9 legjobb online UX/UI design tanfolyam

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szaktanácsadásra van szükség.

A mobil alkalmazások, szolgáltatások és különböző webes erőforrások fejlesztője olyan szakma, amelyre világszerte nagy a kereslet. A FÁK-országokban az e terület szakemberei csak egyre népszerűbbek, de már most is a legjobban fizetett szakmák közé tartoznak. Szakértőink a legjobbak legjobbjairól nyújtanak véleményt: a legnépszerűbb UX / UI design online tanfolyamok értékelése.

A legjobb UX/UI design online tanfolyamok értékelése

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb online UX/UI design tanfolyamok értékelése 1 Interface Design (UX/UI) Geek
ains
5.0
2 UX/UI design szakma Skillbox 4.9
3 A szakma UX designer Contented 4.8
4 “Szakma UX-designer” a Netology-tól 4.7
5 UX/UI tervező IMBA 4.6
6 Digitális terméktervezés: UX/UI by uxacademy 4.5
7 UX specialista a TexTerrától 4.4
8 Hedu UX Design online tanfolyam 4.3
9 Udemy: UX a semmiből 4.2

Interface Design (UX/UI) részleg Geek
ains

Értékelés: 5.0

   (UX/UI) Geek</div><p>ains” src=”/wp-content/uploads/2023/05/18316666197301-719-.jpg” title=”Felülettervezés (UX/UI) Geek<br />ains”></p><p>Költségek és időtartam: A tanfolyam 4 fő modulból áll, és heti 2-3 alkalommal webináriumokat tartalmaz. Tanfolyam időtartama – 14 hónap. A portfólió 4 projektet tartalmazhat. Az első részletet a képzés hat hónapja után lehet kifizetni. Részletfizetés (legfeljebb 36 hónapig) lehetséges. Lehetőség van a díjak 13%-os visszatérítésére adólevonás formájában.</p><p><b>Pálya jellemzői:</b></p><p>A program részletes bevezetést tartalmaz a UX- és UI-tervezés rejtelmeibe, mind a felhasználók, mind a vállalkozások számára.A tanfolyam fontos jellemzője az oktatóval való állandó kapcsolattartás, a gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező szakértők rendszeres betekintése, akik felkészítik Önt a való világra.</p><p>A tanfolyam sikeres elvégzése után Ön képes lesz egy interfész prototípusának elkészítésére (diplomamunka), megtanulhat néhány, a szakmához fontos szoftvert (Figma, Photoshop, Tilda, Illustrator), és segítséget kap a cégtől az álláskeresésben (önéletrajzírás és felkészülés az interjúra). A garantált foglalkoztatást szerződés biztosítja (pénzvisszafizetés abban az esetben, ha a tanfolyamot elvégző felhasználó nem talál munkát).</p><div style=
Olvasson tovább  8 legjobb vízi parkok Moszkvában

Alkalmas:

Ideális választás azoknak, akik a nulláról szeretnék elsajátítani a UX/UI designer szakmát. Alkalmas azok számára, akik kreatívabb munkamódszereket szeretnének elsajátítani. A program azoknak is hasznos lesz, akik saját maguknak szeretnének dolgozni.

A UX/UI tervezői szakma Skillbox

Értékelés: 4.9

A UX/UI tervezői szakma Skillbox

A tanfolyam díja és időtartama: 3 blokk 3 különböző területen, 124 tematikus modul és 386 online lecke. Tanfolyam időtartama – 12 hónap. A program befejeztével a vállalat örökös hozzáférést biztosít a tananyaghoz. 5 projektet kell hozzáadni a portfólióhoz. Fizetés a tanfolyam befejezése után lehetséges (12 hónapon belül). A tanfolyamot részletekben is fizetheti (9600 rubel/hó). A tanfolyam tartalmazza az elhelyezkedési támogatást.

Pálya jellemzői:

A program részletes bevezetést tartalmaz a webdesign és a UX alapjaiba, megtanítja a szerzői szemléletmódot, a kutatást, a minőségi felületek tervezését és a lehető legjobb módon történő bemutatását az ügyfélnek. A tanfolyam során offline workshopok, partnercégeknél tett túrák és hasznos karrier-tanácsadás. A program tartalmazza a kötelező eszközöket – Figma, Photoshop, Digital, Principal.

Kinek való:

Ez a tanfolyam tökéletes azoknak, akik újak egy kihívást jelentő és érdekes szakmában, valamint azoknak a UX tervezőknek, akik szeretnék pótolni tudásuk hiányosságait (ha a felhasználó már elvégezte valamelyik tanfolyamot, az nem számít bele a díjba).

A szakma UX Designer Contented

Értékelés: 4.8

A UX Designer elégedett szakma

A tanfolyam díja és időtartama: a program 3 blokkból áll: bevezetés a szakmába (5 hét), intenzív képzés (7 hét) és a diplomaprojekt befejezése (2 hét). Tanfolyam időtartama – 14 hét. A képzés online leckék, majd tesztek és gyakorlati feladatok formájában zajlik. Tanfolyam elvégzése után kiállított tanúsítvány. Tanfolyam díja – 210000 RUB. 12 hónapos részletekben is fizethet.

Pálya jellemzői:

A tanfolyam fő jellemzője – vegyes képzési módban történő képzés. A projekt fő célja, hogy megtanítsa, hogyan lehet az ideálishoz közeli interfészeket tervezni, és lehetőséget adjon arra, hogy egy valós termékkel és egy valós ügyféllel dolgozzunk.

Ki alkalmas erre:

A program lehetővé teszi, hogy a tanfolyam elvégzése után a tervezési előismeretekkel nem rendelkező kezdők is pályázhassanak egy Junior terméktervezői pozícióra bármelyik termékgyártó cégnél. A tanfolyam hasznos lesz a tapasztalt tervezők számára, akik új készségeket szeretnének elsajátítani és a meglévő tudásukat strukturálni.

“A UX Designer szakma” a Netology-tól

Értékelés: 4.7

A tanfolyam díja és időtartama: a tanfolyam programja tartalmazza a webináriumokat, videókat, az összes gyakorlati feladat részletes elemzését, 4 workshopot (egyéni és csoportmunka), 3 projektet a portfólióban. A tanfolyam elvégzése után a továbbképzésről tanúsítványt állítanak ki. A vállalat lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználó elálljon a tanfolyamtól, és visszakapja a teljes összeget (3 első lecke van a döntés meghozatalához). Tanfolyam díja – 79 900 rubel. A fizetés részletekben (12 hónap) lehetséges.

Olvasson tovább  A 14 legjobb autókereskedés Szentpéterváron

Pálya jellemzői:

A tanfolyam feladata, hogy átfogó ismereteket adjon, kezdve a hipotézisek felállításától, az analitikától kezdve a végtermék meghatározásáig. A tanfolyam során kitérnek arra, hogyan kell helyesen azonosítani az ügyfelek igényeit, felhasználóbarát felületet létrehozni, hatékony UX-stratégiát kialakítani és weboldalakat elemezni. A felhasználóknak lehetőségük lesz arra is, hogy elmerüljenek az AGIMA, az egyik legnagyobb ügynökség sajátosságaiban, és ajánlásokat kapjanak a cégtől.

Kinek való:

Ideális kezdő tervezők, web- és mobiltervezők, digitális menedzserek számára.

UX/UI tervező IMBA

Értékelés: 4.6

IMBA

Költségek és időtartam: A program időtartama 3 hónap, amely 9 modult tartalmaz videóelőadás formájában, kötelező gyakorlati foglalkozásokat és állandó hozzáférést a tananyaghoz a képzési folyamat befejezése után is. A vállalat 2-6 hónapos türelmi időt engedélyez. Garantált foglalkoztatás a tanfolyam elvégzése után. A kurzus szerzőjének ajánlólevele is rendelkezésre áll (a kurzus ötössel való megvédése esetén).

Pálya jellemzői:

A programot szakemberek fejlesztették ki. Tartalmazza a szakma legújabb trendjeit, a hatékony termékalkotás és a nem kevésbé hatékony megvalósítás részleteit. Személyes mentorálás a képzési folyamat során. Kötelező eszközök – Principle, Photoshop, Sketch, Figma.

Alkalmas:

Nagyszerű lehetőség kezdőknek, akik a szakmát a semmiből szeretnék megtanulni, tervezőknek, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell nagy csapatmunkában dolgozni és fejleszteni szakmai készségeiket. A tanfolyam hasznos lesz a termék

hálózati menedzserek.

Digitális terméktervezés: UX/UI az uxacademy-től

Értékelés: 4.5

Digitális terméktervezés: UX/UI az uxacademy-től

A tanfolyam költsége és időtartama: a program időtartama 3 hónap, amely 5 képzési blokkot (az ötlettől a landing page-ig), 9 webináriumot és esettanulmányokat tartalmaz. Tanfolyam díja – RUB 34990. Részletfizetés lehetséges: 9900 rubel az első blokkért, majd további fizetés a tanfolyam további részére. Vállalati képzést is biztosít egyéni kulcsrakész program kidolgozásával (az árat egyénileg kell fizetni).

A tanfolyam jellemzői:

A programot szakemberek dolgozták ki. Tartalmazza a szakma legújabb trendjeit, a hatékony termék létrehozásának és ugyanilyen hatékony megvalósításának fortélyait. Személyes tutor mentorálása a képzési folyamat során. Kötelező eszközkészlet – Principle, Photoshop, Sketch, Figma.

Olvasson tovább  A 12 legjobb étterem Samara városában

Alkalmas:

A program azoknak ajánlott, akik már rendelkeznek tapasztalattal a UX-dizájn legalább egy területén.

UX specialista a TexTerrától

Értékelés: 4.4

UX specialista a TexTerrától

A tanfolyam díja és időtartama: a program 7, egyenként 1,5 órás online órát tartalmaz. Tartalmaz elméleti órákat, gyakorlatot vizsga nélkül és záróvizsgát. A tanfolyam végén oklevél.

Pálya jellemzői:

Az úgynevezett “önképző tanfolyam” célja egy gyors és intenzív bevezetés a szakma alapjaiba, a Yandex eszközökkel való munka sajátosságaiba.Mérőszámok és Google.Analitika, valamint a Figma és Axure prototípusok készítésének gyakorlata.

Ki alkalmas erre:

Azoknak, akik gyorsan és “fáradság nélkül” szeretnének részt venni egy rövid, intenzív UX-tanfolyamon.

Hedu online UX design tanfolyam

Értékelés: 4.3

Online UX-design tanfolyam Hedu

A tanfolyam költsége és időtartama: 12 lecke, összesen 24 óra. Tanfolyam díja – 26400 rubel. Állandó hozzáférést biztosít a leckékhez. A tanfolyam végén UX-szakértői tanúsítványt kap.

Pálya jellemzői:

A képzés során a leckék fokozatosan haladnak a szakma alapjaitól a tervezői gondolkodás fontos eszközei, a munka gyakorlati kérdései, valamint a közönség viselkedésének és az ügyfélpszichológiának az elemzése felé. A program úgy épül fel, hogy már a tanfolyam során lehetőség van arra, hogy méltó portfóliót alakítson ki, és elkezdje a potenciális ügyfelek keresését.

Alkalmas:

A tanfolyam egyszerre több kategória számára is hasznos lehet. A kezdők mindent megtanulhatnak, ami egy minőségi felület létrehozásához szükséges. A szabadúszók gyorsan megtanulnak egy izgalmas új szakmát. Marketingesek – bővítsék szakterületüket. A vállalkozók megtanulják, hogyan határozzák meg egy UX designer munkájának minőségét. A tervezők felpumpálják képességeiket.

Udemy: UX a semmiből

Értékelés: 4.2

Udemy: UX a semmiből

A tanfolyam díja és időtartama: a program 23 előadást tartalmaz összesen 2 órában (igény szerint videón), 1 ingyenes forrást az elméleti anyagok letöltésére, valamint a tanfolyamhoz való élethosszig tartó hozzáférést. A tanfolyam ára $94.99. Teljes pénzvisszafizetési garancia – 30 nap. A program befejezésekor tanúsítványt állítanak ki a UX-design tanfolyam elvégzéséről.

Pálya jellemzői:

A program segít elsajátítani mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeres felülettervező legyél. A tanfolyam során a szakember megtanítja, hogyan készítsünk interaktív prototípusokat weboldalakhoz, hogyan tervezzünk minőségi felületeket, és nem utolsósorban megtanít arra, hogyan igazoljuk álláspontunkat az ügyfél számára.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: