5 legjobb takarító cégek Krasznodar városában

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

A professzionális takarítás időről időre minden helyiségben elengedhetetlen. Krasznodarban több mint 100 takarítási szolgáltatást nyújtó cég van. Az információk, vélemények és értékelések elemzése után csapatunk kiválasztotta azt az 5 takarító céget, amelyek a legjobb feltételeket és árakat kínálják az ügyfelek számára.

Az 5 legjobb takarító cégek Krasznodar városában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
Top 5 takarító cégek Krasznodar 1 Tiszta ház Kuban 5.0
2 Tisztító méhek 4.9
3 Milano 4.8
4 Gyors Cline 4.7
5 Takarítási szakértő 4.6

Tiszta ház Kuban

Értékelés: 5.0

Tiszta ház Kuban

Az első a listánkon egy több mint 10 éve működő vállalat. A sokéves tapasztalat, a profi csapat és a különféle szolgáltatások az egyik legnépszerűbbé tették a városban. Bármilyen helyiség takarítását végzi: házak, irodák, üzletek, szállodák, kertek, vasútállomások és a környező területek takarítását. Itt is igénybe veheti a medencetisztítást vagy a buli utáni takarítást. Modern professzionális berendezéseket és speciális tisztítószereket használnak, amelyek biztonságosak az emberek és a háziállatok számára.

A takarítócsapat naponta és éjjel-nappal dolgozik. A munka mennyisége és a hely nagysága nem számít – mi mindent felszámítunk. Az ügyfelek megjegyzik, hogy az árak az egyik legmegfizethetőbbek a városban. Általános takarítás 100 rubeltől kezdődik./2. Rendszeresen tartanak promóciókat. Ha például a lakás takarítását rendeli meg, a szőnyeg vagy a kanapé vegytisztítása az ár 50%-át teszi ki. Általában gyors és jó minőségű eredményeket észleltek.

Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendeléseknek van egy minimális küszöbértéke. A tisztításért az összeg 7000 rubel., Száraz tisztítás otthon – 3000 rubel.

Cím: ul. Korenovszkaja, 1 (25. iroda). Tel:.: +7 (861) 218-60-42. Weboldal: .

Olvasson tovább  A 10 legjobb gépjármű-felelősségbiztosító Kazanyban

Tisztító méhek

Értékelés: 4.9

Tisztító méhek

A vállalatot 2014-ben alapították. Rendszeresen tanúsított és képzett alkalmazottakkal rendelkezik. Ezért tartják őket az ügyfelek profiknak. A megszerzett tudásuk lehetővé teszi számukra, hogy a helyszínen gyorsan kiválasszák a megfelelő tisztítószereket, és kíméletesen tisztítsák a felületeket, homlokzatokat és még sok mást is.

A szolgáltatások listája különböző típusú takarítási munkákat foglal magában. Lakó- és üzlethelyiségek takarítása. Irodai takarítás 90 rubeltől kezdődően./m2, míg sok hasonló szervezet 100-150 rubeles küszöbértéket állapított meg./2. Az erkély vagy loggia takarítása ingyenes, ha általános takarítást rendel. Az időtartam a területtől és a tárgy szennyezettségi fokától függ. De általában 3-7 órát vesz igénybe.

Az ügyfelek megjegyzik az udvarias és segítőkész személyzetet. Nem kell aggódnia amiatt, hogy elhagyja a lakását, amíg a Cleaning Bees csapata dolgozik. A vezetőség személyesen felelős a dolgok biztonságáért. Szervizgaranciával jár. Egyedi hűségrendszer a törzsvásárlók és a vállalati ügyfelek számára.

Cím: ul. Sovkhoznaya 1 korp. 1. Tel:.: +7 (952) 869-77-63. Honlap: cleaningbees-.

Milano

Értékelés: 4.8

Milano

Több mint 12 éve működik. Híres a magas színvonalú szolgáltatásról és a tárgyak gondos kezeléséről. Legalább 2 éves szakértői tapasztalat. Rendszeres, rendszeres átképzés. Ökológiailag tiszta és biztonságos egészségügyi megoldások. Egyénileg is kiválasztja a termékeket egy adott felülettípushoz. Garancia az elvégzett munkára. A városon kívülre is mehet.

Bármilyen összetettségű és nagyságrendű szennyezés esetén elfogadható. Lakások, házak, irodák takarítása. Ablakok, homlokzatok mosása. Szükség esetén a kárpitozott bútorok vagy szőnyegek otthoni vegytisztítását is megrendelheti. Az ár valamivel magasabb, mint az előző árfolyam-jelölteké. Alapdíj – 120 rubel./2. Azonban minél nagyobb a terület a helyiségek, annál kedvezőbbek az árak. Az ellenőr ingyenes látogatása. Van egy kedvezményes rendszer a rendszeres ügyfelek számára. A rendszeres tisztítás költsége mindössze 50 rubel lehet./2.

Néha előfordulnak kisebb hibák. A szakemberek készen állnak a javításra azonnal. Az ügyfelektől nem érkezett jelentősebb panasz. Összességében ez egy kiváló cég az időszakos szobatisztításhoz professzionális szinten.

Olvasson tovább  15 Legjobb szülészeti klinikák Moszkvában

Cím: ul. Shkolnaya, 5 (57-es iroda). Vasárnap nem működik. Tel:.: +7 (861) 246-46-24. Weboldal: .

Gyors tisztítás

Értékelés: 4.7

Gyors Cline

Gyakorlatilag az egyetlen olyan cég a városban, amely saját minősítési rendszert szervezett. Ez lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje az állam integritását és javítsa a hírnevét. Az ügyfelek értékelik a vállalatot, és a nekik tetsző dolgozókat rendeléseikhez rendelhetik. Az alacsony minősítésű tisztítószerek blokkolva vannak. Azonban alaposan átképzik és tesztelik őket, hogy képesek legyenek profivá válni.

Gondoskodik a karbantartásról / általános / felújítás utáni takarításról, ablakmosásról, erkélytisztításról, vegytisztításról. A szolgáltatások árai rögzítettek. A város átlaga általában. Az első szőnyeg- vagy kárpittisztítás esetén 20% kedvezményt adunk. A megrendelés azonban nem lehet kevesebb, mint 5500 rubel.

A vállalat másik jellemzője – a biztosítási alap. Ha a munka során véletlenül megsérül egy vagyontárgy, a kárt megtérítik. Hétvége nélkül dolgoznak.

Cím: ul. Mira, 25 éves (1. iroda). Tel:.: +7 (861) 290-92-59. Weboldal: fastclean.su.

Takarítási szakértő

Értékelés: 4.6

Takarítási szakértő

A “Cleaning Expert” egy egész hálózat. A “legfiatalabb” cég a minősítésben. A fióktelepek jelenléte egész Oroszországban a megbízhatóságról, a stabil fejlődésről és a szolgáltatások nyújtásának magas színvonaláról beszél. De az árak itt megfelelőek, átlagon felüliek. A rendszeres tisztítás 2500 rubeltől kezdődik. Általános – 6000 rub-tól. Ablaktisztítás – 500 rubeltől. Az ügyfelek azonban készek újra odamenni, mert az eredmény teljesen megéri, és elkerüli a plusz költségeket. Egy másik különlegesség a mobilalkalmazás. Kényelmes, modern és lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor létrehozhasson takarítási megrendeléseket.

A takarítók minden nap késő estig dolgoznak. Bármilyen összetett munkát vállal. Nem kell aggódnia ingatlana biztonsága miatt, amikor Ön személyesen van távol. A folyamatot egy művezető felügyeli, és a dolgokban keletkezett károkat teljes mértékben megtérítik. A vélemények alapján az üzemzavarok nem valószínűek. A csapat harmonikusan és rendezetten dolgozik. Az általunk használt tisztítószerek környezetbarátok, hipoallergének és nem károsítják a kényes felületeket. Ha nem lennének a magas árak, a vállalat az első helyet foglalná el a minősítésünkben. Szintén nem találtunk semmilyen információt a kedvezményekről, promóciókról vagy különleges ajánlatokról.

Olvasson tovább  Top 5 élelmiszerbolt szállítások Nyizsnyij Novgorodban

Cím: Prospect Ave. Chekistov 26. Tel:.: +7 (861) 206-76-38. Oldal: uborka-/krasnodar.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: