8 legjobb szempilla hosszabbító iskola itt: Moszkva

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

Bár a műszempillák trendje egyre inkább visszaszorulóban van, és a természetesség egyre inkább teret hódít, sok nő még mindig hosszú, sűrű szempillákkal szeretné keretezni a szemét…. Különösen azok számára, akiknek saját rövid és ritka. Ez a lehetőség sok időt takarít meg a reggeli sminkelésnél, amikor rohansz a munkába, az iskolába, vagy elintéznivalókat intézel.

A szempillahosszabbítás szalonban is elvégezhető, de a mester kiválasztását komolyan kell venni. A személynek rendelkeznie kell a tanfolyam elvégzéséről szóló oklevéllel, képesnek kell lennie az eljárás minőségi végrehajtására, meg kell felelnie minden szükséges követelménynek. Aki ennek a tanfolyamnak akarja szentelni magát, annak a megfelelő iskolát kell választania, amelyből sok van a fővárosban.

Az Expertology szerkesztősége tanulmányozta az összes ajánlatot, és kiválasztotta a 8 legjobb iskolát a szempilla hosszabbításhoz Moszkvában, amely a legmagasabb értékelést és sok pozitív véleményt kapta. oktatás 1 A moszkvai szempilla hosszabbításhoz a legjobb iskolákat választotta.

A legjobb iskolák értékelése szempilla hosszabbítás Moszkvában

Jelölés hely Iskola értékelés
A legjobb szempilla hosszabbító iskolák értékelése Moszkvában 1 BELLO LASHES 5.0
2 Fi
 • n Iskola
 • 4.9
  3 a szempillák 4.8
  4 Sunlook 4.7
  5 Kodi Professional képzések 4.6
  6 “Szempilla Akadémia” 4.5
  7 Luxus szempillák 4.4
  8 Anna Kljucsko Akadémia 4.3

  BELLO LASHES

  Értékelés: 5.0

  BELLO LASHES

  Az iskola élén Zhanna Beloglazova áll, aki tíz éve foglalkozik szempillahosszabbítással, és a képzés tart – hatan közülük. Azóta több mint ötezer végzős lépett ki az iskola falai közül. A központnak van egy online boltja, ahol a munkájukhoz szükséges anyagokat árulják. Diákok számára kedvezményesen elérhető.

  A következő kurzusokat kínálják: színes szempillák, volumenhosszabbítás, korrekció, klasszikus, 2D, 3D, 4D, 5D, ahol kettőtől ötig vagy hét szempillát helyeznek fel az egyik szempillára. A mesterképzés számára további tanfolyamok is rendelkezésre állnak. A tanítás a semmiből 10000 r. Azok számára, akik nem Moszkvában élnek, van egy ingyenes online kurzus. Több mint húsz videóleckét tartalmaz, amely elméletet és gyakorlatot is tartalmaz, hat órányi anyagot.

  Az iskola végén mindenki kap egy nemzetközi bizonyítványt elektronikus formátumban, amelyet igény szerint ki lehet nyomtatni. Extra pénzért tanúsítványt is kaphat.

  1. Moszkva, 2-ya Roschinskaya St., 1A, 2. emelet, 2. emelet.
  2. Telefon: +7 (985) 300-39-66 (H-P, 11:00-15:00).
  3. Weboldal: bello-.

  Fi
 • n Iskola
 • Értékelés: 4.9

  Fi<li></div><p>n Iskola” src=”/wp-content/uploads/2023/09/30416666195721-828-.jpg” height=”360″ title=”Fi</p><li>n Iskola”><p>Az iskola négy éve működik, és sikerült elnyernie a fővárosiak bizalmát. Az egyik legjobb szempilla hosszabbító tanfolyamnak számít. Az órákat kis csoportokban tartják, legfeljebb hat diákkal. A tanárok nem öntenek vizet, és a programnak több mint kilencven százalékos a gyakorlata. A készségeket modelleken fejleszti, nem bábukon. Így a diákok nemcsak azt tanulják meg, hogyan kell jól dolgozni, hanem azt is, hogyan kell kommunikálni az ügyfelekkel.</p><p>Három pálya áll rendelkezésre: expressz – négy óra elmélet. Költség – 4700 p; alap – nyolc óra elmélet és gyakorlat. Költség – 8500 p; egyéni – tíz óra elmélet és gyakorlat, valamint részletes útmutatás az ügyfelek vonzására és a közösségi média (instagram) fenntartására. Költség – 12500 r.</p><p>A diákok megkapják a szükséges anyagokat, eszközöket, kézikönyveket. A folyamat során a tanulók megértik, hogyan válasszák ki a megfelelő hosszabbítást az egyes ügyfelek számára a szem típusa alapján. A diplomások bizonyítványt és oklevelet kapnak. Mindig vannak különleges ajánlatok és kedvezmények.</p><ol><li>Moszkva, Marksistskaya 20, 1. épület.</li><li>Telefon: +7 (499) 686-19-60.</li><li>Honlap: fi<li>n-</li></ol><h3>A szempillák</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=A szempillák

  Az iskola jó jövedelmet garantál, mivel a legtöbb végzős átlagosan 80000 p. A vállalat segít a diákoknak megfelelő állást találni vagy saját vállalkozást indítani. Az órák során a hozzáértő oktatók elmagyarázzák, milyen hibákat kell elkerülni, megismertetve a leendő mestereket a szakma minden árnyalatával. Az osztályteremben minimális víz és sok gyakorlás. A tanfolyam végén mindenki vizsgát tesz, és tanúsítványt kap. A képzést csak edzők-bajnokok végzik – ezek magas szintű, sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek, bajnokságok győztesei
  The Star, Colibri Fest, World Lash.

  A következő tanfolyamokat kínáljuk: alap – ideális kezdőknek, amely elméletből és gyakorlatból áll, a modellen való munkával; Botox szempillákhoz – alkalmas a szempillakészítő mesterek számára, akik már dolgoznak, de magasabb szintű szakemberekké akarnak válni; volumetrikus hosszabbítás – alkalmas mind a tapasztalt mesterek, mind a kezdők számára; laminálás – új lehetőségeket nyit a mester számára, növeli a versenyképességét; készségfejlesztés – maximális gyakorlat a tudásbeli hiányosságok pótlására.

  1. Moszkva, Presnensky Val 38, 1. épület.
  2. Telefon: +7(495) 764-76-02.
  3. Weboldal: .

  Sunlook

  Értékelés: 4.7

  Sunlook

  A képzési központot joggal tartják a legjobb. Több lehetőség van a képzésre: hat órás tanfolyamok kezdőknek, a költség – 6000 r; háromnapos tanfolyamok klasszikus felépítés, a költség – 19900 r (a végén egy ingyenes induló készlet szerszámokat adnak ki); fejlett hat órás – képzés teljes szakemberek, a költség – 34900 r; kétnapos Botox és laminálás, a költség – 9000 r; titkok az ideális felépítés, a költség – 8500 r; szabályok alkotó fürtök, a költség – 10000 r.

  Ezenkívül az iskola megtanítja, hogyan lehet meghosszabbítani az alsó szempillákat, maximalizálni a volument, és hogyan lehet a hibákat kijavítani. A tanfolyam végén a végzettek a képzési programtól függően tanúsítványt vagy oklevelet kapnak. A központ a mestereknek is kínálja, hogy továbbképzéseken vegyenek részt, hogy fejlesszék képességeiket, tanuljanak valami újat, és növeljék versenyképességüket.

  1. Moszkva Derbenevskaya 1.
  2. Telefon: +7 (925) 936-35-44.
  3. Oldal: tanfolyam..

  Kodi Professional képzések

  Értékelés: 4.6

  Kodi Professional

  Az iskola várja a kezdőket, a képzettségüket frissíteni kívánó mestereket, azokat, akik portfóliójukat szeretnék létrehozni vagy bővíteni, valamint mindazokat, akik arról álmodnak, hogy saját kezükkel teremtsenek szépséget. A képzési anyagok ingyenesek, és öt százalékos kedvezményt adnak a további. A diplomások is tizenöt százalékos kedvezményt kapnak, és ez állandó.

  A tanárok között csak okleveles és tapasztalt, sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek vannak, akik folyamatosan fejlődnek a szakmájukban és képesek átadni tudásukat. Ezek közé tartozik Anna Tovmach és Natalia Sokolova.

  A képzési központ a következő tanfolyamokat kínálja: klasszikus felépítés – tizennégy óra, költség – 9000 r; laminálás és biotwisting – hét óra hat fős csoportban, költség – 5000 r; alap – tizennégy órából áll, hat fős csoportban, költség – 9000 r; haladó képzés (volumenépítés 5D-től 12D-ig), tizenöt óra, költség – 6000 r; volumenépítés 2D, 3D, tizennégy óra, költség – 9000 r; ingyenes áttekintő tanfolyam mestereknek a Kodi professional termékekről egy óra.

  1. Moszkva, Dmitrovskoe autópálya 100, 2. épület, 3296-os iroda (Nord House bevásárlóközpont).
  2. Nyitva tartás: péntek.-Péntek., Hétfő – péntek 09:30-tól 18:00-ig, szombat. és minden. – szabadnap.
  3. Telefon: 8(800)500-08-49; +7(916)092-21-45; +7(926)959-62-04; +7(966)072-81-94.
  4. Honlap: akadémia.kodi-.

  “Szempilla Akadémia

  Értékelés: 4.5

  SZEMPILLA AKADÉMIA

  A vállalat szempillahosszabbításhoz szükséges anyagokat és eszközöket forgalmaz. A fővárosiak körében gyorsan népszerűvé vált, és különösen a szegmensben dolgozó szakemberek választják. Az üzlet helyén iskolát és szalont hoztak létre. A képzést a legjobb mesterek végzik, akik közül sokan nemzetközi és orosz versenyek győztesei lettek. Az akadémia kizárólag szempillafestéssel foglalkozik, ami lehetővé teszi, hogy csak egy irányzatra koncentráljon, és a leghatékonyabb képzési programokat dolgozza ki.

  Választani, az iskola hét tanfolyamot kínál: háromnapos alaptanfolyam ára 15000 r; kilenc órás klasszikus build-up költség 12000 r; gerenda alakítás, a költség – 12000 r; öt egész napos tanfolyam, a költség – 29000 r; keratin laminálás, három órás, költség 8000 r; alap intenzív hétvégi tanfolyam, amely magában foglalja a három napos program, költség – 10000 r; “4-in-1” (Botox, laminálás, biolaminálás, biosuspension), költség – 10000 r.

  Az órákat egyénileg vagy három-négy fős csoportokban tartják. A képzés végén nemzetközi bizonyítványt vagy diplomát állítanak ki.

  1. Moszkva, Komszomolszkaja plozscsad, 3/30, 4. épület, 1. emelet, 421-es iroda.
  2. Telefon: 8 (977) 118-15-36.
  3. Weboldal: szempilla akadémia.rf.

  Luxus szempillák

  Értékelés: 4.4

  Luxus szempillák

  A stúdió több mint öt éve működik, és ez idő alatt Moszkva egyik legjobbjaként szerzett hírnevet. Itt csak magasan képzett szempillakészítők dolgoznak, ezért úgy döntöttek, hogy szerveznek egy képzési központot, ahol ezek a mesterek átadhatják tudásukat minden érdeklődőnek. A tanfolyamokon nemcsak kezdők vesznek részt, hanem olyan tapasztalt szempillakészítők is, akik elméleti és gyakorlati tudásukat szeretnék bővíteni.

  A központ megtanítja a hajhosszabbítás különböző technikáit, a hajhosszabbítás típusának kiválasztásának szabályait egy adott szemformához, és elmagyarázza, hogyan kell kommunikálni az ügyfelekkel, és megosztja a siker titkait ebben a fajta üzletben.

  Az alaptanfolyam a legnépszerűbb, mivel a semmiből tanítja az embereket. Az órák maximális elméletet adnak, és az ár tartalmazza az összes tananyagot. Rengeteg gyakorlat is van, így a tanulók a modellen gyakorolhatják a készségeiket, például a 2D vagy 3D kasírozást. A tanfolyam ára 22000 r, időtartama négy nap, hat-hét óra. Tanfolyam a meglévő készségek gyakorlására hét órán át tart, és a költségek – 8000 r, szempilla hosszabbítások nyíl hatás (sugarak) két nap, és a költségek – 12000 r, egy tanfolyam, hogy építsenek dupla kötet célja nyolc órán át, költségek – 12000 r, egy tanfolyam, hogy építsenek hármas kötet tart két nap hét órán át, és a költségek – 20000 r, egy tanfolyam, hogy hozzon létre kötetet a ritka szempillák célja hat órán át, költségek – 13000 r.

  A csoportok kilenc főből állnak. Az órák végén a végzősök portfóliót, útmutatást kapnak az ügyfélkör megszerzéséhez és tanúsítványt, valamint tíz százalékos kedvezményt a továbbképzésre.

  1. 3 Locksmith Lane Moszkvában.
  2. Telefon: +7 (495) 664-30-79.
  3. Menetrend: H-Péntek.-mindenütt., 10:00-tól 21:00-ig.
  4. Weboldal: eye-.

  Anna Kluchko Akadémia

  Értékelés: 4.3

  Anna Kljucsko Akadémia

  A főváros egyik legnagyobb szalonlánca. Évente több mint ezer hosszabbítást végeznek itt. Sokan szeretnének itt képezni, mivel az iskola nem csak a modell teljes körű ismereteit és gyakorlati készségeit adja meg, hanem segít a foglalkoztatásban is.

  A tanfolyamok maximálisan elmerülnek a munkahelyi légkörben. A csoportokban nem sokan vannak, így mindenki elég figyelmet kap a tanártól. Az edzés több részből áll, amelyek a nehézség növekedésével követik egymást. Korrektúra, modellezés, a szem alakjának elemzése, kiterjesztések eltávolítása. A diákok házi feladatot kapnak. A vizsga végén, amely után tanúsítványt kap.

  A visszajelzések szerint a tanárok mindig szakmai tanácsokat adnak, és minden kérdésre válaszolnak. Minden szükséges anyagot, induló szerszámkészletet és terméket megkapnak a tanulók.

  Több mint háromszáz kupagyőztes a nemzetközi bajnokságokon az eredményei között. 2016 legjobb stúdiója a Beauty Awards szerint. Tavaly januárban több mint nyolcvanezer hosszabbítást végeztek. A stúdió büszke a szakembereire, mert a munkára való kiválasztás nagyon szigorú – nehéz vizsgát kell tenni. A stúdió dél-koreai anyagokat használ. Mindezen előnyök ellenére az árak megfizethetőek.

  Az iskola a következő tanfolyamokat kínálja: háromnapos alaptanfolyam – 16900 r. Anna Klyuchko tanít; kötetbővítések – kétnapos tanfolyam – 14900 rubel áron. Tanítja Annette Nezlobina; Botox és laminálás – kétnapos intenzív kurzus 12900 p. Tanít Olesya Tretyakova.

  1. Moszkva, Yuzhnoportovaya, 5, épület 1-6 BC “Aranygyűrű”.
  2. Telefon: 8 (495) 230-20-70.
  3. Oldal: akadémia-.
  Olvasson tovább  6 legjobb nőgyógyászati klinika itt: Szentpétervár
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: