításának gyakorlását. A képzés után személyes tanúsítványt kap. 2 tanfolyam esetén kedvezményt biztosítunk.

Az oktatók értékelései túlnyomórészt pozitívak. Vannak nem túl hízelgő megjegyzések más mesterekről. Minden tanfolyam tartalmazza az összes fogyóeszközt és eszközt. Az egyéni képzés 15000 rubelbe kerül. Meghívhatja a modelljét gyakorlásra.

Ár nulla képzéssel rendelkező diákok számára – 6900 rubel. A képzés legfeljebb 4 fős csoportban zajlik. 10-30 és 19-30 között 1 napot vesz igénybe. Online támogatás áll a diákok rendelkezésére, miután megkapták a személyes tanúsítványukat. Telefon: +78129451429. Cím: Szentpétervár, ul. Ropshinskaya utca 22.

Caprice

Értékelés: 4.6

Caprice

A “Caprice” iskola a szentpétervári lakosok számára a tanfolyamok széles választékát kínálja megfizethető áron. Itt a szépségipar különböző területeit tanulhatod meg, beleértve a manikűrt, a sminkelést, a fodrászatot és a fodrászatot. A szempilla hosszabbítás tanfolyamokat kínál profiknak és kezdőknek egyaránt. Az egyedülálló programok lehetőséget adnak arra, hogy egyetlen nap alatt elsajátítsuk a szempilla hosszabbítást. A szakemberek érdeklődni fognak a továbbképzés iránt, amely magában foglalja a hibafelismerő programokat, a hosszabbítások sémáit, a szempillák pozicionálását, a megengedett ragasztás megszüntetését és a modellen való munkát.

A pozitív kritikák okai bőségesek. Ez egy megfizethető árcédula, tapasztalt és figyelmes oktatók, engedélyezett szakmai képzés, egyéni munkarend, részletfizetési lehetőségek, modern felszerelés és tágas termek. A diákok az érettségi után is számíthatnak a tanárok segítségére.

A sok jó értékelés ellenére sokan túlárazottnak találják az árcédulát. Az iskolák gyakran kínálnak kedvezményeket. A “Master Eyelash Extensions” program 8000 rubelbe kerül. Egy háromórás expressz tanfolyam 2999 rubelbe kerül. Cím: Szentpétervár, ul. Goncsarnaja, 25 éves. Telefonszám: +78129006051.

Olvasson tovább  12 legjobb bankok egyéni vállalkozások számára
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Comments: 1
  1. Bence

    Az olvasó nevében azt szeretném tudakolni, melyek a legjobb szempilla hosszabbító iskolák Szentpéterváron? Köszönöm!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: