6 legjobb lézeres szőrtelenítés klinikák Jekatyerinburgban

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

6 legjobb lézeres szőrtelenítés klinikák Jekatyerinburgban

JelölteHelyszínNévÉrtékelés
6 legjobb lézeres szőrtelenítés klinikák Jekatyerinburgban1Linline5.0
2Belle4.9
3Lerden4.8
4Malvina szépségbolt4.7
5Őlordsága4.6
6Novolaser4.5

Linline

Értékelés: 5.0

Linline

A legnagyobb klinikák lánca, amely az esztétikai orvoslásra szakosodott. Több mint 20 éve működik Oroszországban. Szőrtelenítés diódalézerrel. klinikailag bizonyítottan hatékony és biztonságos lézer. Akár 4 mm mélyen behatol a bőr alá, és a gyökerénél pusztítja el a hajat. A legjobb eredmény sötét, sűrű szőrzet esetén világos bőrön. Szőke vagy ritkás haj esetén a QOOL kezelés ajánlott. Ez egy biztonságos technika, amely nem melegíti a bőrt. Ez a módszer az érzékeny helyeken és az arcon lévő szőrszálak eltávolítására is ajánlott. Mindkét kezelés fájdalommentes és garantálja a szőrzet végleges eltávolítását. A kívánt eredmény eléréséhez a teljes kezelés ajánlott. A kúra gyakorisága és a kezelések száma minden ügyfél számára egyedileg kerül kiválasztásra.

A klinika orvosi engedéllyel rendelkezik, és szakképzett és tapasztalt orvosok dolgoznak benne. Ez garantálja az eljárás biztonságát és a kiváló minőségű, tartós eredményt. Az árakért és a szőrtelenítésre vonatkozó időpontért látogasson el a hivatalos weboldalra vagy a telefonszámra. A jekatyerinburgi osztály látogatói kényelmes légkört, figyelmes személyzetet, az eljárások során a kényelmetlenség hiányát és az orvosok professzionalizmusát jegyzik meg.

Belle

Értékelés: 4.9

Belle

A klinika Jekatyerinburg központjában, a Lenin utca 10. szám alatt található. Stepana Razina. A szőrtelenítés diódalézerrel történik. Németországban gyártott lézeradó. A hullámhossz az első kezelés után a hajszálak akár 35%-át is eltávolítja. A lézer rendelkezik regisztrációs tanúsítvánnyal. Beépített hűtőrendszerrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kellemetlen érzések nélkül végezhesse a munkamenetet. A kezelés utáni hatás akár 4 évig is eltarthat. Ha a tanfolyamot évente egyszer végzik el a megelőzés érdekében – a haj örökre leáll a növekedésben. A klinikán gyakoriak az akciók és alacsonyak az árak. Az aktuális ajánlatok megtalálhatók a weboldalon vagy a következő telefonszámon. A klinikán egyéb szépségápolási kezelések is végezhetők.

Átlagosan 6-10 kezelésre van szükség a kiválasztott terület teljes szőrtelenítéséhez. A kezelések száma függ a szőrzet vastagságától, a bőrtípustól, a hormonoktól és a helytől.

Konzultáció kérhető a weboldalon történő jelentkezéssel: a menedzserek visszahívják Önt, és ingyenes konzultációt tartanak. A Yandex. A klinika értékelése 5 pont 99 értékeléssel. Az ügyfelek megjegyzik a helyiségek tisztaságát, az udvarias és figyelmes hozzáállást a vendégekhez, az első kezelés után látható eredményeket

A látogatók kiemelték – a klinika kényelmes elhelyezkedése: van egy hely az autó parkolására, bármelyik közlekedési eszközre eljuthat.

Lerden

Értékelés: 4.8

Lerden

Esztétikai kozmetikai központ, amely lézeres szőrtelenítési szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Zafírkristályüveggel ellátott diódalézert használnak, amely nemcsak hatékonnyá, hanem fájdalommentessé is teszi az eljárást. Kivétel: érzékeny bőr a bikini területen. Enyhe égő érzés érezhető ezen a területen. A készülék rendelkezik regisztrációs tanúsítvánnyal. A klinika orvosi engedéllyel működik, és minden orvos speciális képzéssel rendelkezik. A szükséges kezelések száma függ a haj vastagságától és mennyiségétől, a hormonális háttértől stb.. Átlagosan 5-15 kezelésre van szükség. A pontos számot a konzultáció során, online időpontfoglalással vagy telefonon lehet megtudni.

A Yandex. Térképek Térképek központja 5 pontra értékelve. Elemeztük a véleményeket. A látogatók a következőket mondják: “barátságos személyzet, nagyszerű ügyfélszolgálat. Alacsony árak, eredmények az első kezelés után”. A klinika nagy előnye a gyermekszoba, ahol a gyermekeket felnőtt felügyelete alatt lehet hagyni. A központ közelében parkolási lehetőség is rendelkezésre áll. A szőrtelenítés mellett manikűrre és pedikűrre, injekciós kezelésekre és egyéb kezelésekre is foglalhat.

Malvina szépségbolt

Értékelés: 4.7

Malvina szépségbolt

Szépség- és kozmetikai központ, amely lézeres szőrtelenítéssel látja el ügyfeleit. A modern, hűtőrendszerrel ellátott gépek segítenek megszabadulni a nem kívánt szőrszálaktól bármely területen, minimális kényelmetlenséggel. Egy területet epilálhat, vagy egyszerre több területet is kiválaszthat. Az alábbiakban a komplex kezelések árai szerepelnek. A teljes szőrtelenítéshez szükséges kezelések száma 5 és 12 között változik. Ezt befolyásolja: az öröklődés, a gyantázási terület, a szőrszálak száma és vastagsága, a hormonális háttér. Az első látogatás során a szakember megvizsgálja a hajat, és meghatározza a tanfolyam időtartamát. A szőrtelenítő berendezés rendelkezik az Egészségügyi Minisztérium által kiállított regisztrációs tanúsítvánnyal.

Az első kezelés után a haj finomabbá válik, és növekedése lelassul. A bőr hosszú ideig sima marad. Ajánlott az eljárást a tanfolyam befejezése után évente egyszer megismételni: az eredmény fenntartása érdekében. Ha minden ajánlást betartanak, a kezelés hatása akár 5 évig is eltarthat. A klinika fő előnye a szerző innovatív szőrtelenítési módszere. Minden bőrfototípuson garantálja az eredményeket. Bőrgyógyászok által végzett kezelések. A központ gyakran ad lehetőséget az ügyfeleknek arra, hogy szőrtelenítésüket kedvezményes áron végeztessék el. A látogatók 5 csillagos minősítést adnak a klinikának. Az összes véleményt egybe foglaltuk: “A hangulat otthonos, a kiszolgálás mindig tiszta és a személyzet udvarias. Kiváló árak a komplexumokért, a kezelések fájdalommentesek”.

Excellenciád

Értékelés: 4.6

Excellenciád

Szépség Szépségszalon Jekatyerinburg központjában található. Szépségápolási kezeléseket és lézeres szőrtelenítést kínál. A legújabb generációs német készülék lehetővé teszi, hogy fájdalommentesen és tartósan megszabaduljon a szőrszálaktól. A szolgáltatás árai az átlag alatt vannak, különösen, ha egyszerre több területet csinálsz. Parkolóhely és gyermekszoba áll rendelkezésre.

A klinika gyakran tart promóciókat, és mindig születésnapi ajándékokat ad. Az új ügyfelek megnyeréséért bónuszrendszer van: az ajánlott személy által elvégzett minden egyes eljárásért készpénz-visszatérítést kap. Minden mesternek speciális kurzusokat kell elvégeznie. a munkát steril, eldobható anyagokkal végzik. Az ügyfelek a következőket írják: “A mesterek részletes tanácsokat adnak, mindent biztonságosan és fájdalommentesen végeznek. Az iroda tiszta. A bikinizóna gyantázása – eldobható alsónemű rendelkezésre áll. Az első látogatáskor 100 rubel bónuszt kap egy kedvezményes kártyán. Az egyetlen hátránya a klinika – nem mindig az orvosok figyelmeztetnek, hogy a mély bikini zóna szőrtelenítése nem a végéig történik.

Novolaser

Értékelés: 4.5

Novolaser

Nagy klinikai hálózat, amely Oroszország számos városában rendelkezik ágakkal. A Candela prémium lézeres szőrtelenítést használják. Ez egy új generációs tanúsított berendezés, amely garantálja az eljárás hatékonyságát és fájdalommentességét. A klinika orvosi engedéllyel rendelkezik, és a személyzet orvosilag képzett szakemberekből áll. Az első konzultáció ingyenes. A konzultáció során az orvos értékeli az egyes paramétereket, és becslést ad az eredményhez szükséges eljárások számáról. Néhány próbavillanást is végezhet, hogy segítsen az ügyfélnek eltávolítani a lézertől való félelmet, és megmutassa az eljárás hatékonyságát.

A központ igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni az epilálási eljárásokat, ezért folyamatosan akciókat tart, és az árakat átlagos szinten tartja. A szőrtelenítés mellett injekciós és műszeres kozmetikai szolgáltatások is rendelkezésre állnak. A személyzet gondosan ellenőrzi a szobák tisztaságát: a csíraölő lámpa működik, a szobákat rendszeresen szellőztetik és fertőtlenítik, az ajtókilincseket kétóránként feldolgozzák. A legmagasabb szintű szolgáltatás, az innovatív berendezések, a képzett személyzet – segített a klinikának kétszer elnyerni az “Ipar legjobb vállalkozása” díjat. Időpontot telefonon vagy a hivatalos weboldalon keresztül lehet foglalni.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: